kifisou 60

Glamour

GDE

Brilisoy 46

Trigeta 3

Kifisou 30

Hlia Hliou 82

KONLEOS 132

XOMATIANOY 11

ioaninon 3 KATO

AGN

EscortsClub

AdultClub

Athens Escorts

Iris Solomou 70

Kalirois 36

ioaninon 3 OROFOS

Agyras 12

Agyras 9

Sensuality

Βριλησσού 60 ΟΡΟΦΟΣ

Κασσάνδρας 3

Μπακνανά 47

Βέργας 6 ΚΑΤΩ

Αλκαμένους 113

KALAMATA erotic

STUDIO 4 ΚΑΛΑΜΑΤΑ

STAR Sparti

Hot Studio Lamia

Bolos Xatziargyrh 15

Moyseos 3a BOLOS

Cherry Club Βόλος

Xalkida Erotica

ΚΑΤΕΡΙΝΗ paradise

ATHENSSEXSTUDIOS

Sabrina

Adriana

Nikol

Μαίρη Μασάζ

Princes

Tα Καλύτερα Σουβλάκια της Αθήνας!!!!

Ξεκίνησε από Midenistis, Μάρτιος 25, 2014, 06:42:18 ΜΜ

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

kerveras

Παράθεση από: colombianos στις Οκτωβρίου 26, 2017, 08:45:21 ΜΜ
Φάγατε κάτι για την λιγούρα εεεε??? 291.gif
Έτσι, να λαδωσει λίγο αντερακι. Λιτά, φτωχά και τίμια

luke cage

Η ΕΕ εξετάζει την απαγόρευση του γύρου - Ποια ουσία ανιχνεύτηκε



Το ενδεχόμενο να απαγορεύσει τον γύρο και το ντονέρ  εξετάζει η ΕΕ, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ

Ειδικότερα, το διαχρονικό και διάσημο σε όλο τον κόσμο σουβλάκι κινδυνεύει από μία διαπίστωση που έκαναν οι Πράσινοι.

Η ομάδα των Πρασίνων, μετά από ελέγχους, διαπίστωσε πως πολλές φορές στα κρέατα που προορίζονται για γύρο και ντονέρ υπάρχει φωσφορικό άλας, συστατικό το οποίο είναι επικίνδυνο για την υγεία όταν ψηθεί και ξαναζεσταθεί.

πηγη: http://www.economy365.gr/article/57143/i-ee-exetazei-tin-apagoreysi-toy-gyroy-poia-oysia-anihneytike

Longbowman

Καλά και για το κοκορέτσι τα ίδια λέγανε
Νομίζω μάλιστα ότι είναι ήδη απαγορευμένο   1232.gif
Έχω προλάβει Άννα Σέρβα με 20€ στο Διδύμου υπόγειο ! ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ !!

sailormoon

#free_gyros: Το Τwitter τρελαίνεται με την απαγόρευση του γύρου -Ξεκάθαρη προσπάθεια βιγκανοποίησης της Ελλάδας



Ιδιαίτερη αναστάτωση προκάλεσε χθες η είδηση που μετέδωσε η Bild ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση ετοιμάζεται να απαγορεύσει τον γύρο, εξαιτίας μια ουσίας, του φωσφορικού άλατος, η οποία είναι απαραίτητη σε ορισμένα παρασκευάσματα κρέατος με σούβλες.

