Ψηφοφορία

Σας αρέσει ο πρωκτός?

Ναι
Οχι
Δεν εχω εμπειρία
Δεν ξέρω/Δεν απαντώ
Ίσως

Αποστολέας Θέμα: Αν δεν της αρέσει το σεξ από πίσω  (Αναγνώστηκε 23292 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος sotirof

 • porno-reporter
 • Γαμάω & Δέρνω
 • ********
 • Μηνύματα: 10732
Απ: Αν δεν της αρέσει το σεξ από πίσω
« Απάντηση #75 στις: Σεπτέμβριος 23, 2012, 02:57:34 μμ »
81. Η πιθανότητα ονείρωξης αυξάνει αν έχει μεσολαβήσει μεγάλο χρονικό διάστημα από την τελευταία εκσπερμάτιση με αυνανισμό ή σεξουαλική επαφή.
82. Η χρήση προφυλακτικού παρατείνει τη διάρκεια της συνουσίας στους άνδρες που υποφέρουν από πρόωρη εκσπερμάτιση.
83. Το προφυλακτικό μειώνει τον ερεθισμό της βαλάνου στη διάρκεια της ερωτικής επαφής άρα και την ευαισθησία του πέους, έτσι μερικές φορές συμβάλει στην παράταση της συνουσίας.
84. Μερικές γυναίκες έχουν την ιδιότητα να έχουν αλλεπάλληλους μικρούς οργασμούς αντί του συνηθισμένου ενός.
85. Ανοργασμία είναι η μόνιμη ή συχνά επαναλαμβανόμενη καθυστέρηση ή απουσία του οργασμού μετά από μια φάση φυσιολογικής σεξουαλικής διέγερσης.
86. Ο οργασμός με τις συσπάσεις του γεννητικού συστήματος που προκαλεί μπορεί να διευκολύνει την εγκυμοσύνη.
87. Νοσήματα νεύρων, μυών και αγγείων της γεννητικής περιοχής, η σύφιλη, η σκλήρυνση κατά πλάκας, φαρμακευτικές ουσίες, διαταραχές των ορμονών και ο διαβήτης μπορούν να προκαλέσουν ανοργασμία.
88. Στη διάρκεια του οργασμού οι περισσότερες γυναίκες κοκκινίζουν λόγο υπεραιμίας στο λαιμό, το στήθος και το πρόσωπο.
89. Στη διάρκεια του οργασμού οι θηλές των μαστών συνήθως γίνονται πιο σκληρές και εξέχουν περισσότερο.
90. Αν μια γυναίκα είναι έγκυος, οι συσπάσεις του οργασμού μπορούν να προκαλέσουν πρόωρο τοκετό.
91. Η χρήση προφυλακτικού στην πρωκτική επαφή απαγορεύει τη μεταφορά μικροβίων στον κόλπο της γυναίκας και την ουρήθρα του άνδρα.
92. Το πρωκτικό σεξ δεν δημιουργεί αιμορροΐδες αλλά μπορεί να ενεργοποιήσει τις ήδη υπάρχουσες.
93. Αν κατά την πρωκτική επαφή ο άντρας εκσπερματίσει μέσα στο έντερο της γυναίκας μπορεί να της μεταδώσει μικρόβια που υπάρχουν στο σπέρμα του.
94. Η μακροχρόνια σεξουαλική αποχή μπορεί να προκαλέσει σύσπαση του κόλπου της γυναίκας, με αποτέλεσμα να δίνεται η ψευδής εντύπωση ότι έχει μικρύνει.
95. Η διακοπτόμενη συνουσία (τράβηγμα) είναι περισσότερο διαδεδομένη στον αγροτικό πληθυσμό, ενώ το προφυλακτικό στους ημιαστικούς και αστικούς πληθυσμούς.
96. Στειροποίηση είναι η κατάργηση της γονιμότητας με διακοπή της συνέχειας των σαλπίγγων στη γυναίκα και των σπερματικών πόρων στον άντρα.
97. Ο ινώδης σύνδεσμος ανάμεσα στο κάτω μέρος της βαλάνου και της πόσθης ονομάζεται χαλινός.
98. Ο χαλινός του πέους μπορεί να κοπεί κατά τη διάρκεια μιας σεξουαλικής επαφής. Αυτή η κατάσταση συνδέεται παραδοσιακά με την ανδρική παρθενιά.
99. Περιτομή ονομάζεται η χειρουργική αφαίρεση του στενωμένου δακτυλίου στην άκρη της πόσθης.
100. Αν ένας άντρας κάνει περιτομή το κεφάλι (βάλανος του πέους) μένει πάντα ακάλυπτο από το πετσάκι.
101. Η περιτομή γίνεται σε όλους τους άνδρες ορισμένης φυλής και θρησκευτικού δόγματος στη διάρκεια στης βρεφικής ηλικίας.
