Εικόνα

«
 
»
Τριγγέτα 3 Φυλής 104 12χλμ Αθηνών Θεσ/κη…
Φυλής 104

Πληροφορίες Καταχωρητή

Πληροφορίες Στοιχείου

ierodoules.com

 • Administrator
 • Σύνολο Στοιχείων: 28
 • Σύνολο Σχολίων: 0
Θεάσεις43475
Αξιολόγηση 2.5 (16 αξιολογήσεις) (Σταθμισμένος μέσος όρος: 2.53)
Κριτικές87
Τελευταία ΤροποποίησηΙανουάριος 14, 2013, 09:17:09 μμ Από Vrikolakas

Exif Metadata

Δεν βρέθηκαν δεδομένα Exif
Κριτικές Κατάταξη σχολίων ανα ημερομηνία - Αυξουσα Φθίνουσα

Cheyenne

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 250
Σχόλιο #41 - Καταχωρήθηκε Δεκέμβριος 30, 2012, 01:17:11 μμ

Η δεύτερη ευκαιρία της Αφροδίτης…..

Τον Μάιο του 2010 είχα με την Αφροδίτη μια από τις χειρότερες εμπειρίες της «καριέρας μου». Μια γυναίκα η οποία όμως είναι πολύ κοντά στα εμφανισιακά standards που ζητάω . Ψηλή, νταρντάνα, με πλούσιο στήθος.  Μαύρα σγουρά μακριά μαλλιά, αφράτος σωματότυπος, καμπυλωτή περιφέρεια, κάποια τατουάζ στο σώμα. Σαρκώδη χείλη, μεγάλα  μαύρα τσαχπίνικα μάτια, πρόσωπο και έκφραση γυναίκας που δείχνει να κατέχει τα μυστικά του sex.  Χωρίς να είναι η κλασσική καλλονή, είναι γυναίκα που θα γυρίσεις να την κοιτάξεις στον δρόμο, άμα περάσει δίπλα σου  (τουλάχιστον εγώ). Κάτι  μου έλεγε ότι δεν ήταν δυνατόν μια γυναίκα με το στυλ και τον αέρα της να είναι τόσο χαμηλών επιδόσεων και έτσι το ένστικτο μου, με οδήγησε σε μια δεύτερη συνάντηση μαζί της ύστερα από τόσο καιρό, σε πρόγραμμα με 69.

Μετά από σχετική αναμονή στο δωμάτιο 3, ο ήχος των τακουνιών στην σκάλα ακούστηκε και έκανε την εμφάνιση της. Χαμογελαστή και αρκετά ευδιάθετη ξάπλωσε δίπλα μου και ξεκίνησε κάποια κουβέντα για να σπάσει ο πάγος, ενώ ταυτόχρονα, με χάιδευε απαλά στο στήθος. Έβγαλε το επάνω και το κάτω μέρος από το μαύρο σετ που φορούσε για να μείνει με το στριγκάκι της, ενώ  μετά από λίγο μου κατέβασε και το δικό μου εσώρουχο.
Αρκετά τρυφερά ξεκίνησε να με φιλάει στον λαιμό και τα αυτιά μου, τις θηλές και το υπόλοιπο σώμα μου, για αρκετή ώρα.

Με καβάλησε και έφερε το στήθος της στο πρόσωπο μου και άλλοτε διακριτικοί και άλλοτε εντονότεροι αναστεναγμοί ήταν οι πρώτες αντιδράσεις της στην περιποήσης του πλούσιου στήθους της. Και νέα χάδια και προκαταρκτικά από τις δυο πλευρές, προφυλακτικό και στοματικό από πλευράς της.
Αρκετά καλή τεχνική, βαθύ, χτυπήματα της γλώσσας στον κορμό και το κεφάλι.  Εναλλαγές ρουφηγμάτων με γλείψιμο και περιποίηση όλης της γύρω περιοχής και τα @@κια.
Σειρά μου για στοματικό το οποίο δέχτηκε με ευχαρίστηση, κατά τα φαινόμενα. Αναστεναγμοί, βογγητά, με  προτροπή για αυξομείωση του ρυθμού, χάδια στο κεφάλι μου, ερεθιστικές εκφράσεις του προσώπου της, ενώ ταυτόχρονα έπαιζε με το στήθος της.

Στην ανάσκελη θέση που ήταν, ξεκινήσαμε το sex με ιεραποστολικό. Σφιχτές αγκαλιές, χάδια και φιλιά σε όποια σημεία των κορμιών μας ήταν δυνατόν. Ακολούθησε η στάση του λωτού στο ίδιο μοτίβο συμμετοχής. Νέο στοματικό από πλευράς μου και συνέχεια στα τέσσερα όπου και σε αυτή την στάση  ήρθε το τέλος.

Σε πλήρη άνεση χρόνου μιλήσαμε για πολλά θέματα σε πολύ φιλικό κλίμα. Η Αφροδίτη είναι από τις λίγες Ελληνίδες που υπάρχουν στα studio και έτσι ο διάλογος που είχαμε συμπεριέλαβε πολλά θέματα, κυρίως  ζητήματα της δουλειάς της, όπως οι  ιδιαιτερότητες και  τα ευτράπελα που αντιμετωπίζουν οι κοπέλες αυτές καθημερινά. Ένα θέμα που με ενδιαφέρει πολύ, μιας και θέλω να μάθω  πως σκέπτονται  και τι περιμένουν  αυτές οι γυναίκες, έτσι ώστε να τους φέρομαι ανάλογα, κάτι που μόνο «κέρδος» μπορεί να δώσει .

Σήμερα η Αφροδίτη, μου πρόσφερε μια εμπειρία   180 μοίρες αντίθετη από αυτή που είχα μαζί της, πριν αρκετό καιρό.  Πολλά και πλούσια προκαταρκτικά, υψηλού επιπέδου τεχνική και  συμμετοχή, κοινωνική και ευδιάθετη στο social time πριν και μετά την συνεύρεση.  Με «υποχρεώνει» να αναθεωρήσω την άποψη που είχα γι΄αυτην και να ανέβει «αρκετά σκαλιά» στην διαβάθμιση των προτιμήσεων μου.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Αφροδίτη , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.


Padron

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 31
Σχόλιο #42 - Καταχωρήθηκε Δεκέμβριος 14, 2012, 07:21:30 μμ

Κέλλυ ....... μια καί μοναδική !!

Εκρηξη super nova..... Η Κέλλυ με ανάγκάζει νά λέω καί νά ξαναλέω τό ίδιο πράγμα καθε φορά πού πάω μαζί της ......
Ένα από τα καλύτερα πουτανοτεμάχια τού χώρου (σέ υπηρεσίες έ ????? )
Περιγραφή ?? 1,80 κιλα γυρω στα 75 , άνετα τήν σηκώνω , πρόσωπο ?? ίσως δέν ύπάρχη όμορφότερη πουτάνα από τήν κέλλυ , βυζάκια τραγανιστά , 2 αρια, πρασσινα μάτια ......... άψογη στόν χειρισμό τού λόγου καθαρόαιμη gfe έπαγκελματίας σε νοοτροπία, συμπεριφορά καί τρόπο σκέψης...αύτό τα λέει όλα....
Άλλοτε ναζιάρα, άλλοτε άφέντρα καά άλλοτε δούλα πού σε κοιτάει στα μάτια καί ύποτάσεται στίς όρέξεις σου........
Στά τού άγώνα τώρα...... μπαίνοντας στό δωμάτιο έφερε μαζί της καί άέρα έκστασης ....
Βέβαι μιά παρένθεση έδώ καί μήν βαράτε άγαπούληδες.......Από κοντά είναι πολύ καλύτερη άπο τις φώτο πάντως........
Καθαρή, περιποιημένη. καί μοσχομιριστή.....
Πλησιάζη ...........καί τότε αίσθάνθηκα τό έγκεφαλικο.... :ugly_tocktock: :ugly_tocktock: :ugly_tocktock:

Απίστευτη συμμετοχή καί άνταπόκριση, σέ ότι καί άν έκανα ούτε ξέρω πόση ώρα κράτησε , πάντως δεν με άφηνε να φύγω άπό τήν χειρολαβή πού μού είχε κάνη με κραυγές καί με όλοφάνερη εύχαρίστηση καύλας, καί με το μουνάκι της να πλημμυρίζει άπό υγρά μέ τά δακτυλιασματά μου, χαμός, τότε φυσικά μου έφυγε κάθε σφίξιμο πού είχα και φτιάχτηκα καί έγώ............
Ίσως και να έχυσε δέν ξέρω , άν καί ποτέ δεν μπορείς να το ξέρεις σίγουρα, όμως όπωσδήποτε γούσταρε...... ΑΛΩΣΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΗ ???
Κάποια στιγμή, τελειώνει αυτό, σηκώνομαι καί τήν αρχίζω στα γλωσσόφιλα!
Καθώς λοιπόν άνταποκρίθηκε θετικότατα καί άνταπέδωσε με πάθος, σε όλη τη συνέχεια της συνεύρεσής μας, είχαμε θετικότατη συνέχεια.......
Τον παίρνει (τόν 17.2) στο στόμα της καί τότε τά είδα όλα, πίπα βαθειά, ύγρή, άψογη......
Ύστερα μπαίνει μέ μαγικό τρόπο το προφυλακτικό καί ανεβαίνει πάνω μου, βάζοντάς με δυνατά μέσα της, σκύβει πρός τό πρωσοπό μου συνεχίζοντας τά γλωσσόφιλα καί στη συνέχεια τήν γυρνάω στην ίεραποστολική στάση, όπου βλέποντάς την πού φωνάζε άπό εύχαρίστηση........
(λέτε να προσποιείται ??? ) Δέν νομίζω ....  ;D ;D ;D

Κατέθεσα............ μέ μιά άπό τίς πολύ καλές καί έντονες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τιμή συνευρεσης 50ευρώ !!
Υ.Γ. Βέβαια ή δική μου κρίση είναι ή ώς άνω διά τήν συνευρεση..

Cheyenne

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 250
Σχόλιο #43 - Καταχωρήθηκε Δεκέμβριος 11, 2012, 06:25:42 μμ

Αλεξάνδρα – Wet sex

Εδώ και κάποιες μέρες μου είχε καρφωθεί  στο μυαλό μια όχι και τόσο ακραία φαντασίωση. Να κάνω μαζί με την Αλεξάνδρα ένα «ερωτικό» ντους. Μια φαντασίωση που δεν αρνήθηκε να μου πραγματοποιήσει όταν της στο ζήτησα στο σαλόνι, και έτσι πληρώνοντας το παράβολο των 60 ευρώ για πρόγραμμα με 69, ανέβηκα στο γνωστό μου από παλιά δωμάτιο Νο 4.

Έβγαλα μόνο τις μπότες και τις κάλτσες μου και έκατσα αναπαυτικά στην μεγάλη μαύρη δερμάτινη πολυθρόνα, να την περιμένω. Ήρθε μετά από λίγο χαμογελαστή., φορώντας ένα μαύρο μπικίνι. Μου ξεκούμπωσε σιγά σιγά τα κουμπιά από το πουκάμισο μου, έλυσε την ζώνη μου, κατέβασε το φερμουάρ για να πέσει το παντελόνι μου στο πάτωμα. Έβγαλε το μπικίνι της, και εγώ το εσώρουχο μου και μπήκαμε στην ντουζιέρα.

Το ζεστό νερό ξεκίνησε να τρέχει πάνω στα κορμιά μας και τα πρώτα χάδια με το αφροντούς ξεκίνησαν, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησαν και τα πρώτα χαδάκια και πεταχτά φιλιά. (όχι γλωσσόφιλα) Ήρθε η ώρα να της «τρίψω την πλάτη». Το ένα μου χέρι είχε επικεντρωθεί στο πλούσιο φυσικό της στήθος, ενώ το άλλο χάιδευε το βρεγμένο «γατάκι της». Την φιλούσα στον λαιμό και τα αυτιά και αυτή με το δεξί της χέρι μου χάιδευε το κεφάλι. Γονάτισε και ένα φανταστικό καραμέλωμα στα @@κια ξεκίνησε, αλλά όμως μέχρι εκεί, μιας και το ελεύθερο στοματικό η Αλεξάνδρα το αποφεύγει «δια ροπάλου». Ήδη όμως η στύση μου ήταν στο ζενίθ, και μετά από ένα πολύ πρόχειρο σκούπισμα μεταφερθήκαμε στο κρεβάτι.

Αγκαλιές, χάδια πεταχτά φιλιά και από τις δυο πλευρές, έντονο και μακράς διαρκείς στο στήθος της, για να χαμηλώσω και αν επικεντρωθώ στο πεντακάθαρο «νινάκι της». Έντονοι αναστεναγμοί και βογκητά από πλευράς της, πίεση στο κεφάλι μου με τα χέρια της, για να με σταματήσει μετά από κάποια λεπτά για να πάρει μια ανάσα, όπως χαρακτηριστικά είπε.
Με χαδάκια και άλλου είδους περιπτύξεις πέρασαν κάποια λεπτά, για να μου ζητήσει να την ξαναπεριποιηθώ. Έτσι ένας δεύτερος γύρος στοματικού από μεριάς μου ξεκίνησε με την ιδία και μεγαλύτερη ανταπόκριση από πλευράς της. Ήρθε η ώρα για να «δουλέψει» και αυτή. Με φιλούσε στον λαιμό και τα αυτιά μου, στο στήθος και της θηλές μου και πάλι  νέο καραμέλωμα.

