Εικόνα

«
 
»
Καλλιφρονά 12 Καλύμνου 48 Α Καλύμνου 48 Β
Καλύμνου 48 Α

Πληροφορίες Καταχωρητή

Πληροφορίες Στοιχείου

Vrikolakas

 • Administrator
 • Σύνολο Στοιχείων: 527
 • Σύνολο Σχολίων: 2
Θεάσεις17790
Αξιολόγηση 2.33 (3 αξιολογήσεις) (Σταθμισμένος μέσος όρος: 2.74)
Κριτικές8

Exif Metadata

Δεν βρέθηκαν δεδομένα Exif
Κριτικές Κατάταξη σχολίων ανα ημερομηνία - Αυξουσα Φθίνουσα

κουνα μουτα

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 9
Σχόλιο #1 - Καταχωρήθηκε Σεπτέμβριος 27, 2022, 04:03:55 μμ

Russians gilf

Στον όροφο πάνω ανεβαίνοντας τις σκάλες είναι σχεδόν σταθερό εδώ και αρκετό καιρό.Χάσαμε την Κατερίνα που παλιά έδινε και το κουλούρι της γιατί έκανε μεταγραφή στα στούντιο.
Λοιπόν συνήθως παίζουν η Φωτεινή, Χριστίνα, η Όλγα και καμία φορά καμία ξέμπαρκη μιλφ της καλής σοβιετικής σχολής.Βασικά τις έχω πάρει όλες τους και ιδιαίτερα σε ακαπελα πίπα που έχω ιδιαίτερη αδυναμία.
Συγκεκριμένα με την Ολγα έχω κάνει και δυνατό ιεραποστολικό και με ρουφηχτά γλυφόβυζα στα βυζιά της.Και το ωραίο είναι ότι δεν σου σπάνε στο 7λεπτο την πόρτα όπως στα πιο κεντρικά.

Guino

 • Τιμημένος
 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 218
Σχόλιο #2 - Καταχωρήθηκε Αύγουστος 09, 2017, 07:43:03 μμ

Guino analyzed....

Η Χριστίνα είναι μία ψηλή  :erection: , γεροφτιαγμένη  :erection: , ξανθιά μιλφ , με κοιλίτσα και αφράτα βυζιά , η οποία στο πρόγραμμά της ανακοίνωσε και αυταρχικό.
"Μπορώ  να δω το ζώνη?" , την άκουσα να ρωτάει ευγενικά , με το που μπήκα στο δωμάτιο που μου έδειξε - λίγο πριν της είχα κάνει γνωστό πως είχα μαζί μου στραπόν.
Περιεργάστηκε το εργαλείο με μια έκφραση αβεβαιότητας  :-\.
"Το κάνεις?" , θέλησα να μου ξεκαθαρίσει - αν όχι , να μου έδεινε πίσω το εικοσάρι και να έφευγα  >:(.
"Ναι ναι!!...." , απάντησε αμέσως.
"Ε , τότε πού είναι το πρόβλημα?"
Μου εξήγησε πως όταν φοράει ξένη ζώνη φοράει και ένα σλιπάκι από κάτω.
Της είπα πως δεν θα είχα καμιά αντίρρηση.

