Εικόνα

«
 
»
Veronika(Glamour Esc… Veronyka(Dream Girls… Vicky(Adult Club)
Veronyka(Dream Girls)Πληροφορίες Καταχωρητή

Πληροφορίες Στοιχείου

spoon

  • Moderator
  • Σύνολο Στοιχείων: 325
  • Σύνολο Σχολίων: 2
Θεάσεις666
Αξιολόγηση
Κριτικές2

Exif Metadata

Δεν βρέθηκαν δεδομένα Exif
Κριτικές Κατάταξη σχολίων ανα ημερομηνία - Αυξουσα Φθίνουσα

παιρνω βιζιτες

  • Σύνολο Στοιχείων: 0
  • Σύνολο Σχολίων: 6
Σχόλιο #1 - Καταχωρήθηκε Αύγουστος 11, 2022, 12:24:49 μμ

Άξιο

Ο καλύτερος μήνας για να κλείνεις cg ειναι ο Αύγουστος αφου ειναι ολα σε ηρεμους ρυθμους.Το πρακτορείο μου πρότεινε την μικρή και τα 120 γιούροζ δεν εχουν ψυχή φίλοι μου.Η Βερονικα πληρεί και τις προδιαγραφές που γουστάρω!!!!!Λεπτή στο σώμα, νεαρή στην ηλικία (πήξαμε στις milf ρε λακαμάδες) και φάτσα πουτανίστικη.Στο ζητημα του γλυψιματος το πιπιλάς στις τρυπούλες της αδιαμαρτύρητα και συμμετοχικά.Gag throat το καταφέρει με λίγο προσπάθεια ενω οτι σταση της ζητησα δεν μου είπε nope.
Προσωπικά ειναι ενα νεο αστερακι στο dreams και καλό θα ηταν να την κρατήσουν γιατι εχει follower χαρακτήρα χωρίς να δημιουργεί θέματα.

jim kavlidis

  • Σύνολο Στοιχείων: 0
  • Σύνολο Σχολίων: 4
Σχόλιο #2 - Καταχωρήθηκε Αύγουστος 02, 2022, 02:03:59 μμ

Sweetheart petite

Το Βερονικακι την έκλεισα μια ώρα στο λακομπα επειδή βόλευε με βόλευε συγκεκριμένα αλλά και η τιμή μου βγήκε πολύ οικονομική

Α) Η κοπελα είναι λεπτή, με νεανική δροσιά και όταν άκουσα το τοκ τοκ στην πόρτα αντίκρυσμα ένα σεξυ πλασματάκι με σκισμένο σορτσάκι και πεδιλακια.Να της τον χώσεις στο όρθιο όπως είναι με λίγα λόγια.Έστειλε μήνυμα στο κινητό της , της δίνω τα λεφτά εξαρχής να μην υπάρχει άγχος και φρεσκαρίστηκε λίγο στο μπάνιο.

Β) Πίπα άνευ με φτυσιές ενώ της έδινα και πουτσο σκαμπίλια στη γλώσσα της.Βάζω και δάχτυλο κάτω και της παίζω και το μουνακι της.Την σηκώνω αγκαλιά και την βάζω στο κρεβάτι όπου την ξεγυρίζω στην τσαπού.Ανταποδοτική και λόγω μικρού σωματότυπου έχεις εσυ το πάνω χέρι.Παίχτηκαν δυο μπαλιές σε λιγότερο από σαράντα λεπτά από την μεριά μου.

Γ) Πολύ ευχάριστη συνέδρια και η συνεννόηση με το dreams υποδειγματική.Όταν της έστειλε μήνυμα ο οδηγός να φύγει με ευχαρίστησε με ένα φιλάκι πεταχτό στο στόμα.