https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-synelifthi-gia-kseplyma-mayrou-xrimatos-kai-diafthora-grafei-i-L-Echo/3659930/ (https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-synelifthi-gia-kseplyma-mayrou-xrimatos-kai-diafthora-grafei-i-L-Echo/3659930/)
(https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2022/12/evakaili_europarliament_lechos.jpg)
https://www.protothema.gr/politics/article/1317253/l-echo-sti-fulaki-kai-o-sudrofos-tis-euas-kaili-eleutheros-o-pateras-tis/ (https://www.protothema.gr/politics/article/1317253/l-echo-sti-fulaki-kai-o-sudrofos-tis-euas-kaili-eleutheros-o-pateras-tis/)
L' Echo: Στη φυλακή και ο σύντροφος της Εύας Καϊλή – Ελεύθερος ο πατέρας της
Ένταλμα σύλληψης για Ιταλό πρώην ευρωβουλευτή και για λομπίστα των Βρυξελλών – Θα οδηγηθούν στον φυσικό δικαστή εντός 48 ωρών.
(https://i1.prth.gr/images/1168x656/_webp/files/2022-12-11/kaili_giorgi.jpg)
ανηκει στο ορθοδοξο ποσοκ γιαυτο βγηκε λαμογιο και αυτη t1518.gif
Πεινάς ;
ΦΑΕ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
https://edolio5.blogspot.com/2022/12/35000000-7-mossad.html
Το σχέδιο αποστασίας που διακόπηκε απότομα! Η Εύα Καϊλή "έφτιαχνε ταμείο" με 35.000.000 ευρώ από το Κατάρ για να εξαγοραστούν Έλληνες βουλευτές. Οι 7 συνομιλίες στα χέρια της Mossad που την "καίνε". Αυτοί που έδωσαν την εντολή και οι "πρόθυμοι" εθνοπατέρες.
https://www.protothema.gr/politics/article/1317296/eua-kaili-oi-velgikes-arhes-tha-kalesoun-kai-tin-aderfi-tis-euas-kaili-gia-katathesi/ (https://www.protothema.gr/politics/article/1317296/eua-kaili-oi-velgikes-arhes-tha-kalesoun-kai-tin-aderfi-tis-euas-kaili-gia-katathesi/)
Εύα Καϊλή: Οι βελγικές αρχές θα καλέσουν και την αδερφή της Εύας Καϊλή για κατάθεση
Η Μανταλένα Καϊλή εμφανίζεται ως επικεφαλής ΜΚΟ στις Βρυξέλλες - Το βαρύ κατηγορητήριο της Εύας Καϊλή.
(https://i1.prth.gr/images/1168x656/_webp/files/2022-12-11/4406981.jpg)
και σκεπτόμουν πως το ΠΑΣΟΚ τελευταία τα πάει καλά s14020.gif (iyu).gif s140009.gif
Παράθεση από: masaziaris στις Δεκεμβρίου 11, 2022, 09:08:46 ΜΜ
και σκεπτόμουν πως το ΠΑΣΟΚ τελευταία τα πάει καλά s14020.gif (iyu).gif s140009.gif
Βγάζουν καλά λεφτά τύπε μου.
Γιατί να μην πάει καλά ;
https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-aytes-einai-oi-fylakes-pou-krateitai-gia-to-Qatar-Gate/3660220/ (https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-aytes-einai-oi-fylakes-pou-krateitai-gia-to-Qatar-Gate/3660220/)
Εύα Καϊλή: Αυτές είναι οι φυλακές που κρατείται για το Qatar Gate.
(https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2022/12/fylakes-vrixeles-1536x978.jpg)
.
Αχαχαχαχαχα καλό!!!
