![]() |
Προηγούμενο Hot Girl | Επόμενο Hot Girl |
Περιγραφή: Link Στούντιο: https://www.athenssexstudios.gr/106-studio-12![]() ![]() Στατιστικά Φωτογραφίας: Εμφανίσεις: 19088 Ιανουαρίου 19, 2024, 06:14:27 ΜΜ Βαθμολογία: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Σύνολο Likes: 0 |
19 λεπτά πριν |
Έξυπνα κόλπα για κινητά και υπολογιστές 22 λεπτά πριν |
Ημερήσια ενημέρωση για Στούντιο! 24 λεπτά πριν |
24 λεπτά πριν |
Ομάδα Ε - Ελλήνων Συνέλευσις - Αρχαιοπληξία 24 λεπτά πριν |
Ποια χώρα έχει τις περισσότερες escorts ; 25 λεπτά πριν |
28 λεπτά πριν |
45 λεπτά πριν |
51 λεπτά πριν |
Σολωμού 70 - Iris massage - 1ος Όροφος! 52 λεπτά πριν |
Ελληνίδες Βίζιτες ανεξάρτητες αλλά και από γραφεία!! 56 λεπτά πριν |
Ισραήλ: Πόλεμο κατά της Χαμάς κήρυξε ο Νετανιάχου 60 λεπτά πριν |
1 ώρα πριν |
1 ώρα πριν |
Με 🥯
Η κυρία Αλσου έχει εκπληκτική ομοιότητα με escort γνωστού πρακτορείου.
Βέβαια ουδεμία σχέση προς αποφυγή παρεξηγήσεων διότι Dalida και Αλσου πρόκειται για δύο διαφορετικά άτομα.Ασχετως αν οι ομοιότητες σώματος,προσώπου αλλά και χώρα προελεύσεως είναι κοινά.Την πήρα με κουλούρι 🥯 την Αλσου και με έστειλε.
Το να της τον σφηνώνεις στο κωλαρακι της είναι υπέρτατη ηδονή.
Η Αλσου πάντως είναι κοπέλα που τιμάει το στρινγκ της με το σέρβις της.
Τον πήρε όλο
Στη μηχανή εβαλα λάδια και το πορτοφόλι γεματο.Προγραμμα με φουλ κωλαρακι στη Ρωσιδάρα.Το μονο που έμεινε ηταν να βαλει λιπαντικό στο γκρόβερ και να μου κάτσει.Ολα έγιναν προβλεπόμενα.Η κοπελα επαγγρλματίας εξάλλου και της αρέσει να τον τρωει απο πισω.Εξου και ειναι παντα ετοιμη.Μπηκα ανετα και εσμπρωχνα με χαλαρό ρυθμό.Υπέρτατη ηδονή.Και ειναι και κωλοφτιαγμένη σε ολα της.Αξιζε και το οδοιπορικό γιατι με αποζημίωσε με το παραπάνω.
Αλσου αλσου τον παίρνεις που και που.
Ημέρα δύσκολη σήμερα γενικά ,γύρισα σπίτι από δουλειά και ήθελα να κάνω κάτι να μου ανεβάσει λίγο τη διάθεση και να αποβάλλω το στρες.
Έκανα ένα μπάνιο έφαγα και πήρα το αμάξι και ανέβηκα προς το 12 κατευθείαν.
Μου παρουσίασαν 3 κοπέλες
Άντζελα ψηλή ωραίο κορμί ωραία στήθος γενικά ωραίο σύνολο
Αλσου τούμπανο γενικά βυζαρα κωλαρα ωραίο πρόσωπο
Ρενάτα μέτρια εντελώς ασχολιαστη
Πήρα αλσου στο μεγάλο πρόγραμμα και με δικαίωσε.
