Εικόνα

«
 
»
Lia(TS) Lory TS Marjory Massafer­a(TS…
Lory TS

Πληροφορίες Καταχωρητή

Πληροφορίες Στοιχείου

Vrikolakas

  • Administrator
  • Σύνολο Στοιχείων: 504
  • Σύνολο Σχολίων: 2
Θεάσεις1824
Αξιολόγηση 5 (1 αξιολόγηση) (Σταθμισμένος μέσος όρος: 4.22)
Κριτικές1

Exif Metadata

Δεν βρέθηκαν δεδομένα Exif
Κριτικές Κατάταξη σχολίων ανα ημερομηνία - Αυξουσα Φθίνουσα

Guino

  • Τιμημένος
  • Σύνολο Στοιχείων: 0
  • Σύνολο Σχολίων: 226
Σχόλιο #1 - Καταχωρήθηκε Οκτώβριος 08, 2018, 10:59:50 μμ
Thick wedge cock

Η ολόγυμνη Λώρη, ημίκλιντη επί της στρωμνής, με καλεί να χαϊδέψω τον ανδρισμό της («Έτσι, χάιδεψέ μου το καβλάκι...»)
«Το δικό σου, μου φαίνεται, πως είναι μεγαλύτερο», παρατηρώ, γονατίζοντας ανάμεσα απ' τα ελαφρώς κεκαμμένα σκέλη της, ενώ την ίδια στιγμή πιάνω την ακόμα σε ηρεμία, όχι και τόσο εντυπωσιακή είναι η αλήθεια, ψωλή της.
«Αχ, ναι και θα μεγαλώσει κι άλλο», μου υπόσχεται με λάγνα γυναικεία φωνή.
«Ναι, ε;»
«Ναι, γλύφτο μου λίγο να μεγαλώσει...», με καλεί να ξεκινήσω και καθώς σκύβω την ακούω να συμπληρώνει: «Να γίνει μεγάλο...»
Με το που το βάζω, όμως, στο στόμα γεύομαι ούρα κι αμέσως σηκώνω το κεφάλι.
«Τι θέλεις;», με ρωτάει.
«Ούρησες πρόσφατα;», τη ρωτάω με τη σειρά μου, κυττάζοντάς τη στα μάτια.
«Ναι αλλά πλύθηκα μετά», μου απαντάει με σοβαρό ύφος.
«Μμμ», κάνω, μην πολυπιστεύοντάς τη για το δεύτερο και συνεχίζω με μιαν αλήθεια, πριν ξανασκύψω ανάμεσα στα γεροφτιαγμένα μπούτια της: «αν και δεν έχω πρόβλημα, μιας κι έχω κάνει ουρολαγνεία»
Τώρα το πουλί της δέχεται τις "περιποιήσεις" της στοματικής μου κοιλότητας με τη Λώρη να εγκρίνει («Έτσι καβλιάρη...») αλλά και να ενδιαφέρεται να μάθει γι' αυτό που άκουσε πριν λίγο («Σ' αρέσει το golden shower;»)
Η πούτσα της έχει ήδη αρχίσει να μακραίνει και να παχαίνει –ιδίως στη βάση– με τ' αφράτα γλομπέ αρχίδια, από κάτω, ν' αργοσαλεύουν κι όση ώρα εγώ της την "περιποιούμαι" –των αρχιδιών συμπεριλαμβανομένων– εκείνη, με σιγανή –πάντα λάγνα– φωνή, λέει τα δικά της:
«Έτσι  μωρό μου να το καβλώσεις το καβλί μου όλο... Όλο να μου το ρουφήξεις, έτσι... Αχ, τι ωραία που το ρουφάς... Όλο θα μου το ρουφήξεις και τ' αρχιδάκια μου, όλα... Ναι... Έτσι... Να στα πετάξω στο πρόσωπο θέλω... Ή θα μου τα πιεις όλα; Ε;... Ναι... Έτσι... Ααα... Ααα... Ααα... Έτσι... Ναι... Έτσι, όλο ρούφηξέτο μου, όλο, όλο...»
