Εικόνα

«
 
»
Bianca(Glamour Escor… Bianca(Glamour Escor… Bianca(Men Club)
Bianca(Glamour Escorts)Πληροφορίες Καταχωρητή

Πληροφορίες Στοιχείου

spoon

  • Moderator
  • Σύνολο Στοιχείων: 317
  • Σύνολο Σχολίων: 2
Θεάσεις211
Αξιολόγηση
Κριτικές1

Exif Metadata

Δεν βρέθηκαν δεδομένα Exif
Κριτικές Κατάταξη σχολίων ανα ημερομηνία - Αυξουσα Φθίνουσα

gpd

  • Σύνολο Στοιχείων: 0
  • Σύνολο Σχολίων: 65
Σχόλιο #1 - Καταχωρήθηκε Αύγουστος 02, 2022, 10:20:40 πμ

το είδαμε και αυτό

συνεννόηση με το γραφείο όλα οκ, την ζάλισα λίγο την Καίτη αλλά κατέληξα στην Blanca.
Στην ώρα της ήρθε , κουνάμενη- λεγάμενη , φορεματάκι κοντό , πέδιλο με τακούνι και το τσαντικό της. πρώτη εικόνα καλή , περιποιημένη μου ήταν, πρόσωπο κοντά σε αυτό που είδαμε πριν καλύψει το πρόσωπο της.πάω να την φιλήσω και γυρνάει μάγουλο, (δεν αναγράφετε στις υπηρεσίες της έτσι και αλλιώς) αλλά λέω ένα πεταχτό ίσως να πάρω.
Είπα να της προσφέρω κρασί αλλά ήθελε νερό και να περάσει για φρεσκάρισμα.
επέστρεψε με το εσώρουχο της, σουτιέν δεν φόραγε έτσι και αλλιώς, κορμάκι δεμένο , όχι χοντρό, κώλος τσίτα , βυζάκια μικρά λαχταριστά τα οποία να έγλυψα , τατουάζ ένα αλλά αχνό , πλαστικούρες δεν έχει η νεαρά μας.
Παραμέρισα βρακάκι και έγλυψα το τρυφερό μουνάκι της, δάκτυλα δεν θέλει λέει, θα καθίσει να το απολαύσει αλλά θα ζητήσει να σε οδηγήσει στην ικανοποίηση της.
αλλαγή με κείνην να περιποιείται το πουλί μου, χεράκι εκεί έβαλε λιγουλάκι , δεν πέρασε από μπαλάκια ούτε και είχαμε βαθιά μπασίματα., γενικά έγλυψε ικανοποιητικά.
βάλαμε λαστιχοσάμπρελο με έξτρα επικάλυψη φρουίτ ζελέ με άρωμα άοσμο και στήθηκε στα 4. Καλή αίσθηση έδινε το μουνάκι της , απέφευγε όμως την ολική μου κάθοδο στον πυθμένα της. Τσούκου - τσούκου πιάσαμε πάτο με την συνοδεία επιφωνημάτων. Πέταξα την παλάμη μου να της βουλώσω το στόμα αλλά το απέφυγε και συνέχισε να φωνάζει και να λέει fuck me harder. Αλλαγή στάσης με την blanca στα πλάγια , το ένα πόδι ψηλά στον ώμο μου , στάση δλδ ψαλιδωτά , εκεί δεν είχαμε αντίσταση καμία, μαλακιζόταν ταυτόχρονα , μούγκριζε και με κοίταγε σαν τον δαίμονα της Τασμανίας.
Τελείωσα μέσα στο μουνάκι της και περάσα για φρεσκάρισμα, Η νεαρά μας ζήτησε πεντάλεπτο διάλειμμα στο κρεβάτι και μετά πέρασε και κείνη.
Δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε , δεν ήθελα και αναλωθήκαμε σε κουβέντα με τα συνεννοήσιμα αγγλικά της.