Αποστολέας Θέμα: «Βροχή» εγκρίσεων για νέα ξενοδοχεία στην Αθήνα ακόμη κ στον Ριχάρδο.  (Αναγνώστηκε 138 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Dragoste

https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/tourismos/vrochi-egkriseon-gia-nea-xenodochia-stin-athina-se-douzoglou-grivalia-israilinous-akomi-ke-ston-richardo/

O …Ριχάρδος στο Μεταξουργείο
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η υπαγωγή του επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης «Ριχάρδος Μονοπρόσωπη Α.Ε.» (υπό Σύσταση) στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων για την ίδρυση νέας ξενοδοχειακής μονάδας κατηγορίας 5* δυναμικότητας 69 δωματίων, 100 κλινών στην περιοχή Μεταξουργείο του δήμου Αθηναίων.

Με δεδομένο ότι ο γνωστός Ριχάρδος Μυλωνάς, ευρύτερα γνωστός από τη δραστηριότητα των ενεχυροδανειστηρίων είχε αναφέρει στο παρελθόν ότι ετοίμαζε το «άνοιγμα» του στα ξενοδοχεία η αγορά έχει …βουίξει ότι πρόκειται ακριβώς γι’ αυτό το project, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση- επιβεβαίωση.

Πάντως το επενδυτικό σχέδιο της εν λόγω εταιρείας για τη νέα μονάδα και μάλιστα 5 αστέρων, σε μία «δύσκολη» περιοχή όπως το Μεταξουργείο είναι συνολικού επιλέξιμου κι ενισχυόμενου κόστους ίσου με 11,428 εκατ. ευρώ, με το ποσό της ενίσχυσης με τη μορφή επιχορήγησης να αντιστοιχεί σε 2,33 εκατ. ευρώ.


Συνδεδεμένος doulos tou mouniou

Μπράβο του γιατι θα αναβαθμιστεί η περιοχή

Συνδεδεμένος solidarity

Τι ξενοδοχεία ; Με πουτάνες και κρόσντρέσερ ;  m0105.gif
Οχι οτι μας χαλάει.