![]() |
Προηγούμενο Escort | Επόμενο Escort |
Περιγραφή: ![]() ![]() Στατιστικά Φωτογραφίας: Εμφανίσεις: 12168 Φεβρουαρίου 26, 2025, 01:06:30 ΠΜ Βαθμολογία: Αυτή η εικόνα δεν έχει βαθμολογηθεί ακόμα. Σύνολο Likes: 0 |
34 λεπτά πριν |
Kaitlyn Katsaros Hardcore Porn 3 ώρες πριν |
3 ώρες πριν |
3 ώρες πριν |
4 ώρες πριν |
Greek Mafia - Οι 'νονοί' της νύχτας 4 ώρες πριν |
Ερασιτεχνικες φωτογραφιες και βιντεο κοριτσιων απο την προσωπικη μας συλλογη!! 4 ώρες πριν |
4 ώρες πριν |
4 ώρες πριν |
Ελληνίδες Βίζιτες ανεξάρτητες αλλά και από γραφεία!! 5 ώρες πριν |
Βίζιτα πολυτελείας η μελαχρινή Barbie της Ελληνικης Αστυνομιας! 5 ώρες πριν |
Το πρωτο ενοικιαζομενο BDSM dungeon στην Ελλαδα 5 ώρες πριν |
Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! 5 ώρες πριν |
5 ώρες πριν |
Dynamite 🧨
Η συνεύρεση με την σάσα ηταν εμπειρία σε pse επίπεδα.Η ρωσόφωνη καστανή καλλονή επάξια εχει το κοινό της.Γλυφει το καυλι και τις μπάλλες ενω σου πεταει και τα σχόλια ποτε θα της τον καρφώσεις.Στενό μουνάκι ξουρα που υγραίνεται και με το σπατουλάρισμα αλλα και με την διείσδυση του ερεθισμένου πέους.Γουσταρει και συζητησούλα αλλα οταν ειναι να γαμηθεί δεν παίζει.Και το πρόγραμμα της επισης πλούσιο και χωρίς να κομπλάρει.vfm χωρίς συζήτηση η κοπέλα.
Σασακι
Το Σασακι ηρθε σπιτι με ανεση αφου ο δρομος ηταν αφρος.Εξαλλου με ξερει και νοιωθει οικεία με εναν fuck pay friend σαν την αφεντιά μου.Εναρξη με γλύψιμο πατόκορφο να της πιω τα ζουμιά και μετα το πετάλωμα της φοράδας.Της αλλαξα τα πεταλα για τα καλά.Πληρωμη στο τελος αφου εριξα και της δυο σούζες.Ξεχωριστή και ηδονική παρουσία με διαφορά.
Παράξενο Αστέρι
Πρώτα από όλα θέλω να σας ευχηθώ, Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία . ποδαρικό με Σάσα για το 2025 , το ραντεβού κλείστηκε πολύ εύκολα , τόσο που για τα δεδομένα της κοπέλας μου φάνηκε κ λίγο περίεργο . έρχεται το κορίτσι στην ώρα του στο ξενοδοχείο , πολύ όμορφη κ περιποιημένη και με μία αμηχανία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της . σχεδόν σε όλη την διάρκεια του ραντεβού μου έδινε την εντύπωση ότι το μυαλό της ήταν αλλού . .κάτι την απασχολούσε , λίγο ψυχρή κ αμήχανη το οποίο μετέδωσε κ σε μένα . σε σημείο να νοιώσω κ κάπως περίεργα . κάνει το μπάνιο της έρχεται στο κρεβάτι κ κατευθείαν φιλιά που από ότι κατάλαβα τις αρέσουν. επαγγελματίας στο έπακρον , θέλει να σε ικανοποιήσει , μου έλειπε λίγο αυτό το παιχνιδιάρικο. ίσως και να περίμενα πολλά γιατι τα τελευταία μου ραντεβού ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο. παρόλο που με είχε φτιάξει φουλ , η ατμόσφαιρα μεταξύ μας ήταν περίεργη . το ένοιωθα έντονα ότι η κοπέλα ήταν δεν ήταν μαζί μου. στοματικό ακατέρωθεν , ταυτόχρονα , καβάλημα