Εικόνα

«
 
»
Φωκαίας 19 Φωκαίας 24 Φωκαίας 25Α
Φωκαίας 24

Πληροφορίες Καταχωρητή

Πληροφορίες Στοιχείου

Vrikolakas

 • Administrator
 • Σύνολο Στοιχείων: 592
 • Σύνολο Σχολίων: 2
Θεάσεις16891
Αξιολόγηση 3 (4 αξιολογήσεις) (Σταθμισμένος μέσος όρος: 3.04)
Κριτικές28
Τελευταία ΤροποποίησηΝοέμβριος 30, 2019, 07:06:20 μμ

Exif Metadata

Δεν βρέθηκαν δεδομένα Exif
Κριτικές Κατάταξη σχολίων ανα ημερομηνία - Αυξουσα Φθίνουσα

vibersonet

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 7
Σχόλιο #1 - Καταχωρήθηκε Μάρτιος 17, 2020, 02:23:49 μμ

Λίγο πριν την καραντί

Επίσκεψη στον οίκο πριν ακόμα αρχίσει να σπέρνεται ο πανικός και αρχίζουν το ένα μετά το άλλο να κλείνουν....

Πρωινή βάρδια, Ρίτα... Νταρντάνα κοπέλα, ψηλή με όμορφο πρόσωπο και περιποιημένη. Σώμα σφικτό με καλές αναλογίες. Κωλαράκι σχετικά στητό με ελαφρά σημάδια κυτταρίτιδας. Βυζί σχετικά μεγάλο. Το προσωπικό μου γούστο είναι πιο μικροκαμομένες κοπέλες και πιο γλυκές αλλά είπα να περάσω μιας και είναι αντικειμενικά εμφανίσημη και κυριότερο, μου έβγαζε κάτι ωραίο στο σαλονάρισμα με τα παιχνίδια της. Όπως και έγινε και στο δωμάτιο. Όσο πρόσχαρη ήταν στο σαλόνι, άλλο τόσο και στο δωμάτιο. Πολύ πρόθυμη να ικανοποιήσει τον πελάτη, πολύ θερμή, άνετη και παιχνιδιάρα! Δεν κάνει αγκαρία και δύσκολα θα περάσει κάποιος άσχημα μαζί της.

Ξεκίνημα με προκαταρκτικά με ωραία ακαπέλα πίπα. Όχι κάτι εξτρημ αλλά σίγουρα καλή περιποίηση. Η πίπα της διήρκησε αρκετή ώρα με ωραίες εναλλαγές και ποικιλία (αισθησιακά γλυψήματα με τη γλώσσα, χτυπήματα στη γλώσσα και στα χείλη της, μπόλικο σάλιο και παίξιμο με το χέρι και τατόχρονα λάγνο υποσχόμενο βλέμα καρφωμένο στα μάτια, ισπανικό και η τσαπου να χάνεται μες στις βυζάρες της...) πράμα που με έβαλε σε μουντ να μην φυστικώσω, αλλά να της τα δώσω μέχρι και την τελευταία σταγόνα στο στόμα... Πιάνει το μήνυμα το Ριτάκι και συνεχίζει με τέχνη τη χειρομάλαξη όσο τον έχει μέσα στο στόμα της ώσπου τη μεγάλη στιγμή...!! (και μετά από κάτι τέτοιες στιγμές πόσο ξενερώνω όταν εγώ ο μαλάκας παρασύρομαι στα γλωσσόφιλα.... διότι, είναι κάπως απίθανο να είμαι εγώ ο ένας και μοναδικός Εκλεκτός του οποίου θα φιλοξενίσει στο στοματάκι της η κάθε κοπέλα το λευκό υπαρξιακό υγρό!!!!!!!!!)

Αυτή ήταν η δική μου εμπειρία... Αισθησιακή γυναίκα που σίγουρα συνήσταται και εγώ σίγουρα θα την επισκεπτόμουν ξανά αν ήμουν σε μουντ για πίπα ακόμα και χωρίς κυρίως πιάτο.

Εύγε Ρίτα!

periferiarxis

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 6
Σχόλιο #2 - Καταχωρήθηκε Μάρτιος 03, 2020, 02:58:20 πμ

Ωραίο γαμησάκι με την

Γειά σας. Επισκέφτηκα αυτό το σπίτι πάλι στην απογευματινή βάρδια με την ελπίδα να έχει γυρίσει η Στέλλα αλλά μάταια. Ήταν η Ρίτα που στην προηγούμενη επίσκεψή μου ήταν duo μαζί με την Στέλλα. Πήγα να φύγω αλλά με κράτησε με το ζόρι στο σαλόνι, κάθισε πάνω μου και μου έπιανε την πούτσα και με έγλυφε. Την ρώτησα όπως και την τσατσά πότε θα γυρίσει η Στέλλα αλλά δεν στράβωσε όπως άλλες όταν ρωτάω για άλλες κοπέλες. Αν και δεν είναι του γούστου μου είπα να περάσω σε συνδυασμό που είχε ποιο ωραίο μακιγιάζ ως συνήθως και ωραία κολόνια. Είναι ξανθιά Ρωσίδα ηλικιακά την κάνω κάπου στα 35 αλλά δεν το λέω σίγουρα με το μάτι την έκοψα τόσο, χαρακτηριστικό της είναι μια ελιά που έχει στο πρόσωπο. Μπήκα στο δωμάτιο που είναι στο σαλόνι δεξιά και περιμένοντας θυμήθηκα το πρώτο μου κολωγαμίσι σε αυτό το δωμάτιο πριν μερικά χρόνια. Ήρθε σε κάποια στιγμή η Ρίτα και αμέσως πήγα για γλωσσόφιλα και ανταποκρίθηκε αμέσως με καυτά φιλιά σαν να είναι η γκόμενά μου. Μετά της είπα πίπα χωρίς προφυλακτικό που την έκανε ωραία με κοιτάγματα σαν πορνοστάρ. Μετά πέρασμα προφυλακτικού και ιεραποστολικό που πέσανε και εκεί γλωσσόφιλα με γλώσσα χωρίς εκπτώσεις. Όταν ερχόταν το τέλος της είπα να τα δεχτεί στο στόμα και το έκανε με ευχαρίστηση. Της είπα να κάνει και μπουρμπουλήθρες και το προσπάθησε και γέλαγε. Πρώτη φορά είπε ότι της έτυχε να της ζητήσουν αυτό. Σίγουρα είναι καλή περίπτωση τιμάει τα λεφτά που δίνουμε με το παραπάνω αλλά δεν θα ξαναπάω όχι ότι έχω πρόβλημα απλώς δεν είναι του γούστου μου.

periferiarxis

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 6
Σχόλιο #3 - Καταχωρήθηκε Φεβρουάριος 07, 2020, 02:52:08 πμ

Πήγα στην Στέλλα

Γειά σας. Πρώτη μου κριτική. Φωκαίας 24 και προτίμησα από τις 2 κοπέλες την Στέλλα. Η άλλη ήταν η Ρίτα. Πρόκειται για Ρωσίδα 25 χρονών απ ότι μου είπε πρίν λίγες μέρες στο 27 απέναντι που την είχα ξαναπάρει. Πήγα καρφωτός πάλι στο 27 αλλά έλειπε και είπα να ψάξω μήπως την βρω και την βρήκα απέναντι στο 24. ΜΕ θυμήθηκε όταν με είδε και είπε κάτι στα Ρώσικα όταν μπήκε στο δωμάτιο σαν γειά πάλι εδώ. Την έπιασα αμέσως και πέσανε μερικά γλωσσόφιλα με πάθος. Μετά έκατσε στα 4 στο κρεβάτι και εγώ όρθιος μου πήρε πίπα, όχι αερόπιπα αλλά ωραία αισθησιακή και με deepthroat όπως την άλλη φορά και γι αυτό την ξαναπροτίμησα. Μετά ξάπλωσα στο κρεβάτι και της έκανα λίγο γλυφομούνι και μετά πέρασμα προφυλακτικού που το βάζει πολύ καλά και ξεκίνησε ιεραποστολικό για κανά 2λεπτο. Κάπου εκεί φώναξε και η τσατσά υπολογίζω κάπου στα 5-6 λεπτά. Η κοπέλα ευτυχώς την αγνόησε και συνεχίσαμε λίγο ιεραποστολικό και μου έλεγε διάφορα όπως σκίσε με έτσι σαρέσει η Στέλλα; Ναι της απάντησα μ αρέσει. Επειδή το τέλος ερχότανε είπα να βγάλω το προφυλακτικό για να την χύσω στο στόμα που ανακοινώνεται στο πρόγραμμα. Ξάπλωσα στο κρεβάτι και πίπωνε και ταυτόχρονα της έβαζα να γλύφει και δάχτυλα που το δέχτηκε. Ώσπου ήρθε το τέλος την έχωσε όση πούτσα μπορούσε μεσ στο στόμα της και τα ρουφούσε. Μετά πήγε και τα έφτυσε στον νιπτύρα  μιλήσαμε λίγο μέχρι να ετοιμαστεί να φύγει. Της είπα να ξανάρθω και κατάλαβε να την ξαναπληρώσω για να συνεχίσουμε αλλά της εξήγησα ότι εννοούσα άλλη μέρα. Μου είπε ότι αύριο θα είναι η τελευταία της μέρα στην δουλειά και θα ξαναεπιστρέψει 12 Μαρτίου. Φεύγοντας της ξαναέβαλα δάχτυλο στο στόμα και αποχώρησε. Τα βυζιά της μου θήμισαν λίγο τα βυζιά της Σιμόνας που δούλευε στο απέναντι 27 και αργότερα στο Φυλής 65. Αυτή ήταν η εμπειρεία μου θα ξαναπάω σίγουρα αν την ξαναπετύχω.

