0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μεγάλη μου τιμή που γνώρισα αυτά τα δυο κορυφαία παιδιά που έχουν πέρα απο χαβαλέ και κοινωνικές ευαισθησίες και έχουν δώσει βήμα λόγου να εκφραστούν ελεύθερα σε άτομα που η κοινωνία αποσιωπεί την ύπαρξή τους.Επίσης η Άννα φαίνεται ακομπλεξάριστη αλλά και γαμώ τα άτομα στη συνέντευξη που δίνει και μεγάλο μπράβο της γιαυτό.πιστεύω πως το ierodoules έχει γράψει ανεξίτηλα την ιστορία του στον χώρο αυτό και δεν είναι τίποτα τυχαίο.Μπράβο σε όλους σας και πάντα τέτοια.
Συγχαρητήρια για την συνέντευξη και μπράβο στην Άννα που έχει το θαρρος να βγεί και να μιλήσει επώνυμα δείχνοντας το πρόσωπο της.Θα ήθελα να ρωτήσω την Άννα αν ισχύει αυτό που λένε πολλοί οτι οι εγχειρισμένες,οι τραβεστί και οι ομοφυλόφιλοι κατα κύριο λόγο είναι εθισμένοι στο σέξ.Στο παρελθόν έχω την εντύπωση οτι αυτού που πηγαίναν με τραβεστί ήταν περισσότεροι απο τώρα απλά ήταν πιο κρυψίνους.Ειδικά στην επαρχία γινόταν χαμός.
Ευχομαι και ελπιζω εστω και το 20 τοις εκατο απο αυτους που θα το δουν...να "παρουν" κατι απο αυτα που ειπα..!!Αν μη τι αλλο....ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ...!!!!!!!!!!! Για μενα θα ειναι κερδος.!!!!!!!!!!!!! Σας ευχαριστω και παλι...!!!!!!!!!!!!!
Να παρω κατι εγω απο αυτα που ειπες οχι ,απλα μου ξυπνησες αναμνησεις και ειναι πολλες για την δεκαετια του 80 που αναφερες, παλιες καλες εποχες
Χαχαχαχαχαχ.....παλι καλα..!!! Και δεν εβλεπες μια ταινια με τον Σταθη Ψαλτη....?