kifisou 60

Glamour

GDE

Brilisoy 46

Trigeta 3

Kifisou 30

Hlia Hliou 82

KONLEOS 132

XOMATIANOY 11

ioaninon 3 KATO

AGN

EscortsClub

AdultClub

Athens Escorts

Iris Solomou 70

Kalirois 36

ioaninon 3 OROFOS

Agyras 12

Agyras 9

Sensuality

Βριλησσού 60 ΟΡΟΦΟΣ

Κασσάνδρας 3

Μπακνανά 47

Βέργας 6 ΚΑΤΩ

Αλκαμένους 113

KALAMATA erotic

STUDIO 4 ΚΑΛΑΜΑΤΑ

STAR Sparti

Hot Studio Lamia

Bolos Xatziargyrh 15

Moyseos 3a BOLOS

Cherry Club Βόλος

Xalkida Erotica

ΚΑΤΕΡΙΝΗ paradise

Sabrina

Adriana

Nikol

Μαίρη Μασάζ

Stefania

Princes

Χάπια που σε κάνουν ντούρο-Αφροδισια-Γυμναστική-Διατροφή!

Ξεκίνησε από KaVLOF, Ιουλίου 30, 2012, 02:50:34 ΜΜ

0 Μέλη και 5 Επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Βοηθάνε?

ΝΑΙ
ΟΧΙ

Πυρινη Καυλα

Δοκιμασα cialis 20mg,τηη πρωτη φορα το εκοψα στην μεση και πηρα 10μγ δλδ.το αποτελεσμα 2 μερες οποτε ηθελα πληρης στυση,μετα το 10mg το εκοψα στην μεση και το εκανα 5mg,το αποτελεσμα για μια μερα αψογα.Απλα αν δεν το εχετε αναγκη,,και το παιρνετε σαν ενυσχυση παρτε μικρη ποσοτητα.
Τωρα αισθανθηκα μια μικροζαλαδα για λιγη ωρα,απο την ληψη του,σημαδι οτι δουλευει,και μια μικροκαουρα που δεν κρατησε και πολυ,οταν ειχα φαει!!


KaVLOF


Τροφές με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη    PDF      Εκτύπωση      E-mail   
Συντάχθηκε απο τον/την Δημήτρης Δάνας   

Τα τρόφιμα που περιέχουν υδατάνθρακες (γάλα, φρούτα, δημητριακά, όσπρια κλπ) αυξάνουν την
   

γλυκόζη στο αίμα. Ανάλογα με το αν είναι απλοί υδατάνθρακες (ζάχαρη, χυμοί φρούτων, μέλι κλπ)
   

ή σύνθετοι υδατάνθρακες (δημητριακά, όσπρια κλπ), διαφέρει και η ταχύτητα μεταβολισμού τους
   

στον οργανισμό.
   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Ο Γλυκαιμικός Δείκτης (ΓΔ) μας δείχνει το πόσο αυξάνεται το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα 2-3
   

ώρες μετά την κατανάλωση ενός τροφίμου, έχοντας σαν βάση αναφοράς την γλυκόζη.
   

   

   

   

   

   

   

Είναι αναγκαία η κατανάλωση τροφίμων με χαμηλό ΓΔ (<40):
   

   

   

Χαμηλός ΓΔ
   

<40
   

   

   

   

   

Μέτριοσ ΓΔ
   

40-60
   

   

   

   

   

Υψηλός ΓΔ
   

>60
   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Επειδή ο ΓΔ σχετίζεται με την ποιότητα των σακχάρων & όχι με την ποσότητα, χρειάζεται και ο υπο-
   

λογισμός του Γλυκαιμικού Φορτίου (ΓΦ) που υπολογίζεται με τον τύπο ΓΦ=(ΓΔ/100)x το ποσοστό των
   

σακχάρων στο τρόφιμο. Όσο μικρότερο το ΓΦ τόσο καλύτερα.
   

   

   

   

   

   

   

   

   
                  

Τροφή
   

Θερμίδες
   

Πρωτεΐνες
   

Υδατάνθρακες
   

Λίπος
   

Γλυκαιμικός
   

   

στα 100 γρ
   

   

   

   

Δείκτης
   

   

      

      

   

Φρουκτόζη
   

334,0
      

      

20,0
   

Ζάχαρη κρυσταλλική
   

334,0
   

0,0
   

83,4
   

0,0
   

68,0
   

Μέλι
   

330,0
   

0,3
   

82,3
   

0,0
   

87,0
   

Γλυκόζη
   

334,0
   

0,0
   

83,4
   

0,0
   

100,0
   

   

      

      

   

Δημητριακά ολικής άλεσης
   

      

      

