![]() |
Προηγούμενο Escort | Επόμενο Escort |
Περιγραφή: ![]() ![]() Στατιστικά Φωτογραφίας: Εμφανίσεις: 2747 Ιουλίου 06, 2024, 09:13:32 ΜΜ Βαθμολογία: Αυτή η εικόνα δεν έχει βαθμολογηθεί ακόμα. Σύνολο Likes: 0 |
Σελίδες1
Ημερήσια ενημέρωση για Στούντιο! 2 ώρες πριν |
3 ώρες πριν |
Μία μέρα στη ζωή μιας transgender 4 ώρες πριν |
4 ώρες πριν |
Τόρι( Κροκεών 6 Ισόγειο,Βούρβαχη 19 και Ηλία Ηλίου 82) 4 ώρες πριν |
4 ώρες πριν |
4 ώρες πριν |
4 ώρες πριν |
4 ώρες πριν |
Alice Romain pornstar (αδερφή Sandra Romain) 4 ώρες πριν |
5 ώρες πριν |
5 ώρες πριν |
Sasha Grey (Μαρίνα-Άννα Χατζή) 5 ώρες πριν |
5 ώρες πριν |
Πέρασα πολύ καλά
Συνάντηση χθες με την Νίκα
Ευγενικοί στην επικοινωνία από το γραφείο, πανεύκολο το κλείσιμο.
Η κριτική είναι για να ενημερώσω όσους σαν και εμενα γουστάρουν την κοπέλα στις φωτογραφίες.
Έφτασα στην ώρα μου και εκείνη ήταν έτοιμη, άνοιξε την πόρτα και θετικές οι εντυπώσεις... σώμα ίδιο και πρόσωπο σχεδόν ίδιο. Διάθεση καλή, χαμόγελο και άμεση προσπάθεια για σόσιαλ. Τα αγγλικά σε καλό επίπεδο, οι τρόποι της ωραίοι και η μαγκιά της όσο πρέπει. Την εμπιστεύτηκα αμέσως, ένιωσα πως είναι έμπειρη και πως ήθελε να περάσω καλά μαζί της.
Σε ηλικία την έκοψα περίπου όσο λέει η καρτέλα της, ίσως 2-3 χρόνια συν αλλά σε πολύ καλή κατάσταση γενικά και άψογα περιποιημένη.
Τίμια με τον χρόνο, δεν κλέβει, είναι συγκεντρωμένη στον σκοπό της από την αρχή μέχρι το τέλος. Τα βυζιά της πολύ ωραία, και το σχήμα το έχει κάνει άψογο ο γιατρός αλλά και η αίσθηση πλησιάζει πολύ το φυσικό. Ο κώλος επίσης όμορφος, ωραίο σχήμα και αρκετά σφιχτός. Δίνει άπλετα φιλιά στο στόμα και την ευχαριστήθηκα όσο καμία άλλη το τελευταίο διάστημα. Πολύ θετικό ρόλο έπαιξε η άψογη καθαριότητα αλλά και ότι το ζει, δεν νιώθεις αν προσποιείται και να είναι δήθεν.
Η τεχνική της στο στοματικό πολύ καλή και συν αυτό γλύφει και τα αρχίδια. Λίγο αργότερα της έγλειψα το μουνί και τη άρεσε πολύ άρα την το έγλειψα ακόμα περισσότερο για να την δω να χύνει. Γαμηθήκαμε δυο φορές και σε διάφορες στάσεις... Πολύ καλή συμμετοχή ιδιαίτερα στο ιεραποστολικό αλλά και στα τέσσερα που την έκανα και πάλι να χύνει. Οι αντοχές της όσο πιο πολύ καυλώνει τόσο πιο μεγάλες γίνονται, όλη την ένταση την βγάζει σε βογγητά.
Σίγουρα θα την ξαναέβλεπα, απλά δεν είχε κάτι το οποίο να μην μου άρεσε.