Λίγο αργότερα χτυπούσε την πόρτα κι εγώ την καλούσα να περάσει....
Ατμοσφαιρική , απαλή , ινστρουμένταλ μουσική ακουγόταν σε χαμηλή ένταση από το ηχείο μέσα στο δωμάτιο. Εγώ , που σιχαίνομαι την μουσική μέσα στα δωμάτια , έπιασα τον εαυτό μου να του αρέσει.
Τελικά δεν είχε φορέσει κάποιο σλιπάκι.....
Μένοντας topless έπεσε πάνω μου και , μειδιώντας , άρχισε να περιφέρει τα βυζιά της στον κορμό μου σκύβοντας , κατά διαστήματα , για να με απαλογλύψει και απαλοφιλήσει σε θηλές - κυρίως......
"Αχ , Χριστίνα , θέλω να με κάνεις να νιώσω γυναίκα....." , της είπα λάγνα , κλείνοντας τα μάτια και φέρνοντας πίσω το κεφάλι -μία κίνηση που δήλωνε την κάβλα της στιγμής- με κείνη να συμφωνεί μ ένα ήρεμο "μμμμ"......
Συνέχισε έτσι -με μένα να σιγοβογγάω , σε μία προσπάθεια να της δείξω τον παθητικό μου χαρακτήρα- φτάνοντας μέχρι τα γεννετικά μου όργανα , στα οποία έκανε μία στάση  για να τα τρίψει με τα βυζιά της.....  :erection:
Κάποια στιγμή , κυττάζοντάς με πρόστυχα , την άκουσα να μου αποκαλύπτει , μιλώντας πολύ σιγά (γενικά μιλούσε σιγά) , πως ήθελε να γίνω η πουτανίτσα της......  :erection:
"Αχ , ναι , κι εγώ θέλω να γίνω η πουτανίτσα σου!!" , συμφώνησα πάραυτα!!
Με κείνη να συνεχίζει : "Θέλεις να σου γαμάω το μουνάκι?"
Κι εγώ με πόθο ν απαντώ : "Αχ , ναι!!....."
Οταν όρθωσε το κορμί της σήκωσα και τράβηξα στο πλάι το πόδι μου  :erection: - το άλλο πόδι δεν μπορούσα γιατί το είχε εγκλοβίσει ανάμεσα στα μπούτια της  :(.
Ξεκίνησε να με χαιδεύει στ αχαμνά......  :erection:
Πιάνοντας τα σίδερα του κρεβατιού , πίσω απ το κεφάλι μου και αφήνοντας παθητικά "αχ" , άρχισα να τρίβω κι εγώ τ αρχίδια μου πάνω στο χέρι της - περιστρέφοντας την λεκάνη μου.....  :erection:
Ο σκοπός μου ήταν να με κωλοδαχτυλιάσει  :erection: , αλλά δυστυχώς δεν  επετεύχθει.....  :( Παρόλα αυτά και μόνο με την ιδέα, το ψωλάκι μου είχε καβλώσει!!
Guino : Αχ , τι δυνατή γυναίκα που είσαι!!.....
Ακολούθησε μία σύντομη πίπα με καπότα - την οποια μου φόρεσε με το στόμα.

