Εικόνα

«
 
»
Φυλής 54 Β Φυλής 59 Φυλής 61
Φυλής 59

Πληροφορίες Καταχωρητή

Πληροφορίες Στοιχείου

Vrikolakas

 • Administrator
 • Σύνολο Στοιχείων: 498
 • Σύνολο Σχολίων: 2
Θεάσεις11603
Αξιολόγηση 2.5 (2 αξιολογήσεις) (Σταθμισμένος μέσος όρος: 2.83)
Κριτικές30
Τελευταία ΤροποποίησηΜάιος 25, 2016, 09:44:11 πμ Από Kerveras

Exif Metadata

Δεν βρέθηκαν δεδομένα Exif
Κριτικές Κατάταξη σχολίων ανα ημερομηνία - Αυξουσα Φθίνουσα

Guino

 • Τιμημένος
 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 216
Σχόλιο #1 - Καταχωρήθηκε Νοέμβριος 05, 2018, 09:17:20 μμ
Soft strap-on sex

«Θέλετε και μαστίγιο;», με ρωτάει η υπηρεσία πριν κλείσει την πόρτα πίσω της.
«Όχι», της απαντώ με χαμόγελο.
Λίγο πριν έχω επιλέξει να περάσω, σε αυταρχικό πρόγραμμα (που δεν ανακοινώνεται), με την Εβελίνα. Η μελαχροινή καλλίκορμη Εβελίνα είναι Ρωσίδα κι εκδίδεται στο ισόγειο, κάθε μέρα από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, προσφέροντας τον κώλο της σε αρσενικούς που είναι σε θέση να τον πάρουν.
Στο δωμάτιο έρχεται κρατώντας το στραπόν του μαγαζιού και δύο ομοιώματα φαλλών, έναν, περίπου, δωδεκάρη, λεπτό κι έναν δεκαπεντάρη, κανονικό.
Διαλέγω τον λεπτό, ο οποίος, μ' ενημερώνει η Εβελίνα, είναι και η προτίμηση των περισσότερων πελατών...
«Πες μου, θέλεις να στο βάλω κατευθείαν, θέλεις πίπα;», ζητάει να επιλέξω, γονατίζοντας πάνω στο κρεβάτι όπου, εγώ, μόλις έχω ξαπλώσει ανάσκελα.
«Αχ, πρώτα, θέλω να μου φερθείς σαν να είμαι γυναίκα...», επιλέγω, τελικά, γούτσου γούτσου και της το λέω χαϊδεύοντάς της τον καλοσχηματισμένο μηρό.
«Ναι;», ρωτάει ναζιάρικα χαϊδεύοντάς μου το στήθος.
«Να με χαϊδέψεις, έτσι, εδώ...», εξηγώ, φέρνοντας το χέρι μου στα γεννητικά μου όργανα.
«Έτσι θέλει το μωρό μου;», συνεχίζει ναζιάρικα, φέρνοντας το χέρι της εκεί.
«Βλέπεις τι μικρό πουλάκι που έχω;», τη ρωτώ, με 'κείνη ν' απαντάει καταφατικά («Μμμ...»)
«Ααχ...»
«Σ' αρέσει μωρό μου;», ενδιαφέρεται να μάθει θωπεύοντάς με ανάμεσα στα κωλομέρια, έτσι όπως έχω τα πόδια σηκωμένα κι ανοιχτά.
«Ναι...»
«Θέλεις να σε φωνάζω "φιλενάδα μου";», εξακολουθεί με τις ερωτήσεις – χωρίς να σταματάει το χάιδεμα.
«Ααχ, είμαι το πουτανάκι σου...»
«Ναι; Το πουτανάκι μου είσαι;»
«Ααχ...»
«Αχ, τι θα το κάνω, εγώ, αυτό το πουτανάκι;»
«Θα το ξεσκίσεις...»
«Ναι;», ξαναρωτάει κυττώντας με, από πολύ κοντά, προκλητικά κι απαλοχαστουκίζοντάς με μία φορά, υπόσχεται: «Θα το ξεσκίσω, εγώ, το πουτανάκι μου... Θα το ξεσκίσω...»
«Ααχ...»
«Θες με χέρι ή να το φορέσω;», μου ζητάει να ξαναεπιλέξω.
«Να το φορέσεις, έτσι ώστε να με πηδήξεις σαν να είσαι άνδρας...», επιλέγω κι εξηγώ.
«Ναι, μωρό μου...», συμφωνεί, πάντα ναζιάρικα και προσθέτει – χαϊδεύοντάς με απ' το στήθος μέχρι την κωλοχαράδρα, τρίβοντάς τη μισοκαβλωμένη ψωλίτσα μου αλλά και προχωρώντας σε σύντομη παρωδία ιεραποστολικής γάμευσης: «Αχ, πόσο μ' αρέσει να το κάνω αυτό... Πουτανίτσα μου, εσύ... Ωωω, ναι;... Έτσι θες;»
Γονατιστή μπροστά απ' τα σηκωμένα κι ανοιχτά πόδια μου –ύστερα από τη σύντομη αλλά καβλωτική παρωδία της ιεραποσταλικής γάμευσης– μου θωπεύει την κωλοτρυπίδα («Αχ, ναι, χάιδεψε το κωλόμουνό μου...») όταν της λέω να ξεκινήσουμε:
«Αχ, φόρεσέ το να με ξεσκίσεις, τώρα...»
Της το ρωτάω καθώς δένει τη ζώνη στη μέση της:
«Ζητάει, αυταρχικό, ο κόσμος, ε;»
«Πολύ!»
«Αλήθεια, ε; Μωρέ μπράβο...»
«Να μη σου πω πως οι πιο πολλοί αυτό ζητάνε»
Ξαπλωμένος ανάσκελα, κατά το πλάτος του κρεβατιού –έχοντας το κεφάλι μου εκτός–, δέχομαι την ψωλίτσα της στο στόμα. Ακολουθούν εναλλαγές πίπας και ήπιου mouth-fuck, με μένα να της έχω χουφτώσει τα κωλομέρια –όταν δεν κρατάω τα πόδια μου όρθια κι ανοιχτά απ' τα σημεία πίσω απ' τα γόνατα– και 'κείνη να μ' ενθαρρύνει («Έετσι... Ααχ... Μμμμ... Έτσι, μωρό μου... Έτσι, καβλιάρη... Πουτανίτσα μου, εσύ...»), χαϊδεύοντάς με χαμηλά...
«Ααχ, τον πήρα...», ανακοινώνω με το που μου τον χώνει.
Βρίσκομαι επί του κρεβατιού, στην άκρη του, ξαπλωμένος στο στήθος και στο μάγουλό μου κι έχοντας τον κώλο τουρλωτό, ενώ εκείνη βρίσκεται  πίσω μου, εκτός κρεβατιού, όρθια.
«Μπήκε μωρό μου, όλο μπήκε, μέσα σου...», μου ανακοινώνει με τη σειρά της.
Αρχίζει να με γαμάει, κρατώντας με απ' τα κωλομέρια, ρίχνοντας και κωλοχαστουκάκια.
«Σ' αρέσει;»
«Αχ, ναι, ξέσκισέ μου τον κώλο...»
«Μμμ...»
«Αχ, τον παίρνω σαν γυναίκα...»
«Σαν γυναίκα, ναι... Σ' αρέσει πουτανίτσα;»
«Αχ, μ' αρέσει να τον παίρνω απ' τον κώλο από γυναίκες...», ομολογώ και φέρνοντας το χέρι χαμηλά στην κοιλιά αρχίζω να τρίβω το πεΐδιό μου.
«Μμμ...»
«Βλέπεις τι ωραίο κωλαράκι που έχω;»
«Μμμ, ναι, σφιχτό...»
«Ααχ, έτσι, γάμα το κωλόμουνό μου... Τον παίρνω ωραία;»
«Αχ, ναι, μωρό μου, πολύ ωραία...»
«Αχ, ναι...»
«Ναι, ε; Σ' αρέσει πουτανίτσα μου;»
«Ναι...»
«Ναι; Πολύ;»
«Ολόκληρος άνδρας και τον παίρνω απ' τον κώλο...»
«Ναι... Και τον παίρνεις όλον...»
Κάπου εκεί της ζητάω να τραβάει την πούτσα μέχρι έξω, πριν την ξανασπρώξει μέσα, έτσι ώστε να νιώθω τη διαδρομή της στον πρωκτοσωλήνα μου.
«Έτσι θες;», ζητάει επιβεβαίωση κάνοντας, ταυτόχρονα, εκείνο που της ζήτησα.
«Ααχ, ναι...», επιβεβαιώνω.
«Έτσι θες;», επιμένει.
«Ααχ, γιατί  μ' αρέσει να τον παίρνω απ' τον κώλο;»
«Ωωχ...» (επιφώνημα ηδονής)
«Γιατί;», επιμένω.
«Ωωχ...» (επιφώνημα ηδονής, επίσης)
«Είμαι πουτάνα;»
«Πουτανίτσα είσαι... Αχ τι ωραία που μπαινοβγαίνει...»
«Αχ, πήδα μου την κωλάρα...», της ζητάω, ενώ με τα δυο μου χέρια πιάνω κι ανοίγω τα κωλομέρια μου.
«Αχ, τι ωραία που μπαινοβγαίνει...», επαναλαμβάνει, απολαμβάνοντας, τώρα πια, και τη θέα...
Αφήνω τα κωλομέρια μου για ν' αρχίσω να τρίβω, ξανά, την ψωλίτσα μου. Όση ώρα, δε, την τρίβω η Εβελίνα, εκτός του ότι συνεχίζει να με πηδάει, λαγνοβογκάει και με παροτρύνει ερωτικά («Ααχ... Μμμ, ναι... Έτσι, πουτανίτσα μου... Πάρτον όλον μέσα σου...»)
Όταν χύνω το ανακοινώνω («Ααχ, έχυσα...»), με την Εβελίνα να συμφωνεί («Ναι...») συνεχίζοντας να "μπαινοβγαίνει", ενώ όταν, αμέσως μετά, συμπληρώνω «αχ, τον πήρα απ' τον κώλο...», εκείνη υπερθεματίζει «και τον πήρες όλον!», χαστουκίζοντάς μου, γι' άλλη μια φορά, το κωλομέρι πριν τραβηχτεί.

