![]() |
Προηγούμενο Massage | Επόμενο Massage |
Περιγραφή: ![]() ![]() Στατιστικά Φωτογραφίας: Εμφανίσεις: 83920 Ιανουαρίου 13, 2024, 11:16:12 ΜΜ Βαθμολογία: ![]() ![]() ![]() ![]() Σύνολο Likes: 1 |
Τραγωδία των Τεμπών: 57 νεκροί από τη σύγκρουση τρένων! 24 λεπτά πριν |
29 λεπτά πριν |
33 λεπτά πριν |
36 λεπτά πριν |
36 λεπτά πριν |
45 λεπτά πριν |
Ημερήσια ενημέρωση για Στούντιο! 51 λεπτά πριν |
Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! 52 λεπτά πριν |
52 λεπτά πριν |
57 λεπτά πριν |
Κάνιε Γουέστ: σχεδιάζει να ανοίξει το δικό του στούντιο πορνo 1 ώρα πριν |
1 ώρα πριν |
1 ώρα πριν |
1 ώρα πριν |
με την κυρία του οικήματος
Με την Alina όσο προλαβαίνετε γιατί έρχεται και η περίοδος των αλκυονίδων.Αναφέρω λοιπόν τις συντεταγμένες πάνω σε αυτή.Είναι νεαρή , κοκκινομάλα με καλαίσθητη μεσογειακή περιφέρεια ενώ το μαλλί της είναι καστανό-κόκκινο κότσο.Το βλέμα της πιάνει απο το ερωτεύσιμο έως το έκφυλο οπότε και οι gfe και οι pse θα μείνουν σίγουρα ευχαριστημένοι.Αφού έκανα μπανάκι στο μπάνιο του οικήματος μπαίνω στο δωμάτιο αριστερά με τον καναπέ όπου ξαπλώνω στο μασαζοκρέβατο και την περιμένω.Με ρωτάει τι έλαιο να μου ρίξει στο κορμί και κάνει ένα τεχνικό μασάζ αλλά με τίμια αφοσίωση στο κουρασμένο κορμί μου που είχε αφεθεί στην εκπαιδευτική της ώρα.Όπως ήρθε στο μέρος του λαιμού μου και μου έκανε τον αυχένα φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία να την χουφτώσω στις μπούτες της και να ψαχουλεύω την κλειτορίδα της.Μετά απο ένα αναστέναγμα πήρε και αυτή το σύνθημα που μπήκαμε στο ψητό.ξεκινάει με πίπα χωρίς ενδιασμούς και ντροπές ενώ προσπαθούσα να της τον χώσω για deep throat κάτι που φυσικά που δεν μάσησε και προσπάθησε όσο μπορούσε να το καταφέρει.Την ανεβάζω στο μασακρέβατο αλλά δεν βολέυτηκα απο την πλευρά μου λόγο ύψους οπότε και την οδήγησα στην καναπεδάρα που στήνεται στα τέσσερα και άρχιζα να την σφυροκοπώ ανελέητα.Η κυρία πάντως το σεξ το ζει και σαφώς αυτό που κάνει το γουστάρει με χίλια γιατί με προέτρεπε με το χέρι της να σμπρώχνω όσο μπορούσα πιο δυνατά μέχρι να τελείωσω μέσα στο αιδοίο της που πρέπει να είχε πιάσει 40 βαθμούς κελσίου.Έχει μπει στα στάνταρ μου μαζί με άλλες τρείς κοπέλες.
Με «συνέλαβε»
Έχω ξαναπεράσει σε αυτό το κατάστημα με Βανέσα και Κορίνα και έχω πετύχει την Alina στον ρόλο της Σερίφισσας. Τώρα όμως το τελευταίο διάστημα αντιστράφησαν οι ρόλοι. Όπως το ρητό που αναγράφει στην είσοδο της λεγεώνας των ξένων. Το θήραμα μπορεί να γίνει κυνηγός και ο κυνηγός να γίνει θήραμα. Για πότε την έβαλα στο πρώτο δωμάτιο στο σαλόνι ούτε και εγώ το κατάλαβα. Ντυμένη κομψά αλλά μέσα στο σκοτάδι η γύμνια επικράτησε με απόλυτη νίκη. Κάνει μασάζ πολύ καλύτερο από άλλες που νέες αφίξεις. Και μετά το μασάζ φυσικά την έβαλα να με τσιμπουκώνει τουλάχιστον για 10 ολόκληρα λεπτά. Οι ματιές που σου ρίχνει αλλα και η σεξουαλική λαγνεία που διαφωτίζεται στο προσωπο της ειναι αξια ανεκτίμητη.Την πηρα παραδοσιακά σπρώχνοντας την ξυρισμένη σχολαστικά μουνάρα της και την εχυσα την σερίφησα.Επική βόλτα μετα στυτικής λαδωμένης άθλησης στην περιοχή Ομόνοιας.
Πέρασα εκπληκτικά
Έχοντας και στον τραπεζικό μου λογαριασμό το δώρο των Χριστουγέννων είπα να κάνω και ένα μασαζάκι πριν κλείσει ο χρόνος.Η Αλίνα η οικοδεσπότισα ήταν και η σωστή επιλογή στο χώρο της.Ουτε φασαρίες ούτε κουδούνια αλλά νομίζεις ότι κλείνεις όλο το διαμέρισμα για την πάρτι σου.Μου λάδωσε όλο το κορμί και μετά μου λάδωσε τα παπαρια με τα χέρια της.Τσιμπουκάρα με σάλιο και ιεραποστολικό βασιλικό ώστε να χύσω και σαν βασιλιάς.Για μισή με έστρωσε το κορίτσι για τα καλά και ήρθα πάλι σε σούπερ ρυθμούς.Και ο χώρος μέσα και η αλάνα σούπερ.Την Βανέσα την έχω και αυτή σαν σπερματογραμμάτιο για την επόμενη.
Για να περνάμε καλά
Το δυναμικό του καταστήματος γαμηστερο.Η σεριφησα γνωστή χρόνια τώρα.Η Κορίνα μελαχρινή γλυκιά λαδοκόρη και η Βανέσα Ρωσιδάρα παλαιας σχολής επίσης λαδοκορη.Πηρα την Βανέσα που την είδα και διαθέσιμη.Η γυναίκα ξέρει από χειροπρακτική.Εννοειται ότι το κατέχει με το ερωτικο ασυζητητί αλλά το κατέχει με το ζήτημα του μασάζ.Διπλωμένος μπήκα και ίσιος βγήκα.Τα πολλαπλά regards μου.
"γιαπωνέζικες" καταστάσεις
Εδώ είναι μια μελαχρινή Ρωσίδα η Βανέσα. Τώρα πώς γίνεται να είναι μελαχρινή η Ρωσίδα και να έχει τέτοιο μη ρωσικό όνομα θέλει ψάξιμο αλλά εγώ δεν πήγα για να δω βιογραφικό αλλά για ένα καλό μασάζ και των δυο κεφαλών. Πήρα όμως ένα εξαιρετικό γιαπωνέζικο nuru μασάζ. Κόλλησε πάνω μου και με έκανε τούρμπο. Απίστευτη τεχνικκή η οποία βεβαίως κατέληξες στο επιθυμητό τέλος, δηλαδή, ένα σούπερ οργασμό και χύσιμο από τα χέρια της.