"Και τώρα είσαι μια ψωλαρού!!" , είπα με στόμφο.
Μόλις είχα τελειώσει τα δεσίματα και το realistic dildo των 6 ιντσών προεξείχε χαμηλά στην κοιλιά της......  :erection:
Επεσα στα 4 πάνω στο κρεβάτι , στηριζόμενος στα γόνατα και στα καλάμια , στους αγκώνες και στους πύχεις , αλλά και στην κορυφή του κεφαλιού μου - έτσι ώστε να βλέπω τι γινόταν , έστω και upside down.....  ;D
"Αχ , Χριστίνα , ξέσκισέ μου τον κώλο!!" , παρακάλεσα βλέποντάς την να γονατίζει πίσω μου.
"Ναι καβλιάρη , θα σου τον ανοίξω τον κώλο αφού έτσι το θέλεις....." , υποσχέθηκε.
Ξεκινησε κάνοντάς μου λίγο πινελάκι  :erection: -για ν απλώσει το λιπαντικό- χτυπώντας μου , με το χέρι της , απαλά τα κωλομέρια  :erection:.
"Μμμμ , είδες τι ωραίο κωλαράκι που έχω?" , ζήτησα να μου επιβεβαιώσει , κυττάζοντας ανάμεσα απ τα μπούτια μου.
"Ετσι , έτσι καβλιάρη.....Πω πω , γουστάρεις να γαμιέσαι!! Θα γινόσουν ωραία πουτάνα εσύ....."
Μου τον είχε χώσει και είχε ξεκινήσει διερευνιτικές παλινδομίσεις  :bedbang:. Mε το ένα χέρι να κρατάει την χοντρουλή man-made ψωλή και με το άλλο το κωλομέρι - το δικό μου κωλομέρι.
"Ναι , θα γινόμουν ωραία πουτάνα!!...." , παραδέχτηκα , νιώθοντας την ίδια στιγμή -εκτός απ τις παλινδρομίσεις- τα δυο της χέρια να μου ανοίγουν τα κωλομάγουλα.....  :erection:
"Πώς θες να σε γαμίσω , σιγά σιγά ή δυνατά?"
"Σιγά σιγά στην αρχή"
Κρατώντας με από την μέση αλλά και τα καπούλια -σφιχτά , με ανοιχτά τα δάχτυλα- , χαιδέυοντάς μου τα μπούτια αλλά και την πλάτη , σταδιακά άρχισε ν αυξάνει τον ρυθμό.....  :bedbang: :bedbang: Παράλληλα ενδιαφερόταν να μαθαίνει : Ετσι θες να νιώθεις την πουτσάρα μέσα σου?
Με μένα να της απαντάω : Ναι , έτσι να νιώθω την πουτσάρα μέσα μου θέλω!!.....
Και κείνη να συμπεραίνει , "Γουστάρεις γαμήσι!!.....", χτυπώντας μου , με το χέρι της , τον κώλο.......  :erection:
Guino : Αχ , ναι , χτύπα με!!
Χριστίνα (ρίχνοντάς μου άλλη μία) : Ετσι!!....
Guino : Αχ!!
Τώρα είχε πιάσει καλό ρυθμό  :bedbang: :bedbang:. Με την PVC ψωλή να μπαινοβγαίνει μέσα μου σαν έμβολο μηχανής.....  :erection:
Χριστίνα : Γουστάρει όλο το πούτσο μέσα η κωλάρα σου.......
Guino : Αχ....
Χριστίνα : Ετσι πουτανάκι!!.....
Guino : Γιατί είμαι τόσο πουτάνα?
Χριστίνα : Είσαι καργιόλα , ε?.....Γουστάρεις , ε?.....Γουστάρεις να σου σκίζουνε την κωλάρα σου , ε? Γουστάρεις έτσι , ε? Ωχ, έτσι , γαμήσι γουστάρει , σκίσιμο θέλει η κοριτσάρα μου!!....
Guino : Αχ , τι ωραία που τα λες.....
Χριστίνα : Μμ? Σκληρό σκίσιμο θέλει , ε?
Guino : Αχ.....
Χριστίνα (κωλοχαστουκώνοντάς με) : Η κωλάρα σου , ε?
Guino : Αχ!!
Χριστίνα : Ετσι , κάβλα!!.....
Guino : Αχ.....
Χριστίνα : Αυτή η κωλάρα δεν χορταίνει να παίρνει την πουτσάρα μου!!.....
Ο καλός ρυθμός συνεχιζόταν :bedbang: :bedbang:. Με την Χριστίνα να τραβάει την ψωλή της απ το κωλάντερό μου αλλά πριν βγεί το πουτσοκέφαλο να την ξανασπρώχνει μέσα μέχρι τ αρχίδια!!.....  :erection:
Guino : Αχ....
Χριστίνα : Δεν χορταίνει πούτσο η κωλάρα σου , ε?
Φαντασιονώμουν πως τόκανε αυτό γιατί απολάμβανε να βλέπει τις διαδρομές...... Απολάμβανε να βλέπει την ψωλή της να εμφανίζεται και να εξαφανίζεται στην κωλοσουφρίδα μου...... 
Είμαι ότι δεν θα ήθελαν να είναι ο γιοι τους και είναι οτι δεν θα ήθελα να είναι οι κόρες μου.....
Guino : Αχ , πήδα με!!...
Χριστίνα : Σ αρέσει?
Guino : Ναι....
Χριστίνα : Γουστάρεις?.... Ε?..... Σ αρέσει έτσι?
Guino : Αχ , ωραία με πηδάς!!.....
Οι χαρακτηριστικοί αμβλείς ήχοι απ τις επαφές του κάτω μέρους της κοιλιάς της με τα κωλομέρια μου ακούγονταν καβλωτικά......  :erection: :erection:
Τώρα με πηδούσε κρατώντας με απ τους ώμους  :erection: , με μένα να μαλακίζομαι συνεχώς......
Χριστίνα : Μ αρέσει κι εμένα να σε ξεσκίζω!!.....
Guino : Αχ....
Χριστίνα : Καβλιάρη!!.....
Guino : Αχ.....
Χριστίνα : Ετσι , να νιώθεις καλά καλά την πούτσα!!.....
Guino : Ωωω , ααα , ωραία την νιώθω......
Βρισκόμενος σε διαδικασία επερχόμενου οργασμού συνέχισα με τρεμουλιαστά "ααα....." με κεινη να με παροτρίνει με "ναι" και "έτσι".....
Αχ , έχυσα!!"...... , είπα την ώρα που , έχοντας ρίξει τον ρυθμό -τώρα με γαμούσε αργά  :bedbang: κρατώντας με γερά απ την μέση- , έσκυβε , περνώντας το χέρι της ανάμεσα απ το μπούτι μου -ψηλά- και τον κορμό μου -χαμηλά- , για να φτάσει την πούτσα μου.
Η αλήθεια ήταν πως είχα χύσει  :wanker: λίγο πριν....  :tooth:
Χριστίνα : Εχυσες πουτανίτσα?
Guino : Αχ , ναι.....
Χριστίνα : Γουστάρω......
"Για να δω!!....."Καθαρό!!" , είπα γυρίζοντας , με το που ένιωσα την πούτσα να γλυστράει έξω απ το κωλάντερό μου και συνέχισα κυττάζοντας , τώρα , την Χριστίνα με νόημα : "Γιατί καμιά φορά συμβαίνουν και ατυχήματα......"