 Εάν δεν κάνει κάποιος ισπανικό με την Αλεξάνδρα, είναι σαν να έχει πάει στο Παρίσι και να μην είδε τον πύργο του Άιφελ. Δεν μου το αρνήθηκε και ακόμα κάποια απολαυστικά λεπτά προστέθηκαν στην ήδη πλούσια συνεδρία μας. Πέρασμα προφυλακτικού για το κυρίως στοματικό. Βαθύ, με άριστη τεχνική, χτυπήματα στο πρόσωπο της, πολύ καλή χρήση της γλώσσας. Ανέβηκε από πάνω μου για το ξεκίνημα του sex. Μοναδική η αίσθηση του παλλόμενου στήθους της στο σώμα μου. Μια στάση η οποία έμελε να είναι και η μόνη αφού και τα πλούσια προκαταρκτικά και το μακράς διαρκείας στοματικό της, δεν μου άφησαν πολλές αντοχές.

Κούρνιασε στην αγκαλιά, μου και μιλήσαμε αρκετά, μέχρι που το χτύπημα του κουδουνιού την ανάγκασε να φύγει. Σηκώθηκα σιγά για και πριν ντυθώ έκανα ένα ακόμα ντους, αυτή την φορά πολύ πιο χαλαρωτικό………

Αυτά για την  εμπειρία  μου με την Αλεξάνδρα , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Padron

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 31
Σχόλιο #44 - Καταχωρήθηκε Ιούλιος 07, 2012, 10:56:08 πμ

Mήνας καί ?? μάλλον .... Νεφέλη !!
Στριφογύριζε στό μυαλό μου αύτό τό έξαίσιο πιπινάκι τού 104 ...
Περισσότερο βέβαια τό καυτό κωλαράκι μέ τήν άκρως άναιπέσθητη κυταρίτιδα πού κοιτώντας την έπίμονα ταξιδεύης στήν καύλα.....
Από την αρχή όταν την είδα, είχα αποφασίσει να τήν τιμήσω ...
Χτύπησα το κουδούνι και μου άνοιξε ή κυρία Νικόλ....
Χαίρετε μανδαμ ...... είσήλθα καί θρωνιάστηκα μέσα δεξιά στόν καναπέ....
Πρίν άκόμα άνακοινώση ή κυρία τά όνόματα , λέω ήρθα γιά τήν δεσποινίδα Νεφέλη.
Βεβαίως , ένα λεπτάκι.......
Ερχόμενη ή Νεφέλη ή κυρία μού έξηγούσε ,τα προγράμματα που ξεκινάνε από 50 το απλό έως 100 το φουλ.
Οι τιμές δεν έπιδέχονται διαπραγμάτευσης......(καλό αυτό)

Πρόκειται για μία κοπέλα  γύρω στα 20 , με μαύρα μακριά μαλλιά, λεπτά χαρακτηριστικά προσώπου, περίπου 1,70, 
μεσαίο φυσικό στήθος, άδύνατη. (βλέπε φωτό )
Σαλονάρισε στήν μπάρα μέ άνεση καί χάρη.....
Παρόλα αύτά, επειδή έβγαλε  κατι το πρόστυχο και μέ έρέθισε, άποφάσισα να περάσω με το πρόγραμμα των 100 ευρώ .....

Το δωμάτιο είναι πολύ προσεγμένο.
Δε μυρίζει, ούτε έχει  φασαρία από το δρόμο.
Επίσης η προσεγμένη μουσική  δεν ένοχλεί.
Στα χρώματα κυριαρχούν τό κόκκινο.
Το κρεβάτι είναι καλό, τα σεντόνια καθαρά (μιάς χρήσεως), το ζεστό νερό καί τά άφρόλουτρα άφθονα !!!!!
Η Νεφέλη  ήρθε μετά από λίγο .....
Αργά και αισθησιακά έβγαλε το σουτιέν και το κιλοτάκι της πετώντας τα άνέμελα στό κρεβάτι.........

Χαμογελώντας μου  με πήρε άπό το χέρι και μπήκαμε στο στενό χώρο του ντουζ.
Το ζεστό νερό ήταν μία ευχάριστη αίσθηση για μένα.
Αυτό, σε συνδυασμό με το αισθησιακό πλύσιμο  της Νεφέλης που εστίαζε στα γεννητικά μου όργανα, ήταν αρκετα για να έχω στύση.
Τα σώματά μας ήταν σέ επαφή.
Με κοιτούσε προκλητικά στα μάτια και ενώ το ένα της χέρι παλινδρομούσε πάνω στο έρεθισμένο πέος μου,
Η καυλα στά ύψη λίγο έλειψε να τής άνοιγα τα μπούτια και νά την έπαιρνα στα όρθια!...
Η στύση μου ήταν πλήρης. 100% 
Αλλά ήθελα να δοκιμάσω καί το στοματικό της, οπότε πάλι οδηγώντας έξω άπό τό ντούζ, της έδωσα να καταλάβει τι θέλω.
Μου έβαλε προφυλακτικό και άρχισε μία πεολειχία βαθιά καί ύγρή
Επειδή είχα βολευτεί έτσι όπως ήμουν ξαπλωμένος, την έφερα από πάνω μου σε στάση cawgirl.
Από μόνη της άρχισε να κινείται πάνω κάτω...... δέν θά άντέξω ........
Συνέχισε έτσι και κάποια στιγμή, τήν έπιασα άπό  τους γοφούς της άρχισα νά παλινδρομώ εγώ.
Στην άρχή άργά καί μετά όλο καί γρηγορότερα.
Το τέλος ήρθε έπειτα άπό γρήγορο και γεμάτο ένταση  σφυροκόπημα  στη μία καί μοναδική στάση που δοκίμασα.
Ο οργασμός μου όμως ήταν έντονος μέ  αρκετή ποσότητα σπέρματος ή όποία γέμισε τη θηλή του προφυλακτικού.......
Μέ τήν Νεφέλη δέν πρόλαβα νά κάνω πολλά......... γιατί ????
Απλά δέν ΠΡΟΛΑΒΑ ......
Τό άν πλήρωσα γιά φούλ πρόγραμμα ??
Τό ήθελα .... άλλά δέν πρόλαβα !!!!!!

Ή κοπέλα είναι άκρως αίσθησιακή .. σού βγάζη καύλα !!!!

Βέβαια ή δική μου κρίση είναι ή ώς άνω διά τήν συνευρεση......

Θά ήθελα νά γραψω κάτι ποιητικό , γιά τήν δεσποινίδα Νεφέλη  άλλά οί λατρεμένοι μου fun θέλουνε κριτικές πεζές ... καί άκρως κρύες !!!!!!

Μanager69

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 41
Σχόλιο #45 - Καταχωρήθηκε Μάιος 19, 2012, 10:09:40 μμ

Full Extra

 Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, ότι θα επισκευτόμουν ξανά την Αλεξάνδρα με την πρώτη ευκαιρία.Αφού λοιπόν βρέθηκα στην πρωτεύουσα για μερικές μέρες, πέρασα κι απ΄το 104.Ήξερα, ότι δουλεύει η Αλεξάνδρα, οπότε δεν περίμενα να την δω στα σαλόνι, αλλά ανέβηκα αμέσως στο δωμάτιο Νο3.Μετά από λίγα λεπτά ήρθε κι η Αλεξάνδρα.Μια ξανθιά γυναικάρα, πολύ όμορφη, με τις καμπύλες και τα πιασίματά της, χωρίς όμως ίχνη χαλάρωσης και πλαδαρότητας, αφού το κορμί της είναι σφιχτό.Με δυο μεγάλα, αλλά στητά και σφιχτά στήθη, που είναι το σούπερ όπλο της.Όπως ακριβώς την βλέπετε στις φωτογραφίες.Μια γυναίκα ποθητή, πρόθυμη να ικανοποιήσει κάθε λογική απαίτηση του πελάτη της, για να τον κάνει να περάσει τέλεια μαζί της.
 Την αγκάλιασα, φιληθήκαμε σταυρωτά στα μάγουλα κι αφού με καλοσώρισε, τα είπαμε σε φιλικό κλίμα, αφού είχαμε καιρό να συναντηθούμε ( άριστα και στο social time ), ενώ ταυτόχρονα με χάιδευε σε όλο μου το κορμί.Και κάπως έτσι, όπως είμασταν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, ξεκινήσαμε να κάνουμε έρωτα.Της αφαίρεσα ένα-ένα τα εσώρουχά της, για να μπορέσω να απολαύσω τις καμπύλες, που μου είχαν λήψει τόσο καιρό.Κι αυτή με τη σειρά της, αφού με βοήθησε ν'απαλαγώ από όσα φορούσα, με ξάπλωσε ανάσκελα και ξεκίνησε ένα αργό κι αισθησιακό παιχνίδι, με τη γλώσσα της να διατρέχει όλο μου το κορμί.Ξεκινώντας απ'το λαιμό, το στήθος, τις ρόγες μου για να καταλήξει στ'α@@@δια μου.Φίλοι μου δεν είχα την αίσθηση του χρόνου.Μ'έκανε, να μην ξέρω πού βρίσκομαι.Τέτοια στοματική περιποίηση είχα να την βιώσω πάρα πολλά χρόνια.Ήταν ΑΨΟΓΗ, ΤΕΛΕΙΑ, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ.Η γλώσσα της έκανε τρελό παιχνίδι μαζί τους, τα μούλιασε για τα καλά.Αλλά, και το στοματάκι της δεν έμεινε αμέτοχο.Τα ρουφούσε τρελά, πότε ένα-ένα, πότε και τα δύο μαζί, τρελαίνοντάς τα απ'την γκάβλα.Αν είχαν στόμα, σίγουρα θα μιλούσαν και θα την ευχαριστούσαν για τις υπηρεσίες της.Στη συνέχεια μου πέρασε αριστοτεχνικά το προφυλακτικό κι αφιέρωσε αρκετό χρόνο στον μικρό manager, για να μη μείνει κι αυτός παραπονεμένος.Τον ρουφούσε έντονα, τον χτυπούσε στη γλώσσα και το μάγουλό της, τον έβαζε βαθυά μέσα στο στόμα της, που ακόμη απορώ, πού βρήκα το κουράγιο να μην τελειώσω.
 Είχε έρθει όμως, η σειρά μου, να την περιποιηθώ κι εγώ.Δε μπορούσα φυσικά, να μην ξεκινήσω απ΄τις βυζάρες της τις οποίες τίμησα δεόντως, όπως φυσικά και τις ερεθισμένες ρόγες της.Τέτοιο μεγάλο, φυσικό, στητό, παρόλο το βάρος και σφιχτό, δύσκολα βρίσκεις.Είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ, όπως και στην αφή, αφού το δέρμα του είναι απαλό, σα μεταξένιο.Φυσικά, κατέληξα, να έχω χωμένο το πρόσωπό μου ανάμεσα στα πόδια της.Τα οποία είχε ανοίξει διάπλατα, αποκαλύπτοντάς μου το πανέμορφο, πεντακάθαρο και ροδαλό μουνί της.Προσπάθησα να της ανταποδώσω, με τη σειρά μου, την ικανοποίηση, που μου είχε προσφέρει πριν από μερικά λεπτά.Και νομίζω, ότι τα κατάφερα, αφού η ανάσα της σταδιακά γινόταν όλο και πιο βαρυά, κουνούσε τη λεκάνη της με τέτοιο τρόπο, ώστε η γλώσσα μου να πετύχει την τέλεια επαφή με την γκαβλωμένη κλειτορίδα της.Μ'αποτέλεσμα το μουνί της να πλυμμηρίσει απ'τα υγρά της.Δεν της έφτανε όμως αυτό.Στήθηκε στα τέσσερα, τούρλωσε την κωλάρα της προς το μέρος μου και με το χέρι της έσπρωξε το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της, όπου έχασκε ορθάνοιχτο το μουνί της.Δεν έχασα την ευκαιρία και βύθισα μέσα του τη γλώσσα μου, προσπαθώντας να φτάσω, όσο πιο βαθυά μπορούσα.Ενώ με τα δάχτυλά μου, έτριβα την κλειτορίδα της, οδηγώντας την στην κορύφωση.
 Αφού ηρέμησε, ξάπλωσε ανάσκελα, έπιασε απαλά τον μικρό manager και τον έσπρωξε μέσα στην καυτή κι υγρή φωλίτσα της.Και στο κυρίως πιάτο ήταν ΑΚΟΥΡΑΣΤΗ, πραγματική μπαταρία Ντούρασελ.Και στις τρεις στάσεις που αλλάξαμε, ιεραποσολική, στα τέσσερα και με την Αλεξάνδρα από πάνω, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό.Πρόθυμη, ευδιάθετη, χωρίς να βιάζεται και το κυριότερο σκληρή εργάτρια του σεξ, πραγματικά με ξεθέωσε, με στράγγισε.Αλλά, κι εγώ δε χόρταινα, να μπαινοβγαίνω μέσα της, να χουφτώνω τις βυζάρες και την κωλάρα της.Αλλά και να πιπιλάω και να ρουφάω τις γκαβλιάρικες ρόγες.Μέχρι που δε μπορούσα να αντέξω περισσότερο κι άφησα το σπέρμα μου να γεμίσει το προφυλακτικό, ενώ είχα την Αλεξάνδρα στα τέσσερα και χαστούκιζα απαλά τα κωλομάγουλά της.
 Μου έβγαλε το προφυλακτικό, με σκούπησε με υγρό μαντηλάκι και με πήρε στην αγκαλιά της, βάζοντας τις βυζάρες της για προσκεφάλι μου.Μείναμε έτσι σιωπηλοί για μερικά λεπτά, προσπαθώντας να φέρουμε τις ανάσες μας σε κανονικό ρυθμό.Δεν ήθελα να την αφήσω απ'την αγκαλιά μου με τίποτα, αλλά να μείνουμε έτσι για πάντα.Δυστυχώς, δε γινόταν.Συζητήσαμε για διάφορα θέματα της καθημερινότητας, κυρίως την οικονομική κρίση και τις εκλογές, που έχουν επηρρεάσει τη δουλειά τους, σα δυο καλοί φίλοι κι αφού φόρεσε τα εσώρουχά της, φιληθήκαμε σταυρωτά κι έφυγε.Αφού ντύθηκα, αράξαμε στον καναπέ του σαλονιού, ήπια το νεράκι μου, την ευχαρίστησα για τις φανταστικές υπηρεσίες της και την καληνύχτησα με δυο φιλιά στα μάγουλα.Πέρασα τόσο καλά μαζί της (τα αρ@@@ια μου θα θυμούντε καιρό το γλύψιμό της), που έδωσα πάλι στον εαυτό μου την ίδια υπόσχεση.Να την ξανασυναντήσω με την πρώτη ευκαιρία.

