![]() |
Προηγούμενη Ελληνική Τσόντα | Επόμενη Ελληνική Τσόντα |
Περιγραφή:
Στατιστικά Φωτογραφίας: Εμφανίσεις: 3818 Μαΐου 01, 2020, 12:19:32 ΠΜ Βαθμολογία: Αυτή η εικόνα δεν έχει βαθμολογηθεί ακόμα. Σύνολο Likes: 0 |
Σελίδες1
μόλις τώρα |
14 λεπτά πριν |
Τα μεγαλύτερα μεγέθη πέους στον κόσμο ανά χώρα 17 λεπτά πριν |
Ελληνίδες Vs Αλλοδαπές πουτάνες! 18 λεπτά πριν |
Ποιές έχουν τα καλύτερα κορμιά στα στούντιο?Δεν με ενδιαφέρει το πρόσωπο 19 λεπτά πριν |
22 λεπτά πριν |
Αναρχισμός (βία,βόμβες,τρομοκρατία κλπ) 23 λεπτά πριν |
30 λεπτά πριν |
33 λεπτά πριν |
33 λεπτά πριν |
36 λεπτά πριν |
41 λεπτά πριν |
43 λεπτά πριν |
Μασαζ!Sweet Escape.Ιερα Οδος 259! 49 λεπτά πριν |
Για τον φούτσο
Η ταινια ειχε χάλια εικόνα και ο ήχος εντελώς μεταγλωρισμένος.Οι ηθοποιοι ομως πολυ δυναμικοί και διψασμένοι για σεξ.Εχουν πετάξει μέσα και εναν γεροντόπουστα ζητιάνο αντρικών μορίων και η ταινία για την τότε εποχή φανταζει πολιτικαλ κορεκτ οπως τώρα.Οι πρωταγωνίστριες οι περισσότερες σιγουρα ξενες.Πιο πολυπ για retro σεξοκωμωδία να φας το ποπ κορν σου και να πιεις το σπαιτ σου.Για τίποτα άλλο.
Νόου κόμεντς
Βλεπω ετος παραγωγης 1984.Λεω απο μεσα μου..ρε μαλακα τι οδύσσειες και ιλιαδες σκηνοθετούσαν τότε ; ; Εποχες οπως βλεπω πολυ πιο χαρούμενες με αρκετα λεφτα και ψυχολογία σουπερ στους ανθρωπους που ηταν νέοι αλλα και γέροι.
Ο Δημητρης Βαλλας (σιγα μην ηταν αυτο το ονομα του αλλα λεμε τωρα) με ξυρισμενο κεφαλι (πρωτοπορος για την εποχης της χαίτης παντόφλας και καραφλοχαίτης) παρουζώνει, γαμαει αλλα και δεχεται την στοργή του ΘΕΟΥ ομοφιλόφιλου ηθοποιού θρύλο Ζωρζ Τσάπελα.
Η στρατια των κλασσικων 80της θηλυκών ηθοποιων οπως λουλουδη-δημητριου (που σιγουρα ηταν βορειοευρωπαίες) αλλα και χαντζη και δήμου ολοκληρώνουν το ολο οργιαστικό οπτικό πεδίο.
Ολη την ταινία θα την βρειτε δωρεαν σε πολλα πορνο tubes.