Συνοψίζοντας, αν και στο λεκτικό κομμάτι ήταν λίγο μονότονη η κατάσταση, σε γενικές γραμμές δεν ήταν άσχημα. Η εμφανίσιμη κοπέλα είχε διάθεση και καλούτσικη τεχνική. Βέβαια, τόσο στο εικοσάρικο όσο και στο δεκάρικο, έχουν κυριαρχήσει πάνω μου κι αποτελεσματικότερα.

ΚΟΙΛΗΝ Λ. ΚΗΤΩΕΣΣΑΝ

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 23
Σχόλιο #2 - Καταχωρήθηκε Ιούνιος 21, 2018, 07:58:12 μμ
 t1543.gifπριν λιγες μερες  επισκεψη στην κυρια εβελινα ,στο φ59 κατω.ξαπλωμενος σαν πασας,ανοιγει επιθετικα η πορτα και ερχεται γρηγορα με τα μασταρια κρεμασμενα και αρχιζει να μου τα τριβει στο στηθος και προχωραει προς τα κατω,εκεινη την ωρα με βαζει ο διαολος και την ρωταω "απο που εισαι?" που κολαει τωρα αυτο? μου απανταει και σταματαει και γυριζοντας στο πλαι με ρωταει θελεις με σκουφο?ναι της λεω αμεσως αλλαξε ρεπερτοριο,ψυχρανε,η πιπα ομως καλη βελουδινη, ελα να σε παρω στον πατο της λεω,αυτη εχει παρει γρηγορα μια χουφτα γρασο και το εχει μπλαστρωσει πισω,ποτε προλαβε (βλεπεις εχουν και ταχυδακτιλουργηκες ικανοτητες οι ριμαδες).περιτο να πω οτι ολη την ωρα προσπαθουσα να καταλαβω τι πηδουσα,τα μπουτια,τα κολομαγουλα,η τον αερα.ξαφνικα τον βγαζω και εντονα της λεω "καλα δεν μπορουσες να βαλεις λιγοτερο γρασο? αφου βλεπεις οτι το εργαλειο δεν ειναι τιποτα τεραστειο) γρηγορα γρηγορα παιρνει τα εργαλεια της και πηγαινει προς την πορτα μουρμουριζοντας δυνατα για να την ακουσω,"θελετε με ενα εικοσαρικο να μας ξεκολιασετε,εαν ησουν στην κρητη που δουλευα η σουφρα εχει απο 50 και πανω"για την αποτυχημενη συνεδρια οποσδηποτε δεν φερνει ευθυνη η εβελινα αλλα μονο εγω.πιστευω οτι οποιος θα παει μαζι της πρεπει να μην μιλασει καθολου σαν μουγκος και θα περασει τελεια.θελει πρωτοβουλια πληρη και εγω την μπερδεψα.

analikos

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 43
Σχόλιο #3 - Καταχωρήθηκε Μάιος 28, 2018, 10:00:02 μμ
Χριστίνα

Το Φυλής 59 όροφος είναι ανακαινισμένο παλιό σπίτι με αξιοπρπεπέστατα κρεβάτια και νιπτηρες.Εκεί δουλεύει η Χριστίνα μια καλλίγραμμη προς νταρντάνα μελαχρινή κοπέλα με προς τριάρι φυσικό στήθος, μεσογειακές καμπύλες, ανοιχτόχρωμα μάτια και γενικά είναι εμφανίσημη παρουσία.Ακούω στα σαλόνι και κωλαράκι οπότε μπαίνω χωρίς πολύ σκέψη.Μπαίνει μέσα χαμογελαστή μου παίρνει ένα τσιμπουκάκι τυπικής τεχνικής και την στήνω στα τέσσερα.Δεν δέχεται 69 και είναι επιφυλακτική με αυτό αλλα ούτε και εγώ είμαι φάν του 69.Λίγο κρεμούλα πίσω και μπαίνω.Μπήκα σχετικά καλά και λέω απο μέσα μου μήπως και περάσουμε καλά.Σμπρώχνω , σμπρώχνω αλλά αυτή 'χαμήλωνε΄του γοφούς της ώστε να μην μπαίνει καλά το καυλί μου με αποτέλεσμα να είμαι με τα 2/3 του πουλιού μου στη χώνα της όπου και έχυσα μηχανικά.Σλοβενία δηλώνει καταγωγή Αλβανία βγάζω συμπέρασμα εγώ και θα περάσω και μια δεύτερη φορά μαζί της γιατί ο αέρας που είχε δεν ήταν αρνητικός.

n.smirni76

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 678
Σχόλιο #4 - Καταχωρήθηκε Δεκέμβριος 29, 2016, 10:59:38 μμ
Νικόλ , τελευταία κατάθεση της χρονιάς (27/12/2016)