Ικανοποιητικό strap-on sex -και με λεκτική βία- από μία χαμηλών τόνων , εμφανίσημη πόρνη. Χωρίς όμως να μπορεί να δικαιολογηθεί η διπλάσια τιμή που πλήρωσα σε σχέση με ότι πληρώνω , για παρόμοιες υπηρεσίες , στην γνωστή συνοικία στο βορειοδυτικό τμήμα του ιστορικού κέντρου των Αθηνών.....

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

 • Τιμημένος
 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 461
Σχόλιο #3 - Καταχωρήθηκε Νοέμβριος 26, 2015, 03:54:47 μμ

Την Κατερίνα όσοι γυρίζουν την περιοχή και κάποια σπιτάκια πιο παλιά την γνωρίζουν.Ώριμη γυναίκα με κοντό ξανθό μαλλί και σώμα με πιασιματάκια...Βυζί μέτριο και απαλή επιδερμίδα...
Όπως έγραψα και στο τίτλο έψαχνα για μιλφ γυναίκα και συνάμα καλές υπηρεσίες...Είχα ακούσει καλά λόγια για την Κατερίνα και επείδή ήμουν στη περιοχή πέρασα να δω...

Όμορφος χώρος,περιποιημένος,το μόνο μείον πως έχει κοινόχρηστο μπάνιο αλλά στουντέλο είναι μη τα θέλουμε και όλα....Όταν δε ζήτησα να χρησιμοποιήσω το μπάνιο η υπηρεσία "σκάλωσε" λίγο αλλά μου έδωσε πετσέτα...

Πέρασα δωμάτιο με 20 ευρώ και περίμενα την μιλφ Κατερίνα...Ήρθε μετά από περίπου 5 λεπτά και ξεκινήσαμε τις περιπτύξεις...Τριψίματα αρκετά,εκεί εστιάζονται τα προκαταρκτικά της...Κάποια φιλάκια στο στήθος μου και κάποια εγώ στο δικό της και εν συνεχεία πέρασμα του προφυλακτικού....
Στοματικό καλό αλλά σχετικά σύντομο κάτι το οποίό δε το περίμενα καθώς το κάνει καλά απ'ότι είχα ακούσει...Για περιποίηση στα α@@@κια μην περιμένετε...!
Σεξ σε δύο στάσεις,πρώτα με την Κατερίνα στα τέσσερα να έχει καλό στήσιμο και καλή συμμετοχή.Αλλαγή και τελευταία στάση το ιεραποστολικό όπου με πιο γρήγορους ρυθμούς κατέθεσα...!
Κάθισε ελάχιστα δίπλα μου μάζεψε το κομπινεζον της και αποχώρησε αφού πρώτα με ευχαρίστησε...

Δε μπορώ να πω είναι ευγενική,καθαρή και δείχνει να το προσπαθεί σύμφωνα πάντα με την εμπειρία της...Όμως δεν μου άφησε αυτή την απόλαυση που έχω πάρει από άλλες έμπειρες γυναίκες στη κατηγορία αυτή...Άλλωστε όπως έγραψα και στο τίτλο τη μέρα εκείνη αναζητούσα μιλφ...