102. Περιτομή μπορεί να γίνει σε ορισμένους άνδρες που υποφέρουν από φίμωση για θεραπευτικούς καθαρά λόγους.
103. Οι μικροί όρχεις συνήθως δεν δημιουργούν σεξουαλικό πρόβλημα οργανικής αιτιολογίας, συνήθως έχουν σχέση με προβλήματα γονιμότητας.
104. Ο οργασμός στον άντρα είναι μια σύνθετη ψυχοβιολογική διαδικασία που χαρακτηρίζεται από έναν αριθμό βραχυχρόνιων σωματικών και ψυχικών λειτουργιών, ανάμεσα στις οποίες είναι και η εκσπερμάτιση.
105. Η θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτισης με διάφορα φάρμακα αντιμετωπίζει προσωρινά μόνο το πρόβλημα.
106. Για την οριστική θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτισης υπάρχουν δύο θεραπευτικές επιλογές, οι οποίες έχουν έναν κοινό στόχο: τη δυνατότητα του άντρα να ελέγχει την εκσπερμάτιση του.
107. Μία από τις δύο θεραπείες για την πρόωρη εκσπερμάτιση είναι η σεξοθεραπεία, δηλ. η εφαρμογή ειδικών τεχνικών και σειράς ασκήσεων που στοχεύουν στην αλλαγή του λανθασμένου τρόπου λειτουργίας του άντρα.
108. Μία από τις δύο θεραπείες για την πρόωρη εκσπερμάτιση είναι η ψυχοθεραπεία, δηλ. η προσέγγιση βαθύτερων ψυχολογικών αιτίων που οδηγούν στην εμφάνιση του προβλήματος.
109. Το αντισυλληπτικό χάπι δεν επηρεάζει το γυναικείο οργασμό, πολλές φορές μάλιστα βοηθάει γιατί η γυναίκα απαλλάσσεται από το φόβο ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.
110. Αν μια γυναίκα πρόκειται να χειρουργηθεί πρέπει να σταματήσει το αντισυλληπτικό χάπι περίπου 20 μέρες πριν, γιατί το χάπι μπορεί να αυξήσει το κίνδυνο θρομβοεμβολικών επεισοδίων.
111. Μερικά ηρεμιστικά και ορισμένα αντιβιοτικά είναι δυνατό να μειώνουν την αποτελεσματικότητα του αντισυλληπτικού χαπιού.
112. Το αντισυλληπτικό χάπι είναι ένα πολύ καλό θεραπευτικό μέσο για τους πόνους της περιόδου.
113. Αν και πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι οι βιταμίνες βοήθησαν στο να βελτιωθούν οι επιδόσεις τους το μέτρο των επιδόσεων στο σεξ είναι υποκειμενικό και η βοήθεια των βιταμινών αμφίβολη.
114. Σεξουαλικό βοήθημα μπορεί να είναι κάθε αντικείμενο, κατάσταση ή ερέθισμα από το περιβάλλον που ευοδώνει τη σεξουαλική επαφή του ζευγαριού και δεν πωλείται υποχρεωτικά στα καταστήματα.
115. Η χρήση διαφόρων σεξουαλικών αντικειμένων σαν σεξουαλικά βοηθήματα θα μπορούσαν να επηρεάσουν άλλοτε με θετικό και άλλοτε με αρνητικό τρόπο το σεξ.
116. Ένας άντρας μπορεί να αλλάζει συχνά ερωμένη γιατί αδυνατεί ή έχει υποσυνείδητους φόβους να δεσμευθεί με μια γυναίκα σε μια σχέση που διαρκεί και του προσφέρει νόημα ζωής.
117. Ένας άντρας μπορεί να αλλάζει συχνά ερωμένη γιατί έχει μια γενικότερη ανικανότητα να συνυπάρξει ειρηνικά με κάποιον που τον γνωρίζει καλά.
118. Πολλοί παντρεμένοι άντρες τη στιγμή ακριβώς που αρχίζουν να πιστεύουν ότι δεν παίρνουν αρκετή επιβεβαίωση για τον ανδρισμό τους από τη σύζυγό τους ξεκινούν παράλληλη σχέση.
119. Η σεξουαλική επαφή αποτελεί μια δραστηριότητα που απαιτεί δαπάνη σωματικής ενέργειας και προκαλεί ένα βαθμό κόπωσης η οποία είναι μεγαλύτερη στον άντρα.