ΚΟΙΛΗΝ Λ. ΚΗΤΩΕΣΣΑΝ

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 59
Σχόλιο #4 - Καταχωρήθηκε Φεβρουάριος 04, 2020, 08:12:48 πμ

ΤΣΑΤΣΟΣ ΨΕΥΤΗΣ.

ΟΜΟΡΦΟ,ΜΙΚΡΟ,ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ,ΜΙΣΟΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΑΟΡΑΤΗ ΚΑΥΛΑ.
 t15143.gif
Πριν καμποσες μερες.ο οικος αυτος το παιζει διπορτο και απο Αχαρνων88 και πρεπει να ειναι ομογαλακτος με τον Αχαρνων 86 γιατι εχω παρατηρησει οτι πολλες κοπελες εναλασονται.Ανεβαινω τα καμποσα σκαλοπατια,φτανοντας καταλαβαινω οτι εχω αρχισει να γερναω. Με την εισοδο βγαινει πρωτα ο γερο τσατσος και αρχιζει την παραμυθα,ψεματα,οτι το κοριτσι κανει το ενα κανει το αλλο τελικα τα ειπε ολα εκτος απο κωλο,εγω εχω δει την κοπελα που ηταν πισω του,μια κοντουλα μελαχρινη πιτσιρικα,εχω αποφασισει να κοψω το μπλε,αλλα καθομαι και τον ακουω με προσοχη σαν να αμφιβαλω και θελω να με πεισει,στο κατω κατω η δουλεια του ειναι,καθως βλεπει οτι δεν σηκωνομαι απο την καρεκλα...''αντε περασε τι σκεφτεσαι?'' σαν να μου ελεγε δεν βλεπεις την μικρουλα τι αλλο περιμενες?πραγματι μπαινω στο δωματιο,την ωρα που εκοβα το εισητηριο με κοιταει με συγκαταβαση και μου λεει '' θα περασεις ωραια''.Ερχεται η Νικολ,ετσι την ελεγαν προς το παρον,ξαπλωνει και αρχιζει την γκρινια,την μουρμουρα,τα οχι,να μου μετακινει τα χερια,τα πηγαινα στα βυζια της μου τα αποθουσε,πηγαινα να της τα γλυψω κουνιοτανε,μερικες φορες ηταν σαν να εβριζε,σιγουρα οχι εμενα αλλα την μοιρα της και ισως καποιους που την εκμεταλευτικαν.Τελικα δεν εκανε τιποτα απο οσα ειπε ο μπαρμπα τσατσος ο ψευταρας.εμενα ομως με κατακαυλωσε το μαλακισμενο,γενικα περναω καλα με τις αντιδραστικες κοπελιτσες που δεν εχουν ακομη συμβηβαστει με το κολοεπαγγελμα που κανουν και με τους διαφορους περιεργους που τις καβαλανε.ειναι  κατι μεσα τους που δεν εχει σκληρινει ακομη,ειναι μαλακο,καποτε ηταν και αγνο,τωρα ειναι υποχρεωμενες να το εκπαιδευουν στα δυσκολα,οποσδηποτε δεν ειναι ακομη αναγκασμενες να κανουν τις προθυμες με τον καθενα πελατη,αργοτερα ομως οταν περασουν μερικα χρονια και αρχιζει να μειωνεται η πελατεια,θα βαλουν νερο στο κρασι τους.Η κυρια Νικολ ειχε κατι μουνοχειλα τσουπωτα,πεταχτα,σαν φιογκο,σαν στρογγιλο γεμιστο μπισκοτακι,εσκυψα και τα μπουκωσα,μονο τα μουνοχειλα, μεσα δεν μπηκα καθολου,ηταν τριζατα,σκληρα,εβγαζαν μια αισθηση σαν να φιλουσες μια γκομεναρα με μεγαλα πηραγμενα χειλη.Με αφησε λιγο,σαν να μου εκανε χαρη,γρηγορα ομως με εβαλε στην θεση μου,να μην περνουμε και αερα,τραβηχτηκε και αφου εβαλε καποτα ασχοληθηκε με αυτο που το εχω βαρεθει και δεν μου κανει αισθηση,μια μονοτονη,διεκπερεωτικη αεροπιπα,γρηγορα την γυρισα και την γαμησα συζηγηκα και μετα στα τεσσερα αφου την γυρισα παραλληλα με τον καθρεπτη για να βλεπω.Σε γενικες γραμμες ηταν καλα,οποσδηποτε δεν θα περασουν καλα οι απαιτητικοι και αυτοι που θελουν πρωτοβουλιες απο μερους της πορνης.             

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

 • Τιμημένος
 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 447
Σχόλιο #5 - Καταχωρήθηκε Ιανουάριος 19, 2017, 09:47:55 μμ

Βράδυ καθημερινής λοιπόν και στη περιοχή ησυχία...Μονόδρομος για μένα αυτό τι σπιτάκι όταν δουλεύει η Αγάπη...Βγήκε με ένα εντυπωσιακό λευκό κορμάκι και χόρεψε αισθησιακά στο στύλο...Καυλώσαμε όλοι!!!Εγώ δηλαδή και οι υπόλοοποι τέσσερις πιτσιρικάδες που κάναν τσάρκα στα σοκάκια της αμαρτίας...
Μας μίλησε και Ρώσσικά και αυτό ήταν!Πέρασα δωμάτιο αβλεπί...Έβγαλα τα ρούχα μου και κάθισα στη ΄πολυθρόνα για να την περιμένω...Ήρθε μετά από δέκα λεπτάκια περίπου και ξεκινήσαμε με στριπτίζ και αισθησιακό χορό μπροστά μου...Πραγματικά αυτή η γυναίκα ξέρει να σε φτιάχνει...Αφαίρεσε ένα ένα τα εσώρουχά και ξεκινήσαμε τα φιλιά...Πεταχτά πότε πότε στο στόμα,στο στήθος της αλλά και το λαιμό της...
Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη του στοματικού.Πολυ καλό αργό βασανιστικό όπως πρέπει τέλος πάντων...Σεξ σε δύο στάσεις...Πρώτα ιεραποστολικό για λίγα λεπτά και στη συνέχεια πισωκολλητό όπου και εκεί μας βρήκε το τέλος...
Λόγω της ώρας αλλά και της μέρας κάθισε μαζί μου στο δωμάτιο για αρκετά λεπτά μετά τη λήξη της συνεδρίας,χωρίς να βιάζεται και κάναμε και μία συζήτηση ευχάριστη...Με ένα φιλί πεταχτό με αποχαιρέτησε ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το μέλλον!

Αυτά για την Αγάπη,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.

King Diamond

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 94
Σχόλιο #6 - Καταχωρήθηκε Νοέμβριος 21, 2016, 12:38:49 πμ

ΚΑΙΤΗ ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΑ

Η καιτούλα έχει περάσει απο πολλά οικήματα στο βιογραφικό της.Στούντιο (Καρολάιν), γραφεία και τώρα σε λαϊκό μπουρδέλο.Πέρα ποα τα ψέμματα υπερέχει σε εμφάνιση απο όλες σχεδόν που εργάζονται σε Φυλής, Φωκαίας και Διδύμου.Είναι ψηλή με σιλικονούχα βυζιά,υαλορουνικά οξύ στο πρόσωπο,εξτένσιον, μανικιούρ , πεντικιουρ δυνατός σωματότυπος απο το σκαρί της όπου λες ότι μια τέτοια κοπέλα που είναι ευλογημένη απο το dna της απο τον ίδιο τον θεό δεν θα πεινάσει ποτέ στη ζωή της.
Το τσιμπούκι της απαράδεκτο αλλά το προσπερνάμε...αρχίδια δεν γλύφει ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία επίσης το προσπερνάμε....έχει τον αέρα γιατί ξέρει ότι η εξωτερική της εμφάνιση είναι σε άριστα επίπεδα....αλλά επίσης το προσπερνάμε.Στα τέσσερα όμως όταν κάθεται ρε παιδιά δεν υπάρχει!!!!!
Φανταστείτε ότι συναγνωιστές για να της τον χώσουν πληρνώνανε τριπλάσιες και δεκαπλάσιες τιμές και τώρα με ένα τίμιο κυανόχαρτο όπως λέμε της τον καρφνώνεις στα τέσσερα.
Ξεπέτα σίγουρα όπως και σέρβις κάτω της βάσης αλλά όταν έχεις τέτοια μουνάρα απέναντί σου στα άλλα απλώς εθελοτυφλείς!