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Δευτέρας πρός Τρίτη στις 01.35  , βόλτα σέ όσα σπίτια ήταν ανοιχτά(πάρα πολλά κλειστά )στην ευρύτερη περιοχή. Ανέβηκα την σκάλα και μπαίνοντας στο σαλόνι αντίκρισα το χριστουγεννιάτικο δέντρο και 4 νεαρούς σε ηλικία να κάθονται στους καναπέδες .  Βγήκε πίσω από τα κουρτινάκια η υπηρεσία (η ξανθιά η αγέλαστη που σε άλλα σπίτια χτυπάει πόρτες και ψιλοειρωνέυεται)είπε ότι έχει κοπέλα καινούργια λίγων ημερών  την Νικόλ και περήφανη συνέχισε λέγοντας ότι όλοι λένε τα καλύτερα για αυτήν , πρόγραμμα δεν ανακοίνωσε. Μας είπε να περιμένουμε λίγο μίας και ήταν στο δωμάτιο .
Μετά από λίγο εμφανίστηκε στο σαλόνι μια καστανόξανθη κοπέλα μετρίου αναστήματος προς το κοντό με κανονικό σφιχτό κορμί  ωραίο και μικρό βυζί , δεν ξέρω αν την έδειχνε έτσι η κόμμωση της αλλά το κεφάλι της έδειχνε δυσανάλογο του κορμιού της. Όλοι οι νεαροί σηκώθηκαν και έφυγαν ενώ και η Νικόλ αποσύρθηκε στο κουζινάκι. Ρώτησα την υπηρεσία τι πρόγραμμα κάνει η κοπέλα , όλα τα κάνει απάντησε η υπηρεσία , λίγο πιο συγκεκριμένα  της είπα , δεν κατάλαβε οπότε της είπα , κώλο κάνει , όχι κωλαράκι δεν κάνει , 69 ελεύθερο στοματικό κάνει ναι κάνει απάντησε η υπηρεσία. Θα περάσεις με ρώτησε . Ήμουν να περάσω/επιλέξω  μεταξύ της Ζάνας στο Φυλής 109β που την είχα ξαναπάρει και της Νικόλ , τελικά επικράτησε η καινούργια δοκιμή.
Πλήρωσα και πέρασα στο μέσα μέσα δωμάτιο στο τέλος του διαδρόμου , το δωμάτιο καλό αλλά σχετικά κρύο. Φρεσκαρίστηκα και την περίμενα . Ήρθε στο δωμάτιο σχετικά απόμακρη και λιγομίλητη , μιλάει ελάχιστα ελληνικά και μέτρια αγγλικά , είπε ότι είναι 20 χρονών(ίσως να είναι λίγο παραπάνω) από την Ρουμανία (μάλλον από Αλβανία) , αφαίρεσε τα εσώρουχα της και ξάπλωσε δίπλα μου στο κρεβάτι , έπιασε τον πούτσο μου με το χέρι της και άρχισε να τον παίζει ενώ το βλέμμα της ήταν καρφωμένο στο ταβάνι....
Έπιασε το προφυλακτικό να το ανοίξει και της είπα ότι θέλω χωρίς , απάντησε ότι δεν κάνει χωρίς και της είπα ότι ρώτησα την υπηρεσία και απάντησε ότι κάνεις.. δυσανασχέτησε λίγο , κάθισε λίγο σκεπτική , προς στιγμή σκέφτηκα μπάς και ζητήσει έξτρα λεφτά , τελικά έσκυψε ανάμεσα στα πόδια μου , έγλυφε καταμήκος τον πούτσο μου με την γλώσσα της ενώ μετα έβαλε τα χέρια της στον πούτσο μου καλύπτοντας τον ολόκληρο και για λίγο απλά έγλυψε το κεφαλάκι , κατάλαβα ότι ελεύθερο δεν θα μου έκανε οπότε της είπα να περάσει το προφυλακτικό.
Πέρασμα προφυλακτικού , πίπα αρχικά με πάρα πολύ χέρι και αερόπιπα αλλά στην συνέχεια βελτιώθηκε αισθητά και μάλιστα χωρίς να της πώ κάτι ή να την καθοδηγήσω βέβαια ήταν μικρής διάρκειας. Έβαλλε στο μουνάκι  της κρέμα γρήγορα γρήγορα και με ρώτησε πώς θέλω , την ρώτησα γιατί βιάστηκε  να βάλει κρέμα και συνέχισα λέγοντας της ότι ήθελα να την γλύψω λίγο , απάντησε ότι δεν κάνει 69...
Πρώτη στάση με αυτήν ανάσκελα , μια αδιάφορη στάση τελικά μίας και αυτή ήταν απαθέστατη , αλλαγή στάσης την έστησα στα τέσσερα , εδώ είμασταν πολύ καλύτερα ενώ είχαμε και κάποιους αναστεναγμούς από μεριά της , τρίτη στάση την πήρα πισωκολλητά στα όρθια για λίγο αλλά και η διαφορά του ύψους δεν βοήθησε οπότε της είπα να επιστρέψουμε στο κρεβάτι για ιεραποστολικό , σε αυτή την στάση ανταλλάξαμε και κάποια πεταχτά φιλιά αλλά τίποτα περισσότερο , όταν πλησίασα να τελειώσω βγήκα από μέσα της , αυτή νόμιζε ότι θέλω να αλλάξουμε στάση , αφαίρεσα το προφυλακτικό και τέλειωσα στην κοιλιά της. Δεν είπε τίποτα σηκώθηκε πλύθηκε φόρεσε τα εσώρουχα της και με χαιρέτησε , της ευχήθηκα καλές γιορτές και γύρισε με ένα θλιμμένο βλέμμα και μου ευχήθηκε το ίδιο.
Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 12 λεπτά , η υπηρεσία δεν χτύπησε πόρτα και ας έχει προϋπηρεσία στο να το κάνει...η Νικόλ διαθέτει ένα ωραίο κορμάκι αλλά από κει και πέρα τίποτα , προκαταρκτικά τίποτα πίπα γενικά μέτρια και πολύ μικρή συμμετοχή βέβαια δεν είχε θέμα στην εναλλαγή στάσεων , τώρα για τα υπόλοιπα (69 , ελεύθερο στοματικό) δεν κατάλαβα ποια απο τις δύο(κοπέλα ή υπηρεσία)φταίει που δεν τα πήρα σαν υπηρεσίες ...μάλλον  η λάθος μεταξύ τους συνεννόηση... Η τελευταία επι πληρωμή κατάθεση ήταν γενικά μετριότατη αλλά πάντα κοιτάμε μπροστά και πάμε για άλλα.


n.smirni76

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 678
Σχόλιο #5 - Καταχωρήθηκε Οκτώβριος 09, 2016, 06:30:55 μμ
Δοκιμή με την Χριστίνα (02/07/2016)
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα παρασκευής προς Σάββατο στις 01.45 . Μετά την μετριότατη κατάθεση με την Άρτεμις στο Χωματιανού 11β ήθελα να ρεφάρω και έφυγα καρφί για Μαραθώνος για να περάσω με την Μίρα , τα σπιτάκια στην Μαραθώνος κλειστά ενώ σε αυτό της Αχιλλέως δούλευε η Βαλέρια που δεν ήθελα να την πάρω πάλι , έτσι αποφάσισα να γυρίσω πάλι Φυλής και να δοκιμάσω την τύχη μου με μία ακόμα κοπέλα την οποία δεν είχα δοκιμάσει .
Στο σπίτι δούλευαν κλασσικά 3 κοπέλες όπως είχα δει και νωρίτερα η Άννα και η Χριστίνα με φουλ πρόγραμμα και η Αλίσια πρώην Αντριάνα με απλό πρόγραμμα , την έχω παλιότερα όταν έκανε φουλ πρόγραμμα και πετούσε στο δωμάτιο , σκυλί του πολέμου , τώρα έχω καιρό να την πάρω . Η Χριστίνα είναι μια καστανόξανθη κοπέλα απο την Αλβανία 23 ετών , νταρντανοχοντρή θα την χαρακτήριζα με 3άρι βυζί .
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , το οποίο είναι ωραίο με μεγάλο κρεβάτι αιρ κοντίσιον αλλά με αρκετά χαμηλό φωτισμό. Φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , περίεργος αν και δεν είχε άλλο πελάτη άργησε αρκετά να έρθει . Ήρθε στο δωμάτιο και με ρώτησε αν είμαι έτοιμος , την ρώτησα απο που είναι και απάντησε να μαντέψω αλλά δεν πρόκειται να το βρω, της απάντησα ότι παρόλο που μιλάει  πάρα πολύ καλά ελληνικά κατά 99% θα είναι η Αλβανίδα ή Ρουμάνα , απάντησε ότι όντως είναι Αλβανίδα και της έκανε εντύπωση διότι όλοι την περνούν για Ισπανίδα …
Τέλος πάντων ξάπλωσε στο κρεβάτι, έβγαλε το σουτιέν της και αφού με το χέρι της παραμέρισε το στρίνγκ της άρχισε να παίζει το μουνάκι της που έχει παχιά μουνόχειλα , ξάπλωσα στο κρεβάτι και άρχισα να ασχολούμαι με τις βυζάρες της , με ρώτησε αν μου αρέσουν και της απάντησα ότι είναι πολύ ωραίες , της έπιανε με τα χέρια της και τις πίεζε προς την μούρη και το στόμα μου , γενικά δεν βιαζόταν καθόλου , της είπα να βγάλει το στρίνγκ για να την γλύψω , ξεκίνησα να την γλύφω , της άρεσε μάλιστα πήρε και το μαξιλάρι και βόλεψε σε αυτό το κεφάλι της για να απολαμβάνει καλύτερα. Συνέχισα να την γλύφω και αυτή έπαιζε τα βυζιά της. Στην συνέχεια ξάπλωσα , κατευθείαν πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της η πίπα της πολύ ρηχή , γλύφει και αρχίδια  γλύφει τον πούτσο και κατά μήκος σαν παγωτό , είμαι σίγουρος ότι μπορεί και καλύτερα αλλά ήταν εμφανές ότι κάτι την ενοχλούσε , την σταμάτησα την ρώτησα και μου είπε ότι είναι κρυωμένη/συναχωμένη απο το αιρ κοντίσιον και είναι με φάρμακα , την σταμάτησα και της είπα να μου φορέσει προφυλακτικό .
Μου πέρασε προφυλακτικό , τώρα η πίπα της σαφώς καλύτερη , φαινόταν ότι είχε διάθεση και ότι απλός δεν μπορούσε , της είπα να στηθεί στα τέσσερα , στήθηκε στην άκρη του κρεβατιού όπως της είπα σηκώθηκα όρθιος και άρχισα να την παίρνω πισωκολλητά , μετά απο κάνα 5λέπτο και ενώ όντως ήμουν στο δωμάτιο περίπου 15 λεπτά ήρθε η υπηρεσία και την φώναξε...προς τιμή της αυτή δεν μου είπε τίποτα , με ρώτησε αν θέλω να αλλάξουμε στάση , της είπα ότι θέλω την κωλάρα της αλλά μίας και πέρασε η ώρα άλλη φορά και ότι τώρα να χύσω στα βυζιά της , ξάπλωσε μου έβγαλε το προφυλακτικό και μου έπαιζε τον πούτσο , απο μόνη της μου είπε να ανέβω απο πάνω της τοποθέτησε τον πούτσο μου ανάμεσα στης βυζάρες της και μου έκανε ισπανική μέχρι που έχυσα , με παρακάλεσε να της φέρω χαρτί να σκουπιστεί , το έκανα , σηκώθηκε να πλυθεί και άρχισε να παραπονιέται (και αυτή) ότι δεν έχει δουλεία , πριν έκανε και 10 ραντεβού ανά βάρδια ενώ τώρα 2-3 ...
Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 18 λεπτά τελικά , εντάξει εμφανισιακά μόνο αν σου κάνει κλικ ή αν είσαι λάτρης του σωματότυπου , αρκετή διάθεση αλλά δεν μπορούσε πολλά πολλά λόγω του ότι ήταν άρρωστη , κώλο που έχει στο πρόγραμμα δεν δοκίμασα , ίσως την πάρω ξανά για να δώ συνολικά το πακέτο.