40,0
   

Ψωμί σίκαλης
   

317,0
   

6,9
   

59,6
   

5,6
   

42,0
   

Κουάκερ
   

368,0
   

14,8
   

67,8
   

4,2
   

49,0
   

Δημητριακά πρωινού
   

363,0
   

2,0
   

82,5
   

2,8
   

54,0
   

Ψωμί του Τοστ
   

303,0
   

4,3
   

58,8
   

5,6
   

69,0
   

Ψωμί άσπρο
   

216,0
   

4,9
   

29,7
   

8,6
   

69,0
   

Ψωμί ολικής άλεσης
   

232,0
   

8,1
   

33,7
   

7,2
   

72,0
   

Κορν Φλεικς χωρίς ζάχαρη
   

141,0
   

8,0
   

25,0
   

1,0
   

80,0
   

   

      

      

   

Αβγό βραστό
   

155,0
   

12,0
   

0,9
   

11,5
   

1,0
   

Γάλα σόγιας εμπλουτισμ.
   

60,0
   

5,8
   

7,6
   

0,7
   

20,0
   

Γάλα  1%
   

41,0
   

3,3
   

4,8
   

1,0
   

31,0
   

Γάλα  2%
   

58,0
   

5,3
   

4,8
   

2,0
   

31,0
   

Γάλα  0%
   

36,0
   

4,5
   

4,5
   

0,0
   

32,0
   

Γάλα εβαπορέ 4,2%
   

89,0
   

6,0
   

6,8
   

4,2
   

33,0
   

Γάλα 3,5%
   

65,0
   

3,2
   

4,6
   

3,5
   

34,0
   

Γάλα φρέσκο ολόπαχο
   

75,0
   

4,0
   

5,5
   

4,0
   

34,0
   

Γιαούρτι κανονικό 4,5%
   

77,0
   

4,5
   

4,5
   

4,5
   

36,0
   

Γιαούρτι 2%
   

97,0
   

5,9
   

12,8
   

2,0
   

36,0
   

   

      

      

   

   

      

      

   

Μακαρόνι κοφτό
   

145,0
   

5,0
   

30,0
   

0,5
   

42,0
   

Γλυκοπατάτες
   

112,0
   

2,9
   

23,0
   

0,9
   

51,0
   

Ζυμαρικά από σιμιγδάλι ωμά
   

350,0
   

12,5
   

74,5
   

0,5
   

59,0
   

Ρύζι σκούρο αναποφλοίωτο
   

117,0
   

2,0
   

25,0
   

1,0
   

66,0
   

Πατάτες βραστές
   

67,0
   

1,9
   

14,5
   

0,1
   

70,0
   

Πατάτες τηγανητές
   

280,0
   

4,3
   

36,0
   

13,2
   

75,0
   

   

      

      

   

   

      

      

   

Σόγια βραστή
   

353
   

30,9
   

26,5
   

13,7
   

15
   

Φασόλια βραστά
   

135
   

8
   

23
   

1,2
   

20
   

Φακές νερόβραστες
   

122
   

6
   

21
   

1,5
   

29
   

Ρεβύθια ξερά ωμά
   

360
      

      

30
   

Παντζάρια βραστά
   

34
   

1,1
   

7,2
   

0,1
   

40
   

Φασόλια μαυρομάτικα βρασμένα
   

      

      

42
   

Αρακάς νερόβραστος
   

62
   

4,1
   

10,6
   

0,3
   

48
   

Καλαμπόκι
   

      

      

54
   

   

      

      

   

Κεράσια
   

78
   

1,3
   

17,4
   

0,3
   

23
   

Φράουλες
   

38
   

0,7
   

8
   

0,3
   

23
   

Γκρέιπ Φρουτ
   

89
   

1,1
   

21,2
   

0
   

26
   

Ροδάκινα με φλούδα
   

42
   

0,6
   

9,7
   

0,1
   

29
   

Μήλα μεγάλα
   

59
   

0,2
   

14,5
   

0,1
   

33
   

Αχλάδια
   

68
   

0,7
   

15,3
   

0,4
   

34
   

Πορτοκάλι
   

55
   

1
   

12,2
   

0,2
   

40
   

Πορτοκάλι χυμός
   

      

      

52
   

Σταφύλια
   

77
   

1,3
   

15,7
   

1
   

45
   

Μπανάνες ώριμη
   

95
   

1,1
   

22,2
   

0,2
   

52
   

Καρότα
   

      

      

49
   

Καρπούζι
   

      

      

72
   

   

      

      

   

Παγωτό κρέμα
   

201
   

4,1
   

20,8
   

11,3
   

36-60
   

Κέικ απλό συσκευσμ.
   

347
   

3,7
   

58,3
   

11
   

46
   

Κέικ σοκολάτας συσκ.
   

