![]() |
Προηγούμενο Transsexual | Επόμενο Transsexual |
Περιγραφή:
Στατιστικά Φωτογραφίας: Εμφανίσεις: 24106 Αυγούστου 19, 2017, 03:28:13 ΠΜ Βαθμολογία: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Σύνολο Likes: 0 |
Σελίδες1 2
11 λεπτά πριν |
Τα μεγαλύτερα μεγέθη πέους στον κόσμο ανά χώρα 14 λεπτά πριν |
Ελληνίδες Vs Αλλοδαπές πουτάνες! 15 λεπτά πριν |
Ποιές έχουν τα καλύτερα κορμιά στα στούντιο?Δεν με ενδιαφέρει το πρόσωπο 16 λεπτά πριν |
19 λεπτά πριν |
Αναρχισμός (βία,βόμβες,τρομοκρατία κλπ) 20 λεπτά πριν |
27 λεπτά πριν |
30 λεπτά πριν |
30 λεπτά πριν |
33 λεπτά πριν |
38 λεπτά πριν |
40 λεπτά πριν |
Μασαζ!Sweet Escape.Ιερα Οδος 259! 46 λεπτά πριν |
52 λεπτά πριν |
Ευλύγιστη βαλβίδα
Η Βίβιαν έχει μάθει και λέξεις στα ελληνικά και το Airbnb που έχει νοικιασμένο είναι αξιοπρεπέστατο.ψηλή , μαύρο σοκολατί χρώμα (έχει σίγουρα Αφρικανικές ρίζες) και σιλικόνη ενισχυμένη σε βυζια αλλά και στα οπίσθια.
Μυρίζει το δέρμα της αφρόλουτρο ενώ καταβάθος κρύβει το πραγματικό της εαυτό.Όπου αυτός ο εαυτός δεν είναι άλλος από ένα κορίτσι!Θα πείτε μερικοί κακεντρεχείς ..τι «κορίτσι» ρε καμένε ; αυτή έχει πουτσάρα και αρχιδάρες!Ναι αλλά εκεί είναι η τέχνη σου και η επιτυχία σου…Να την μεταμορφώσεις σε θηλυκό 100%.
Μου πήρε καλή πίπα ενώ ανέσαινε και στα αρχιδια μου.Εγώ με την αλοιφή και τον μέσοδάχτυλο εξερευνούσα την σκοτεινή κωλοτρυπίδα της.Είναι το γυναικείο σημείο G , το κουμπί δηλαδή που γίνεται κοριτσάκι.Ξαπλώνει με την πλάτη ανοίγει τα πόδια της σαν κοτόπουλο και ήρθε η ώρα να τροποποιηθεί σε female.
Με το που της έβαλα την πουτσα μου στον πρωκτό της εκεί ίδρωσε και κοκκίνισε από ηδονή.Πήρε αυτό που επιθυμούσε φυσικά μετά από ιερά χρήματα.Ανεβάζω ρυθμούς και άρχισε να μου φιλάει τα χείλη ενώ αποτραβιόμουν.Δουλεμένος ο κώλος της και με αποστράγγισε για τα καλά.Επιτέλους και ένας verdadeiro macho όπως μου είπε.
Δυνατή κωλάρα
Με την Vivi εχω συνευρεθει τρεις φορές και η κωλαρα της γουστάρει Αθήνα παρα το Σαο Πάολο.Και η πούτσα της το ίδιο για να λεμε και αλήθειες γιατί έχει φανατικό κοινό με καυλοκώληδες στην Ελλάδα η κοπέλα.Κάνουμε πάντα frottage και παίζουμε ο ένας στον άλλον τις πουτσαρες μας.Με του που είδε την πουτσαρα μου την εβλεπε σαν τουλούμπα φρέσκια για να μου την κολατσίσει.Τον πήρε πρώτα μπούκωμα μέχρι τη μέση στο στόμα της και μετά έβαλε τζελ στην κωλοτρυπίδα της να τον ρουφήξει έως πάτο.Η κωλάρα της παιδιά απλά δεν υπάρχει.Τύφλα να εχουν οι γυναίκες γιατί τέτοιο γαμήσι και τόσο αντοχή σε ενα πουτσο ανω των 20 πόντων όπως ο δικός μου δεν είναι και απλή αποστολή.Οι αρχιδάρες μας χτυπάγανε σαν καμπάνες γιορτινές απο την ένταση που της τον γάζωνα.Η Βιβή ως passive έχει μεταπτυχιακό και νιώθει γυναίκα όταν τρώει ένα σεβαστό καυλί στον πρωκτό της.
Το χειρότερο που μπορεί να γίνει είναι να πετύχεις κοπέλα που βιάζεται να τελειώσει το ραντεβού ώστε να προλάβει το επόμενο.Έπεσα στην περίπτωση που ήταν δυστυχώς αρκετά βιαστική με αποτέλεσμα να έχει στύση όχι ολοκληρωμένη.Της ρούφηξα και της πιπίλισα τα μαύρα της αρχιδάκια που είχαν γίνει σαν σταφίδες απο το άγχος, η ψωλή της πότε σκληρυνε και πότε ερχόταν σε μισοκαυλωμένη στάση.Τελείωσα σαφώς με πίπα ενώ δεν μπορούσα να να γίνει ενεργητική και εγώ να μπω σε παθητικό ρόλο.Είναι θεαματική ως παρουσία με εξωτική ομορφιά της περιβόητης Λατινικής Αμερικής αλλα δεν έπεσα σε καλή συγκυρία.Φυσικά θα ξαναδώσω ευκαιρία γιατί η κοπέλα είναι κόμματος.