0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι σημερινοί Πελοποννήσιοι στην πλειοψηφία τους είναι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων σε αντίθεση με την υπόλοιπη Ελλάδα όπου μειοψηφούν λόγω της συνεχούς εισβολής Τουρκαλβανών μετά το 1400 μ.Χ και μαζικών σφαγών μετά το 1700 μ.Χ. των γηγενών πληθυσμών της Ηπειρωτικής Ελλάδας και της Κρήτης.
Πολλοί ξεχνούν, όπως εσύ, ότι το 80% των κατοίκων της Αρχαίας Αθήνας, Σπάρτης, Κορίνθου, Άργους και άλλων πόλεων ήσαν δούλοι από περιοχές της Μικράς Ασίας, της Αιγύπτου και αλλού. Οι Αρχαίοι Έλληνες πολίτες είχαν γαλανά μάτια σε αντίθεση με τους δούλους που είχαν καστανά! Μόνον οι σημερινοί Έλληνες με γαλανά μάτια είναι γνήσιοι!
Περίπου το 10% των σημερινών Ελλήνων έχει γαλανά μάτια! Μας κυβερνούν οι απόγονοι των δούλων της Αρχαίας Ελλάδας που έχουν μάθει να προσκυνούν τους ισχυρούς και το χρήμα!
Κάνεις μεγάλο λάθος! Προτεκτοράτο της Γερμανίας έχει ήδη γίνει η Ελλάδα!
Δεν φαίνεται για γνήσιος! Τον κόβω για δισέγγονο του Μπαρμπαρόσα!