Μanager69

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 41
Σχόλιο #46 - Καταχωρήθηκε Μάιος 17, 2012, 06:22:31 πμ

Η "Ωραία Ελένη" του Φυλής 104.

Την Ελένη την είδα για πρώτη φορά σε τσάρκα που έκανα την Κυριακή, παρέα με εκλεκτούς συναγωνιστές.Ενώ ήμουν αραχτός στον καναπέ, είδα να μπαίνει στο στούντιο μια όμορφη κοπέλα, με ωραίο σώμα και καστανά μαλλιά.Εκείνο όμως, που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, ήταν ένα ζευγάρι κοκκάλινα γυαλιά, που φορούσε και τα οποία την έκαναν ακόμη ομορφότερη.Όμως, όταν μετά από μερικά λεπτά βγήκε στο σαλόνι, έχασα το φως μου.Έμεινα άφωνος, αφού το στόμα μου έχασκε ορθάνοιχτο και τα μάτια μου παραλίγο να πεταχτούν έξω απ΄τις κόχες τους.Το σετ μαύρων εσωρούχων που φορούσε, σε συνδυασμό με τα γυαλιά την έκαναν ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ, SEXY, αφάνταστα ΠΟΘΗΤΗ.Κι όταν μιλάμε για την Ελένη αναφερόμαστε σε μια πολύ όμορφη, αδύνατη, γύρω στο 1,70, με μακρυά, καστανά μαλλιά κοπέλα.Με ωραίο σώμα, που το αποτελούν ένα ζευγάρι 3άρια αληθινότατα κι εξαιρετικά στην αφή στήθη, με πεταχτές ρόγες.Έχει μέση δαχτυλίδι και σφιχτό και τουρλωτό κωλαράκι.Από εκείνη τη στιγμή, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν, πότε θα μπορέσω να την συναντήσω από κοντά.
 Έτσι λοιπόν, παρέα με τον Μάθιου καβαλήσαμε το  F-16 και προσγειωθήκαμε στο στούντιο.Μας υποδέχτηκε η Νεφέλη κι αράξαμε στον καναπέ.Εγώ όμως δε μπορούσα να περιμένω πολύ.Ζήτησα απ΄την Νεφέλη να φωνάξει την Ελένη, η  οποία εμφανίστηκε στο σαλόνι, όπως την είχα δει την πρώτη φορά.Πάντα χαμογελαστή και κούκλα.Της είπα, το λόγο της πρωϊνής επισκέψεώς μου κι αφού κανόνισα της λεπτομέρειες με την κυρία επί της υποδοχής, πέρασα στο δωμάτιο Νο3.
 Η Ελένη δεν άργησε να έρθει.Αλλά, όταν μπήκε στο δωμάτιο, είδα ότι δε φορούσε πλέον τα γυαλιά της.Συστηθήκαμε, αφού ήταν η πρώτη φορά που συναντιόμασταν, κάθησα στην πολυθρόνα, την πήρα στην αγκαλιά μου και της μίλησα για το φετίχ μου.Δηλαδή, πόσο μου αρέσει να φοράει η γυναίκα γυαλιά, κυρίως όταν κάνουμε έρωτα.Κι ότι η ίδια είναι ακόμη ομορφότερη με αυτά.Προς τιμήν της τηλεφώνησε στη ρεσεπσιόν και της τα έφεραν αμέσως.Όταν τα φόρεσε ένας αναστεναγμός ανακούφισης κι ικανοποίησης βγήκε απ΄το στήθος μου.
 Σηκώθηκε όρθια, με τράβηξε στην αγκαλιά της κι άρχισε να με φιλάει στο λαιμό, στους λοβούς των αυτιών μου και στο στήθος, ενώ ταυτόχρονα χάιδευε τον ήδη ερεθισμένο, απ΄το όμορφο θέαμα που αντίκριζα, manager.Αλλά, κι εγώ δεν έμεινα αμέτοχος.Της ανταπέδιδα τα φιλιά και τα χάδια.Τα χέρια μου διέτρεχαν το γυμνό κορμί της και χούφτωναν το σφιχτό κωλαράκι της.Ενώ τα χείλη μου εξερευνούσαν κάθε εκατοστό της απαλής, σα μωρού, επιδερμίδας της.Ξεκινώντας απ΄το λαιμό της.Συνεχίζοντας στα πανέμορφα κι ολοστρόγγυλα στήθη της, όπου γεύτηκα τις ήδη γκαβλωμένες ρόγες της.Και κατεβαίνοντας όλο πιο χαμηλά, κάθε φορά που η Ελένη αφαιρούσε ένα ρούχο της.Για να καταλήξω στο πανέμορφο, γλυκό σαν πετιμέζι και πεντακάθαρο μουνάκι της, το οποίο η Ελένη άνοιξε με τα ακροδάχτυλά της, για να μπορέσω να το γευτώ καλύτερα.
 Την ξάπλωσα ανάσκελα στο κρεβάτι.Σήκωσε τα πόδια της και τα ακούμπησε στους ώμους μου, αποκαλύπτοντάς μου το υγρό μουνάκι της σε όλο του μεγαλείο.Κανονικό σε μέγεθος, σκουρόχρωμο, με δύο αρμονικά και ροδοκόκκινα χείλη, με προκαλούσε να παίξω μαζί του.Κάτι που έκανα φυσικά με μεγάλη ευχαρίστηση, πότε πιπιλώντας και ρουφώντας την ερεθισμένη κλειτορίδα και τα απαλά μουνόχειλά της.Και βυθίζοντας τη γλώσσα μου όσο πιο βαθυά μπορούσα στην καυτή τρύπα της, εξερευνώντας το εσωτερικό της.Ο ερεθισμός της Ελένης ήταν ολοφάνερος.Ανάσαινε βαρυά, αναστέναζε γλυκά, πίεζε πάνω της, με τα χέρια και τα πόδια της, το κεφάλι μου, κουνούσε τη λεκάνη της, δείχνοντάς μου έμμεσα, τι έπρεπε να κάνω για να αυξήσω τον ερεθισμό της και στριφογύριζε στο κρεβάτι.Η κορύφωσή της δεν άργησε να έρθει, πλημμυρίζοντας όλη την ευαίσθητη περιοχή της.Τραβήχτηκε λίγο μακρυά μου για να ηρεμήσει κι αφού μου έκλεισε πονηρά το μάτι, μου είπε, «τώρα είναι η σειρά σου».
 Κάθησε στην άκρη του κρεβατιού κι ενώ ήμουν όρθιος, μου πέρασε το προφυλακτικό και ξεκίνησε μια άκρως ερεθιστική περιποιήση.Η γλώσσα της διέτρεχε τον manager σε όλο του το μήκος, χωρίς να αφήσει παραπονεμένα τη βάλανο και τα αρ@@@ια μου.Η πίπα της ήταν βαθυά, υγρή και χρησιμοποιούσε τα χέρια της, μόνο όσο ήταν απαραίτητο.Αυξομείωνε το ρυθμό της και ρουφούσε τον manager στέλνοντας κύματα ηδονής σε όλο μου το κορμί.Και καθώς τα παρατηρούσα όλα αυτά στον καθρέπτη που υπήρχε στον τοίχο, απέναντί μου, ο ερεθισμός μου μεγάλωνε ακόμη περισσότερο.
 Είχε έρθει η ώρα για το κυρίως πιάτο.Ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό.Μπήκα απαλά μέσα της κι έμεινα για λίγο ακίνητος, για να νοιώσω τη ζεστασιά του υγρού κόλπου της, να περιβάλει με στοργή τον πούτσο μου.Άρχισα να μπαινοβγαίνω μέσα της αργά, αυξάνοντας σταδιακά το ρυθμό μου.Έτσι όπως είμασταν αγκαλιασμένοι της ψιθύριζα γλυκόλογα στ’αυτί και της φιλούσα το λαιμό και το στήθος.Ενώ χανόμουν μέσα στα πανέμορφα μάτια της.Τα οποία, ήταν ακόμη ομορφότερα κάτω απ’τα κρύσταλλα των γυαλιών της.Η Ελένη ανταπέδιδε, ενώ γρατζουνούσε ηδονικά την πλάτη μου, ερεθίζοντάς με ακόμη περισσότερο.Αλλά κι όταν ανέβηκε πάνω μου η συμμετοχή της ήταν πάρα πολύ καλή.Συνέχεια χαμογελαστή, πρόθυμη έκανε ό,τι μπορούσε, για να με ικανοποιήσει.Αλλά, ταυτόχρονα έδειχνε να το απολαμβάνει κι η ίδια.Είχε δώσει τέτοια κλίση στη λεκάνη της, που πέτυχε την τέλεια επαφή.Εγώ βέβαια δεν έχασα την ευκαιρία να ασχοληθώ με τα πανέμορφα στήθη της και να ρουφήξω γι ακόμη μια φορά τις γκαβλωμένες ρόγες της.Το τέλος πλησίαζε με καλπασμό.Την έσφιξα στην αγκαλιά μου κι άφησα το σπέρμα μου, να χυθεί καυτό μέσα στο μουσκεμένο μουνάκι της, γεμίζοντας το προφυλακτικό.
 Την πήρα στην αγκαλιά μου και ξαπλώσαμε για μερικά λεπτά για να ηρεμήσουμε, χαϊδεύοντας το γυμνό κορμί της.Μιλούσαμε χαλαρά για διάφορα και κυρίως για τις μοτοσυκλέτες, που τις αρέσουν πολύ, αλλά και για το καλοκαίρι που είναι προ των πυλών.Μετά από λίγο σηκώθηκε, φόρεσε τα πρόστυχα, μαύρα εσώρουχά της, την βοήθησα να ισορροπήσει στα 12ποντά της, φιληθήκαμε σταυρωτά στα μάγουλα, την ευχαρίστησα για την πολύ όμορφη παρέα και για τις υπηρεσίες της.Και πριν να κλείσει την πόρτα πίσω της, μου χάρησε γι ακόμη μια φορά το γλυκό χαμόγελό της.
 Μετά από λίγο κι αφού έκανα το ντουζάκι μου, αποχώρησα κι εγώ.Απόλυτα ικανοποιημένος κι ευχαριστημένος.Δίνοντας μια υπόσχεση στο εαυτό μου.Να συναντήσω πάλι την «Ωραία Ελένη» με την πρώτη ευκαιρία.