Εὐλογητὸς

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 17
Σχόλιο #7 - Καταχωρήθηκε Νοέμβριος 03, 2016, 07:30:58 μμ

AΓΚΑΠΗ

τι να πω για αυτο το μιλφ? πραματικα οποτε εχω καβλες και περνας απο εκει βρασυ παντα παω σε αυτο το μαγαζακι... την αγαπη την εχω τιμισει γυρω στις 30-35 φορες :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: δε ξερω γιατι αλλα μου βγαζει μια τεραστια ανωμαλια... σαν να ειναι η προστυχη μιλφαρα της διπλανης πορτας που την περνεις ματι απο μικρος και καποια στιγμη σου δινεται η ευκαιρια να την ξεκολιασεις..  γενικα τα γουστα μου ειναι σκατογριες,εκφυλες και πουρατζες αλλα ενα καλο στιμενο μιλφ σαν την αγαπη παντα με γοητευει :headbaning3: :headbaning3: :headbaning3: :headbaning3: :headbaning3:

παντα θα μπει μεσα κοιταζοντας μεσα στα ματια.. θα γδυθει, αργα σαν να κανει στριπτιζ με αποτελεσμα να με κανει να ξεροχυνω τα πετσια μου :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: μετα θα μου τρυψει τις τεραστιες φυσικες βυζαρες της.. πανω στη πουτσα με της ρογες της να μου γαργαλανε τον πουτσοκεφαλο... :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: μετα θα μπω μεσα της και θα τη γαμισω παντα ιεραποστολικο, σκυζοχντας την στενη , μιλφικη μουναρα της... αυτο που με τρελενη ειναι το οριμο ,σφυχτο με λιγες ατελειες σωμα της και το σφυχτο τελειο κωλαρακι της με το μαυρισμα απο το στριγκακι...:erection: :erection: :erection: :erection: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:  οταν την γαμαω παντα με κοιταει στα ματια... και παντα θα μου μιλαει ρωσσικα στο γαμησι με μια ιδιεταιρη προφορα σαν να μηλαει γαλλικα.. παντα οταν τα ακουνε οι φιλοι μου απο το σαλονι οταν φωναζει η αγαπη με ρωτανε αν μου μιλουσε γαλλικα... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: το τελος παντα ερχεται με το να χουφτονω την κωλαρα της.... ενω τη γαμαω ιεραποστολικα.. δε ξερω γιατι εχει γινει το στανταρ μου η αγαπη... πες οτι μιαζει σε μια γειτονισα που ηθελα απο μικρος να ξεκολιασω.. πες οτι μοιαζει με το καλοστυμενο μιλφ που περιμενει στην τραπεζα και με το που το βλεπεις σου φτιαχνει η διαθεση ενω εχει παει εκει στραβομενος, πες οτι μου θυμιζει μια γκομενα παλια που γουσταρα.. πες οτι εχει βρει τα κουμπια μου...
αν οντως γουσταρετε και εσεις μιλφαρες,καλοδιατυριμενες και πρστυχες με βυζαρες, τοτε η αγαπη νομιζω ειναι για σας....

Παρθενωνας

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 18
Σχόλιο #8 - Καταχωρήθηκε Αύγουστος 25, 2016, 06:15:23 μμ

Προσφατα πετυχα την γκαμπυ στο μαγαζι..........την ειχα πετυχει αρκετες φορες χωρις να περασω αλλα αυτη τη φορα με εφτιαξε το σαλονι της............πληρωσα και μπηκα δωματιο........ερχεται μετα απο 5 λεπτα το κοριτσι.......το απαραιτητο μπλα μπλα.........με ρωτησε αν θελω στοματικο ανευ και αφου μου τσεκαρε τον πουτσο τον πηρε στοργικα στο στομα της...........καλη αλλα καπως βιαστικη η πιπα της.........οπως και η υπολοιπη φαση.........μια σταση μετα στα τεσσερα και στο τριλεπτο τα αδειασα.......καλα στησιματα η μικρη.......αντεχει και στο δυνατο αλλα δεν ειναι για παραπανω φορες........θα την εχω στα υποψην μονο για τα χοντρα οταν δεν θα βρω καποια καλυτερη εκει κοντα............

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

 • Τιμημένος
 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 447
Σχόλιο #9 - Καταχωρήθηκε Ιούνιος 23, 2016, 12:36:09 μμ

Την Αγάπη την έχω πλέον μέσα στα στανταράκια μου...Είναι όμορφη γυναίκα,οι περισσότεροι την γνωρίζουν καθώς εδώ και αρκετό καιρό μονοπωλεί στη βραδινή βάρδια.Δουλεύει από 12 τη νύχτα έως 8 το πρωί...!
Γύρω στις 3 τη νύχτα πέρναγα από την περιοχή και είπα να περάσω και απ' το εν λόγω κατάστημα...Βγήκε στο σαλόνι με ένα ωραίο σετ εσωρούχων ροζ με μάυρο...Πέρασα στο δωμάτιο και την περίμενα καθισμένος σε ένα μεγάλο σκαμπό...Μόλις μπήκε ξεκινήσαμε εκεί τα προκαταρκτικά...Φιλάκια πεταχτά που στη πορεία ήταν πιο έντονα,και σε όλο το σώμα...Αρκετή ώρα πιπίλισα το στήθος της ενώ εκείνη είχε επικεντρωθεί στην ευαίσθητη περιοχή.Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη στο στοματικό...Αρκετά καλό με ωραίες κινήσεις της γλώσσας και με μαλάξεις στα @@@κια.Σεξ σε δύο στάσεις πρώτα ιεραποστολικό με άψογη συμμετοχή με φιλιά και αναστεναγμούς και στη πορεία πισωκολλητό όπου με πιο δυνατό ρυθμό μας βρήκε το τέλος...
Μάζεψε τα εσώρουχά της με ευχαρίστησε και αποχώρησε αναενώνοντας το ραντεβού μας για το μέλλον μίας και όπως σας έγραψα την επισκέπτομαι κάπου κάπου και ό λόγος είναι πως πάντα είναι ευδιάθετη χαμογελαστή και με όρεξη να σε ικανοποιήσει!

Αυτά για την πρόσφατη επίσκεψή μου στη Αγάπη,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.

King Diamond

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 94
Σχόλιο #10 - Καταχωρήθηκε Φεβρουάριος 13, 2016, 02:54:34 πμ

Μιχαέλα ψηλή γκόμενα

Η Μιχαέλα είναι ψηλή κοπέλα με τριάρια και κάτι πλαστικού τύπου και μακρύ καστανόμαυρο μαλλί.Αρκετά λεπτή για τους φίλους των ψιλόλιγνων και άνετα θα λέγαμε ότι με χαμηλό φωτισμό θα έμοιζε με στριπτιζού.Στα του δωματίου τώρα που μας ενδιαφέρει το όλο ζήτημα.Αφού πλήρωσα το μπλέ εισητήριο στην τσατσά μπαίνει μέσα η ψιλέντζο και γονατίζει να μου τον πάρει πίπα.Με προφυλακτικό η χωρίς με ρωτάει και φυσικά της λέω με προφυλακτικό.Το έβαλε αργά και με τεχνική με το στόμα της στο πεσμένο μου πουλί και άρχισε να το γλύφει απαλά με αργό ρυθμό μέχρι να τεντώσει.Με το που τέντωσε έκανε και προσπάθειες για deep throat αρκετά φιλότιμες μπορώ να πω.Την ξεκινάω στα τέσσερα μέχρι που τελείωσα και προθυμήθηκε η ιδία να μου βγάλει την καπότα.Άριστη κοπέλα προσωπικα για μέα για έναν που θέλει να ρίξει ένα γρήγορο τίμιο ξεφόρτωμα χωρίς τυμπανοκρουσίες και λοιπά.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

 • Τιμημένος
 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 447
Σχόλιο #11 - Καταχωρήθηκε Ιανουάριος 24, 2016, 03:32:15 μμ

Με την Αγάπη έχω συναντηθεί στο παρελθόν και άλλες φορές,είναι πάρα πολύ καλή στο δωμάτιο και περνάω καλά.Έτσι λοιπόν αφού έκανα μία σύντομη τσάρκα στη Φωκαίας το βράδυ της Παρασκευής κατέληξα σε αυτό τον οίκο...
Περίμενα λίγο καθώς ήταν στο δωμάτιο και αφού βγήκε χόρεψε λίγο στο στύλο όπως κάνει πάντα...Αμέσως πέρασα δωμάτιο...
Ξάπλωσα αφού έβγαλα τα ρούχα μου και την περίμενα...Δεν άργησε να έρθει και έτσι μέσα σε λίγα λεπτά εμφανίστηκε...Ξεκινήσαμε το χαμούρεμα στα όρθια,φιλιά,σφιχτές αγκαλιές και γλωσσόφιλα ήταν η έναρξη των προκαταρκτικών.Λίγο γλύψιμο πιο κάτω στην ευαίσθητη περιοχή και πε΄ρασμα του προφυλακτικού για έναρξη του στοματικού.Στοματικό άψογο όπως πάντα με καλή χρήση της γλώσσας.Συνέχεια με σεξ λοιπόν...Δύο στάσεις ήταν αρκετές για να "κλειδώσει" η συνεδρία μας...
Πρώτη στάση με την Αγάπη από πάνω να κινείται σε αργούς ρυθμούς.Αλλαγή για πισωκολλητό με αντοχή από πλευράς της στο σφυροκόπημα,άψογη συμμετοχή με κραυγούλες και αληθοφανείς αναστεναγμούς...Κάπως έτσι μας βρήκε το τέλος...

Κάθισε λίγο μιλήσαμε και μάζεψε τα εσώρουχά της,καθώς το σαλόνι παρόλο την περασμένη ώρα είχε γεμίσει...
Μία πολύ καλή συνεύρεση με την Αγάπη για ακόμη μία φορά,πιστεύω πως είναι μία πολύ καλή επιλογή για την μεταμεσονύκτια βάρδια,σε όσους βέβαια αρέσει εμφανισιακά...!

