kifisou 60

Glamour

GDE

Brilisoy 46

Trigeta 3

Kifisou 30

Hlia Hliou 82

KONLEOS 132

XOMATIANOY 11

ioaninon 3 KATO

EscortsClub

AdultClub

Iris Solomou 70

ioaninon 3 OROFOS

Agyras 12

Agyras 9

Sensuality

Βριλησσού 60 ΟΡΟΦΟΣ

Κασσάνδρας 3

Μπακνανά 47

Βέργας 6 ΚΑΤΩ

KALAMATA erotic

STUDIO 4 ΚΑΛΑΜΑΤΑ

STAR Sparti

Hot Studio Lamia

Bolos Xatziargyrh 15

Moyseos 3a BOLOS

Cherry Club Βόλος

Xalkida Erotica

ΚΑΤΕΡΙΝΗ paradise

Sabrina

Adriana

Nikol

Μαίρη Μασάζ

Χριστιάνα IND

Samantha ind

Laura IND

Tatiana

Areti IND

Άννα Μαρία

Princes

Αυτά είναι τα 10 πιο καρκινογόνα τρόφιμα

Ξεκίνησε από kavlix, Μαΐου 04, 2015, 01:50:38 ΠΜ

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

luke cage

Οι επικίνδυνες ουσίες που περιέχονται στο fast food και τι σοβαρά προβλήματα υγείας προκαλούν




Οι άνθρωποι, ιδίως οι νέοι, που συχνά τρώνε σάντουιτς, χάμπουργκερ και άλλα παρεμφερή φαγητά σε φαστ φουντ, καφετέριες και εστιατόρια, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να εμφανίσουν αυξημένες συγκεντρώσεις των δυνητικά επικίνδυνων φθαλικών ενώσεων στον οργανισμό τους, σύμφωνα με νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Οι φθαλικές ενώσεις είναι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται, μεταξύ άλλων, για να κάνουν πιο εύκαμπτες και ανθεκτικές τις πλαστικές συσκευασίες, καθώς επίσης σε καλλυντικά, σαπούνια, καθαριστικά, κόλλες κ.α..




Προκαλούν ορμονικές διαταραχές και στο παρελθόν έχουν συνδεθεί με αυξημένο κίνδυνο για άσθμα, καρκίνο του μαστού, διαβήτη τύπου 2, υπογονιμότητα κ.α.

Η μελέτη βρήκε ότι όσοι είχαν φάει έξω την προηγούμενη μέρα, είχαν κατά μέσο όρο περίπου 35% υψηλότερα επίπεδα φθαλικών ενώσεων στο σώμα τους, σε σχέση με όσους είχαν μαγειρέψει και είχαν φάει στο σπίτι τους.

Ο κίνδυνος φαίνεται να είναι ακόμη μεγαλύτερος για τους εφήβους που τείνουν συχνότερα να τρώνε πρόχειρο φαγητό εκτός σπιτιού. Οι νέοι που συχνά έτρωγαν με τους φίλους τους σε κάποιο ταχυφαγείο, είχαν 55% υψηλότερα επίπεδα φθαλικών ενώσεων, σε σχέση με τους συνομηλίκους τους που εκτιμούσαν περισσότερο το φαγητό της... μαμάς.


Οι ερευνητές, με επικεφαλής τη δρα Έιμι Ζότα του Πανεπιστημίου Τζορτζ Ουάσιγκτον, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό για θέματα περιβάλλοντος "Environment International Journal", ανέλυσαν στοιχεία για 10.253 ανθρώπους που κλήθηκαν να περιγράψουν τι έφαγαν και πού κατά το προηγούμενο 24ωρο. Έξι στους δέκα συμμετέχοντες (61%) είχαν φάει έξω την προηγούμενη μέρα. Στη συνέχεια, μέσω εξέτασης ούρων, μετρήθηκαν τα επίπεδα των φθαλικών ενώσεων σε κάθε άτομο.




«Η μελέτη μας δείχνει ότι το φαγητό που ετοιμάζεται στο σπίτι, έχει μικρότερες πιθανότητες να περιέχει υψηλά επίπεδα φθαλικών ενώσεων, χημικών ουσιών που σχετίζονται με προβλήματα γονιμότητας, επιπλοκές στην εγκυμοσύνη και άλλα προβλήματα υγείας. Τα ευρήματά μας δείχνουν ότι το φαγητό εκτός σπιτιού μπορεί να αποτελεί μια σημαντική και έως τώρα υποτιμημένη πηγή έκθεσης στις φθαλικές ενώσεις, τουλάχιστον για τον πληθυσμό των ΗΠΑ» δήλωσε η Ζότα, σύμφωνα με τη βρετανική «Γκάρντιαν».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: Οι επικίνδυνες ουσίες που περιέχονται στο fast food και τι σοβαρά προβλήματα υγείας προκαλούν | iefimerida.gr





Statham

 πιο καρκινογόνα τρόφιμα ειναι το Κρέας 
ειμαι παλιος και ωραιος

luke cage

Τρώμε κατσαρίδες, πριονίδι ξύλου, υγρό από πρωκτικό αδένα - Απίστευτες καταγγελίες από τον πρώην πρόεδρο του ΕΦΕΤ



Αδιανόητες καταγγελίες για τα τρόφιμα μαζικής κατανάλωσης που φτάνουν στο τραπέζι μας από τον πρώην πρόεδρο του ΕΦΕΤ.

