Εικόνα

«
 
»
Συγγρού 296 Συγγρού 144 Τατοϊου 58
Συγγρού 144

Πληροφορίες Καταχωρητή

Πληροφορίες Στοιχείου

ierodoules.com

 • Administrator
 • Σύνολο Στοιχείων: 52
 • Σύνολο Σχολίων: 0
Θεάσεις21635
Αξιολόγηση 2.6 (5 αξιολογήσεις) (Σταθμισμένος μέσος όρος: 2.72)
Σχόλια71
Τελευταία ΤροποποίησηΦεβρουάριος 02, 2011, 01:55:53 πμ Από Vrikolakas

Exif Metadata

Δεν βρέθηκαν δεδομένα Exif
Σχόλια Κατάταξη σχολίων ανα ημερομηνία - Αυξουσα Φθίνουσα

lagonisian

 • porno-reporter
 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 224
Σχόλιο #1 - Καταχωρήθηκε Μάρτιος 29, 2016, 08:39:53 πμ
Άννα: Σαν τη μύγα μες στο γάλα...

      μετά από πάρα πολύ καιρό είπα να πιω το ποτάκι μου με γνωστούς συναγωνιστές στο συγκεκριμένο μαγαζί, μιας και το επίπεδο έχει πέσει πάρα πολύ και δεν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μια κοπέλα που πραγματικά ξεχωρίζει είναι η Άννα η Ρουμάνα. Ψηλή, με ξανθά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο και εκφραστικά μάτια, σιλικονέ στήθος και πολύ καλό κορμί με άψογη περιφέρεια. Μετά από λίγο και αφού τελείωσα τη μπύρα μου της έκανα νεύμα για να πάρουμε την άγουσα για τον επάνω όροφο. Με την Άννα είχα πρωτοσυνευρεθεί πριν περίπου 2 χρόνια και είχα πελώρια ανάγκη μια αναθέρμανση των σχέσεών μας.

     Πληρωμή στην υπηρεσία recepionist για πρόγραμμα για 69 και βουρ στο δωμάτιο όπου πρόλαβα και έκανα ένα ντουζάκι μέχρι να έρθει και εκείνη και να κάνει το ίδιο. Στο κρεβάτι χαλαρή, ήρεμη, μιλήσαμε για λίγο μέχρι να αρχίσει να μου κάνει "επιθέσεις", με τα χέρια της, με το στόμα της, τη γλώσσα της. Πολλά φιλιά παντού και με πάθος για ώρα, με αληθοφανή συμμετοχή, μέχρι να αναλάβω δράση περιποιούμενος το στήθος της και με φιλιά να φτάσω στο πεντακάθαρο αιδοίο της. Ασχολήθηκα για ώρα μαζί του και έδειξε να συμμετέχει ενεργά, χωρίς ακρότητες. Στη συνέχεια ανέλαβε εκείνη, ανταποδίδοντας την περιποίηση με ενασχόληση με όλο μου το σώμα μέχρι να επικεντρωθεί στη γεννητική μου περιοχή. Το στοματικό της με προφύλαξη, βαθύ, με κοπανήματα στη γλώσσα της, ενώ είχε διάθεση για παιχνίδια μιας και πότε το έπαιρνε βαθιά, πότε ρηχά κλπ. Τη γύρω περιοχή τη "συνάντησε" επιφανειακά και για λίγο διάστημα.

     Πρώτη στάση ιεραποστολικά, με καλό ρυθμό και αίσθηση, να βλέπω στο μισοσκόταδο το πρόσωπό της και τις εκφράσεις της ήταν κάτι πολύ όμορφο. Καλά "ανοίγματα", χωρίς να προσπαθεί να αποφύγει τη διείσδυση. Αλλαγή στα 4, με άψογο στήσιμο και κατέβασμα του κορμού της στο κρεβάτι, τούρλα το κωλαράκι της και συνεχίσαμε σε έντονους ρυθμούς ενώ και το φάπινγκ πήγαινε σύννεφο και με παρότυνε για ακόμα περισσότερο και δυνατότερα...Μετά από κάμπόσο και με τον ιδρώτα ποτάμι, αλλαγή ξανά σε ιεραποστολικό με τα πόδια της ενωμένα με έντονο σφυροκόπημα και με έντονα βογγητά μετά από λίγο ήρθε το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

     Η Άννα όπως είπα και στον τίτλο, αμέσως ξεχωρίζει μέσα στο μαγαζί με το στυλ και τον τρόπο της, ενώ και στο δωμάτιο φροντίζει να δώσει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων της για να περάσει καλά ο παρτενέρ της χωρίς καμία δόση βιασύνης και ξεπέτας. Είναι μια καλή επιλογή για το μαγαζί αλλά και για τον όμιλο μιας και δουλεύει παράλληλα και στα υπόλοιπα στούντιο της αλυσίδας αφού συνδυάζει και εμφάνιση και υπηρεσίες και θεωρώ ότι δύσκολα κάποιος δεν θα περάσει καλά μαζί της.

     Αυτά από εμένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...

orgasmo nero

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 62
Σχόλιο #2 - Καταχωρήθηκε Μάρτιος 22, 2016, 12:21:23 πμ
   Nίκυ... Το έκφυλο πιπίνι.

      Για άλλη μια φορά μετά από αρκετό καιρό θέλαμε να ξαναζήσουμε καταστάσεις ερωτισμού με τα ελευθεριάζοντα θήλεα του X-BAR.
Τίποτα δεν περιορίζει την ελευθεριότητα και ο πραγματικός τρόπος να εξαπλώνεις και να πολλαπλασιάζεις τις επιθυμίες της είναι να θέλεις να της επιβάλεις όρια.
Στα πορνικά μπαρ αφήνουμε να ερεθιστεί η ηδονή χάρη στην ανάπτυξη μιας επιθυμίας που δεν παύει να εξάπτεται και που δεν είναι ποτέ ικανοποιημένη. Κατάσταση που οφείλει αναγκαία να οδηγήσει σε μια λάγνα αποχαλίνωση και μια ηδονική κατάσταση λαγνείας.
Καθήμενος επί του μπαρ αντικρίζοντας τα φιλάρεσκα θήλεα διέκρινα ένα έκφυλο μικρό πιπίνι την Νίκυ. Την προσκάλεσα να κάτσει δίπλα μου και διέκρινα μια άκρως ερεθιστική φατσούλα.
Επί του μπαρ άρχισαν οι πρώτες περιπτύξεις και διαπίστωσα πως το θήλυ ήταν αρκετά φιλάρεσκο, ευχάριστο, ευπροσήγορο και μειδιόν...
Μετά από αρκετό έντονο καυλάντισμα επί του μπαρ διακατεχόμουν από την επιθυμία για έντονη σαδόμηση της μικρής με αποτέλεσμα να ακολουθήσουμε την ατραπό που οδηγεί εις τα άνωθεν αμαρτωλά δωμάτια των συνουσιών.
Επί της αμαρτωλής κλίνης η Νίκυ άρχισε να παρέχει έναν εξαίσιο πεοθηλασμό.
Πράγματι αυτό το μικρό πιπίνι με την έκφυλη φατσούλα ήταν θριαμβεύτρια ψωλογλυπτικής !!!
Για λίγη ώρα έχασα τον κόσμο και μου άρεσε...
Εν συνεχεία κλινιπάλεψα αρκετή ώρα με την νεαρά σε αρκετές εναλλαγές στάσεων.
Ευρισκόμενη σε στάση ύπτια, οι μικροί μαστοί της τρεμόπαιζαν από τις παλινδρομήσεις και γυάλιζαν από σίελο με την οποία τους είχα πασαλείψει προηγουμένος, λείχοντας τους και θηλάζοντας τους.
Η δεκτικότητα και η συμμετοχή της νεαράς ήταν τέτοιες, που ο ερεθισμός μου και η ολοκλήρωση ήταν σε καλό επίπεδο.
Σε γενικές γραμμές η Νίκυ ήταν αρκετά καλή. Το νεαρό της ηλικίας της, η μεταξωτή σάρκα της και η πολύ έκφυλη φατσούλα της μας ερέθιζαν αφάνταστα σε όλες τις συνουσιακές στάσεις και περιπτύξεις, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί οργασμός έντονος και μακρύς.

Kerveras

 • Moderator
 • Σύνολο Στοιχείων: 21
 • Σύνολο Σχολίων: 101
Σχόλιο #3 - Καταχωρήθηκε Νοέμβριος 17, 2015, 11:20:16 μμ
Αμάντα... η πρώτη μου φορά στο Xbar

Πριν λίγες μέρες με αγαπημένο φίλο πήγαμε στο χίμπαρο. Το έχω επισκευθεί πολλές φορές αλλά μόνο για μπυρίτσα. Δεν είχα σκοπό ποτέ να ανέβω δωμάτιο. Το θεωρώ άσκοπο. Προτιμώ να πάω στο στούντιο δίπλα. Άσε που οι περισσότερες δεν αξίζουν 50€ τα 15 λεπτά.
Η Αμάντα ήρθε 4 φορές δίπλα μου. Είναι μια ξανθιά Πολωνέζα προμιλφ με ωραίο χαμόγελο, 2άρι στήθος, λίγα πιασιματάκια αλλά ευγενέστατη και με χιούμορ. Μίλαγε μόνο Αγγλικά. Τις 3 φορές την έδιωξα ευγενικά, αφού μου ζήταγε ποτό.

Την 4η και φαρμακερή ήρθε δίπλα μου και μου πήρε το χέρι και το έβαλε πίσω στο κώλο της, ενώ είχε σηκωθεί και λίγο η φούστα της. Εκεί ομολογώ δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Είπα δε γαμιέται, ας ανέβω. Μια εμπειρία θα είναι και αυτή. Πλήρωσα στην θείτσα που καθόταν στη ρεσεψιόν και μπήκα δωμάτιο να κάνω ντουζ.

Στα της κλίνης... μου πήρε μια πολύ ωραία πίπα δείγμα της Πολωνικής σχολής, έκατσε πάνω μου με ωραία κουνήματα, ενώ στα 4 στήθηκε άψογα. Με παρότρεινε να την σκίζω δυνατά και δεν μάσησε ούτε στιγμή. Σωστή επαγγελματίας, δεν μπορώ να πω. Για έξτρα ούτε δείγμα. Καλά πέρασα αλλά τα 50 όπως είπα ΔΕΝ είναι vfm.

orgasmo nero

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 62
Σχόλιο #4 - Καταχωρήθηκε Αύγουστος 28, 2015, 04:13:33 μμ
   Κρυστάλ... Μια ατυχής συνουσία.

         Μεσάνυχτα και για άλλη μια φορά επισκεπτήκαμε το X-BAR της οδού Συγγρού.
Ανάμεσα στις εκεί ευρισκόμενες κορασίδες αντίκρισα την μελαχρινή Κρυστάλ.
Καινούρια μελαχρινή κορασίδα με ωραίο πρόσωπο και αρκετά όμορφα χαρακτηριστικά.
Άρχισε να αναπτύσσεται μεταξύ μας ένα αρκετά θερμό καυλάντισμα επί του μπαρ με αποτέλεσμα σύντομα να εισέλθουμε εις τα άνωθεν αμαρτωλά δωμάτια των συνουσιών.
Μέχρι εδώ όλα καλά καθότι στη συνέχεια ξενερώσαμε παντελώς.
Εντός του δωματίου των συνουσιών οι κινήσεις της προσπαθούσαν να δείξουν άνεση και φινέτσα, αλλά το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς αντίθετο...
Κατά την διάρκεια του πεοθηλασμού η νεαρά προτίμησε περισσότερο την πεοαψία. Δηλ. να χουφτώνει το εν στύσει πέος μου και να το παλινδρομεί.
Εν συνεχεία η νεαρά κατακλίθηκε ύπτια, στήθηκε για να τον πάρει.
Πριν προλάβω καλά καλά να συνουσιαστώ η νεαρά σηκώνεται βιαστικά από την κλίνη και μου ανακοινώνοι το τέλος χρόνου, πριν καν να έχει περάσει ο απαιτούμενος χρόνος.
Μείναμε με το καυλί στο χέρι, ευρισκόμενοι οιστρηλατηθείς και προφανώς αυτοηδονιζόμενοι. (Δηλαδή μαλακιστήκαμε...).
Κάτι τέτοιο δεν μου είχε συμβεί με καμία από τις σαράντα και πλέον κορασίδες που κατά καιρούς έχω πάρει από το X-BAR. (Μπορεί να δει άλλωστε όποιος θέλει και τις υπόλοιπες κριτικές που έχω γράψει για το X-BAR).
Δυστυχώς η κατάληξη της συνουσίας ήταν ατυχής.
Επιστράτευσα όλα τα διαθέσιμα ψυχικά αποθέματα μου, αλλά εις μάτην...
Η πράξις διεκόπη...
Τελικά ξεβράστηκα επί της οδού Συγγρού έχοντας την πιο δυσάρεστη συνουσία.
Δυστυχώς η Κρυστάλ πέρα από το σφρίγος της νιότης και το αφελές και γλυκό χαμόγελο της δεν διαθέτει τις απαιτούμενες ερωτικές αποδόσεις.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

 • Τιμημένος
 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 284
Σχόλιο #5 - Καταχωρήθηκε Αύγουστος 18, 2015, 08:39:29 μμ
Μία βόλτα στο χ μπαρ με έκανε να γνωρίσω την Άννα...Την είχα δει και άλλες φορές αλλά ήταν απασχολημένη και δε μπόρεσα να της μιλήσω...Αφού ήπια ένα ποτό στο μπαρ ήρθε κοντά μου...Μιλήσαμε λίγο και της είπα να ανέβουμε πάνω.
Δωμάτιο μικρό ακριβώς απέναντι από τη πόρτα,δε λέω καθαρό αλλά σε καμμία περίπτωση ευρύχωρο...Προφανώς τα μεγαλύτερα πάνε σε πελάτες με προγράμματα καλύτερα και όχι απλό...