Αυτά για την Αγάπη,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

 • Τιμημένος
 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 447
Σχόλιο #12 - Καταχωρήθηκε Οκτώβριος 25, 2015, 08:45:05 μμ

Την Αγάπη την έχω επισκεφτεί περίπου τρεις φορές μαζί με αυτή και κάθε φορά είναι καλύτερη...Ξημερώματα λοιπόν του περασμένου Σαββάτου πέρασα για να δω αν εργάζεται μίας και έλειπε ένα μικρό διάστημα...
Για καλή τύχη ήταν εκεί και πέρασα αμέσως στο δωμάτιο του οίκου...Περίμενα λίγο αφού αφαίρεσα τα ρούχα μου και μετά από λίγα λεπτά ήρθε...Οι περιπτύξεις ξεκίνησαν στα όρθια με προστυχόλογα στα ρώσσικα...!!!Τριψίματα,λάγνες ματιές και πιπίλισμα στα βυζιά της ήταν η αρχή για να συνεχίσουμε στο κρεβάτι ξαπλωμένοι με πολύ καλό στοματικό από μέρους της...Και με ολιγόλεπτο πέρασμα από τα α@@@κια...Έναρξη στο σεξ με την Αγάπη στα τέσσερα να έχει στηθεί άψογα αλλά και με πολύ καλή συμμετοχή!Αλλαγή για λίγο στα πλάγια όπου με πεταχτά φιλιά συνεχίσαμε.Τέλος με ιεραποστολικό με ρώσσικα λόγια πολύ καυλωτικά...

Κάθισε δίπλα μου πολύ λίγο καθώς παρά την περασμένη ώρα το σαλόνι είχε γεμίσει.Μάζεψε τα εσώρουχά της και αποχώρησε ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το μέλλον.

Συμπερασματικά άλλη μία καλή συνάντηση με την Αγάπη όπου πλέον έχει γίνει στανταράκι και τη συστήνω.

Αυτά για την πρόσφατη επίσκεψή μου μαζί της,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.

TOMMY DEVITO

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 283
Σχόλιο #13 - Καταχωρήθηκε Σεπτέμβριος 12, 2015, 04:14:54 μμ

Βιολετα,τι εχανα τοσο καιρο!

Η Βιολετα ειναι μια νεαρη Μολβαδη με μετριο σε ομορφια γλυκο προσωπο , μακρυ καστανακοκκινο μαλλι λιγο πανω απο τους ωμους , κανονικο αναστημα , ωραιο φυσικο μεσαιο στητο στηθος , σωμα με πιασηματα κυριως στον κωλο και την περιφερεια.Ο κωλος της εχει καποια ιχνη κυτταρυτιδας.Αυτο ειναι το αρνητικο στην εμφανιση της.Εχει ομως βελτιωθει σωματικα αρκετα σε σχεση με το παρελθον.Την εχω δει στο παρελθον αλλα δεν μου ειχε κανει κλικ.Ηταν πιο παχουλη και το σωμα της ηταν καπως ατσουμπαλο.Μετα ομως διαβασα τις κριτικες που μιλουσαν για αριστη συμμετοχη και ρομαντικη κοπελα! Ανακοινωθηκε ελευθερο στοματικο και κωλος στο προγραμμα της κοπελας.

Εδωσα το 20ρικο και περασα στο κυριλε δωματιο που ειναι αρκετα πανω απο τον μεσο ορο της περιοχης.Ξαπλωσα στο κρεβατι και υστερα απο λιγο ηρθε η χαμογελαστη Βιολετα.Μιλαει λιγα Ελληνικα και καθολου Αγγλικα.Η κοπελα αφαιρεσε τον στηθοδεσμο της και αποκαλυφθηκαν τα ωραια της βυζια.Η κοπελα καθισε απο πανω μου και αρχισαμε να χαμουρευομαστε.Την πλησιασα σε αποσταση αναπνοης και αρχισαμε να γλωσσοφιλιαζομαστα ρομαντικα! Φιλιομασταν και εγω χουφτωνα την κωλαρα της κοπελας.Τα γλωσσοφιλα πεφταν ασταματητα και ηταν βαθια και παθιασμενα.Μειναμε αρκετη ωρα σε αυτη τη σταση.Το μωρακι δεν εδειχνε ιχνη βιασυνης οποτε ηταν ευκαιρια να απολαυσω το μωρακι.

Υστερα η κοπελα με ρωτησε αν θελω ελευθερο στοματικο και ξεκινησε την ακαποτη τσιμπουκοδρομια.Η κοπελα ηταν ξαπλωμενη απεναντι απο εμενα και με πιπωνε.Η πιπα της ειναι σχετικα καλη.Για πιπινι ειναι πανω απο τον μεσο ορο.Το βασικο ειναι οτι το μωρακι προσπαθει.Η κοπελα με πιπωνε και εγω εβλεπα το θεαμα απο τον καθρεπτη και χουφτωνα την κωλαρα της.Υστερα απο επιθυμια μου η κοπελα αρχισε ενα υποδειγματικο καραμελωμα στα αρχιδια μου.Μου ρουφουσε και μου εγλυφε τα μπαλακια μου και ταυτοχρονα μου εριχνε καυλιαρικες ματιες! Με ειχε καυλωσει απιστευτα το μωρακι! Τι εχανα τοσο καιρο! Η κοπελα με πιπωνε και μετα μου ρουφουσε τα μπαλακια.Το εκανε εναλλαξ.Αυτη με πιπωνε και εγω της πατουσα το κεφαλι και επαιζα με τα μαλλια της.Αυτη χρησιμοποιουσε ελαφρα το χερι της στην πιπα και εκανε μερικες προσπαθειες να τον παρει βαθια.Δεν μπορουσε ομως να κανει βαθια πιπα.Η πιπα της ειχε μεγαλη διαρκεια.Καποια στιγμη την σταματησα εγω για να ξεκινησουμε το κυριως μενου.Αυτη μου εφαρμοσε το προφυλακτικο.

Την ξαπλωσα ανασκελα και αρχισα να γλειφω το ωραιο καθαρο και ξυρισμενο της μουνακι.Την εγλυφα και αυτη εβγαζε αληθινα επιφωνηματα και με κοιτουσε.Την εγλυφα και της εχωσα το κωλοδαχτυλο μεσα στη μουναρα της.Αυτη δεν αντεδρασε και εδειχνε να το απολαμβανει.Την εγλυφα και στρυφογυριζα το κωλοδαχτυλο μεσα στη μουναρα της.Της τον εχωσα και ξεκινησαμε το σεξ στην ιεραποστολικη σταση.Την γαμουσα σε μετριους ρυθμους και φιλιομασταν βαθια και παθιασμενα.Αυτη μου βεντουζωνε την γλωσσα.Την γαμουσα και αυτη εβγαζε αληθινα βογγητα.Μειναμε αρκετη ωρα σε αυτη τη σταση.Αν και περνουσα καλα ηθελα να της σκισω τον κωλο.Υστερα απο λιγο ζητησα το κωλι της.Αυτη στηθηκε στα τεσσερα και εγω της εχωσα σιγα σιγα το καυλι μου στην στενη της κωλοτρυπιδα της.Αυτη ειχε ελαφρως καμπουριασμενη την μεση της.Την γαμουσα σε μετριους ρυθμους και αυτη εβγαζε αληθινα επιφωνηματα.Αυτη τη φορα ηταν πιο δυνατα.Εδειχνε να ποναει αλλα εκανε υπομονη και αντεχε το κωλογαμησι.Την ξεκωλιαζα και κοιτουσα το θεαμα τον καθρεπτη.Και αυτη εριχνε ματιες στον καθρεπτη.Την ξεκωλιαζα και επαιζα με το μουνακι της , την βαρουσα στα κωλομερια , την επιανα απο την μεση.Αυτη ηταν δεκτικη σε ολα και δεν αντιδρουσε αρνητικα.Ανεβασα ρυθμο και αρχισα να την ξεκωλιαζω πιο δυνατα.Αυτη πονουσε και εβαζε το χερι της πισω και πανω στο σωμα μου σαν αντισταση στο κωλογαμησι που της εκανα.Με καυλωνει πολυ οταν το κανουν αυτο οι γυναικες.Νιωθω σαν πορνοσταρ! Υστερα απο λιγο αρχισα να χυνω βαθια μεσα στον κωλο της.Κατεβηκα χαμηλα και αυτη γυρισε το προσωπο της προς τα εμενα.Γλωσσοφιλιαζομασταν και εγω εχυνα μεσα στην κωλαρα της.Ηταν πολυ ρομαντικη σκηνη! Τα εχυσα ολα και βγηκα απο μεσα της.Μειναμε ετσι ξαπλωμενοι και ανταλλαξαμε μερικες κουβεντες σε χαλαρο και φιλικο κλιμα.Η κοπελα ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας , η Βιολετα ειναι μια ιεροδουλη μετριας εμφανισης.Σε καποιους ισως φανει αδιαφορη στο 20ρικο.Στην περιοχη της Φωκαιας υπαρχουν πολυ πιο ομορφες ιεροδουλες.Η Βιολετα ομως κανει την διαφορα στις προσφερομενες υπηρεσιες.Κανει αρκετα προκαταρκτικα.Γλυψιματα στα βυζακια κτλ.Η πιπα της ειναι καλη για πιπινακι και εχει μεγαλη διαρκεια.Κανει ωραιο γλυψιμο και ρουφηγμα στα μπαλακια.Εχει καθαρο μουνακι και της αρεσει το γλυφομουνι.Δινει χωρις υπεκφυγες το κωλι της και αντεχει το κωλογαμησι.Με λιγα λογια κανει το προγραμμα που ανακοινωνεται στο σαλονι.Ειναι δεκτικη σε βαθια γλωσσοφιλα.Εχει καθαρο σωμα και δεν μου ηρθαν ασχημες οσμες.Ειναι προθυμη σε αλλαγη στασεων και δεν εδειξε ιχνος βιασυνης! Στο πρωκτικο σεξ ηταν καθαρη και δεν μου ηρθαν ασχημες οσμες.Γενικα ειναι μια ευγενικη,θερμη,συμπαθητικη και χαμογελαστη ιεροδουλη που σεβεται τον πελατη.Σε αφηνει να εχεις το πανω χερι κατα τη διαρκεια του σεξ.Ειναι αυτο που λεμε υποτακτικης ψυχολογιας.Επρεπε να την ειχα δοκιμασει εδω και αρκετο καιρο! Τι εχανα τοσο καιρο που λεει και ο τιτλος της κριτικης! Ελπιζω να σας βοηθησα!