King Diamond

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 99
Σχόλιο #6 - Καταχωρήθηκε Φεβρουάριος 21, 2016, 09:55:31 μμ
Επιτέλους μια που να ξέρει να παίρνει πίπα

Στον επάνω όροφο του Φυλής 59 δεύτερη απογευματινή βάρδια είναι η Αλεξάνδρα.Είναι ελληνίδα που έχει δουλέψει σε οίκους ανοχής της Γερμανίας και έχει καλλίγραμμο κώλο που δυστυχώς δεν τον δίνει.Στα μέσα του δωματίου τώρα πάμε όπου είναι και η εστίασή μας.Είναι πολύ ευγενική και ανεκτική.Ξεκινάει το γλύψιμο με προφύλαξη πάρα τεχνική με πιπιλιές στ αρχίδια.Το εργαλείο αφού ίσιωσε το έβαζε σχεδόν όλο μέσα (κάνοντας deep throat) ενώ δεν το έπιανε με τα χέρια της όπως κάνουν οι άπειρες μαλακισμένες παρα χρησιμοποιούσε μόνο το στόμα της.Πίπα χωρίς χέρια είναι πλεόν τόσο δυσεύρετη όσο και το νερό στην έρημο για τον τίμιο και αγνό πουτανιάρη.Πισοκολλητό με θέα τα θεσπέσια κωλομέρια της τάκα τούκα και χύσιμο εντός στο καποτίδιο.Εμένα προσωπικά με έφτιαξε αρκετά η τύπισα.

n.smirni76

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 678
Σχόλιο #7 - Καταχωρήθηκε Δεκέμβριος 15, 2015, 10:57:51 μμ
Βανέσσα , τζάμπα 20 ευρώ... (12/12/2015)

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Σάββατο νωρίς το απόγευμα. Ξεκίνησα την βόλτα μου λίγο μετά την αλλαγή βάρδιας απο Φωκαίας 24 , ήθελα να δώ μήπως πετύχω Καρολίνα και Αλίνα να τις πάρω παρτούζα. Τελίκα δούλευε η Γκάμπι και η Αλίνα έφευγε. Συνέχισα την βόλτα μου μπήκα στον οίκο , πρώτα πήγα πάνω που ήταν η φόλα η Κατερίνα , σαλονάρισε μάλιστα με γυαλιά και σκούφο. Κατέβηκα κάτω και δούλευαν η Ρεγγίνα και η Βανέσσα.
Την Βανέσα την είχα βάλει στόχο απο την πρώτη φορά που άρχισε να δουλεύει αλλά  τελικά  όλο κάποια άλλη έπαιρνα και την άφηνα για  άλλη φορά . Παρόλο που απο δύο εξωθεσμικούς που εμπιστεύομαι πολύ δεν είχα ακούσει καλά πράγματα , έχω σαν αρχή να μιλάω για κάποια κοπέλα μόνο αν την δοκιμάσω.

Πλήρωσα την υπηρεσία και πέρασα στο δωμάτιο. Φρεσκαρίστηκα και την περίμενα . Δεν άργησε να έρθει μίας και δεν είχε άλλο πελάτη. Χαμηλών τόνων δείχνει ντροπαλή και δεν μιλάει σχεδόν καθόλου. Την πλησίασα και της έβγαλα τα εσώρουχα , ξεκίνησα να την φιλάω στον λαιμό και στα βυζάκια της. Σε προσπάθεια να την φιλήσω στο στόμα γύρισε το κεφάλι της.  Της είπα να ξαπλώσει , την φίλαγα στα βυζάκια της την κοιλία  της ,προχώρησα πιο χαμηλά ανάμεσα στα πόδια της για να γλύψω το μουνάκι της αλλά είπε ότι έχει κρέμα(όντως είχε και μάλιστα πάρα πολύ όπως διαπίστωσα στην συνέχεια), της είπα να την βγάλει αλλά δεν ήθελε .

Ξάπλωσα , κάθισε στα γόνατα της δίπλα απο το σώμα μου και άρχισε να μου παίζει τον πούτσο , όταν ήρθα σε στύση πήγε να περάσει προφυλακτικό , της είπα ότι δεν θέλω, δυσανασχέτησε λίγο αλλά πήρε μωρομάντιλο και με σκούπισε. Θα ήθελα να πω ότι δεν έχω πρόβλημα αν μία κοπέλα δεν κάνει ελεύθερο στοματικό αλλά αν ανακοινώνεται στο σαλόνι να το κάνει. Η πίπα της αερόπιπα , ρηχή , με πολύ χέρι (ποιο πολύ μου τον έπαιζε)και απίστευτα μικρής διάρκειας . Πέρασμα προφυλακτικού , συνέχισε για λίγο ακόμα την πίπα και με ρώτησε πώς θέλω. Της είπα να ανέβει απο πάνω , είπε ότι δεν μπορεί , της απάντησα οκ αλλά τελικά ήρθε απο πάνω , δεν είχε κάποια συμμετοχή ενώ είχε βάλει τόσο πολύ ποσότητα κρέμας στο μουνί που γλιστρούσε... Της είπα να στηθεί στα τέσσερα , το έκανε αλλά η στάση της ήταν άθλια , κλειστά  πόδια και καμπουριασμένη μέση , της έφτιαχνα την στάση και ξανά τα ίδια. Με τα χίλια ζόρια τελικά έχυσα.

Στο δωμάτιο έκατσα το πολύ δέκα λεπτά , δεν έχω να πω κάτι παραπάνω ,απλά επιβεβαιώθηκαν οι φίλοι μου σε ότι μου είχαν πει.

n.smirni76

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 678
Σχόλιο #8 - Καταχωρήθηκε Νοέμβριος 28, 2015, 08:53:52 μμ
Κατερίνα , μία ωραία κοπέλα… (28/11/2015)

η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε  σήμερα το μεσημέρι στις 14.05 , ανέβηκα τα σκαλιά η υπηρεσία με ενημέρωσε ότι δουλεύουν δύο κοπέλες , πρώτη βγήκε η Βανέσα , όχι η κοκκινομάλλα ανορεξική από το κάτω σπίτι , ήταν ξανθιά νταρντάνα με 2.5άρι βυζί , φορούσε μαύρο κορμάκι , μετά βγήκε η Κατερίνα , μελαχρινή με κανονικό σώμα , 1,5άρι νερουλιασμένο και πεσμένο βυζί , πολλά τατού , πίρσινγκ κάτω από τα χείλη , πολλή αεράτο σαλονάρισμα , πολύ χαμογελαστή και αρκετά ωραίο πρόσωπο για τα γούστα μου . Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ακούσει καλά λόγια γι αυτήν από φίλους μου που την έχουν δοκιμάσει , αλλά σαν δοκιμαστής ήθελα να έχω ιδία άποψη.

Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρίστηκα και τη περίμενα , ήρθε στο δωμάτιο , μιλήσαμε λίγο γενικά , πολύ χαμογελαστή , την πλησίασα και άρχισα να την φιλάω στον λαιμό , ψιλοτραβήχτηκε όπως έκανε και όταν επιχείρησα να τρίψω το μουνάκι της και μάλιστα πάνω από το στρίνγκ της…. Μου είπε , να ξαπλώσω , κάθισε γονατιστή δίπλα στο κορμί μου , κανένα προκαταρκτικό , απλά έτριβε τον πούτσο μου και έγλυφε τα χείλη της με την γλώσσα της . Άνοιξε το προφυλακτικό και μου το φόρεσε , με ρώτησε αν θέλω πίπα….της απάντησα ότι φυσικά και θέλω , πίπα με πολύ χέρι , πολύ ρηχή και πάρα πολύ μικρή σε διάρκεια … σταμάτησε σχεδόν στο λεπτό και ρώτησε πώς θέλω… Της είπα ,αν μπορώ να την γλύψω , απάντησε ναι και ξάπλωσε ανάσκελα , έσκυψα ανάμεσα στα πόδια της , δεν είχε καν ακουμπήσει η γλώσσα μου στο μουνάκι της και άρχισε να αναστενάζει…. Πήγαν να με πιάσουν τα γέλια αλλά συγκρατήθηκα , φαίνεται την έφτιαξε η καυτή μου ανάσα…Ισα ίσα πρόλαβα να την γλύψω και μου τράβηξε το κεφάλι  λέγοντας μου ότι δεν έχουμε χρόνο…

Ξάπλωσα και της είπα να ανέβει από πάνω μου , δεν είχε κάποια συμμετοχή και έδινα εγώ τον ρυθμό , αυτή αρκέστηκε σε κάποιους αναστεναγμούς , αλλαγή στάσης της είπα να σταθεί στα τέσσερα , ωραία ομολογούμενος θέα και καλό στήσιμο , μόλις μπήκα μέσα της μου είπε ότι η ώρα πέρασε….ανέβασα ρυθμούς , το καλό ότι αντέχει , μετά από λίγο άρχισα να χύνω , προτού τελειώσω  καλά  καλά τραβήχτηκε προς τα μπρός ….Είχα μείνει μαλάκας … Σηκώθηκε γρήγορα γρήγορα    φόρεσε τα εσώρουχα της , χαμογελαστή σαν να μην έγινε τίποτα με χαιρέτησε και έφυγε…

Στο δωμάτιο έκατσα ένα δεκάλεπτο , ωραίο πρόσωπο , καλό κορμί , χάλια στήθος , χάλια πίπα , κανένα προκαταρκτικό βιαστική με σχεδόν μηδενική συμμετοχή αλλά καλό στήσιμο στα τέσσερα , μία κατάθεση που γρήγορα θα ξεχαστεί…

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

 • Τιμημένος
 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 373
Σχόλιο #9 - Καταχωρήθηκε Νοέμβριος 08, 2015, 03:46:24 μμ
Για την Κατερίνα είχα δει και ακούσει κάποια πράγματα...Ήθελα να την γνωρίσω και τα κατάφερα τη Κυριακή το απόγευμα...Βολτίτσα στη περιοχή κοιτώντας επιλεκτικά κάποια μαγαζιά ώσπου φτάσαμε στο παραπάνω....

Με το που την είδα πέρασα δωμάτιο...Μελαχρινή με ωραίο σώμα, με τατουάζ ωραία κατανεμημένα,μαλακό στήθος  και έκφυλο πρόσωπο...
Αφού έδωσα το αντίτιμο στον κύριο της υποδοχής πέρασα στο δωμάτιο...Κάθισα λίγο έβγαλα τα ρούχα μου και ήρθε η Κατερίνα...Ξεκινήσαμε τα προκαταρκτικά στα όρθια με πιπίλισμα στο στήθος της και χάδια...Συνεχίσαμε στο κρεβάτι όπου της αφαίρεσα τα εσώρουχα.Να σημειώσω ότι φόραγε πολύ όμορφα εσώρουχα αρκετά σέξυ!!!
Συνέχεια με πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη του στοματικού.Πολύ καλό με ωραίες κινήσεις της γλώσσας και αρκετά καλό σε διάρκεια...
Πρώτη στάση στο σεξ με την  Κατερίνα από πάνω να ελέγχει την "κατάσταση"...Αλλαγή για πισωκολλητό όπου στήθηκε άψογα...Τέλος ιεραποστολικό όπου με πιο δυνατούς ρυθμούς μας βρήκε το τέλος...

Σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης η συμμετοχή της ήταν άψογη με αληθοφανείς αναστεναγμούς και όμορφες εκφράσεις...Κάθισε δίπλα μου για λίγο και μετά αποχώρησε ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το μέλλον...

Αυτά για την εμπειρία μου και γνωριμία μου με τη Κατερίνα,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.

xarisma

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 56
Σχόλιο #10 - Καταχωρήθηκε Νοέμβριος 02, 2015, 01:27:58 μμ
όμορφο πρόσωπο, νερουλιασμένο σώμα

μιλάω για το πάνω σπίτι
είχα διαβάσει για την κατερίνα και είπα να περάσω στο δώμα.
σώμα από μακριά έχει αρκετά καλό και προκλητικό με τα μεγάλα τατού και το κούνημα που κάνει όλο νάζι. κυρίως πρόσωπο έχει πραγματικά όμορφο για τα γούστα τα δικά μου.
όταν ήρθε στο δώμα η απογοήτευση!!!!:headbang::headbang::headbang:
πέρασμα καπότας με το στόμα και αμέσως πίπα μέτρια θα έλεγα.
μέσα από το μπούστο φορούσε σουτιέν το οποίο πίεζε το στήθος της προς τα πάνω για να φαίνεται μεγάλο. φυσικά δεν το έβγαλε γιατί όταν έπιασα λίγο το στήθος της ήταν εντελώς νερουλό και προφανώς θα ήταν πεσμένο για αυτό και δεν έβγαζε το σουτιέν.
πρώτη στάση ιεραποστολικό που ήταν και η μοναδική απόλαυση καθώς έβλεπα το όμορφο πρόσωπό της. γρήγορα κουράστηκε με τα πόδια ψηλά και ζήτησε να γυρίσουμε στα 4. εκεί το δεύτερο σοκ. ενώ φαίνεται ότι έχει κωλάρα, είναι εντελώς χαλαρή!!!!!! τόσο χαλαρό σώμα, σκέτο νερό όπως λέω, σε κοπέλα της ηλικίας της δεν έχω ξαναδεί!!!
στήθηκε καλά τουλάχιστον αλλά γρήγορα άρχισε τα τέλειωνε μωρό μου.
αρνήθηκε να δώσει και το κωλί της το οποίο φαίνεται πολύ δουλεμένο λέγοντας δεν θέλω.
αφού τελείωσα μου είπε ένα ξερό για και έφυγε.
κρίμα γιατί από πρόσωπο αξίζει, αλλά από κορμί ... χάλια!!!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

 • Τιμημένος
 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 373
Σχόλιο #11 - Καταχωρήθηκε Σεπτέμβριος 19, 2015, 03:22:43 μμ
Τη Τζούλια την έχω ξαναδει σε τσάρκα μου το καλοκαίρι και εμφανισιακά μου άρεσε...Τότε όμως επέλεξα τη Ρεγγίνα...Να που τελικά δοκίμασα και τη Τζούλια....
Σχετικά όμορφη κοπελα με ωραίο σώμα και κώλο ποίημα...Πρόσωπο εντάξει όχι και τέλειο και μαλλιά μακριά...Έχει κάτι το σέξι επάνω της και σε τραβάει άσε που βγαίνει και σαλόνι από τη μέση και κάτω γυμνή!