 Υ.Γ. Για το στούντιο δε γράφω κάτι, αφού όλοι ξέρετε, ότι η Άντζελα έχει κάνει εκπληκτική δουλειά.Κι όσον αφορά την καθαριότητα, αλλά και τη διακόσμηση του χώρου.

zidane68

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 6
Σχόλιο #47 - Καταχωρήθηκε Απρίλιος 05, 2012, 10:46:45 μμ

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΡΩΤΑ... ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΦΕΛΗ Αφήνοντας το καλύτερο για το τέλος, κατέβηκα με φίλτατο συναθλητή στο Φυλής 104. Κόσμος στο σαλόνι, καθίσαμε για να δούμε τα κορίτσια στην πασαρέλα. Τα κορίτσια στη βάρδια ήταν η Δέσποινα,η Νάντια,και η Νεφέλη.Η ευγενική υπηρεσία κ.βιβή αφού μας εξήγησε τα προγράμματα που παρέχουν οι κοπέλες,επέλεξα χωρίς δεύτερη σκέψη την Νεφέλη,γιατί ο σωματοτυπός της ήταν στα μέτρα τα δικά μου,ακριβώς όπως θέλω την γυναίκα....Νέα γύρω στα 23, με πιασίματα στην περιφέρεια, βυζί όχι πολύ μεγάλο ,κανονικό 2,5αρι ,όχι πολύ ψηλή,μελαχροινή,με πράσινα μάτια και με έναν κώλο απίστευτα ωραίο,γεμάτο,σε σχήμα αχλαδιού και πεταχτό....επίσης το βλέμα της ήταν άκρως λάγνα ερωτικό και πολλά υποσχόμενο.......(Είμαι εδώ για σένα,να σε οδηγήσω στην απόλαυση της απόλυτης ηδονής), αυτό μου έδωσε να καταλάβω.
 Εδωσα το εισητήριο των 100ευρώ(full programm), και ανέβηκα στο δωμάτιο 4,αυτό ήταν ελεύθερο εκείνη τη στιγμή.....θεώρησα το ευατό μου τυχερό καθώς το συγκεκριμένο δωμάτιο,είναι απο τα καλύτερα του studio,(το γνωρίζω απο άλλες συνευρέσεις)1ον γιατί είναι τεράστιο 2 δωμάτια σε 1,και 2ον γιατί νομίζεις ότι βρίσκεσαι στο σπίτι σου μαζί με την κοπέλα σου.Τα περί υγιεινής,καθαριότητας,δεν το συζητάω,είναι το μοναδικό studio στο χώρο και πρωτοπόρο στο θέμα αυτό. Ετσι όλα συνέτειναν αυτό το απόγευμα να είναι πολύ ερωτικό και γεμάτο ηδονή.
 Εμελλε να δούμε αν θα ήταν αληθινό.........

 Μετά το σύντομο ντους εμφανίστηκε η Νεφέλη χαμογελαστή, κεφάτη,και ερωτική με ενα ολόσωμο συνολάκι μπλέ-μαύρο. Μιλήσαμε σε πολύ εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, μέχρι να αρχίσει η συνεδρία.

 Προκαταρκτικά άλλου επιπέδου σε Ο.Λ.Ο. το σώμα με έντονη σωματική και οπτική επαφή, βαθιά στα μάτια της. Η Νεφέλη είναι από τις γυναίκες τούμπανο που ξέρει πώς να διεγείρει έναν άντρα, δημιουργώντας καταρχήν την κατάλληλη ατμόσφαιρα, αλλά και εστιάζοντας στα κατάλληλα σημεία σεξουαλικής διέγερσης.Ο μικρός «ζιζού»,χάθηκε στην κυριολεξία στο στόμα της,βαθειά μέχρι το λαρύγγι,(ακάποτα),με πνιχτούς ήχους απο πλευράς της,και με αμείωτη ένταση,δεν σταμάταγε με τίποτα ,παρά μόνο για να ασχοληθεί με τα μπαλάκια,καραμμελωνοντάς και αυτά.Τσιμπούκι για πολλά όσκαρ....όπως ακριβώς σε τσόντα(βαθύ,υγρό, με μπόλικο σάλιο και ασταμάτητο με ένταση).
 Επειτα από τεράστια προσπάθεια να κρατηθώ,και να μη χαθεί η μπάλα,της ζήτησα να περάσουμε στο πέρασμα του προφυλακτικού,για να ξεκινήσει ο αγώνας.........

 Άνετες αλλαγές στάσεων παίρνοντας πρωτοβουλίες για δυναμικό cowgirl, έχοντας αυτή το πάνω χέρι στην κίνηση, όπου με άφησε να θαυμάζω το σμιλεμένο κορμί της, δίνοντας κατόπιν τη σκυτάλη σε μένα. Αποζητώντας τη μέγιστη σωματική επαφή, την έκλεισα στην αγκαλιά μου. Οι ψίθυροί της στο ακουστικό μου νεύρο με απογείωσαν.

 Κατόπιν, γύρισμα σε αποστολική στάση, και παραλλαγή με ελαφριά πλάγια κλίση για τη μεγαλύτερη διείσδυση. Να τρέμει ολόκληρη και να με κοιτάζει με βλέμμα απορημένο και χείλη μισάνοιχτα. Στηριζόμουν προς το μέρος της και ακουμπούσα το μέτωπό μου στο δικό της. Ακόμη και εκεί φιλούσε και έγλειφε απαλά το μπράτσο μου.
 Το μαρκάρισμα ήταν ασφυκτικό,και ήταν θέμα λίγων δευτερολέπτων να δεχθώ το τέρμα,όμως σε αυτό το σημείο,κάνοντας έναν ελιγμό με σπάσιμο της μέσης,την έστησα στα τέσσερα,και αφού την έγλειψα καλά και στις δύο τρυπούλες της,και με χρήση 2 δακτύλων στη πίσω πόρτα,προετοιμαζόντας την,για την οπίσθια συνεύρεση,αφέθηκε......περιμένοντας την διείσδυση του μικρού «ζιζού»,η οποία έγινε θριαμβευτικά.
 Στην αρχή πόνεσε,και οι κραυγές της ήταν πόνου και δυνατές,όμως δεν τραβήχτηκε,δευτερόλεπτο,από κοντά μου,και έτσι σε λίγο η φύση έκανε όπως πάντα,την δουλειά της,χαλαρώνοντας τον σφιγκτήρα,μετατρέποντας τον πόνο σε καύλα και ηδονή,όπου πλέον τα βογγήτα της ήταν φανερά βογγητά ευχαρίστησης και ηδονής.Τα δε υγρά της είχαν πάρει το δρόμο και κυλούσαν στα μπούτια της,και απο εκεί στο σεντόνι,έπειτα από λίγο σφυροκόπημα ακόμη (δεν ξέρω πώς άντεξα τόσο), έφτασα στην κορύφωση,και το τέρμα επιτεύχθη,αλλά ο αγώνας έληξε ισσόπαλος.
 Έχασα την αίσθηση του χρόνου, και χρειάστηκα ένα δυο λεπτά να συνέλθω.
 Κάθισα στα γόνατα να την κοιτάζω τρυφερά. Συνεχίσαμε την κουβέντα στον ίδιο φιλικό τόνο,με αγκαλιές και φιλάκια εκατέρωθεν. .

 Η χημεία της συνεύρεσης ήταν μοναδική. Ταιριάξαμε απόλυτα δίνοντας ο ένας στον άλλον τον καλύτερό του εαυτό,χωρίς το παραμικρό δείγμα βιασύνης από πλευράς της,και καμία διαμαρτυρία για ότι και να της ζήτησα.....με την Νεφέλη μπορείς να ζήσεις την απόλυτη πλευρά του GFE έρωτα,πραγματικά νομίζεις ότι κάνεις έρωτα με την κοπέλα σου. Έβαλε το εσώρουχό της, με φίλησε σταυρωτά και αποχώρησε.


 Τελειώνοντας θα ήθελα να σας επισημάνω,ότι η συγκεκριμένη ερωτική συνεύρεση η εμπειρία,πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα δικά μου μέτρα και σταθμά,και κάτω απο την δική μου οπτική γωνία.Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο, να συμβεί το ίδιο και με όσους διαβάσουν την "κριτική"αυτή,και ούτε ότι θα βιώσουν κάτι ανάλογο.

Μanager69

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 41
Σχόλιο #48 - Καταχωρήθηκε Μάρτιος 22, 2012, 01:04:37 πμ

Αλεξάνδρα, Η Αμαζόνα.

Η παρέα μας αποτελούμενη από τους PX75, Cheyenne, Zidane68 και την αφεντιά μου επειδή δεν ασχολούμαστε με το άθλιο ελλ.πρωτάθλημα, είπαμε να περάσουμε μια βόλτα την ώρα του ντέρμπι, για να έχουμε την ησυχία μας.Πράγματι, πέσαμε διάνα.Τα κορίτσια της βάρδυας οι Αλεξάνδρα, Δεσποινάκι και Νάντια.Εγώ είχα δει τις φωτογραφίες της Αλεξάνδρας, μου άρεσε κι είχα πάει με σκοπό να την δω από κοντά.Μας υποδέχτηκε το γλυκήτατο Δεσποινάκι.Αράξαμε στον καναπέ και περιμέναμε και την Αλεξάνδρα η οποία ήταν απασχολημένη με άλλο πελάτη.Όταν μετά από λίγα λεπτά κατέβηκε από το δωμάτιο και την είδα από κοντά, μου άρεσε ακόμη περισσότερο.Είναι ακριβώς, όπως στις φωτογραφίες.Γυναικάρα με τα όλα της.Θηλυκό πραγματικό,πολύ όμορφη, με πιασήματα στα κατάλληλα σημεία του σώματος, χωρίς να είναι πλαδαρή.Μεγάλο, σφιχτό στήθος κι ωραίο κώλο.Κι όσο κι αν φανεί παράξενο σε μερικούς, χωρίς κυτταρίτιδα.Είχα ήδη πάρει την απόφασή μου.Παραχώρησα τη σειρά μου στον ΡΧ, σαν πιο παλιός που είναι και περίμενα το μωρό στο δωμάτιο Νο3.Ωραίο δωμάτιο, αν και λίγο πιο μικρό απ'το Νο4, αλλά όμορφα διακοσμημένο με όλη την ποικιλία των ερωτικών βοηθημάτων.
Όταν ήρθε η Αλεξάνδρα καθόμουν στην πολυθρόνα.Κάθησε στα πόδια μου, συστηθήκαμε από κοντά και πιάσαμε κουβεντούλα για να γνωριστούμε καλύτερα.Σε αυτή τη θέση αρχίσαμε να βγάζουμε ο ένας τα ρούχα του άλλου, ενώ τα χέρια, τα στόματα κι οι γλώσσες μας εξερευνούσαν τα σώματά μας, για να καταλήξουμε ολόγυμνοι στο κρεβάτι.Ξάπλωσα ανάσκελα την Αλεξάνδρα για να έχω πρόσβαση σε όλη την κορμάρα της.Δεν ήξερα από πού να ξεκινήσω.Απ'τον υπέροχο λαιμό της, τα σφιχτά βυζιά της, τις γκαβλιάρικες ρόγες της, την απαλή κοιλιά της, τις ποδάρες της ή το πανέμορφο μουνάκι της;Τελικά, δεν άφησα κάποιο σημείο της κορμάρας της παραπονεμένο.Αυτή η ομορφιά τιμήθηκε σε κάθε εκατοστό της.Η Αλεξάνδρα αντέδρασε ευχάριστα κι ικανοποιημένη στις περιποιήσεις μου, βαρυανασαίνοντας κι αναστενάζοντας ηδονικά.Όταν όμως έφτασα στο πανέμορφο μουνάκι της, δεν ήθελα να ξεκολλήσω.Και πώς να έκανα διαφορετικά;Είναι τόσο όμορφο και γλυκύτατο.Με τόσο αρμονικά κι όμορφα χείλη, που τελειώνουν σε μια ΚΟΥΚΛΙΣΤΙΚΗ κλειτορίδα, η οποία έκανε την εμφάνισή της σε όλο της το μεγαλείο μετά από μερικών λεπτών περιποίησής μου.Κάτι που άρεσε στην κοριτσάρα μου, αφού έσφιγγε με τα πόδια της, ή πίεζε το κεφάλι μου πάνω της, δίνοντάς μου το έναυσμα να συνεχίσω με την ίδια ένταση.Ή κουνούσε τη λεκάνη της με τέτοιο τρόπο, ώστε η γλώσσα μου να πιέζει την κλειτορίδα της.
Αφού ευχαριστήθηκε με τις περιποιήσεις μου, με έβαλε γονατιστό, μου πέρασε το προφυλακτικό κι άρχισε να με τρελαίνει με τα κόλπα της.Χρησιμοποίησε όλη τη μαστοριά της, για να με ικανοιποιήσει.Πίπα βαθυά, υγρή με φανταστική χρήση της γλώσσας της σε όλο το μήκος του καταγκαβλωμένου μικρού manager.Τον χτυπούσε στη γλώσσα και στα μάγουλά της κάνοντάς τον να πάλλεται κατακόκκινος απ'τον ερεθισμό του.Ούτε τ'αρχίδια μου όμως έμειναν παραπονεμένο.Τιμήθηκαν δεόντως απ΄την Αμαζόνα και με τη γλώσσα της, αλλά και εισχωρώντας είτε ένα-ένα, είτε και τα δύο ταυτόχρονα στο στόμα της.
Ο ερεθισμός μου είχε φτάσει στο απώγειό του, δεν άντεχα άλλο.Ήθελα να μπω μέσα της, στο καυτό μουνί της.Ξεκινήσαμε σε ιεραποστολική στάση, συνεχίσαμε με την Αλεξάνδρα από πάνω, όπου μπορούσα να γεύομαι και να χουφτώνω τα υπέροχα βυζιά της και τελειώσαμε με την Αλεξάνδρα στα τέσσερα, όπου και κατέθεσα, χαστουκίζοντας την κωλάρα της.Πολύ καλή η συμμετοχή της σε όλη τη διάρκεια, υπομονετική στους αυξομειωμένους ρυθμούς μου, ευδιάθετη, έκανε ό,τι μπορούσε για να μ'ευχαριστήσει.Και το κατάφερε.Με ξετίναξε, ηττήθηκα κατά κράτος.Αλλά, ήταν η πιο γλυκιά ήττα της καριέρας μου.Ξάπλωσα δίπλα της λαχανιασμένος, φανερά ικανοποιημένος, την πήρα αγκαλιά και την ευχαρίστησα με δυο φιλιά στα μάγουλα.Μετά από λίγο σηκώθηκε, έκανε ντουσάκι, φιληθήκαμε στα μάγουλα κι έφυγε, για ν'αναλάβει καθήκοντα υπηρεσίας, αφού ήταν περασμένες 23:00.
Όταν κατέβηκα στο σαλόνι οι υπόλοιποι της παρέας διέκριναν στο χαμογελαστό πρόσωπό μου, ότι είχα περάσει πάρα πολύ καλά στην αγκαλιά της πανέμορφης Αλεξάνδρας.Μείναμε λίγα λεπτά ακόμη κι αφού αποχαιρετήσαμε κι ευχαριστήσαμε τα κορίτσια για την περιποίησή τους, τα αφήσαμε να συνεχίσουν τη δουλειά τους.Ενώ εμείς πήγαμε για ν'αναπληρώσουμε τις χαμένες θερμίδες μας.