Η Κομισιόν διέψευσε ότι πρόκειται να πράξει κάτι τέτοιο, ωστόσο η διάψευση δεν στάθηκε ικανή να καθησυχάσει τους χρήστες του Twitter η οποίοι εμφανίζονται πανέτοιμοι να αναλάβουν δράση σε περίπτωση που τελικά οι Βρυξέλλες προχωρήσουν σε απαγόρευση του γύρου. Απειλούν, ψάχνουν για τρόπους... αντίστασης και «παράνομης διακίνησης» και ήδη από τώρα ετοιμάζουν τα συνθηματικά τους.

http://www.iefimerida.gr/news/380285/freegyros-twitter-trelainetai-me-tin-apagoreysi-toy-gyroy-xekathari-prospatheia



dick may cum

Του Λευτέρη τα σουβλακια στη Σατωβριανδου παραειναι μικρά ενώ η τιμή τους ειναι παραπάνω απο τον μέσο όρο

illuminati

Τα κρέατα να ξέρετε ότι είναι απο ολλανδία , γαλλία και δανία.Οπότε το υλικό σε όλα τα σουβλατζίδικα είναι το ίδιο.

argiris4545

Γιώργος στην βεικου όλα τα λεφτά παλικάρια χαμός

pistole

Παράθεση από: illuminati στις Μάρτιος 06, 2018, 01:01:45 ΜΜ
Τα κρέατα να ξέρετε ότι είναι απο ολλανδία , γαλλία και δανία.Οπότε το υλικό σε όλα τα σουβλατζίδικα είναι το ίδιο.
Σωστος ο παιχτης

el mexicano

Παράθεση από: illuminati στις Μάρτιος 06, 2018, 01:01:45 ΜΜ
Τα κρέατα να ξέρετε ότι είναι απο ολλανδία , γαλλία και δανία.Οπότε το υλικό σε όλα τα σουβλατζίδικα είναι το ίδιο.
σκατά δλδ  :big-burp:

tasosanex

Παράθεση από: bodos στις Μάρτιος 06, 2018, 01:41:07 ΜΜ
επισης πολυ καλο σουβλακι το πιατσα καλαμακι στη νεα σμυρνη...ακριβο βεβαια αφου κοστιζει 2,5 ευρω..ομως με ενα σουβλακι δεν θες αλλο..και φυσικα ποιοτικο ....κατι που δυσκολα πλεον βρισκεις..

Πλατεια νεας σμυρνης κλασικο σουβλακι απο τα 80's ... Λευτέρης αλλα θες 3 να στανιαρεις

γιανης τουζας

απο το τζωνυς ο παρτουζας

luke cage

Το σουβλάκι στην Αθήνα έχει εξελιχθεί σε επιστήμη Χορτοφαγικό, γκουρμέ, ψαροφαγικό, ό,τι θες σε σουβλάκι υπάρχει στην Αθήνα



Σουβλάκι λέμε το χοιρινό κρέας περασμένο σε ξυλάκι, αλλιώς καλαμάκι, εξού και το «καλαμάκι» των Νότιων –οι Θεσσαλονικείς, όταν λένε «καλαμάκι», εννοούν το πλαστικό του φραπέ και των αναψυκτικών, αυτό που απαγορεύτηκε–, ή το τυλιχτό, δηλαδή κρέας-πίτα-ντομάτα-κρεμμύδι-τζατζίκι-μαϊντανό. Ή πίτα-κεμπάπ. Το βασικό κρέας για το σουβλάκι ήταν πάντα το χοιρινό (μικρά κομμάτια κρέατος ή γύρος), ενώ με τα χρόνια εμφανίστηκαν κοτόπουλο, μοσχάρι, προβατίνα, διάφορα κρέατα. Κάποιοι βάζουν μέχρι και φρυγαδέλι, λουκάνικο, κοκορέτσι και κοντοσούβλι. Ας πούμε ότι μέχρι εκεί το έδεσμα μπορεί να λέγεται σουβλάκι, αφού βασικό συστατικό του είναι το κρέας. Το σουβλάκι είναι διαχρονικό, πρέπει να είναι παραδοσιακό, να έχει κρέας που μυρίζει τσίκνα, και ακόμα κι αν το πειράξεις, πρέπει να το κάνεις σε τέτοιον βαθμό που να μη χάσει την αυθεντική του σύσταση. Από κει και πέρα, ο όρος περιγράφει μέχρι και το «παιδικό» (πίτα «με χωρίς κρεμμύδια και τζατζίκι», μόνο κρέας, ντομάτα και «πατατούλες») ενώ το «νηστίσιμο» ή «του αγρότη» ή «οικολογικό» ή «ορφανό» δεν θεωρείται σουβλάκι, γιατί δεν περιέχει κρέας (περιέχει όλα τα υπόλοιπα υλικά πλην του κρέατος).