Στρούκτορας

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 4
Σχόλιο #14 - Καταχωρήθηκε Σεπτέμβριος 01, 2015, 03:23:16 μμ

δεν τα λέτε δεν τα γράφετε τι φοβάστε μην κάψετε τα στανταρακια σας

πέρασμα προ ημερών στο τσαρδί για βόλτα και καυλάντα συνάντησα την Χριστίνα μια μελαχρινή σκουρόχρωμη τσιγκανορουμανα μάλλον με ωραίο αδύνατο κορμί μικρό στήθος και καλούτσικο κωλαράκι που το προσφέρει κιόλας δουλεύει αρκετό καιρό εκεί  την έχω δει αρκετές φορες αλλα ποτε δεν με έχει ψήσει να μπω εκκινεί την μέρα όμως σε συνδυασμό με το φουλ πρόγραμμα που προσφέρει και λόγο καλοκαιριού δεν βρήκα κάτι άλλο να με ενθουσιάσει σε συνδυασμό με την ευγενική υπηρεσία που ποτε δεν με έχει κράξει πέρασα στα ενδότερα δωμάτιο ξενοδοχείο 5 αστέρων εν σχέσει με το επίπεδο της περιοχής μοσχομύριζε, το  ερκοντίσιον δούλευε στο φουλ αλλα όταν έχω έχει 40 δεν έκανε και πολλά πράγματα
Έτσι έχοντας μείνει μονο με το μποξεράκι του γκούφι την περίμενα αραχτός στον καναπέ που βάραγε ο αέρας δεν άργησε να έρθει η κοπέλα αφού αστειευτήκαμε λίγο για το μποξέρ το βγάζω και το βάζω σε θέσει να μας παίρνει μάτι αφού με καθάρισε επιμελώς με μωρομαντιλο έχει ένα θέμα με τις τρίχες μου είπε ξεκίνησε το κλαρίνο εντάξει καλούτσικο ήταν δεν με απογείωσε απλά με έφτιαξε όσο έπρεπε ενώ η θέση του σώματος ήταν η σωστή για να ασχοληθείς με οποια τρυπα της γουστάρεις πρώτη στάση αυτή από επάνω με καλο ρυθμό χωρίς ακρότητες γύρισμα στα τέσσερα από μουνί με  καλο στήσιμο αλλαγή τρύπας με λίγη κρεμούλα και έντονο κωλοχτυπημα και δυνατές διεισδύσεις χωρίς να κλέβει η κοπέλα καθόλου τελείωμα μες την κωλοτρυπίδα της που το ευχαριστήθηκα δεόντως

Τελευταία Τροποποίηση: Σεπτέμβριος 01, 2015, 03:36:12 μμ Από Kerveras

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

 • Τιμημένος
 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 447
Σχόλιο #15 - Καταχωρήθηκε Απρίλιος 28, 2015, 12:39:41 πμ

Την Αγάπη κάποιοι που γυρίζουν τη περιοχή την γνωρίζουν...Πλέον μονοπωλεί στη νυχτερινή βάρδια του ιδρύματος...Βέβαια έχει τύχει να περάσω και να μην τη βρω...

Είναι όμορφη για την ηλικία της καλοδιατηρημένη με ωραία επιδερμίδα,πολύ καλό σώμα και ωραίο γλυκό πρόσωπο που μόλις μιλάει τα ρώσικα είναι χάρμα...!!!!
Την επέλεξα καθώς είχα περάσει πολύ καλά μαζί της την πρώτη φορά και είπα να το επαναλάβω, έτσι και έγινε...
Η υπηρεσία καλή και κατευθείαν δωμάτιο.Το δωμάτιο καθαρό είναι σημαντικό και αυτό για τη περιοχή.Με μωρομάντηλα και γενικά με όλα τα απαραίτητα...
Ξεκίνησε με προκαταρκτικά στα όρθια και γλυψίματα με τριψίματα...Κάποια πεταχτά φιλιά στη συνέχεια και πέρασμα του προφυλακτικού.Στοματικό καλό βαθύ και με σύντομο πέρασμα στα μπαλάκια...
Σεξ καθιστά,πλάγια,πισωκολητό και τελείωμα ιεραποστολικό με κάποια πεταχτά φιλιά...
Μάζεψε τα εσώρουχά της και αποχώρησε ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το μέλλον!

Αυτά για την Αγκάπη" όπως έγραψα και το όνομα της στο τίτλο...Κάποιοι μπορεί να έχουν διαφορετική άποψη!

TOMMY DEVITO

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 283
Σχόλιο #16 - Καταχωρήθηκε Ιανουάριος 12, 2015, 04:41:58 μμ

Καρολινα,αγαπησιαρικο μωρακι!

Ανεβηκα τα σκαλοπατια και εισηλθα στο σαλονι του εν λογω οικου.Στην τηλεοραση επαιζε οπως παντα μια αισθησιακη ταινια.Ο ευγενικος κυριος Αρης μου παρουσιασε τις δυο κοπελες του οικου.Ηταν η Φλωρη το χομπιτ και η Καρολινα.Και για τις δυο ανακοινωθηκε ελευθερο στοματικο.Επελεξα την Καρολινα , πληρωσα και περασα δωματιο.

Ξαπλωσα και μετα απο λιγο ηρθε η σκυθρωπη και ανεκφραστη Καρολινα.Προκειται για μια νεαρη Ρωσιδα με μακρυ ξανθο μαλλι , σχετικα ομορφο προσωπο για τα προσωπικα μου γουστα , μεγαλες φυσικες βυζαρες που ομως ειναι πεσμενες , κοντο αναστημα και σωμα με πιασηματα κυριως στην περιφερεια.Εχει αγγελικο προσωπο και βγαζει μια αγαθοτητα.Εγω αρχισα να τις μιλαω στα Αγγλικα.Αυτη μου ειπε οτι η Φλωρη ειναι νευριασμενη επειδη οι περισσοτεροι πελατες περνανε με αυτην.Η κοπελα καθισε διπλα μου και αρχισε τα προκαταρκτικα.Μου εγλυφε αργα και αισθησιακα τα βυζακια μου.Εγω ταυτοχρονα την χαιδευα και την φιλουσα στο λαιμο και στο προσωπο.Με φιλουσε και ταυτοχρονα επαιζε με το χερι της με την πουτσα μου.Μου εκανε αρκετη ωρα προκαταρκτικα.Οταν σταματησε τα προκαταρκτικα με ρωτησε αν θελω ελευθερο στοματικο.Μετα την αρνητικη μου απαντηση μου περασε προφυλακτικο.Ξεκινησε μια μετρια πιπα.Χρησιμοποιουσε αρκετα το χερι της και η πιπα της ηταν αγαρμπη.Εγω προσπαθησα να της παρω το χερι αλλα αυτη συνεχισε να το χρησιμοποιει.Γενικα ο ρυθμος της πιπας της ειχε αυξομοιωσεις , εκανε δηλαδη σχετικα γρηγορη πιπα.Εγω ομως ειχα αντοχες λογω της προσφατης καταθεσης.Οταν σταματησε την πιπα την ξαπλωσα ανασκελα.Αυτη σκουπισε το μουνι της και εγω της το εγλυψα λιγο επιφανειακα.Να πω οτι εχει ωραιο και καθαρο μουνακι.Αυτη ειχε κλεισει τα ματια και εβγαζε καποια πνιχτα επιφωνηματα.

Πρωτη σταση ιεραποστολικο υστερα απο επιλογη μου.Μπηκα  μεσα της και αρχισα να την γαμαω σε γρηγορους ρυθμους.Τα πρωτα γλωσσοφιλα δεν αργησαν να πεσουν! Γλωσσοφιλιαζομασταν βαθια και παθιασμενα.Αυτη μου τραβουσε το κεφαλι προς το μερος της και μου ζητουσε συνεχεια γλωσσοφιλα! Τι αγαπησιαρικο μωρο ειναι αυτο! Ταυτοχρονα τραβουσε το σωμα μου προς το μερος της για να την γαμαω δυνατα και για να μπαινω βαθια μεσα της.Αν και περνουσα αρκετα καλα ηθελα να την δοκιμασω και σε αλλη σταση.Μου βγηκε σε καλο αυτη η αποφαση μου.Την εστησα στα τεσσερα και μπηκα μεσα της.Αυτη ειχε κατεβασει το κεφαλι της χαμηλα.Εγω αρχισα να την γαμαω και αυτη αρχισε να βγαζει καυλιαρικα επιφωνηματα.Εβγαζε σεξυ βογγητα και μου ελεγε ''Fuck me hard!'' Της αρεσει το σκληρο γαμησι.Την γαμουσα και ειχα πιασει τα χερια της.Την γαμουσα σε γρηγορους ρυθμους και αυτη με κοιτουσε.Μετα απο μερικα λεπτα εντονου σφυροκοπηματος ηρθε το τελος στο μουνακι της.Εγω εχυνα και κατεβηκα χαμηλα προς το προσωπο της.Αυτη γυρισε προς τα εμενα και  αρχισε να μου δινει ρομαντικα γλωσσοφιλα.Μετα η κοπελα σηκωθηκε , ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε.

