![]() |
Προηγούμενο Escort | Επόμενο Escort |
Περιγραφή: ![]() ![]() Στατιστικά Φωτογραφίας: Εμφανίσεις: 1087 Αυγούστου 14, 2021, 09:19:10 ΜΜ Βαθμολογία: Αυτή η εικόνα δεν έχει βαθμολογηθεί ακόμα. Σύνολο Likes: 0 |
Σελίδες1
Ινδία και Πακιστάν στα πρόθυρα πολέμου 1 λεπτό πριν |
2 λεπτά πριν |
4 λεπτά πριν |
Ημερήσια ενημέρωση για Στούντιο! 7 λεπτά πριν |
7 λεπτά πριν |
15 λεπτά πριν |
18 λεπτά πριν |
Ρομά-Γύφτοι-Τσιγγάνοι και παραβατικότητα! 20 λεπτά πριν |
22 λεπτά πριν |
34 λεπτά πριν |
34 λεπτά πριν |
49 λεπτά πριν |
Phishing: Ηλεκτρονικές απάτες σε τραπεζικούς λογαριασμούς 50 λεπτά πριν |
Call girls που δίνουν φιλιά με γλώσσα!! 51 λεπτά πριν |
Ψυχρολουσία
Η αννα είναι απο τις εμπειρίες που την λες και ψυχρολουσία ως call girl.Εντελώς κρύα και ψυχρή ενώ έχει μονίμως στραβωμένο υφάκι.Της πλήρωσα απο την αρχή για να έχω πιο ήσυχο αιθέρα μαζί της αλλα και να νοιώθει και η ίδια άνετη γενικά!!Ωραίο σώμα και πρόσωπο μέσα στη ξινίλα..Βυζί λεμόνι αλλα στητό που δεν άφηνε να φιλήσω!!!Φιλιά ούτε για πλάκα (τι ζήτησα και εγώ ο άμοιρος)!!!Δε μιλάμε καν για γλώσσα αλλα ούτε και αερόφιλο!Πίπα της πλάκας, εβαζε τον πούτσο μου στο στόμα ένα δευτερόλεπτο και μετά το έβγαζε και έκανε κάτι σαν μετάνοια σκύβοντας προς τα κάτω!Στα τέσσερα ο κώλος είναι απίστευτος όμως και γενικότερα το σώμα της που είναι απο τα καλύτερα γυμνασμένα που έχω δει σε κοπέλα.Δυνατούς ρυθμούς δεν αντέχει οπότε το πήγα με πρώτη ταχύτητα.Δεν θα την διάλεγα αλλα δυστυχώς ήθελα μελαχρινή κοπέλα με εξωτικό στυλ και η Σάσα για κακή μου τύχη ήταν unavailable.
Fitness girl
Με την Αννα μια ωρα στο χωρο της και φυσικα κατα τα λεγομενα της πρωτο της tour στην Ελλάδα.Αγγλικά μιλαει και καταλαβαίνει και απο σωμα παίρνει άριστα.Φυσικά γυμνασμένη και γραμομένη για τους λατρεις των ομορφων κορμιών.Προσωπο οπως το βλέπετε με Μεσογειακά χαρακτηριστικά.Σερβις αεροφιλα και γενικα δεν της αρέσει να την γλύφουν.Αφέθηκα στη πιπα της αλλα και στο απίστευτο κορμι της για doggy δια σφυροκοπήματος.Στον επίλογο τα πήρε στόμα με εξτραδακι.Θα μεινει αρκετες μερες μου ειπε.