Cheyenne

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 250
Σχόλιο #49 - Καταχωρήθηκε Μάρτιος 18, 2012, 05:59:26 μμ

Γνωριμία με την Νάντια

Τις τελευταίες μου καταθέσεις τις είχα «αφιερώσει» σε γνώριμες κοπέλες που ήξερα ότι θα περάσω σίγουρα καλά. Σήμερα όμως είχα διάθεση για «πειράματα» και έτσι αποφάσισα να τιμήσω την Νάντια, μιας και βρεθήκαμε εδώ συντρόφια με τον lagonisian που ήρθαμε επί τούτου για να την συναντήσει, τον zidane69 και τον  Oresti. Τα θετικά λόγια του lagonisian που προηγήθηκε ήταν η ώθηση που χρειαζόταν για να ανεβώ στο δωμάτιο Νο 4 με πρόγραμμα 69 (κάτι που πολύ συνηθίζω τον τελευταίο καιρό)

Η Νάντια είναι μια νεαρή μελαχρινή κοπέλα, με απλά συμπαθητικό πρόσωπο, χωρίς να μπορεί κάποιος να την πει καλλονή. Γλυκό χαμόγελο, ναζιάρικο βλέμμα, μικρό στήθος με έντονα πεταχτές ρώγες όμως, Μικροκαμωμένη σχετικά, η περιφέρεια της με ωραίες καμπύλες. Μεγάλο τατουάζ διακοσμεί την μέση της.

Γελαστή μπήκε στο δωμάτιο και μετά από μια σύντομη κουβέντα ξεκίνησε να με φιλάει στον λαιμό και το στήθος μου αρκετα τρυφερά. Χαδάκια από πλευράς μου και τα πρώτα φιλάκια τον λαιμό και τα αυτια της από πλευράς μου ξεκίνησαν.
Την ξάπλωσα ανάσκελα και ξεκίνησα να περιποιούμαι όλο της το σώμα., Διακριτικοί αναστεναγμοί και χάδια από πλευράς της, που δυνάμωνα όσο πιο κοντά πλησίαζα  την ευαίσθητη περιοχή και το γατάκι της. Ένα σημείο που εστίασα για πάρα πολύ ώρα. Ήταν πεντακάθαρη, μοσχομυριστή και οι δυο τρυπούλες της είχαν την τιμητική τους από την γλώσσα μου. Η ανταπόκριση της ήταν εμπόδιο στην οποια μου διάθεση να σταματήσω μιας και οι εκφράσεις, οι αναστεναγμοί της, το σφίξιμο των χεριών μου και η παρότρυνση της να παίζω ταυτόχρονα με τις σκληρές θηλές της  επιβεβαίωναν του λογού το αληθές.

«Now it’s my turn/Τώρα είναι σειρά μου» είπε και με ξάπλωσε ανάσκελα για να ξεκινήσει αυτή το στοματικό. Πρόκειται για ταλέντο στο τομέα του καραμελώματος ειδικά  Ρούφηγμα μέχρις εσχάτων, όχι απλό γλείψιμο, αλλά εξαφάνιζε εναλλάξ τα @@κια στο στόμα της. Το κυρίως στοματικό επίσης καλό με καλή χρήση της γλώσσας,.

Όμως δεν είχαμε τελειώσει ακόμα. «I can’t get enough of you/δεν σε χορταίνω» της είπα και ξανάρχισα να την γλύφω, κάτι που δέχτηκε χαμογελώντας.

Το sex απλά ήταν το επιστέγασμα όλων αυτών που προηγήθηκαν, Ξεκίνημα με ιεραποστολικό με δυνατές αγκαλιές και γλειψίματα στον λαιμό, μιας και την παραμικρή επαφή των χειλιών την αποφεύγει. Cow girl, στάση του λωτού, στα όρθια, νέο ιεραποστολικό και τέλος στα τέσσερα σε απόλυτο κλίμα gfe 

Εξαντλημένοι και οι δυο μετά το τέλος ξαπλώσαμε και αρχίσαμε την κουβέντα στα Αγγλικά, που μιλάει αρκετά καλά,  μιας και ακόμα τα Ελληνικά της  δεν είναι ικανοποιητικά. Στο κομπλιμέντο μου ότι ήταν καλύτερη από ότι φανταζόμουν, χαμογελώντας μου είπε ότι μπορεί να γίνει και καλύτερη. Θα δούμε……

Αυτά για την εμπειρία μου με την Νάντια , που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Cheyenne

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 250
Σχόλιο #50 - Καταχωρήθηκε Μάρτιος 14, 2012, 03:30:07 μμ

Juicy Αλεξάνδρα

Το τέλος μεγάλης βραδινής τσάρκας συντροφιά με τον zidane68 μας βρήκε στο studio Oriental. Κύριος σκοπός της επίσκεψης ήταν να «τσεκάρουμε» την νέα άφιξη του ιδρύματος την Σύλβια, η οποία όμως απουσίαζε.
Η Αλεξάνδρα και η Μπετυ ήταν τα εργαζόμενα κορίτσια. Με την Μπετυ έχω πολύ καλές εμπειρίες, και είναι μια από τα στανταράκια μου, όμως η Αλεξάνδρα έμελλε να είναι η εκλεκτή μιας και την μια φορά που είχαμε βρεθεί, είχα περάσει πολύ καλά μαζί της, αρκετό καιρό πριν..

Είναι μια χυμώδης κοπέλα με πλούσιο φυσικό στήθος, το οποίο θεωρώ ότι είναι και το μεγαλύτερο ατού της. Μακριά ξανθά μαλλιά με μαύρες ανταύγειες. Σεξουαλικό πρόσωπο με Piercing πάνω από τα χείλη και τον αφαλό. Έχει ακόμα κάποια περιττά κιλά, τα οποία είναι σωστά κατανεμημένα και λιγότερα συγκριτικά με την παλιότερη εικόνα της, μιας και η δίαιτα που κάνει είναι σε καλό δρόμο. Θέλει όμως και άλλη προσπάθεια για να γίνει κορμάρα.. Το σώμα της όμως δεν είναι σε καμία περίπτωση πλαδαρό. Πρόγραμμα με 69 και  άνοδος στο δωμάτιο Νο 4

Με δική της πρωτοβουλία μιλήσαμε για πολύ ώρα πριν το ξεκίνημα των πρώτων προκαταρκτικών από πλευράς της με φιλάκια και γλειψίματα στο στήθος, τον λαιμό και την κοιλιά μου για να εστιάσει στην ευαίσθητη περιοχή σε ένα μοναδικό καραμέλωμα στα @@κια. Κάτι που με ανησύχησε για να είμαι ειλικρινής, μιας και το θεώρησα σαν κίνηση για γρήγορο τελείωμα, αίσθηση όμως που διαλύθηκε αμέσως, μιας και συνέχισε να με φιλάει στο στήθος και τον λαιμό.
Ξάπλωσε ανάσκελα και με «προσκάλεσε» να ασχοληθώ εγώ μαζί της. Έτσι και έγινε και για πολύ ώρα πιπιλούσα το λαιμό και τα αυτιά της, κάτι που έδειχνε να της αρέσει πολύ
Το πλούσιο στήθος της είχε πάρει σειρά και οι ρώγες της ήταν ήδη σκληρές. Ώρα για την κοιλιά και τους μηρούς της και γρήγορα πέρασμα από το  «γατάκι της» για να προσπαθήσω νέα «άνοδο» προς το στήθος της και πάλι.

Είχε όμως άλλα σχέδια. Έσπρωξε δυνατά το κεφάλι μου ανάμεσα στα σκέλια της, εμποδίζοντας με να «ανέβω» για να ξεκινήσει ένα ξέφρενο γλείψιμο από μεριάς μου. Πολύ ώρα καταναλώθηκε έτσι, με την Αλεξάνδρα να βγάζει αναστεναγμούς ηδονής,  έχοντας κλειστά τα μάτια της, και με τα πόδια της να με σφίγκει όσο δυνατά μπρούσε. Ταυτοχρονα άρπαζε τα χέρια μου και τα έβαζε στα στήθη της προτρέποντας με για επιπλέον χάδια.

Τοποθέτηση προφυλακτικού και σειρά για το δικό της στοματικό. Το οποίο δεν χρειάστηκε να διαρκέσει πολύ γιατί ήδη ήμουνα σε θέση μάχης. Μια μάχη η οποία ξεκινήσει ιεραποστολικά, με σφιχτές αγκαλιές και φιλιά στον λαιμό και τα αυτιά μας. Συνέχεια με cow girl. Μοναδική η αίσθηση του παλλόμενου στήθους της, να χτυπάει το σώμα μου με κάποιες διακοπές στις «ταλαντώσεις» αφού  δεν έχανα την ευκαιρία να χαδεύω και να το πιπιλάω.. Ακολούθησε η στάση του λωτού. Η στάση του όρθιου λωτού ήταν πρόκληση  στην οποία δεν αντιστάθηκα. Μια στάση που ξαφνιάστηκε που την έκανα μιας και ο σωματότυπος της δεν ενδείκνυται αρκετά και την κάνει σπάνια. Επιστροφή στο κρεβάτι με νέο ιεραποστολικό και με ενδιάμεσα διαλείμματα για στοματικό από πλευράς μου, μέχρι το τέλος να μας βρει στα τέσσερα.
 
Η απόλυτη ησυχία που επικρατούσε στους δρόμους, ήταν  ο καλύτερος σύμμαχος για πλήρη άνεση χρόνου. Έτσι ξάπλωσε δίπλα μου μετά το sex, και μιλήσαμε για παρά πολύ ώρα για την προσωπική της ζωή (στα πλαίσια φυσικά του επιτρεπτού), τις ιδιαιτερότητες και τα ευτράπελα που συναντάει στην δουλειά της. Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να μου «ανοιχτεί» τόσο πολύ, μιας και η γνωριμία μας δεν είναι/ήταν και τόσο στενή. Τελικά είναι ωραίο να κερδίζεις την εμπιστοσύνη των κοριτσιών. Ίσως η καλύτερη συνταγή για να περνάς καλά..........

Αυτά για την εμπειρία μου με την Αλεξάνδρα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Cheyenne

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 250
Σχόλιο #51 - Καταχωρήθηκε Μάρτιος 10, 2012, 07:10:43 πμ

Με την Αλίκη σε μια «ειδική» επέτειο.........

Όταν 3 χρόνια πριν τέτοιο καιρό, πρωτοπέρασα την πόρτα του Βριλησσού 55 για την παρθενική μου επίσκεψη σε studio, δεν μπορούσα να φανταστώ την πορεία που προμηνυόταν.....
Από τότε έχω «καθιερώσει» το αντίστοιχο ΠΣΚ του Μαρτίου να κάνω μια επίσκεψη, κάτι σαν επέτειο της εκκίνησης μου στον «κόσμο» των studio.

Η κοπέλα που διάλεξα να τιμήσω σήμερα ήταν η Αλίκη. Μια κοπέλα η οποία «διανύει» τις τελευταίες της βάρδιες, μιας και σκέπτεται να σταματήσει,  και σε συνδυασμό με τις πολύ καλές αναμνήσεις που είχα μαζί της από την συνεύρεση μας προ καιρού, αποφάσισα να είναι αυτή η εκλεκτή.
Νεαρή, Ελληνίδα, ξανθιά με ίσια μακριά πυκνά μαλλιά. Σώμα με καλές αναλογίες, μουτράκι πάντα με το χαμόγελο, με περίσσια διάθεση και πάντα «φορτισμένη» με θετική ενέργεια.