Πέρασμα στο δωμάτιο με τη περίεργη τσατσά να μου ζητάει και ψιλά..."Αν έχεις αγκόρι μου ντεκα και ντέκα" λες και είμαι τράπεζα να πηγαίνω με ψιλά για να τους διευκολύνω στα ρέστα....Και όταν τις είπα δεν έχω στράβωσε....Τέλος πάντων πάμε στο θέμα μας...

Κάθισα αφού έβγαλα τα ρούχα μου και τη περίμενα.Δωμάτιο καλό και καθαρό,το σπίτι αυτό είναι και ευρύχωρο...
Μετά από λίγο ήρθε κοντά μου και ξεκινήσαμε.Προκαταρκτικά δεν κάνει ένα δύο φιλάκια στο στήθος μου και πέρασμα καπότας.Στοματικό δευτερολέπτων και έναρξη με πισωκολλητό.Πριν βέβαια ξακινήσουμε τοποθέτηση αρκετής κρέμας...Να τα αναφέρουμε και αυτά!
Αλλαγή για λίγο στα πλάγια και γύρισμα σε ιεραποστολικό όπου με λίγη συμμετοχή από μέρους της μας βρήκε το τέλος...

Αυτά για την Τζούλια τώρα εσεις μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.

orgasmo nero

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 35
Σχόλιο #12 - Καταχωρήθηκε Αύγουστος 12, 2015, 10:02:50 μμ
   Βανέσα... Μία πολύ καλή εμπειρία.

         Αθήνα ενάτη βραδινή.
Στα συνουσιαστήρια της οδού Φυλής στον υπ΄αριθμόν 59 οίκο αποπηραθήκαμε συνουσιασμό με την εκμαυλισμένη Βανέσα, ώστε να δοκιμάσουμε την αξιοπιστία των εξαίρετων κριτικών που έχουν γραφτεί για την εν λόγο νεαρά.

Στο σαλόνι των επιδείξεων η νεαρά εκδιδόμενη εμφανίστηκε χαμογελαστή με πάθος και βλέμμα πονηρό.
Μας ερέθισε αφάνταστα αυτό το καυλιάρικο κοντοπούτανο με τα μακριά ξανθά μαλλιά αφάνα και άμεσα βρεθήκαμε σε ένα από τα αμαρτωλά δωμάτια των συνουσιών για να την περιμένουμε.

Κατά την άφιξη της στο δωμάτιο η Βανέσα μας καθήλωσε με αδιάλειπτο πεοθηλασμό και καθώς ήταν στημένη στα τέσσερα της χαϊδεύαμε συνεχώς το ζεστό και υγρό αιδοίο της.
Εν συνεχεία είχαμε μια ευχάριστη διείσδυση και η κορύφωση επήλθε ηδονιστικά και ευχάριστα.

Σε γενικές γραμμές η Βανέσα ήταν άριστη σε όλα.
Συνουσιάζεται με δύναμη, πάθος, ακρίβεια, διάρκεια, επιμονή, υπομονή και αντοχή.
Μας δημιούργησε μοναδικές εμπειρίες και έναν συγκλονιστικό οργασμό.
Εύγε στην Βανέσα !!!

Α. Μπάκας

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 1
Σχόλιο #13 - Καταχωρήθηκε Ιούλιος 31, 2015, 09:27:08 πμ
Το αδύνατο κοντοπούτανο η Βανέσα με το ξανθό μαλλί αφάνα κάνει ελεύθερο στοματικό. Είναι ευδιάθετη και χαμογελαστή. Δηλώνει Ιταλίδα. Το πρόγραμμά της είναι τόσο στημένο που δεν υπάρχει κανένας ερωτισμός. Λίγι πίπα ακαπέλα, λίγο γλείψιμο στο στήθος, από πάνω, από κάτω και γειά σας. Για μια φορά καλή είναι, αλλά ως εκεί.

Kerveras

 • Σύνολο Στοιχείων: 16
 • Σύνολο Σχολίων: 93
Σχόλιο #14 - Καταχωρήθηκε Ιούλιος 30, 2015, 09:50:37 πμ
Τζούλια... μάπα το καρπούζι

Η Τζούλια είναι μελαχρινή κοπέλα με μακριά μαλλιά, κανονικό σώμα, μικρό στήθος και ωραίο κώλο στημένο στα 4, έκφυλο πρόσωπο το οποίο είναι αυτό που με έκανε να μπω στο δωμάτιο. Μετά από ολιγόλεπτη αναμονή μπήκε στο δωμάτιο. Αμέσως έβγαλε το βρακάκι της, και με έπεσε στα γόνατα για να μου πάρει πίπα. Μέτρια πράματα. Μετά στήθηκε μπροστά στο καθρέφτη στα 4 και όσο πήγαινα πιο μέσα αυτή τραβιότανε.  Το κλασσικό κόλπο δηλαδή. Εκτός αυτού είχε βάλει τόσο κρέμα, όσο να κρατήσει και για τους δύο επόμενους. Την γύρισα μπροστά, τράβηξα τα πόδια στους ώμους μου και προσπάθησα να την γαμήσω έτσι. Μάταια... τραβούσε πίσω την λεκάνη της με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω όλος μέσα.
Με τα χίλια ζόρια έχυσα. Κρίμα γιατί είναι μια όμορφη κοπέλα αλλά μέσα είναι βιαστική και δεν στήνεται σωστά

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

 • Τιμημένος
 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 373
Σχόλιο #15 - Καταχωρήθηκε Ιούλιος 26, 2015, 07:52:56 μμ
Τη Ρεγγίνα την είχα δει άλλη μία φορά σε τσάρκα μου και μου άρεσε ο τρόπος της στο σαλόνι...Είναι ευγενική και γλυκιά αλλά συγχρόνως έχει και απίστευτο κώλο πεταχτό....
Βολτα στη περιοχή και κατάληξη στο παραπάνω ίδρυμα...Κόσμος λιγοστός και δωμάτιο κενά οπότε μία καλή ώρα για δοκιμή και κατάθεση...


Είσοδος στο δωμάτιο το οποίο είναι σε πολύ καλή κατάσταση.Έβγαλα τα ρούχα μου και ξάπλωσα για να την περιμένω...Δεν άργησε να έρθει,μπήκε στο δωμάτιο χαμογελαστή και γεμάτη υποσχέσεις για το τι θα ακολουθήσει...
Ξεκίνημα προκαταρκτικών στα όρθια με φιλιά πεταχτά ρουφιξιές και πιπίλισμα στα μικρά βυζάκια της.Κατέβηκε κάτω και ασχολήθηκε με την ευαίσθητη περιοχή για μερικά λεπτά.Πολύ καλή περιποίηση με καραμέλωμα στα @@@κια χωρίς να αφήνει σημείο παραπονεμένο...
Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη στο σεξ.
Πρώτη στάση με τη Ρεγγίνα από πάνω να κινείται σε αργούς ρυθμούς,αλλαγή για πισωκολλητό και τελείωμα σε ιεραποστολικό...
Σε όλη τη διάρκεια του σεξ η συμμετοχή της ήταν άψογη με βογγητά και το πρόσωπο της να παίρνει αληθοφανείς εκφράσεις.Με γλυκόλογα ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το μέλλον...

Αυτά για την  εμπειρία μου με τη ρεγγίνα,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.

επισκέπτης

Σχόλιο #16 - Καταχωρήθηκε Ιούλιος 19, 2015, 06:25:51 μμ
Βανέσα, κοντοπούτανη ηδονή

Επίσκεψη Σάββατο βράδυ, 2η βάρδια. Η πίπα έγινε χωρίς προφυλακτικό.

Επιτέλους ένα δυνατό κοντοπούτανο στη Φυλής.

Η Βανέσα πρέπει να είναι από τις πιο κοντές πουτάνες που έχω δει. Γύρω στο 1.5 μέτρο. Αν και φαίνεται πιτσιρίκα λόγω σωματότυπου, πρέπει να είναι κάπου στα 30. Μικρό στητό βυζάκι, αδύνατη, με μικρά πατουσάκια. Ο ορισμός της πετίτ κοπέλας.