Μια κόκκινη χρωστική από καβουρδισμένες... κατσαρίδες και όχι μόνο... Παγωτά με κίτρινο υγρό από τον πρωκτικό αδένα του κάστορα... Πατατάκια με καθαριστικό μπάνιου... Μπίρες με υγρό που έχει αφαιρεθεί από την ουροδόχο κύστη των ψαριών... Κι όλα αυτά με τις ευλογίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Αμερικής!

Ποιος τα καταγγέλλει όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα; Ο επιστημονικός συνεργάτης του ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος", πρώην πρόεδρος ΕΦΕΤ και διευθυντής του Τμήματος Διατροφολογίας New York College, Νίκος Κατσαρός.

Σε κείμενό του στην εφημερίδα "Νέα Κρήτη" αναφέρονται και καταγγέλλονται πολλές ανάλογες ανατριχιαστικές πληροφορίες, με τίτλο "Ιδού τι τρώμε και με τη βούλα της Ε.Ε."!

«Κομμάτια κρέατος που με κόλλα ενώνονται μαζί για να πουληθούν ως φιλέτο, τυρί τριμμένο με πριονίδι ξύλου, κέτσαπ με ζάχαρη όση η κόκα-κόλα, χρωστική κόκκινη από καβουρδισμένες κατσαρίδες, παγωτά με βανίλια ή φράουλα με κίτρινο υγρό από τον πρωκτικό αδένα του κάστορα, σοκολατούχο γάλα με καβουρδισμένο ξυλοπολτό, πατατάκια που περιέχουν όξινο θειώδες νάτριο που υπάρχει στα καθαριστικά του μπάνιου»...

Και η ανατριχιαστική καταγγελία του γνωστού επιστήμονα προς την εφημερίδα μας συνεχίζεται: «Εισαγόμενα πορτοκάλια, λεμόνια κ.λπ. που είναι καλυμμένα με κηρώδη ουσία είδος σελάκ, που πρέπει να αφαιρείται. Κάποιες μπίρες που περιέχουν κηρώδη ουσία που προέρχεται από την ουροδόχο κύστη ψαριών. Χαβιάρι με βόρακα, που βρίσκεται στα καθαριστικά του σπιτιού, κ.λπ. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα συστατικά που περιέχονται σε μεγάλη ποικιλία τροφίμων που κυκλοφορούν στην αγορά και είναι όλα εγκεκριμένα από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων(EFSA) ή τον αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Οι αντίστοιχες Αρχές βεβαιώνουν ότι τα συστατικά αυτά είναι ασφαλή, όμως ο καταναλωτής δε θα έπρεπε να ξέρει;», διερωτάται ο Νίκος Κατσαρός... Εύλογη η απάντηση, βέβαια.

«Για να ανακυκλωθούν και να πωληθούν κομμάτια κρέατος που περισσεύουν, τα ενώνουν με μια κόλλα, εννοώ μια χημική ουσία, την τρανσγλουταμινάση, με την οποία συγκολλούν κομμάτια κρέατος και τα πωλούν ως ενιαία κομμάτια μπον-φιλέ, μπριζόλα, κ.λπ.»

Ας μιλήσουμε για κρέας

Ιδιαίτερη αναφορά κάνει ο Νίκος Κατσαρός στο κρέας... «Για να ανακυκλωθούν και να πωληθούν κομμάτια κρέατος που περισσεύουν, τα ενώνουν με μια κόλλα, εννοώ μια χημική ουσία, την τρανσγλουταμινάση, με την οποία συγκολλούν κομμάτια κρέατος και τα πωλούν ως ενιαία κομμάτια μπον-φιλέ, μπριζόλα κ.λπ. Οι Αρχές βεβαιώνουν ότι η μέθοδος είναι απόλυτα ασφαλής. Την επόμενη φορά ψωνίζετε κρέας από τον κρεοπώλη και επιλέγετε το τμήμα του σφάγειου που προτιμάτε».

Όσο για το κέτσαπ, ο πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ αναφέρει: «Πρέπει να γνωρίζετε ότι το κέτσαπ περιέχει μεγάλες ποσότητες ζάχαρης, σχεδόν όση και η κόκα-κόλα. Το αναφέρω αυτό διότι λίγοι διαβάζουν την ετικέτα στο κέτσαπ».

