Εικόνα

«
 
»
Rose(Glamour Escorts… Rouslana(Your Angels… Roxana(GDE.GR)
Rouslana(Your Angels)


Πληροφορίες Καταχωρητή

Πληροφορίες Στοιχείου

spoon

  • Moderator
  • Σύνολο Στοιχείων: 172
  • Σύνολο Σχολίων: 2
Θεάσεις427
Αξιολόγηση
Κριτικές2

Exif Metadata

Δεν βρέθηκαν δεδομένα Exif
Κριτικές Κατάταξη σχολίων ανα ημερομηνία - Αυξουσα Φθίνουσα

tiger1983

  • Σύνολο Στοιχείων: 0
  • Σύνολο Σχολίων: 6
Σχόλιο #1 - Καταχωρήθηκε Ιούνιος 19, 2022, 01:12:08 πμ

απιστευτη επαγγελμα&

Ρουσλάνα ... μία κοπέλα όπου Πιστεύω πραγματικά δεν θα δυσαρεστήσει ούτε έναν άνθρωπο. είναι μία φοβερή έσκορτ με φοβερό πρόγραμμα φοβερη παρουσια ,βαθιά φιλία παθιάρικα με γλώσσα ,πολυ καλη πίπα, απιστευτο σεξ
Και γενικότερα μπορώ να πω ότι Όχι Απλά έμεινα ικανοποιημένος, αλλά εντυπωσιασμένος .
εμφανισιακά είναι ψηλή γυναίκα με καστανόξανθα μαλλιά ωραίο πρόσωπο κυριίλε γκόμενα γενικότερα οχι τσόντα. πολύ ωραία πόδια πολύ ωραίος κωλος σωμα γενικοτερα ,εκπληκτικό μουνί για γλύψιμο κατι που εκανα.
αυτά Ελπίζω να βοήθησα Καλή συνέχεια σε όλους

bugs

  • Σύνολο Στοιχείων: 0
  • Σύνολο Σχολίων: 29
Σχόλιο #2 - Καταχωρήθηκε Ιούνιος 02, 2022, 09:37:28 πμ

Τι κώλος !

Μου έμεινε αλησμόνητος! Πρέπει να είναι ο πιο όμορφα σχηματισμένος κώλος που έχω θωπεύσει. Αν τον έδινε κιόλας θα τον γαμούσα μέχρι σήμερα! Εκτός αυτού όμως η Ruslana έχει πολλές χάρες : Καταρχήν έμπειρη επαγγελματίας που δεν σου τρώει χρόνο αλλά τον «τρώει» αδιαμαρτύρητα με πολύ καλή συμμετοχή. Πλούσιο ρεπερτόριο στη περιποίηση της αναπαραγωγικής περιοχής που περιλάμβανε φιλότιμες προσπάθειες για DT, MF, μούλιασμα από όρχεις μέχρι κώλο! Της έριξα και εγώ ένα σπατουλάρισμα, από την κορυφή μέχρι τα νύχια, κυριολεκτικά όμως! Έχει και γαμώ τα πατουσάκια τα οποία στο missionary τα έφαγα και αυτηνής της γύριζαν τα μάτια. On top χτυπιότανε σαν το χταπόδι. Της λέω σε μια φάση, σήκω και πάμε έξω στο μπαλκόνι να σε γαμήσω. Αμέ μου λέει, γουστάρω!  Έγειρε στο κάγκελο, άνοιξε τις ποδάρες της και έγινε της πουτάνας το κάγκελο! Με λίγα λόγια η Ruslana είναι μούναρος ! Δεν κωλώνει σε τίποτα και πάνω απ’ όλα είναι και ωραίο τυπάκι. Πάρτε την και ξεμουνιάστε την!