Συνοψιζοντας , η Καρολινα ειναι μια κοπελα που εχει ομορφο προσωπο για τα προσωπικα μου γουστα.Ενταξει το σωμα της δεν ειναι και το καλυτερο , καποιοι ισως θα το χαρακτηριζατε αδιαφορο.Δεν ειναι δηλαδη για τους λατρεις των μοντελε κορμιων.Στα θετικα ειναι οτι κανει αφθονα και μεγαλης διαρκειας προκαταρκτικα.Ειναι δεκτικη σε φιλια στο σωμα και δινει ρομαντικα γλωσσοφιλα.Η πιπα της ειναι μετρια και με αρκετη χρηση χεριου.Ειναι αγαπησιαρικο μωρο και συστυνεται στους λατρειςω των gfe καταστασεων! Σημαδια βιασυνης δεν εδειξε.Γενικα ειναι μια ευγενικη , θερμη και συμπαθητικη κοπελιτσα.Πιστευω θα περασετε καλά μαζι της αν αποφασισετε να την παρετε.Ελπιζω να σας βοηθησα!

TOMMY DEVITO

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 283
Σχόλιο #17 - Καταχωρήθηκε Δεκέμβριος 24, 2014, 01:21:14 πμ

Τζεσσικα,ενα στυλιαρι στη Φωκαιας που ομως δεν το χει!

Ανεβηκα τα σκαλοπατια του οικου και εισηλθα στο μεγαλο σαλονι του οικου.Καθισα στον καναπε.Στην τηλεοραση επαιζε οπως παντα μια αισθησιακη ταινια .Η τσατσα απο το Μεταξουργειο μου παρουσιασε δυο κοπελες.Την Φλωρη το χομπιτ και  την Τζεσσικα.Η Τζεσσικα εχει ξεκινησει με το συγκεκριμενο ονομα απο το Μεταξουργειο και συγκεκριμενα απο το Λεωνιδου 28 οροφος.Μετα αλλαξε το ονομα της σε Λαουρα και δουλεψε Κολωνου 15,Κολωνου 11,Κολωνου 32β κτλ.Τον τελευταιο καιρο εργαζεται στη Φωκαιας.Δεν ειχα σκοπο να την τιμησω επειδη εχω διαβασει αρνητικες κριτικες για την συγκεκριμενη.Ομως δεν ξερω τι επαθα και αποφασισα να την γαμησω.Ηταν αποφαση της στιγμης! Μαλλον με υπνωτισε και με μαγεψε το βλεμμα της! Προκειται για μια νεαρη κοπελα με αρκετα ομορφο προσωπο για τα προσωπικα μου γουστα , μικρα στητα βυζακια , μακρυ μαυρο σγουρο μαλλι που το ειχε μαζεμενο και ωραιο πολυ αδυνατο κορμι.Ειναι ο ορισμος του στυλιαριου! Σε μερικα σημεια φαινονται τα κοκκαλα της! Μπορεις να κανεις μαθημα ανατομιας! Ενταξει παντως σκιννυ δεν ειναι η κοπελα.Η τσατσα ανακοινωσε ελευθερο στοματικο και σταση 69.Πληρωσα και περασα στο δωματιο.

Ξαπλωσα και μετα απο λιγο ηρθε η χαμογελαστη κοπελα.Ανταλλαξαμε μερικες κουβεντες.Μιλαει σχετικα καλα Ελληνικα.Η κοπελα καθισε διπλα μου και αρχισε να ανοιγει αμεσως το προφυλακτικο.Την σταματησα και αρχισα να γλυφω τα μικρα στητα βυζακια της.Της ειπα να με περιποιηθει και αυτη με τη σειρα της.Αυτη μου εγλυψε για πολυ λιγο της ρωγες και σταματησε λεγοντας μου οτι δεν το χει! Με ρωτησε αν θελω ελευθερο στοματικο και μετα την αρνητικη μου απαντηση μου περασε το προφυλακτικο.Ξεκινησε μια αγαρμπη αδιαφορη πιπα.Με πονουσε λιγο στην αρχη.Υστερα εγινε εκανε πιο προσεκτικο στοματικο σεξ.Χρησιμοποιουσε και αρκετα το χερι της.Η πιπα της ηταν μικρης διαρκειας.Οταν σταματησε την πιπα την ξαπλωσα ανασκελα για να γλυψω το μουνακι της.Ηταν λιγο αξυριστο , πρεπει να ειχε κανενα 5ημερο να το ξυρισει.Εχει λιγο ξεχειλωμενο μουνι.Της το εγλυψα για λιγη ωρα επιφανειακα.Αυτη ειχε κλεισει τα ματια και δεν εβγαζε κιχ.

Πρωτη σταση ιεραποστολικο υστερα απο επιλογη μου.Την γαμουσα και εβλεπα τα ομορφα ματακια της.Μετα βγηκα απο μεσα της και ανεβασα το ενα ποδι της στον ωμο μου.Συνεχισα να την γαμαω σε μετριους ρυθμους.Την γαμουσα και επαιζα με το μουνακι της με τα δαχτυλα μου.Αυτη δεν παραπονεθηκε για το δαχτυλο στο μουνακι της.Την ειχα βαρεθει και ηθελα να δωσω τελος στην βαρετη συνευρεση.Την εστησα στα τεσσερα με καλη τοποθετηση του σωματος εκ μερους της.Αυτη ομως ειχε κατεβασμενο το κεφαλι κατω.Μπηκα μεσα της και αρχισα να γαμαω σε γρηγορους ρυθμους για να μπορεσω να χυσω.Αυτη ομως παραπονεθηκε γιατι πονουσε και αναγκαστηκα κατεβασα ρυθμο.Μετα απο λιγο αρχισα να χυνω στο μουνακι της.Βγηκα απο μεσα της  και πεταξα το προφυλακτικο στον καδο.Μετα η κοπελα ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε.

Συνοψιζοντας , η Τζεσσικα ειναι σχετικα ομορφη νεαρη γυναικα με ωραιο αδυνατο κορμι.Στα αρνητικα ειναι οτι δεν κανει προκαταρκτικα και κανει αδιαφορη πιπα.Παντως δεν αποφευγει να κανει στο δωματιο οσα ανακοινωνονται στο σαλονι , δηλαδη ελευθερο στοματικο και σταση 69.Σημαδια βιασυνης δεν εδειξε και δεν δυσανασχετησε σε κανενα σημειο της συναντησης.Επισης ειναι προθυμησε αλλαγη στασεων.Ειναι ομως μια ψυχρη ιεροδουλη που δεν παιρνει πρωτοβουλιες και περιμενει απο τον παρτενερ καθοδηγηση.Ηταν δηλαδη μια αχρωμη , αγευστη , τυπικη και βαρετη συνουσια.Σε καμια περιπτωση δεν καταφερε να με καυλωσει.Φαινεται οτι κανει αγγαρεια.Ηταν μια μη προγραμματισμενη καταθεση που δεν πετυχε! Μου αρεσει που διαβαζω και τις κριτικες! Κατεβηκα τα σκαλοπατια προς αναζητηση αλλης πορνης για να ρεφαρω.Καταφερα και ρεφαρα στην δευτερη καταθεση που ηταν αψογη και ακρως επιτυχημενη! Τελικα μου βγηκε σε καλο που πεταξα τα χοντρα στη Τζεσσικα και ειχα μεγαλυτες πορνοαντοχες στην επομενη καταθεση! Αυτα ομως θα τα διηγηθω στην επομενη κριτικη! Ελπιζω να σας βοηθησα!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

 • Τιμημένος
 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 447
Σχόλιο #18 - Καταχωρήθηκε Δεκέμβριος 02, 2014, 10:37:05 μμ

Τελικά καλό το Αγάπη...!


Λοιπόν την Αγάπη την είχα δει κανά δύο φορές σε αυτό το σπίτι δίχως να περάσω.Είναι ξανθιά ώριμη γυναίκα από τη Ρωσσία με όμορφο σχετικά πρόσωπο απαλή επιδερμίδα και καλό σώμα.Το στήθος της αν και φαίνεται πλούσιο είναι κάπως πεσμένο και μαλακό...
Τη Παρασκευή μετά από μία μίνι τσάρκα στη Φωκαίας κατέληξα στο δωμάτιο του οίκου...
Αφαίρεσα τα ρούχα μου και ξάπλωσα για να περιμένω την Αγάπη...Να πω και δύο λόγια για το σπίτι που να και έχω περάσει πολλές φορές δεν είχα μπει σε δωμάτιο...Ευρύχωρα δωμάτια και καθαρά,με όλα τα απαραίτητα και συγκριτικά με τα απέναντι της περιοχής ένα κλικ πιο πάνω...
Αφού πέρασαν πέντε λεπτά να σου και η Αγάπη...Ανταλλάξαμε μία σύντομη συζήτηση και κατευθείαν έναρξη των προκαταρκτικών στα όρθια με την Αγάπη να χαιδεύει την ευαίσθητη περιοχή...Φιλιά και χάδια ήταν η συνέχεια για να μας βρει ξαπλωμένους στο κρεβάτι να φιλιόμαστε...
Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη του στοματικού.Αρκετά καλό με πολύ καλή τεχνική δίνοντας σημασία στο κεφαλάκι...Πρώτη στάση στο σεξ στα τέσσερα με την Αγάπη να έχει άψογη συμμετοχή.Αλλαγή για ιεραποστολικό όπου ήταν και η κύρια στάση του "αγώνα" μας μίας και με αληθοφανείς αναστεναγμούς,βογγητά και προστυχόλογα μας βρήκε το τέλος...

Κάθισε δίπλα μου κάνοντας μία σύντομη συζήτηση καθώς το σαλόνι είχε γεμίσει κόσμο,μάζεψε τα εσώρουχά της και αποχώρησε δίνοντας μου ένα πεταχτό φιλί στο στόμα...

Μία πολύ καλή γνωριμία στα ενδότερα με την Αγάπη που ειλικρινά δεν το περίμενα να που καμιά φορά εκεί που δεν το περιμένεις έχεις καλές εμπειρίες...

