Εικόνα

«
 
»
Anastasia(GDE.GR) Anastasi­a(Your Angel… Anastazi­a(Magic Girl…
Anastasia(Your Angels)Πληροφορίες Καταχωρητή

Πληροφορίες Στοιχείου

PIATSAS

  • Global Moderator
  • Σύνολο Στοιχείων: 1644
  • Σύνολο Σχολίων: 16
Θεάσεις776
Αξιολόγηση
Κριτικές2

Exif Metadata

Δεν βρέθηκαν δεδομένα Exif
Κριτικές Κατάταξη σχολίων ανα ημερομηνία - Αυξουσα Φθίνουσα

gpd

  • Σύνολο Στοιχείων: 0
  • Σύνολο Σχολίων: 27
Σχόλιο #1 - Καταχωρήθηκε Νοέμβριος 20, 2021, 09:37:09 μμ

τρίτη Αναστασία στη σ

στη ώρα της η κυρία χτύπησε το κουδούνι, ανοίγω και με αρπάζει στα φιλιά, κάτσε μωρή λυσσάρα πήγα να πω αλλά η γλώσσα της είχε πιάσει τον λάρυγγα μου. Φιλά με πάθος και γουστάρει.
Πρόσωπο καλοδιατηρημένο δεν είναι και 29 βάλε κάτι παραπάνω, μαλλί μακρύ ξανθό , κορμί γεμάτο αλλά δεμένο νταρντανογυναίκα αλλά δεν έχει κρεμάσει , στήθια τορπίλες λίγο σκληρές αλλά πυροβολούν!
πέρασε μέσα και γδύθηκε στο άψε σβήσε , με πέταξε επί του κανα-πέος και με έγδυσε, άρχισε την πίπα, πέρασε από καλαμπαλίκια, τα ρούφηξε, τα έγλυψε και άρχισε δουλειά, καλή με βαθειά μπασίματα το έχει και το ευχαριστιέται. η μόνο παραφωνία το συνεχόμενο μμμμμμμμμμ.Την άφησα εκεί μπόλικη ώρα  και μου τον παπάριασε λέμε.
προφυλακτικό και στην στήνω στα 4 , κωλάρα στα δυνατό παιχνίδι. Έτσι αρχίσαμε έτσι τελειώσαμε δεν ήθελα να αλλάξω στάση, δεν είχαμε μα και μου στα δυνατά μπασίματα και στο σφυροκόπημα.
κάναμε το ντουζάκι μας είπαμε δυο κουβέντες , συνεννοήσε άνετα, ήπιαμε και λίγο κρασί και περάσαμε στο δεύτερο ημίχρονο.
Πίπα πάλι , την περιποιήθηκα και γω , μα τί παχιά και μεγάλα χείλι έχει βρε παιδιά; δάκτυλα δεν άφησε.
Πάλι προφυλακτικό και στα 4 αλλά από άλλη είσοδο.
πιασμένος από τις χειρολαβές και με το ένα πόδι πάνω στο κρεβάτι και το άλλο στο πάτωμα και όλος μέσα στην κωλάρα της.Αντέχει η κυρία και της αρέσει το δυνατό γαμήσι. Τελείωσα στα κωλομέρια της.
Πλυθήκαμε και κρασάκι, εντός πεντάλεπτου να και το ξυπνητήρι της χτύπαγε για το καληνύχτα.

Λυκάων

  • Σύνολο Στοιχείων: 0
  • Σύνολο Σχολίων: 22
Σχόλιο #2 - Καταχωρήθηκε Νοέμβριος 17, 2021, 10:23:05 μμ

Κανόνι!

Ουκρανεζικο τσοντοειδες με απίστευτες αναλογίες (βυζάρες φοβερή δουλειά, κωλαρα που την παραχωρεί άνετα) και όρεξη για ασωτειες. Λαρυγγωνει, στήνεται, τον παίρνει σε όλες τις στάσεις και από όλες τις τρύπες. Όρεξη να έχεις! Κάνεις ΌΛΕΣ τις υπηρεσίες ( έξτρα) αγογγυστα. Όποιος προλάβει, οι υπόλοιποι έχασαν!