Μόλις μπήκε στο δωμάτιο έβγαλε τον στρίνγκο κι εγώ της έβγαλα το σουτιενάκι. Χαμογελαστή και πολύ φιλική μαζί μου. Ξεκινήσαμε με φιλιά στους λαιμούς μας. Δυστυχώς δεν δίνει γλωσσόφιλα. Το κορίτσι τρελάθηκε με το άρωμα μου και άρχισε να με φιλάει παντού στο σώμα, σχεδόν με δάγκωνε. Το καταλάβαινα από το πάθος που φιλούσε το σώμα μου. Συνέχεια μου έκανε κοπλιμέντα για την καθαριότητα μου. Με καύλωσε απίστευτα.

Στην πίπα μου γυάλισε το καυλί με μαεστρία. Έγλυφε κεφάλι και κατέβαινε προς τα κάτω για γλύψιμο στις αρχιδοσακούλες, με ωραία αισθησιακά περάσματα από τον κορμό. Πολύ καλή, αν και λίγο βιαστική. Με δική μου παρότρυνση όμως συνέχισε.

Στο γαμήσι αλλάξαμε δυο στάσεις. Χωρίς λιπαντικό, σάλιωσε τη μούνα της και με καβάλησε γι αρχή. Χόρευε με ωραίες κινήσεις πάνω στο πούτσο μου και εγώ απολάμβανα το χορό της χουφτώνοντας τα μικρά της βυζάκια. Μετά τη γύρισα σε ιεραποστολικό, όπου γλύφοντας τα μικρά της βυζάκια και φιλώντας το λαιμουδάκι της, έχυσα.

Φάουλ της γαμωτσατσάς που χτύπησε την πόρτα. Δεν πρέπει να είχα κλείσει το 10λεπτο στο δωμάτιο. Αν είναι και την επόμενη φορά θα την προειδοποιήσω.

Πάρκινγκ πολύ άνετο στην Αχαρνών, λόγω εποχής και ώρας.

Καλά να περνάμε

 :big_boss:

n.smirni76

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 678
Σχόλιο #17 - Καταχωρήθηκε Ιανουάριος 15, 2015, 04:51:34 μμ
Άντζελα σε φούλ πρόγραμμα  (11/01/2015)

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή στις 15.00 . Αφού έφαγα κάτι ήρθα σε αυτό το σπιτάκι για να δοκιμάσω και την Άντζελα στην τρίτη μου κατάθεση για σήμερα  , ενώ ανανέωσα το ραντεβού με τον farkeli κατά πάσα πιθανότητα για την απογευματινή βάρδια .

Η Άντζελα είναι ένα μιλφάκι με ξανθιά μπουκλέ μαλλιά , όσοι γυρίζουν και δεν αρκούνται στο να σχολιάζουν και να γαμούν μόνο από(με)  το πληκτρολόγιο τους ….σίγουρα την ξέρουν τουλάχιστον από όταν δούλευε στο Μεταξουργείο στο Κολωνού 30α και στο στουντέλο Λέλας Καραγιάννη 35   , βέβαια τότε ήταν μελαχρινή.
Έχει  σώμα με πιασηματάκια , 2.5-3άρι βυζί και τατού δεξιά χαμηλά στο στομάχι.  Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο όπου περίμενα λίγο μίας και πέρασε με άλλο πελάτη.

Μετά από κάνα τέταρτο ήρθε στο δωμάτιο. Μου ευχήθηκε για το νέο έτος , έβγαλε το στριγκάκι της και ξάπλωσε δίπλα μου . Ξεκίνησε να με φιλάει στα πλευρά και στην κοιλιά , την ανέβασα από πάνω μου και έφερα τα βυζιά και τις ρόγες της στο στόμα μου. Έπαιζα το μουνάκι της και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Με ρώτησε εάν θέλω προφυλακτικό , με σκούπισε με μαντηλάκι , αρχικά έγλυψε τον πούτσο μου κρατώντας τον στην παλάμη της  σαν να είναι παγωτό , μετά τον πήρε στο στόμα της. Πίπα καλή υγρή και βαθιά με προσπάθειες για deep throat .

Πέρασμα προφυλακτικού , την σήκωσα όρθια στον τοίχο με τον καθρέπτη , την έστησα με ελαφρώς ανοιχτά τα πόδια και έσκυψα από πίσω της όπου για λίγη ώρα έγλυψα το μουνάκι της αλλά και την κωλοτρυπίδα της. Μπήκα μέσα  στο μουνάκι της και άρχισα να την γαμάω πισωκολλητά στα όρθια. Με καύλωσε γιάτι άρχισε να τρίβει τα βυζιά της και να παίζει την κλειτορίδα της. Αλλαγή στάσης , την έστησα στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού , της ζήτησα κώλο , πήρε και έβαλε λίγη κρέμα στην κωλοτρυπίδα της και την άλειψε με το δάχτυλο της . Λόγω του ότι είχα κάνει ήδη δυο ακόμα καταθέσεις σήμερα , η στύση μου δεν ήταν στο 100% , έτσι δυσκολεύτηκα λίγο να μπω στην κωλοτρυπίδα της , βέβαια μετά όταν μπήκα σιγά σίγα σκλήρυνε και ο πούτσος μας . Την γάμισα για κάνα 3λέπτο ακόμα και στο τέλος βγήκα από μέσα της , έβγαλα το προφυλακτικό και έχυσα στα κωλομέρια της…

Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 15 λεπτά , δεν βιάστηκε καθόλου , είχε συμμετοχή ήταν δεκτική και υπομονετική , δεν έκλεψε καθόλου σε αυτά που ανακοινώθηκαν ότι κάνει(σε αντίθεση με άλλες)και το τίμησε το 20έυρω 100%.     

n.smirni76

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 678
Σχόλιο #18 - Καταχωρήθηκε Μάρτιος 24, 2014, 10:20:57 μμ
Αντζελίνα , ωραίο κορμί αλλά σε υπηρεσίες το μαγαζί βρήκε αντικαταστάτρια της φόλοΑντίνας (21/03/2014)


Η επίσκεψη έγινε Παρασκευή απόγευμα στις 18.05 , σήμερα είχα πεί στον εαυτό μου ότι εάν κάνω και δεύτερη κατάθεση θα είναι και αυτή σε κοπέλα που δεν έχω πάρει. Μπήκα στον οίκο και πέτυχα  την Αντζελίνα , το μελαχρινό πιπίνι  που δουλεύει εδώ και ένα δεκαήμερο. Η αλήθεια είναι πώς δεν περνάει απαρατήρητη ,μελαχρινή με κανονικό σώμα ωραίο κώλο και υπέροχο στητό φυσικό 2.5+ στήθος , θέλω να πω κάτι που είδα μετά στο δωμάτιο όταν την είχα στα τέσσερα , έχει κόκκινα σπυράκια/σημάδια ειδικά στον δεξί της ώμο τα οποία στο σαλονάρισμα δεν φαίνονται λόγω των μαλλιών της. Περιττό να πω ότι ο κυρ.Βασίλης έδωσε πάλι ρεσιτάλ παρουσίασης της 19χρόνης κορασίδας. Βέβαια τον ξέρω χρόνια και πάντα κρατώ μικρό καλάθι. Μόλις η Ατζελίνα τελείωσε με το σαλονάρισμα της και αποσύρθηκε μέσα , ο κυρ.Βασίλης με πλησίασε , χαμηλόφωνα και με συνωμοτικό χαρακτήρα  μου λέει , πέρνα και θα μιλήσω στο λουλούδι να σε προσέξει καλά... Πέρασα όχι γιατί μου μίλησε ο κυρ. Βασίλης αλλά γιατί η κοπέλα μου άρεσε απο την π΄ρωτη φορά που την είχα δεί και ήθελα να την δοκιμάσω. Αφού έβγαλα τα ρούχα μου ξάπλωσα στο κρεβάτι , η Ατζελίνα δεν άργησε να έρθει. Σηκώθηκα την πλησίασα και πήγα να χουφτώσω τις βυζάρες της , μου είπε σιγά γιατί πονάνε , ενώ όταν πήγα να τις γλύψω ψιλοτραβήχτηκε. Άρχισα να την φιλάω στον λαιμό και την μετέφερα στο κρεβάτι , την ξάπλωσα ανάσκελα , μπήκα ανάμεσα στα πόδια της να γλύψω το μουνί τής , έκλεισε τα πόδια της και είπε άντε για λίγο....Ξάπλωσα ανάσκελα και την έφερα απο πάνω μου. Έπιασε το πούτσο μου με το χέρι της  και άρχισε να μου τον παίζει άγαρμπα. Πέρασμα προφυλακτικού με δυσκολία , πίπα μετριότατη με αρκετό χέρι , ενώ τον πούτσο δεν τον έβαζε όλο στο στόμα της. Πρώτη στάση της ζήτησα να έρθει απο πάνω , αλλά είπε ότι δεν μπορεί. Έτσι την έστησα στα τέσσερα , ωραία στάση πήρε αρχικά και η θέα ήταν ωραία .στην πορεία όμως άρχισε να τραβιέται προς τα μπροστά και δεν μπορούσα να την γαμήσω καλά. Την επανέφερα σε καλή θέση και ξανά μανά τα ίδια , με τα πολλά την γύρισα ανάσκελα , είχε βάλει τα χέρια της και είχε καλύψει τα βυζιά της για να μην τα χουφτώνω. Ύστερα απο μερικά λεπτά τέλειωσα (απορώ πως μπόρεσα). Στο δωμάτιο έκατσα 10 λεπτά. Η κοπέλα είναι τούμπανο έχει ωραίο  σώμα , αλλά μέχρι εκέι. Νομίζω ότι ο οίκος βρήκε επάξια αντικαταστάτρια (αλλά στο πιο ωραίο) της μη κ μη και όχι φόλας Αντίνας. Δεν ξέρω θα περιμένω να την δοκιμάσουν και άλλοι να δώ αν θα στρώσει.