Στη συνέχεια, το σουβλάκι έγινε «απομίμηση» ή «πατσαρδέ», δηλαδή ό,τι να 'ναι τυλιγμένο σε πίτα – μόνο που η πίτα δεν κάνει το σουβλάκι. Φτάσαμε στο σημείο να υπάρχει σουβλάκι με μανιτάρια, σουβλάκι με χαλούμι, με ψητές μελιτζάνες και φαλάφελ, με κολοκυθάκι και φέτα, με γύρο σολομού και καπνιστή πέστροφα – όλα αυτά είναι ok, αλλά δεν είναι ακριβώς σουβλάκια. Είναι τυλιχτά με σος, vegan food, vegetarian, μοντέρνα, που συμβαδίζουν με τους κανόνες της πολιτικής ορθότητας της εποχής, πάντως σουβλάκια δεν είναι. Δεν ξέρω πόσο μπορεί να εξελιχθεί το σουβλάκι, ελπίζω καθόλου, αλλά κάθε εποχή προσθέτει κάτι που καταστρέφει την αρχική συνταγή (η δεκαετία του '80 πρόσθεσε την τηγανητή πατάτα, τα '90s τις κέτσαπ-μαγιονέζα-μουστάρδα και το κοτομπέικον). Σήμερα το σουβλάκι έχει γίνει πιο «κουλτουριάρικο», με εξευγενισμένα τα αρχικά υλικά (καθόλου λάδι στην πίτα, κρέας χωρίς λίπος, ελαφρύ τζατζίκι, κρεμμύδια ξεπλυμένα με νερό, έξτρα light σος, καθόλου αλάτι), θυμίζοντας περισσότερο φαγητό νοσοκομείου. Το σουβλάκι είναι διαχρονικό, πρέπει να είναι παραδοσιακό, να έχει κρέας που μυρίζει τσίκνα, και ακόμα κι αν το πειράξεις, πρέπει να το κάνεις σε τέτοιον βαθμό που να μη χάσει την αυθεντική του σύσταση. Ευτυχώς, ακόμα και στις πιο updated και χίπστερ μορφές του υπάρχει ακόμα σε αξιοπρεπείς εκδοχές στην Αθήνα. Τελευταίο trend είναι το σουβλάκι προβατίνας του Hoocut. Πηγή: www.lifo.gr


Dragoste

Τα τυλιχτά του είναι πολύ μικρά αρκετά ακριβά αλλά είναι πολύ νόστιμα.Αυτό με την προβατίνα ειδικά τα σπάει.
http://www.fnl-guide.com/gr/el/restaurant-news/news-hoocut/

GOLF


Στούντιο 12

Your Angel

GreeceVIP Escorts

Brilsou 36

KONLEOS 92A

Diamon Spa

Bourbaxi19

Κροκεών 6 Ισόγειο

ioanninon 5

Lelas karagiani 35

Body & Touch

BODY MASSAGE

Sygroy 108

TATOIOU 71

Dreams

Athens Call Girls

Greekgirls-escorts.com

Sweet Escape

Marnis 28

Rose Massage

Kassandras 4B isogeio

KONLEOS 166A

Anna Bergas 6

Fokeas 27B

Πατησίων 131

Φυλής 71Β

XANIA Eros

Studio 3 XANIA

Studio 11

Studio VIP HRAKLEIO

ΕΡΩΣ2 ΜΑΛΙΑ ΚΡΗΤΗ

Luna Rodos

Amazones

Maria IND

IOANNA IND

Aimilia Barak

Anna Maria

Stefania

MEDUSA

FRANTZI 2