Εικόνα

«
 
»
Ρεμούνδου 21Α Σπύρου Πάτση 40 Τροφωνίου 11
Σπύρου Πάτση 40

Πληροφορίες Καταχωρητή

Πληροφορίες Στοιχείου

Vrikolakas

  • Administrator
  • Σύνολο Στοιχείων: 551
  • Σύνολο Σχολίων: 2
Θεάσεις1184
Αξιολόγηση 4 (1 αξιολόγηση) (Σταθμισμένος μέσος όρος: 3.75)
Κριτικές3

Exif Metadata

Δεν βρέθηκαν δεδομένα Exif
Κριτικές Κατάταξη σχολίων ανα ημερομηνία - Αυξουσα Φθίνουσα

black_21

  • Σύνολο Στοιχείων: 0
  • Σύνολο Σχολίων: 7
Σχόλιο #1 - Καταχωρήθηκε Φεβρουάριος 09, 2020, 05:09:57 μμ

Ηλέκτρα

Πέμπτη πρωί πέρασα από το studio με σκοπό να συναντήσω την Ηλέκτρα. Πρόκειται για μία κοπέλα από Ρωσία ωραία παρουσία με ωραία οπίσθια και ενισχυμένο στήθος. Δίνω τα 20€ μου και κατευθύνομαι στο δωμάτιο. Μπαίνω για μπανάκι και στην συνέχεια ξαπλώνω για να περιμένω την κοπέλα. Έρχεται μέσα με χαιρετάει και αρχίζει τα χάδια με το σώμα της. Στην συνέχεια περνάει το προφυλακτικό και ξεκινάει τσιμπούκι. Καλό της έπιανα και το κεφάλι για να το πάρει πιο βαθιά και στην συνέχεια στήθηκε στα τέσσερα. Μπαίνω μέσα ήταν στενή. Καλή αίσθηση και έβγαζε και κραυγές. Συνεχίσαμε έτσι στην συνέχεια βγήκα, ξάπλωσα με σκοπό να μου τον παίξει. Ξεκίνησε και στην συνέχεια ανέλαβα εγώ ενώ εκείνη στήθηκε μπροστά μου στα τέσσερα και μου έκανε κόλπα. Αυτό με έφτιαξε ιδιαίτερα μέχρι που έχυσα πολύ καλά. Με χαιρέτησε και έφυγε. Καλή εμπειρία αν και η κοπέλα θα μπορούσε να ήταν πιο θερμή μαζί μου ήταν κάπως διεκπεραιωτική. 

black_21

  • Σύνολο Στοιχείων: 0
  • Σύνολο Σχολίων: 7
Σχόλιο #2 - Καταχωρήθηκε Ιανουάριος 31, 2020, 10:46:35 μμ

Σουζάνα

Αρχές Ιανουαρίου επίσκεψη το πρωι στην Σουζάνα. Ανογεί η υπηρεσία την πόρτα μου την παρουσιάζει. Πρόκειται για μία λεπτή κοπέλα με τατουάζ ωραίο κωλαράκι και μικρό στήθος. Δίνω το 20ρικο και μπαίνω στα ενδότερα. Κάνω το μπανάκι μου και αναμονή. Έρχεται η κοπέλα κοντά μου αρχίζει τριψιματάκια και μου προκαλεί ικανοποιητική στύση. Περνάει το προφυλακτικό και ξεκινάει πίπα. Σχετικά μέτρια χωρίς deepthroat. Στην συνέχεια με καβαλάει από πάνω μου σε σταση cowgirl και με κοίταζε. Χοροπήδαγε πάνω μου. Ωραία φάση. Στην συνέχεια την γυρνάω στα τέσσερα όπου αρχίζω το σφυροκόπημα ρίχνοντας χαστούκια στα οπίσθια της. Στην συνέχεια βγαίνω από μέσα της και αρχίζω να αυνανίζονται ώσπου τελείωσα. Η κοπέλα με χαιρέτησε και έφυγε και εγώ πήγα για μπανάκι. Μία μέτρια εμπειρία.

black_21

  • Σύνολο Στοιχείων: 0
  • Σύνολο Σχολίων: 7
Σχόλιο #3 - Καταχωρήθηκε Ιανουάριος 31, 2020, 07:29:38 μμ

Μισέλ

Απογευματάκι Δευτέρας πέρασα από το Studio Σπύρου Πάτση 40 με σκοπό να δοκιμάσω την Μισέλ. Άνοιξε η υπηρεσία την πόρτα μου την παρουσίασε. Πρόκειται για μία λεπτή κοπέλα, όμορφη, με ωραίο κώλο και μικρό στήθος. Έδωσα το παράβολο και πέρασα στα ενδότερα. Έκανα το μπανάκι μου και την περίμενα. Ήρθε μέσα μίλαγε καλά τα ελληνικά και υπήρχε καλή συνεννόηση. Ξεκίνησε με προκαταρκτικά φιλάκια σε όλο μου το σώμα και δεν άργησα να γίνω τούρμπο. Μου έβαλε το προφυλακτικό και ξεκίνησε μια ωραία πίπα. Έγλειφε περιστροφικά και το κατάπινε όλον με deepthroat. Μου τον έφτασε σε πλήρη στύση και ξεκινήσαμε σεξάκι στα τέσσερα με θέα την κωλάρα της. Υπέροχο μουνάκι στενό με πολύ καλή αίσθηση και συνεχίσαμε σε αυτό τον ρυθμό μέχρι που ολοκλήρωσα ουρλιάζοντας. Βγήκα από μέσα της αφαίρεσα το προφυλακτικό, η κοπέλα με ευχαρίστησε και έφυγε. Πρόκειται για μια καλή επιλογή και την προτείνω.