Χρειάστηκε να περιμένω πολύ στο δωμάτιο, μιας και όπως φαίνετε αρκετοί θαυμαστές της είχαν έρθει πριν από εμένα.
Μπήκε χορεύοντας, χαμογελαστή και ξάπλωσε δίπλα μου. Μιλούσαμε και ταυτόχρονα με τα χέρια της μα χάιδευε στο στήθος και τη κοιλιά μου πολύ τρυφερά. Εντελώς φυσικά σταματήσαμε να μιλάμε και ξεκίνησαν τα πρώτα φιλάκια , χάδια και γλειψίματα. Με «καβάλησε» και πρότεινε το λαιμό της, αποκαλύπτοντας κατά κάποιο τρόπο, το μέρος που ήθελε να εστιάσω. Έτσι και έγινε, με έντονους αναστεναγμούς και βογκητά να προσθέτονται στο σκηνικό. Και αυτή όμως δεν έμεινε αμέτοχη και μου ανταπέδιδε τις φιλοφρονήσεις. Την ξάπλωσα ανάσκελα και συνέχισα να ασχολούμε με όλη την «εμπρός» περιοχή Φίλια και γλειψίματα στο στήθος της, την κοιλιά της. Ταυτόχρονα με τις πατούσες της κατάφερε να εγκλωβίσει τον «μικρό Cheyenne» και να τον παλινδρομεί σε μια ξεχωριστή απόλαυση.

Τα πόδια όμως δεν μπορούσαν να συνεχίσουν όταν περιέλαβα το «γατάκι της». Το νωπό της δέρμα και το άρωμα από το αφροντους, «πρόδιδε» ότι είχε φρεσκαριστεί πριν ανέβει. Έτσι ήταν μοναδική απόλαυση το γλείψιμο όλης της περιοχής, κάτι που απολάμβανε αρκετά με σφιχτά κλεισίματα των μοιρών της στο κεφάλι μου, πίεση με τα χέρια της και του ανάλογους αναστεναγμούς και τα ερμητικά κλειστά μάτια της.
Όπως ήταν ξαπλωμένη έφερα το σώμα σε όρθια θέση επάνω της γονατιστός για να ξεκινήσει αυτή το στοματικό, ενώ εγώ χάιδευα ταυτόχρονα την ευαίσθητη περιοχή της.

Το sex σε ιεραποστολικό με αρκετές παραλλαγές του(πόδια πότε ανοιχτά. πότε τυλιγμένα στην μέση μου, πότε στηριγμένα στο στήθος μου), ήταν η φυσική συνέχεια με σφιχτές αγκαλιές, φιλία στον λαιμό και χάδια στο στήθος. Η στάση του λωτού  ακολούθησε για να την σηκώσω όρθια στα χέρια μου και να μεταφερθούμε εκτός κρεβατιού. Επιστροφή στο κρεβάτι με πλαγιαστό, νέο ιεραποσολικο και συνέχεια και τέλος στα τέσσερα σε μια συνεύρεση που το gfe κλίμα κυριαρχούσε από την αρχή μέχρι το τέλος. Σωστά στησίματα, άψογη συνεργασία, εξαιρετική συμμετοχή σε όποια στάση και αν αλλάξαμε.

Της είχα ζητήσει να φέρει baby oil κάτι που έκανε και αμέσως μετά το sex της έκανα μασάζ κάτι που δέχτηκε με πολύ ικανοποίηση, όπως τουλάχιστον μου είπε.. Κομπλιμέντα και από τις δυο πλευρές, ευχάριστη κουβέντα, αλλά και «εξομολογήσεις» για τα μελλοντικά της σχέδια, τα οποία ολόψυχα της εύχομαι να πραγματοποιήσει..........


Αυτά για την εμπειρία μου με την Αλίκη , που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….Cheyenne

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 250
Σχόλιο #52 - Καταχωρήθηκε Μάρτιος 04, 2012, 01:23:47 μμ

Ένα βράδυ με την Δέσποινα

Είναι ένα κορίτσι που έχω πάρα πολύ καλή χημεία μαζί του. Έτσι στην καθιερωμένη τσάρκα του Σαββάτου συντρόφια με φίλους – συναγωνιστές έμελε να είναι η εκλεκτή της βραδιάς. Νεαρή, κοντούλα σχετικά, ειδικά άμα «κατέβει» από τις πλατφόρμες που συνήθως φοράει, με ίσια σκουρόχρωμα μαλλιά. Φυσικό στήθος, περιφέρεια με ιδανικές καμπύλες, αρκετα ναζιάρικο πρόσωπο.

Μετά από σχετικό χρόνο αναμονής έφτασε στο δωμάτιο. Δεν φορούσε το συνολάκι που την είχα δει στο σαλόνι, αλλά αντ΄αυτου ένα σετ τιγρέ εσώρουχα κάλυπταν τα επίμαχα σημεία της, και μαύρες γόβες (τις οποίες δεν έβγαλε σε όλη την διάρκεια της διαδικασίας) αντί για τις λευκές μπότες. Το σώμα της ακόμα νωπό από το ντους που προφανώς είχε προηγηθεί, ενώ η αναπνοή της είχε μια ευωδιά Listerine ή όποιου άλλου στοματικού διαλειμματος.

Η μικρούλα Δέσποινα  «προέκυψε» πολύ επιθετική. Ανέλαβε τα ηνία του αγώνα από το πρώτο λεπτό και με πολλές πρωτοβουλίες ξεκίνησαν τα προκαταρκτικά, καβαλώντας με, κρατώντας μου τα χέρια και με το στόμα και την γλώσσα της να κάνει «όλη την δουλειά» Ο λαιμός, τα αυτιά, το στήθος μου είχαν την τιμητική τους. Ελαφρά δαγκώματα στις θηλές μου που σε κάποια στιγμή έγιναν πιο έντονα, και δεν σας κρύβω ότι με πόνεσαν. Το κατάλαβε και χαμογέλασε «σατανικά» κοιτώντας με πρόστυχα χωρίς να σταματήσει να με γλύφει…..

Ήρθε όμως η ώρα για την δική της «τιμωρία» .

Την ξάπλωσα ανάσκελα και για πολύ ώρα την έγλυψα από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Το ηδονικό της χαμόγελο, τα ερεθιστικά βογγητά της, τα ερμητικά κλειστά μάτια της και η δύναμη που πίεζε τα στήθη της ήταν η καλύτερη δυνατή προτροπή για να μην σταματάω. 
Φυσική συνέχεια το στοματικό από πλευράς της, με φτυσίματα, χτυπήματα του κορμού στην γλώσσα και το πρόσωπο της, βαθύ κατά διαστήματα,  χρήση χεριού όπου ήταν απαραίτητο. Γύρισμα σε κλασικό 69 συνέχεια με πλάγιο μέχρι την στιγμή του sex.

Sex σε πολλες στάσεις με υψηλή συμμέτοχη, σφιχτές αγκαλιές. Ξεκίνημα με Ιεραποστολικό, έπειτα στάση του λωτού και cow girl. Διακοπή για νέο στοματικό και πισωκολλητό με την Δέσποινα σε πλήρη οριζόντια θέση. «Μετατροπή» της στάσης στα τέσσερα και με νέο ιεραποστολικό ήρθε το τέλος.

Εκμεταλλεύτηκα το baby oil που υπήρχε στο κομοδίνο και της έκανα «προσφορά» ένα μασάζ, , σαν ανταπόδοση για τις πολύ καλές υπηρεσίες της,  κάτι που δέχτηκε πολύ ευχαρίστα. Μιλήσαμε αρκετά, με χαιρέτησε  και έφυγε, δίνοντας μου ραντεβού στο σαλόνι  για ένα ποτό, κάτι που έγινε συντρόφια με τη παρέα μου, τα υπόλοιπα κορίτσια της βάρδιας (μαρίνα, Ελένη)και την Αναστασία που είχε αναλάβει τα χρέη της υπηρεσίας για την συγκεκριμένη βάρδια.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Δέσποινα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Cheyenne

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 250
Σχόλιο #53 - Καταχωρήθηκε Φεβρουάριος 25, 2012, 04:16:01 μμ

Μπέτυ – Siberian tiger

Η ώρα περασμένη και μετά από βόλτα με φίλους πέρασμα από το Oriental που ήξερα ότι θα βρω την Μπέτυ. Μια γυναίκα η οποία μπορεί να μην διανύει την πρώτη νιότη της είναι όμως αρκετα γοητευτική, με έντονα τα Ασιατικά χαρακτηριστικά. Ίσια μαύρα μακριά μαλλιά, ωραίο σώμα με καλές αναλογίες. Είναι πολύ ομιλητική, αρκετα κοινωνική, μια από τις κοπέλες που μου προκαλούν πολύ θετική αύρα. Ντυμένη με μαύρο μπουστάκι, μαύρες δικτυωτές κάλτσες, με τις ζαρτιέρες που τις συγκρατούσαν να είναι ένα θέαμα στο οποίο δεν μπόρεσα να αντισταθώ και έτσι η άνοδος στον ημιώροφο ήταν γεγονός…….

Δεν χρειάστηκε να περιμένω πολύ μέχρι να ανοίξει η πόρτα και να εμφανιστεί η Μπέτυ. Ξάπλωσε δίπλα μου και το social time που ακολούθησε κράτησε αρκετα. Μου πρότεινε να μου κάνει μασάζ για να με χαλαρώσει, όπως είπε χαρακτηριστικά.
Δεν ήταν δυνατόν να αρνηθώ την προσφορά της. Έτσι ξεκίνησε ένα πολύ καλό χαλαρωτικό μασάζ από τα δυνατά χέρια της από τις πατούσες μέχρι τον αυχένα μου., για να ακολουθήσει ένα αισθησιακό body to body που έδινε το εναρκτήριο λάκτισμα για το sex που θα ακολουθούσε.

Η οποια πείρα μου, με έκανε να καταλάβω πως η Μπέτυ σήμερα είχε διάθεση να περάσει και αυτή καλά. Αυτό το «καταμαρτυρούσε» η υψηλή συμμετοχή της, η αποκάλυψη των κρυφών ερωτικών της σημείων, οι προτροπές για χαλαρότερους ή εντονότερους ρυθμούς, όπως της άρεσε,  ανάλογα την περίσταση.   

Για να μην μακρηγορώ, η σημερινή μου συνέδρια με την Μπέτυ ήταν αρκετα εκτός των καθιερωμένων standards μου. Δεν είχε τις δόσεις gfe που ως επί το πλείστον αρέσκομαι, αλλά με έντονα pse σημάδια όπως σκαμπίλια, δακτυλοσκοπήσεις, πρόστυχα λόγια, κάποιες βίαιες κινήσεις, δυνατό ρυθμό. Πολλά προκαταρκτικά, στοματικό με πολύ πάθος και ένταση από τις δύο πλευρές, κλασσικό 69, δυνατά βογγητά και sex σε πολλες στάσεις σε μια συνεδρία ξεχωριστή από τις συνηθισμένες.

Μετά το τέλος, η τίγρη που είχα μέχρι εκείνη την στιγμή στο κρεβάτι, μετατράπηκε σε μια ναζιάρα γατούλα που κούρνιασε στην αγκαλιά μου για να μιλήσουμε για κάποια λεπτά ακόμα.

Αν και κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα γούστα μου στο sex, πέρασα αρκετά καλά με μια έμπειρη γυναίκα όπως είναι η Μπέτυ. Το μασάζ της επαγγελματικό, η συμμετοχή και η τεχνική της στο sex υψηλή, το social time της άριστο, η εμφάνιση της μέσα στα standards της γυναίκας που μου αρέσει. Τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω ?

Αυτά για την εμπειρία μου με την Μπέτυ , που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….


Μanager69

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 41
Σχόλιο #54 - Καταχωρήθηκε Φεβρουάριος 21, 2012, 03:35:40 μμ

Αναστασία, Το κορμί.


