Εικόνα

«
 
»
Melison(Glamour Esco… Melissa(AGN) Melissa(Escortsc­lub.…
Melissa(AGN)


Πληροφορίες Καταχωρητή

Πληροφορίες Στοιχείου

PIATSAS

  • Global Moderator
  • Σύνολο Στοιχείων: 1982
  • Σύνολο Σχολίων: 17
Θεάσεις339
Αξιολόγηση
Κριτικές1

Exif Metadata

Δεν βρέθηκαν δεδομένα Exif
Κριτικές Κατάταξη σχολίων ανα ημερομηνία - Αυξουσα Φθίνουσα

basilakis

  • Σύνολο Στοιχείων: 0
  • Σύνολο Σχολίων: 3
Σχόλιο #1 - Καταχωρήθηκε Ιούνιος 27, 2020, 11:06:12 πμ

Melissa

Πολλές φορές όταν παίρνω το γραφείο εμπιστεύομαι αλλα και σέβομαι και την γνώμη της Μπέτυς.

Πάμε στην Μελίσσα λοιπόν...Είναι  35 ετών και λίγο και κάνει αρκετά καιρό απόσο κατάλαβα την δουλειά.Ξανθιά με μακριά μαλλιά εξτένσιον,βλεφαρίδες προσθετικές,βυζιά σιλικονάτα τριαμισάρια ενώ έχει piercing.

Το ύψος της ανευ τακουνιών είναι κοντά στο 1,60 κάτι και το σώμα της για την ηλικία της συμμετρικό και ωραιοστεκούμενο.

Η ίδια συνέχεια ρωτάει τι θέλεις και τι σου αρέσει χωρίς να παίρνει πρωτοβουλίες. Πολύ επικοινωνιακή με καλά Ελληνικά χωρίς να κοιτάει να σου κλέψει χρόνο με δεκάλπετα στο ντουζ και λοιπά.

Πιπα χωρίς λάστιχο με πολλές πιπιλιές σε κορμό και βάλανο αλλα και ρουφήγματα.Την περιοχή των όρχεων την αποφεύγει ενώ επικεντρώνεται μόνο στον κορμό που στον πρήζει έως να βγάλει φλέβες απο την 'προπόνηση' της γλώσσας της.

Στο κρεβάτι στήνεται πολύ ωραία και το σώμα της επειδή είναι καλλίγραμμο είναι και ωραίο θέαμα γενικότερα.

Της αρέσει να την γλύφουν και στις δυο τις τρύπες όπως έκανα με αρκετό ζήλο.Μετά όπως είμουνα και καυλωμένος την πήγα ήρεμα για αρχή ενώ με τον αντιχειρα μου χάιδευα και την κωλοτρυπίδα της.Δουλεμένη μου φάνηκε αλλα δεν την δίνει.

Τα πρώτο κολλώδες ύχωρ το έφαγε στα κωλομέρια της.Μετάη η ίδια ρώτησε τι θέλω να κάνουμε στην δεύτερη φορά όταν είδε ότι παιρνούσε ο χρόνος ενώ ταυτόχρονα είναι και γλυκιά στον τρόπο που το έλεγε.

Είναι επαγγελματίας , γνωρίζει την γλώσσα για συνενόηση και για την ηλικία της κρατιέται πολύ καλά.Δεν είναι σε καμία περίπτωση PSE με kinky περάσματα, αλλά είναι πολύ ευγενική και σεξυ παρουσία.Μαζί της μία ώρα πέρασα ευχαριστα.