![]() |
Προηγούμενο Escort | Επόμενο Escort |
Περιγραφή: ![]() ![]() Στατιστικά Φωτογραφίας: Εμφανίσεις: 632 Ιουνίου 10, 2023, 10:38:37 ΠΜ Βαθμολογία: Αυτή η εικόνα δεν έχει βαθμολογηθεί ακόμα. Σύνολο Likes: 0 |
Σελίδες1
1 λεπτό πριν |
9 λεπτά πριν |
Ημερήσια ενημέρωση για Στούντιο! 13 λεπτά πριν |
14 λεπτά πριν |
16 λεπτά πριν |
Body Massage Σαπφούς 101(Καλλιθέα) , 1ος όροφος 19 λεπτά πριν |
19 λεπτά πριν |
22 λεπτά πριν |
27 λεπτά πριν |
31 λεπτά πριν |
35 λεπτά πριν |
44 λεπτά πριν |
Γενική Επικαιρότητα/Φρέσκα Νέα 53 λεπτά πριν |
58 λεπτά πριν |
Νεα και με μελλον
Από πιτσιρίκες δεν ήταν πολλές οι επιλογές και αποφάσισα ότι με την πρώτη που θα βρω άμεσα διαθέσιμη θα κλείσω ραντεβού. Στην δεύτερη προσπάθεια η Λόλα ήταν και η τυχερή οπότε δυο ώρες αργότερα ήμουν στο ξενοδοχείο για να παιχτεί φάση.
Η εμφάνιση της είναι ότι βλέπετε με τα καλά της αλλά και τα παράξενα της όπως τα χείλη που είναι αρκετά πάνω από το φυσιολογικό φουσκωμένα. Κατά τα άλλα ήμουν πολύ ευχαριστημένος με αυτό που έβλεπα.
Από την άλλη είχε φανερά καλή διάθεση και συμμετείχε όσο καλύτερα μπορούσε για να καταφέρει να αφήσει καλές εντυπώσεις.
Με εξαίρεση το ότι δεν δίνει φιλιά εγώ έμεινα ευχαριστημένος με τις υπηρεσίες της. Αρχικά κάνει ένα όντως εντυπωσιακό τσιμπούκι για την ηλικία της και γουστάρει και στο 69 να της γλείφεις το μουνάκι.
Ήταν καθαρή βέβαια όπως ήμουν και εγώ και λόγο αυτού μου έκανε και ακάποτη.
Στο σεξ συνέχισε την καλή δουλειά με καλά στησίματα και ενεργή συμμετοχή.
Η αίσθηση μέσα της υπέροχη και πέταξε λίγα υγρά που τα ανέμενα πως και τι.
Στο διάλειμμα δεν είπαμε σχεδόν τίποτα γιατί δεν το έχει με τα αγγλικά αλλά με τον πούτσο μου για πιπιλα την καταβρήκε και δεν άργησε να μου σηκωθεί.
Η επανάληψη στα ίδια στάνταρ, καλά στησίματα και αισθησιακά βογγητά.
Σε σύνολο έμεινα ευχαριστημένος είναι ένα πιπίνι που δεν πρέπει να χάσετε...