Αυτά για την εμπειρία μου με την Κατερίνα,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.

manos.gs

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 4
Σχόλιο #4 - Καταχωρήθηκε Οκτώβριος 17, 2015, 12:04:54 μμ

Μεσημεριανή επίσκεψη στον οίκο και βρήκα να εργάζεται μια παλιά γνώριμη η Κατερίνα.Συζήτηση είπαμε διάφορα και είσοδο στο δωμάτιο με επιλογή στο πρόγραμμα το πρωκτικό!
Η Κατερίνα είναι μια μίλφ με κοντά ξανθό πλατινέ μαλλί ανοικτή περιφέρεια και λίγα πιασίματα και καλό στήθος.
Δεν χρειάστηκα να περιμένω πολύ στο δωμάτιό μιας και ήρθε σχετικά γρήγορα. Αφού έβγαλε αυτά που φορούσε ξάπλωσε δίπλα μου λίγη συζήτηση και άρχισε ο χορός.
Φιλάκια στο στήθος μου κατέβασμα προς την κοιλιά και μετά λίγο καραμέλωμα στα @@. Σειρά μου και ασχολήθηκα με το στήθος του ρουφώντας τα εναλλάξ.
Ξεκίνημα με ιεραποστολικό με καλό στήσιμο και να ρουφάω της ρόγες της.Αλλαγή στα τέσσερά όπου μετά από λίγο ήθελα και την δεύτερη τρύπα,σιγά σιγά στην αρχή και μετά σε πιο γρήγορους ρυθμούς μας βρήκε το τέλος.
Η Κατερίνα είναι καθαρή δεν βιάζετε και δικαιολογή απόλυτα το κόμιστρο της εισόδου. Σίγουρα θα ξανά τιμηθεί .

kafearkoudas

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 3
Σχόλιο #5 - Καταχωρήθηκε Σεπτέμβριος 05, 2015, 12:27:17 μμ