Μιλήσαμε λίγο ξανά μέσα στο δωμάτιο και ξεκινήσαμε τα προκαταρκτικά.Λιγοστά σε διάρκεια αλλά καλά με φιλιά στο λαιμό το στήθος και το στόμα πεταχτά αλλά που και που και γλωσσόφιλα...Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη του στοματικού!
Καλό με σχετικά αργό ρυθμό και με σωστό ανεβοκατέβασμα της γλώσσας.Περιποίηση της γύρω περιοχής δεν συμπεριλάμβανε το στοματικό της...!

Σεξ με τρεις κλασικές στάσεις!Πρώτα αυτή από πάνω με καλή συμμετοχή,μετά ιεραποστολικό και τελείωμα στα τέσσερα όπου με πιο δυνατούς ρυθμούς μας βρήκε το τέλος...

Λίγη συζήτηση μέχρι να βάλει τα εσώρουχά της και αποχώρηση.
Αποδείχτηκε καλό τουμπανάκι,μου άρεσε εμφανισιακά αρκετά γι'αυτό και την επέλεξα.Αν δώσει σε κάποια σημεία λίγο προσοχή ίσως να γίνει απ'τις καλύτερες επιλογές του χ μπαρ...Χωρίς να σημαίνει πως για κάποιους δεν είναι...!


Αυτά για την εμπειρία μου με την Άννα,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη!

orgasmo nero

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 62
Σχόλιο #6 - Καταχωρήθηκε Αύγουστος 06, 2015, 11:47:33 μμ
    Bιολέτα... Μία εξαιρετική συνουσία.

            Περιπλανώμενοι μέσα στο ημίφως της Συγγρού νιώσαμε το ρίγος των αιθέριων πορνικών μυστηρίων της. Ο δρόμος δίνει μυστικά την πορνική γνώση και εμπειρία σε αυτούς που την αναζητούν.
Η ίδια η οδός Συγγρού δίνει μία αρχετυπική εντύπωση ότι μια κατάβαση μέσα της είναι μια βουτιά στον κόσμο των πορνικών ονείρων.
Μας δημιουργεί μια ανησυχητική αίσθηση και έναν αποπροσανατολισμό που οι περισσότεροι από εμάς νιώθουν στα σκοτεινά κλειστά μέρη της.
Ένα από αυτά τα μέρη είναι και το περιβόητο X-BAR, στο οποίο μετά από καιρό  ξαναβρεθήκαμε για να βιώσουμε ξανά τα μυστικά πορνικά μυστήρια του.
Καθήμενος επί του μπαρ δίπλα στην σωλήνα του στριπ, διέκρινα την μελαχρινή Βιολέτα.
Ήταν αρκετά θελκτική με όψη συμπαθής, μάτια φωτινά και με πεταχτούς μαστούς.
Το χαμόγελο της είχε μια μελαγχολία, ενώ γενικά η παρουσία της καλύπτεται από γοητευτικό πέπλο μυστηρίου.
Την προσκάλεσα να κάτσει δίπλα μου και πολύ γρήγορα επί του μπαρ άρχισαν οι προσυνουσιακές περιπτύξεις χουφτόνοντας τις καμπύλες της και αργότερα κάθε απόκρυφο σημείο της.
Ως εκ των πραγμάτων καθώς απολαμβάναμε τον τουρλωτό κώλο της και τους εκρηκτικούς μαστούς της πήραμε άμεσα την ατραπό που οδηγεί εις τα άνωθεν αμαρτωλά δωμάτια των συνουσιών.
Στο αμαρτωλό ημίφως του δωματίου η Βιολέτα έβγαλε ερεθιστικά τα ρούχα της και εμφανίστηκε άμεσα ένα τέλειο σώμα. Παρείχε εξαίσιο τσιμπούκι δείχνοντας ευχαρίς. Με έγλυφε σε διάφορα σημεία του σώματος κάνοντας ερεθιστικά νάζια.
Επί της συνουσίας οι εναλλαγές στάσεων δεν είχαν τελειωμό. Η σπερματέγχυση επήλθε μετά από έντονη κλινοπάλη μεσούσης του θερινού καύσωνος.
Η Βιολέτα χάρηκε, ευράνθηκε, αγαλλίασε από ικανοποίηση και πάθος.
Μετά το πέρας της εξαίρετης συνουσίας κατήλθαμε ξανά στο μπαρ όπου η σέξυ Ρενάτα προσέφερε τέρψη εις το φιλοθεάμον κοινό με το αισθησιακό στριπ της επί της σωλήνας.
Σε γενικές γραμμές η Βιολέτα ήταν άριστη σε όλα.
Βγάζει τρυφερά και στοργικά αισθήματα και είναι αρκετά φιλήδονη και θερμή κατά την διάρκεια της συνουσίας.
Συνεχάρημεν την ενάρετο νεαρά και απήλθαμε έμπλεοι ικανοποίησης !!!

BENELLI

 • Τιμημένος
 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 61
Σχόλιο #7 - Καταχωρήθηκε Ιούλιος 20, 2015, 10:52:28 μμ
Μετά από κατάθεση σε στανταράκι, ο δρόμος με έφερε στην αγκαλιά του ΧBAR για άλλη μια βραδιά.
χαλαρό ποτάκι μιας και δεν ψαχνόμουν για παραπάνω, αλλά λογάριασα χωρίς τον Λαγό.

Ερχεται στο τραπέζι μου η ΑΝΝΑ λοιπόν! Μια ξανθιά μουνάρα με μακριά μαλλιά, σώμα μοντελέ με τα απααιτητα πιασίματα βέβαια, ψηλή με ίσια πόδια,  γυρω στο 1.70, πλαστικό βυζί, ομορφο πρόσωπο.. Ειχε τρελή διάθεση, αεικίνητη και παρα πολύ δεκτική στα χουφτωματά μου. Το κλου της βραδιάς ήταν όταν σήκωσε
με περισσή χάρη και λαγνεία το μινι φουστακι που φοραγε και εμεινε με το στρινγκ για λίγο για να μου δείξει αν είχε μαυρισει όταν την ρώτησα.
Κάποιες στιγμές κατά την καύλάντα ομολογω ότι μου ειχε γίνει πέτρα. Τρελιάρα η Αννα και χαμογελαστή!

Στα του δωματίου τώρα, το ιδιο άνετη και χαλαρή Και αρκετα ευχαριστη. Προκαταρκτικά με πάθος χωρίς να βιάζεται και γλωσσόφιλα.
Φιλιά στον λαιμό, πιο χαμηλά, ρουφηγμα στα βυζιά μου. Δεχτηκε και την δική μου περιποιηση χωρις να δυσανασχετεί και να βιάζεται.

Στα του Σαλέα τώρα, πέρασμα προφυλακτικού σε ετοιμοπόλεμη πούτσα. Ξεκίνημα χωρις χρηση χεριου, καλη πιπα με αρκετες στιγμες deep throat. καλός ρυθμός, δεν βιαζόταν και με κοιταγε στα μάτια οταν εφτανε ψηλά στο κεφαλάκι.

Πρώτη στάση cow οπου της ζητησα με εμενα να εχω την πρωτοβουλία. Ωραια ανεβοκατεβάσματα, δεκτικη οταν την σφυροοκοπησα για λίγο, χωρίς Α, ΟΥ και τέτοια.

Δευτερη στάση στα 4 γονυπετής στο κρεβά. ωραίο στήσιμο, πονηρές χαμογελαστες ματιές προς εμένα και καλή αντοχή από μέρους της μιας και την κράτησα για κανα διλεπτο συνεχούς γαμησιου. Της έπαιρνα και τα δάχτυλα στο στόμα.

Τελευταια στάση και καλύτερη. Κλασσικό ιεραποστολικό. Ξεκίνημα με ψηλα τα πόδια εκείνη και γρηγορο γαμησι εγώ και κατάληξη
στα πλάγια τα ποδια της και εγώ να πέφτω μπρόστά  προς το προσωπό της να την γλωσσοφιλάω πεταχτά ξανά και ξανά
και κυριολεκτικά να την ξεμουνιάζω. Την ηδονή που μου προσέφερε όταν έβλεπα τις εκφράσεις του προσωπου της οταν την γαμουσα δεν περιγράφεται!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οταν αρχισε και τα αχ βάχ, ξεπετάχτηκα και την εχυσα στην κοιλιά.

Εν κατακλείδι πολύ ωραία συνέυρεση με ένα μωρό άκρως τρελιάρικο που περνάς ωραία στο μπάρ, πανεμορφη με καυλώδες σώμα
και στα του σεξ συμμετοχικότατη. Υπαρχει διαθεση από μερους μου να ξανα τιμηθεί. Πρόγραμμα στα 70.

Γειά και χαρά

BENELLI

 • Τιμημένος
 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 61
Σχόλιο #8 - Καταχωρήθηκε Ιούλιος 15, 2015, 11:03:17 μμ
 Σαββατο βράδυ και μετά από κατάθεση πορνοσυναισθημάτων στο LIDO, κατεύθυνση μαζί με Λαγό στο λαοφιλές και λαοπρόβλητο XBAR!!

ΒΑΝΕΣΣΑ το μωρό το οποίο διάλεξα. Οπου Βανέσαα Ταυλανδέζα "πλανεύτρα", μελαχρινή ύπαρξη με κύριο χαρακτηριστικό τα σχιστά μάτια της.
Πολύ όμορφο πρόσωπο, ωραίο μικρό βυζάκι, τουρλωτό κωλαράκι, κανονική στο ύψος. Ωραίο μακιγιάζ απαλό, τόνιζε τα υπέροχα μάτια της.

Στο μπαρ που ήμασταν τα χαρακτηριστικά τα οποία ξεχώρισα στην συμπεριφορά της ήταν τα εξής.
Πολύ χαμόγελο, αρκετά χαλαρή, "λύθηκε" αμέσως, κοινωνικότατη. Η δε φωνή της έδινε έναν τόνο αισθησιασμού στην όλη φάση.
Χαρακτηριστική φωνή, βραχνή. Καυλωτική. Αφού την κέρασα λοιπόν ήταν δεκτική πολύ στις επαφές, δεν τραβιόταν. Και ανταπέδιδε σαφώς.
Είχε χαλαρώσει τελειως και αρκετά γρήγορα, βοηθώντας με να χαλαρώσω και εγώ. Εφόσον ημουν σίγουρος για την επιλογή μου
μιας το μωρο είχε τα στοιχεία που ήθελα στο μπάρ, ανεβήκαμε είς τα άνωθεν γαμοδωμάτια.

Κατάθεση 70 ευραίων στην υπηρεσία και βούρ στο δωμάτιο.
Σύντομο μπανάκι και να σου η ΒΑΝΕΣΣΑ!! Την ωρα που σκπυπιζόμουν, το μωρό είχε ξεντυθεί αισθησιακλά μπροστά μου και είχε ξαπλωσει χαλαρά στο κρεβάτι.  Πηδάω και εγώ πάνω και ξεικινάμε την προπόνηση.