 Επίσκεψη στο συγκεκριμένο στούντιο παρέα με πολύ καλούς φίλους, συναγωνιστές και λάτρεις του ωραίου φύλου, για να συναντήσω την Αναστασία.Παρόλο που έβρεχε είχε αρκετό κόσμο, οπότε αφού καλησπερίσαμε την ευγενικότατη κυρία επί της υποδοχής, αράξαμε στο όμορφα διακοσμημένο σαλόνι και περίμενα να έρθει η σειρά μου.Εν τω μεταξύ, οι υπόλοιποι της παρέας, όντας πιο παλιοί στο χώρο, συζητούσαν με τις άλλες κοπέλες, είχαν βάρδυα η Δέσποινα κι η Μαρίνα, για να περάσει πιο ευχάριστα η ώρα.
Επειδή ήταν η πρώτη μου επίσκεψη, τα παιδιά μου πρότειναν το δωμάτιο Νο4.Στο οποίο ανέβηκα και περίμενα την όμορφη Αναστασία.Μέχρι να έρθει μπόρεσα να δω τις βιτρίνες με τα σύνεργα του σεξ, στολές, δονητές, χειροπέδες, μαστίγια, το κλουβί κ.α. για όσους έχουν ιδιαίτερα γούστα.Εγώ περιορίστηκα στο μέσα χώρο με το μεγάλο κρεβάτι και τον καθρέπτη στο πλάι, όπου παρέα με την Αναστασία πέρασα πολύ όμορφα.Δε νομίζω, ότι χρειάζεται να κάνω αναλυτική περιγραφή.Όλοι την ξέρετε.Ψηλή, μελαχρινή, αδύνατη, με μικρό αλλά ωραίο στήθος και πολύ ωραίο και σφιχτό κώλο.Οι φωτογραφίες της είναι αληθινές και κατατοπιστικές.
Μόλις ήρθε κι αφού έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις και απαλλαγήκαμε από τα ρούχα μας, ανέλαβε δράση.Πολύ καλά προκαταρκτικά εκ μέρους της με φιλιά στο λαιμό και τους λοβούς των αυτιών μου όπως και ενασχόληση γι'αρκετή ώρα με το στήθος και τις ρόγες μου, τις οποίες ρουφούσε κι έγλειφε.Εγώ φυσικά, δεν έμεινα αμμέτοχος, μόνο να απολαμβάνω τις περιποιήσεις της και να θαυμάζω την κορμάρα της στον καθρέπτη.Την ξάπλωσα απαλά ανάσκελα κι ανέλαβα δράση κι εγώ.Ξεκινώντας από το λαιμό, τους ώμους.Συνεχίζοντας στο στήθος της όπου έμεινα για πολύ ώρα ώρα ρουφώντας και πιπιλίζοντας τις τεράστιες καφέ ρόγες της.Οι οποίες ανταποκρίθηκαν αμέσως στις περιποιήσεις μου κι έμοιαζαν με ώριμες φράουλες, έτοιμες για φάγωμα.Και κατέληξα στο μουνί της με τα μεγάλα και σαρκώδη χείλη της, στα οποία έπεσα με τα μούτρα και δε μπορούσα να ξεκολλήσω.Ήταν πεντακάθαρη και μοσχομυριστή κι ανταποκρινόταν στα παιχνίδια μου με την κλειτορίδα της με καβλιάρικους αναστεναγμούς ευχαρίστησης.Είχα χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και θα ήμουν ακόμη εκεί, αν δε με σταματούσε.Μου πέρασε το προφυλακτικό και μου πρόσφερε ένα βαθύ, υγρό και φανταστικό τσιμπούκι, χωρίς να χρησιμοποιεί τα χέρια της και χωρίς να βιάζεται κάνοντάς με κυριολεκτικά πύραυλο.Στο κυρίως πιάτο, στο σεξ, κάναμε τις κλασσικές στάσεις, με την Αναστασία από πάνω, ιεραποστολικό και στα τέσσερα.Η συμμετοχή της πάρα πολύ καλή, σχεδόν τέλεια, με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο.Η καλύτερη όμως ήταν, όταν γύρισε στα τέσσερα.Και λόγω τριβής, αλλά κυρίως λόγω του πανέμορφου θεάματος της κωλάρας της, που είχα μπροστά μου.Την οποία μπορούσα ν'απολαμβάνω και οπτικά αλλά και ταυτόχρονα να χουφτώνω.Έτσι, στα τέσσερα, η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.
Μ'ευχαρίστησε, όπως φυσικά έκανα κι εγώ για τις υπηρεσίες της, με δύο φιλιά στα μάγουλα κι έφυγε.Πέρασα πολύ καλά μαζί της, το οποίο ήταν ολοφάνερο στην παρέα μου, όταν κατέβαινα τη σκάλα και σίγουρα θα προσπαθήσω να την ξανασυναντήσω με την πρώτη ευκαιρία.

Cheyenne

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 250
Σχόλιο #55 - Καταχωρήθηκε Φεβρουάριος 07, 2012, 12:58:47 πμ

Δέσποινα – Επιβεβαίωση.

Η Δέσποινα είναι ένα νεαρό, δροσερό κορίτσι μετρίου αναστήματος. Νεανικό σφριγηλό στήθος, με ωραίο σώμα με τα απαραίτητα love handles και πολύ ωραία περιφέρεια. Ναζιάρικο μουτράκι, όμορφα μάτια. Ίσια σκουρόχρωμα μαλλιά
Αν και νεαρή έχει  κάνει  την πορεία της στα studio της Αθήνας, μιας και έχει εργαστεί σε αρκετά ιδρύματα.
Είναι πολύ κοντά στα standards της κοπέλας που μου αρέσει και έτσι θέλησα να προχωρήσω σε δεύτερη συνάντηση μαζί της διαλέγοντας το πρόγραμμα με 69

Δεν χρειάστηκε να περιμένω πολύ στο δωμάτιο Νο4.  Ξάπλωσε δίπλα μου και μετά από πολύ σύντομη κουβεντούλα άρχισε να με γλύφει στον λαιμό και το στήθος μου. Προκαταρκτικά και από τις δυο πλευρές για συνέχεια με αμφίδρομα φιλιά και χάδια σε ολα τα μήκη και τα πλάτη των σωμάτων μας. Αρκετός χρόνος περιπτύξεων για να μας βρεθούμε κάποια στιγμή με την κοπελιά σε ανάσκελη θέση και εμένα πολύ κοντά στο «γατάκι της».

Σε όλη τη διάρκεια που περιποιόμουνα την ευαίσθητη περιοχή της, αναστέναζε πολύ ερεθιστικά, είχε κλείσει τα μάτια της και πίεζε τα στήθη της, σε ένα σκηνικό που όσο το έβλεπα, τόσο και πιο πολύ με ερέθιζε και με ωθούσε να μην σταματάω.
«Σειρά μου τώρα να σε φαω» είπε σε μια στιγμή χαμογελώντας και ανέλαβε δράση. Στοματικό άλλοτε αργό, άλλοτε γρήγορο, με άψογο καραμέλωμα στα @@κια. Βαθύ ενίοτε, με ελάχιστη χρήση χεριών.
Η στάση της τέτοια που ήταν εύκολα να τραβήξω τα πόδια της προς το κεφάλι μου και να συνεχίσουμε με  το πατροπαράδοτο 69, το οποίο μετά από λίγο «μετατράπηκε» σε πλάγιο..
Την ξάπλωσα ανάσκελα και το sex, ξεκίνησε ιεραποστολικά. Με αγκαλιές, χάδια, φιλάκια σε όλη την διάρκεια, αναστεναγμούς και βογκητά.
Στάση του λωτού και cow girl για συνέχεια. Σε κάποια στιγμή από τον δυνατό ρυθμό που επικρατούσε, ο «μικρός Cheyenne» βγήκε από την «φωλίτσα της». Αντί να συνεχίσουμε όμως το sex, προτίμησε να γονατίσει και να ξεκίνησε νέο στοματικό. Η θέση της όμως ήταν σκέτη πρόκληση, έτσι όπως φαινόταν από τον διπλανό καθρέπτη, με αποτέλεσμα να σηκωθώ όρθιος και με την Δέσποινα στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού για να τελειώσουμε έτσι την διαδικασία.

Ξάπλωσε δίπλα μου μετά το τέλος και συζητούσαμε, καθώς ταυτόχρονα ενώ της χάιδευα τα μαλλιά είχε κλείσει τα μάτια της, σε ένα άκρως gee σκηνικό, το οποίο όμως χρειάστηκε να διακοπεί μιας και το «καθήκον» την καλούσε.

Στην δεύτερη συνεδρία που είχα μαζί της, η Δέσποινα μου επιβεβαίωσε ότι είναι μια κοπέλα που είναι πρόθυμη να περάσει και αυτή καλά στο δωμάτιο. Με τους κατάλληλους χειρισμούς αφήνεται και απολαμβάνει την δουλειά της, μπορώ να πω, με αποτέλεσμα να δίνει έτσι περισσότερη απόλαυση στον παρτενέρ της. Η χημεία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας, είναι πάρα πολύ καλή, παρ΄ολο την  διαφορά ηλικίας που έχουμε,  και  οι δυο μέχρι τώρα συνεδρίες μας ήταν πραγματικά ξεχωριστές.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Δέσποινα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….


Cheyenne

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 250
Σχόλιο #56 - Καταχωρήθηκε Ιανουάριος 15, 2012, 03:26:12 μμ

Αποχαιρετισμός στην Ελένη…….

Αυτή θα είναι μια διαφορετική από τις συνηθισμένες και ενδεχομένως μονότονες κριτικές μου. Και ο λόγος που την γράφω είναι καθαρά ενημερωτικός.

Λοιπόν :
Βράδυ Σαββάτου και συνηθισμένη τσάρκα με την παρέα μου. Η ώρα περασμένη και είσοδος στο Φ104.Ειχε ήδη προηγηθεί κατάθεση από πλευράς μου στο studio 12, έτσι η επίσκεψη μου είχε καθαρά συνοδευτικό χαρακτήρα. Βάρδια η Μαρίνα, Αναστασία και η Ελένη. Στην συζήτηση πάνω μας «ανακοινώθηκε» ότι η Ελένη θα είναι για λίγες μόνο ημέρες στην Ελλάδα, μιας και θα δοκιμάσει την τύχη της στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα φεύγει την επόμενη Παρασκευή. Μιας και τα ωράρια μας δεν συνέπιπταν την επόμενη εβδομάδα, αποφάσισα σήμερα να γίνει ο «αποχαιρετισμός».

Δεν θα μπω στην διαδικασία περιγραφής της Ελένης, μιας και είναι από τα πλέον γνωστά κορίτσια στα studio. Όπως επίσης δεν θα κάνω αναλυτική περιγραφή των στιγμών που περάσαμε στο δωμάτιο, αφού δεν διαφέρουν και πολύ από τις τελευταίες μου επισκέψεις, αν και σήμερα ήταν η καλύτερη φορά από τις 4 συνολικά που έχω βρεθεί μαζί της.

Όταν μετά από κάποια χρόνια η ηλικία και οι σωματικές μου δυνάμεις δεν θα μου επιτρέπουν να κάνω τσάρκες και να επισκέπτομαι τα studio, η σημερνή βραδιά είναι μια από αυτές που θα θυμάμαι. Της εύχομαι καλή τύχη και ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψει και να τα «ξαναπούμε».

Αυτά για την εμπειρία μου με την  Ελένη, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Cheyenne

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 250
Σχόλιο #57 - Καταχωρήθηκε Ιανουάριος 08, 2012, 01:52:18 μμ

Η πρώτη μου φορά με την Δέσποινα.

Είναι μια κοπέλα που έχω συναντήσει κάποιες φορές στις τσάρκες μου, αλλά  μέχρι σήμερα δεν είχε τύχει να περάσω μαζί της στο δωμάτιο, αν και εμφανησιακά μου άρεσε. Νεαρή, με καστανά πλέον μαλλιά (μέχρι πρότινος τα είχε μαύρα). Το σώμα της χωρίς περιττά κιλά, δίχως όμως να είναι το στυλ του ανορεξικού μοντέλου. Ωραίο φυσικό στήθος, με πολύ καλή αφή, όπως διαπιστώθηκε αργότερα, με ωραίες καμπύλες η περιφέρεια της. Όμορφα χαρακτηριστικά πρόσωπου, πονηρά  ματάκια..
Σήμερα ήρθε η ώρα για την στενότερη γνωριμία. Είσοδος στο γνωστό δωμάτιο Νο 3, σε πρόγραμμα με 69

Δεν άργησε να έλθει στο δωμάτιο, μιας και δεν υπήρχε κόσμος, αφού η «μισή Ελλάδα» γιόρταζε σήμερα (Αγίου Ιωάννη)και ο κόσμος που κυκλοφορούσε ελάχιστος.
Αφού έγιναν οι πρώτες συστάσεις και ο πάγος έσπασε, ξεκίνησαν τα πρώτα φιλιά και χάδια ταυτόχρονα και από τις δυο πλευρές. Σε κλίμα gfe περάσαμε κάποια λεπτά με  προκαταρκτικά μέχρι την στιγμή που «χαμήλωσα» και άρχισα να περιποιούμαι το «γατάκι της». Η ανταπόκριση της με διακριτικούς αναστεναγμούς, βογγητά και χάδια στο κεφάλι μου μου έδιναν κίνητρο για να συνεχίζω. Με σταμάτησε κάποια στιγμή και με πονηρό χαμόγελο μου είπε "Σειρά μου τώρα"  για να αρχίσει το δικό της στοματικό, τοποθετώντας το προφυλακτικό. Περάσματα της γλώσσας σε όλο το κορμό, χτυπήματα στο πρόσωπο της, βαθύ κατά διαστήματα. Καθόταν με τέτοιο τρόπο που η λεκάνη της και κατά συνέπεια όλη η «ευαίσθητη περιοχή της» ήταν κοντά στο κεφάλι μου, και έτσι δεν μπόρεσα να αντισταθώ και να την τραβήξω προς το μέρος μου για να συνεχίσουμε με «πατροπαράδοτο» 69.

Sex για την συνέχεια με πολλές και διάφορες στάσεις εντός και εκτός κρεβατιού. Το ρεπερτόριο περιελάμβανε ιεραποστολικό, στάση του λωτού, στα όρθια κρατώντας την στα χέρια μου, χωρίς να στηρίζεται κάπου αλλού, νέο ιεραποστολικό, στα τέσσερα. Μετά  το τέλος ξαπλώσαμε και μιλήσαμε για λίγο. Με προσκάλεσε να συνεχίσουμε την κουβέντα μας στο σαλόνι συντροφιά με την Μαρίνα και την Αναστασία που ήταν μαζί της στην βάρδια, και τη παρέα μου που με περίμενε, πίνοντας ένα ποτάκι...

