Εικόνα

«
 
»
Pornstar Φαίδρα(Your… Pornstar Aletta Blac… Pornstar Faidra(Drea…
Pornstar Aletta Black(GDE.GR)Πληροφορίες Καταχωρητή

Πληροφορίες Στοιχείου

PIATSAS

  • Global Moderator
  • Σύνολο Στοιχείων: 801
  • Σύνολο Σχολίων: 13
Θεάσεις372
Αξιολόγηση
Κριτικές1

Exif Metadata

Δεν βρέθηκαν δεδομένα Exif
Κριτικές Κατάταξη σχολίων ανα ημερομηνία - Αυξουσα Φθίνουσα

adrian smith

  • Σύνολο Στοιχείων: 0
  • Σύνολο Σχολίων: 14
Σχόλιο #1 - Καταχωρήθηκε Μάρτιος 15, 2019, 12:33:40 πμ
Εκλεισα στο πολύ ευκολο με την τηλεφωνήτρια για την Αλέτα με το γραφείο παρόλο που την προηγούμενη μέρα ήταν σαφως σε γεμάτο πρόγραμμα.
Η αλέτα είναι αυτό που βλέπετε χωρίς να είναι παραπλανητικές οι φωτογραφίες ενώ όταν πήγα στο ************ που ήταν μου άνοιξε την πόρτα με εμφάνιση όπως αρμόζει σε πορνοστάρ με τόπλες μαύρες ζαρτιέρες και τακούνια στιλέτο.
Μου έδωσε μάλιστα και το δικό τοης αφρόλουτρο να κάνω μπάνιο αλλά της είπα ότι είχα κάνει και μόνο που με μύρισε κατάλαβε ότι είχε να κάνει με σοβαρό παίχτη.
Τσιμπουκάτα και gag και deep εναλλαγές ενώ αν την κολακεύσω ακόμα περισσότερο της έδειξα στο κινητό μου μια ταινία της που είχε αποθηκευμένη στον browser απο το xvideo.
Τα αγγλικά της είναι κατανοητά και δεν συγκρίνεται σαφώς με άλλες κοπέλες που δεν ξέρουν να πούνε ούτε την λέξη ευχαριστώ.Πολύ cool  άτομα και ακομπλεξάριστο ενώ μου είπε ότι θα πήγαινε και για διασκέδαση το βράδυ σε πολύ γνωστό κλαμπ στο γκάζι και ότι της άρεσε η Αθήνα.Ολοκληρωτική κατάθεση στο στόμα που είναι με δυο εικοσαράκια παραπάνω και το οργάνωσα μαζί της.