Έτσι για αλλαγή, πρώτη φορά στο Καλύμνου 48α.
Κουδούνι δεξιά και η πόρτα ανοίγει,η τριζάτη σκάλα μου θύμισε εποχές Ιάσωνος, στο τσαρδί που ήταν τσάτσος ο Λάκης αλλά οι περισσότεροι ήσασταν αγέννητοι τότενες!!!!:oldman: Πολύ ευγενική και καλή η τσατσά με υποδέχεται και μου λέει πως δουλεύει η Χριστίνα (περίμενα και την Κατερίνα αλλά έχασα), είναι στο δωμάτιο και θα πρέπει να περιμένω.
Κανόνας μου είναι πως "στο μπουρδέλο όποιος ΔΕΝ βιάζεται στο σαλόνι,ΔΕΝ βιάζεται και στο δωμάτιο" οπότε περίμενα με καρτερικότητα καθώς η εξαιρετική κυρία μου ανακοίνωνε το πρόγραμμα της κοπέλας που κάνει γυμνό τσιμπούκι, 69, όλες τις στάσεις κλπ, ΕΚΤΟΣ από πρωκτικό στα 20€.    Περίμενα αρκετά είναι η αλήθεια στο πολύ καθαρό και συμπαθητικό σαλονάκι ώσπου εμφανίστηκε η κοπέλα και μάλιστα ξαφνιάστηκε μόλις με είδε στο σαλόνι!!! Δεν με περίμενε;;; Τι να πω;;; :thinking: Τέλος πάντων μιλφάκι περασμένα 30 καλό, φόραγε ένα κόκκινο ρούχο το οποίο έκρυβε τη γύμνια του κορμιού της μαζί με την κοιλίτσα της, μέτριο πρόσωπο αλλά υπέροχες ματάρες τις οποίες είδα αργότερα.Κάπου υπάρχουν φωτό της κοπέλας αν ψάξει κανείς, οι οποίες είναι αληθινές. Δεν έκανε καθόλου σαλονάρισμα, απλώς έκπληκτη όπως προείπα, έκατσε μπροστά μου αμήχανα και περίμενε να δει αν θα περάσω.
 Έδωσα το 20άρικο και πέρασα ενώ εκείνη πήγε σε ένα δωμάτιο από το οποίο άκουσα να τρέχει βρύση. Το δωμάτιο καθαρό πολύ επάνω από το μέσο όρο με νιπτήρα, κωλόχαρτο, μωρομάνδηλα, κρεμοσάπουνο και ένα μπουκάλι οινόπνευμα(νομίζω).Το κρεββάτι σιδερένιο και μια TV με άθλια ποιότητα εικόνας.
Αρκετή αναμονή μέχρι που άκουσα από δίπλα φωνές και αναστεναγμούς ηδονής και καύλωσα είναι αλήθεια!!! :P Μετά από λίγο ξανακούω βρύση και κάτι περπατησιές και κάτι Ρώσσικα και επιτέλους ανοίγει η ρημαδόπορτα και μπαίνει μέσα. Η ίδια φάτσα ψιλοαδιαφορίας (λέω από μέσα μου:μαλακία έγινε αλλά μάλλον έτσι είναι το φυσικό της) και μου πιάνει κουβέντα ,πώς σε λένε κλπ,κλπ. Αρχίζει και μου χαϊδεύει τον πούτσο με τα φοβερά σε αίσθηση αλλά μέτρια σε μέγεθος βυζιά της και να μου γλύφει τις ρώγες μου μέχρι που με έφτιαξε καλά. Γλωσσόφιλα εγώ ΔΕΝ θέλω αλλά εξερευνώντας την περιοχή του λαιμού της και τις ρόγες της, η μυρωδιά της ήταν όμορφη και μύριζε σαπούνι.(η βρύση που λέγαμε).Με ρώτησε αν θέλω ακάποτο της είπα όχι και μου πέρασε λάστιχο με το στόμα όπως κάνουν οι έμπειρες πουτάνες!!! :hi: Τη γύρισα σε 69 για να βλέπω το μουνί και να παίζω με την κλειτορίδα της απαλά,  χωρίς να βάλω δάχτυλο μέσα. Μόλις κατάλαβα πως αρχίζει να σκληραίνει, τραβήχτηκε (λογικό.Δεν μπορεί να καυλώνει με τον κάθε πελάτη από την πρώτη επίσκεψη!!!):embarrased:  και μου είπε πως φοβάται για δάχτυλο. Την έβαλα cowgirl, reverse cowgirl και ιεραποστολικά οπού κοιτώντας τα υπέροχα μάτια της, άντεξε σε πολύ δυνατό και αρκετής διάρκειας γαμήσι, χωρίς να δυσανασχετεί αλλά και χωρίς να συμμετέχει και ιδιαίτερα. Όταν τελείωσα, στράφηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον πούτσο μου και φρόντισε να βγει από μέσα και η τελευταία σταγόνα ώστε να μη λερωθούν τα σεντόνια και όχι επειδή την ενδιέφερε ο πούτσος μου προφανώς!!! Τύλιξε με χαρτιά και μωρομάνδηλα την καπότα και το καυλί μου σαν ήταν χεσμένο μωρό!!! :headbang:
Τέλος πάντων ντύθηκε, με ρώτησε αν πέρασα καλά και μου αυτοπροτάθηκε για παρτούζα κάποια επόμενη φορά, μαζί με τη άλλη κοπέλα (Κατερίνα) η οποία δουλεύει εδώ αλλά σήμερα λείπει κλπ,κλπ.
Εν κατακλείδι μια ουδέτερη συνεύρεση που ακροβάτησε ανάμεσα σε "με χαλάει δεν με χαλάει",δεν πήγε χαμένο το 20άρικο αλλά ούτε ήταν κάτι το πολύ ιδιαίτερο.
Αποτέλεσμα;;; Ισοπαλία 0-0!!!
Ξαναπάς με τη Χριστίνα;;; Ίσως υπό προυποθέσεις.

porky lover

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 1
Σχόλιο #6 - Καταχωρήθηκε Απρίλιος 07, 2015, 11:25:52 μμ

Κατερινα απο πισω

Η Κατερινα η ειναι ξανθια ρωσιδα μιλφ με κοντο μαλλι με λεσβιακο εκφυλο λουκ.Στο προγραμμα ειναι ολα μεσα και φυσικα η μαγικη λεξη που δεν ειναι αλλη απο την λεξη κωλος.Δινω το εικοσαρι και περναω μεσα στο δωματιο.Πιπα με γλυψιμο στα παπαρια και μου γινεται στυλιαρι χωρις πολλες κουβεντες.Μουνι δεν γαμησα ουτε και με ενδιεφερε αλλα κατευθειαν το χωνω στον κωλο της.Η γκομενα το αντεχει ανετοτατα χωρις προστριβες και σφυροκοπαγα για αρκετα λεπτα.Πεντακαθαρη με ολη τη σημασια της λεξης και τελειωσα πισω στην κωλαρα της με βογγητα ανεσταναγμου.Και η ιδια εδειχνε να το καραφχαριστιεται.Δεν το συζηταμε οτι η γκομενα ειναι οκ ατομο.