xarisma

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 56
Σχόλιο #19 - Καταχωρήθηκε Ιανουάριος 16, 2014, 11:10:15 μμ
η Νίκη είναι η Ρομπέρτα που δούλευε παλιά απέναντι στο Φυλής 74 και από κάποια στιγμή και μετά έδινε και κωλαράκι.
είναι μικρούλα, με πολύ όμορφο για μένα κορμί, με ωραίο 2αράκι τρυφερό και στητό στηθάκι, και ωραίο κωλαράκι  :free-love-smileys-883: :free-love-smileys-883: :free-love-smileys-883: . στο πρόσωπο χάνει λίγο, αλλά αυτό παραβλέπεται ....
άλλες φορές ο τσατσός ή η τσατσά λένε απλό πρόγραμμα και άλλοτε βάζουν και κωλαράκι.
έτσι και σήμερα, όταν πήγα είπε ο τσατσός την μαγική λέξη "κωλαράκι" και όσο ήμουν στο δώμα πριν έρθει το μωρό σε 2 φάσεις ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα.
ήρθε το μωρό στο δώμα και αφού κάθισε στο κρεβάτι, έβαλε κατευθείαν το λάστιχο  :banghead:.
άρχισε το πιπόνι που αν και δεν έκανε ... βαθιά ρουφήγματα, ήταν σχετικά καλό.
με ρώτησε πως θέλω και είπε πως δεν μπορεί πολύ ώρα στο κωλί της γιατί πονάει.
την γύρισα στα 4 και είσοδος αρχικά στο μουνάκι της. αντέχει δυνατό σφυροκόπημα χωρίς να αντιδρά.
μετά από λίγη ώρα, από μόνη της είπε να τον βάλω στο κωλί της για να χύσω γιατί πέρασε η ώρα και θα φωνάζει ο τσατσός  :banghead:.
αφού έβαλε κρέμα, έγινε η είσοδος στο στενό κωλί της.
ζήταγε να είμαι ήρεμος γιατί πονάει, αλλά μετά από λίγο άρχισε να το απολαμβάνει καθώς χάιδευε τα στηθάκια της και ήθελε να παίζω με την κλειτορίδα της  :bugeye:.
όρθιοι με το μωρό να ακουμπά στο τοίχο  :doggy_style: :doggy_style: :doggy_style:, ήρθε το τέλος  :oldman: :oldman: :oldman:
είπε πάλι ότι πόνεσε στο τέλος και αφού με ευχαρίστησε έφυγε από το δώμα.
προσωπική μου άποψη είναι ότι βελτιώθηκε από το Φυλής 74 που τότε την έλεγα Ρομπέρτα - κουβέρτα. είναι και το κορμί της που εμένα προσωπικά μου κάνει κλικ. γούστα είναι αυτά  :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Dawn

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 17
Σχόλιο #20 - Καταχωρήθηκε Δεκέμβριος 06, 2013, 12:02:26 πμ
Μετά από ένα σκληρό πρωϊνό στο μπουρδέλο-γραφείο ήθελα κάτι να αναζωογονηθώ. Και φυσικά τι καλύτερο υπάρχει από ένα μπουρδέλιασμα την ώρα που ο αφεντικός νομίζει ότι γυροφέρνεις στις Τράπεζες. Δεν είχα ώρα για τσάρκα οπότε έπρεπε να πάω κάπου άμεσα.

Κατεβαίνοντας Φυλής θυμήθηκα την καυλιάρα Ιζαμπέλλα που τόσο καιρό ήθελα να δοκιμάσω. Η Ιζαμπέλλα, είναι μια νεαρή κοπέλα (πιθανών Ρουμάνα) ψηλή με πρόστυχο σκυλέ πρόσωπο και απίστευτη λεπτή κορμάρα. Την έχω δει πολλές φορές στο μαγαζί, πρωί-απόγευμα πάντα χαρούμενη και κουνιστή και ποτέ μα ποτέ δεν παραπονέθηκε που δεν πέρασα. Έτσι σήμερα ήταν η τυχερή της μέρα.

Πληρωμή του 20άρικου στον πούστη τσάτσο και μπήκα στο δωμάτιο. Είχα πολλά χρόνια να καταθέσω εκεί αλλά ο χώρος μου φαινόταν ίδιος. Καθαρό μεγάλο κρεβάτι, χαμηλός δυστυχώς φωτισμός, νιπτήρας και ένα κομοδίνο. Λιτό δωμάτιο, μάλλον ουδέτερο αλλά καθαρό και ήσυχο αφού δεν τα δωμάτιο στο μπουρδελάκι αυτό δεν κοιτάζουν σαλόνι.

Το μωρό ήρθε χαρούμενο και με χαιρέτισε με ένα χαμόγελο. Ήταν λιγομίλητη αλλά δεν χρειάστηκε να πούμε πολλά αφού ήδη ήμουν σκληρός. Την άρπαξα και την έφερα πάνω μου νιώθοντας το ζεστό της σώμα πάνω στο δικό μου. Η αίσθηση ήταν απίστευτη. Το βελούδινο δέρμα της ήταν γλυκό και απαλό σαν κρέμα γάλακτος. Χωρίς δεύτερη σκέψη ξεκίνησα να την γλύφω παντού. Πόδια κώλος, πλάτη, κοιλιά, βυζάκια, ρωγίτσες. Θα μπορούσα να την γλύφω όλη μέρα αλλά το μωρό πήρε πρωτοβουλία και με ξάπλωσε ώστε να αρχίσει και αυτή το γλύψιμο στο σώμα μου. Το ευχαριστήθηκα πολύ. Έπειτά έβαλε σκουφάκι και ξεκίνησε τσιμπούκι. Καλό αλλά χωρίς ιδιαίτερη μαεστρία, βάθος ή περιποίηση της γύρω περιοχής. Παρόλα αυτά ήταν αρκετό για να με φτιάξει περισσότερο. Οπότε και την έστησα στα τέσσερα για να την καταγαμήσω.

Το γαμήσι ήταν ιδιαίτερα καλό με το μωρό να έχει στηθεί σωστά και να παίρνει μικρές δικές της πρωτοβουλίες. Στο πισωκολλητό κουνούσε τον κώλο της για να με φτιάξει περισσότερο ενώ στο ιεραποστολικό με κοίταζε με τις ματάρες της, με χαϊδευε και είχε τυλίξει τα πόδια της τριγύρω μου. Μοναδική παραφωνία η χρήση κρέμας αφού το μουνάκι της γλίστραγε σαν χέλι. Παρόλα αυτά τελείωσα επικά μέσα της.

Μιλήσαμε λίγο μετά και την έβαλα να μου υποσχεθεί ότι δεν θα ξαναβάλει κρέμα στο επόμενο ραντεβού μας που θεωρώ ότι δεν θα αργήσει να έρθει.