Πολύ ερωτική στα προκαταρκτικά, φιλιά κυρίως στο λαιμό και με ωραίο τρόπο και στο υπόλοιπο σώμα. Ξέρει να φιλάει.
Ανταπόδωση και από μέρους μου, δεχόμενη και αυτή την περιποιηση μου.
Της ζήτησα να της γλείψω το μουνάκι της. Ανοιξε τα πόδια της και ξεκίνησα αργά να το περιποιούμαι με την επιφάνεια της γλωσσας μου
πιανοντας και χαθδευοντας με το χερι μου τα μπούτια της. Επειτα έπιασαν δουλεια και τα δαχτυλά μου στο μοσχομυριστό και  ξυρισμένο αιδοίο της. Γουσταρε μιας και δεν με διέκοψε. Είχε έρθει η ώρα του Σαλέα. Δεν ήμουν τσίτα καυλωμένος, αλλά περνώντας το προφυλακτικό
το μωρό μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα απογειώθηκα. Στοματικό αργό, με αρκετή τεχνική και πάθος από μέρους της. Πραγματικά τον έκανε "δικό" της τον πούτσο μου. Ηταν σκυμμένη χωρίς να σηκώνει κεφάλη, συγκεντρωμένη στην "τέχνη". Χωρίς χρήση χεριού, ειδικά όταν ηρθε σε πλήρη στύση, με  πολύ καλο ρυθμό ασισθησιακό και βαθλυ κάποιες φορές. Το ευχαριστήθηκα το τσιμπούκι για αυτό και δεν την διέκοψα.

Ο κυρίως αγώνας τώρα είχε πρώτη στάση cow. Το χερι στο στήθος μου το ένα, το άλλο στο κρεβάτι, σκυμμένο το κεφάλι προς το στήθος μου και δώς του πόνο η ΒΑΝΕΣΣΑ!! Ειχε τον ρυθμό από την αρχή με αυξομοιώσεις όταν έπρεπε. Κουνιοταν πάνω στον πουτσο μοπυ με χάρη και πάθος.
Την γυρνάω σε reverse cow. Συγκινητικό στήσιμο μύστες μου. Τα είδα όλα. Κουναγε μόνο τον κώλο της πάνω κάτω με σχετικά γρήγορο ρυθμό
Το υπόλοιπο σώμα ακίνητο. Χωρίς να ξεκουμπώσει ο πούτσος μου. Ωραιο θέαμα, κάποιες στιγμές γύρναγε και με κοίταγε. Πολύ καλη τεχνικη από μερους της. Επόμενη στάση στα 4 με εκεινη μπροστα στο κρεβατι και εμενα να πατάω παρκέ. Επισης πολύ ωραίο στήσιμο. Την θαυμασα και μπήκα αμέσως μέσα της, με τα πέλματα μου κάπως ανασηκωμένα ώσετ να έχω καλύτερη αισθηση. Γαμηθήκαμε για κανα δίλεπτο έτσι με γρηγορους ρυθμους και σε αυτήν την στάση ήρθε το τέλος!!!!!!

Στο ρεζουμε λοιπόν η Βανεσσα είναι μια κοπέλα που σαφώς το έχει το άθλημα. Εχει τεχνική, έχει πάθος, έχει εμπειρία που κάνει μπάμ.
Ειδικά στα στησίματα. Μπορεί να σου προσφέρει ένα αρκετα ποιοτικό γαμήσι. Και σαφώς "φετίχ" (για εμένα τουλάχιστον) τα σχιστά μάτια της
και η καυλώδες φωνή της!

Να είστε καλά...BENELLI

 • Τιμημένος
 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 61
Σχόλιο #9 - Καταχωρήθηκε Ιούνιος 16, 2015, 12:17:31 πμ
                                          ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΔΙΜΠΑΛΟ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ!! :headbaning3: :headbaning3:

Σαββάτο βράδυ συνοδεία πρνοσυναθλητών ξεκινάμε την έναρξη των 3ημερων εορτασμών (όπως ορθως αναφερει ο Κερβερας)
για τα γενέθλια του ΜΕΓΚΑΠΟΡΝ!! Πέρασμα από το Γκάζι αρχικώς, μετέπειτα WEST ROSEγια ποτάκι και Μπυρωίνες και κατάληξη στο XBAR.
Αυτό το ευλογημένο από τον θεό Ιδρυμα. Πλέον μόνο εγώ και ο Λαγός. Κατά τη 1 μπαινουμε μέσα φουριόζοι και πιάνουμε το τραπέζι
μπροστά από τον στύλο!! Παραγγέλνουμε τα ποτάκια μας και με πλησιάζει με άγριες διαθέσεις μια Δομηνικάνα, την οποία φλιταρα αμέσως μιας και δεν μου έκανε το πορνοκλίκ.

Επειτα με πλησιασε μια σχιστομάτα καυλιάρα, δεν θυμάμαι προέλευση αλλά ούτε και το όνομα της. Ωραίο κλασσάτο μουνί με "σπρέχιν" και ωραίο χαμόγελο. Αλλά την έκανε γρήγορα μιας και την περίμενε ένας πιρφόρος παντρεμένος (σν μου έλεγε αλήθεια τελοσπάντων) οπου την κερνάει πάντα λέει ακριβά ποτά και διαφορα τετοια.

 ειχα σταμπαρει δυο μωρα ένα ξανθο ψηλό και την Αλεσσάντρα, αλλα ημουν ατυχος γιατι την ψηλη πριν προλάβω να κάνω κίνηση
μου την γράπωσε ένας άλλος.  Η Αλεσσαντρα ηταν και αυτή ρεζερβε, αλλα καποια στιγμη εφυγε και πηγε στο μπαρ. Τοτε λέω του Λαγού πάω να την τσιμπήσω, αλλά ο έμπειρος πόρνος μου λέει όχι η τσαντα της είναι ακομη στο τραπεζι με τον τυπο που την κερναγε.
Οντως ετσι ηταν, μετα από λιγο επεστρεψε η καυλα στο τραπεζι της.

Αφου συνεχισαμε με το ποτακι μας, μου λεει ο Λαγός αυτή σου αρεσει (εννοουσε την ΜΑΡΙΑΝΝΑ) του λέω, την γαμούσα.
Με συντομές και Λαγουδιστικές διαδικασίες η Μαριάννα ηταν στο τραπέζι μου.

Οπου Μαριάννα, νεαρή κοπέλα, από Βραζίλια (κατά δηλωση της) με ένα μακρύ φόρεμα που τόνιζε εμφανώς τα καλοσχεδιασμένα καπούλια της!
Μελαχρινή, βυζάκι πλαστικό μικρό σχετικά για πλαστικό, όχι σαν κατι αλλα πρησμένα, σαρκώδη χειλη βαμμένα το χρωμα της φωτιάς!
Ομορφο πλάσμα σιγουρα, λεπτό με πολύ πολύ ενδιαφέρουσα έκφραση προσώπου. Βλεμμα διαπεραστικό σε κοιτάει μονίμως στα μάτια, μυστηρια σε γενικές γραμμές, τερμα ερωτική, αρκετά αισθησιακή, δεν σηκώνει ποτε τον τονο της φωνής της και πολύ ήρεμη.

Μου εκανε εντυπωση μιας και δεν είναι σαν τις περισσοτερες αμαζόνες του Χ που σε πλησιάζουν γρηφορα γρηγορα και ξεκινάνει την παραμύθα!
Στο μπάρ της χάιδευα λίγο το μπουτάκι  της, εκεινη καποιες στιγμές μου κρατούσε το χέρι και μετά από σχετικά μικρου μηκους καβλάντα εισερχόμεθα εις τα επάνω μυσταγωγικά και κολασμένα δωμάτια. Επιλέγω το πρόγραμμα μισής ωρας και μπουκάρω στο δωμά ακριβώς απέναντι από την πόρτα που μπαινεις.

Γρηγορο μπανάκι και να σου η ΜΑΡΙΑΝΝΑ. Με πετυχαινει την ωρα που βγηκα και μου λεει κατσε να σου σκουπισω την πλάτη.
Γδύνεται, αφαιρει τα μαυρα εσώρουχα της μενοντας αλλαλος εγω να κοιτω την κωλάρα της και μπαινει γι αμπανακι. Της βαζω λιγο χερι εγώ
λιγο πριν μπει στο μπανιο. Της χουφτωνω την κωλαρα της.
Βγαινει, σκουπίζεται και ξαπλώνει στο κρεβάτι. Τρομερα ηρεμη με απηθμενο αισθησιασμό και πολύ χαλαρή.
Καθόμαστε αντικρυστα στο κρεβατι στην ιδια ευθεια, οπου ξεκιναώ να της χαιδευω τα βυζια της αργα. Γργαλιοταν λιγο οτααν της χαιδευα την ρογα αλλα στα αρχιδια μου. Την εγλειψα και την καυλωσα στο δευτερολεπτο, μεγαλωσε και πηρε το σχημα σαν την Αμφισσης την ελιά, την μεγάλη όμως την jumbo.

Κατεβαίνει πιο χαμηλα το σώμα της, οπου ξεκιναει η δραση. Ανοιγω τα ποδια μου και αφου με φιλαει λιγο στον λαιμό αργά και στο στήθος
ξεκινάει ένα από τα πλέον αισθησιακα γλωσσάρχιδα που μου έχουν κάνει ever. Πραγματικά, δεν υπερβάλλω.
Εβγαζε όλη την γλώωσα αρχικά μου την ακουμπαγε στα τρυφερά μου και μετά μου τα φίλαγε. Σοβαρη αρχιδοπειριποιηση όχι μαλακίες.
Ακουγοταν ο ηχος του φιλιου κατά την επαφη με τα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ . Πολύ σαλιο για περιπου 1.5 λεπτό και μετυα από προτροπή μου
για ρουφηγμα των ορχεων, το επραξε με μαστοριά και με τον αντιστοιχο καυλωτικο ηχο όταν τα εβγαζε από το στομα μετα το ρουφηγμα.

Στην συνέχεια της λέω να μου δώσει κα ένα φιλάκι στον Μπενελι μου -ετσι γυμνος που ηταν- μιας και ειχε παρει τον ανηφορο προ καιρου,
αλλά μου λεει κάτσε να σου βαλω το σκουφι (φτου σου ρε πουστη λεω :D). Βαζει την προστατευτικη ασπιδα πολεμου λοιπόν και ξεκινάει να μου γλειφει τον πουτσο. Και εκει εδειξε ότι το αθλημα το κατεχει σε αρκετα υψηλο βαθμο.
Συνεχη deep throat, αυξομειωση ρυθμου, αν και γουσταρε πιο πολύ αργα, καθοτι τον ειχε μεσα της τον παιχνιδιζε με την γλωσσ της
εστιαζε στο κεφαλακι, μηδαμιμη μα μηδαμινη χρηση χεριου. Με κοιτουσε στα ματια και σπαρταρουσα! Μου τον εβγαζε και τον χτυπουσε στην γλωσσα της, κανοντας ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!    Καθολου δοντι, εν κατακλείδι αν δεν ειχα την καποτα, ενδεχετα ια είχαμε γκολ από τα πρωτα λεπτα!!

Επειτα την εβαλα ψηλα σο κρεβατι και αρχισα να την γλειφω. Φοβερο μουνοάρωμα, τριχουλα 3,4 ημερών να μου γραντζουνλαει την γλωσα
και να καυλώνω ο ανώμαλος.  Της βαζω τα δυο μου δαχτυλα στα μουνοχειλακια της, το ένα δεξια το άλλο αριστερα και της σταζω απο ψηλα λιγο σαλιο, παιρνοντας το μετα με την γλωσσα μου και γλειφωντας αισθησιακα την μουναρα της Εκεινη μου πιεζε το κεφαλι με το χερι της δειχνοντας ότι γουταρει πολύ. Δεν σταματησα συνεχισα και μου λεεί μωρό μο θα έχουμε πρόβλημα αν συνεχίσεις γελώντας.  Αψογη συμμετοχη σε όλα τα παραπάνω με λαγνο βλεμμα, ανεκφραστο(για καλο το γραφω, δεν μπορουσα να την "διαβασω" κα ικαυλωνα παραπανω) καποιες φορές που με μαγνητιζε. Δυστυχως όλα τα παραπανω που περιγραφω είναι αυυτά που με οδηγουν σε προωρη εκσπερματωση, αν και γενικως εχω ικανοποιητικο αυτοελεγχο.