Cheyenne

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 236
Σχόλιο #7 - Καταχωρήθηκε Οκτώβριος 20, 2013, 01:05:50 μμ

Κατερίνα – Συναντώντας μια πρώην studio lady………

Ο χρόνος πριν από το Σαββατιάτικο ραντεβού μου με φίλους αρκετός. Έτσι αποφάσισα να τον εκμεταλλευτώ κάνοντας μια τσαρκούλα σε μπουρδελάκια που είχα να επισπευτώ αρκετό καιρό. Ένα από αυτά το Καλύμνιου 48Α. όπου μια ευχάριστη έκπληξη με περίμενε. Η Κατερίνα. Μια γυναίκα με μεγάλη θητεία στα studio και κυρίως στο Α. Μελετίου 37, όπου την είχα τιμήσει αρκετές φορές. MIlf Ρωσίδα, με πάρα πολύ κοντά ξανθά/πλατινέ μαλλιά, αριστοκρατικό πρόσωπο, ενισχυμένο στήθος, ανοιχτή σχετικά περιφέρεια. Με αναγνώρισε, ζεστός χαιρετισμός και η είσοδος στο δωμάτιο μονόδρομος…..

Χώρος αξιοπρεπέστατος και πεντακάθαρος. Μετά από λίγο ήρθε η Κατερίνα. Λίγη κουβέντα και ξεκίνημα με πολλά και καλά προκαταρκτικά με φιλάκια στο στήθος, στο σώμα μου στον λαιμό μου. Ανάλογη περιποίηση και από εμένα, και το στοματικό της αρκετά καλό, βαθύ, υγρό, με ποικιλία.  Σε προσπάθεια μου να ανταποδώσω, μου είπε ευγενικά ότι έχει βάλει κρέμα και έτσι η όποια προσπάθεια μου, ναυάγησε εν τη γεννέσει της.

Sex ιεραποστολικά στην αρχή, με σφιχτές αγκαλιές αναστεναγμούς βογγητά, , απέφυγε διακριτικά κάθε προσπάθεια μου για γλωσσόφιλα, για να συνεχίσουμε στα τέσσερα, μέχρι να μας βρει έτσι το τέλος.
Κάθισε δίπλα μου μιλήσαμε για τα παλιά και ανανεώσαμε το ραντεβού μας.

Μια αρκετά καλή κατάθεση. Όμως με την Κατερίνα ήμουν «κακομαθημένος». Και τι εννοώ. Στο studio είχα λάβει περισσότερες υπηρεσίες. Όπως, καραμέλωμα στα @@κια, 69, και μερικές φορές κάποια γλωσσόφιλα. Βεβαια άλλο 50 άλλο 20, και έτσι δεν μπορώ να έχω κάποιο παράπονο. Πολλοί φίλοι θα μου πουν πως άλλες τα κάνουν στο 20αρικο, και θα έχουν δίκιο, η Κατερίνα πάντως δεν τα έκανε. Αλλά για τα standards του μέσου μπουρδέλου, πέρασα αρκετά καλά, χωρίς κανένα θέμα με τον χρόνο και με την πρώτη ευκαιρία θα την ξαναεπισκευτώ,

Αυτά για την εμπειρία μου με την  Κατερίνα,  χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

arxidoulis

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 10
Σχόλιο #8 - Καταχωρήθηκε Απρίλιος 09, 2011, 01:06:29 μμ

Μαρίνα η Κυρία

Μια ώριμη κυρία μάλλον απο κάποιο πρώην σοβιετικό κράτος είναι η ψυχή του μπουρδέλου Καλύμνου 48Α.Τα μαλλιά της είναι μαύρα χωρίς α είναι μελαχρινή και το σώμα της για την ηλικία της αξιοπρεπέστατο.Το σέρβις μέσα στο δωμάτιο είναι απο τα καλύτερο που μπορεί να σου κάνουν σε μπουρδέλο αλλά μη ξεχνάμε ότι παίζει μεγάλο ρόλο και η ηλικία της κοπέλας καθώς και ότι τα Καλύμνου δεν είναι μπουρδέλα στην ευρύτερη πιάτσα της Φυλής,Λιοσίων και Μεταξουργίου.Για λάτρεις των μιλφ όπως είμαι και εγω είναι μια άριστη επιλογή.