451
   

4,1
   

57
   

23
   

46
   

Σοκολάτα γάλακτος
   

600
      

      

70
   

Mars
   

      

      

   

Φυστίκια αράπικα
   

      

      

14
   
   

      

      

   
   

      

      

   

Coca Cola
   

      

      

63
   

Πορτοκαλάδα με ανθακικό
   

      

      

68
   

Energy drinks
   

      

      

95
   
                  

Λουκάνικα Κοτοπουλο 100γρ
   

85
   

13
   

4
   

17
      

Λουκάνικα Γαλοπούλας 100γρ
   

113
   

15
   

4
   

19
http://www.e-wellness.gr/foods-combinations/47.html

Coldworld

Επισης τ' αναβραζοντα χαπια KORRES ειναι καλη περιπτωση. Περιεχουν βασιλικο πολτο κ κατι ακομα που δεν θυμαμαι, εχει 20-25 δισκια μεσα τ'οποια περνεις πρωι - βραδυ. Στα μεσα της αγωγης θα εισαι  :penisdance:
Αφού δεν μας σέβεστε θα μας φοβάστε...

KaVLOF

Παράθεση από: Coldworld στις Σεπτεμβρίου 14, 2012, 02:10:43 ΜΜ
Επισης τ' αναβραζοντα χαπια KORRES ειναι καλη περιπτωση. Περιεχουν βασιλικο πολτο κ κατι ακομα που δεν θυμαμαι, εχει 20-25 δισκια μεσα τ'οποια περνεις πρωι - βραδυ. Στα μεσα της αγωγης θα εισαι  :penisdance:
Τιμη ξερουμε?

Coldworld

Αφού δεν μας σέβεστε θα μας φοβάστε...

KaVLOF



KaVLOF

Βασιλικός πολτός
100% ΑΓΝΟΣ Bio ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ

Ο βασιλικός πολτός αποτελεί ένα αγνό, φυσικό προϊόν που παράγουν οι μέλισσες: βασικό συστατικό διατροφής της βασίλισσας μέλισσας, της επιτρέπει να ζει 5 χρόνια σε αντίθεση με τις εργάτριες μέλισσες οι οποίες ζουν μόνο 45 ημέρες. Χάρη στην ιδιαίτερη και αμίμητη σύνθεση του ο Βασιλικός Πολτός είναι ένα προϊόν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλης της οικογένειας

ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΥΡΥΣΙΤΕΧΝΙΑΣ

Για να μπορέσουν να εξασφαλιστούν αφενός η άριστη ποιότητα και αφετέρου αναλλοίωτα όλα τα θρεπτικά συστατικά και οι βιταμίνες του προϊόντος, ο βασιλικός πολτός ψύχεται στους -3 βαθμούς κελσίου αμέσως μετά την  συλλογή του και αφού αποψύχεται, συσκευάζεται  μέσω μερικής πίεσης μειωμένου οξυγόνου γεγονός που επιτρέπει την συντήρηση του προϊόντος εκτός ψυγείου πριν το άνοιγμα. Αποκλειστική μέθοδος συσκευασίας και συντήρησης που εξασφαλίζει ότι το προϊόν διατηρεί την απόλυτη φρεσκάδα του και αναλλοίωτα στο ακέραιο όλα τα πολύτιμα συστατικά του(βιταμίνες, αμινοξέα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία).

Ενήλικες: 1 δοσομετρικό κουταλάκι (περίπου 1 gr)για 4 έως 6 εβδομάδες στην αρχή του φθινοπώρου ή σε περιόδους φυσικής και πνευματικής κούρασης. Δεν συνιστάται σε έγκυες γυναίκες και σε παιδιά κάτω των 4 ετών.

Παιδιά άνω των 4 ετων: ¼ έως 1/2 δοσομετρικό κουταλάκι σκέτο ή μέσα σένα κουταλάκι μέλι

Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας διατηρείστε το προϊόν στο ψυγείο
Τιμή:    11,50 €    
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ
http://www.elmeliabio.gr/417D13F1.el.aspx


KaVLOF


Η διατροφική αξία των καρυδιών

Η διατροφική αξία των καρυδιών
Έχουν γεύση που χωράει παντού - σε σαλάτες, γλυκά, επιδόρπια -, αλλά στέκεται άνετα και μόνη της, χάρη στην υψηλή διατροφική αξία που τη συνοδεύει.
Τα καρύδια έχουν αγαπηθεί τα τελευταία χρόνια και από τους ειδικούς, ως τροφή πλούσια σε φυτικές ίνες, μέταλλα (μαγνήσιο, φώσφορο, κάλιο, ασβέστιο, χαλκό) και βιταμίνες, όπως Β6 και Ε_ γνωρίζατε ότι μία χούφτα καρύδια έχει τόση βιταμίνη Ε όση μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο;

Στον κατάλογο των πλεονεκτημάτων προστίθεται η αντιοξειδωτική δράση τους, καθώς τα καρύδια είναι πλούσια σε φυτικές στερόλες και περιέχουν υψηλές ποσότητες μονοακόρεστων, και πολυακόρεστων ω-3 (ωφελούν τα οστά, ενισχύουν τις εγκεφαλικές λειτουργίες) και ω-6 λιπαρών οξέων.