Αλλά ακόμα και το τριμμένο τυρί... «Είναι αναμεμειγμένο με κυτταρίνη, κύριο συστατικό του ξύλου και όλων των φυτών. Χάρη σε αυτό, το τυρί δεν κολλάει και δε σβολιάζει. Διαβάζετε τις ετικέτες ή καλύτερα τρίβετε εσείς το τυρί σας».

Από τον πρωκτικό αδένα κάστορα

Κι εδώ είναι το πιο... "ωραίο"...

«Για την παρασκευή παγωτού βανίλια ή φράουλα, πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν το castoreum, μία κιτρινωπή έκκριση από τον πρωκτικό αδένα του κάστορα. Η εν λόγω ουσία χρησιμοποιείται ως ενισχυτικό γεύσης. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τα περισσότερα παγωτά φρούτων, που η γεύση τους δεν προέρχεται από το φρούτο αλλά από άλλα συστατικά, που καμία σχέση δεν έχουν με το φρούτο. Ο καταναλωτής δεν έπρεπε να γνωρίζει;».

Τι είναι όμως η κοχενίλη;

«Η κοχενίλη είναι μια κόκκινη χρωστική που προέρχεται από θηλυκά έντομα είδους σκαθαριού, αφού προηγουμένως ψηθούν και μετατραπούν σε σκόνη ή απομονωθεί χημικά η δραστική ουσία. Η ειρωνεία και η υποκρισία της όλης κατάστασης είναι ότι στις οδηγίες αναφέρεται να το αποφεύγουν οι χορτοφάγοι, καθόσον πρόκειται για ζωικό οργανισμό, αν βέβαια γνωρίζουν τι είναι η κοχενίλη. Έτσι, ένας χορτοφάγος μπορεί να φάει μέχρι και πεντακόσια ψημένα σκαθάρια, χωρίς να το γνωρίζει. Η κοχελίνη επιτρέπεται ως πρόσθετο σε αλκοολούχα ποτά, παγωτά, προϊόντα αρτοποιίας (π.χ. διάφορα κρουασάν, μπισκότα, κέικ, γκοφρέτες κ.λπ.), στιγμιαίες σούπες σε φακελάκια, γλυκά, ζελέ, μαρμελάδες για να δίνει κόκκινο χρώμα ή αποχρώσεις κόκκινου σε αυτά τα προϊόντα»...

Και σε ό,τι αφορά το κρέας, ο Νίκος Κατσαρός αναφέρει: «Για το κρέας και τα κρεατοσκευάσματα υπάρχει μια σειρά εξωτικών χρωστικών που χρησιμοποιούνται. Πριν μερικά χρόνια, όταν ήμουν πρόεδρος στον ΕΦΕΤ, αποσύρθηκε μια κόκκινη χρωστική, η Red 2G, Ε128, που έμπαινε σε λουκάνικα, έτοιμα μπιφτέκια, ζαμπόν και κάθε είδους κρεατοσκευάσματα, διότι ήταν ύποπτη για καρκινογενέσεις».

Για το σοκολατούχο γάλα, ο Νίκος Κατσαρός αναφέρει ότι «προκειμένου να μην πήζει το γάλα, οι παραγωγοί σοκολατούχου γάλακτος προσθέτουν κυτταρίνη, δηλαδή ξυλοπολτό. Ο συγκεκριμένος ξυλοπολτός δίνει επίσης το χαρακτηριστικό σοκολατούχο χρώμα».

Αλλά έχουμε και συνέχεια... «Η σος μπάρμπεκιου παρασκευάζεται ως εξής: Καίγονται πριονίδια και στη συνέχεια προστίθενται νερό και φυτικό λάδι. Η καπνιστή γεύση που έχουν κάποιες τροφές προέρχεται από αυτή τη διαδικασία και χρησιμοποιούνται διαφορετικά είδη ξύλου».

Αλλά ακόμα και στο ψωμί...

«Το ψωμί στα πολυκαταστήματα περιέχει ως συντηρητικό ένα αμινοξύ, την L-κυστεΐνη, που προέρχεται από τα μαλλιά μας. Προτιμάτε το φρέσκο ψωμί της ημέρας από τον φούρνο της γειτονιάς», αναφέρει ακόμη ο Νίκος Κατσαρός, με την επισήμανση πως «έπεται και συνέχεια»...

«Δδιαχρονικό το έγκλημα»

Τα στοιχεία αυτά σχολιάζει από την πλευρά του ο παιδοχειρουργός και εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου σε θέματα περιβάλλοντος Δημήτρης Πετράκης.

«Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εκτιμά ότι η επαρκής κατανάλωση φρούτων και λαχανικών θα μπορούσε να εξοικονομήσει έως και 2,7 εκατομμύρια ζωές ετησίως», τονίζει ο κ. Πετράκης.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Πετράκη, ο FAO το 2012 αναλύει ότι οι κίνδυνοι υγείας των ανθρώπων από τη διατροφή των ζώων προέρχεται από:
- Χημικές ουσίες: διοξίνες, διβεζοφουράνια, αρωματικοί υδρογονάνθρακες και πολυχλωριωμένα διφαινύλια (PCBs).
- Μυκοτοξίνες: Aflatoxin B1, ochratoxin A, zearalenone, fumonisin B1, eoxinivalenol, T-2 και HT-2.
- Μέταλλα: Αρσενικό (ψάρια και θαλασσινά), κάδμιο (όστρακα, φρούτα, αβγά, κρέας), μόλυβδος (κόκκαλα, εγκέφαλος, νεφρά), υδράργυρος (θαλασσινά).
- Κτηνιατρικά φάρμακα: χλωραμφενικόλη/νιτροφουράνια σε γαρίδες, σκόνη γάλακτος, αντιβιοτικά στη διαδικασία ζύμωσης σπόρων για παραγωγή οινοπνεύματος, φαινυλβουταζόνη ως αντιφλεγμονώδες. Το 2011 πουλήθηκαν 8.481 τόνοι αντιβιοτικών για χρήση στην κτηνοτροφία, σε σύνολο 25 χωρών της Ε.Ε.
- Οργανοχλωρίνες, φυτοφάρμακα: Το 80% της παγκόσμιας καλλιέργειας σόγιας (κυρίως μεταλλαγμένης) προορίζεται για ζωοτροφή των ζώων που απαιτεί τεράστιες ποσότητες νερού και χημικών φυτοφαρμάκων και ζιζανιοκτόνων (Greenpeace).

Μόλυνση χορτονομών, ζωοτροφών και βοσκοτόπων, ζωικά και φυτικά πρωτεϊνικά γεύματα που δίνονται απευθείας σε ζώα.

- Μικρόβια: Βρουκέλλα, σαλμονέλα, ενδοπαράσιτα (εχινόκοκκος, τοξόπλασμα, κυστίκερκος, τριχινέλλα) και τοξικά φυτά»...

http://www.topontiki.gr/article/281867/trome-katsarides-prionidi-xyloy-ygro-apo-proktiko-adena-apisteytes-kataggelies-apo

pontikos69

Μπίρες με υγρό που έχει αφαιρεθεί από την ουροδόχο κύστη των ψαριών...

s14111.gif s14111.gif s14111.gif s14111.gif s14111.gif s14111.gif


Ξερνάω απο τώρα  :big-burp: :big-burp: :big-burp: :big-burp: :big-burp:

woody

kokorokokong

evrasiatis

Ας είναι 'παλτό', 'φόλα','έπιπλο','σαύρα','ξενέρωτη' και ξεπέτα.Αν έχει σχιστά μάτια την συγχωρώ και την πληρώνω αδρά.

Statham

ειμαι παλιος και ωραιος

god of war



σπυρος ακαποτίδης

Παράθεση από: lord porn στις Μαΐου 26, 2015, 09:58:06 ΜΜ
Η μπύρα είναι γιατρικό πάντως!  :respect18: :10311:


Μπορει να σου προκαλέσει την μεγαλύτερη ζημιά

Elon Musk

Αυτες οι τροφες θα επρεπε να ειχαν κυρηχτεί παράνομες


milfiadis

Παράθεση από: lordos gamiston στις Μαΐου 26, 2015, 09:58:06 ΜΜ
Η μπύρα είναι γιατρικό πάντως!  :respect18: :10311:


Για να κάνεις σπλαχνικό λίπος και να τρέχεις για λιποαναροφήσεις

Στούντιο 12

Your Angel

GreeceVIP Escorts

Brilsou 36

KONLEOS 92A

Diamon Spa

Bourbaxi19

Κροκεών 6 Ισόγειο

ioanninon 5

Lelas karagiani 35

BODY MASSAGE

Sygroy 108

TATOIOU 71

Dreams

CG Athens

Greekgirls-escorts.com

Sweet Escape

Marnis 28

Kassandras 4B isogeio

KONLEOS 166A

Anna Bergas 6

Fokeas 27B

Ethereal SPA

ΚΩΝ/Λεως 128

XANIA Eros

Studio 3 XANIA

Studio 11

Studio VIP HRAKLEIO

EDEM ΜΑΛΙΑ ΚΡΗΤΗ

Luna Rodos

Amazones

Maria IND

IOANNA IND

NeLLy IND

Αναστασια IND

ΖΩΗ(IND)

Julia IND

Aimilia Barak

Agni Massage

MEDUSA

FRANTZI 2