Εικόνα

«
 
»
Monik(GDE.GR) Monik(PlayGirl­sEscor… Monika(Dream Girls)
Monik(PlayGirlsEscorts.Gr)


Πληροφορίες Καταχωρητή

Πληροφορίες Στοιχείου

Vrikolakas

  • Administrator
  • Σύνολο Στοιχείων: 536
  • Σύνολο Σχολίων: 2
Θεάσεις272
Αξιολόγηση
Κριτικές1

Exif Metadata

Δεν βρέθηκαν δεδομένα Exif
Κριτικές Κατάταξη σχολίων ανα ημερομηνία - Αυξουσα Φθίνουσα

γαμήγιο

  • Σύνολο Στοιχείων: 0
  • Σύνολο Σχολίων: 10
Σχόλιο #1 - Καταχωρήθηκε Ιούνιος 08, 2019, 05:23:15 μμ
Ξεκινω απο την Μονικ απο εξωτερική ρμφάνιση.Απο κοντά η μικρή είναι πιο κουκλι με ενα μείγμα ευρασιατικών χαρακτηριστικών, χωρις βυζάρες απο σιλικόνες κλπ.Το κορμί της το λες και λαμπάδα αφού εχει καλούπι άριστο και χωρίς να γυμνάζεται όπως την ρώτησα.Βυζάκια φυσικά πορτοκαλάκια για χούφτωμα και βύζαγμα και μέση δαχτυλίδι.
Μπήκαμε μαζί στο μπάνιο και πλύναμε ο ενας τον άλλο.Την σκουπίζω και μπαίνω για μάχη.Ειπχα στο πιάτο το φεσκοξυρισμένο μουνάκι της και την κωλοτρυπιδίτσα της.Γλύψιμο μέχρι που βγήκε η γλώσσα μου off.
Γυρναω σε 69 και μου ματσακώνει και αυτή την πούτσα που είχε πετάξει φλέβα.Αυτή το καυλί στο στόμα της και εγώ τα μουνοχειλάκια της στο στόμα μου.Σκουφιάζομαι με καποτίτσα δική της και μπήκα στο μουνί της που ηπταν σαν γαρύφαλλο.Εβγαλε και υγρά η πουτανίτσα αλλα γαμάω και εγω τεχνικά και με καλό ρυθμό.
Την τελειώνω μετα απο σχεδόν ολοκληρωμένη ώρα στο προσωπάκι της με προσθμφωνημένο εξτραδακι , όπου καλυψε μονο τα μαλλιά της.Ρωσολάγνοι κλπ επιβάλλεται να την πεο καταρτίσουν καθότι η Μονίκ προσφέρει ωραίο πακέτο.