Λέει, λοιπόν, τα δικά της κυττάζοντας χαμηλά στην κοιλιά της και πιάνοντας το κεφάλι  μου –τ' οποίο πιέζει προς τους βουβώνες της–, όπως και τα κάγκελα του κρεβατιού πίσω της.
«Αχ, τι ψωλάρα είναι αυτή...», παραδέχομαι απαλοτρίβοντας το δεκατεσσάρων-δεκαπέντε πόντων κωνοειδές γεννητικό όργανο, ομολογώντας πριν το ξανακαταπιώ: «Αχ, τι πουτανάκι που είμαι...»
«Είσαι...», συμφωνεί με την ομολογία μου προσθέτοντας, καθώς εγώ έχω ήδη αρχίσει τις gp: «Είσαι το πουτανάκι μου, έτσι, όλη την ψωλάρα μου ρούφα τη... Ναι, καβλιάρα, ρούφα... Έτσι, έτσι...»
Ένα ηχηρό –και σιχαμερό– δικό μου «γκλουκ!», ακολουθούμενο από ένα, πάλι δικό μου, «αχ...» ανακούφισης, διακόπτει την "περιποίηση" του φαλλού της αλλά ταυτόχρονα και τις ήπιες στοματογαμικές ωθήσεις της.
Την επόμενη στιγμή έχω ξανασκύψει – στ' αχαμνά της αυτή τη φορά.
«Έτσι, γλύψε και τ' αρχιδάκια μου με τη γλωσσίτσα. Μη μου τα ρουφάς. Με τη γλωσσίτσα μόνο»
«Πω πω, σηκώθηκε η ψωλάρα σου...», διαπιστώνω τρίβοντάς της την πριν της την ξανακαταπιώ κι ενώ μόλις έχω μετακινηθεί στο πλάι – κάθετα στο κορμί της.
«Έτσι, ρούφατην όλη, θέλω και να μου γλύφεις με τη γλωσσίτσα σου τ' αρχιδάκια, μ' αρέσει», επαναλαμβάνει τις οδηγίες και –έχοντας καταλάβει τον λόγο της μετακίνησής μου– την ίδια στιγμή ξετυλίγει μια καπότα σ' ένα –σε δύο;– απ' τα δάχτυλά της, με τ' οποίο μου χαϊδεύει περιστροφικά την κωλοτρυπίδα και στη συνέχεια το χώνει βαθιά μέσα αρχίζοντας να το παλινδρομεί λαγνοβογκώντας («Ααχ... Ααχ...»), σχολιάζοντας («Τι σφιχτό κωλαράκι είναι αυτό...»), ξαναδίνοντας οδηγίες («Έτσι πουτανάκι, όλο τον πούτσο θέλω να τον παίρνεις στο στοματάκι σου») και ρωτώντας να μάθει πώς μου φαίνεται το φουσκωμένο γεννητικό της μόριο («Σ' αρέσει η ψωλάρα μου;»)
«Μμμ, χοντρή και μυτερή», είναι η καταφατική απάντησή μου καθώς, έχοντας ορθώσει το κορμί μου, της την έχω μες στις δυο μου χούφτες.
«Ναι μωρό μου, έτσι, σφηνόπουτσα», την ονοματίζει προσθέτοντας, σχετικά με την πίπα και το αρχιδογλύψιμο που της κάνω, καθώς συνεχίζει να μου γαμάει τον κώλο με το δάχτυλό της: «Έτσι, έτσι, όλον ρούφατον πουτανάκι... Ααα... Ααα... Έτσι, με τη γλωσσίτσα σου, μπράβο... Έτσι...»
«Αχ, τι πουτανάκι που είμαι...»
«Είσαι...», συμφωνεί και –ενώ με το άλλο χέρι αρχίζει να με χτυπάει ηχηρά στα κωλομέρια– συμπληρώνει: «Έτσι ξεκωλιάρη άντρα... Πουτανίτσα... Όλο το καβλί μου ρούφα, έτσι πουτανίτσα μου γλυκιά...»