Οι λάτρεις των ξηρών καρπών οφείλουν βεβαίως να δείξουν αυτοσυγκράτηση: 30 γρ. καρύδια δίνουν περίπου 200 θερμίδες, γεγονός που σημαίνει ότι δεν πρέπει κανείς να υπερβαίνει σε κατανάλωση τις 1-2 μερίδες ημερησίως (30-60 γρ.).

Κοιμηθείτε σαν πουλάκι
Η μελατονίνη που υπάρχει στα καρύδια φαίνεται να αυξάνει τις συγκεντρώσεις της ορμόνης αυτής στο αίμα, χαρίζοντας ποιοτικά καλύτερο ύπνο.

Πέτρα στη χολή; Καρύδια!
Είναι κοινό μυστικό ότι η κατανάλωση τροφίμων πλουσίων σε μαγνήσιο, όπως τα καρύδια, προστατεύει από τις πέτρες στη χολή. Έρευνα που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι («American Journal of Epidemiology») έδειξε ότι οι άνδρες που κατανάλωναν 5 ή περισσότερες φορές την εβδομάδα τέτοιες τροφές παρουσίαζαν περίπου 30% μικρότερο κίνδυνο να αναπτύξουν χολολιθίαση. Αντίστοιχη έρευνα, ως προς τις γυναίκες, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η συχνή κατανάλωση ξηρών καρπών μειώνει τον κίνδυνο χολοκυστεκτομής.

Ασπίδα για τις αρτηρίες και την καρδιά
Έχετε απολαύσει ένα γεύμα υψηλής περιεκτικότητας ζωικού λίπους; Η κατανάλωση καρυδιών φαίνεται να προσφέρει μεγαλύτερη προστασία στις αρτηρίες (από τις βραχυπρόθεσμες βλάβες του ζωικού λίπους), σε σχέση με το ελαιόλαδο_ σύμφωνα τουλάχιστον με έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Journal of the American College of Cardiology».
Επιπλέον, η αργινίνη που περιέχουν αυξάνει την παραγωγή νιτρικού οξέος, το οποίο βοηθά στη διατήρηση της ευκαμψίας των αρτηριών, μειώνοντας την πιθανότητα παρουσίασης θρόμβων. Γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα τον περιορισμό του κινδύνου εγκεφαλικών επεισοδίων και εμφράγματος του μυοκαρδίου.

Κατά του καρκίνου
Tα καρύδια περιέχουν την ουσία IPP, που φαίνεται να συμβάλλει στην πρόληψη του καρκίνου. Η ουσία αυτή καταστέλλει τη δράση ενός ενζύμου που εμπλέκεται στη δημιουργία καρκίνων (π.χ. των πνευμόνων και των ωοθηκών), ενώ έχει τη διπλή ιδιότητα να καταστρέφει τους όγκους και να ενισχύει τη δράση των φαρμάκων της χημειοθεραπείας, που χρησιμοποιούνται εναντίον αυτών των μορφών καρκίνου. Σε αντίθεση μάλιστα με τα εν λόγω φάρμακα, η ουσία IPP δεν είναι τοξική.

Τι πρέπει να γνωρίζετε
Φυλάσσετέ τα σε μέρος ξηρό και δροσερό. Ακόμη καλύτερα διατηρείτε τα σε αεροστεγή δοχεία στο ψυγείο.

Το καβούρντισμα ή η προσθήκη αλατιού μειώνει την ευεργετική τους δράση.

Τα λιπαρά τους πρέπει να αντικαθιστούν τα λιπαρά ζωικής προέλευσης, διαφορετικά επιβαρύνουν τον οργανισμό με περιττές θερμίδες.
http://newpost.gr/post/79061/%CE%97-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%85%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CE%BD/

KaVLOF

Αμύγδαλα: H υγιεινή επιλογή



Tα αμύγδαλα αποτελούν το πιο πυκνό σε θρεπτικά συστατικά είδος ξηρών καρπών. Μια μερίδα (περίπου 20 αμύγδαλα, όσα δηλαδή χωράνε σε 2 χούφτες) είναι άριστη πηγή βιταμίνης Ε και μαγνησίου, καλή πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών και προσφέρουν κάλιο, ασβέστιο, φώσφορο, σίδηρο και πολυακόρεστα λιπαρά.

