Εικόνα

«
 
»
Anastasi­a(Glamour Es… Anastasi­a(Your Angel… Anastazi­a(Magic Girl…
Anastasia(Your Angels)


Πληροφορίες Καταχωρητή

Πληροφορίες Στοιχείου

spoon

  • Moderator
  • Σύνολο Στοιχείων: 526
  • Σύνολο Σχολίων: 2
Θεάσεις477
Αξιολόγηση
Κριτικές1

Exif Metadata

Δεν βρέθηκαν δεδομένα Exif
Κριτικές Κατάταξη σχολίων ανα ημερομηνία - Αυξουσα Φθίνουσα

kalikantzarakos

  • Σύνολο Στοιχείων: 0
  • Σύνολο Σχολίων: 27
Σχόλιο #1 - Καταχωρήθηκε Νοέμβριος 19, 2022, 04:51:20 μμ

Άξια


Είχα σκοπό να περάσω λίγο καλά αλλά τελικά μετά το πέρας του ραντεβού μπορώ να πω ότι έφυγα υπέρ ευχαριστημένος!συνεννοηση με το γραφείο για Αναστασία , οι φωτό δείχνουν μια κοπέλα με μακρύ μαλλί και γλυκό πρόσωπο. αφού κλείστηκε το ραντεβου για ξενοδοχείο των βορείων προαστίων η κοπέλα ήρθε στην ώρα της και όταν άνοιξα τη πόρτα έπαθα πλάκα διότι η Αναστασία που είδα στης φωτογραφίες ηταν ακόμα πιο τούμπανο απο κοντά.!!
Πάμε στα του σέρβις που ειναι και βασικό.Η κοπέλα απλά σας λέω ότι το έχει και γυαλίζει το μάτι της. Μπήκε μέσα στο δωμάτιο κατευθείαν γλωσοφιλο και αφού γνωριστηκαμε βουρ για ντουζακι.Ξεκινήσαμε με πολλά φιλία χαδακια παντού, δεν έλεγε πουθενά όχι και με έκανε να νιώσω ότι είμαι με την γκομενα μου. Μετά πολύ καλό στοματικο υγρό , γλυψιμο φουλ στα αρχιδια...συνέχεια άρχισα και γω να γλυφω αυτό το τόσο καθαρό νινι της(Μοσχομυριζε) και αφού έχω καυλωσει τόσο πολύ πέρασα στο κυρίως πιάτο , πολλές μα παρά πολλές εναλλαγές χωρίς να λέει τίποτα, άγριο σφυροκοπημα και τέλος τελειωμα στα 4....
Υ.Γ επίσης θέλω να πω ότι έχει τέλεια επιδερμιδα,πολύ καθαρό call girl, και αν μπορούσα να βάλω υψηλότερη βαθμολογία θα το έκανα..
Αυτά........