«Αχ, κάνε με το πουτανάκι σου...», της ζητώ, με την κωλοτρυπίδα μου μουδιασμένη απ' το πολύ κωλοδάχτυλο κι ενώ την επόμενη στιγμή τής τον ξανακαταπίνω μέχρι τ' αρχίδια.
«Ναι... Ναι...», είναι η λάγνα καταφατική απάντησή της πιέζοντάς μου, πάντα με το ελεύθερο χέρι, το κεφάλι προς τους βουβώνες της...
Ύστερα από λίγο έχω σηκωθεί στα γόνατα και τρίβω την ξεκάβλωτη ψωλίτσα μου όταν τη βλέπω να παίρνει απ' το κομοδίνο ένα μαύρου χρώματος ομοίωμα φαλλού, τουλάχιστον 15 πόντων και να με ρωτάει:
«Να σε γαμήσω και με αυτό πριν σου βάλω την ψωλάρα μου;»
Αρχικά αρνούμαι αλλά στη συνέχεια –κι εξαιτίας της επιμονής της («Βρε έλα εδώ που σου λέω, θα σ' αρέσει»)– υποχωρώ. Ξεκαθαρίζοντάς της όμως, πριν ξανασκύψω για να  ξαναπάρω στο στόμα τον καβλοφουσκωμένο ανδρισμό της:
«Θα με γαμήσεις και με το δικό σου, έτσι;»
«Αυτό έλειπε, να σε αφήσω έτσι!»
Έπειτα από λίγο "πινελάκι" μου τον χώνει μέχρι τα man-made αρχίδια, με 'μένα να το ανακοινώνω:
«Αχ, τον πήρα τον μαύρο τον δονητή...»
«Όλον τον πήρες τον μαύρο, τον αράπη...»
«Αχ, γιατί μ' αρέσει, τόσο, να γαμιέμαι;», ρωτάω νιώθοντας τον man-made φαλλό να μου γεμίζει το κωλάντερο.
«Έτσι, γιατί είσαι καβλιάρης, γι' αυτό», είναι η απάντησή της.
«Ναι, ε;», ζητάω να μου επιβεβαιώσει και χωρίς να περιμένω απάντηση της τον ξανακαταπίνω μέχρι τ' αρχίδια...
«Ναι...», έρχεται, τελικά, η απάντησή της –ενώ εγώ πνίγομαι από το πολύ κρέας που γεμίζει τη στοματική μου κοιλότητα μέχρι πίσω στον φάρυγγα– και συνεχίζει: «Έτσι, μωρό μου, γλύφε την ψωλάρα μου όπως σε γαμάει ο αράπης από πίσω. Έτσι, παρτουζιάρα μου...»
«Αχ...» (με το που βγάζω, με θόρυβο, την πούτσα της απ' το στόμα μου)
«Έτσι, έτσι... Έτσι, ανώμαλη...» (χτυπώντας μου, με την παλάμη του ελεύθερου χεριού της, απανωτά τα κωλομέρια)
«Αχ, η ψωλάρα σου...» (τρίβοντάς της την – πριν της την ξανακαταπιώ)
«Έτσι, όλη, όλη, ρούφα την... Ναι... Ωωω...»
Με το που τη βγάζω απ' το στόμα κι αρχίζω να την τρίβω, βγάζει κι εκείνη το man-made πέος απ' τον κώλο μου και μου λέει, καθώς σηκώνεται για να κατέβει απ' το κρεβάτι:
«Έλα δω, φέρε μου το κωλαράκι σου από δω»
Την επόμενη στιγμή βρίσκομαι στα τέσσερα στην άκρη του, με 'κείνη να εγκρίνει: «Ναι, εκεί, στήστο μου ωραία...»