Ξεκίνημα του ματς τώρα, 1η στάση ιεραποστολικό. Στα γονατα εγώ, ξεκινώντας με το ένα ποδι η ΜΑΡΙΑΝΝΑ αρχικα στον ωμο μου
και μετπειτα τα ενεβασε και τα 2 οπου τα κλειδωσα. Ξεκινησα αργά, πιανοντας τα βυζια της και με το άλλο χερι της το εδινα να μου τογλειφει με το στομα της. Ανεβασμα ρυθμου σταδιακα, με απιστευτη αισθηση και το μωρο να λεει ΕΤΣΙ, ΕΤΣΙ. Μου ρθε στο μυαλο στα δευτερολπετα το
ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ του μεγιστου Γονίδη!!
Αλλαγη στασης σε πισωκολλητό στα 4 στο κρεβατι. Την γαμουσα πιανοντας το ενα της χερι  και εκεινη με ρυθμο ερχοταν μπρος πισω.
Την γαμαω καποια στγμη πιο γρηγορα και εκει λεω ρε πουστη δεν θα κρατηθώ :wanker:
Της τον ξεκουμπωνω απότομα μου λεει τι εγινε, της λεω όλα καλα. Και αφου για δευτερόλεπτα κανω παυση
της βαζω σε cow μιας και εκει σπανια τελειώνω. Ελα μου ντέ, ξεκιναει να μπαινει μεσα μου πολύ αργά με ακρως καυλωτι τροπο
και δυστυχως μετα από λιγα δευτερα την βγαζω παλι απότομα τραβάω την καποτα και την χυνω οπου βρώ, καπου στην κοιλια την πετυχαν τα σκαγια.

Μπαινει για μπανακι και ξανα ερχεται να ξαπλώσει στο κρεβάτι. Εγω δεν ειχα σκουπισει ακομα τον πουτσο μου.
Πιανουμε μια κουβεντα περι ανεμων και υδατων και καποια στιγμή της λεωμια ατακα και της βαζω ξανα το χερι στα βυζια της\οπου γελαγε και το
άλλο στο μουνι της χαιδευοντας το ξανα!!!!

Της δειχνω τον πουτσο που δεν ειχε χασει ποντο από την στυση μετα το αρχικο χυσιμο.
Της λεω εχεις καποτα?? Μου λεει ναι , αλλα δεν ξερω αν εχω άλλο χρονο.
Εχεις, εχεις της λέω. Κατσε μου λεει να ρωτησω την τσατσα. Βγαινει εξω τσιτσιδη και μπαινοντας μου λεει εχω λιγο ακόμα
Ξανα από την αρχη, Σαλέας και άστα τα γυναικόπαιδα να πεινάνεεεεεεεεε!!!
Το ιδιο αισθησιακη όπως στην αρχη, η ιδια περιποιηση. deep throat kai βάστα γέρο να γεμίσω!!!
σκεφτηκα λεω να της πω αν τη νγαμησω ξανα?? Δεν το σκεφτηκα για πολύ της λέω για να χυσω πιο γρηγορα καβαλα με μωρό μου
με ξανα μανα καβαλαει με γρηγορο ρυθμό αυτην την φορά και αφου της ρουφαω την ρογα με απελπισια
της λεω κατέβα ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.
Κατεβηκε, μου τον επαιξε στον ρυθμο που την διέταξα και THATS ALL BROTHERS!!!!
2η φορά σε μισή ώρα, στραγγιξα ο πουστης!!

Το μωρό εν κατακλείδι είναι σιγουρα για GFE απολαυσεις και καταστασεις. Αν θελω να γαμαω σαν λυκοσκυλο θα πηγαινω αλλου.
Πολύ πολύ αισθησιακη, με μυστηριο βλεμμα και με μια παροιμιωδη ηρεμια που σε καμια των περιπτώσεων δεν την λες βαρεμάρα όμως.
Από τα μουνια που εχω την αναγκη μετα απ οτο πρώτο γαμησι να τα ξανα γαμησω συντομα, αρκετα συντομα. Και αυτό θα γινει.
Παρα πολύ καο στοματικ και περιποιηση της ευρυτερης περιοχης. Γουσταρε επισης πολύ να χαιδευει ταυτόχρονα με εσενα και εκεινη την μουναρα της!!!

Αυτά από μένα, να είστε καλά και να γαμάτε ακόμα καλύτερα!!!!!!

BENELLI

 • Τιμημένος
 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 61
Σχόλιο #10 - Καταχωρήθηκε Μάιος 27, 2015, 10:24:20 μμ
Σάββατο βραδυ και μετα από απρόσμενο μήνυμα μάχιμου και με γεμάτο βιογραφικό πόρνου (εξωθεσμικό) πιάνουμε παραλιακή κατευθυνόμενοι
προς το αγαπημένο και λαοφιλές XBAR!!

Μπαινοντας μέσα ήμασταν οι πρώτοι πελάτες με καμια 15 μωρά για πάρτη μας.
Χαιρετώντας και την Μαρία (υπεύθυνη που είναι ένα μπιμπελό) πιάνουμε το τραπέζι στα αριστερά δίπλα από το μπάρ.

Παραγγέλνουμε τα οινοπνεύματα και στο δεκάλεπτο καταφθανει ένα μωρό, αλλά το φλιτάρισα  αμεσως μιας και δεν ήταν του γούστου μου...
Μετέπειτα έρχεται μια μελαχρινή οπτασία εκ Ρουμανίας ονόματι ΤΖΕΣΙΚΑ. Μου άρεσε η αυτοπεποιθηση της στο πλησίασμα πολύ.
Πολύ όμορφη, γύρω στο 1.60, βυζάκι μικρό, σώμα αδύνατο με κωλαράκι στρογγυλο. Φορουσε ένα σορτσάκι καυλέ χαμηλό τίγκα και ένα αναλαφρο μπλουζάκι που αφηνε σε κοινη θεα ολη την κοιλιά της. Χαμογελαστή αλλά και με ύφος μοιραίο.
Πολύ δεκτική στα αγγίγματα μου. Παραγγέλνουμε ποτάκι αφόυ μου ειχε κάνει το γκέλ και ξεκινάμε την καυλάντα.

Την βάζω στα πόδια μου στο πεντάλεπτο και αρχιζω σιγα σιγά το παιχνιδι. Μου κουνάει επειδικτικά το κωλαράκι της πάνω κάτω
κεντράροντας τον ΒΕΝΕLLάκο.....  Με φιλάει άκρως ηδονικά στο μάγουλο και πίσω στο αυτί και λίγο πιο χαμηλά. Εκεί κυριολεκτικά μου σηκώνεται η τρίχα αλλά και η πούτσα!! Το δουλεύει το στόμα πολύ καλά η γαμημένη. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Είναι από τα δυνατα της χαρτιά!

Καποια στιγμη αφου με ξανα φιλάει κατά τον ιδιο τρόπο βάζω το χέρι στα βυζιά της (δεκτική) και την γυρνάω λίγο για να της σηκώσω την μπλούζα και να τα γλύψω. Το απέφυγε διακριτικά και με ευγένεια, λεγοντάς μου αυτά θα τα κάνουμε πάνω.
Βέβαια το μωρό στο μπάρ ήταν πολύ ανήσυχο και αναμμένο, διψώντας αρκετά :) λές και είχε πάθει αφυδάτωση.


Να μην παραλείψω ότι αρχικά εκαλέσθη από εμένα τηλεφωνικώς και -ο ένα όνομα μια φίρμα- Λαγός για σχετικές πορνοπληροφορίες !

Αφού με είχε καυλώσει είς το έπακρον την κόβω στην πλατη για πάνω. Προς τα δωμάτια της λαγνείας κα ιτης ηδονής.

Καταθέτω 100 ευρά στην τσατσά και μπουκάρω στην δωματιάρα πίσω ακριβώς από την ρεσεψιόν, εκει που γαμησα και την στριπτιζέζ, την καυλάρα
την ΝΑΟΜΙ COLE!!!!!!!  κάνω μπανάκι και βγαίνοντας με περιμένει η ΤΖΕΣΙΚΑ. Μπαινει και εκεινη και σε 2 λεπτά έχουμε έναρξη του μάτς.

Της λέω να μην σκουπιστεί καλα καλα για να είναι λίγο υγρή! Καθόμαστε ξαπλωμένοι αντικρυστά και μου δίνει ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα
μετα αρχιζει πάλι να με φιλαει με τον ιδιο τρόπο που περιεγραψα στο μπάρ. Και ξανα λεω το δουλευει το στόμα ΄΄ακρως ηδονικά η κουφάλα..

Με καβαλαει από πανω και με φιλαει σε ολο μου το σώμα ξεκινώντας από παν ωπρος τα κάτω. Ανταποδίδω στα βυζια της καυλώνοντας τις ρόγες της που με κοιτάγαν στα μάτια!!!!!!!
Πιανουμε το 69 όπου απολαυσα το μουνι της τουλάχιστον 2 λεπτά. Εκεινη με πιπωνε γρηγορά. Καποια στιγμη σταματησα και εγνεψα αριστερα για να χαζεψω την πιπα της. Αρχιδια δεν εγλειψε.Καλη πιπα χωρις να με απογειωσει. Ξεχασα να αναφερω ότι στο μουνι της ειχε αφησει μια ριγα πανω ψηλα με τριχα πολύ ψιλή
πράγμα που γουστάρω άμπλα.

Στο αγγιγμα της σουφρας της που εκανα διακριτικά και απαλα δεν την ειδα να ενθουσιάζεται.... κατεβαινω χαμηλα οπου βλέποντας της να παιζει το μουνακι της μου αρεσε το θεαμα και την αφξσα για πολύ λιγο να το κάνει μονη της. Το επαιζε και με κοιταγε στα   ματια κολασμένα.
Επειτα ανελαβα δράση και την εγλειψα και εγω ξεκινώντας λιγο με τα πατουσια της (ωραιο πετικιουρ) και ανεβαίνοντας καταληγοντας και εστιάζοντας στον πυργο ελεγχου της!! Εκεινη δεκτική, μου επιανε το κεφάλι.......

Μετα από την καλη σε ποιοτητα προθερμανση περνάμε και στον κυρίως αγώνα.
Ξεκιναμε ιεραποστολικό, οπου το κάναμε με πολλές εναλλαγες κυριως οσον αφορα την σταση των ποδιων της.
Πραγματικά πολύ πλαστικές κινήσεις δεν έκλεβε. Ξεκιναμε με τα πόδια το αριστερό πάνω πολύ ψηλά κρατώντας το εγω και το άλλο δεξια χαμηλά.
Μπηκα με πρώτη και ανεβασα στροφές σταδικα. Πολύ καλη αισθηση της πραξης. Μετα με δυο ποδια της ψηλα και στην ευθεια να τα κραταω και να την καρφωνω σκοράροντας τρίποντο και μετα φερνοντας την πιο μπροστα στο κρεβατι τα δυο της ποδια στους κουρασμένους ωμους μου και γαμωντας την με μανία. Ελαφροι αναστεναγμοί από μερους της και καποια στιγμη μο υεβαλε το χερι της μεσα στο στομα μου.

Επομενη σταση καθαρη cow. Με καβαλησε κατά προσωπο αλλά μιας και δεν ειχε μεγαλα βυζια για να τα γλειφω την γυρισα στα καπακια πλάτη
προτιμώντας να την βλεπω να ιππευει και να οδηγεί με ασφαλεια τον πουτσο μου!!
Αφου τον κουμπωσε με συνεχεις αυξομοιωσεις ρυθμου (ποτε αργα και με κυκλικες κινησεις πανω μου, ποτε με απότομες αργες κινησεις που επεφτε στον πουτσο μου με δυναμη και ποτε με γρηγορο ρυθμό, γαμωντας τον πουτσο μου) με εφτασε στο αμην η καριόλα!!!

Την γυρναω γρηγορα στα 4 στο κρεβάτι οπου μολις μου τον οδηγησε με ασφαλεια στην καμιναδα της την γαμαω από την αρχη σαν απελπισμένος.
Της σκάω τρια απανωτα σκάμπιλα, οπου το ένα ομολογουμενως ξεφυγε λιγο, ρωτώντας την αν γουσταρει ... μου λεει γουσταρει αλλα λιγο πιο σιγα. Κοιτιόμασταν και στον καθρεφτη και γουσταρα πιο καλά. Μετα γυρναμε και στα πλαγια οπου με πιπωνει χωρις να το ζητησω. Μαλλον θα ηθελα να με κανει να χυσω, αλλα στα ρχιδια μου. Της λεω να παει στην μπανιερα ώστε να την ξανα παρω στα 4. Στηνεται προσεκτικα μιας και ειχαν χυθεί νερα απ οτο μπάνιο και πιανοντας την από τα κωλομερια οδηγαγα τον πουτσο μου στην μουναρα της.. Καποια στγμη μου ειπε κατι πανω στην ενταση (με παθος, καυλωδες) αλλα δεν θυμαμαι τι..... Αφου καποια στιγμη τσαντιστηκα που πηγα να γλιστρήσω
την γαμησα με μανια ανταποκρινομενη εκεινη και ρωτώντας την που θελει να την χυσω (μιας και ειχε ερθει η ωρα) μου λεει στην καποτα..
(χαχαχα γελάω) της λεω ξεχνα το. Καλα μου λεει η στο κωλαρακι η στα βυζια. Στο κωλαράκι καλυτερα. Καλά της λεώ γύρνα να σε χύσω στα βυζιά! Αφου μου τον επαιξε λιγο έχυσα σαν τιγρης στα βυζία της. Ειχα ιδρωσει ο πουστης αρκετ.α

Μπήκαμε για μπανάκι και μετα μου εκανε μασαζ, ζητωντας να της κανω και εγω. Της εκανα αν και δεν το εχω αρκετά.
Δεν το πολυγουσταρω το μασαζ μιας και είμαι λιγο παλιακός. Μετα το γαμησι, θελω τσιγάρο και σουβλάκι, όχι μασάζ.
Ετσι δεν μπορώνα κρινω αν ηταν καλό η όχι το δικο της μασάζ!!  Μετεπειτα είχαμε και μια χαλαρη κουβεντουλα περι ανεμων και υδατω.