Μπαίνω μέσα και ήρθε σε ένα λεπτό χωρίς κόσμο το μαγαζί.αρχισε προκαταρκτικά μόνη της ,τι φιλιά τι χάδια τι μπατσακια στα κωλομερια τι φιλιά στο λαιμό στο αυτί τι παίξιμο πουτσας και αρχιδιων μαζί.αφηνε δάκτυλο.επεσα στη μάχη και εγλειφα.μουνι κώλο βυζιά κάνα δεκάλεπτο,με φέρε σε στάση 69 και τον έπαιρνε όλο μέσα στη στόματαρα της.επιδερμιδα λεία για την ηλικία της.μουνακι καλής αίσθησης.με είχε στην πιπα κάνα πεντάλεπτο δεν άντεξα και πολύ και πήγαμε στο κυρίως θέμα εφόσον της ργλειψα αρκετά την κωλοτρυπα έβαλα λάστιχο και τον άρπαξε απευθείας βάζοντας το στη χωνα της που αρχικά φαινόταν στενή εμφανισιακά αλλά εφάρμοσε άνετα και γλυκά και χωρίς δυσκολία πάνω του έως ότου μείναν μόνο τα ορφανά απέξω.χαστουκια στα κωλομερια και την τον έχω μέσα δυνατά κάνα δεκάλεπτο και να μου λέει γαμαμε και τέτοια.γυρναω σε ιεραποστολικό και της τον χωνω ξανά στην χωνα για κάνα 5λεπτο ώσπου έβγαλα το λάστιχο και ήρθε και της τα ριξα βυζιά και μούρη και δεν είπε κουβέντα.παραμονη δωμάτιο 40 λεπτά συνολικά.δεν ενόχλησε κάνεις.ουτε πελάτης ήρθε.καλο γαμησι η αλσου.ωραιος χώρος.καθαρο μαγαζί.προσφερουν νερά αναψυκτικά.εφυγα με καλή διάθεση και στραγγισμενος.15 λεπτά κωλογαμησι η καριολαρα.δεν της το χα.
Κωλοφεράντζα
Εχω ψύχωση με κοπέλες με ασιατικά χαρακτηριστικά καθότι δυσεύρετες στην χώρα μας.Εκανα ταξίδι απο νότια προάστεια να φτάσω στα χωριό της κηφιασιάς στην εθνική και ανταμείφτηκα.
Μια λεπτοκαμωμένη οπως γουσταρω με μακριά σκούρα μαλλια, σιλικόνες και αέρα χορεύτριας των στριπ κλάμπ.Λίρα εκατό μαλάκες συναγωνιστές που λέμε στο καφενείο της γειτονιάς μου.Τσιμπουκάκι χαλαρο οπου της το εχωνα ολα και το ρούφαγε, μου πιπιλησε και τα μπαλάκια και την πισοκολητιάζω.Την γαμησα δυνατα αλλα και αυτη με ήθελε να της τον χώνω και να μην της τον βγάζω απο την ξυρισμένη μούνα της.Αν την είχα φκόμενα θα επρεπε να κουμπώνω σιάλις ώστε να μην μου πέφτει.
Τελείωσα και της τα βγάζω στα κωλομέρια ενω εκεινη την στιγμη παρακολουθούσε απο τον καθρέφτη πως την έχυνα.Αντε και καλά γαμήσια καυλα της λέω και χαμογέλασε.
Βαλβιδάρα
Το να φτάσεις στην Αλσού όταν βρίσκεσαι στο νότιο λεκανοπέδιο το λες και ταξίδι.Αν δεις καράβι στο βουνό μουνί το έχει σύρει λέγαν οι παλιοί!Και αν δεις το Ελληνικό με Κηφισιά σε λιγότερο από ώρα τότε κωλοτρυπίδα το έχει καταφέρει.Πλήρωσα για anal και ετοιμάστηκε καταλλήλως η σχιστομάτα Ρωσίδα.Άψογος επαγγελματίας με το νου της να περάσω σούπερ σεβόμενη με την συμπεριφορά της και τον χρόνο μου και τον χρόνο μου.Εδώ είχαμε το άθλημα πίπα 2 λεπτά και κοντά στα 18 λεπτά κώλος-εμπλοκή.Την έχυσα μέσα στη βαλβίδα της και το καποτίδιο γέμισε ζουμιά.Γυναίκα αστέρι με λίγα λόγια.