![]() |
Προηγούμενο Escort | Επόμενο Escort |
Περιγραφή: ![]() ![]() Στατιστικά Φωτογραφίας: Εμφανίσεις: 1116 Αυγούστου 27, 2024, 03:53:05 ΜΜ Βαθμολογία: Αυτή η εικόνα δεν έχει βαθμολογηθεί ακόμα. Σύνολο Likes: 0 |
Σελίδες1
22 λεπτά πριν |
29 λεπτά πριν |
Phishing: Ηλεκτρονικές απάτες σε τραπεζικούς λογαριασμούς 36 λεπτά πριν |
Ημερήσια ενημέρωση για Στούντιο! 37 λεπτά πριν |
Ο τιμοκατάλογος του πορνό και οι αμοιβές ανάλογα με τη σκηνή 41 λεπτά πριν |
44 λεπτά πριν |
Φιλοσοφικά γνωμικά-παροιμίες-φράσεις 50 λεπτά πριν |
1 ώρα πριν |
1 ώρα πριν |
1 ώρα πριν |
Ελληνίδες Βίζιτες ανεξάρτητες αλλά και από γραφεία!! 2 ώρες πριν |
Πολεμικές αποζημιώσεις του Β' Παγκοσμίου Πολέμου 2 ώρες πριν |
2 ώρες πριν |
2 ώρες πριν |
άλογο
η κοπέλα μας στην ώρα της έφτασε πάνω σε τακούνια φορώντας την στολή του Παναθηναϊκού, φουλ στο πράσινο το φόρεμα της. ότι πρέπει για γκολκίπερ, ψηλή νταρντανοκοπέλα, όχι χοντρή , γεροδεμένο κορμί με φυσικά μικρά βυζάκια, ρόγα ελιά καλαμών, περιποιημένα άκρα, περιφέρεια όχι η ρωσική ούτε λατίνο , κάτι στο ενδιάμεσο. πρόσωπο κοντά στις φωτό.
Συνεννόηση νοηματική και γκούγκλ.
Αρχίσαμε τα φιλιά και την έστειλα για φρεσκάρισμα αφού την έγδυσα, σουτιέν δεν φορούσε αλλά ούτε και βρακί.
Επέστρεψε και αρχίσαμε τις ερωτικές περιπτύξεις . Φιλάει με γλώσσα, αλλά και την χρησιμοποιεί στο πουλί - μπαλάκια. Ντιπ μπόλικο μέχρι πνιγμού.
καπότα βάλαμε με πρώτη στάση από πάνω μου , άνετα μπήκε χωρίς τζελ , καλή αίσθηση είχαμε όπως και ρυθμό. Αλλαγή στα πλάγια με τελική στάση ιεραποστολικά και τελείωμα στην κοιλιακή της χώρα.
Φρεσκάρισμα και περάσαμε στο δεύτερο ημίχρονο μιας και δεν έχει πολλά λόγια η υπόθεση , μια από τα ίδια με τελική στάση στα 4 πιασμένος από την σφιχτή κωλάρα της.
Χρήματα είχε ζητήσει από την αρχή το οποίο δεν με νοιάζει.