Εν κατακλείδι λοιπόν η ΤΖΕΣΙΚΑ είναι μια γυναικα αρκετα ομορφη (27 ετών), ποθητη που μπορει ανετα στο μπάρ να σε καυλώσει. με Δυνατο της χαρτι την αυτοπεποιθηση, την κοινωνικοτητα της αλλά και το στομα της (όπως επανελαβα και πιο πάνω)... Είναι ΣΕΞΥ.

Μετεπειτα κατεβηκα στο μπαρ οπου επιασα την κουβεντα με την Μαρια για κανα μισαωρο μιας ηταν χαλαρα(περιμενα και τον φιλο μου που ηταν πάνω), ρωτώντας με καποια στιγμη πως ηταν η COLE μέσα, αλλά και διάφορα άλλα!!!!

Αυτά από μένα, να είστε καλά και να γαμάτε ακόμα καλύτερα!!!

orgasmo nero

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 62
Σχόλιο #11 - Καταχωρήθηκε Μάιος 17, 2015, 10:54:30 μμ
   Μαριάννα... Λαγνεία και ηδονή.

         Επισκεπτομενοι τα ξημερωματα για μια ακομα φορα το γνωστο εν Συγγρου συνουσιουργείο X-BAR καταλυσαμε τις έμπροσθεν θεσεις του μπαρ θαυμαζοντας τα θήλεα τα οποια ποθουμε και φαντασιωνομαστε.
Αυτη την βραδια την πιο εντυπωσιακη εμφανιση την ειχε η Μαριάννα. Φορωντας ξεκωλη φουστα με μπουστακι ηρθε κοντα μου ολο νάζια και ερωτοτροπίες. Ως εκ των πραγματων αρχισα τα κερασματα και δεν αργησαν να δημιουργηθουν οι πρωτες περιπτυξεις επι του μπαρ. Εφοσον δημιουργηθηκε εντονος ποθος πηραμε την ανοδικη πορεια που οδηγει εις τα ανωθεν αμαρτωλα δωματια των συνουσιων για συνεχεια των ερωτοπραξιών.
Αφου περιμενα αρκετη ωρα στο δωματιο καταφτανει η Μαριάννα. Παρατηρουσα το εκρηκτικο σωματοτυπο της Μαριάννας. Διαθετει τα παντα. Βυζαρες, κωλαρες και ενα χαμογελο ηδονικό, ερωτικο, διαστροφικο...
Ο περιτεχνος πεοθηλασμός της με ειχε συναρπασει. Πεοθήλαζε με ρυθμο την περισσοτερη ωρα χωρις να χρησιμοποιει τα χερια.
Στην συνεχεια επι της συνουσιας η Μαριάννα ικανοποιουσε και ταυτόχρονα εξυψωνε τον ερωτισμο μου με τις εκμαυλισμενες εναλλαγες   
στασεων που έκανε. Ηταν συναισθηματικη, ερωτικη αλλα συνχρονως παρείχε εξαισια σαρκικη ευχαριστηση.
Μετα το περας της εξαιρετης συνουσιας κατηλθαμε ξανα κατω στο μπαρ οπου και θαυμαζαμε πολλα απο τα θηλεα που επιδίδονταν σε καλλιτεχνικο ξεγυμνωμα επι της μικρης πιστας του στριπ.
Σε γενικες γραμμες η Μαριάννα ηταν αριστη. Παρεχει εναν εξαισιο συνδυασμο λαγνείας, ηδονής και ερωτισμου και το σπουδαιοτερο... Μας δημιουργουσε μεγαλες καυλες !!!

BENELLI

 • Τιμημένος
 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 61
Σχόλιο #12 - Καταχωρήθηκε Μάιος 12, 2015, 11:11:24 μμ
Eρχεται η COLE, καθήμενος εγώ με χαιρετάει, φιλιόμαστε σταυρωτα. Μες στο χαμογελο εκεινη, πολύ καλη διαθεση.

Σηκώνομαι και με ρωτάει η COLE (διπλα η υπευθυνη)

COLE/  WHAT DO YOY WANT
BENELLI/ I WANT TO FUCK YOY

Γελάει εντονα, αλλά μου εξηγησε ότι εννοουσε τι πρόγραμμα θελω....  εφόσον μιλησαμε και με την υπευθυνη πλεον κλεινουμε για την τιμή
μου λεει σεξ κανονικά, με στοματικό αλλά όλα με προφυλαξη. Το deal έκλεισε, εκεινβη την ωρα σταυρωνω τον πούτσο μου. Ένα τεταρρτο αργότερα θα τον έκανα τρισευτυχισμένο.........

Πιαρνουμε την αγουσα για επανω λοιπόν πιάνω την COLE από την μέση, η υπευθυνη δίπλα (πολύ καυλιάρα υπόψην)
φτάνουμε στην τσατσά πλερωνω και παιρνω το δωμα πίσω ακριβως από την ρεσεψιόν...
Εν τω μεταξύ έχω πάθε πλάκα με την COLE γιατί η διαθεσή της ήταν απιστευτη και ηταν διαρκώς χαμογελαστη λες και της ελεγα ανέκδοτα.

Κάνω μπάνιο και μετα΄απο ουτε 10 λεπτά μπαινει μέσα στο δωμάτιο μπανιαρισμένη η οπτασία Η NAOMI COLE!!!!!!!!!!!!
Aρχιζω να συνειδητοποιώ την στιγμή!!!!  Μπαινει λοιπον με μια πετσετα ασπρη, την αφαιρει και καθόμαστε στο κρεβατι, πιανοντας με από το χέρι
Η ιδια διαθεση, χαμογελαστη, προσχαρη, ΙΧΝΟΣ ΒΕΝΤΕΤΣΙΜΟΥ, ΙΧΝΟΣ ΟΜΩΣ!

Μιλαμε για λιγο με ρωτάει που μενω Αθηνα η εκτός... Την ρωταω και εγω από που είναι, μου λέει από Ουγγαρία και είναι 27 χρονώνε.

Της ειπα ότι με εντυπωσιασε με το στυλο της και ότι είναι εκτος από εντυπωσιακη και πολύ ομορφη.

Οντως η πουτανα όταν χαμογελαγε ήταν πολύ ομορφη και γλυκιά.

Πηγαινω απότομα λιγο πιο οριζοντια στο κρεβατι και καθομαι διπλα της!!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΛΥΨΩ ΤΗΝ NAOMI COLE!!

Σε αυτην την σταση φτανοντας στο τούνελ της λοιπόν, βαζω απαλα το χερι στο μουν.ι της. Επειτα γλυφω το χερι μου
και το ξανα βάζω απαλά στο μουνι της!!! Εκεινη μου δινει πεταχτα φιλάκια στον λαιμο. Στα χειλια δεν με φιλησε. Αλλα στα ρχιδια μου.

Της λεώ ότι με τρελαινει και έρχομαι μπροστά της πλέον (ξαπλωμένοι παντα) γλύφοντας τις μπαλες. Σιλικόνη βέβαια, αλλά πραγματικά ηαίσθηση που μου έδινε η γλωσσα μου κα ιτο χέρι μου ήταν λές και ήταν δικά της. πολύ απαλά!

Μόλις εγλυψα την ρογα της και πεταχτηκε σαν μαχαιρι πεταλούδα είχα και τις πρώτες εντονες σηκωμάρες.
Συνεχισα με το μουνι της όπου το έγλυψα αργά, ανταποκρινόμενη εκεινη με ελαφρυ κλεισιμο των βλεφαριδων.

Κάπως απότομα της σηκωνω τα ποδια για να μπορω να την γλύψω και στο κωλι της. Την εγλυψα λοιπόν. Υπερχοη αισθηση μικρη στενη βαλβίδα

μες στην καύλα... Της λέω να έρθει λίγο πιο μπροστά ώστε να της γλύψω και τα πόδια. Ξεκιναω με τα μπούτια ψηλά
σιγά σιγά και καταλήγω στα πατούσια της ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΛΑΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Η COLE  να γελάει και να γαργαλιέται, αλλά να μην τραβιέται.. Εντονα γέλια από εκείνη, με ρωτάει "είναι το φετίχ σου" ΝΑΙ της λέω!

ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΊΝΑΙ, απλά σκέφτηκα εκεινη την ώρα ότι πρώτα θα την γλύψω παντόύ μέχρι το μεδούλι και μετά θα την γαμήσω!!!

(ΛΑΓΕ ΜΗΝ ΜΕ ΜΑΤΙΑΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΧΡΟΥΖΟΥΖΗ, ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΓΛΥΦΑ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΛΕΠΤΑ  ΧΑΧΑΧΑΧ)

Κατεβαίνω από το κρεβάτι και κάθομαι μπρός του, όπου η COLE γονατιστη αφου με φιλαει στην κοιλιά, ξεκινάει σιγά σιγά από τα μπούτια μου και ανεβαινοντας

να με σπατουλάρει με την γλώσσα της... Φτανοντας στον πουτσο μου οπου είχε γίνει πυρ και μανία, τον χαιδεύει λίγο με τα χέρια, παιζοντας τον αργα και βαζει το προφυλακτικό. Στοματικό καλό αργό, μου τον χτύπησε και μια φορά στην γλώσσα, προσπαθησε να το βαλει και μεσα στο στομα όλο, αλλά χωρίς να τα καταφέρει στο επακρό. Το προσωπο της από την γλυκυτητα μεχρι εκεινη την στιγμή και τα γελακια
ειχε αρχισει να παιρνει τις εκφρασεις της λαγνείας!! Τσιμπούκι με λιγα λόγια απλό χωρίς πολλες πολλές περοιησεις, που δεν τις ειχα και αναγκη μιας ημουν ηδη καυλωμένος.....

Και ήρθε η ώρα του κυριως αγώνα......

Μπροστα εγώ στο κρεβάτι με τα ποδια μου να ακουμπάνε στο παρκε και εκεινη σε σταση cow girl

Μου τον κουμπωνει κατ αρχην στριφογυρίζοντας μου από πανω χωρις να ανεβοκατεβαινει, κυκλικά....
Ανέβασμα στροφών, ανεβοκατεβαινει πιο γρηγορα, τα χερια εγω το ένα στο βυζι της το άλλο διπλα μου.

Με γραπώνει κάποια στιγμή από το κεφάλι, με φερνει πιο μπροστά της. Της φιλάω με μανία τα βυζιά

Επειδή είναι βαρυκοκκαλη η γαμημενη, της λεω να μεινει λιγο στασιμη προς τα επανω στην ιδια στση cow ώστε να μου δωσει
την δυνατοτητα να την γαμαω πιο ενεργα εγώ. Οντως εμεινε στασιμη και της τον εχωνα με δυναμη και μανια εγώ. Εκεί κάποια στιγμή εβγαλε μια τσιρίδα όχι κατι το πολύ ιδιαιτερο βεβαια!!!

2η στάση στα τέσσερα, παρκέ πατάμε. Τα χερια εκεινη το στην πόρτα της τουαλέτας και λίγο τοίχο. Κουνωντας μου με καυλα τον κωλο
παιχνιδίζοντας τον και γελοντας πονηρα.

Μπαινω μέσα της αργά, πιανοντας προς την μια μερια τα μαλλια της. Τη γαμαω για 2επτά περίπου. Οι πρώτες δροσοσταλιες ιδρωτα είχαν κάνει την εμφανιση τους. Καποια στιγμη με πιο πολύ ενταση, της ανοιγω λιγο τα ποδια προς τις ακρες και βρισκω πιο καλη διεισδηση.... Την γαμαω με πιο καλη ασισθηση....