φοβερό , οι κινήσεις μας όμως δεν ήταν συντονισμένες , κάπου χανόμασταν . κάποια στιγμή σταματάει κ με πολύ έντονο ύφος μου λέει , θέλω να τελειώσεις . εκεί λέω πάει αυτό ήταν ... σηκώνομαι πάω να κάνω μπάνιο , γυρίζω , την παίρνω αγκαλιά , της λέω χαλάρωσε κ τώρα να τελείωσει το ραντεβού είμαι ικανοποιημένος .. .. από εκεί και μετά είδα μία άλλη Σάσα . κουλουριάστηκε στην αγκαλιά μου , τα φιλιά της γίνανε ακόμα πιο πολλά κ ερωτικά , συνεχίσαμε έτσι ένα 15λεπτο , κάποια στιγμή χτυπάει το κινητό της . Έχουμε ακόμα 20 λεπτά μου λέει , θέλεις να το προσπαθήσουμε ξανά ? βεβαίως της λέω κ αυτή την φορά θα κάνεις ότι θέλεις εσύ ...... κ στα υπόλοιπα 15 λεπτά νόμιζα ότι έπαιζα σε τσόντα . . βογγητά , προσποιητά μεν αλλά αληθοφανή , πρέπει να την άκουσε όλο το ξενοδοχείο , κάτι μου ψιθύριζε συνεχώς στο αυτί , φωναχτά στα ρώσικα ( ή στα ουκρανικά ) , δεν ξέρω . .. πέρασε η ώρα σηκώνεται κ ετοιμάζετε , το βλέμμα της πλέον είχε μία ζεστασιά , μου έκανε μεγάλη εντύπωση η σχολαστικότητα όσον αφορά την καθαριότητά της . Επαγγελματίας με όλη την σημασία της λέξεως .... κλείνοντας , δεν ξέρω τι ήταν αυτό που στην αρχή ήταν τόσο κουμπωμένη . μπορεί να έφταιγα κ εγώ ... ... η κοπέλα πάντως είναι πολύ όμορφη, το πρόσωπό της μαγευτικό , στα δικά μου μάτια πάντα . ένα ραντεβού με μία άκρως ερωτεύσιμη κοπέλα που στην αρχή δεν πήγαινε αλλά στο τέλος η ίδια το απογείωσε .
Το βαρύ πυροβολικό
Το look το άλλαξε για τα καλά και μπήκα στον πειρασμό να κλείσω μια ωρίτσα μαζί της.Καλοκαιρινή σεξυ η είσοδος στο δωμάτιο όπως μου εμφανιστηκε μετα απο 40 λεπτά.Ηρθε με τη σέξι αμφίεση της όπως σκάνε στα μπιτσόμπαρα.Της αφαίρεσα τα ρούχα και έμεινε με το στριγκακι της όπου μύρισε και μοσχομυριστό αιδοίο της για να πάρει έξτρα δυνάμεις.Το σώμα της γενικά μοιάζει με χορεύτρια των σωληνάδικων νυχτερινών μπαρ.Ο συνδυασμός εμφάνισης υπερτερεί της ποιότητας υπερτερεί σε όλα.Στο κρεβατικό πάντως πολύ καλή και με άριστη τολμώ να πω συμμετοχή στην όλη ώρα μας.Απο φιλιά,στοματικό,στάσεις στο σεξ δεν νομίζω να αφήσει κανέναν με παράπονο.Νομιζω ότι είναι μια καλή επιλογή στο συγκεκριμένο πρακτορείο και μακράν στο βαρύ τους πυροβολικό.
Άξια κορασίδα
Κλείνοντας για outcall στο ξενοδοχείο που εκλεισα η Sasha μου εδωσε μια πολύ καλή και ευχάριστη ώρα.Με υποδέχτηκε με μαύρα σεξυ εσώρουχα ενώ στο κινητό της άκουγε κάτι χορευτικές επιτυχίες που ακούει η νέα γενιά.
Στο δια ταύτα τώρα μου τον ρούφηξε άνευ καποτιδίου και μάλιστα δεν έλεγα να τον βγάλει από το στόμα της.Έχει φανταστικό σώμα γιατί την έβαλα να μου κάνει και ένα χορευτικό λίκνισμα όπως οι στρίπερ.Μουνακι μελαχρινό και υγρό, με υποδέχτηκε άψογα στο ιεραποστολικό.Μεσογειακό-Ουκρανικό ταμπεραμέντο και καλό κρεβάτι.