Εικόνα

«
 
»
Εύα 30 Ζήνα Ζωή
Ζήνα

Πληροφορίες Καταχωρητή

Πληροφορίες Στοιχείου

Vrikolakas

  • Administrator
  • Σύνολο Στοιχείων: 514
  • Σύνολο Σχολίων: 2
Θεάσεις2877
Αξιολόγηση 5 (1 αξιολόγηση) (Σταθμισμένος μέσος όρος: 3.82)
Κριτικές3

Exif Metadata

Δεν βρέθηκαν δεδομένα Exif
Κριτικές Κατάταξη σχολίων ανα ημερομηνία - Αυξουσα Φθίνουσα

Demio

  • Σύνολο Στοιχείων: 0
  • Σύνολο Σχολίων: 27
Σχόλιο #1 - Καταχωρήθηκε Ιανουάριος 13, 2018, 01:33:35 μμ
 Η αρχική σκέψη ήταν για τη Λίλα αλλά  στη πορεία,  σκέφτηκα, γιατί να μη πάρω duo τη Ζήνα και τη Λίλα;  Ρωτάω το γραφείο και η συνάντηση έκλεισε πολύ εύκολα. Μόνο που έκλεισα για 1 ώρα, κάτι που όπως φάνηκε ήταν λίγο.
Φτάνω λοιπόν στο hotel νωρίτερα όπως πάντα και αφού έκανα το ντουζάκι μου, περίμενα τα κορίτσια.
3 λεπτά μετά τη καθορισμένη ώρα, χτυπάει η πόρτα, ανοίγω και περνάει πρώτα η Ζήνα και αμέσως τα γλωσσόφιλα. Ακολουθεί και η Λίλα με φιλί στο μάγουλο. «Είμαι ντροπαλή εγώ» μου λέει. Καλά, λέω θα σε δω μετά …..
Τη Ζήνα την ήξερα, οπότε η πρώτη εντύπωση πάει για τη Λίλα. Είναι όπως φαίνεται και στις φωτο/video ακριβώς.  Αδύνατη με κωλάρα για πολλά……. Αν μου έλεγε πως είχε καταγωγή από Βραζιλία, θα ήταν πιστευτό. Ειδικά αυτό το κούνημα στα 4 είναι που σε στέλνει… (Rachel Starr)
Αφού έβγαλαν τα ρούχα τους, πήγε για ντουζ, η Λίλα (δεν φορούσε εσώρουχο)  η Ζήνα είχε κάνει και έπιασε κατ ευθείαν δουλειά με το σηκωμένο, ήδη, πέοντα. Δεν την άφησα πολύ, γιατί θα είχα πρόωρο τέλος. Ξάπλωσε και την περιποιήθηκα δεόντως θα έλεγα.  Κάποια στιγμή σκάει μύτη και η Λιλα και αρχίζει τα φλωσσόφιλα με τη Ζήνα και τρελαίνομαι. Μου έδειξαν πως δένουν μεταξύ τους.  Προσπαθήσαμε να βρούμε τον τρόπο να μπορώ να έχω τα μουνάκια τους σε μικρή απόσταση και να πηγαίνω αππ το ένα στο άλλο και με τα ακροβατικά της Λίλα και το σωματότυπο της Ζήνα δεν ήταν και πολύ δύσκολο.
Σε κάποια φάση, σηκώνονται και μου ζητάνε τον πέοντα στο στόμα. Απίστευτο στοματικό κι απ τις δυό μαζί ή πότε η μία και πότε η άλλη. Εγώ έβαζα χέρια και στις δύο.  Για μια στιγμή, Αφήνει η Ζήνα τη  Λίλα να κάνει παιχνίδι και με αρχίζει στα γλωσσόφιλα.  Δεν ήθελα και πολύ!!! Ετσι ήρθε το τέλος, με δύναμη, στο στόμα της Λίλα και με τα γλωσσόφιλα της Ζήνα.
Αφού κάναμε τα ντουζάκια μας, χαλαρώσαμε λίγο και η Ζήνα έπιασε πρώτη δουλειά (και πάλι)  Ήρθε η ανόρθωση με άψογο στοματικό απο τη Ζήνα και γλωσσόφιλα από τη  Λίλα… Στα όρια εν τω μεταξύ εγώ, να τελειώσω και 2η φορά, αλλά το κρατάω ακόμα.
Έρχεται η στιγμή να φορέσω καπελάκι και να αρχίσω τις εισόδους. Πρώτα η Ζήνα στα 4 και η Λίλα να συνεχίζει, από κάτω και πίσω να γλύφει ότι μπορεί. Αλλάζουμε καπελάκι και μπαίνω στη Λίλα, πάλι στα 4 και αρχίζω να πιστονιάζω δυνατά και να της αρέσει (έτσι έδειχνε) σε μια φάση αρχίζει και πάλι τα κουνήματα αλλά Rachel Starr και εκεί παθαίνεις και μάλιστα η σκηνή που είναι στα 4 και γυρίζει το κεφάλι και σε κοιτάει, με ένα ύφος, σαν να σου λέει συνέχισε μη σταματάς είναι όλα τα λεφτά (δεν ξέρω αν το περιγράφω και σωστά)
Αλλαγή σκούφου και πάλι και η Ζήνα κάτω, με τα πόδια ψηλά και  εγώ να μπαίνω στο στενό μουνάκι της πιάνοντας της τα πόδια και να τα φέρνω κοντά στο κεφάλι… Το έντονο πιστόνιασμα συνεχίστηκε, αλλά κάποια στιγμή η Λίλα κοίταξε την ώρα και έπρεπε να είχαμε λήξει και 10 λεπτά πιο πριν.  Το περίμενα, δεν με ξάφνιασε. Το γνώριζα πως για να ολοκληρώσω και 2η φορά (ειδικά με duo) θα χρειαζόμουν ένα μισάωρο ακόμα. (δικό μου το λάθος)
Να αναφέρω πως προθυμοποιήθηκαν τα κορίτσια να με τελειώσουν με στοματικό (πιο γρήγορα) αλλά είχε περάσει η ώρα και θα ήταν άσχημο να περιμένει ο επόμενος.

