Εικόνα

«
 
»
Claudia(AGN) Claudia(Menclub.gr) Clio(Your Angels)
Claudia(Menclub.gr)Πληροφορίες Καταχωρητή

Πληροφορίες Στοιχείου

PIATSAS

  • Global Moderator
  • Σύνολο Στοιχείων: 2301
  • Σύνολο Σχολίων: 16
Θεάσεις821
Αξιολόγηση
Κριτικές2

Exif Metadata

Δεν βρέθηκαν δεδομένα Exif
Κριτικές Κατάταξη σχολίων ανα ημερομηνία - Αυξουσα Φθίνουσα

KOMAN

  • Σύνολο Στοιχείων: 0
  • Σύνολο Σχολίων: 11
Σχόλιο #1 - Καταχωρήθηκε Ιούλιος 08, 2020, 12:56:16 μμ

κλαουντια

Λοιπόν η κοπελα ειναι εμφανίσημη απο ussr μπλοκ ,κατα την γνωμη μου πιο εμφανισημη και σεξυ απο τις φωτο.
Είναι γενικά πρόθυμα σε οτι της πεις στην μια ωρα που ειναι στα 120.Ελληνικα συνενοείτε και γενικα καταλαβαίνει εφοσον μιλας και εσύ αργά.
Τα φιλιά τα δίνει στην αρχή μελιγο την γλωσσα και μετά εξελίσονται σε καυτό γλωσόφιλο.Κανει και  cim κατοπιν συνενοησης μαζί της
Τώρα στα τους σερβις της γενικά καλο και αρκετά φιλότιμη.
Μπορεί να ανεβάσει και ρυθμούς σε pornstar experiance στην πορεία γιατί της κοπάναγα το καυλί στο στόμα και μετά ξαναπισκολλητό με φτυσιές και φάπες.
Απλα η τιμή που έγραψα ισχύει για μια και μόνο εξπερμάτωση και όχι για δύο

adrian smith

  • Σύνολο Στοιχείων: 0
  • Σύνολο Σχολίων: 52
Σχόλιο #2 - Καταχωρήθηκε Φεβρουάριος 08, 2020, 01:53:16 πμ

Μία ώρα στη πίπα

Η Κλαούντια καταρχήν παίζει και σε άλλο γραφείο αλλα την πήρα απο το menclub τη δεύτερη φορά.Ο σωματοτυπος της ενδομορφικός αλλα με σεξυ αναλογίες, ελληνικά καταλαβαίνει και μιλάει τις απαραίτητες λέξεις, ενώ στο όλο της το πρόσωπο και το σώμα δεν έχει κανει πλαστικές επεμβάσεις.Απλή , λιτή σαν την σεξυ καθαρίστρια στα ξενοδοχεία ημι-διαμονής που θέλεις να της το σφυρίξεις.Μου επαιρνε αργή και αισθησιακή πίπα που λιγο ακομα και θα έχυνα. Αφου είδα ότι δεν θα άντεχα για πολυ την πηρα doggy και πριν εξπερματώσω, σταμάτησα για λίγο οπου την πηρα σε ιεραποστολικό για να με τυλίγει με τα πόδια της. Για να αργήσω λιγο την εκσπερμάτωση το έβγαζα έξω να πάρω ανάσες και να την κατευθύνω για πίπα.Της το εβαζα ξανα στο στόμα αργά χωρίς να βιάζομαι, μέχρι να της τα ρίξω στα βυζιά.Ακολουθεί ότι της λες και η τιμή είναι πιο χαμηλή για μια speedιά σε μία ώρα.Γενικά θα την έλεγα ευχάριστη κοπέλα ιδίως για δύσκολες βραδινές ώρες που το κάνω με τα την διασκέδαση.