0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι πιθανοτητες επιτυχιας στο λα'ι'κο ...1 προς 80.000 η πιθανοτητα κερδους χωρις σειρα για μεχρι 75.000 ευρωενω 1 προς 800.000 για πρωτο με σειρα κερδος μεχρι 1.500.000 ευρωενω για τριδυμο 1 προς 240.000 η πιθανοτητα περιπου με σειρα μεχρι 3.000.000 ευρω
κ ΠΟΣΑ λεφτα θα εχεις φαει στα λαχεια,μεχρι να κερδισεις για παραδειγμα, 75000 € ;οποτε...σορρυ κιολας,ειναι μεγαλη μαλακια να χαλας τα λεφτα σου σε λαχεια.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ .....Ομως εισαι τελειως λαθος .....Τι σχεση εχει αυτο το ΠΟΣΑ μεχρι .... ?Τα λαχεια λεγονται λαχεια απο το αμα λαχει (τυχη ειναι βρε φιλαρακο)και απο που συμπεραινεις εσυ οτι ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ και ΑΥΤΟΝΟΕΙΤΟ οτι θα κερδισεις ?ΕΓΩ δηλαδη τι κανω ? "cft"Μπρικια κολλαω ? "cft"Αν ηταν ετσι σιγουρο οτι θα κερδισει ενα λαχειο θα στο πουλαγα ? "*)(" ":ugly_tocktock:"ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΑ ΕΙΝΑΙ .....ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ (ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΙΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ.......
Καλά, αυτό το ""ΠΑΡΑΚΑΛΩ ....."" ολα τα λεφτά. "!@#h"Μην μασάς Πρόεδρεεεεε , σιγά-σιγά θα σε μάθουνε και θα σε αγαπήσουνε
1ον . αφου το ειπες ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ,οτι οι πιθανοτητες,ειναι 1 στις 80000....2ον . λιγο ανοητο,δεν ειναι να δινεις τα λεφτα σου,για κατι που εισαι σχεδον βεβαιος οτι δεν θα κερδισεις;3ον . εγω παντως πιστευω,οτι θελεις να μας κανεις,να αγοραζουμε πιο συχνα λαχεια.... "8)"4ον . κ σιγουρα,δε θα μου πουλουσες ενα λαχειο,που ηταν σιγουρο οτι θα κερδισει,γιατι δε σε θεωρω μαλακα...
Προς οσους παιζουν ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ......Στην καλοκαιρινη εκδοση του εθνικου 211η εκδοση εχουν γινει περικοπες απο τα πρακτωρεια στα νουμερα (επιστροφες)Κι εξηγω οτι .......Επειδη τα πρακτωρεια εχουν καποιες δυσκολειες στην προωθηση του εθνικου λογω της οικονομικης κρισης και λογω του οτι επεστρεψαν λαχεια (μονο τα πρακτωρεια) στην διευθυνση κρατικων λαχειων εκοψαν διαφορες χιλιαδες για να παρουν ανασες .......... και λογω καλοκαιριουΑυτο σημαινει οτι λογω των περικοπων οι πιθανοτητες επιτυχιων με το εθνικο λαχειο εχουν αυξηθει και οσο μειωνετε ο αριθμος των εκδιδομενων λαχειων θα αυξανεται συνεχωςΟσον αφορα τους παιχτες ας μην το παιρνουν στραβα αν οι λαχειοπωλες τους δεν εχουν το νουμερο (δεν φταινε αυτοι) που επαιζαν τοσα χρονια και ας το δουν ως δοκιμασια της τυχης που μπορει να βγει σε καλο.........Εγω προσωπικα υπολογιζω και νεες περικοπες μετα το καλοκαιρι......
Παράθεση από: "axaxouxas"Προς οσους παιζουν ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ......Στην καλοκαιρινη εκδοση του εθνικου 211η εκδοση εχουν γινει περικοπες απο τα πρακτωρεια στα νουμερα (επιστροφες)Κι εξηγω οτι .......Επειδη τα πρακτωρεια εχουν καποιες δυσκολειες στην προωθηση του εθνικου λογω της οικονομικης κρισης και λογω του οτι επεστρεψαν λαχεια (μονο τα πρακτωρεια) στην διευθυνση κρατικων λαχειων εκοψαν διαφορες χιλιαδες για να παρουν ανασες .......... και λογω καλοκαιριουΑυτο σημαινει οτι λογω των περικοπων οι πιθανοτητες επιτυχιων με το εθνικο λαχειο εχουν αυξηθει και οσο μειωνετε ο αριθμος των εκδιδομενων λαχειων θα αυξανεται συνεχωςΟσον αφορα τους παιχτες ας μην το παιρνουν στραβα αν οι λαχειοπωλες τους δεν εχουν το νουμερο (δεν φταινε αυτοι) που επαιζαν τοσα χρονια και ας το δουν ως δοκιμασια της τυχης που μπορει να βγει σε καλο.........Εγω προσωπικα υπολογιζω και νεες περικοπες μετα το καλοκαιρι......Ίσως βγω οφ τόπικ οπότε ζητάω συγγνώμη εξ' αρχής!προσωπικά δεν παίρνω λαχεία (μόνο την πρωτοχρονιά για το καλό) αλλά έχω την εξής απορία: Τώρα, με αυτά που λες, τα πρακτορεία είχαν ζημία ή απλά επιστράφηκαν τα λαχεία όπως οι εφημερίδες που δεν πωλούνται?... (χαζή ερώτηση αλλά θέλω να μάθω! )Και κάτι ακόμα, πόσες χιλιάδες κόπηκαν? Για να υποθέσω στο περίπου τις πιθανότητες...