Εικόνα

«
 
»
Σελίνα(Ρεμούνδου 21) Σόνια(Βικτώρια) Στέλλα(Βριλησσού 36)
Σόνια(Βικτώρια)

Πληροφορίες Καταχωρητή

Πληροφορίες Στοιχείου

Vrikolakas

  • Administrator
  • Σύνολο Στοιχείων: 543
  • Σύνολο Σχολίων: 2
Θεάσεις1865
Αξιολόγηση 2.5 (2 αξιολογήσεις) (Σταθμισμένος μέσος όρος: 2.70)
Κριτικές3

Exif Metadata

Δεν βρέθηκαν δεδομένα Exif
Κριτικές Κατάταξη σχολίων ανα ημερομηνία - Αυξουσα Φθίνουσα

kritikaras

  • Σύνολο Στοιχείων: 0
  • Σύνολο Σχολίων: 9
Σχόλιο #1 - Καταχωρήθηκε Ιούνιος 11, 2019, 02:20:45 μμ
Η Βικτώρια ειναι μιλφαρα με διαπεραστικά μάτια και σωματάρα.Στην ηλικια της λιγες μιλφ εχουν τετοια σωματαρα και βυζαρες.Μεσα ειναι τρομερή αφού ρουφαει τα μπαλακια και κάνει τσιμπουκάρα.Απο τις καλύτερες πίπες που έχουμε δει στα Χανιά και το καλό να λέγεται.Με τέλειωσε με γλωσσα και στομα εναλλαγή σε αρχιδια και πουτσοκέφαλο και τέλος τίτλων.Θα παω και πάλι γιατί τετοιο κορμί δεν πρέπει να μείνει αγάμητο.

spartathlon

  • Σύνολο Στοιχείων: 0
  • Σύνολο Σχολίων: 5
Σχόλιο #2 - Καταχωρήθηκε Μάρτιος 19, 2019, 03:39:47 μμ
Μιλφάρα ρωσιδα με σιλικόνες και ώριμης ηλικίας ήρθε στα ιερά μας χώματα.Ειναι οτι καλυτερο ήρθε στη πόλη μας και δικαιώνονται ολοι οσοι πινουν νερο στις ρωσιδες μιλφ.
Τετοιο γυαλισμα αρχιδιων στη Σπαρτη δεν το εχουμε δει ποτέ.Φτιαγμενη με σιλικόνες και με σωματάρα με διαπεραστικό βλέμα με έκανε και τέλειωσα στην πίπα.Πήγα και δεύτερη φορά για να κάνουμε ερωτα οπου απέφυγα τα προκαταρκτικά της γιατί είναι φωτιά.
Γυναικάρα με διαφορά.

kalamatianos

  • Σύνολο Στοιχείων: 0
  • Σύνολο Σχολίων: 10
Σχόλιο #3 - Καταχωρήθηκε Μάρτιος 09, 2019, 10:44:06 μμ
Με το που ήρθε στα μέσα Φλεβαρη στη πολη μας η Σονια-Βικτώρια ανέσως κατάλαβα οτι πρόκειται περι θρυλικής κοπελας στα στουντιο.Μιλφ με ανοιχτοπχρωμα μάτια και ωραιο σωμα με σιλικονούχα βυζιά made in ussr.Δεν χρειάστηκα και το gps να βρω τον δρόμο.Παντα το λέω οτι εσείς οι Αθηναίοι έχετε μπουχτίσει απο μουνιά αλλα και εμείς να’ναι καλα ο τάκαρος δεν πάμε πίσω.Η Βικτωρια-Σονια βλεπει καυλωμενη πούτσα και πέφτει σαν υαινα και την κατασπαράσει.Τι γαμήσια στα όρθια τι γαμησι στο κρεβατι την τιμησα 3 φορές αυτη την μιλφαρα.Η ιδια με προετρεψε να της χυσω τα βυζια κατι που φυσικα υπακουσα.
Φερτε ρωσιδες ,ουκρανες,μολδαβες,βουλγαρες και αλβανιδες στη πόλη μας ναχτις χρυσώσουμε.Εμεις γαμαμε και πληρώνουμε δεν γραφουμε σε ταμπλετ και πληκτρολόγια.