Σύμφωνα με τον Αμερικάνικο Σύλλογο Διαιτολόγων η κατανάλωση μιας χούφτας αμυγδάλων την ημέρα συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης κορεσμένων λιπαρών και στην αύξηση της κατανάλωσης απαραίτητων θρεπτικών συστατικών όπως οι φυτικές ίνες, η πρωτεΐνη και η βιταμίνη Ε.

Τι προσφέρουν οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία στα αμύγδαλα;

Η βιταμίνη Ε είναι ένα σημαντικό αντιοξειδωτικό που συμβάλλει στην ελλάτωση του ρυθμού γήρανσης των κυττάρων, ενώ το μαγνήσιο συντελεί στη διατήρηση της καλής υγείας των οστών. Οι φυτικές ίνες συμβάλλουν στην καλή υγεία της καρδιάς και του γαστρεντερικού συστήματος, η πρωτεΐνη αποτελεί δομικό συστατικό των μυών, των τριχών και των νυχιών. Τέλος τα μονοακόρεστα λιπαρά, είναι τα καλά λιπαρά που συμβάλλουν στη μείωση της ολικής χοληστερίνης αν αντικαταστήσουν τα κορεσμένα λιπαρά.

Αμύγδαλα: Ένα μικρό βήμα για την υγεία της καρδιάς

Σύμφωνα με μελέτη που διεξάχθηκε από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο, τα αμύγδαλα μπορούν να καταναλωθούν στα πλαίσια μιας διατροφής για τη μείωση της χοληστερίνης μαζί με άλλες τροφές όπως το ψάρι, τα άπαχα κρέατα και η βρώμη. Τα άτομα που ακολούθησας αυτή τη διατροφή κατάφεραν να ελαττώσουν την ολική τους χοληστερίνη κατά 20%.

Αμύγδαλα: Τελικά μας παχαίνουν;

Σε μια άλλη μελέτη του Πανεπιστημίου Queens ζητήθηκε από τα άτομα που συμμετείχαν να καταναλώνουν 60γρ αμύγδαλα ημερησίως, χωρίς να αλλάξουν τις υπόλοιπες διατροφικές τους συνήθειες. Αυτό που παρατηρήθηκε ήταν ότι τα άτομα όχι μόνο δεν πήραν βάρος, αλλά μείωσαν τις ποσότητες από τις άλλες τροφές και αύξησαν την πρόσληψή τους σε μαγνήσιο και βιταμίνη E. Tα αμύγδαλα με το συνδυασμό πρωτεΐνης και φυτικών ινών που περιέχουν, κράτησαν τα άτομα της μελέτης περισσότερη ώρα σε κορεσμό από ότι πριν.

Συμπερασματικά, η κατανάλωση 10-20 αμυγδάλων ημερησίως ως ενδιάμεσο σνακ ή ακόμα με γιαούρτι ή θρυμματισμένα σε μια σαλάτα αποτελούν ιδανική τροφή ρύθμισης βάρους αλλά και πρόληψης των καρδιαγγειακών παθήσεων.
http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=7849