Σε παλάτι την φυλακίσανε την ψωλο πριντσιπέσσα;
:big-burp:
Παράθεση από: Ο Νώντας στις Δεκεμβρίου 11, 2022, 04:30:43 ΜΜ
ανηκει στο ορθοδοξο ποσοκ γιαυτο βγηκε λαμογιο και αυτη t1518.gif
Πρέπει να είχαν ανοίξει Σχολή Λαμογιοκλεφτοαπατεώνων... δεν εξηγείται αλλιώς...
t07028.gif
Σάπια παράταξη
Φυλακες ειναι αυτες; Ποσοι θα θελανε να μενουν εκει εχετε αναρωτηθει;
https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-tin-epiasan-me-750-000-eyro-pos-egine-i-epidromi-sto-spiti-tis/3660379/ (https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-tin-epiasan-me-750-000-eyro-pos-egine-i-epidromi-sto-spiti-tis/3660379/)
Ψιλολοΐδια ειναι
Περιμενα να είχε τιποτα μύρια.
https://www.protothema.gr/greece/article/1317534/eua-kaili-prin-apo-enan-mina-dimiourgithike-i-etaireia-real-estate-me-ton-suzugo-tis/ (https://www.protothema.gr/greece/article/1317534/eua-kaili-prin-apo-enan-mina-dimiourgithike-i-etaireia-real-estate-me-ton-suzugo-tis/)
https://www.protothema.gr/politics/article/1317515/eua-kaili-tin-ekapsan-eurimata-pou-thumizan-upothesi-narkotikon/ (https://www.protothema.gr/politics/article/1317515/eua-kaili-tin-ekapsan-eurimata-pou-thumizan-upothesi-narkotikon/)
https://www.newsit.gr/ellada/eya-kaili-ayti-einai-i-periousia-tis-pou-desmeyetai/3660687/ (https://www.newsit.gr/ellada/eya-kaili-ayti-einai-i-periousia-tis-pou-desmeyetai/3660687/)
Εύα Καϊλή: Αυτή είναι η περιουσία της που δεσμεύεται.
https://www.newsit.gr/ellada/eya-kaili-adynato-na-pistepso-oti-antapokrinontai-stin-pragmatikotita-oi-katigories-leei-i-aderfi-tis/3660759/ (https://www.newsit.gr/ellada/eya-kaili-adynato-na-pistepso-oti-antapokrinontai-stin-pragmatikotita-oi-katigories-leei-i-aderfi-tis/3660759/)
https://www.protothema.gr/world/article/1317672/nea-efodos-tis-velgikis-astunomias-stin-eurovouli-tin-tetarti-ston-anakriti-i-eua-kaili/ (https://www.protothema.gr/world/article/1317672/nea-efodos-tis-velgikis-astunomias-stin-eurovouli-tin-tetarti-ston-anakriti-i-eua-kaili/)
Από την εμπειρία μου τέτοια ωραία μουνιά δεν πάνε ποτέ χαμένα.
https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-o-syntrofos-tis-zitouse-apo-eyrovouleytes-na-paremvoun-yper-tou-katar/3660890/ (https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-o-syntrofos-tis-zitouse-apo-eyrovouleytes-na-paremvoun-yper-tou-katar/3660890/)
Εύα Καϊλή: Ο σύντροφος της ζητούσε από ευρωβουλευτές να παρέμβουν υπέρ του Κατάρ.
(https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2022/12/kaili_Sizigos33.jpg)
Αφού κονόμαγε ο ιταλιάνος φυσικό ήταν.
Παράθεση από: alexandros85 στις Δεκεμβρίου 12, 2022, 08:49:55 ΜΜ
Από την εμπειρία μου τέτοια ωραία μουνιά δεν πάνε ποτέ χαμένα.
Και εγω το πιστευω οτι μπορει να μην την φυλακίσουν
Τετοιο μουνακι δεν πρεπει να φυλακιστει ποτε...
το χρήμα τρελαίνει
Σωστα , ακομα και τον πιο τιμιο ανθρωπο μπορει να τον διαφθειρει
https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-Eimai-athoa-i-proti-tis-antidrasi-mesa-apo-ti-fylaki/3661033/ (https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-Eimai-athoa-i-proti-tis-antidrasi-mesa-apo-ti-fylaki/3661033/)
Εύα Καϊλή: «Eίμαι αθώα», η πρώτη της αντίδραση μέσα από τη φυλακή.
https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-arneitai-ta-panta-meso-tou-synigorou-tis-mixali-dimitrakopoulou/3661634/ (https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-arneitai-ta-panta-meso-tou-synigorou-tis-mixali-dimitrakopoulou/3661634/)
Μέσα σε μόλις 24 ώρες ο σύνήγορος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, κατάφερε να χαράξει... διαφορετικές υπερασπιστικές γραμμές, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικούς σταθμούς.