Λέαινα style
Στο χοτέλ έφτασα με μικρή καθυστέρηση δεκα λεπτών με αποτέλεσμα η τηλεφωνήτρια να με παίρνει συνεχώς αν ισχύει.Ανεβαίνω στο δωμάτιο λαχανιασμένος και με το που βλέπω την Nika να μου ανοίγει την πόρτα και να με υποδέχεται τόπλες τότε η ανακούφιση ήρθε αναμενόμενη.Πολύ κοντά με τις φωτογραφίες που βλέπετε η κοπέλα αν και αυτή η εκνευριστική 'γυαλάδα' του φωτοσοπ που έχουν οι Ουκρανές και οι Ρωσίδες είναι εκνευριστική αλλα τουλάχιστον δεν απείχαν απο την πραγματικότητα.Αρκετά πιο γλυκιά από κοντά με εκφραστικά ανοιχτά μάτια και ανοιχτά πλούσια μαλλιά.Ο σωματότυπος ας πούμε αθλητικός-λεπτός με ωραίο κώλο και πόδια άπαιχτα (γυμνασμένα),στήθος μικρό γύρω στο 3,5 νούμερο και συμπεριφορά πρωτόβγαλτης που στην πορεία γίνεται λάβα.Δείχνει καλό κορίτσι και δεν θέλει να σου φάει τον χρόνο.Στο κρεβάτι κινείται σαν αγριόγατα και θα έλεγα πως έχει πραγματικό πάθος στο φιλί της που σου βάζει όλη τη γλώσσα στο μέσα στο στόμα.Η πίπα της ακαπέλωτη και με εναλλαγές ενώ χαιδεύει και τα αρχιδοσφαιρίδια.Πέσαμε και σε 69 και ξεκινήσαμε δυναμικά.Στο πήδημα έκανε πραγματική προσπάθεια να χύσει και δεν φάνηκε σε καμία περίπτωση πως προσπαθούσε να με κάνει εμένα να χύσω πρώτος.Και η ίδια κοκκίνησε με μένα να την γαμάω σε μοναστηριακή στάση και να της βάζω το ερεθισμένο μου καυλί με συγκεκριμένο timing στο αιδοίο της.Ηθελα να την έκλεινα και για την επόμενη ώρα αλλα δυστυχώς είχε προκανονισμένο ραντεβού.Εύγε της απο μένα.
Τα δουλεύει τα λεφτά
Ευχάριστη συνεννόηση με το γραφείο, ξεπέρασε και πάλι τις προσδοκίες μου, έχω σκεφτεί πολλές φορές να ζητήσω τηλεφωνήτρια σε ραντεβού πλάκα πλάκα....
Συναντηθήκαμε την ίδια ημέρα χωρίς να έχει προκύψει κανένα απρόοπτο και από τις δύο πλευρές. Ήταν άβαφη αλλά σε γενικές γραμμές ένα όμορφο μιλφ με καλά φτιαγμένο βυζί.
Είχε όρεξη και διάθεση για διάλογο, μια χαρά τα αγγλικά της και μου ικανοποίησε και εμένα την επιθυμία μου για μπλα μπλα. Η φιλική συμπεριφορά άλλαξε σε προκλητική όταν αρχίσαμε τα σεξουαλικά. Από το φιλί κιόλας άρχισε να δείχνει ότι θέλει πολύ το γαμήσι και μου προκάλεσε ιδιαίτερα δυνατή στύση.
Το σώμα της ήταν όμορφο και περιποιημένο, το επίπεδο στην καθαριότητα άψογο και το διαπίστωσα από άκρη σε άκρη με την γλώσσα μου. Πιπίλισα τις ρόγες στις τεχνίτες βυζάρες και έπαιξα πολύ εξωτερικά με το μουνί της, δάχτυλο δεν άφησε αλλά την γλώσσα μου την λάτρεψε. Στην πίπα είναι πολύ δυνατή, γλύφει με μανία αρχίδια, κυριολεκτικά τα λατρεύει.
Στήσιμο άψογο, λυγίζει το κορμί της όπως πρέπει και το θέαμα είναι άψογο. Η αίσθηση μέσα της καλή, ανάβει αμέσως, σαν να ρουφάει τον πούτσο και θέλει το περιποιημένο της γαμήσι. Στην συνέχεια δεν έκλεψε και δεν είπε όχι, δέχτηκε το σφυροκόπημα με ευχαρίστηση όπως και το χύσιμο στα βυζιά της.
Στον δεύτερο γύρο ξεκινήσαμε πιο μαλακά με ιεραποστολικό. Αναστέναξε λες και ανακουφίστηκε όταν τον έβαλα μέσα της. Οι ματιές μας συναντηθήκανε και παίχτηκε ένα ακόμα δυνατό φιλί στο στόμα. Τα υπόλοιπα όλα σαν να ήταν η γκόμενα μου, οι στάσεις και η συμμετοχή της αυθόρμητες. Κάναμε καβάλημα για το οποίο θα πρέπει να είναι περήφανη και τελικά πάλι πισωκολλητό.
Συνολικά είναι μια έμπειρη εσκορτ που τα δίνει όλα, δεν έχει κόφτες και είναι πολύ φυσική στο σεξ.
Πολύ ωραίο γαμήσι
Πήρε και άλλες το μάτι μου καθώς χάζευα την σελίδα του γκλάμουρ αλλά δεν είχαν κριτική και δεν είχα όρεξη για κασκαντεριλίκι. Έτσι μετά από το τηλεφώνημα στο γραφείο έκανα όλες τις διαδικασίες προετοιμασίας και πήγα στην ώρα που κανονίσαμε στο ξενοδοχείο.
