Εικόνα

«
 
»
Μελίνα (IND) Μικαέλα(Ισμήνης 2) Μισέλ(Ρεμούνδου 21)
Μικαέλα(Ισμήνης 2)

Πληροφορίες Καταχωρητή

Πληροφορίες Στοιχείου

PIATSAS

  • Global Moderator
  • Σύνολο Στοιχείων: 1001
  • Σύνολο Σχολίων: 13
Θεάσεις652
Αξιολόγηση
Κριτικές1

Exif Metadata

Δεν βρέθηκαν δεδομένα Exif
Κριτικές Κατάταξη σχολίων ανα ημερομηνία - Αυξουσα Φθίνουσα

BENELLI

  • Τιμημένος
  • Σύνολο Στοιχείων: 0
  • Σύνολο Σχολίων: 85
Σχόλιο #1 - Καταχωρήθηκε Δεκέμβριος 04, 2018, 06:39:15 πμ
Μικαελα λοιπόν, Ρουμάνα με πολύ δυνατο σώμα, φοβερά ποδια, ωραίο μικρο στήθος 2αράκι και συμπαθητική μούρη. Σαλονάρισμα πάντα με αυτοπεποιθηση.

Την ειχα παρει πριν κανα 4μηνο περίπου με καλές εντυπώσεις. Μου ειχε κάνει εντυπωση η επαγγελματικότητα της και ότι δεν κοιταγε τον χρονο. Επίσης ήταν ανετη πολύ, γνωρίζοντας τα βασικά του αθλήματος. Αυτή ηταν μια πρωτη αναγνωση τότε. Τις προάλλες, το πηγαμε παρακάτω, ηταν πιο παθιάρα, πιο αφημένη. Γλειφει εξαιρετικά, ξερει να φερνει πολύ σωστα το κορμι της στο δικο σου κατά τα προκαταρκτικά.

Είναι άνετη, χαμογελαστή, μές στο πνευμα της συνεδρίας. gfe θα την περιέγραφα. Κάνει φοβερο και ανακουφιστικό γλείψιμο στα αρχίδια. Γλειφει με επιμονή και για αρκετη ώρα. Τσιμπούκι αργό, με ρυθμό, χωρις χέρι. Αλλά το μεγάλο της προσον είναι η πλαστικοτητα στις στασεις. Το χει πολύ η ρουμάνα μύστες. Της κόβει πολύ γρήγορα, πως να στηθεί, έχει εξαιρετικά στησλίματα και το΄χάι λάιτ είναι το cow girl. Ακούραστη με πολύ ενέργεια και πολύ ρυθμό. Βαραει μεροκάματα στο καυλί, όντας από πάνω. Καθολου υπερβολική στις αντιδράσεις της, χωρίς α, ου κλπ.

Πρόκειται για μια πολύ πολύ καλη περιπτωση, σεβεται τα χρήματα ποτ παιρνει, δεν κλέβει ουτε σε χρονους, ουτε στο σέξ.
Μια πολύ καλη περιπτωση, με πολύ καλο και δουλεμένο σώμα, καλη φυσική κατάσταση. Τίμια αρκετά