120. Η διαφορά ηλικίας των δύο συντρόφων δεν έχει μεγάλη σημασία στην επίδοση και απόδοση τους στο σεξ όταν και οι δύο είναι νεότεροι από 45 ετών.
121. Στις μεγάλες διαφορές ηλικίας των δυο συντρόφων πέρα από διαφορές στο σεξ, παρατηρούνται διαφορές στη νοοτροπία, τις προσωπικές προσδοκίες και τον τρόπο ζωής.
122. Το σεξ μπορεί να αποβεί επικίνδυνη δραστηριότητα σε έναν άντρα που έχει υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου, ιδιαίτερα αν αυτό είναι πρόσφατο.
123. Ανοργασμία είναι η μόνιμη ή συχνά επαναλαμβανόμενη καθυστέρηση ή απουσία του οργασμού μετά από μια φάση φυσιολογικής σεξουαλικής διέγερσης.
124. Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής τα γεννητικά όργανα της γυναίκας κατακλύζονται με αρτηριακό αίμα. Αυτός είναι ο λόγος που φουσκώνουν και που υγραίνεται ο κόλπος.
125. Οι περισσότεροι άνθρωποι συνηθίζουν να αποδίδουν τη ρουτίνα και τα προβλήματα μιας σχέσης στο σύντροφό τους.
126. Είναι σημαντικό η ερωτική επικοινωνία ενός ζευγαριού να διαρκεί όλο το εικοσιτετράωρο και να μην περιορίζεται στο χρόνο που διαρκεί η σεξουαλική επαφή.
127. Οι άντρες και οι γυναίκες νεαρής ηλικίας που είναι ανοιχτοί στις γνωριμίες μέσω Internet είναι άτομα πανεπιστημιακής μόρφωσης συνήθως.
128. Η κοινή παρουσία στο χώρο εργασίας συνήθως αποβαίνει σε βάρος μιας σχέσης γιατί δημιουργεί ανταγωνισμό και άλλα προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι.
129. Η ερωτική επιθυμία και διέγερση με άτομα που ανήκουν στο ίδιο φύλο με μας και με το αντίθετο ονομάζεται αμφιφυλοφιλία.
130. Η χρονική περίοδος που μεσολαβεί ανάμεσα σε δύο εκσπερματίσεις του άντρα στη διάρκεια της οποίας είναι αδύνατη η διέγερση και η στύση ονομάζεται ανερέθιστη περίοδος.
131. Γεννητικός κύκλος ονομάζεται η χρονική περίοδος που μεσολαβεί από την πρώτη μέρα της εμμηνορρυσίας μέχρι την παραμονή της εμφάνισης της επόμενης
132. Κλειτορίδα είναι η περιοχή των έξω γεννητικών οργάνων της γυναίκας κοντά στην έξοδο της ουρήθρας, στο σημείο που συγκλίνουν προς τα πάνω τα μικρά χείλη του αιδοίου της γυναίκας.
133. Η λέξη Libido χρησιμοποιείται στην κοινή γλώσσα με την έννοια της ερωτικής επιθυμίας.
134. Ερωτογενείς περιοχές ή ζώνες ονομάζονται οι περιοχές του ανθρώπινου σώματος, ο ερεθισμός των οποίων παράγει σεξουαλική διέγερση.
135. Λοχεία είναι η χρονική περίοδος κατά την οποία ο οργανισμός της μητέρας επανέρχεται προοδευτικά στην προ της εγκυμοσύνης κατάσταση.
136. Κατά τη λοχεία η γυναίκα πρέπει να είναι ιδιαίτερα σχολαστική με την καθαριότητα του περίνεου και να αποφεύγει τις σεξουαλικές επαφές.
137. Κατάλληλη ηλικία για την πρώτη γυναικολογική εξέταση είναι γύρω στα 17 χρόνια της κοπέλας.
138. Κατάλληλη ηλικία για την πρώτη ανδρολογική εξέταση είναι γύρω στα 17 χρόνια.
139. Ένας λόγος που κάνει τις πρώτες επαφές ενός νέου κοριτσιού ανοργασμικές είναι η έλλειψη γνώσεων και εμπειρίας.
140. Είναι δυνατόν η ένταση των πρώτων ερωτικών επαφών ανάμεσα σε δύο συντρόφους να ενισχύεται από την επιθυμία της κατάκτησης και τη φαντασίωση για το τι θα συμβεί.
141. Πολλές νέες κοπέλες που στερούνται εμπειρίας στο σεξ αμφιβάλλουν για τις επιδόσεις του συντρόφου τους.