Πέρασα καλά με μια κοπέλα , η οποία αν και μικρή σε ηλικία, με την παρουσία της στο δωμάτιο φανέρωσε μια γυναίκα με  εμπειρία. Η τεχνική της καλή, η διάθεση της και η συμμέτοχη της  υψηλή. Απ΄ότι μου είπε στην κουβέντα που επακολούθησε η απόδοση μιας κοπέλας στο δωμάτιο, εξαρτάται πολύ και από τον παρτενέρ. Δεν δίστασε να μου πει ότι κάποιες φορές, πως ανάλογα με την συμπεριφορα και τον σεβασμό που δείχνει ο πελάτης, τις «ανεβάζει» τις κάνει να «ξεχνιούνται», να δίνουν το κάτι παραπάνω, να  κάνει την δουλεία ους πιο εύκολη με αποτέλεσμα η συνεύρεση να κυμαίνει σε υψηλή επίπεδα. Όμως αυτή η κουβέντα δεν είναι του παρόντος…….

Αυτά για την εμπειρία μου με την  Δέσποινα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Cheyenne

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 250
Σχόλιο #58 - Καταχωρήθηκε Δεκέμβριος 29, 2011, 03:48:47 πμ

Αλεξάνδρα the great….

Η  Αλεξάνδρα ήταν η μόνη μαζί με την νεοφερμένη Δέσποινα από τις κοπέλες του Φ104, που δεν είχα τιμήσει. Μέχρι σήμερα όμως, μιας και περασμένα μεσάνυχτα μετά από φαγωποσία με συναγωνιστές.  για επιδόρπιο κατέληξα εδώ, συντροφιά με έναν ακόμα από την παρέα μου. Συμπτωματική συνάντηση και με άλλο φίλο από το forum.

Είναι ο ορισμός της νταρντάνας. Ύψος πάνω από τον γυναικείο μέσο όρο, αρκετα πιασίματα, μακριά ξανθά μαλλιά, όμορφο πρόσωπο. Τατουάζ στον αριστερό αστράγαλο και στην δεξιά κοιλιακή χώρα με κατάληξη στην επίμαχη περιοχή. Το μεγάλο της προσόν το πλούσιο φυσικό στήθος της. Θεωρώ ότι είναι γνωστή στον μέσο στουντιάκια, μιας και έχει κάνει περάσματα, με το ίδιο όνομα από πολλά ιδρύματα της πρωτεύουσας.

Στην όλη διαδικασία αποδείχτηκε πολύ θερμή και αρκετα gfe, με αγκαλιές, φιλάκια, χάδια, αναστεναγμούς. . Πολλά και πλούσια προκαταρκτικά, δεκτική στις δικές μου ορέξεις, με προτροπή για πιο δυνατούς ρυθμούς. Εξ΄αρχης η συμμέτοχη της ήταν πολύ καλή, ειδικότερα οι αναστεναγμοί και τα βογγητά αυξανόντουσαν, όσο πιπίλιζα το στήθος της, το όποιο πραγματικά είναι ένα σημείο το όποιο ο επισκέπτης θα αφιερώσει αρκετό χρόνο.

Το στοματικό της καλό με περιποίηση όλης της γύρω περιοχής με έμφαση στα @@κια, στην αρχή, τέλος και ενδιάμεσα του κυρίως πιάτου.
Δική μου σειρά για στοματικό κάτι που δέχτηκε με δυνατά βογγητά, αναστεναγμούς, εκφράσεις ηδονής στο πρόσωπο της. Το πιο ερεθιστικό σημείο όμως ήταν η στιγμή που έγλειφε τις ρώγες της.

Και στο sex αποδείχτηκε αρκετά καλή με ανάλογη συμμέτοχη, πρωτοβουλίες και με  πολύ καλή ανταπόκριση  στις απατήσει όποιας στάσης και εάν αλλάξαμε.
Μετά το τέλος κουβέντα με δική της πρωτοβουλία, αστεία, ευχές, σταυρωτό φιλάκι και αποχώρηση.

Μια κοπέλα must για τους λάτρεις των γυναικών με πιασίματα. Με εμένα τουλάχιστον ήταν αρκετα θερμή, αν και οι φίλοι που την είχαν τιμήσει πριν και μετά από εμένα ταυτίζονται με την άποψη μου. Όπως έγραψα και λίγο πριν οι «εραστές» του πληθωρικού στήθους θα ενθουσιαστούν, οι πιπνολατρες ας μην μπουν στον κόπο να έλθουν.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Αλεξάνδρα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Cheyenne

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 250
Σχόλιο #59 - Καταχωρήθηκε Δεκέμβριος 22, 2011, 02:57:07 μμ

Αλίκη – Στην χώρα των θαυμάτων.

Η Αλίκη είναι ένα από τα κορίτσια που είχα δει και συναντήσει στα πρώτα  μου (σχετικά)  βήματα στα studio.Μια νεαρή πρόσχαρη κοπέλα. Με μακριά ξανθά μαλλιά, ναζιάρικο προσωπάκι. Όμορφο σώμα με ωραία πιασίματα.
Οι  αναμνήσεις μου καλές από την πρώτη και μοναδική μας συνέδρια και σήμερα αποφάσισα για μια ακόμα.

Χρειάστηκε να περιμένω πολύ στο δωμάτιο, μιας και ο κόσμος που προηγείτο ήταν αρκετός. Με ένα γλυκό χαμόγελο έκανε την εμφάνιση της. Ξάπλωσε δίπλα μου, έβγαλε το σουτιέν της, για να αποκαλυφθεί το όμορφο στήθος της. Τα πρώτα χάδια και φιλάκια ξεκίνησαν σε πολύ τρυφερό κλίμα και όσο πήγαινε ο ρυθμός αυξανόταν.
Για αρκετή ώρα περιποιήθηκα όλο της το σώμα για να καταλήξω στην ευαίσθητη περιοχή τόσοι αναστεναγμοί και τα βογγητά της ήταν ένα κάντρο για να μην σταματάω, αφού έδειχνε να το απολαμβάνει, πιέζοντας το κεφάλι μου με τα πόδια της.

Κάποια στιγμή σταμάτησα και αφού συνεχίσαμε και με άλλα προκαταρκτικά ήρθε η ώρα για το στοματικό από πλευράς της. Ένα πολύ καλό στοματικό, που δεν περιορίστηκε μόνο στο επίμαχο σημείο, αλλά σε όλη την ευρύτερη περιοχή. Η θέση της τέτοια που το «γατάκι της» να είναι πολύ κοντά στο κεφάλι μου, και έτσι την έφερα από πάνω μου για να συνεχίσουμε με κλασσικό 69.

Ώρα για sex. Πολλες στάσεις, στις οποίες η συμμετοχή της ήταν εξαιρετική. Reverse cow girl για αρχή με δική της πρωτοβουλία και συνεχεία με ιεραποστολικό. Κλασσικό cow girl, στάση του λοτού και μετέπειτα στα όρθια εκτός κρεβατιού κρατώντας την στα χέρια και αυτή να είναι αγκιστρωμένη επάνω μου, χωρίς κανένα άλλο σημείο στήριξης. Επιστροφή στο κρεβάτι με νέο ιεραποστολικό και συνέχεια και τέλος στα τέσσερα.
Η συμμέτοχη της με διακριτικούς αναστεναγμούς και βογκητά, κάτι που εγώ τουλάχιστον προτιμώ από τις υπερβολικές κραυγές.

Σαν «επιδόρπιο» της έκανα λίγο μασάζ στην πλάτη κάτι που όπως μου είπε της άρεσε αρκετα.  Μιλήσαμε, αστειευτήκαμε, εκατέρωθεν κομπλιμέντα μέχρι την ώρα που έφυγε.

Μια γλυκιά κοπέλα, με πολύ χιούμορ αλλά και αρκετα πνευματώδης, με πολλες ικανότητες. Ανταποκρίθηκε σε αυτό που περίμενα και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Να της ευχηθώ καλή ξεκούραση, μιας και σήμερα σταματάει για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Αλίκη, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη

Cheyenne

 • Σύνολο Στοιχείων: 0
 • Σύνολο Σχολίων: 250
Σχόλιο #60 - Καταχωρήθηκε Νοέμβριος 30, 2011, 03:21:30 μμ

Ελένη - Γενεθλίων συνέχεια

Κάθοδος στο Φ104, για την σημερινή Topless night των κοριτσιών του studio.  Απρόσμενη συνάντηση με καλό φίλο (ο λόγος που δεν αναφέρω το όνομα του είναι επειδή δεν το επιθυμεί), που στο άκουσμα της είδησης ότι χθες είχα γενέθλια, πρότεινε στην παρέα  να με «κεράσει» μια συνέδρια με ένα από τα τέσσερα εργαζόμενα κορίτσια (Αλεξάνδρα, Ελβίρα, Ελένη, Μαρίνα), η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή, παρά τις όποιες αντιρρήσεις μου......
Η επιλογή πραγματικά δύσκολη, για να δώσω το μήλον της έριδος τελικά στην Ελένη.
Έτσι με ένα ποτήρι  Jack Daniels στο χέρι, ανέβηκα την σκάλα που οδηγούσε στο δωμάτιο Νο 3.
Ντουσάκι και αναμονή της εκλεκτής, που δεν άργησε να έρθει.

Χαμογελαστή και ε ανεβασμένη διάθεση μπήκε στο δωμάτιο. Ξάπλωσε δίπλα μου και αρχίσαμε να μιλάμε, ξεκινώντας παράλληλα και τα πρώτα χαδάκια. Ύστερα από κάποια λεπτά τα λόγια σταμάτησαν για να ξεκινήσουν τα έργα. Με φιλιά στον λαιμό και τα αυτιά μου, για να συνεχίσει με πιπίλισμα στο στήθος μου, ξεκίνησαν τα προκαταρκτικά της. Συνέχισε φιλώντας με και γλύφοντας με στην κοιλιά, και τους μηρούς.  Πέρασμα της γλώσσας από τα @@μία, για να ακολουθήσει πιο έντονο ρούφηγμα μέχρι να πάρει σειρά και ο «μικρός Cheyenne».
Πονηρές ματιές από τα μεγάλα εκφραστικά της μάτια, όσο το ήδη σκληρό μου μόριο, χανόταν στο στόμα της. Την σταμάτησα και ανέλαβα δράση. Σειρά μου να την γλύφω, να την χαιδεύω και αν την περιποιούμαι από την κορυφή μέχρι τα νύχια., έχοντας την τιμητική τους , τα πλούσια φυσικά στηθη της. για να καταλήξω στο «γατάκι της».
Εκεί σταμάτησε ο χρόνος, μιας και για αρκετή ώρα, ρουφούσα, έγλυφα, φιλούσα όλη την ευαίσθητη περιοχή της, και οι αναστεναγμοί, τα βογκητά της, μου έδιναν ώθηση για πιο δυνατή συνέχεια.

Ώρα για sex, με την Ελένη σε ρόλο αμαζόνας, καβαλώντας με να δίνει τον ρυθμό, με ταυτόχρονα φιλιά στο στήθος μου και στον λαιμό μου. Συνέχεια με στάση του λωτού, για να ακολουθήσει μια απ τις αγαπημένες μου στάσεις, αλλά που σπάνια κάνω.
Την αγκάλιασα σφιχτά, και με τα πόδια της Ελένης κουλουριασμένα στην μέση μου, σηκώθηκα  όρθιος κρατώντας την στα χέρια μου. Ανταποκρίθηκε άψογα στις απαιτήσεις της στάσης, βάζωντας στο σώμα της στις κατάλληλες  θέσεις.. παράλληλα δεν σταμάταγε να με φιλάει στον λαιμό σε όλη την διάρκεια.
Επιστροφή στο κρεβάτι για ιεραποστολικό  μέχρι το τέλος.

Ξάπλωσε δίπλα μου, αγκαλιαστήκαμε και μιλήσαμε για τα σχέδια της. Είναι πολύ χαρούμενη που θα πάει διακοπές, Με φίλησε, με ευχαρίστησε που την επέλεξα με φίλησε με την προοπτική να συνεχίσουμε την κουβέντα μας στο σαλόνι.

Εξαντλημένος κατέβηκα τις σκάλες, για να συναντήσω την παρέα μου, η οποία είχε μεγαλώσει, με την άφιξη του Womanaholic, ενώ περίμεναν υπομονετικά οι Αmjik, Biker, px75, Sarouman, SPEED.
Δεν χρειάστηκε να με ρωτήσουν πως πέρασα, κατάλαβαν τα πάντα από την έκφραση μου και το ιδρωμένο μου μέτωπο....
 
Μια συνεύρεση που θα θυμάμαι καιρό. Η Ελένη πιστεύω πως έδωσε τον καλύτερο της εαυτό σήμερα. Αρκετά παθιάρα, με τέλεια διάθεση και συμμετοχή, έκανε ότι μπορούσε για να περάσω καλά και τα κατάφερε απόλυτα. Ταυτόχρονα όμως ήταν και  χαλαρή, άνετη,  πρόθυμη να δεχτεί και να απολαύσει την δική μου περιποίηση. Ένοιωσα, όπως και τη προηγούμενη φορά που την συνάντησα, ότι ήμουνα με μια κοπέλα που γνώρισα σε κάποιο μπαρ, για ένα one night stand και όχι με επαγγελματία. Ένα από τα καλύτερα δώρα που έχω δεχτεί.......


Αυτά για την εμπειρία μου με την Ελένη, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….