Demio

  • Σύνολο Στοιχείων: 0
  • Σύνολο Σχολίων: 27
Σχόλιο #2 - Καταχωρήθηκε Δεκέμβριος 28, 2017, 09:41:27 πμ
Η επιλογή για τη Ζήνα, δεν ήταν μονόδρομος, αλλά προήλθε ύστερα από το κλικ που μου έκανε βλέποντας τις  φωτο και το βίντεο. Προσωπικά, κάτι μου έλεγε πως θα περάσω καλά.
Το ραντεβού κλείστηκε πολύ εύκολα με το γραφείο και χτες το βράδυ πήγα στο γνωστό hotel στο Μεταξουργείο και περίμενα την Ζήνα (πάντα πηγαίνω λίγο νωρίτερα)
Ακριβώς στην ώρα της χτυπάει τη πόρτα, ανοίγω και τι βλέπω!!! Ένα υπέροχο πλάσμα, γεμάτο ενέργεια με καλησπερίζει με φιλάκι…. Μου θύμισε και λίγο την Megan Rain (ειδικά στο πρόσωπο με τα υπέροχα μπλε μάτια αλλά και στο σώμα γενικά.)
Με τη πρώτη ματιά, κατάλαβα πως με το μικρό θα περάσω καλά και δεν έπεσα έξω. Μιλήσαμε για λίγο, ενώ ξεντυνόταν και πήγαμε και οι δυο για ντουζάκι. Υπήρξε πολύ χαμούρεμα και γλωσσόφιλο με το ηθικό αμέσως σε άνοδο!!!!
Επιστρέφουμε και ξεκινάει ένα στοματικό αρκετά καλό και βαθύ, σε σημείο να απορήσω που το πήρε όλο μέσα. Μου είπε πως όταν δεν πιέζεται της βγαίνει. Επειδή πλησίαζε το τέλος, την έβαλα κάτω και την περιποιήθηκα και εγώ. Πεντακάθαρη παντού και πραγματικά δεν χορταίνεις αυτό το κορμάκι, να το φιλάς και να το χαϊδεύεις. Φοβερή αίσθηση και υπέροχη επιδερμίδα. Ο τρόπος δε που σου δείχνει ότι της αρέσει αυτό που της συμβαίνει είναι πραγματικός και όχι προσποιητός (φαίνεται από πολλά πράγματα)
Η είσοδος στο υγρό και στενό κόλπο της ήρθε αφού στήθηκε στα 4. Εδώ έκανε κάτι κολπάκια με τα κουνήματα τα οποία σε ανεβάζουν πιο πολύ…
Έτσι στα 4 που ήταν στημένη, θα ήταν κρίμα να μη δοκιμάσω και κουλούρι. Της το λέω, συμφωνεί και βάζει λίγο λιπαντικό. Η είσοδος δεν ήταν εύκολη. Είναι στενή και ζορίζεται και αυτό φαίνεται. Δεν το βάζει κάτω. Μπαίνει σιγά σιγά και αρχίζει να αισθάνεται πιο όμορφα και να το δείχνει με αληθοφανείς φωνούλες και αναστεναγμούς (όχι θεατρινίστικα πράγματα) Το τέλος ήρθε μετά από λίγο μέσα στο κωλαράκι της, με αρκετή ένταση θα έλεγα.
Ακολουθεί ντουζάκι και χαλάρωση (πιο πολύ από μένα) Είχαν περάσει κάπου στα 50 λεπτά (χωρίς να το καταλάβω) Μιλήσαμε και πάλι λίγο και παίρνει πρωτοβουλία για το 2ο γύρο. Της λέω πως τελειώνω δύσκολα τη 2η φορά και μου λέει άστο σε μένα. Η ανόρθωση με τέτοιο πιπίνι δίπλα σου δεν άργησε. Ωραίο στοματικό και πάλι, για αρκετή ώρα, μέχρι να σηκωθεί πλήρως. Ανεβαίνει από πάνω και αρχίζει ένα τρελό χοροπηδητό με πολύ δύναμη και πάθος!!! Εν τω μεταξύ έπεφταν και πολλά γλωσσόφιλα στη διάρκεια. Κάποια στιγμή το γυρνάμε στο πλάι και καπάκι στο κλασικό, όπου τελικά και τέλειωσα πάλι μέσα στο λάστιχο… Πάλι στο ντουζ μαζί, αλλά χωρίς κουράγιο δικό μου. Είχα σχεδόν σβήσει!!!
Τελικά το μικρό, το έχει το πακέτο. Είναι και GFE αλλά PSE ανάλογα όμως τις καταστάσεις. Δεν πατάς ένα κουμπί να το γυρίσεις. Όπως της βγαίνει, χωρίς πιέσεις κλπ. Προσπαθεί και θέλει να σε ευχαριστήσει, χωρίς να βαριέται ή να έχει τάσεις ξεπέτας.  Βέβαια παίζει ρόλο και η χημεία, αλλά και η συμπεριφορά του άλλου. Τα κορίτσια έχουν προσωπικότητα και αν τους φερθείς ανθρώπινα θα περάσεις καλά.
Με την Ζήνα, λοιπόν είναι σίγουρο πως δεν θα κλάψεις τα χρήματα που θα δώσεις και θα σου μείνει και η συνάντηση αξέχαστη. Ίσως κάποιοι να έχουν θέμα αντοχής, αλλά αξίζει τον κόπο.
 Τηλέφωνο δεν χτύπησε καθόλου, στη διάρκεια του ραντεβού και τα χρήματα τα πήρε στο τέλος.
Να ευχαριστήσω την Ζήνα για τη παρουσία της δίπλα μου.