142. Μυκητίαση παρουσιάζουν συχνότερα οι γυναίκες που παίρνουν αντισυλληπτικά χάπια.
143. Μυκητίαση παρουσιάζουν συχνότερα οι γυναίκες που έχουν διαβήτη.
144. Αν έχετε μολυνθεί από μυκητίαση πρέπει να αποφύγετε τη σεξουαλική επαφή μέχρι θα θεραπευτείτε τελείως.
145. Ο ιός των κονδυλωμάτων αποτελεί ένα από τα συχνότερα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.
146. Τα κονδυλώματα μπορούν να αντιμετωπιστούν με πολλούς τρόπους ανάλογα με τη θέση και το μέγεθος τους.
147. Ο μόνος τρόπος για να προστατευθείτε από τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα είναι η χρήση προφυλακτικού σε όλες σας τις επαφές.
148. Μια γυναίκα που έχει κονδυλώματα πρέπει να κάνει συχνά τεστ Παπανικολάου.
149. Ο ιός των κονδυλωμάτων μπορεί να προκαλέσει δυσπλασίες που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να εξελιχθούν σε καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.
150. Η ερωτική επιθυμία στη γυναίκα έχει άμεση σχέση με ψυχολογικούς και κοινωνικούς παράγοντες.
151. Η γονιμότητα μιας γυναίκας που παίρνει αντισυλληπτικό χάπι επανέρχεται αμέσως μόλις διακόψει τη λήψη του.
152. Η δυσμηνόρροια είναι ένα από τα πιο συχνά γυναικολογικά προβλήματα των νεαρών γυναικών.
153. Εμμηνόπαυση είναι η χρονική περίοδος που ακολουθεί την κλιμακτήριο και κατά την οποία σταματάει η περίοδος.
154. Μια κοπέλα μπορεί να μείνει έγκυος στην πρώτη της σεξουαλική επαφή αν η εκσπερμάτιση γίνει μέσα ή κοντά στον κόλπο.
155. Μια γυναίκα δεν πρέπει να εμπιστεύεται τη μέθοδο ρυθμού για αντισύλληψη αν δεν έχει σταθερό κύκλο.
156. Μια γυναίκα δεν πρέπει να εμπιστεύεται τη μέθοδο ρυθμού για αντισύλληψη αν έχει γεννήσει πρόσφατα.
157. Μια γυναίκα δεν πρέπει να εμπιστεύεται τη μέθοδο ρυθμού για αντισύλληψη αν είναι άρρωστη ή αν έχει άγχος.
158. Το γυναικείο προφυλακτικό παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια απ΄ ότι το ανδρικό.
159. Το αντισυλληπτικό χάπι είναι κατάλληλη μέθοδος για άτομα με συχνές σεξουαλικές επαφές.
160. Μια γυναίκα που παίρνει αντισυλληπτικό χάπι για πρώτη φορά μπορεί να παρουσιάσει αίμα στο μέσο του κύκλου.
161. Η ναυτία, οι εμετοί και μικρή αύξηση βάρους είναι συνηθισμένες παρενέργειες που παρουσιάζει μια γυναίκα που παίρνει αντισυλληπτικό χάπι.
162. Η σεξουαλική ικανότητα και η ηδονή δεν διαταράσσονται αν ένας άντρας ή μια γυναίκα υποβληθεί σε στειροποίηση.
163. Φυσιολογική συχνότητα των σεξουαλικών επαφών είναι αυτή που εκφράζει το ζευγάρι.
164. Η χρήση προφυλακτικού είναι απαραίτητη στην πρωκτική επαφή, γιατί εμποδίζει αποτελεσματικά τη μεταφορά μικροβίων από το πρωκτό της γυναίκας στο γεννητικό σύστημα του άντρα.
165. Η φαντασίωση είναι μια φυσιολογική ψυχική λειτουργία που μπορεί να ενδυναμώσει και να εμπλουτίσει το ερωτικό παιχνίδι. Είναι δύσκολο να χαρακτηριστεί το περιεχόμενο μιας φαντασίωσης σαν φυσιολογικό ή παθολογικό. Με αυτή την έννοια το περιεχόμενό τους συνήθως δεν έχει τόση σημασία και για τις πιο περίπλοκες και ασυνήθιστες φαντασιώσεις, όσο αυτές μένουν στο επίπεδο του παιχνιδιού, της σκέψης και της φαντασίας και δεν περνούν στην πράξη.

