![]() |
Προηγούμενη Φωτογραφία | Επόμενη Φωτογραφία |
Περιγραφή: Μωυσέως 3Α - Βόλος
Στατιστικά Φωτογραφίας: Εμφανίσεις: 76688 Ιουνίου 20, 2021, 10:34:45 ΜΜ Βαθμολογία: ![]() ![]() Σύνολο Likes: 0 |
Strapon-ιτζούδες Sexworkers και Dominatrix μόλις τώρα |
2 λεπτά πριν |
Ερασιτεχνικές/Amateur Φωτογραφίες απο Call Girls!! 3 λεπτά πριν |
32 λεπτά πριν |
Έξυπνα κόλπα για κινητά και υπολογιστές 35 λεπτά πριν |
Ημερήσια ενημέρωση για Στούντιο! 36 λεπτά πριν |
37 λεπτά πριν |
Ομάδα Ε - Ελλήνων Συνέλευσις - Αρχαιοπληξία 37 λεπτά πριν |
Ποια χώρα έχει τις περισσότερες escorts ; 38 λεπτά πριν |
41 λεπτά πριν |
58 λεπτά πριν |
1 ώρα πριν |
Σολωμού 70 - Iris massage - 1ος Όροφος! 1 ώρα πριν |
Ελληνίδες Βίζιτες ανεξάρτητες αλλά και από γραφεία!! 1 ώρα πριν |
Μας έστειλε
Στην αρχή όταν την είδα είχε αυστηρό βλέμμα.Μεσα στο δωμάτιο όμως όταν πέρασα ήταν κομπλέ.Κλαρινετο με γλύψιμο στα μπαλάκια.Λιγο της τον έσφιξα γιατί δεν μπόρεσα άλλο.Ελεγεία η Βικτώρια.
Για voucher στην π@@@
Οχι που δεν θα ξαναρχόταν η Βικτώρια και ότι 'σταμάτησε' που γράφανε μερικοί που δεν βλέπουνε την τύφλα τους.Ιδιαίτερα οταν πας και σε ταιμιγκ που δεν εχει και αλλους μαλάκες τότε σουπερ η φάση.και εμφανίζεται μέσα στην καύλα το μιλφ τανκ έτοιμη να με κατασπαράξει..Το εργαλείο όμως του έδειξε τρελλή στοργή όπως και τα μπαλάκια.Της το σφίγγω στο μουνάκι της και τον αντίχειρα στο στόμα της. Την πίπωνα δηλαδή με το δάχτυλο και τα την διάρκεια που της τον έχωνα.Το νοιώθει και μου το έδειχνε με το παραπάνω αφού η ανάσα της είχε φτάσει 40 βαθμούς κελσίου απο το γαμήσι που της έκανα.Της τα εριξα όλα στο καποτίδιο όπου και γέμισε για να την γευματίσω για το welcome.Και το ένοιωσε για τα καλά το καλωσόρισμα.
Κλάρα
Βλέποντας τις φωτογραφίες είπα να περάσω μια βόλτα...η κοπέλα που αντίκρισα δεν είναι η κοπέλα των φωτογραφιών με συνέπεια να μην περάσω στο δωμάτιο
Eva στον π... ανέβα
Η Ευα είναι κορίτσι ευχάριστο και περνάς μαζί της.Στο ερωτικό με καλά προκαταρκτικά συμπεριλαμβανομένου και μις πίπας με ρουφηγμα το κορμού έως τη μέση με προφύλαξη πάντα και διάρκεια όσο αν΄τεχεις.Την έγλειψα στα βυζιά τα οποία οι ρογες της γίναν σαν καρφιά και της το είπα όπου και χαμογέλασε.Ξεκινήσαμε με ντόγκι ωστε να βλέπω τον κώλο της.Αντέχει το δυνατό σφυροκόπημα και λέει τα δικά της με ηδονική φωνή της τα οποία μένα με καυλώσανε περισσότερο.Το αιδοίο της έχει καλή αισθηση και τα ζουμιά της το κάνουν ακόμα καλύτερο.Έχυσα σε αυτήν την στάση και έπεσα ξερός μετα το τέλος του αγώνα.
τον εφαγε στο σοβαρό
Milfάρες κυρίως γιατί είναι καυλωμενες με το παραπάνω.Στην περίπτωση της Βικτώριας τώρα το μουνί της είναι ηφαίστειο.Την ξέρει την τέχνη καλά η γυναίκα.Και έχει κάνει σπουδές ανώτατου επιπέδου.Το πήγαινε το τσιμπούκι σε πανεπιστημιακή πρακτική.Η γλώσσα πάει αυτόματα σαν πλοηγός.Τα μπαλάκια δεν μένουν παραπονεμένα γιατί τα σταδιδιάζει.Το πάει καλά το γράμμα.Τα πόδια της τα άνοιξε δεξιοτεχνικά και με υποδέχτηκε με αναστεναγμούς ηδονής.Γυναικαρα η Βικτώρια για πολύ σοβάτισμα.Της το πέρασα το μανίκι.