0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καιρο τωρα (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) εχω απογοητευτει απο τα κομματα και τους πολιτικους....Λιγο με ενδιαφερει το ποιος θα βγει απο τους 3 υποψηφιους. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι αυτος που θα βγει, οπως και αυτοι που τωρα κυβερνουν, να ενδιαφερθουν πραγματικα για εμας τον απλο κοσμο, ετσι ωστε να καλυτερευσει η ζωη μας και να μην ειμαστε καθημερινα στο "Βοηθα Παναγια μου"....
θέλετε εμένα αρχηγό 13825 διότι όταν κυβερνήσω, γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν, θα σας δώσω πορνοεπίδομα, θά λάβωμεν μέριμνα ὥστε ἅπαξ τῆς ἑβδομάδος νά συνουσιάζεστε. pnsd 9276 ψηφίστε με, στα χέρια σας σηκώστε με (όχι μαλακίες, μη με αφήσετε να πέσω κάτω). trcx αυτά έχω να παραθέσω στο κατά τ΄άλλα σοβαρό θρέντ. :dickhead
Δικιο εχεις Biker....Δεν εθεσα σωστα το post μου...Θα επερεπε να ξεκινησω με την φράση : Ελπιζω να ενδιαφερθουν .....Ματαια ομως, εστω και εαν η ελπιδα πεθαινει τελευταια...Στην προκειμενη περιπτωση ομως εχουμε κανει και....εκταφη !!!!!
Είδες όμως αυτό που λένε ότι όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο θεός γελάει;;;;;;;;;;;;;;;