Πηγή: lifo.gr
http://smart-man-grevena.blogspot.gr/2009/06/blog-post_14.html

golfakias

 • Επισκέπτης
Απ: Αν δεν της αρέσει το σεξ από πίσω
« Απάντηση #76 στις: Σεπτέμβριος 24, 2012, 01:49:08 μμ »
ποιος ειπε οτι δεν της αρεσει το σεξ απο πισω....?


Αποσυνδεδεμένος Coldworld

 • Γαμάω & Δέρνω
 • ******
 • Μηνύματα: 2299
 • Destroy your life for whores
Απ: Αν δεν της αρέσει το σεξ από πίσω
« Απάντηση #77 στις: Σεπτέμβριος 24, 2012, 01:57:48 μμ »
ποιος ειπε οτι δεν της αρεσει το σεξ απο πισω....?Τρελο αποθημενο μια μουναρα ασιατισα.
Αφού δεν μας σέβεστε θα μας φοβάστε...

golfakias

 • Επισκέπτης
Απ: Αν δεν της αρέσει το σεξ από πίσω
« Απάντηση #78 στις: Σεπτέμβριος 24, 2012, 01:59:05 μμ »
Τρελο αποθημενο μια μουναρα ασιατισα.

και εμενα χυστη αλλα που να βρω ασσιατισα?

golfakias

 • Επισκέπτης
Απ: Αν δεν της αρέσει το σεξ από πίσω
« Απάντηση #79 στις: Σεπτέμβριος 24, 2012, 02:01:28 μμ »
ερωτας οι ασσιατισες.....!