KaVLOF

Αφροδισιακά

Μπανάνα
Η μπανάνα είναι ακόμα ένα από τα τόσο αφροδισιακά. Η περιεκτικότητα τους σε βιταμίνες και κάλιο, βοηθάνε στην αύξηση και την παραγωγή ορμονών και στην καλή λειτουργία του μυϊκού μας συστήματος.
Η ιδιαίτερη γεύση και υφή της και ασφαλώς το σχήμα της βοηθάει στην προτίμηση της, από τα ζευγάρια που έχουν αυξημένο το αίσθημα της φαντασίας και του παιχνιδιού.
Εικόνα - Μπανάνα (Αφροδισιακά)
More Sharing ServicesΜοιράσου Share on twitter
Σοκολάτα (καφεΐνη, θειοβρωμίνη)
Η σοκολάτα στα αρχαία χρόνια κατείχε τιμητική θέση, αφού την αποκαλούσαν τροφή των Θεών. Σήμερα είναι το πιο δημοφιλείς αφροδισιακό σε όλο τον κόσμο. Το αφροδισιακό αυτό έχει περιέχει ιχνοστοιχεία τα οποία δίνουν το αίσθημα της ικανοποίησης, περιέχει τα περισσότερα αντιξειδωτικά στοιχεία από κάθε άλλο αφροδισιακό και τρείς από τις βασικότερες ουσίες που βοηθούν την καθιστούν στην κορυφή των προτιμήσεων μας.
Οι ουσίες αυτές είναι η καφεΐνη που λειτουργεί ως διεγερτικό και αφυπνιστικό, η θειοβρωμίνη που ερεθίζει τον καρδιακό μυ και εξάπτει το νευρικό μας σύστημα και η φαινυλαιθυλαμίνη που είναι υπεύθυνη για την διαμόρφωση της διάθεσης και λειτουργεί κατά της κατάθλιψης. Εκτός όμως από τις ουσίες αυτές που δίνουν ενέργεια τον οργανισμό μας και κάνουν τους παλμούς της καρδιάς να επιταχύνονται, έχει και μία ουσία την φενυλεθυλαμίνη που σύμφωνα με έρευνες δημιουργεί επιδράσεις στην ψυχολογική μας κατάσταση. Αρκετοί πιστεύουν, κυρίως οι γυναίκες ότι η σοκολάτα λειτουργεί και σαν υποκατάστατο του έρωτα.
Οι καλύτεροι συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε με τη σοκολάτα για να πετύχουμε την μέγιστη απόλαυση και διέγερση είναι οι ξηροί καρποί, οι φράουλες, η μπανάνα και η σαμπάνια.
Εικόνα - Σοκολάτα (καφεΐνη, θειοβρωμίνη) (Αφροδισιακά)
More Sharing ServicesΜοιράσου Share on twitter
Μαϊντανός και σέλινο
Ο μαϊντανός και το σέλινο θεωρούνται αφροδισιακά περισσότερο για τις γυναίκες παρά για τους άνδρες. Αυτό οφείλεται στα συστατικά που περιέχει το σέλινο, το οποίο απελευθερώνει μία μυρωδιά παρόμοια με τον ανδρικό ιδρώτα που αναστατώνει τις γυναίκες διότι ενεργοποιεί τις υποδοχείς των φερορμόνων τους, ενώ ο μαϊντανός αποτελεί διεγερτικό για τη μήτρα.
Από ότι καταλαβαίνουμε από τα παραπάνω αυτά αφορούν τις γυναίκες, όμως δεν έχουν μόνο αυτές τις ιδιότητες, μπορούμε να πούμε ότι είναι και διουρητικά εξ' αιτίας των σπόρων τους.
Εικόνα - Μαϊντανός και σέλινο (Αφροδισιακά)
More Sharing ServicesΜοιράσου Share on twitter
Φασκόμηλο
Το φασκόμηλο εξ' αιτίας των ιδιοτήτων που έχει, μπορούμε να περιλάβουμε στην κατηγορία των αφροδισιακών. Έχει τονωτικές και διεγερτικές ιδιότητες, βοηθάει τον οργανισμό στην πέψη, επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος και λειτουργεί ως θεραπευτικό στον ερεθισμό του νευρικού μας συστήματος και γενικά για τον οργανισμό.
Επίσης το φασκόμηλο χρησιμοποιείται κατά της ανικανότητας των αντρών και ως βοηθητικό για άτομα τα οποία λόγο της κούρασης τους είτε σωματική, είτε πνευματική, έχουν μειωμένη ερωτική διάθεση.
Εικόνα - Φασκόμηλο (Αφροδισιακά)
More Sharing ServicesΜοιράσου Share on twitter
Ξηροί καρποί
Οι περισσότεροι ξηροί καρποί φημίζονται για την αφροδισιακή τους δράση, επειδή περιέχουν φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά στοιχεία και ψευδάργυρο, που συμβάλλουν στη βελτιώσει της κυκλοφορίας του αίματος και κατά συνέπεια στην αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας.
Ορισμένοι από τους καρπούς αυτού είναι τα αμύγδαλα, τα οποία είναι σύμβολο της μακροβιότητας, τα καρύδια, οι σπόροι κουκουναριού κ.α. Πιστεύεται ότι το άρωμα των ξηρών καρπών, έχει ερεθιστική δράση και αύξηση του πάθους κυρίως στις γυναίκες. Η επίδραση των ξηρών καρπών στη σεξουαλική μας ζωή, θα γίνει πιο έντονη εάν τους συνδυάσουμε με άλλες τροφές, όπως για παράδειγμα τα καρύδια με το μέλι.
Εικόνα - Ξηροί καρποί (Αφροδισιακά)
More Sharing ServicesΜοιράσου Share on twitter
Καφές
Ο καφές στα αρχαία χρόνια θεωρούνταν αφροδισιακό και διεγερτικό, σήμερα όμως δεν ισχύει και τόσο η αντίληψη αυτή. Η χρήση του εκείνο τον καιρό αποδεικνύει την παραπάνω αντίληψη, αφού οι γυναίκες τον χρησιμοποιούσαν για την ενίσχυση της γονιμότητας τους.
Στην εποχή έρευνες έχουν δείξει ότι έχει διεγερτικές ικανότητες, αλλά δεν το κατατάσσουν στα αφροδισιακά.
Εικόνα - Καφές (Αφροδισιακά)
More Sharing ServicesΜοιράσου Share on twitter
Μέλι
Το μέλι από τα αρχαία χρόνια θεωρείται αφροδισιακό. Εξ' αιτίας της ιδιαίτερα γλυκιάς του γεύσης και της ιδιαίτερης μυρωδιάς του, συμβάλλει στην καλή κυκλοφορία του αίματος και πιστεύεται ότι λειτουργεί σαν θεραπευτικό κατά της στειρότητας και της αντρικής ανικανότητας.