3η στάση ξανά στο κρεβάτι όπου σκλεφτομαι ότι πρέπει να της δώσω το μουνι στο χέρι.
Ξανα στα 4 στα γόνατα αρχικά εγώ, μπαινω με δύναμη μέσα της όπου της σκάω και τα πρώτα κωλοσκάμπιλα στην πορνοσταρική κωλάρα της
Ένα ζευγάρι αρχικά της έσκασα. την γαμώ με μανία πλεόν, δεν νιώθω τα ποδάρια μου. πάρα πολύ γρήγορα. Πολύ καληαισθηση της διείσδησης
Της ζηταω να στηθεί έτσι ώστε να μπορώ να την γαμάω με εμένα όρθιο σχεδόν και όχι στα γονατα όπως ημουν

Το πετυχαίνει στηνοντας μου καλυτερα το κωλί της και την γαμαω πλέον με μανία σαν απελπισμένος. Της σκάω άλλο ένα ζευγάρι κωλοσκαμπιλα΄κοκκινιζοντς λιγο τον κωλο της, δεχομενη εκεινη. Και μαλιστα εκεινη την ωρα εβγαλε αληθινο παθος και κραυγές έντονες.
Της λεω αλλαφιασμενος αν της αρεσει (εννοουσατα σκαμπίλια) λεγοντας μου χαρακτηριστικα off course!!

Kαι κάπου εκεί το ονειρώδες γαμήσι μου με την υπερμούνα NAOMI COLE έφτασε στο τέλος τους!!

Μόλις τελειώσαμε μου ζήτησε χαρτί, της έδωσα...  βγζοντας μου προσεκτικά την καπότα και σκουπίζοντας μου τον πούτσο.
Της έκανα πλάκα, της λέω μήπως θές να τα πάρεις μαζί σου στην Ουγγαρία και γέλαγε η τσόντα!!!!!

Της λέω λοιπόν να μπεί πρώτη για μπανιο και μου λέει όχι ακόμα, δεν τελειωσε ακόμη ο χρόνος μας................ έμεινα μαλάκας...

Λέω τώρα να της πώ δηλαδή να παμε άλλο ένα γύρο, αλλά λέω γάματο  χαχαχα  εξαλλου τα γονατα μου δεν τα ένιωθα!!

Πριν μπουμε για μπάνιο λέγαμε περί ανέμων και υδάτων, μου ελεγε ότι λατρευει την Ελλάδα για τον ηλιο της, ότι της αρεσει
το προσωπο των Ελλήνων, σε ερωτηση μου για τις Ελληνιδες γυναικες, μου ειπε ότι δεν της αρεσουν!!
Για άλλη μια φορά της είπα ότι είναι εντυπωσιακή, με φίλησε στο μάγουλο και μπήκε για μπανιο καλώνντας με αν θελω να κάνουμε μαζί.
Πράγμα που κάναμε, περιποιώντας της την πλάτη. Της ζήτησα να βγάλουμε και μια γαμοselfie πράγμα που δέχτηκε αμέσως με χαμόγελο.
ΤΡραβήξαμε και βγήκαμε έξω. Εκανε ένα παράπονό ότι είναι μικρες οι πετσετες!!
Υστερα περιμένοντας ότι θα εφευγε εκεινη προς εκπληξη μου έκατσε ξανα στο κρεβάτι γυμνή, μιλώντας πάλι για λίγο'λέγοντας μου
για τα πολλά τατουάζ που εχει στο σώμα της, αλλά και για τα κοσμήματα που φορουσε τονιζοντας μου ότι είναι swarowski!!
Και σκέφτηκα, γαμημενη εγω το μεσημέρι έτρωγα φασουλάδα με ελιές και ψωμί χθεσινό.

Σηκωθήκαμε, ντυθηκε με φιλησε σταυρωτα και μου ειπε ότι θα τα πούμε κάτω!!!!!!!

Οντως την είδα και κάτω στο μπάρ, όπου χάζευε τις γκόμενες στον στύλο. Μου έστελνε μερικά φιλάκια. Μολις εφυγα, πηγα την χαιρετησα και της ειπα καλο ταξιδι. Με ευχαριστησε, λεγοντας με με το ονομα μου!!!!!!!!!!

                   

                                      NAOMI COLE ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΑΝΑΜΗΝΗΣΗ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ!!!!!!

Αυτά από εμένα, ζητω συγγνωμη για το μεγάλο κειμενο, αλλά ο ενθουσιασμός ξεχείλιζε!!!
Να στε καλά και να γαμάτε καλύτερα!!!!!!!!!

BENELLI

 • Τιμημένος
 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 61
Σχόλιο #13 - Καταχωρήθηκε Μάιος 12, 2015, 11:10:08 μμ
Εγώ με τον Μπουζόκλειδο που ηταν διπλα μου την κοιτάγαμε και δεν μιλάγαμε, στην νοηματική μόνο...
Στα μέσα του show λοιπόν άρχισα τις ερωτήσεις πρώτα στον μέγιστο orgasmo και μετά στην κοπέλα που είχε ο Λαγός στην συντροφιά του
αν η COLE έκανε δωμάτιο.... ο orgasmo  δεν ήξερε και η κοπέλα είπε του Λαγου ότι δεν κάνει...

Συνεχισα να απολαμβανω στο επακρο το show της COLE, μουδιαμένος βέβαια από τα άσχημα νέα .... ήθελα ναην ξετομαριάσω την μούνα ρε πούστη. Το είχα ανάγκη. Οι στιγμές που μου χάρισε στον στυλο ήταν μοναδικές!!


Κάποια στιγμή που είχε βγάλει όλα τα ρουχα της και τα εσώρουχα, αρχισε να βαζει έναν δονητή στο μουνί της και να κυλιέται στο παρκέ.
Ο δονητής είχε κουμπώσει στο μουνί της λές και του είχε βάλει LOGO η γαμημένη.  Με τον Μπουζό εκεινη την στιγμή απογειωθήκαμε, ήμασταν έτοιμοι να μουντάρουμε.....

Μετά από αυτό το σκηνικό, παίρνει ένα σαν σαμπουάν και χυνει τα βυζιά της,γλύφοντας τα.... Σφαλιάριζα τον πούτσο μου γιατι πηγε να σκισει το παντελόνι  .... σε λιγα δευτερόλεπτα ζήσαμε μια ΓΑΜΗΜΕΝΗ, ΚΟΛΑΣΜΕΝΗ στιγμή με τον συναθλητή Μπουζόκλειδο...
Πλησίασε τον Μπουζό η COLE και τον προέτρεψε να της πιάσει τα βυζιά ,με τους βυζοχυμους όπως ηταν... Φυσικα με μέγιστη λαγνεία αυτός ο αχόρταγος πόρνος ανταποκρίθηκε στο καλεσμά της και άρχισε να της χουφτώνει τα μαστάρια ...... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ
Καβαλάω τον Μπουζόκλειδο και δίνω τα χερια μου στην COLE γιατί δεν έφτανα καλά καλά, εκεινη τα παιρνει και πιάνμω και εγω τα βυζια της απολαμβάνοντας μοναδική στιγμή!!!!  Κεράσα και λιγο από τους βυζοχυμους της COLE τον Λαγό, -αλλά αεκείνος συγκρατημένος και ευγενής όπως παντα- έδειξε εγκράτεια μιας και είχε μαζί του την νεαρά όμορφη ξανθια συνοδό του....

Ακομα νιώθω την υγρασία στα χερια μου, από τους βυζοχυμους της COLE!! Αφου τελειωσε αυτό το κολασμενο και καυλωδες show  το μωρό και μετα τα έντονα χειροκροτήματα που πληθους που την απολαμβανε, έπρεπε να συνεχισουμε την βραδιά!!  Να ξεκαυλωσουμε με καμια άλλη άξια κοπέλα του είδους ..... Μιας και είχα πλέον ανακτησει τις αισθησεις μου, δεχτηκα με χαρα την προταση του μεγιστου πορνου Λαγου
να μου φερει στο τραπέ την Αλεσάντρα η Αλεξάντρα τελοσπαντων ....

Εντυπωσιακη παρουσια θα έλεγα,΄όμορφη, ψηλή, με κωλάρα να μην χορταίνεις και με βυζάρες ατελειωτες. ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ

Την ειχα σταμπαρει και την προηγουμενη φορά, ηρθε το μωρό λοιπόν την κερναω την βαζω στα ποδια μου και της φιλάω τις βυζάρες με μανια!
Στο τεταρτο που κατσαμε την μια ζεσταινοταν πηγε στην τουαλέτα την άλλη πηγε πάνω άλλαξε. Λέω καλά κάτσε να πάω να την γαμήσω γρήγορα να μου φυγουν τα χοντράδια από την COLE.....

ΞΑΦΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ (και με την Αλεξανδρα στα ποδια μου) ΑΚΟΥΩ ΜΑΙ ΓΝΩΡΙΜΗ ΦΩΝΗ.......

ΜΑΛΑΚΑ, Η COLE  ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ...... (ηταν ο Λαγός)

Ενιωσα σαν να πηαινω πρώτη μέρα στο σχολείο, σαν να μου σκάει μπουνίδι ο Ζαμπίδης.......

Αμολάω την Αλεξλανδρα όσο πιο ευγενικά μπορουσα από τα πόδια μου, της λεω πηγαινε σε κανεναν άλλον και θα σε φωνάξω πιο μετα αν είναι.
ΠΟΥΤΣΕΣ, ΤΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ??? ΕΜΕΝΑ ΦΤΕΡΟΥΓΑΓΕ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ....

Στελνω τον Λαγο να κάνει τις διαπραγματεύσεις γιατι εγω είχα θολωσει και τον βλέπω μαζί με την υπευθιυνη του Ιδρυματος και την COLE

BENELLI

 • Τιμημένος
 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 61
Σχόλιο #14 - Καταχωρήθηκε Μάιος 12, 2015, 11:08:33 μμ
  NAOMI COLE VS GRECO BENELLI

10/05/15 H NYXTA ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!

Και αρχίζω ..... παρέα με σπουδαίους συναθλητές του είδους ξεκινάμε την βαρκάδα προς τα στούντιο!!
Λαγός, cheyene, mpouzoklidos, Kerveras λοιπόν και βούρ για μούνί!!!!
Γυρίσαμε αρκετά η αλήθεια είναι, σε ένα πήγα να "λυγίσω" όταν είδα την μουνάρα την Κιάρα αλλά το πορνοενστικτό μου κρατησε τα γκεμια!!
Μιας και εγω ημουν πορνικα προετοιμασμένος για τα 2 καλάσνικοφ που θα φιλοξενουσε το xbar, για 2 μονο εμφανισεις!!
Την ΝΑΟΜΙ COLE και την JENNA JANE! Πιο πολύ με καυλωνε η COLE βεβαια, από κάποια βιντεακια που την ειχα δει από διαφορα show της!

Κατά της 12.40λοιπον και μετα από διωρη περιπλάνηση  από τα Ιδρυματα που προανεφερα παραπάνω- καταλήξαμε στο ιστορικό και κοσμοαγάπητο XBAR!! Στον ναο του έρωτα και των αναπάντεχων και ασυγκράτητων πορνοσυναισθημάτων που κατακλύουν
τον κάθε μάχιμο εραστή..... επισκεπτοντας το

Μπαίνοντας λοιπόν με τους συναθλητές μου, κόσμος αρκετός για τόσο νωρίς,απο κοπελες γινοταν του "μουνιου" κυριολεκτικώς και μεταφορικώς!

Κάνει γρήγορα τα κουμαντα ο ασυγκρατητος Λαγός και πιάνουμε την τραπεζαρία μπροστά ακριβώς από τον στύλο. Ευστοχη κινηση όπως αποδειχθηκε στην συνεχεια!

Στην παρέα προστεθηκαν και αλλοι 2 πόρνοι (δεν θυμαμαι νίκ) αλλά και ο ένας και μοναδικός ORGASMO NERO!! πραγματικά χάρηκα πολύ που τον γνώρισα... Κάποια στιγμή εκεί κατά της 2 φιγουραρει μες στο σκοτάδι αρχικά, αυτό το κολασμένο μουνί η NAOMI COLE!!!
Κάνει να ανέβει στον στύλο ντυμενη χωροφυλακίνα γαμώ την τρέλα μου!!!  ΝΕΚΡΙΚΗ ΣΙΓΗ στο Ιδρυμα, πορνοσεβασμός μεγίστου είδους.....

Ανεβαίνει λοιπόν ντυμένη λές και έξω είχε 30 πόντους χιόνι, με καπελο,τα παντα όλα λέμε ....  Και ξεκινάει να μοιράζει δραμαμίνες με το
show που κάνει η καριόλα στο κοινό .....  θυμάμαι χαρακτηριστικότατα όλοι οι θαμώνες να είναι γυρισμένοι και να κοιτάνε αποσβολωμένοι το θέαμα.... τα κορίτσια είχαν γυρίσει κυριολεκτικά όλα, είχαν γράψει στο μουνί τους  χαχαχα τους πελάτες και βλέπαν την COLE!

orgasmo nero

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 62
Σχόλιο #15 - Καταχωρήθηκε Μάιος 10, 2015, 11:47:55 μμ
   Αλεξάνδρα... Η νέα streaper του X-BAR.