Αυτά για την συνάντηση μου με "το Αγάπη όπως πολλοί λένε" τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη...!

Womanaholic

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 21
Σχόλιο #19 - Καταχωρήθηκε Νοέμβριος 08, 2014, 06:20:54 μμ

Μόνο Αγάπη... Στο στενό της ηδονής!

Ο τίτλος της κριτικής αποτελεί παράφραση της γνωστής ρήσης "Μόνο αγάπη", με "Α" κεφαλαίο στην προκειμένη περίπτωση εξ' αιτίας του ονόματος της κοπέλας... Οδός Φωκαίας λοιπόν, ένας δρόμος κακόφημος για τους συντηρητικούς μπουρδελιάρηδες καθώς ουκ ολίγα "περιστατικά" έχουν αναφερθεί κατά καιρούς εκεί και δυο σπίτια έχουν σφραγιστεί... Απ' την άλλη όμως, για όσους γουστάρουμε λίγη περισσότερη ανωμαλία από την προβλεπόμενη και "καθώς πρέπει" Φυλής, είναι ένας παράδεισος. Ακάποτα τσιμπούκια, γλειφομούνια στάνταρ στο πρόγραμμα, πρωκτικά, ελεύθερα τελειώματα, τα πάντα έχει ο μπαξές της Φωκαίας οπότε δε θα μπορούσε να λείπει από εκεί και ένα αξιοπρεπές milf - καβλώστρα που να προσφέρει σ' εμάς τους μιλφάκηδες το κάτι παραπάνω σε σχέση με τις φρέσκες μεν, άπειρες δε σε πολλές περιπτώσεις νεαρές κορασίδες. Και το milf αυτό ακούει στο όνομα Αγάπη...

Η Αγάπη είναι μια κοπέλα την οποία είχα βάλει καιρό τώρα στο μάτι αλλά λόγω του ότι δουλεύει πάντα στη νυχτερινή βάρδια δεν είχα καταφέρει να την τιμήσω. Στα πλαίσια μιας μιλφο - επιδρομής μου το μήνα Ιούλιο όπου είχα πάρει με τη σειρά όσες ώριμες κοπέλες δεν είχα "τιμήσει" μέχρι στιγμής, είχα συμπεριλάβει και την Αγάπη. Έλα όμως που στα τέλη Ιουλίου κι ενώ της φυλούσα ένα σούπερ γαμήσι πήρε άδεια και έλειπε πολύ - πολύ καιρό... Έφυγα για διακοπές τον Αύγουστο, επέστρεψα, άφαντη η Αγάπη... Μου είπαν ότι θα επιστρέψει στα τέλη Σεπτέμβρη, θα πέρασα καμιά δεκαριά φορές απ' το "λαβύρινθο" που δουλεύει, πουθενά η Αγάπη, είχα πλέον πιστέψει ότι σταμάτησε από εκεί, άκουσα και μια φήμη ότι είχε ξεκινήσει να δουλεύει σε studio την οποία βέβαια η ίδια μου τη διέψευσε... Μέχρι που χθες το βράδυ, στις 7 του Νοέμβρη, πηγαίνοντας ολοταχώς για τη βυζαρού πλην όμως παλτό Εστέλ που έμαθα ότι επέστρεψε στο Φωκαίας 27Β, είπα να μπω λίγο να τσεκάρω μήπως και έχει αλλάξει κάτι χωρίς να το πιστεύω. Παρκάρω λοιπόν με τα χίλια ζόρια σε μία θέση τσίμα - τσίμα στη Φωκαίας που είναι δρόμος τόσο στενός που καλά - καλά ούτε μανούβρα δεν μπορείς να κάνεις και μετά από περιπλανήσεις στο "λαβύρινθο" του Φωκαίας 24 ανεβαίνω τα σκαλοπάτια. Με καλοϋποδέχεται η τσατσά, μου λέει να καθίσω, κι ενώ περίμενα για μία ακόμα φορά να ξεπροβάλλει κανένα μπαζάκι απ' αυτά που δούλευαν εκεί τώρα τελευταία στη νυχτερινή βάρδια, ω θαύμα του θαύματος ξεπροβάλλει η Αγάπη στο σαλόνι και ο ενθουσιασμός μου δεν περιγράφεται! Πιο μουνάρα από ποτέ, με τη φιδίσια μιλφο - κορμάρα της, τις φυσικές βυζάρες της, τις ποδάρες της, τον θελκτικότατο κώλο της που άρχισε να τον κουνάει προκλητικά μπροστά μου ενώ παράλληλα λικνιζόταν στην μπάρα του σαλονιού, δε χρειαζόταν καν να το σκεφτώ για να ψάξει το χέρι μου στην τσέπη του παντελονιού το 20άρικο και να ζητήσω απ' την υπηρεσία να με βάλει σε δωμάτιο...

Οδηγούμαι από την τσατσά σε ένα εξαιρετικό δωμάτιο με όλα τα κομφόρ, το οποίο αν είχε και ντουζιέρα μέσα δε θα είχε να ζηλέψει τίποτα από ένα studio, τουλάχιστον όσον αφορά τη φροντίδα του και την καθαριότητά του. Η επίπλωση κλασσική (κρεβάτι, κομοδίνο, καρέκλα, κρεμάστρα), νιπτήρας, συν επιπλέον αξεσουάρ monitor που έπαιζε τσόντα. Πριν μπω στο δωμάτιο ζήτησα τουαλέτα στην οποία και με οδήγησε η υπηρεσία, σπάνιο πράγμα να βρίσκεις διαθέσιμη τουαλέτα για το "κοινό" σε μπουρδέλο. Μετά από λίγο μπήκα στο δωμάτιο, έδωσα το εικοσάρικο και ζήτησα να μη βιαστεί να έρθει η Αγάπη γιατί έφτασα στο σπιτάκι υπό καταρρακτώδη βροχή κι ήθελα να σινιαριστώ λίγο.

Μετά από κάμποση ώρα μπήκε η υπερμιλφάρα στο δωμάτιο περπατώντας αργά και αισθησιακά, κοιτώντας με με αυτό το πουτανιάρικο βλέμμα που μόνο τα μιλφάκια γνωρίζουν. Ας προβώ εδώ επ' ευκαιρία σε μια περιγραφή της: Η Αγάπη είναι ό,τι καλύτερο και καβλοειδέστερο μπορεί να περιμένει κάποιος από μία ώριμη γυναίκα. Ξανθιά Ρωσίδα γύρω στα 40 - 45, ωραίο πρόσωπο και μάτια, στήθος τριάρι γεμάτο φυσικό το οποίο φροντίζει να τονίζει ιδιαιτέρως βγαίνοντας πάντα με βαθύ ντεκολτέ στο σαλόνι, αψεγάδιαστη ΚΟΡΜΑΡΑ, ποδάρες και ένας υπέροχος ανορθωμένος κώλος συμπληρώνουν την ηδονική της εμφάνιση. Περπατώντας λοιπόν αργά σαν θηλυκό που ετοιμάζεται να με αρπάξει προς το μέρος μου, με το που με πλησιάζει δεν κρατιέμαι και χωρίς καλά - καλά να έχουμε γνωριστεί την αρπάζω απότομα και της σκάω ένα φιλί στο στόμα, δίνοντάς της να καταλάβει ότι έχω έρθει με άγριες διαθέσεις. Προσοχή: Αφήνει φιλιά στο στόμα, όχι όμως και τη χρήση γλώσσας (αρνητικό, τέτοια γυναίκα είναι για να την τρελάνεις στο γλωσσόφιλο). Ξαφνιάζεται φανερά και μου λέει χαμηλόφωνα και παιχνιδιάρικα "Αχ τί έκανες; Θα σε σκοτώσω..." Και φτιάχνομαι εννοείται αμέσως με την ατάκα. Αμέσως μετά της εξιστορώ την Οδύσσειά μου μέχρι να καταφέρω να περάσω μαζί της και μου λέει "Σώπα και θα σε ανταμείψω εγώ...", σπρώχνοντάς με προς το κρεβάτι αργά και βασανιστικά χωρίς να έχει βγάλει ακόμα κανένα ρούχο...

