Εικόνα

«
 
»
Pornstar Φαίδρα(Your… Pornstar Aletta Blac… Pornstar Elli(GDE.GR…
Pornstar Aletta Black(GDE.GR)Πληροφορίες Καταχωρητή

Πληροφορίες Στοιχείου

PIATSAS

  • Global Moderator
  • Σύνολο Στοιχείων: 1016
  • Σύνολο Σχολίων: 13
Θεάσεις984
Αξιολόγηση
Κριτικές3

Exif Metadata

Δεν βρέθηκαν δεδομένα Exif
Κριτικές Κατάταξη σχολίων ανα ημερομηνία - Αυξουσα Φθίνουσα

ahura mazda

  • Σύνολο Στοιχείων: 0
  • Σύνολο Σχολίων: 3
Σχόλιο #1 - Καταχωρήθηκε Μάιος 21, 2019, 08:55:33 μμ
First time i 'd like to start with a big THANKS to Aletta Black.
And i really apreciated her behavior, since she made me feel that we know each other since many years.
Rushing up is totally unknown for her.
She is a great, wet and deep kisser, she can deepthroat as the best without hands, AR long and of exellent quality.
Penetration in all positions and with a lot of energy, she actively participatese spent together 1 hour(look to me like 1 minute), and she pleased all my senses.
Definately I will try to meet her again because i need him.

γαμήγιο

  • Σύνολο Στοιχείων: 0
  • Σύνολο Σχολίων: 8
Σχόλιο #2 - Καταχωρήθηκε Μάρτιος 21, 2019, 05:24:21 μμ
Βλέποντας αυτήν την 'παρθένα' δεν υπήρχε περίπτωση να μην έκλεινα μία ώρα φούλ με κώλο με αυτό το ποτέμκιν.Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται κάτι το θεαματικό να πω την αλήθεια γιατί όταν την αντίκρυσα μοιάζει με συνηθισμένη κοπέλα χωρίς κάτι το εντυπωσιακό.Ούτε ψηλή είναι αλλα ούτε και με σιλικόνες όπως είναι οι περισσότερες αλλα έχει αλλού την χάρη.Είναι PSE γιατί μου έκανε μια πίπα όπως στις ταινίες ενώ όταν την πήρα απο τον κώλο δεν έβαλε τζελ ή κρέμα αλλά σάλιο.Είχε σαφώς προετοιμαστεί απο πριν όπως κανονίσαμε με την τηλεφωνήτρια και μου ήρθε μοσχομυρωδάτη η ρωσίδα.Την γαμάς απο τον κώλο όπως θες ακόμα και στο όρθιο χωρίς να σουθ επιβάλλει στάση πισοκολλητού όπως κάνουν οι περισσότερες γιατί πονάνε.Βέβαια αυτή έχει γυμναστεί με double dick,fist fuck στο δικό μου 14ποντο πουλί θα κόλλαγε; ?
Εχυσα κοντά στο 45λεπτο και δεν ειχα δυνάμεις για δεύτερο χύσιμο και έτσι χαμουρευόμασταν με γλωσόφιλα και μέχρι να λήξει η ώρα της γιατί έβγαλε ήχο το κινητό της στο τέλος του χρόνου.
Οι σοδομανιακοί που δεν είναι και λίγοι ας την μελετήσουν γιατί αξίζει.

adrian smith

  • Σύνολο Στοιχείων: 0
  • Σύνολο Σχολίων: 20
Σχόλιο #3 - Καταχωρήθηκε Μάρτιος 15, 2019, 12:33:40 πμ
Εκλεισα στο πολύ ευκολο με την τηλεφωνήτρια για την Αλέτα με το γραφείο παρόλο που την προηγούμενη μέρα ήταν σαφως σε γεμάτο πρόγραμμα.
Η αλέτα είναι αυτό που βλέπετε χωρίς να είναι παραπλανητικές οι φωτογραφίες ενώ όταν πήγα στο ************ που ήταν μου άνοιξε την πόρτα με εμφάνιση όπως αρμόζει σε πορνοστάρ με τόπλες μαύρες ζαρτιέρες και τακούνια στιλέτο.
Μου έδωσε μάλιστα και το δικό τοης αφρόλουτρο να κάνω μπάνιο αλλά της είπα ότι είχα κάνει και μόνο που με μύρισε κατάλαβε ότι είχε να κάνει με σοβαρό παίχτη.
Τσιμπουκάτα και gag και deep εναλλαγές ενώ αν την κολακεύσω ακόμα περισσότερο της έδειξα στο κινητό μου μια ταινία της που είχε αποθηκευμένη στον browser απο το xvideo.
Τα αγγλικά της είναι κατανοητά και δεν συγκρίνεται σαφώς με άλλες κοπέλες που δεν ξέρουν να πούνε ούτε την λέξη ευχαριστώ.Πολύ cool  άτομα και ακομπλεξάριστο ενώ μου είπε ότι θα πήγαινε και για διασκέδαση το βράδυ σε πολύ γνωστό κλαμπ στο γκάζι και ότι της άρεσε η Αθήνα.Ολοκληρωτική κατάθεση στο στόμα που είναι με δυο εικοσαράκια παραπάνω και το οργάνωσα μαζί της.