Στα χρόνια εκείνα το μέλι είχε την φήμη του αμαρτωλού συστατικού, γιατί το χρησιμοποιούσαν για ερωτικά φίλτρα και συνταγές καθώς και σαν κύριο επιδόρπιο, αφού δημιουργούσε ένταση και πάθος στη ερωτική επαφή. Ο καλύτερος συνδυασμός του μελιού για έντονη δραστηριότητα στην ερωτική μας ζωή είναι οι ξηροί καρποί και κατά προτίμηση τα καρύδια, με εξωτικά φρούτα κ.α.
Εικόνα - Μέλι (Αφροδισιακά)
More Sharing ServicesΜοιράσου Share on twitter
Αβοκάντο
Το αβοκάντο κατατάσσεται στις υψηλές θέσεις των αφροδισιακών. Προέρχεται από το δέντρο των όρχεων, καθώς έτσι το είχαν ονομάσει και γι αυτό απέκτησε την φήμη αυτή. Λειτουργεί υπέρ του καρδιαγγειακού συστήματος, δηλαδή καθαρίζει τα αγγεία, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στη σωστή κυκλοφορία του αίματος.
Η περιεκτικότητα του σε βιταμίνες, σε ιχνοστοιχεία και σε διατροφικές ουσίες είναι πάρα πολλές και χάρη στην δροσερή γεύση του και την περίεργη υφή του παραμένει στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων μας.
Η πλούσια περιεκτικότητα σε βιταμίνες και σε άλλες ουσίες, δημιουργούν στον οργανισμό μας νευροδιαβιβαστές, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την διαμόρφωση της ψυχολογικής μας διάθεσης και κατά συνέπεια για την αύξηση της σεξουαλικής μας επιθυμίας.
Εικόνα - Αβοκάντο (Αφροδισιακά)
More Sharing ServicesΜοιράσου Share on twitter
Γλυκάνισο (ανηθόλη)
Ένα από τα αρχαιότερα αφροδισιακά, είναι το γλυκάνισο, το οποίο περιέχει μια ουσία, την ανηθόλη σε ποσοστό περίπου 80%.. Πιστεύεται ότι η ανηθόλη, δίνει στο σώμα μια ξεχωριστή μυρωδιά και εμφανίζει ήπια οιστρογόνα δράση, δηλαδή αυξάνει την ερωτική επιθυμία. Επίσης λειτουργεί και ως θεραπευτικό κατά της ανικανότητα και της σεξουαλικής απομάκρυνσης.
Για να αναθερμάνουμε την ερωτική μας ζωή, καλό θα ήταν να προσθέσουμε στη διατροφή μας το γλυκάνισο. Μπορούμε να το καταναλώσουμε είτε με αλκοόλ, είτε με διάφορους χυμούς και φρούτα.
Εικόνα - Γλυκάνισο (ανηθόλη) (Αφροδισιακά)
More Sharing ServicesΜοιράσου Share on twitter
Σπαράγγια
Τα στεροειδή και κυρίως τα φυτοοιστρογόνα, μπορούν να λειτουργήσουν ως μια ορμονική θεραπεία τόσο για τους άνδρες, όσο και για τις γυναίκες. Η τροφή που πρέπει να εντάξουμε στη διατροφή μας για να προσλαμβάνουμε τα στεροειδή αυτά, είναι τα σπαράγγια, τα οποία σύμφωνα με κάποια στοιχεία προκύπτει ότι αυξάνουν και τα επίπεδα της τεστοστερόνης.
Αν αναλογιστούμε ότι το σπαράγγι μπορεί να μεγαλώσει μέχρι και 22 εκατοστά μέσα σε μία μέρα φανταστείτε τις επιδράσεις του στον οργανισμό μας.
Εικόνα - Σπαράγγια (Αφροδισιακά)
More Sharing ServicesΜοιράσου Share on twitter
Στρείδια
Ο ψευδάργυρος είναι ένα μέταλλο που σχετίζεται με την γονιμότητα και την καλή υγεία της σεξουαλικής σας ζωής. Είναι ένας απαραίτητος παράγοντας για την παραγωγή τεστοστερόνης, της ορμόνης δηλαδή που είναι υπεύθυνη για την σεξουαλική επιθυμία των αντρών και των γυναικών.
Αν φανταστούμε ότι σε κάθε εκσπερμάτωση ο άντρας, μπορεί να ξοδέψει μέχρι και 5mg ψευδαργύρου, φανταστείτε πόσο σημαντική σημασία παίζει, η ένταξη τροφών πλούσιων σε ψευδάργυρο, στην καθημερινή μας διατροφή. Τα στρείδια θα μπορούσε να είναι μία από τις τροφές αυτές, αφού περιέχουν πολύ μεγάλη ποσότητα σε ψευδάργυρο, αφού η κατανάλωση ενός μπορεί να αναπληρώσει τις απώλειες.
Εικόνα - Στρείδια (Αφροδισιακά)
More Sharing ServicesΜοιράσου Share on twitter
Ζυμαρικά
Στη σημερινή εποχή λόγω του στρες, τα αποθέματα της σεροτονίνης μας εξαντλούνται. Η σεροτονίνη είναι μία ουσία που βοηθάει στην εκσπερμάτωση και στην καλή ποιότητα του σπέρματος. Οι τροφές που πρέπει να προσθέσουμε στη διατροφή μας, για να αναπαράγουν την σεροτονίνη είναι οι υδατάνθρακες, όπως μακαρόνια. Ένα σπουδαίο αμινοξύ είναι η τρυπτοφάνη, το οποίο προκαλεί υπνηλία και βρίσκεται σε τρόφιμα όπως το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Ο συνδυασμός των υδατανθράκων (δηλαδή ζυμαρικά), των γαλακτοκομικών προϊόντων και των κρεάτων, βοηθάει τον οργανισμό να ηρεμήσει και να μπορέσει να αναπληρώσει τη χαμένη σεροτονίνη.
Εικόνα - Ζυμαρικά (Αφροδισιακά)
More Sharing ServicesΜοιράσου Share on twitter
Κεράσι
Η χοληστερόλη είναι μια ουσία που φράζει τις αρτηρίες και κατ' επέκταση συμβάλλει στη μείωση της στυτικής ικανότητας των αντρών. Καλό θα ήταν να μειώσουμε την ποσότητα τέτοιων τροφών, δηλαδή τροφών που βοηθούν στην αύξηση της χοληστερόλης, οι οποίες είναι τα τηγανιτά, το κόκκινο κρέας, το βούτυρο κ.α. Εάν αναλογιστούμε ότι το πέος στη στύση του, χρειάζεται δεκαπλάσια ποσότητα αίματος, αντιλαμβανόμαστε την καταλυτική σημασία που παίζουν τα φρούτα και ιδιαίτερα το κεράσι στην σεξουαλική δραστηριότητα, αφού βοηθούν τον οργανισμό να διατηρεί τη χοληστερόλη σε φυσιολογικά επίπεδα.