Χθες (12.12.2022), μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος να υποστήριζε ότι τα χρήματα βρέθηκαν σε κρύπτη και στη συνέχεια προσπαθούσε να... το πάρει πίσω. Σήμερα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, παραδέχθηκε ότι τα χρήματα βρέθηκαν στο σπίτι της Εύας Καϊλή, τονίζοντας όμως ότι ο μόνος που μπορεί να δώσει εξηγήσεις για την ύπαρξή τους είναι ο σύντροφος της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, καθώς η ίδια δεν είχε καμία σχέση. «Δεν έπεσαν με αλεξίπτωτο, αλλά εξηγήσεις μπορεί να δώσει μόνο ο σύντροφος της», είπε χαρακτηριστικά.
https://www.protothema.gr/world/article/1318157/afieroma-tis-daily-mail-sti-hlidati-zoi-tis-euas-kaili-diakopes-sto-idiotiko-nisi-tou-ritsard-branson-stin-karaiviki/ (https://www.protothema.gr/world/article/1318157/afieroma-tis-daily-mail-sti-hlidati-zoi-tis-euas-kaili-diakopes-sto-idiotiko-nisi-tou-ritsard-branson-stin-karaiviki/)
Daily Mail: Η χλιδάτη ζωή της Εύας Καϊλή και οι διακοπές στο ιδιωτικό νησί του Ρίτσαρντ Μπράνσον στην Καραϊβική
«Η Εύα Καϊλή ήταν το "glamour girl" της ΕΕ» - Το πολυτελές lifestyle, ο Ιταλός σύντροφος, η γρήγορη άνοδος στην πολιτική και η απότομη πτώση.
(https://i1.prth.gr/images/1168x656/_webp/files/2022-12-13/Kaili-Branson_small.jpg)
Θα τις κλάσουν το νιμού
Για κατοίκον περιορισμό την κόβω
Πασοκ ρε γαμό το μουνί της αδερφής σας!!
https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-yperaspisi-emporou-narkotikon-apo-ton-mixali-dimitrakopoulo/3661880/ (https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-yperaspisi-emporou-narkotikon-apo-ton-mixali-dimitrakopoulo/3661880/)
Εύα Καϊλή: Υπεράσπιση «εμπόρου ναρκωτικών» από τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο.
(https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2022/10/dimitrakopoulos_dikifilippidi-1536x1044.jpg)
https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-stin-skia-tou-Qatar-Gate-i-synodos-koryfis-apofasizetai-an-tha-profylakistei-i-oxi/3661789/ (https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-stin-skia-tou-Qatar-Gate-i-synodos-koryfis-apofasizetai-an-tha-profylakistei-i-oxi/3661789/)
https://www.protothema.gr/politics/article/1318247/eua-kaili-apo-trapeza-tou-velgiou-kai-prosfata-tupomena-ta-hrimata-pou-vrethikan-spiti-tis/ (https://www.protothema.gr/politics/article/1318247/eua-kaili-apo-trapeza-tou-velgiou-kai-prosfata-tupomena-ta-hrimata-pou-vrethikan-spiti-tis/)
Εύα Καϊλή: Από τράπεζα του Βελγίου και πρόσφατα τυπωμένα τα χρήματα που βρέθηκαν σπίτι της
Τι αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας L' Echo - Οι αρχές ψάχνουν τη διαδρομή των χρημάτων που κατέληξαν στην Ελληνίδα ευρωβουλευτή.
(https://i1.prth.gr/images/1168x656/_webp/files/2022-12-14/lefta_kaili_arthro.jpg)
Τίμησε την παράδοση του κόμματος της
https://www.newsit.gr/kosmos/eya-kaili-sti-fylaki-gia-allon-ena-mina-o-syntrofos-tis-frantsesko-tzortzi/3662413/ (https://www.newsit.gr/kosmos/eya-kaili-sti-fylaki-gia-allon-ena-mina-o-syntrofos-tis-frantsesko-tzortzi/3662413/)
Εύα Καϊλή: Στη φυλακή για άλλον ένα μήνα ο σύντροφος της Φραντσέσκο Τζόρτζι.
Παράθεση από: θανασης7 στις Δεκεμβρίου 14, 2022, 12:48:44 ΜