Εικόνα

«
 
»
19χρονη φοιτήτρια απ… Πάρτα όλα μωρό μου Η Σοφία Παυλίδη και…
Πάρτα όλα μωρό μου

Πληροφορίες Καταχωρητή

Πληροφορίες Στοιχείου

Vrikolakas

  • Administrator
  • Σύνολο Στοιχείων: 584
  • Σύνολο Σχολίων: 2
Θεάσεις416
Αξιολόγηση
Κριτικές1

Exif Metadata

Δεν βρέθηκαν δεδομένα Exif
Κριτικές Κατάταξη σχολίων ανα ημερομηνία - Αυξουσα Φθίνουσα

nikos kalantas

  • Σύνολο Στοιχείων: 0
  • Σύνολο Σχολίων: 8
Σχόλιο #1 - Καταχωρήθηκε Μάιος 07, 2020, 03:04:17 πμ

ΕΠΟΣ

Οφείλουμε να υποκλιθούμε στην δημιουργίου του σκηνοθέτη μεγάλου ΜΠΕΡΤΟ.Μετα τα εύσημα πάνε στον ανεπανάλειπτο και μεγαλύτερο έλληνα πορνοσταρ με την μουστάκα Παύλο Καρανικόλα.Ο Καρανικόλας γάμαγε τα πάντα, σε ολα τα μέρη και σε ολες τις εποχές του χρόνου.Έσμπρωχνε απο πούστηδες,τραβεστές,χοντρές, γριές,νεαρές και ωραίες γυναίκες σε βουνά,χιόνια,δάση,θάλασσες και βράχια.Ο συμπραγωνιστής του Κωστας Σαμαράς αν ήταν σε καμιά Ιταλία η Γαλλία θα ήταν θρύλος με την 22cm πούτσα σε σκληρή στύση που είχε απο το dna του.
Αλλα εκει που προσκυνάμε όλοι σε αυτο το μεγαλούργημα τεραστίων διαστάσεων για την ελληνική 7η τέχνη είναι ο παθητικός κραγμένος ομοφιλόφιλος Ζωρζ Τσάπελας "Στον ρόλο του πούστη" !!! Τόσο ρεαλιστική σκηνή στον ρόλο που του αναθέσανε ούτε ο Τομ Κρούζ που κάνει όλα τα κασκαντεριλίκια μόνος του.
Ο Ζωρζ Τσάπελας (που ίσως ειναι παρωδία του πραγματικού ηθοποιού Ζώρα Τσάπελη γιατι ο σκηνοθέτης Μπέρτο γούσταρε να σατυρίζει και να τρολαρει τηνβτουε σόου μπίζ) ειναι ενας ΘΕΟΣ.
Η στιχομυθία με τον Καρανικόλα δεν περιγράφεται.Απλα δείτε την και ακούστε την.Και συγκρίνεται ποσο γαμάτα ήταν η τότε εποχή old school με την ξενέρα και την κορεκτίλα του εμετού σήμερα.
Μακάρι να γενιόμουνα αρχές του 60 να ζούσα την χρυσή εποχή της Πασοκάρας στην ελλάδα στα ντουζένια μου.