kifisou 60

Glamour

GDE

Brilisoy 46

Trigeta 3

Kifisou 30

Hlia Hliou 82

KONLEOS 132

XOMATIANOY 11

ioaninon 3 KATO

AGN

EscortsClub

AdultClub

Athens Escorts

Iris Solomou 70

Kalirois 36

ioaninon 3 OROFOS

Agyras 12

Agyras 9

Sensuality

Βριλησσού 60 ΟΡΟΦΟΣ

Κασσάνδρας 3

Μπακνανά 47

Βέργας 6 ΚΑΤΩ

Αλκαμένους 113

KALAMATA erotic

STUDIO 4 ΚΑΛΑΜΑΤΑ

STAR Sparti

Hot Studio Lamia

Bolos Xatziargyrh 15

Moyseos 3a BOLOS

Cherry Club Βόλος

Xalkida Erotica

ΚΑΤΕΡΙΝΗ paradise

Sabrina

Adriana

Nikol

Μαίρη Μασάζ

Princes

Κουζινολαγνεία & Γευσιγνωσία

Ξεκίνησε από trikardos, Ιουλίου 15, 2009, 10:20:49 ΠΜ

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

talos43

#60
κιοφτέδες έχει?............. ;D  ;D  ;D  ;D  ;D
μόλις έκανα ρεκτιφιέ......δεν σπάω....δεν χαλάω..... τρίζω μόνο λίγο.....λάδι ρεεεεεεε.....

frankly my dear i dont give a damn.....

daniel

#61
Παράθεση από: "talos43"κιοφτέδες έχει?............. ;D  ;D  ;D  ;D  ;D
Να την πειs να με κανει και χαλβα σε λεω..............Μπολικο χαλβα γιατι με σεκλετισε παλι
Και το βραδυ να με δωκει και φουντουκια........ !*to  !*to  !*to
Κοπιτσολογοs μονοs  ......ψαχνει

Jack The Ripper

Ρε σαν την ομελέτα με μπέηκον και φυσικά κρεμύδι και ψωμί τίποτα στον κόσμο  :999:


sexoprofitis

Υμί ετώρα εφτιάχνων ''ζουλιέν''  :wanker:



Ζουλιέν: Τρόπος κοπής των λαχανικών, όπως καρότα, κολοκυθάκια, παντζάρια, πράσα, σε μακρόστενα, ισομεγέθη μπαστουνάκια.





εφυσικά και με κρέμαν γάλακτος  :wanker:
ΑΘΑΝΑΤΩΣ ΕΛΙΝHΚΩΣ ΠΩΛΙΤOIΣΜΩΣ

Οι Σουμέριοι ανακαλύψαν τον τροχό, οι Κινέζοι την πυξίδα και οι Έλληνες πρωτογαμήσανε την κωλοτρυπίδα.

pontikos69

Και μια συνταγή απο μένα μύστες  :wanker:

Τσιρμπιρί με αυγά και καραμανλίδικο παστουρμά καμήλας Sary



Προετοιμασία 20′

Υλικά για δύο άτομα

300 γρ. γιαούρτι σακούλας
2 κουταλιές σούπας βούτυρο αγελάδας
2 σκελίδες σκόρδου κομμένες σε λεπτά φετάκια
1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
50 γρ. παστουρμά καμήλας Sary
2 αυγά
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαδικασία

Σε ένα βαθύ τηγανάκι βάζουμε αρκετό νερό να βράσει.
Ρίχνουμε μέσα 1 κουταλάκι του γλυκού, ξύδι. Σπάμε μέσα 2 αυγά στο νερό που βράζει και με ένα κουτάλι ρίχνουμε το ασπράδι και σκεπάζουμε όσο μπορούμε, τον κρόκο.
Μόλις σφίξει το ασπράδι, βγάζουμε τα αυγά από το νερό (*).

Σε ένα πιάτο στρώνουμε το στραγγιστό γιαούρτι κάνοντας μια λακουβίτσα στο κέντρο και πάνω βάζουμε τα αυγά. Σε ένα μικρό τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και σωτάρουμε το σκόρδο και το φρέσκο κρεμμυδάκι.

Μόλις πάρουν λίγο χρώμα τα αποσύρουμε από τη φωτιά και περιχύνουμε με αυτό το μείγμα, το γιαούρτι με τα αυγά.

Τελειώνουμε με κομμάτια παστουρμά καμήλας.
Σερβίρουμε αμέσως.