         Kατα τα μεσανυχτα προσηλθαμε για ακομα μια φορα στο περιβοητο X-BAR για να απολαυσουμε επι της πιστας του στριπ τις γνωστες πορνοσταρ Naomi Cole και Jenna Jane.
Καθημενος με γνωστους συναγωνιστες διπλα στην πιστα του στριπ διεκρινα ενα καινουργιο θήλεο την Αλεξάνδρα. Αμεσως την προσκαλεσα να κατσει στην παρεα μας επι του δερματινου καναπε.
Ηρθε κοντα μας εύχαρις και μειδιούσα. Αμεσως αρχισαν θερμες ψαύσεις και περιπτυξεις λεγοντας μου πως ειναι το πρωτο της βραδυ εδω στο X-BAR και ανεβαινοντας στην πιστα του στριπ ανακαλυψαμε πως ειναι και χορευτρια καλλιτεχνικου αισθησιακου ξεγυμνωματος.
Κατι τα πολλα ποτα, κατι οι Αμερικανιδες που μας χαριζαν τερψη και ηδονη με τους χορους τους, κατι ο χορος και το καυλαντισμα με την Αλεξάνδρα, μας δημιουργησαν ηδονη εκ βαθέων ανεβαινουσα και ως εκ των πραγματων ακολουθησαμε για μια ακομα φορα την ατραπό που οδηγει εις τα ανωθεν αμαρτωλα δωματια των συνουσιων.
Επι του δωματιου η Αλεξάνδρα αρχισε να γδυνετε αισθησιακα δημιουργοντας μας ενα γοητευτικο πεπλο μυστηριου.
Ειχαμε μικρη διαρκεια προσυνουσιακών περυπτύξεων ψαχουλεύοντας καθε αποκρυφο σημειο της.
Κατοπιν η Αλεξάνδρα παρείχε πιπα αισθησιακη, χαλαρωτικημε με  μεγαλη ανεση.
Κατα την διαρκεια της συνουσιας οι διαφορες εναλλαγες στασεων των σαρκων μας ηταν σε συνεχεί παραφορα εντονου παθους με αποτελασμα να ολοκληροσουμεμε με διαρκες και παρατεταμενο χυσιμο΄.
Το σμίξιμο των οργασμων μας εφερε στο νου την περί αυτου ρητορική το γνωστο... <<χύνουμε μαζί>>.
Μετα το περας της εξαιρετης συνουσιας κατεβηκαμε ξανα στο μπαρ για συνεχεια των ποτων και περοχη τερψης απο τα εξαισια σοου των προσκεκλημενων πορνοσταρ του X-BAR.
Σε γενικες γραμμες η Αλεξάνδρα στην συμπεριφορα της και στην συμμετοχη της αριστευει.
Προσπαθουσε διακριτικα να εντοπισει τα γουστα και τα βιτσια μας, ωστε να τα ικανοποιήσει.
Στη διαρκεια της καταγαμευσηςτην ενιοθα ολο και πιο ζεστη, πραγμα που μας διχνει οτι ηδονιζεται απο την πραξη με τους πελατες της.
Εύγε στην Αλεξάνδρα!!!

BENELLI

 • Τιμημένος
 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 61
Σχόλιο #16 - Καταχωρήθηκε Απρίλιος 27, 2015, 09:19:36 πμ
Μετα το Μουντιαλικό γαμήσι με την Πενάρα και νιώθοντας γεμάτος ένταση, κατευθυνθήκαμε με τον συναθλητή μου τον ασυγκράτητο Λαγό
προς τον ιερό δρόμο της οδούς Συγγρού. Και συγκεκριμενα στο 144, στο περιβόητο XBAR!

Εγώ ήθελα να ρίξω τους ρυθμους, να χαλαρωσω με το ποτάκι μου και την κοπέλα που ηξερα από πριν ποια θα είναι.
Παιρνοντας λοιπον το κατώπι του Ιδρυματος, κοντα στις 24.30 ακριβως μολις μπαινεις αριστερα βλεπω τον στόχο όπου και τον
"κλειδώνω" με ένα κλεισιμο του ματιου ... προχωράμε καθημενοι στον καναπε που είναι πισω από τον στυλο. Εγω περιμένοντας την ΛΕΙΛΑ
και ο Λαγός έχοντας αρπάξει ηδη ξανθια νεαρά κοπέλα. Που από ότι αντιληφθηκα πιο μετά υπηρξε και αρκετά καλή χημεία μεταξυ των 2!

Παραγγελνουμε τα ποτα μας και πριν ερθουν έρχεται το μωρό από τον Αγιο Δομηνικο όπως μου εχει δηλωσει, η Λειλα.
Μελαχρινη, αδυνατη, μεγάλα μάτια, σαρκώδη  χείλη, μαλλια μεχρι την μεση, μελαχρινη, βυζάκι σιλικονέ και με μια κωλάρα εξωπραγματική. Τουρλωτη, πιστο αντιγραφο Λατινοαμερικανικου κώλου!

Να καταθέσω ότι με την Λειλα είναι η τρίτη μας επαφή. Την κοπέλα αυτην την επιλέγω πιο πολύ για την ηρεμία της, την ευγενεια της και την δεκτικοτητα τας.
Στοιχεια που τα θεωρω απαραίτητα, μιας και δεν πας για απλα ένα γαμησι. Εκτος βεβαια από την εξωτερικη της εμφανιση που την θεωρώ πολύ καλου επιπεδου όπως προειπα πιο πανω.

Εκεινη την ημερα εν τω μεταξυ ειχε και τα γενεθλια της....  Την κερναω λοιπον το ποτο και ξεκιναμε!
Μιας και υπηρχε καλη χημεια από τις προηγούμενες συνεδριασεις, ξεκιναει να με φιλαει αργα και ηδονικα στο μαγουλο. Εγω της χαιδευω τα χειλη με το δαχτυλο μου. Απίστευτα χειλη!! Απαλά βαμμένα μιας και δεν χρειαζοταν πολλα πολλα για να αναδειχθουν!

Ξεκιναμε χαλαρη κουβεντουλα, εχοντας το χερι μου στα μπούτια της! Και με μερικα απλα χουφτωματακια στις μπαλες της!
Επειτα από ένα πικαντικο σχολιο μου, χαμογελάει και βαζει το χερι της απαλα στον πουτσο μου, χαιδευοντας τον.
Αφου απολαυσαμε την επαφη μας και προλάβαμε και κανα 2 κορίτσια πανω στον στύλο να δινουν πόνο
πηραμε τον δρόμο για το επάνω μερος του κτιριου, τον χωρο της ηδονής και της ακολασίας.

Στην ρεσεψιόν γνωστη τσατσα μεγαλης ηλικιας, πολύ συμπαθής και από προηγούμενες φορες!
Δινω 70 ευρά και παιρνω το δωμά πίσω ακριβώς από την ρεσεψιόν.

Μπαινω, κάνω ένα μπανάκι και περιμένω την μπέμπα.

Ερχεται πολύ γρηγορα, δινοντας μου ένα φιλακι στον αερα. Της ζηταω να την γδυσω κατι που δεχεται με χαρά.
Εγω ηθελα να αντικρυσω την κωλαρα της, μιας και στην δευτερη συνεδρια που είχαμε μολις γδυθηκε και την ειδα με ένα μαυρο κορδονουρι
μου ηρθε ταμπλάς!!!  Την εγδυσα αργα και μολις κατεβηκα χαμηλα οπυ φοραγε ένα σορτσακι αλλα σαν φουστα, αποκαλυφθηκαν οι γλουτοι της
οπου φοραγε ένα μπραζιλιαν μαυρο παλι. Δευτερη φορά ταμπλάς!

Μπαινει για μπανακι λοιπόν και ξεκιναμε.
Την πιανω στο σκούπισμα οπου πεταω την πετσετα μολις σκουπίζεται και ξεκιναμε το χαμουρεμα, χωρις γλωσσα όμως. Αισθησιακα.
Μετά την βαζω στο κρεβάτι στα 4, ο πουτσος μου ηδη ειχε γινει πυρ και μανια και της γλυφω την μουνα και πεταχτα και την βαλβιδα της.
Δεκτική εκεινη. Γυρναει καθομαι στην κορυφη ακουμποντας στο μαξιλαρι και ξεκιναει το στοματικό. Από τα πλάγια για να την χουφτωνω με πιο ανεση.

Τσιμπουκα μετα του σκουφιού βεβαίως βεβαίως (δυστυχως)!

 Επομενη σταση την φερνω στην ακρη του κρεβατιου και μπροστα οπου εγω πατωντας παρκε και αυτή γονατιστη στο κρεβατι
μου τον παιρνει ξανά στο στόμα της!! Τσιμπουκι αργο, βασανιστικο, χωρις φτυσίματα, χωρις ρουφηγματα. Με περιποιηση και στους ορχεις με αρκετη ευχαριστηση! Κάποια στιγμη και για λιγο τον πηρε και ολο τον πούτσο στην στοματική κοιλοτητά της. Απότομα της δινω λιγο το δαχτυλο μου στο στομα της
και χαιδευω με στοργη τα μουνοχειλακια της!

1η στάση με καβαλάει με προσωπο προς εμενα. Πολύ πολύ αργα, το χερι της στο στηθος μου. Μετα την γυρνω με πλάτη
παλι καβαλώντας με. Αυτην την σταση την ειχε στο 100 %!!  Ρυθμός καλός και αυξανόμενος με ενταση και παθος!
Καποια στιγμη την οδηγουσα εγω πιανοντας τα κωλομερια της. Εκει αρχισε και τα πρωτα βογγητα. Καποια στιγμη σε αυτην την σταση
την απολαμβανα τοσο πολύ που εκλεισα για λιγο τα ματια μου και εβαλα τα χερια μου πισω από το κεφαλι. Αφήνοντας το μωρο να παιζει μονο του μπαλα!
Το ειχα αναγκη ....          Μετεπειτα παλι στο κρεβατι την εβαλα στα γονατα και περνοντας την στα 4!! Κρατώντας την από τους ωμους, γαμουσα με πολύ γρηγορο ρυθμο, ριχνοντας και 2, 3 σκάμπιλα. Ενιωσα ότι πηγα να χυσω, αλλα την ηθελα λιγο ακομα!!

Αλλαξα σταση λοιπον σε ιεραποστολικο, την εβαλα να κραταει τα ποδια της ψηλα πανω (για πιο καλη διεισδηση) και την καρφωνα γρηγορα!! Ιδρωτας εντονος!!
Εριξα τα φλοκια μου με αλλαλαγμους στην κοιλια της!!!!
Της εδωσα λιγο χαρτι να σκουπιστεί και κατευθυνθηκε προς το μπανιο, την ωρα εκεινη μου επιασε πεταχτα τον πουτσο κουνοντας τον! χρονος συνεδριας κοντα στο 20λεπτο....

Σε γενικές γραμμες μιλωντας για την Λειλα προκειται για μια κοπελα πολύ πολύ δεκτικη (29 ετων), την πας όπως θελεις...
Μια κοπελα που για γαμηκους που επιθυμουν να εχουν τον 1ο λογο και που εχουν μαθει να περνουν πρωτοβουλια εκεινοι, είναι το καλυτερο στανταρακι.
Χαμογελαστη παντα και ευδιαθετη!! Και με τρομερο κωλο σφριγηλο καλοσχηματισμενο και χειλη!!

Αυτά από μενα, να ειστε καλα!!

orgasmo nero

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 62
Σχόλιο #17 - Καταχωρήθηκε Μάρτιος 29, 2015, 07:05:12 μμ
      Βιβιάνα... Η καυλιάρα ιταλίδα.

