Εικόνα

«
 
»
Katrin(Glamour Escor… Katrin(Glamour Escor… Katrin(Your Angels)
Katrin(Glamour Escorts)Πληροφορίες Καταχωρητή

Πληροφορίες Στοιχείου

spoon

  • Moderator
  • Σύνολο Στοιχείων: 738
  • Σύνολο Σχολίων: 2
Θεάσεις444
Αξιολόγηση 5 (1 αξιολόγηση) (Σταθμισμένος μέσος όρος: 4.28)
Κριτικές1

Exif Metadata

Δεν βρέθηκαν δεδομένα Exif
Κριτικές Κατάταξη σχολίων ανα ημερομηνία - Αυξουσα Φθίνουσα

metroPoulos

  • Σύνολο Στοιχείων: 0
  • Σύνολο Σχολίων: 2
Σχόλιο #1 - Καταχωρήθηκε Μάρτιος 15, 2023, 04:12:02 μμ

Κάλπασα

Δεν πήγα πολύ διαβασμένος και η μια κριτική που διάβασα δεν είχε λεπτομέρειες παρολαυτα άκουσα και την συμβουλή της τηλεφωνήτριας και ακολούθησα το ένστικτο μου.
Πράγματι είναι ένα όμορφο μουνί το οποίο πλησιάζει σε κατηγορία μοντέλο αλλά μέχρι εκεί. Μια καλή αλλά όχι απόλυτη ιδέα για την εμφάνιση της δίνουν οι φωτογραφίες αλλά ακόμα περισσότερο θα σας φτιάξει την διάθεση η επικοινωνία της που σπεύδει να την αρίχσει με όρεξη από την αρχή.
Φαίνεται φυσική στην εμφάνιση και έτσι είναι και στην δουλειά της. Δεν βιάζεται και δείχνει να ευχαριστιέται τον χρόνο μαζί σου.
Μετά το μπανάκι με περίμενε στο κρεβάτι έτοιμη να της ζητήσω ότι θέλω. Δυο τρία φίλια επιφανειακά στο στόμα και μετά ασχοληθήκαμε εκτενώς με τα σώματα μας. Έδινε γλυκά φιλιά στο λαιμό μου και στο στήθος μου περιμένωντας στην συνέχεια να της κάνω τα ίδια. Οι εκφράσεις και οι ήχοι από το στόμα της μαρτυρούσαν ότι οι καύλες μεγαλώναν και ξέσπασε στον πούτσο μου με μια πίπα πολύ καλή θα την έλεγα για το σύντομο χρόνο που έχει στην καριέρα της. Υπέροχο και καθαρό ήταν το μουνί της, ακόμα και η τριχοφυΐα προσεκτικά κουρεμένη και το αγαπημένο της σημείο να γλειφεις ανάμεσα από τα μπούτια της. Η γλώσσα μου σπαρταρούσε επιφανειακά και μέσα της και μια παρόμοια κίνηση έκανε τελικά και το κορμί της.
Με την σεξουαλική ενέργεια μαζεμένη δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε για πολύ το σεξ και η θερμή της υποδοχή σε ιεραποστολικό με έκανε να χύσω σε σύντομο χρόνο.
Η παρεούλα στην μέση ήταν ωραία αλλά και η πούτσα μου ανταποκρίθηκε γρήγορα στο κάλεσμα της γλώσσας της και στήθηκε στα τέσσερα για την επανάληψη.
Πολύ δεκτική στο πισωκολλητό και αφροδίσιο το θέαμα από πίσω της. Έδωσα μέτριας έντασης σπρώξιμο με το οποίο ταιριάξαμε απόλυτα. Σταδιακά ανέβασα και δεν δυσανασχέτησε ενώ το μουνί της μούσκεψε καυλωτικά. Το δεύτερο χύσιμο πρόλαβα να το κάνω απ' έξω και πάνω στον κώλο της.
Αποχωριστήκαμε ο ένας τον άλλον πλήρως ικανοποιημένοι.