Εικόνα

«
 
»
Δημοκρίτου 9 Ηλιουπόλεως 55 Ιερά Οδός 259
Ηλιουπόλεως 55

Πληροφορίες Καταχωρητή

Πληροφορίες Στοιχείου

Vrikolakas

  • Administrator
  • Σύνολο Στοιχείων: 598
  • Σύνολο Σχολίων: 2
Θεάσεις385
Αξιολόγηση
Κριτικές1

Exif Metadata

Δεν βρέθηκαν δεδομένα Exif
Κριτικές Κατάταξη σχολίων ανα ημερομηνία - Αυξουσα Φθίνουσα

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

  • Τιμημένος
  • Σύνολο Στοιχείων: 0
  • Σύνολο Σχολίων: 449
Σχόλιο #1 - Καταχωρήθηκε Ιούλιος 30, 2020, 04:14:30 μμ

Relax με την Ελένη!

   *Την Ελένη πλέον την έχω στις σίγουρες επιλογές μου.Έχω περάσει από όλα τα ιδρύματα που έχει εργαστεί και ως καλή οικοδέσποινα ξέρει να δημιουργεί μια ωραία ατμόσφαιρα στα μαγαζιά της...
Πέρασα λοιπόν και από το νέο χώρο όπου εργάζεται.
*Στην Δάφνη λοιπόν σε ένα όμορφο ίδρυμα με ωραία απλά δωμάτια με όλα τα απαραίτητα ένα εκ των οποίων, διαθέτει και  τζακουζι...(*σε αυτό πέρασα...)

Μαζί της έχει και τρεις κοπελες ακόμη  είδα τις δύο οι οποίες είναι γνώριμες σε όσους γυρίζουν τα μασατζιδικα..!
Η Ελένη στην υποδοχή όπως συνηθίζει,αλλά συγχρόνως περνάει και στο δωμάτιο και έτσι όπως την είδα με τη λευκή ρόμπα και τα μαύρα εσώρουχα την επέλεξα για τα ενδότερα...
Συζήτηση σε φιλικό κλίμα στην αρχή και έναρξη προκαταρκτικών στα όρθια.Στοματικο με τεχνική όπου εκεί έγινε και η πρώτη καταθεση...Μικρη διακοπή για φρεσκαρισμα και έναρξη του μασάζ.Το γνωρίζει το αντικείμενο και έχει αναφερθεί από αρκετούς συναγωνιστες...Σωστες πιέσεις εκεί που χρειάζεται και απαλές εκεί που πρέπει...Δεύτερο μέρος με ποικιλία στάσεων στοματικού και συμμετοχή όπως πάντα σε πολύ καλό επίπεδο.
Άνετη,ευχάριστη όπως πάντα με συνόδεψε μέχρι την έξοδο.Νομιζω ότι η Ελένη αποτελεί για κάποιους στανταρακι κι αν όχι,τουλάχιστον μία φορά το χρόνο έτσι για υπενθύμιση...!

Καλη συνέχεια!