Διαβάστε Περισσότερα: http://www.asxetos.gr/default.aspx?tabid=162&s=196&sc=307#ixzz27Bip9Maq

KaVLOF

Οποτε μια σωστη διατροφη και λιγο γυμναστικη θα φερει το επιθυμητο αποτελεσμα!!

Coldworld

Παράθεση από: sotirof στις Σεπτεμβρίου 25, 2012, 12:35:10 ΠΜ
Οποτε μια σωστη διατροφη και λιγο γυμναστικη θα φερει το επιθυμητο αποτελεσμα!!
Γυμναστικη ναι....αλλα διατροφη χωρις πιτσες σουβλακια κ ποικιλιες λουκανικων με μπυρα δεν υπαρχει περιπτωση να κανω.
Αφού δεν μας σέβεστε θα μας φοβάστε...

Στούντιο 12

Your Angel

GreeceVIP Escorts

Brilsou 36

KONLEOS 92A

Diamon Spa

Bourbaxi19

Κροκεών 6 Ισόγειο

ioanninon 5

Lelas karagiani 35

Body & Touch

BODY MASSAGE

Sygroy 108

TATOIOU 71

Dreams

Athens Call Girls

Greekgirls-escorts.com

EscortOfficial

Sweet Escape

Marnis 28

Kassandras 4B isogeio

KONLEOS 166A

Anna Bergas 6

Fokeas 28B

Πατησίων 131

XANIA Eros

Studio 3 XANIA

Studio 11

Studio VIP HRAKLEIO

ΕΡΩΣ2 ΜΑΛΙΑ ΚΡΗΤΗ

Luna Rodos

Amazones

domsecrets

ATHENSSEXSTUDIOS

Maria IND

IOANNA IND

Aimilia Barak

Anna Maria

MEDUSA

FRANTZI 2