(*) Στη συνταγή για την προετοιμασία των αυγών, μεταφέρω τον παραδοσιακό τρόπο, ακριβώς όπως μου τον ανέφεραν. Προφανώς, πρόκειται για τα αυγά ποσέ, σε απλουστευμένη εκδοχή.

Καραμανλίδικες συνταγές, από την παράδοση της οικογένειας Σαρήμπογια

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα υλικά της συνταγής -τον αυθεντικό #καραμανλίδικο #παστουρμά καμήλας Sary και βούτυρο αγελάδας «μικρών παραγωγών», στα «Καραμανλίδικα του Φάνη», Σωκράτους 1 και Ευριπίδου 52.

Tα «Καραμανλίδικα του Φάνη»

KaVLOF

Για τήν ιστορία το κιλό εχει 75 ευρώ ο παστουρμάς της καμήλας η συσκευασία 7.5 ευρω των 100 γρ. Υπάρχει και μοσχαρίσιος με 38 ε αν θυμάμαι καλά καί χοιρινός λίγο πιό φτηνός.

Statham

Παράθεση από: pontikos69 στις Ιανουαρίου 06, 2017, 04:30:17 ΜΜ
Και μια συνταγή απο μένα μύστες  :wanker:

Τσιρμπιρί με αυγά και καραμανλίδικο παστουρμά καμήλας Sary



Προετοιμασία 20′

Υλικά για δύο άτομα

300 γρ. γιαούρτι σακούλας
2 κουταλιές σούπας βούτυρο αγελάδας
2 σκελίδες σκόρδου κομμένες σε λεπτά φετάκια
1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
50 γρ. παστουρμά καμήλας Sary
2 αυγά
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαδικασία

Σε ένα βαθύ τηγανάκι βάζουμε αρκετό νερό να βράσει.
Ρίχνουμε μέσα 1 κουταλάκι του γλυκού, ξύδι. Σπάμε μέσα 2 αυγά στο νερό που βράζει και με ένα κουτάλι ρίχνουμε το ασπράδι και σκεπάζουμε όσο μπορούμε, τον κρόκο.
Μόλις σφίξει το ασπράδι, βγάζουμε τα αυγά από το νερό (*).

Σε ένα πιάτο στρώνουμε το στραγγιστό γιαούρτι κάνοντας μια λακουβίτσα στο κέντρο και πάνω βάζουμε τα αυγά. Σε ένα μικρό τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και σωτάρουμε το σκόρδο και το φρέσκο κρεμμυδάκι.

Μόλις πάρουν λίγο χρώμα τα αποσύρουμε από τη φωτιά και περιχύνουμε με αυτό το μείγμα, το γιαούρτι με τα αυγά.

Τελειώνουμε με κομμάτια παστουρμά καμήλας.
Σερβίρουμε αμέσως.

(*) Στη συνταγή για την προετοιμασία των αυγών, μεταφέρω τον παραδοσιακό τρόπο, ακριβώς όπως μου τον ανέφεραν. Προφανώς, πρόκειται για τα αυγά ποσέ, σε απλουστευμένη εκδοχή.

Καραμανλίδικες συνταγές, από την παράδοση της οικογένειας Σαρήμπογια

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα υλικά της συνταγής -τον αυθεντικό #καραμανλίδικο #παστουρμά καμήλας Sary και βούτυρο αγελάδας «μικρών παραγωγών», στα «Καραμανλίδικα του Φάνη», Σωκράτους 1 και Ευριπίδου 52.

Tα «Καραμανλίδικα του Φάνη»
καλο φαίνεται  :thumbsup:
ειμαι παλιος και ωραιος

pontikos69

Παράθεση από: KaVLOF στις Ιανουαρίου 06, 2017, 05:20:16 ΜΜ
Για τήν ιστορία το κιλό εχει 75 ευρώ ο παστουρμάς της καμήλας η συσκευασία 7.5 ευρω των 100 γρ. Υπάρχει και μοσχαρίσιος με 38 ε αν θυμάμαι καλά καί χοιρινός λίγο πιό φτηνός.
Η καμηλα είναι πιο ακριβή απο το χοιρινό γιαυτό και παίρνω χοιρινό πρόεδρε  :hi:


Παράθεση από: shark στις Ιανουαρίου 06, 2017, 07:47:35 ΜΜ
καλο φαίνεται  :thumbsup:
Αν το φας καρχαρία θα παθεις κοκομπλόκο απο τη νοστιμιά  :hi:


nadim




Ριζότο μανιταριών με σάλτσα σόγιας

Όλες οι αγάπες μαζί: το αγαπημένο ρύζι , μάλιστα στην πιο γλασερή και πλούσια εκδοχή του , τα λατρεμένα μανιτάρια και το ασιατικό , ιδιαίτερο  άρωμα που χαρίζει η σάλτσα σόγιας. Θα χρησιμοποιήσουμε ρύζι "αρμπόριο" , μια έξοχη ποικιλία με σχετικά στρογγυλό κόκκο και μεγάλη περιεκτικότητα σε άμυλο που χαρίζει στο ριζότο κρεμώδη υφή και γεμάτη γεύση. Θα χρησιμοποιήσουμε ακόμα φρέσκα , ζουμερά , λευκά μανιτάρια που σε συνδυασμό με το ρύζι χαρίζουν διατροφικά  στον οργανισμό ό,τι και οι πρωτεΐνες. Τέλος θα χρησιμοποιήσουμε σάλτσα σόγιας που θα ολοκληρώσει γευστικά το αποτέλεσμα , μια σάλτσα αλμυρή και αρκετά πικάντικη που θα αποτελέσει την "τελευταία πινελιά".
Υλικά

    8 κ.σ. λάδι
    330 γρ. ρύζι αρμπόριο
    500 γρ. φρέσκα μανιτάρια
    1500 ml ζωμό λαχανικών ή κοτόπουλου
    Μπόλικη σκόνη αποξηραμένου σκόρδου
    Πιπέρι και αλάτι (με προσοχή λόγω κύβου και σάλτσας σόγιας)
    1 κύβο νοστιμιάς λαχανικών
    60 ml σάλτσα σόγιας

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε με χαρτί κουζίνας τα μανιτάρια ώστε να απομακρυνθούν σκουπιδάκια ή ό,τιδήποτε άλλο είναι κολλημένο πάνω σ' αυτά και τα κόβουμε σε χοντρές φέτες. Ζεσταίνουμε το λάδι σε απλωτή κατσαρόλα και παράλληλα βράζουμε το ζωμό. Όταν "κάψει" το λάδι ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα σωτάρουμε μέχρι να ροδίσουν και να πάρουν χρώμα.

Προσθέτουμε και το ρύζι και τα γυροφέρνουμε μαζί για 2-3 λεπτά ανακατεύοντας. Τότε παίρνουμε λίγη ποσότητα από το βραστό ζωμό και τον προσθέτουμε στην κατσαρόλα , ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να απορροφηθεί. Σε αυτή τη φάση προσθέτουμε το αλατοπίπερο , τη σκόνη σκόρδου , και τον κύβο.

Συνεχίζουμε την προσθήκη ζωμού , λίγο κάθε φορά , μέχρι να τελειώσει , οπότε θα έχει "γίνει" και το ρύζι. Στην τελευταία βράση , εφόσον το φαγητό έχει απορροφήσει όλο το ζωμό , προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας , ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά. Περιμένουμε να "σταθεί" το φαγητό για λίγο και σερβίρουμε αμέσως.

Tips: -Τη σάλτσα σόγιας θα τη βρούμε στο εμπόριο , σε όλα τα σούπερ-μάρκετ και στα καταστήματα τροφίμων. Είναι πλέον πολύ διαδεδομένη η χρήση της.
Το ζωμό λαχανικών ή κοτόπουλου μπορούμε να τον έχουμε έτοιμο στο ψυγείο και απλά να τον φέρουμε σε βρασμό την ώρα που θα μαγειρεύουμε το ριζότο. Εναλλακτικά μπορούμε να βράσουμε 1500 ml νερό και να διαλύσουμε μέσα δυο κύβους (λαχανικών και κοτόπουλου). Σ' αυτή την περίπτωση θα παραλείψουμε την προσθήκη του κύβου που αναφέρω στα υλικά. Από την Μπέτυ owner του tasteoflife.com.gr