Η γκόμενα ήταν ευδιάθετη, χαμογελαστή και αρκετά δραστήρια. Συστηθήκαμε και αρχίσαμε την κουβέντα στα αγγλικά που παρεμπιπτόντως ήταν σε καλό επίπεδο. Από εμφάνιση λίγες οι διαφορές και στο σώμα και στο πρόσωπο, όμορφη γυναίκα με ηλικία κοντά στα 35 αλλά κρατιέται καλά οπότε μπορεί α δηλώνει άνετα ότι είναι 31. Τα βυζιά που είναι και το μόνο ενισχυμένο σημείο ήταν καλά από αίσθηση όπως και από όψη.
Η γκόμενα τελοσπάντων βγάζει αυτοπεποίθηση και έχει έντονη σεξουαλική επιθυμία, δεν χρειάζεται να υποκρίνεται απλά της βγαίνει από φυσικό της. Παίξανε πολλά φιλιά και είναι γενικά του gfe, δεν χρειάζεται πολύ για να το καταλάβεις, συμπεριφέρεται φυσικά και όταν γουστάρει το δείχνει.
Η πίπα της ήταν επιπέδου εσκορτ, με προσπάθειες για βαθύ λαρύγγι και καλό γλείψιμο στα αρχίδια. Στο πουτσοκέφαλο έδωσε την μεγαλύτερη σημασία. Κάναμε και 69 για να ευχαριστηθώ το μουνάκι της, έχει ωραία μυρωδιά και το ξυρίζει τέλεια.
Στο σεξ κατέβασε αρκετά υγρά παρολο που δεν κάναμε κάτι κινκι, το ιεραποστολικό και το πισωκολλητό μου αρέσανε το καθένα ξεχωριστά για διαφορετικούς λόγους. Το στήσιμο στα τέσσερα άψογο και καθώς εδινα πόνο εκείνη έσκαγε με φόρα πανω μου κάπου κάπου ενώ τα βογγητά της γινόταν όλο και πιο βαριά.
Κάναμε δυο γύρους χωρίς να ζοριστώ καθόλου με την στύση. Είναι ερωτική γκόμενα που θα μπορούσες να ερωτευτείς και έχει φιλότιμο, ιδρώνει την φανέλα και την πληρώνεις ευχαριστημένος.
Αυτά από μένα...
πολύ καλή
με το γραφείο όλα μια χαρά, μου την έστειλαν και μισή ώρα νωρίτερα αφού συνεννοηθήκαμε πρώτα.
Πολύ απλά ντυμένη με σορτσάκι , μακό μπλουζάκι, με πέδιλο και τσαντικό. Ίσως κάποιους να τους πειράξει αλλά δεν με χάλασε καθόλου.
Όμορφο πρόσωπο κοντά στις φωτό με ξανθό μακρύ μαλλί , όχι τόσο κατσαρό και κορμί καλό . 31 ετών δεν είναι , σίγουρα μεγαλύτερη αλλά κρατιέται πολύ καλά. Από αγγλικά μια χαρά , συμπεριφορά πολύ φιλική . Υποδοχή , έδωσε το πρώτο φιλί στα χείλη και κουβεντιάσαμε λίγο πριν περάσει για φρεσκάρισμα. Βρακάκι και σουτιέν δεν φορούσε η κυρία μας.
Στήθος ενισχυμένο αλλά με πολύ καλή αφή, ρόγα κορόμηλο , ποπουδάκι νορμάλ. Είχαμε φιλιά με γλώσσα, αλληλοσπάτουλα στην ευαίσθητη περιοχή, δάκτυλο δεν δέχεται περιφερειακά μόνο, πίπα καλή με καραμέλωμα καλαμπαλακίων και ψιλοντιπ. Προφυλακτικό βάλαμε και μακροβούτι στo μουνάκι της ιεραποστολικά με συνοδεία χαδιών-φιλιών , τζελάκι έμεινε στο κομοδίνο ανέγγιχτο, αλλαγή με τα πόδια ψηλά και τελευταία στα πλάγια. Ιδρώνει την φανέλα , μα μου σου του δεν είχαμε , έδειχνε να το έχει.
Φρεσκάρισμα , δυο κουβέντες και άρχισε να με χαϊδεύει, πολλά φιλιά πάλι για αρχή και κατέβηκε στο εργαλείο. το γυρίσαμε στο 69 επί του κανα-πέος , έβαλα την στολή δύτη και βουτιά ξανά στο μουνάκι της για να το απολαύσω την καλή του αίσθηση. Μία στάση μόνο αυτή την φορά και τελείωσα εντός στολής.
Ο χρόνος πια στο +5 έκανε ένα φρεσκάρισμα , δωράκι στο χέρι και καλό μας βράδυ.