![]() |
Προηγούμενο Massage | Επόμενο Massage |
Περιγραφή: Site: https://www.athenssexstudios.gr/194--47![]() ![]() Στατιστικά Φωτογραφίας: Εμφανίσεις: 96458 Φεβρουαρίου 08, 2024, 11:36:59 ΜΜ Βαθμολογία: ![]() ![]() ![]() ![]() Σύνολο Likes: 1 |
49 λεπτά πριν |
1 ώρα πριν |
Call Girls(Γενική συζήτηση για γραφεία και ανεξάρτητες)! 4 ώρες πριν |
4 ώρες πριν |
4 ώρες πριν |
4 ώρες πριν |
4 ώρες πριν |
Κοκκινομάλλες (Φυσικές/Βαμμένες/Wannabe/Used to be et al.) 4 ώρες πριν |
4 ώρες πριν |
Άντρας πληρώνεται να κάνει sex με πόρνες 4 ώρες πριν |
Call girls που δίνουν φιλιά με γλώσσα!! 4 ώρες πριν |
5 ώρες πριν |
5 ώρες πριν |
Αλκοόλ! Μας αρέσει ; ή όχι ; και γιατί ; 5 ώρες πριν |
Karol
Νεο απόκτημα στο ροστερ του μασαζ με την Κάρολ.Απο Λατινική Αμερική και δοτική ελειοκορη γενικα.Χαλαρό παιχνίδι στο σωμα με λαδι και μετα στην "τηγανιά".Την πηγα πατητό
Αγωνίστρια του λαδιού
Ένα ευχάριστο ημίωρο με την Αλεξία με απογείωσε.Η κορασίδα είναι γυναίκα με στυλ γειτονιά φάση.Καμια σχέση με εκκεντρικό-προκλητικό στυλ.Εκει είναι που αφήνεσαι και εμπιστεύεσαι.Πολυ πιο σίγουρα στο ότι θα λήξη με επιτυχία η αποστολή.Χαλαρο μασάζ και αργή τσιμπουκιδρομια.Περιτυλιχτηκαμε και στο medisana όπως έπρεπε.Και η τιμή όπως την ξέραμε χωρίς άσχημες εκπλήξεις.
Μου θύμισε φάση λαμπαντα
Θυμάστε οι παλιότεροι το τραγούδι και το βιντεοκλίπ λαμπαντα.Η Λειλα είναι νέα στη φάση και την προτίμησα.Και οι υπόλοιπες που σαλοναρανε με την θέα των οπισθίων τους εμπρός μου.Προχωρησαμε και μπήκαμε στο τροπικό κλίμα.Η κορασίδα μέσα (η λαδοκόρη αν θέλετε) το ιδρώνει το στρινγκ εντός μισάωρου.Τριβει, γλύφει και λικνίζεται αναλόγως την στάση που θα την πιστονιασεις.Η καλύτερη φάση είναι το cow reverse γιατί όταν ακούς τον ήχο από τα κωλομαγουλα στους δικέφαλους των ποδιών σου τότε ενεργοποιείσαι πλήρως.Κανενα παράπονο από την λατινοαμερικάνα.Εξαλλου όσες φορές έχω πάει έχω περάσει όμορφα.
Επιστροφές καταστροφές
Με τις Βραζιλιάνες δεν υπαρχουν μέσες λύσεις.Το επίπεδο τωρα της Μιχαελας ειναι σε υψηλό status.Μαγκες βλεπω να ξαναπηγαινω στον νεο κοσμο γιατι με εφτιαξε η κυρία σε ολα.Το αφηνω το μασαζ αλλα το ερωτικο που με ενδιέφερε ηταν pse η κοπελα.Δεν κωλονει και μπαίνει στη μάχη εχοντας σχέδιο να σε ξεζουμίσει.Στην περιπτωση μου το κατάφερε επάξια.vfm με κεντρο κερδοφόρο η ολη συνεδρία.
Βραζιλιάνα (πορνό) star
Από τις ελάχιστες περιπτώσεις που βρίσκουμε συνδυασμό εξωτερικής εμφάνισης και φλεγόμενου κρεβατιού.Και μάλιστα με εμπειρία από escortολίκι η Μιχαέλα με πολλά skills.Το έλαιο στην κλίνη πήγε δεύτερη μοίρα.
Τα απανωτά Γαλλικά φιλιά και η Ρωσική τσιμπουκάδα με με την Βραζιλιάνα είχε την καθεαυτού προτεραιότητα.Ενα χύσιμο με πλήρη άδειασμα από την καυτή μουνάρα της κας Μιχαελας.