tasteoflife.com.gr
ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

    Αποκλειστικό: Αυτόν θέλει να φέρει η ΑΕΚ
    Φοβερή πρόταση Αλέφαντου για αντι-Μιλιβόγεβιτς, αυτός μου αρέσει από τον ΠΑΟ
    Οδηγίες για να αποφεύγετε τους πόνους στον αγκώνα λόγω του υπολογιστή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
Αποκάλυψη: Αυτό είναι το Plan B, που έχει καλά κρυμμένο στο συρτάρι ο Αλέξης Τσίπρας
Αποκάλυψη: Αυτό είναι το Plan B, που έχει καλά κρυμμένο στο συρτάρι ο Αλέξης Τσίπρας
Σκληρή επίθεση Τσίπρα κατά ΔΝΤ και Σόιμπλε: Η Μέρκελ να μαζέψει τον υπουργό οικονομικών της - Η αξιολόγηση θα κλείσει
Σκληρή επίθεση Τσίπρα κατά ΔΝΤ και Σόιμπλε: Η Μέρκελ να μαζέψει τον υπουργό οικονομικών της - Η αξιολόγηση θα κλείσει
Αμβούργο: Αποκλείουν την τρομοκρατική ενέργεια οι Αρχές
Αμβούργο: Αποκλείουν την τρομοκρατική ενέργεια οι Αρχές
Υπέκυψε στα τραύματά του ο 6χρονος που έπεσε από μπαλκόνι
Υπέκυψε στα τραύματά του ο 6χρονος που έπεσε από μπαλκόνι
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μπιφτέκια κοτόπουλου με σάλτσα τυριού
Μπιφτέκια κοτόπουλου με σάλτσα τυριού
Μπριζόλες κρασάτες με μανιτάρια
Μπριζόλες κρασάτες με μανιτάρια
Χοιρινή τηγανιά με μουστάρδα και μπύρα
Χοιρινή τηγανιά με μουστάρδα και μπύρα
Ριζότο μανιταριών με σάλτσα σόγιας
Ριζότο μανιταριών με σάλτσα σόγιας
Μπιφτέκια σε σάλτσα μανιταριών
Μπιφτέκια σε σάλτσα μανιταριών

http://newpost.gr/gefsi/syntagh-ths-hmeras/586911/rizoto-manitariwn-me-saltsa-sogias

graveland

Εφτιαξα τωρα μια μακαρονάδα και απο πανω ριχνω και τριμένη μοτσαρέλα προσφορά απο τα my way και τύφλα να εχουν οι σεφ

luke cage

Επειδή έχουμε χορτάσει από κρέας και διανύουμε περίοδο αποτοξίνωσης λόγω Σαρακοστής οι ρεβυθοκεφτέδες αποτελούν ένα μεζέ κατάλληλο για το τραπέζι μας αυτή την εποχή! Και φυσικά με την υπογραφή του σεφ Άκη Πετρετζίκη Τι θα χρειαστούμε



400 γραμμάρια ρεβύθια βρασμένα

4 - 6 σκελίδες σκόρδο

1 κρεμμύδι

2 κ. γλυκού κύμινο

2 κ. γλυκού κόλιαντρο

1 κ. σούπας μαϊντανό

2 κουταλιές της σούπας

Αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Πώς να τους φτιάξουμε

Βράζουμε και στεγνώνουμε καλά τα ρεβύθια. Στη συνέχεια χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ εκτός από το αλεύρι και το μαϊντανό που τα προσθέτουμε στο τέλος εκτός μίξερ. Τηγανίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο.

πηγη http://www.newsnowgr.com/article/630404/revythokeftedes-apo-ton-aki-petretziki.html

pontikos69

Σου αρέσουν τα φαλάφελ μικρέ ;  :headbaning3: ωραίος  :thumbsup:

luke cage

Tα πάντα τρώω αρκεί να είναι νόστιμα και δωρεάν  :84:

pontikos69

Bao Bun: Η νέα μόδα στο φαγητό που θα σε κάνει να φας και πάλι με τα χέρια! Ξεχάστε τους καλούς τρόπους, αφήστε τα μαχαιροπίρουνα και απολαύστε το απόλυτο φαγητό στην Αθήνα φέτος, όπως του αξίζει!