Πιάνοντάς με απ' τα καπούλια μού τη χώνει («Αχ, τον πήρα...») κι αρχίζει να "δίνει" (Guino: Αχ, ναι... Λώρη: Έτσι...) κωλοχαστουκίζοντάς με επίσης...
«Κάνε μου ένα κωλόπαιδο...», της ζητάω, νιώθοντας τη "σφήνα" της να πηγαινοέρχεται στο κωλάντερό μου.
«Έτσι, παίξε την ψωλάρα σου να χύσεις κι εσύ...», μου εκφράζει τη δική της επιθυμία.
«Αχ, πήδα με...», την παροτρύνω με σβησμένη, από ίμερο, φωνή, έχοντας κολλήσει μάγουλο και στήθος στο σεντόνι – κώλος τουρλωτός– , ενώ έχω αρχίσει να τρίβω την ψωλίτσα μου.
«Έτσι καριόλα, πάρτον όλον, όλον καριολίτσα», με παροτρύνει με τη σειρά της.
«Με γαμάς με τη σφηνόπουτσά σου... Ααχ... Ααχ...»
«Σ' αρέσει που είσαι πουτανάκι;»
«Ναι... Δεν μου λες, ν' ανέβεις λίγο γονατιστή, έτσι ώστε να γυρίσω για να βλέπω απ' τον καθρέφτη;»
«Α, θέλεις έτσι;»
«Ε, να βλέπω κι εγώ κάτι»
«Έλα καβλιάρη μου...»
Έτσι βρισκόμαστε κι οι δύο πάνω στο κρεβάτι, κατά το μήκος του, παράλληλα με τον μακρόστενο, επίτοιχο, κάθετο καθρέφτη. Εγώ στα τέσσερα και 'κείνη στα γόνατα από πίσω μου.
«Αχ, τον πήρα πάλι...», ανακοινώνω με το που τη νιώθω να μου την ξαναχώνει κι αρχίζω τα λαγνοβογκητά («Ααχ... Ααχ... Ααχ...») ενώ η ίδια ξεκινάει να "μπαινοβγαίνει".
«Έτσι παιξ' την ψωλάρα σου να μου τα χύσεις όλα...», με παροτρύνει, κωλοχαστουκίζοντάς με επίσης.
«Ααχ... Ααχ... Ααχ...»
«Σ' αρέσει να τον έχεις μέσα σου;»
«Αχ, ναι, μ' αρέσει...»
«Όλον;»
«Ναι...»
«Είσαι ξεκωλιάρα;»
«Ναι...»
«Τι είσαι;»
«Μια πουτάνα...»
«Πουτάνα είσαι...»
«Με μικρό πουλάκι...»
«Έτσι... Έτσι, μωρή πουτάνα...»
«Αχ, κάνε μου ένα κωλόπαιδο...»
«Ααχ... Μου τον ρούφηξες όλον τον πούτσο μωρή καριόλα, όλον...»
«Αχ, πήδα με...»
Δεν έχουν περάσει ένα-δύο λεπτά στην καινούργια αυτή στάση –εγώ, εν τω μεταξύ, έχω χύσει, κατά τη διάρκειά της, χωρίς να το ανακοινώσω– όταν τη νιώθω να βγαίνει από μέσα μου, να κατεβαίνει απ' το κρεβάτι και πηγαίνοντας πλάι στο κεφάλι μου να το πιάνει και να το γυρίζει προς το μέρος της –προς τα γεννητικά της όργανα– χώνοντάς μου το τρίτο απ' αυτά –το μακρύτερο και χωρίς, πλέον, καπότα– στο στόμα.
Ακολουθούν τσιμπούκι και γάμευση αυτού, με τη Λώρη να συνθλίβει τα χείλη μου –δια μέσου της πίεσης που ασκεί, με τα δυο της χέρια, στο τριχωτό του μέρος– γύρω απ' τη βάση των γεννητικών της οργάνων, χωρίς να παραλείπει να με παροτρύνει –και να με κατευθύνει– την ίδια στιγμή:
«Έτσι, παιξ' την ψωλάρα σου, μη σταματάς. Πάρε το χέρι σου από δω. Έτσι... Παιξ' το καβλί σου να μου τα χύσεις... Όλα θέλω να μου τα χύσεις...»
«Γκλουκ!» (ήχος πνιγμού)
«Ναι... Όλα...» (πιέζοντας το κεφάλι μου προς τους βουβώνες της)
«Γκλουκ!»
«Καριόλα...» (ψιθυριστά)
«Γκλουκ!»
«Τι ωραία κωλάρα πούχεις...» (απλώνοντας το χέρι και χτυπώντας μου το κωλομέρι, πριν ξαναγραπώσει το κεφάλι μου –με τα δυο της χέρια– για να συνεχίσει τη γάμευσή του – το skull fucking, το λεγόμενο)
Εγώ, εν τω μεταξύ, έχω καταλάβει πως προσπαθεί να χύσει –να με χύσει, για την ακρίβεια– και δεν ξέρω τι να κάνω. Από τη μία θέλω από την άλλη φοβάμαι.
«Κάτσε έτσι όπως είσαι... Εκεί...», μου ζητάει, με λαχανιασμένη φωνή, να παραμείνω στα τέσσερα, πλάι της, ενώ αρχίζει να τρίβει το καβλί της, συνεχίζοντας να κρατάει το κεφάλι μου – με το ένα χέρι.
«Θα χύσεις;», τη ρωτάω δειλά.
«Μη μιλάς!», με αποπαίρνει.
«Ααχ...»
«Έτσι, γλύψε μου με τη γλωσσίτσα τ' αρχιδάκια...», μου ζητάει κι εγώ πραγματοποιώ την επιθυμία της με 'κείνη ν' αρχίζει να λαγνοβογκά («Ααχ... Ααχ... Ααχ...»).
Έπειτα από μερικά δευτερόλεπτα απαιτεί να ξαπλώσω ανάσκελα («Ξάπλωσε... Ξάπλωσε...») και με το που το κάνω (Λώρη: Έτσι...), αφού μου απομακρύνει το χέρι απ' το πρόσωπό μου, όπου ενστικτωδώς έχει πάει εκεί για να το προστατεύσει, αρχίζει να το πιτσιλάει με σπέρμα –πάντα, λαγνοβογκώντας («Ααχ... Ααχ... Ααχ....»)–, με μένα να δέχομαι τις ζεστές, γλοιώδεις σταγόνες με τα μάτια και το στόμα ερμητικά κλειστά, έχοντας πάρει μια έκφραση σιχαμάρας...
Παρ' όλα αυτά στο τέλος τής εκφράζω τον θαυμασμό μου: «Πω πω, στη μάπα!»

«Έγινα και ρεζίλι στη φίλη σου», της λέω αργότερα, καθώς ντύνομαι (Σ' ένα παραδιπλανό υποφωτισμένο δωμάτιο μια γυναικεία φιγούρα παρακολουθεί τηλεόραση ξαπλωμένη)
«Τα ίδια κάνει κι αυτή, μην ανησυχείς», με πληροφορεί.
«Εκδίδεται κι αυτή;»
«Εμ, τι ήθελες, να φωνάξω καμιά φίλη μου απ' την Αρχιεπισκοπή εδώ μέσα;»
«Χαχαχα...»
«Με κοροϊδεύεις κι εσύ; Χαχαχα...»
«Οι πελάτες σου, περισσότερο, σου ζητάνε να τους γαμάς ή να σε γαμάνε;»
«Τα πάντα μωρό μου»
«Πάντως πρέπει να σε ψιλοκάβλωσα για να χύσεις»
«Πάντα χύνω»

Συμπέρασμα:
Πλην μικρών ενστάσεων (η περίπτωση των ούρων, το σχήμα του πέους της), κατά τ' άλλα συμπαθητικές υπηρεσίες, από μία εμφανίσιμη τρανσέξουαλ, στα 50 ευρώ.