prince of square

  • Σύνολο Στοιχείων: 0
  • Σύνολο Σχολίων: 6
Σχόλιο #3 - Καταχωρήθηκε Οκτώβριος 07, 2017, 10:46:36 μμ
εφού είδα το χάος της κωλοτρυπίδας της απο πίσω που έβαλε η γκόμενα του γραφείου αλλά και ότι ηλικιακά είναι πιπίναρος δεν ήθελα πολύ.
καταρχήν για να κλείσω στο γραφείο την τυπισα είχα άγιο και παίζει να ήμουνα ο δευτερος πελατης της όπως μου είπε και  η ίδια γιατί έγινε λίγο ντόρος με την παρτη της,Καλά ρε μαλάκες μη δείτε καμιά πιτσιρίκα λεπτή να δίνει και κωλοτρυπίδα και κάνετε σαν πεινασμένοι εργάτες στο βουνό.Η ζήνα είναι αυτό που λέμε ηξ φοιτήτρια η σεξυ που θέλεις να χύσεις η το συνηκιακό πουτανάκι που είναι γκαρσόνα στη καφετέρια της γειτονιάς και χαζεύεις τα σκέλια της και θες να της τον σφυρίξεις.Εχει μια φάτσα που συνδιάζει το αθώο αλλά σου αφήνει το υπονοούμενο ότι γαμιέται και το ζει το πουτανάκι.Την τσιμπούκωσε στο στοματάκι της και ξέρεις καλά την τέχνη γιατι είναι σε τσαμπιονς λίγκ επίπεδα την γυρνάω πισοκολλητα και χάζευα τις τρύπες της που έκανα μαλακία που δεν της έδωσα ενα εξτραδάκι να της το βάω στο κωλοτριπιδάκι της.Και όχι τίποτα άλλο αλλά ήταν και οργανωμένο το ξεκωλάκι με τις κωλοαλοιφές της.Δεν πειράζει την έχυσα που την εχυσα γαμιόντας και τα πήρε μέχρι την πλάτη πριν παει να κάνει ντουζάκι.Χρωστάω όμως και ένα καυλι μου στον κωλο της.Παίρνω σήμερα την τηλεφωνήτρια και τις λέω είμαι έτοιμος να κλείσω στο ξενοδοχείο την ζήνα αλλά ήταν εκτός όπως ανέφερα ομάδας.Ελπίζω απλά μην την κάψετε οι καψούρηδες και οι σπονσορες με λίγα λόγια αυτά που λέμε τα ναυάγια στο χώρο μας.το κορίτσι είναι πάντως αξιόλογο μουνάκι που αξίζει να το κλείσετε και να το γαμήσετε.άντε γειά.