![]() |
Προηγούμενο Studio | Επόμενο Studio |
Περιγραφή: Στατιστικά Φωτογραφίας: Εμφανίσεις: 191190 Μαΐου 05, 2023, 07:25:04 ΜΜ Βαθμολογία: ![]() ![]() ![]() Σύνολο Likes: 0 |
13 λεπτά πριν |
Μεταναστευτικό - Προσφυγικό ζήτημα 31 λεπτά πριν |
Φιλοσοφικά γνωμικά-παροιμίες-φράσεις 43 λεπτά πριν |
56 λεπτά πριν |
1 ώρα πριν |
Τζούλια Αλεξανδράτου porn videos photos και άλλα 2 ώρες πριν |
2 ώρες πριν |
Ελληνίδες Βίζιτες ανεξάρτητες αλλά και από γραφεία!! 2 ώρες πριν |
Χύσιμο στη μούρη ποιές πουτάνες το κάνουν και με πόσα? 2 ώρες πριν |
2 ώρες πριν |
2 ώρες πριν |
Τέλος το ελεύθερο πορνο στο Internet 2 ώρες πριν |
Ερασιτεχνικες φωτογραφιες και βιντεο κοριτσιων απο την προσωπικη μας συλλογη!! 2 ώρες πριν |
2 ώρες πριν |
Αυτην ήθελα
Μελετώντας τις γραφές της ενημέρωσης κατέληξα στη Νεφέλη.Ελληνιδα με κωλαρα όπου και την δίνει παρεπιπτόντως με το αζημίωτο φυσικά και μάτια bedkiller.Ανετο πιπωμα και πέρασμα στα αρχιδοσφαιριδια και την πηρα στα τέσσερα με φάπες στα κωλομερια.Αξια κοπελιά και παράδειγμα προς μίμηση.
φιλόξενη κωλάρα!
πρώτη φορά σε αυτό το στούντιο για τα μάτια της Νεφέλης μια νεαρή όμορφη ελληνίδα με ωραία πιασίματα.η τσατσά μου ανακοίνωσε οτι στα 50 ευρώ κάνει ελευθερο στοματικό 60 τελειωτικό στο στόμα στα 80 το πρωκτικό και 100 η μισή ώρα με όλα τα προγράμματα μέσα.φυσικά πλήρωσα για μισή ωρίτσα να το ευχαριστηθώ.η Νεφέλη μπήκε στο δωμάτιο με χαμόγελο κι όπως ήμουν όρθιος ξεκινήσαμε το χαμούρεμα.φιλιά στο λαιμό στο στόμα και πέφτει στα γόνατα για να αρχίσει τα πνευστά.βαθιά πίπα με άψογη τεχνική και με ρούφηγμα στις μπάλες για ώρα.ξαπλώνουμε για 69 όπου γεύτηκα και τις δυο τρυπούλες της με αυτή να βογγάει ηδονικά.προφυλαχτικό και με καβαλάει ανάποδα.μου λεει θες το μουνάκι μου ή τον κώλο μου.φυσικά το κωλαράκι σου λέω μωρό μου κι αφού τον σάλιωσε μπήκε μέσα μου αργά και βασανιστικά.το καυλί μου κούμπωσε άψογα και η αίσθηση ήταν τόσο καλή που ένιωθα οτι θα χύσω πολύ γρήγορα κι έτσι της της είπα να βγει και να με ξαναγλύψει.το έκανε με χαμόγελο κι αφού χαλάρωσα την έβαλα στα τέσσερα και ξαναμπήκα μέσα της.και πάλι όμως η κωλάρα της ήταν τόσο σφιχτή που ζήτημα είναι να άντεξα κάποια λίγα λεπτά.γρήγορα τελείωσες μου λέει,μάλλον σου άρεσε πολύ το κωλαράκι μου μου κάνει με πονηρό χαμόγελο.τηε έγνεψα καταφατικά κι αφού της έριξα ένα δυνατό σκαμπίλι στην κωλάρα της πήγα στο ντους.μια πολύ καλή συνεδρία με μια νεαρή ελληνίδα που μου προσέφερε ότι ακριβώς ζητούσα.σαφώς θα ξανατιμηθεί και λόγω των τιμών της που είναι ιδιαίτερα ελκυστικές και λόγω της όρεξης της να με ικανοποιήσει κι όχι να με κοροιδέψει.μπράβο Νεφέλη!
Ελληνίδα και σωστή
Είχα να βρω Ελληνίδα σε τόσο καλό επίπεδο αρκετό καιρό.
Δωμάτια απέναντι από την κουζίνα και να ακούω τους ρομαντικούς ήχους των τρένων.Εκει μπουκάρει και η μελαχρινή Νεφέλη με sub στυλ και με έκανε να νιώσω σαν γκόμενος της.Το έχει που λέμε το πουτανακι της το δίνω.Καραμελωμα και στα αρχιδοσφαιρίδια και στα τέσσερα να χαζεύω την κωλοχαράδρα της.
Μπήκα δυνατά μεχρι να αδειάσω από τις απανωτές «σφυρίζεις».
Γενικά με αποθέωνε καθόλη της διάρκεια της συνεύρεσης μας και γιαυτο την έχω σε πολύ εκτίμηση.
σουπερ πιπα
μεσημεριανη εξορμηση στο ιδρυμα για τα ματια της Νεφελης!μια πολυ σεξυ μελαχρινη με μαυρισμενο σωμα καππια τατουαζ και ζουμερη βραζιλιανικη κωλαρα!στα 60 ευρω το τελειωτικο στο στομα και φυσικα κλειδωσα εκει!μπουκαρε στο δωματιο καυλωτικα κι ετσι οπως ημασταν στα ορθια ξεκινησαμε το χαμουρεμα!η πουτσα μου εγινε καταρτι και απευθειας πεφτει στο πατωμα και ξεκιναει τα πνευστα!τι τσιμπουκαρα ειναι αυτη ρε μαγκες!βαθια με σαλια με φτυσιες με γλυψιμο στα παπαρια με ενταση με παθος!τρομερο τσιμπουκι μουδιασαν τα ποδια μου!ξαπλωνω και δεν την αφησα να κανει κατι αλλο ενα τεταρτο απολαμβανα την πιπα της ενω παραλληλα χαιδευα τη σουφρα της!το σπερμα μου εκτοξευθηκε με μανια στο προσωπο και στο στομα της εχυσα απολαυστικα με την καριολα!με κοιταγε χυμενη και χαμογελαγε πονηρα μου λεει θα τα ξαναπουμε?ρητορικο το ερωτημα!
Νεφελη πιστολι
ελληνιδα 28αρα με γεματη κωλαρα και εκφυλο προκλητικο προσωπο!γαμησι με τερματισμενα γλωσσοφιλα αγκαλιες και μια πιπα που με το ζορι κρατηθηκα να μην τη χυσω!μια σταση αντεξα κι αυτη με το ζορι με καυλωσε πολυ!την επομενη φορα θα της παρω και τον κωλο!