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 24, 2012, 02:03:20 μμ από golfakias »

golfakias

 • Επισκέπτης
Απ: Αν δεν της αρέσει το σεξ από πίσω
« Απάντηση #80 στις: Σεπτέμβριος 24, 2012, 02:03:38 μμ »
 :free-sexy-smileys-947:


Αποσυνδεδεμένος Coldworld

 • Γαμάω & Δέρνω
 • ******
 • Μηνύματα: 2299
 • Destroy your life for whores
Απ: Αν δεν της αρέσει το σεξ από πίσω
« Απάντηση #81 στις: Σεπτέμβριος 24, 2012, 02:05:29 μμ »
και εμενα χυστη αλλα που να βρω ασσιατισα?
Κοιτα..υπαρχει μια που γαμιετε στο lido, απλα οι συνθηκες που γαμας εκει ειναι κατι παραπανο απο cult. Τζενιφερ στ'ονομα κ δηλωνη ταιλανδεζα κ ειναι σχετικα εμφανισιμη.....μ'ενα 50αρη  :the-missionary: 
 Επειδη με τις ασιατισες εχω ανομαλια την επερνα παντα οταν πηγαινα, εχω να παω καιρο ομως κ δεν ξερω αν ειναι ακομα στο ροστερ.
Αφού δεν μας σέβεστε θα μας φοβάστε...

golfakias

 • Επισκέπτης
Απ: Αν δεν της αρέσει το σεξ από πίσω
« Απάντηση #82 στις: Σεπτέμβριος 24, 2012, 02:07:32 μμ »
Κοιτα..υπαρχει μια που γαμιετε στο lido, απλα οι συνθηκες που γαμας εκει ειναι κατι παραπανο απο cult. Τζενιφερ στ'ονομα κ δηλωνη ταιλανδεζα κ ειναι σχετικα εμφανισιμη.....μ'ενα 50αρη  :the-missionary: 
 Επειδη με τις ασιατισες εχω ανομαλια την επερνα παντα οταν πηγαινα, εχω να παω καιρο ομως κ δεν ξερω αν ειναι ακομα στο ροστερ.

την ειχα δει το Πασχα που ειχαμε παει παρεα με φιλο και μας ζητουσε 150€ για γαμησι εκτος Lido.....και 100€ για πισω απο το παραβαν.

αν αλλαξαν οι τιμες δεν ξερω.

Αποσυνδεδεμένος Coldworld

 • Γαμάω & Δέρνω
 • ******
 • Μηνύματα: 2299
 • Destroy your life for whores
Απ: Αν δεν της αρέσει το σεξ από πίσω
« Απάντηση #83 στις: Σεπτέμβριος 24, 2012, 02:13:46 μμ »
την ειχα δει το Πασχα που ειχαμε παει παρεα με φιλο και μας ζητουσε 150€ για γαμησι εκτος Lido.....και 100€ για πισω απο το παραβαν.

αν αλλαξαν οι τιμες δεν ξερω.
Καλα πεστης.....ξαναπηγαινε κ οταν σου πει 100 για το παραβαν πεστης 50 κ αν θες. Εμενα μου ελεγε στο τραπεζι παμε σεξ με 50 κ οταν φταναμε στον μπομπιρα που πληρωνεις για να περασεις στον πριβε χωρο μου τ'αλλαζε σε 100, μολις εκανα αναστροφη για το τραπεζι εγινε 50.
 Ειχα παρει κ το κινητο της για εκτος LIDO αλλα ποτε δεν την πηρα γιατι εχω αδυναμιες κ θα χασω πολλα λεφτα μ'άυτην.
Αφού δεν μας σέβεστε θα μας φοβάστε...

golfakias

 • Επισκέπτης
Απ: Αν δεν της αρέσει το σεξ από πίσω
« Απάντηση #84 στις: Σεπτέμβριος 24, 2012, 02:15:44 μμ »
Καλα πεστης.....ξαναπηγαινε κ οταν σου πει 100 για το παραβαν πεστης 50 κ αν θες. Εμενα μου ελεγε στο τραπεζι παμε σεξ με 50 κ οταν φταναμε στον μπομπιρα που πληρωνεις για να περασεις στον πριβε χωρο μου τ'αλλαζε σε 100, μολις εκανα αναστροφη για το τραπεζι εγινε 50.
 Ειχα παρει κ το κινητο της για εκτος LIDO αλλα ποτε δεν την πηρα γιατι εχω αδυναμιες κ θα χασω πολλα λεφτα μ'άυτην.

