Εικόνα

«
 
»
Lola Mila(IND) Madam Mysteria(Ind) Margo(Ind)
Madam Mysteria(Ind)

Πληροφορίες Καταχωρητή

Πληροφορίες Στοιχείου

Vrikolakas

  • Administrator
  • Σύνολο Στοιχείων: 592
  • Σύνολο Σχολίων: 2
Θεάσεις955
Αξιολόγηση 2.5 (2 αξιολογήσεις) (Σταθμισμένος μέσος όρος: 2.68)
Κριτικές1

Exif Metadata

Δεν βρέθηκαν δεδομένα Exif
Κριτικές Κατάταξη σχολίων ανα ημερομηνία - Αυξουσα Φθίνουσα

Guino

  • Τιμημένος
  • Σύνολο Στοιχείων: 0
  • Σύνολο Σχολίων: 238
Σχόλιο #1 - Καταχωρήθηκε Απρίλιος 02, 2020, 05:31:37 μμ

Overpowered and dildofucked

Η Madam Mysteria, ξαπλωμένη στο πλευρό (όπως κι εγώ, με την πλάτη προς το μέρος της) κι έχοντας τυλιγμένους τους μυώδεις βραχίονές της γύρω απ' το στήθος μου, έχει εγκλωβίσει το κεφάλι μου ανάμεσα στους επίσης μυώδεις μηρούς της.
"You can't escape from my legs"
Μην αντέχοντας άλλο το σφίξιμο και πράγματι, μην μπορώντας ν' αποδράσω απ' τη λαβή, δεν αργώ να χτυπήσω, δυο-τρεις φορές, με την παλάμη, το μπούτι της, σήμα πως πρέπει να με αφήσει – είναι κάτι τ' οποίο θα κάνω αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του session.
Χαλαρώνει αλλά μόνο για να μεταφέρει τη λαβή, ψαλίδι, στον λαιμό μου. Τώρα, με 'κείνη να παραμένει ξαπλωμένη στο πλευρό, είμαι ακινητοποιημένος ανάσκελα κι επιπροσθέτως, με το αριστερό μου χέρι σ' ένα επώδυνο armbar.
"You can not move, you can not move at all"
Η ακινητοποίησή μου, ανάσκελα, συνεχίζεται με τη Mysteria να πραγματοποιεί reverse mount. Τώρα βρίσκομαι με τη Madam να κάθεται στο πρόσωπό μου, έχοντας τα πόδια της τυλιγμένα στον λαιμό μου –σε κάτι σαν triangle choke– και τα χέρια της να κρατάνε τους καρπούς μου καθηλωμένους πάνω στο στρώμα του μεγάλου στρογγυλού κρεβατιού.
"You have no chance to move"
Η ανάσκελα ακινητοποίησή μου, σε σταυρό αυτήν τη φορά, εξακολουθεί με την εν λόγω να περνάει σε side mount, κρατώντας, με τα δυο της χέρια, τον καρπό μου κι εγκλωβίζοντας το άλλο χέρι μου ανάμεσα στα πλεγμένα, μεταξύ τους, σκέλια της.
Σε τέτοιου είδους μεταβάσεις (transitions) προβαίνει συνέχεια κατά τη διάρκεια της semicompetitive πάλης μας. Όπως τώρα, που απ' το side mount περνάει σε high mount μέσω δρασκελισμού (step over).
Guino (προσπαθώντας ν' απελευθερωθώ): You're too strong, I can't handle you. I couldn't imagine it would be so difficult.
Μ Μ (έχοντάς με καβαλήσει στο στήθος [high mount] και κρατώντας τους καρπούς μου ακινητοποιημένους δεξιά κι αριστερά απ' το κεφάλι μου): What did you think, would be easy?
G (λαχανιασμένα): Yes, that's what I thought.
Μ Μ (μεταβαίνοντας σε full mount, δηλαδή, συνεχίζοντας να κρατάει τους καρπούς μου γερά πάνω στο στρώμα, ξαπλώνει στο στήθος και στην κοιλιά μου ακινητοποιώντας, την ίδια στιγμή, τα πόδια μου, με τα δικά της, σε απαγωγή μέσω της λαβής grapevining): Hahaha...
G (νιώθοντας, επώδυνα, το τέντωμά της): Ααα...
Σε high mount, καθισμένη σχεδόν στο πρόσωπό μου, θ' ακινητοποιήσει τα χέρια μου και με τα γόνατά της, ενώ, πάντα από τη θέση high mount, δεν θα διστάσει να πραγματοποιήσει και λαβές πνιγμού χρησιμοποιώντας το μπράτσο μου ως στραγγάλη (garrotte).
Το σεξ αρχίζει να μπαίνει στο παιχνίδι όταν από reverse high mount μού γραπώνει τα γεννητικά όργανα.
"Your balls and your cock are in my hand"
"My tiny cock"
"Hahaha, yes, indeed, your cock is small, I don't like it. I Iike big cocks"
Λίγο αργότερα, έχοντάς με γυρίσει μπρούμυτα, με ξανακαβαλάει (back mount) και ξαπλώνοντας πάνω μου (full back mount), έχοντας ακινητοποιημένους τους καρπούς μου, πάνω στο στρώμα, με τα χέρια της, προχωράει σε μία παρωδία γαμησιού, με τον αμβλύ ήχο απ' τις επαφές ν' ακούγεται δυνατά.
"Now I'll fuck you like a whore. You are nothing more than a filthy whore"
"Oh, yes, fuck me... Fuck me, please..."
"Yeah? Do you want me to fuck you? You like it hard? Which position do you prefer?"
"Doggie style and missionary"
"A-ha, okay... Like dog and then with me on top"
Μεταβαίνοντας σε high back mount κάθεται στην πλάτη μου και τραβώντας τα χέρια μου προς τα πίσω τ' ακινητοποιεί ανάμεσα στα μπούτια και τη λεπτή, μυώδη μέση της, στη συνέχεια φέρνει τα δάχτυλα των ποδιών της στο στόμα μου πιέζοντας, την ίδια στιγμή, με τα χέρια της, το κεφάλι μου, με δύναμη, προς τα κάτω.
"Taste my feet"
Έχει, πια, φορέσει το στραπόν μου, με το realistic cock των 6 ιντσών κουμπωμένο πάνω, όταν, γονατισμένη πίσω μου (εγώ στα τέσσερα, με τον κώλο τουρλωτό και το στήθος, μάγουλο, κολλημένα στο σεντόνι), παλινδρομεί, αργά και στριφογυριστά, τον γαντοφορεμένο δείκτη και τον επίσης γαντοφορεμένο μέσο της στον γρασαρισμένο πρωκτό μου – με 'μένα να βογγάω ιμερικά.
"Your ass is quite tight"
Γονατίζοντας στο ένα πόδι και πατώντας στο άλλο, έχοντας το ένα χέρι στο σύστοιχο κωλομέρι μου και το άλλο να πιάνει, απ' τη ρίζα, το φαλλικό ομοίωμα, μου τον χώνει σιγά και προσεχτικά, μέχρι τα man-made αρχίδια να μου ακουμπήσουν τα καπούλια κι αρχίζει το μέσα-έξω αυξάνοντας την ένταση σταδιακά.
Δεν αργεί να σηκωθεί όρθια, έχοντας τα πόδια ανοιχτά, τα γόνατα ελαφρώς κεκαμμένα και τα τεντωμένα χέρια της πότε στους γοφούς ή τη μέση μου και πότε, σκύβοντας μπροστά, στο κρεβάτι, με μένα, όταν σκύβει, να νιώθω την κοφτή ανάσα της στον σβέρκο.
Με γαμάει και ξαπλωμένο ανάσκελα, καθισμένη στις γάμπες της, έχοντας πάρει τα πόδια μου στους ώμους.
G (πότε πιάνοντας κι ανοίγοντας τα κωλομάγουλά μου, πότε θωπεύοντάς της τους μηρούς, πότε απαλοτρίβοντας κι απαλοτσιμπώντας τις θηλές μου, πότε πιπιλώντας, ερωτικά, το δάχτυλό μου, πότε χαϊδεύοντας, αισθησιακά, το κορμί μου, με τα χέρια μου να καταλήγουν χαμηλά στην κοιλιά μου για να τρίψουν τα καβλωμένο ψωλάκι μου): Oh yeah, fuck me, fuck me, fuck me...
Μ Μ (έχοντας αγκαλιάσει τους μηρούς μου –  με τις γάμπες μου να παραμένουν στους ώμους της): Μmm...
G (σηκώνοντας το κεφάλι για να την κυττάξω στα μάτια – με πόθο): Αh, fuck my ass...
Μ Μ (ανταποδίδοντάς μου το βλέμμα – χωρίς πόθο): I'm tearing your ass, right now, you slut!...
G (κλείνοντας τα μάτια και τεντώνοντας το κεφάλι προς τα πίσω): Oh, yeah, I Iike to be fucked.
Μ Μ: You filthy slut...
G (ξανακυττάζοντάς τη – με πόθο): I' m a whore...
M M (σκύβοντας λίγο μπροστά, έτσι ώστε να με γαμάει κάπως πιο κάθετα): Yes, you are.
G (απλώνοντας τα χέρια και πιάνοντάς την απ' τους μυώδεις ώμους): Your shoulders are so strong...
Χύνω ξαπλωμένος ανάσκελα, αργοσαλεύοντας και βογγώντας ιμερικά, με τον PVC ιθύφαλλο –ο οποίος, ακόμα, προεξέχει χαμηλά στη μυώδη κοιλιά της– να τρίβεται στο πρόσωπό μου και τη Mysteria, γονατισμένη πάνω απ' το κεφάλι μου, να έχει σκύψει και να μαλάσσει το πουλί μου απαξιώνοντάς το λεκτικά ("Your dick is so small, I don't like it")

Συμπέρασμα:
Δυνατή στα χέρια (δηλαδή, καλή παλαίστρια) και στα κωλομέρια (δηλαδή, καλή γαμιάς).