         Ως θιασώτες πολλων ιδιαιτερων εκκεντρικων πορνικων αποψεων επισκεπτικαμε για ακομα μια φορα το περιβοητο X-BAR το οποιο συνεχιζει να εκπεμπει γοητεια και μυστηριο και η ατμοσφαιρα του ειναι πολυ οικεια προς εμας.
Καθημενος εις την θεση μου εμπροσθεν της σωληνας του στριπ διαπιστωσα πολλα νεα πιπινια επι του μπαρ. Αναμεσα στα εκφυλα πιπινια διεκρινα την ιταλιδα Βιβιάνα, ενα καινουργιο καυλακι με ομορφο προσωπο και μεγαλη κωλαρα. Προσκαλεσα την νεαρα να κατσει διπλα μου επι του μπαρ και αμεσως δημιουργηθηκε ενα ονειρικο καυλαντισμα μεταξυ μας. Η Βιβιάνα ειχε αινιγματικο μειδίασμα, χαρμάνι ναρκισσισμού,νεότητος, ομορφιας. Με κοιταζε καταματα. Αέναον , άπειρον, απύθμενον γυναικείον κάλλος. Χουφτώνοντας την μεγαλη κωλαρα της ενιωθα ατελειωτη λιγουρα και ως εκ των πραγματων πηραμε την ατραπό που οδηγει εις τα ανωθεν αμαρτωλα δωματια των συνουσιων.
Επι του δωματιου εις την αμαρτωλη κλινη η Βιβιάνα αρχισε εξαισια χαδια και φιλια σε ολο το σωμα ψαχνοντας να βρει το ηδονικο ερεθησμα για να προσφερει υπερτατες ηδονες. Στη συνεχεια επιδοθηκε με επιμελεια σε μια ονειρικη πιπα με πολυ παθος και ατελειωτη καυλα.Κατοπιν αρχισαν οι εναλαγες στασεων με την νεαρα να προσφερει ακρως ηδονικα γλωσσωφιλα και γλειψιματα παντου. Εβγαζε ηδονικους ανασυεναγμους που εκαναν την συνουσια εντονοτατα αισθαντική και ερωτικα πυρετώδης.
Μετα το περας της εξαιρετης ερωτικης κλινοπαλης επιστρεψαμε ξανα στο μπαρ οπου συνεχισαμε τα ποτα μας.
Σε γενικες γραμμες η Βιβιάνα ηταν αριστη σε ολα. Ξερει αριστα να δημιουργει μια καυλώδη κατασταση προκαλωντας εντονες και ποικιλότροπες ηδονες και διαθετει και τον λεγομενο μεγάλο αφράτο κώλο για αυτους που τον αναζητουν !!!

orgasmo nero

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 62
Σχόλιο #18 - Καταχωρήθηκε Μάρτιος 15, 2015, 06:46:10 μμ
   Tίνα... Η tropical Κουβανέζα.

            Η λεωφορος Συγγρού ειναι μια περιοχη που ποτε δεν εφησυχάζει. Ποτε δεν κοιμαται. Το πρωινο της προγραμμα εργασιων προετοιμαζει τις συνθηκες που κατα τη διαρκεια της νυχτας θα δημιουργησουν τους λογους του ξεφαντώματος. Με αλλα λογια τη νυχτα ο δρομος βγαζει ολη τη διαστροφη που η μερα του προσεφερε. Μια λεωφορο σαν κι αυτη δεν εχει αναγκη να αποδειξει την ταυτοτητα της. Ειναι απο μονη της αυτο που ειναι. Εχει αυτάρκεια και μοναξια -ενας δρομος που ελαχιστες εχει παροδους. Καμια διαθεση μήτε και δυνατοτητα διαφυγης- οσων αποφασισαν να την ακολουθησουν πεζοι. Δρομος που λεει τα πραγματα με το ονομα τους, και ολα τα περιεχει.
Εις το συμπαν του γνωστου X-BAR ίπτανται και πλέουν εκμαυλισμένες κορασίδες με μυστήριες καταβολές και εξίσου παράδοξες συνευρέσεις. Προσφερόμενα ερωτικά ειδύλλια, ουτοπικά ερωτικά σενάρια και πρότυπα.
Καθήμενος επι του μπαρ του εν λόγο εντευκτηρίου με ειχε κατακλύσει η ιδεα για να καυλαντισω με καποιο θήλεο ξεχωριστό. Διεκρινα εξ αποστασεως την Τίνα. Εκμαυλισμένο θηλεο με πανεμορφο πονηρο μουτρακι απο την εξωτικη Κούβα. Της προσεφερα ποτο με μιγμα χυμων φρουτων και αλκοόλης και φυσικα συμφωνησε αμεσως να με ακολουθησει εις τα ανωθεν υπερκείμενα αμαρτωλα δωματια των συνουσιων.
Το δωματιο στο οποιο καταλύσαμε ειχε φουτουριστικό υφος, σκοτεινα χρωματα, χαμηλο φωτισμο και γενικα ειναι σχεδιασμενο για δημιουργια ατμοσφαιρας για <<ονειρώδεις καυλοτικές συνουσίες>>.
Επι της αμαρτωλης κλίνης η Τίνα ανοιξε την αυλαιά με τελετουργικο πεοθηλασμό με τα ματια της να κλεινουν σε ναρκώδη εξσταση. Εν συνεχεία αρχισαν οι διαφορες εναλλαγες στασεων με το πανεμορφο μουτρακι της Τίνας να περνει ολοενα πιο εξτασιακη μορφη και παθος με στιγμιαία ερωτικα παραληρήματα και με αρκετα καλη συμμετοχη, κανοντας οτι χρειαζοταν για να με ικανοποιήσει.
Μετα ταυτα επανηλθαμε κατω στο μπαρ οπου σε πανηγυρικη ατμοσφαιρα οι κορασιδες στην σωληνα του στριπ παρειχαν τερψη και ηδονη εις το φιλοθεάμον κοινό.
Σε γενικες γραμμες η Τίνα ηταν αρκετα καλη. Οντως ξεχωριστη, καθοτι ως tropical θήλεο απο την Κούβα δημιουργει αλλα συναισθηματα επι του καυλαντίσματος στο μπαρ και επι της αμαρτωλης κλίνης. Εξαίσιος και ο ερωτισμος της που παρεχει στον περτενέρ της. Θα την προτεινα σε αυτους που αρέσκονται να ερωτοπιούνται με tropical αισθησιακές κορασίδες.

orgasmo nero

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 62
Σχόλιο #19 - Καταχωρήθηκε Μάρτιος 08, 2015, 05:06:37 μμ
   Εύα.. Η αμαρτωλή.

              Περιδιαβαίνοντας νυχτα την Συγγρού εχοντας ως κινητρο τις πορνικες εξερευνησεις, που τοσο μακρια οδηγουν, οδηγηθηκαμε για πολλοστη φορα στο X-BAR. Mας διακατεχει το πορνικο μυστηριο, η πορνικη περιπετεια της ανακαλυψεις, η αναμετρηση με το πορνικο αινηγμα, η πορνικη εξερευνηση και υπερβαση.
Καθημενος επι του μπαρ ατενίζω το μυστικο πορνικο σύμπαν του. Εχοντας συνουσιαστει με τις περισσοτερες κορασιδες του μπαρ συνεχως προσπαθω να επεκτεινω τις πορνικες μου γνωσεις και εμπειριες. Θελω να μαθω περισσοτερα για τις νεανιδες που δεν γνωριζω ή που ονειρευομαι να γνωρισω καποτε.
Ατενίζοντας τις κορασιδες και με υπερχειλισμένη την λίμπιντο, στιγμιαία σκεφθηκα να ζητησω σε συνουσια την σερβιτορα του μπαρ. Εν συνεχεία ζητησα να καρσει διπλα μου η Εύα καθοτι μου εφερνε στο νου θήλεο απο την εποχη των 80's.
Επί του μπαρ αρχισα ενα καυλαντισμα με την Εύα σχεδον τυπικο χωρις εξάρσεις και ακροτητες και εν συνεχεία πηραμε την άγουσα οδό που οδηγει εις τα αμαρτωλα δωματια των συνουσιων.
Επι του δωματιου η Εύα αρχισε να παρεχει μια πιπα κλασικη χωρις ακροτητες και εξαρσεις με ενα αφελες και γλυκο χαμογελο.
Στην διαρκεια της ερωτικης πραξης η Εύα ηταν κλασικοτατη χωρις πολλες εναλαγες στασεων με αποτελεσμα να ολοκληρωθει η ερωτικη κλινοπαλη με μια κλασικη σπερματέγχυση εις τους μαστους της.
Μετα το περας της συνουσιας μεταβηκαμε ξανα στο μπαρ για συνεχεια των ποτων μας.
Σε γενικες γραμμες η Εύα ηταν σχετικα μέτρια πανω στο δωματιο. Καθόλη την διαρκεια της συνουσιας δεν υπηρξε κατι ιδιαίτερο. Θα μπορουσαμε να πουμε πως δεν δημιουργηθηκαν βαθιά και εντονα συναισθηματα, οπως με αλλες νεανιδες του X-BAR, και οι όποιες ηδονες εξαφανιστηκαν αμεσως μετα το περας της συνουσιας. Η συνουσια με την Εύα ηταν σχετικα μια μετρια εμπειρία.

orgasmo nero

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 62
Σχόλιο #20 - Καταχωρήθηκε Μάρτιος 01, 2015, 03:34:12 μμ
   Τζίνα... Άλλο ένα καινούργιο πιπίνι στο X-BAR.

            H Συγγρου την νυχτα ειναι μαγευτικη. Δημιουργειται η ιστορια των κρυφων ποθων μας και των ονειρων μας. Ποθοι που διακατεχοντε απο την πορνικη γοητεια. Μια γοητεια που διαμορφωνεται και διαμορφωνει. Δεν μπορουμε να τη χαλιναγωγησουμε, δεν ελεγχεται, ειναι σαν αμοιβάδα. Συνεχως ξεφευγει απο τα πλαισια μας και το μονο που κανουμε ειναι να την αναδιατάσσουμε οσο και οπου μπορουμε και υστερα παλι απο την αρχη.
Αλλη μια μυστηρια βραδια και διακατεχόμενοι απο πορνικο ποθο μεταβηκαμε στο X-BAR για να εναρμονιστούμε με τις εκει συχνάζοντες κορασιδες.
Καθως προσηλθα επι του μπαρ δεχτηκα τις θωπίες και τους ασπασμους απο ολο το πληθος των θηλεων καθοτι εχοντας συνουσιασθει με την πλειονότητα των εκει συχναζόντων θηλέων εχω γινει πλεον ευρύτερα γνωστος.
Καθως καταναλωνα τα ποτα μου εψαχνα για καινουργιο θηλεο που δεν το ειχα ακομα σαδομήσει. Διεκρινα στο βαθος του μπαρ ενα καινουργιο πιπίνι την Τζίνα. Την προσκαλεσα να κατσει μαζι μου και αμεσως διεκρινα τον εκφυλισμό που διακατειχε αυτο το πονηρο μουτρακι. Αμεσως επι του μπαρ αρχισαν οι ψαύσεις και οι περιπτύξεις με την νεαρά να με εχει ιπεύσει και να δημιουργειτε στο μπαρ ενα απο τα πιο έκφυλα και ανώμαλα καυλαντίσματα σε... δημόσια θέα.
Ειχα κατεβασει το ξεκωλο φουστακι της μικρης και ασελγουσα οπουδηποτε και ως εκ των πραγματων χωρις πολυ μεγαλη χρονοτριβή πηραμε την άγουσα για τα αμαρτωλα δωματια των συνουσιων.
Επι του δωματιου η νεαρα προσηλθε ευδιάθετη και χαμογελαστη και επιδοθηκε επι το έργον. Παρειχε εξαιρετη πιπα λεγοντας λογακια και τριβοντας κατα διαστηματα το υπερδιεγερμένο πεος στους καυλιάρικους τρεμοπαιζόμενους μαστους της. Συνουσιαζόμενη ηταν αρκετα τρυφερη, ερεθιστική και καυλιάρα βγαζοντας κατα διαστηματα πολυ ηδονιστικά βογγητά δημιουργοντας ηδονη εκ βαθέων ανεβαίνουσα.
Μετα το περας της ερωτικης κλινοπάλης μεταβηκαμε στο μπαρ οπου η διασκεδαση συνεχίστηκε με τις κορασιδες να χορευουν στα ξεφρενα ασματα της εποχης μας.
Σε γενικες γραμμες η Τζίνα ηταν αρκετα καλη. Δεν διακατεχόταν απο μεγαλη πείρα αλλα η νιότη της και το θεσπέσιο και πανέμορφο μουτρακι της την εκαναν πολυ ερεθιστική και έκφυλη με αποτελεσμα να διεγείρονται αμεσα οι αισθησεις μας και ο ερωτισμός μας.
Τον τελευταίο καιρο διακατεχομε απο ενα παθος για το σκοταδι. Συνουσιάζομαι σε σκοτεινα δωματια, θελω σκοτεινα μπαρ, μου αρεσουν οι σκοτεινες κορασιδες. Γενικα βλεπω τον καθ' έξιν φίλοιστρο εαυτό μου να αγαπα το σκοταδι και να αποστρέφεται το φως.
Ρε μπας και είμαι βρυκόλακας ;;;