τρελος κοντοπουτανος χυστη η Τζενιφερ οπου ολιγον μπαζο στην φατσα....αλλα για ενα γαμησι καλη ειναι ;)

Αποσυνδεδεμένος Coldworld

 • Γαμάω & Δέρνω
 • ******
 • Μηνύματα: 2299
 • Destroy your life for whores
Απ: Αν δεν της αρέσει το σεξ από πίσω
« Απάντηση #85 στις: Σεπτέμβριος 24, 2012, 02:23:34 μμ »
τρελος κοντοπουτανος χυστη η Τζενιφερ οπου ολιγον μπαζο στην φατσα....αλλα για ενα γαμησι καλη ειναι ;)
Ρε μονο με τα χαρακτηριστικα της  :penisdance: ειναι η μονη εμφανισιμη ασιατισα που εχω δει κ ξερω οτι γαμιετε.......η επομενη επιλογη ειναι κατι τελειωμενα γκρανια στην χαλκοκονδυλη....που εκει δεν τον δινω που να με πληρωνανε...κ εχω διαβασει επισης οτι υπαρχουν κινεζες σε καποια μασατζιδικα χωρις ομως να το εχω επιβαιβεβωσει.
Αφού δεν μας σέβεστε θα μας φοβάστε...

akgr

 • Επισκέπτης
Απ: Αν δεν της αρέσει το σεξ από πίσω
« Απάντηση #86 στις: Σεπτέμβριος 24, 2012, 02:39:20 μμ »
Κοιτα..υπαρχει μια που γαμιετε στο lido, απλα οι συνθηκες που γαμας εκει ειναι κατι παραπανο απο cult. Τζενιφερ στ'ονομα κ δηλωνη ταιλανδεζα κ ειναι σχετικα εμφανισιμη.....μ'ενα 50αρη  :the-missionary: 
 Επειδη με τις ασιατισες εχω ανομαλια την επερνα παντα οταν πηγαινα, εχω να παω καιρο ομως κ δεν ξερω αν ειναι ακομα στο ροστερ.
Το λεγόμενο και μοτεράκι  :bike: όπως την αποκαλεί και ο κράχτης.....Δύναμη το κοριτσάκι εργάζεται με κέφι και ζωντάνια...
 :thumbsup: :thumbsup: Σωστός ο coldworld...Αν της πείς για 50αρικο δεν σου λέει οχι!!

Συνδεδεμένος sotirof

 • porno-reporter
 • Γαμάω & Δέρνω
 • ********
 • Μηνύματα: 10732
Απ: Αν δεν της αρέσει το σεξ από πίσω
« Απάντηση #87 στις: Σεπτέμβριος 24, 2012, 04:54:04 μμ »
Δλδ.στο 50 εχει και κωλο?

Αποσυνδεδεμένος Coldworld

 • Γαμάω & Δέρνω
 • ******
 • Μηνύματα: 2299
 • Destroy your life for whores
Απ: Αν δεν της αρέσει το σεξ από πίσω
« Απάντηση #88 στις: Σεπτέμβριος 24, 2012, 05:08:57 μμ »
Δλδ.στο 50 εχει και κωλο?
Δε δοκιμασα αλλα χλωμο το κοβω.
Αφού δεν μας σέβεστε θα μας φοβάστε...

Συνδεδεμένος sotirof

 • porno-reporter
 • Γαμάω & Δέρνω
 • ********
 • Μηνύματα: 10732
Απ: Αν δεν της αρέσει το σεξ από πίσω
« Απάντηση #89 στις: Σεπτέμβριος 25, 2012, 12:17:13 πμ »