Ξαπλώνω ανάσκελα, χαλαρώνω και αφού μου βγάζει το σλιπ αρχίζει να μου δίνει τρυφερά φιλιά σ' όλο μου το σώμα όπως μόνο τα μιλφάκια γνωρίζουν, φτιάχοντάς με τρελά με το "καλημέρα". Κάποια στιγμή φτάνει στο επίμαχο σημείο, περνάει καπότα και αρχίζει μία αργή και καβλιάρικη πίπα φανερή της πείρας της, κάνοντας παράλληλα και το κόλπο της Σόνιας της πιπατζούς με τις παλινδρομικές κινήσεις της γλώσσας (όχι βέβαια τόσο πετυχημένα όσο η Σόνια). Επιπλέον χτυπήματα στο πρόσωπό της με το πέος μου, με είχε ήδη τρελάνει, το μόνο της αρνητικό ότι δε γλείφει τα μπαλάκια. Παράλληλα την ώρα που είχε το "εργαλείο" στο στόμα της, μούγκριζε σαν πορνοστάρ, αυξάνοντας κατακόρυφα τα επίπεδα της κάβλας. Κάποια στιγμή σταματάει και βγάζει επιτέλους το κορμάκι που φορούσε και αμέσως μετά το στηθόδεσμο, κάτι που περίμενα πολλή ώρα έχοντας ξεροσταλιάσει να κοιτάζω τις βυζάρες της που χύνονταν πάνω στο κορμί μου την ώρα της πίπας. Ανασηκώνομαι, πιάνω τα στήθη της στα χέρια μου και της τα "τρώω" κυριολεκτικά, με είχαν ζαλίσει ήδη απ' το σαλόνι που τα έβλεπα... Ξαναξαπλώνω και περνάει το στήθος της πάνω από το επίμαχο σημείο κάνοντάς μου ένα ελαφρύ ισπανικό. Κατόπιν της ζητάω να τη γλείψω κι εγώ και ξαπλώνει φαρδιά πλατιά στο κρεβάτι ενώ εγώ κάθομαι με τα γόνατα έξω απ' αυτό έχοντάς της ανοίξει εντελώς τα πόδια. Μικρά μουνόχειλα έχει (δυστυχώς), αλλά το μουνάκι της είναι θελκτικότατο και πεντακάθαρο, γενικά σκίζει από καθαριότητα όπως άλλωστε και οι περισσότερες ώριμες γυναίκες κατά κανόνα, σίγουρα μία απ' τις πιο καθαρές γυναίκες που έχω πάει ποτέ μου. Ικανοποιητικότατη ανταπόκριση στο στοματικό που της έκανα, μοναδική της ιδιοτροπία ότι δεν ήθελε να χώνω τη γλώσσα μου βαθιά στο μουνάκι της, αλλά μόνο επιφανειακά στα χείλια. Αμέσως μετά σηκώνομαι και της ζητάω να κάνουμε ένα ισπανικό με εκείνη καθιστή και εμένα όρθιο, ικανοποιητικότατη ανταπόκριση από μεριάς της, ενώ της πηδούσα με μανία τα βυζιά μου έλεγε "Τί είναι καβλιάρη μου; Τί θες καβλιάρη μου;", φτιάχνοντάς με τρελά...

Κάπου εκεί είχε έρθει η ώρα του σκληρού ροκ. Της λέω "Τώρα θέλω να σε πάρω" και με δική της πρωτοβουλία στήνεται στα τέσσερα ώστε να έχω μπροστά μου το μεγαλείο της κωλάρας της. Αρχίζω και τη σφυροκοπάω αλύπητα και με μανία τόσο που με είχε καβλώσει, εκείνη με το που είδε την ορμή των πρώτων διεισδύσεων πονηρά πήρε τη γνωστή στάση ώστε να μη με αφήνει να μπω όλος μέσα της αλλά εγώ τη διόρθωσα αμέσως, κάτι που μοιραία αποδέχτηκε τελικά. Μετά από λίγα λεπτά βγαίνω κι ενώ ετοιμάζομαι να της πω να την πάρω και κανονικά, παίρνει μια πρωτοβουλία που μα κάβλωσε πολύ: Γονάτισε από μόνη της στο πάτωμα και αρπάζει το πέος μου αρχίζοντας να μου παίρνει μια άγρια πίπα ενώ μούγκριζε και ανά διαστήματα μου έλεγε "Τί έπαθες καβλιάρη μου, έχεις καβλώσει"; Και με απογείωσε... Την ξαπλώνω λοιπόν κανονικά και αρχίζω να την παίρνω σε ιεραποστολική στάση σφυροκοπώντας τη και πάλι με μανία - βόλευε και πολύ το ύψος του κρεβατιού - ενώ αυτή βογκούσε... Μετά κι απ' αυτό σκέφτηκα να την πάρω και με εκείνη από πάνω αλλά επειδή ψιλιάστηκα ότι τελείωνε ο χρόνος και αυτό είχε αρχίσει να φαίνεται και στη συμπεριφορά της, τη ρώτησα αν μπορώ να τελειώσω στις βυζάρες της και μου απάντησε θετικά. Γονατίζει πάλι στο πάτωμα, κρατάει με το ένα χέρι της τα βυζιά της ανορθωμένα όπως κάνουν οι πορνοστάρ για να φαίνονται εντυπωσιακά και αρχίζει να μου τον παίζει με μανία ενώ με κοιτούσε μες τα μάτια... Σκύβω και της δίνω ένα φιλί στο στόμα, γλείφω και λίγο τα βυζιά της έτσι όπως τα κρατούσε, συνεχίζω να τον παίζω μόνος μου μέχρι που κάποια στιγμή ήρθε η θριαμβευτική κατάθεση όπου την έκανα χάλια και μου είπε για μια ακόμα φορά αυτό το "Θα σε σκοτώσω...". Στη συνέχεια πλυθήκαμε, η Αγάπη πλύθηκε πάρα πολύ λεπτομερώς μπροστά μου σε βαθμό που μου έκανε εντύπωση ενώ εγώ της πασπάτευα τον κώλο που δε χόρταινα και μετά από λίγο με χαιρέτησε και βγήκε λίγο βιαστικά είναι η αλήθεια απ' το δωμάτιο, αυτό ήταν ένα μικρό φάουλ από μεριάς της καθώς ο τρόπος που θα σε χαιρετήσει η πουτάνα βγαίνοντας απ' το δωμάτιο είναι εξ' ίσου σημαντικός με την είσοδό της, ίσως και ακόμα περισσότερο. Γενικά μου έδωσε την εντύπωση ότι μετά το πλύσιμο που ακολουθεί την πράξη δε θέλει πολλές αγκαλιές και τα λοιπά, ίσως να έχει και λίγο εμμονή σχετικά με το να μην έχει την παραμικρή οσμή ακόμα κι απ' τον ιδρώτα του προηγούμενου πελάτη όταν πρόκειται να βγει στο σαλόνι.

Συμπερασματικά η Αγάπη είναι ένα milf από αυτά που τιμούν τον τίτλο τους, σίγουρα δεν είναι από αυτά τα milfs που δουλεύουν Λιοσίων συνηθέστερα τα οποία αφήνουν απόλυτη ελευθερία στον πελάτη να κάνει ό,τι γουστάρει εγείροντας όμως έτσι και ζητήματα υγιεινής για τους πιο φοβιτσιάρηδες, βάζει κάποια όρια στην επαφή της με τον πελάτη αλλά η απόδοσή της που φανερώνει μια γυναίκα με χιλιόμετρα και πείρα στο γαμήσι αποζημιώνει για τις όποιες "ιδιοτροπίες" της, αν μπορούν να χαρακτηριστούν έτσι, έχοντας παράλληλα και μια εμφάνιση που και μόνο αυτή φτάνει για να "φτιαχτεί" αυτός που την επιλέγει για να την τιμήσει. Αρνητικό για τη συμπεριφορά της ευγενέστατης κατά τα άλλα τσατσάς είναι ότι μόλις ακριβώς είχα χύσει την Αγάπη της φώναξε διακριτικά έξω από την πόρτα να συντομεύει. Σε κάθε περίπτωση, όμως, σαν εμπειρία ήταν ό,τι καλύτερο μπορεί να περιμένει κανείς απ' το εικοσάρικο χωρίς να το κλαίει εκ των υστέρων.

Coldworld

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 31
Σχόλιο #20 - Καταχωρήθηκε Σεπτέμβριος 16, 2014, 03:03:49 μμ

Αντωνια (15/9 & ωρα 13:30)

Αρχικα να συμφωνησω με οσους χαρακτηριζαν την Αντωνια Top model, μουναρα, οτι θα μπορουσε να ηταν cg / ct, οτι ανετα δουλευε σε στουντιο κ αλλα τετοια θριαμβευτηκα για την εμφανιση της. Ναι συμφωνω η κοπελα ειναι για τρελες  :wanker:....βεβαια σε μια ποιο αυστηρη κριτικη για την εμφανιση της, το στηθος της ειναι ανυπαρκτο κ προσωπικα δεν τρελαθηκα κ με τον κωλο της....σιγουρα παντως στα στουντιο εχω δει πολυ καλυτερους κωλους. Οποτε δινοντας το 20,00 γαμας μια μουναρα που πιθανον αυριο να περνει 50,00 - 100 -200 κ εγω δε ξερω που μπορει να φτασει η ταριφα.

...κ παμε τωρα στο ζητουμενο, τη κανει αυτη η μοναρα στο δωματιο? κ ξερετε ποια ειναι η απαντηση? ΤΙΠΟΤΑ. Μπηκε βιαστικη εφυγε βιαστικη, δε μιλησε σχεδον καθολου οσο κ αν προσπαθησα, ανεκφραστη κ σχεδον αγελαστη καθ'ολη την διαρκεια....το μονο που μου ειπε ηταν ''Αντωνια'' & ''Madrid''....προφανως ηταν τα μονα που καταλαβε απο οσα της ειπα, μου εκανε μια αεροπιπα (χωρις προφυλακτικο) που σε σημεια ηταν αστεια κ τα στησιματα της αχαρα....ειδικα οταν την ειχα στα 4 τετοιο αχαρο κουνημα δεν μου'χει ξανατυχει...καλυτερα να εμενε ακινητη παρα αυτο που εκανε αυτη.

Τιποτα δεν εχω να θυμαμαι απ το γαμησι, ΤΙΠΟΤΑ.....αλλα προφανως η κοπελα ειναι καινουρια στο κουρμπετι οποτε ισως να δικαιολογουνται ολα αυτα. Στο πολυ μακρυ μελλον κ αν διαβασω καλες κριτικες ισως δωσω μια 2η ευκαιρια μεχρι τοτε ουτε απ εξω.
 Για οσους σκεφτονται να πανε 2 πραγματα πρεπει να ζυγιζουν. 1)Να δωσω 20 να γαμησω τη μουναρα η 2) Να τραβηξω μια μαλακια κ να παραγγειλω σουβλακια.....γνωμη μου ειναι επιλεξτε το 2ο κ πιειτε κ μια μπυρα στην υγεια μου που σας ενημερωσα.

Porno Regards
- CW -