![]() |
Προηγούμενο Massage | Επόμενο Massage |
Περιγραφή: Site: https://www.oneiromassage.gr/women.html![]() ![]() Στατιστικά Φωτογραφίας: Εμφανίσεις: 98604 Ιανουαρίου 10, 2024, 10:07:07 ΜΜ Βαθμολογία: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Σύνολο Likes: 3 |
Oi 10 Μεγαλύτεροι Pornstar όλων των Εποχών!!!Αφιέρωμα!! 9 λεπτά πριν |
Eλληνικό rap hip hop και trap! 14 λεπτά πριν |
Τα ωραιότερα κωλαράκια της πόλης μας!Στούντιο μπουρδέλα και ανεξάρτητες! 33 λεπτά πριν |
2 ώρες πριν |
2 ώρες πριν |
Ποιό είναι το αγαπημένο σας πρακτορείο Call Girls ; 2 ώρες πριν |
Ελληνικό κράτος - δημόσιες υπηρεσίες 2 ώρες πριν |
2 ώρες πριν |
Ημερήσια ενημέρωση για Στούντιο! 2 ώρες πριν |
3 ώρες πριν |
3 ώρες πριν |
Ενοικιάσεις - πωλήσεις ακινήτων 3 ώρες πριν |
3 ώρες πριν |
3 ώρες πριν |
Ιουλία για Ιούλιο
Εξόρμηση στα μασαζ πριν σφίξουν οι ζεστές.Μπουτακια και γλυκιές κορασιδες για χειροπρακτικές απολαύσεις σκοπός ζωής τυποι.Στον χωρο παίζανε τρια κορασια.Η Ιουλία, η Χριστίνα και η Ναταλια.Η Χριστίνα τουμπανέ εμφανιση.Πηρα την Ιουλία μιας και την πετυχα ελευθερη γιατι δεν ειναι και εύκολη υποθεση.Επαγγελματίας με ολη τη σημάδια της λέξης και πολυ καλη στο social.Περασε τις εξετάσεις με την κρέμα και περιποιήθηκε με ευλάβεια την τσαπού και τα αρχιδοκάρυδα.Δεκτική χωρις κολλήματα σε ολα.Η γυναικα ξερει την φαση και για αυτο αριστεύει στον χωρο αυτο.Βαλε κρέμα παρε κρέμα και φτάσαμε στο τελος.!Οποιος την εχει παρει με νοιωθει διαβάζοντας αυτες τις γραμμές.
Ναταλία
Όσες φορές έχω πάει εκεί δεν με έχουν απογοητεύσει οι κυρίες.Βασικα είχα πάρει παλιότερα μια Νίνα αν θυμάμαι καλά που τώρα δεν παίζει αλλά και την Ιουλια.
Ήρθε προσφάτως και η σειρά της Ναταλίας.Στυλ σοβαρού θηλυκού αλλά στο δωμάτιο ότι φτάνουμε στη γύμνια των κορμιών ξεδιπλώνεται.Εναρξη φυσικά με τον παραδοσιακό ναργιλέ και μετά σε ιεραποστολικό για πλήρη εφαπτόσουν.
Παίχτηκε στο τέλος και μασάζ για να με ισιώσει η Ναταλια.
Ενα πλήρης και εποικοδομητικό ημίωρο σε ελαιοκομίο.
Πήγα σε κορυφαία λαδοκόρη
Ακόμα να συνέλθω από τα χεράκια της κυρίας Ιουλίας.Στυλ σοβαρό που μέσα στο δωμάτιο μεταμορφώνεται.Εξαλλου μέσα στο δωμάτιο δείχνει η κάθε κορασίδα τι πουλιά πιάνει.Η Ιουλία με τσιμπούκωνε βασανιστικά και ήταν μαέστρος της καυλας.Με έστειλε με cow reverse και μασαζάκι στο τέλος για το «σβήσιμο».Μάχιμη κοπέλα με υψηλό φρόνημα στην πλήρη ευχαρίστηση του πελάτη.Γιαυτο και πάει μπροστά.
Χριστιναρα
Πάντα λατρεύω το cult γιατί ανεβαίνει η ψυχολογία μου.Το κατάστημα γαμαει και δέρνει από άποψη σημείου και στυλ.
Στυλ κωλομπαρούς
Στη Μάρνης δικαίως το όλο concept φέρνει σε κωλομπαρο όπως αναφέρουν και πολλοί συναγωνιστές.Αυτο είναι πολύ καλό γιατί βγαίνουν γούστα με τα κοράσια όπως η Ναταλί.Ηλικιακα μαζί με την Χριστίνα είναι οι πιο μικρές.Και είναι μελαχρινή με νόστιμο σώμα όπως μου αρέσει.Δουλευει τους αντίχειρες για το ξεπιάσιμο και και παίζει μετά και με τη γλώσσα.Δινει σημασία στο πνευστό και το πάει καλά.Μου έδωσε ένα happy ημίωρο και έπαιξε επάξια και με το δικό της χαρτί.Περιποιητικη επίσης και στο ξεβγαλσιμο μέχρι τον αποχωρισμό.