Στο καινούργιο Pink Flamingo o Βασίλης Καλλίδης ετοιμάζει στον ατμό bao bun με αυθεντική κινεζική συνταγή και το γεμίζει με γύρο χοιρινό που φτιάχνει με τα χεράκια του, σάλτσα hoisin, αγγούρι τουρσί και φρέσκο κρεμμύδι. Η vegan εκδοχή έχει τεριγιάκι τόφου, κορεάτικο κίμτσι, σος φιστικοβούτυρου και φρέσκα λαχανικά. Pink Flamingo, Σκούφου 2-4, 210 3316177 Ο Δημήτρης Κατριβέσης στο La pantera negra φτιάχνει τηγανητά Cha Shu Bao που γεμίζει με χαβιάρι, καπνιστό βούτυρο και λευκή σοκολάτα. Τιμά, όμως, στην κουζίνα του και τα bao bun ψωμάκια που ψήνονται για 8 λεπτά στον ατμό. Είναι αφράτα και αγκαλιάζουν χοιρινό, κίμτσι, πίκλα αγγουριού και γιαπωνέζικη μουστάρδα, μια συνταγή που κρατά από την εποχή της συνεργασίας του με το εστιατόριο El Bulli. La pantera negra, Καλογριώνη 6, Πλάκα, 213 0364214 Ιδανικό street food προσφέρουν τα χειροποίητα ολόλευκα αφράτα bao buns που ετοιμάζει ο Γιώργος Βενιέρης. Στην καρδιά τους «φωλιάζουν» από τραγανό κοτόπουλο, αγγούρι, φιστικοβούτυρο, ψιλοκομμένα λαχανικά, πάστα τσίλι και φιστίκια μέχρι τραγανή ασιατική πάπια τεμπούρα και μάνγκο που «δένουν» με φύτρες σόγιας, τηγανητό σκόρδο και τη γλύκα της hoisin σος. Mr. Pug's Canteen, Κατσουλιέρη 6, Χαλάνδρι, 210 6824001 Το bao bun που ετοιμάζει ο σεφ Στέφανος Στεφανίδης στο Big Kahuna έχει σχήμα μικρής πίτας που ψήνεται στον ατμό για 12 λεπτά. Στήνει ένα μπέργκερ με ψητή πάπια, τηγανητά νουντλς, χειροποίητες πίκλες αγγουριού, hoisin mayo και spring onions. Ένας υγιεινός τρόπος για να φας ψωμί. Big Kahuna, Σαλαμίνος 42, Κεραμεικός, 210 5244100

Ο σεφ Ζαν Μεταγιέ λάνσαρε μια διαφορετική εκδοχή bao bun στο μενού του Clumsies: κατακόκκινο bao bun αρωματισμένο με παντζάρι που γεμίζεται με καραμελωμένο κρεμμύδι, καρότο, τηγανισμένο τόφου και γλυκόξινη σάλτσα. Είναι ανάλαφρο, με ασιατική κατεύθυνση. Ενδιαφέρον έχει και το μαύρο bao από μελάνι σουπιάς που αγκαλιάζει μπακαλιάρο μαγειρεμένο σε κρασί, παστέλι και πουρέ μελιτζάνας. Clumsies, Πραξιτέλους 30, Αθήνα, 210 3232682 Τα bao bun ψωμάκια του ατμού, αφράτα και νόστιμα, φτιαγμένα με συνταγή του Mr Dim, είναι ικανά να κλέψουν την παράσταση με ό,τι και να τα γεμίσεις. Εξαιρετικά αυτά με κοτόπουλο, BBQ sauce, πίκλες, κόκκινο και λευκό λάχανο. Ιδιαίτερη προσωπικότητα και εθιστική διάθεση αποκαλύπτει το Βao Βurger με χειροποίητο μπιφτέκι από 100% μοσχαρίσιο κιμά, wasabi, teriyaki sauce, πίκλες, ντομάτα, κινέζικο λάχανο και spicy mayo. Mr Dim, Κράτητος 9 & Ευρυδάμαντος 59, 210 9356041 Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην έντυπη LiFO Πηγή: www.lifo.gr

γιανης τουζας

Oι Ιρλανδοί παραμιλάνε με την ελληνική κουζίνα  :essen30: :7240:

! No longer available
απο το τζωνυς ο παρτουζας

Στούντιο 12

Your Angel

GreeceVIP Escorts

Brilsou 36

KONLEOS 92A

Diamon Spa

Bourbaxi19

Κροκεών 6 Ισόγειο

ioanninon 5

Lelas karagiani 35

Body & Touch

BODY MASSAGE

Sygroy 108

TATOIOU 71

Dreams

Greekgirls-escorts.com

Sweet Escape

Marnis 28

Kassandras 4B isogeio

KONLEOS 166A

Anna Bergas 6

Fokeas 28B

Πατησίων 131

XANIA Eros

Studio 3 XANIA

Studio 11

Studio VIP HRAKLEIO

ΕΡΩΣ2 ΜΑΛΙΑ ΚΡΗΤΗ

Luna Rodos

Amazones

domsecrets

ATHENSSEXSTUDIOS

Maria IND

IOANNA IND

Aimilia Barak

Anna Maria

Stefania

MEDUSA

FRANTZI 2