0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
φιλε ο τουρκος δεν ειναι φραπεδελληνας λοατκης λαθρολαγνοςεχει σχεδιο που το ακολουθει πιστααπτην ελλαδα μπορει να υπαρχει θεληση για στησιμο θερμου επεισοδιου,η τουρκια θα παρει κατι ομως απο αυτο οσο και να το εχουν συμφωνησει,να μην παρει τιποτα δεν παιζει
Θα πολεμούσα σα λιοντάρι για την υγεία μου,για να υπερασπιστώ κάποιον που αγαπάω.Θα έδινα μάχη και θα διεκδικούσα να κερδίσω το μουνί μιας γκόμενας και τη θέση σε μια σειρά Η ερώτηση τώρα αν θα πολεμούσα για την πατρίδα μου δεν είναι καθόλου εύκολη μάγκες μου Γιατί αφενός μεν αγαπώ τις φυσικές ομορφιές της,η ιστορία της είναι σπουδαία(η Ελλάδα του σοφού Περικλή,του γενναίου Λεωνίδα)αλλά από εκεί και πέρα είναι η Ελλάδα που με έχει με μισθό 500 ευρώ την ίδια στιγμή που άλλοι κονομάνε απίστευτα.Την ίδια στιγμή που υπάρχουν άτομα που βγάζουν τα ίδια με μια ανάσα.Θα απαντήσω λοιπόν το εξής.Ναι θα πολεμούσα.Αλλά μόνο αν έμπαιναν στην 1η γραμμή της μάχης αυτοί οι "κύριοι" ότι κι αν είναι(πολιτικοί,επιχειρηματίες,κτλ)και τα παιδιά τους Να ναι πρώτοι αυτοί που θα χάσουν της ζωές τους Και όχι σα σύγχρονοι Ξέρξες να βλέπουν τον πόλεμο από μακριά μετρώντας δυνάμεις Λέτε για τους Ρώσους που τα καναν πάνω τους Εμπρός λοιπόν ρίξτε τον Πούτιν στα χαρακώματα να δουμε ποσο μαγκας θα το παιξει εκει.Ξυπνήστε παίδες Πάνε οι ρομαντικές εποχές του πατριωτισμού.Πλεον μιλαμε για σκάκι και συμφέροντα εξουσίας Ας ξεκινήσουν αυτοί λοιπόν κι εγώ...ακολουθώ
Εγω θα πολεμούσα στην πρώτη γραμμή…απο το facebook!!
Οσο πιο φτωχος εισαι στα οικονομικά αλλα τοσο πορωμένος ειναι με την φάση πατρίδα.
Οι πρόσφυγες απο την μέση Ανατολή και την βόρεια Αφρική πολεμάνε για τις πατρίδες τους ;
Αμα σε καλεσει το κρατος να πολεμισεις τι εναλλακτικη εχεις, ακομα και για συμφερωντα τριτων να γινεται δεν το αποφευγεις.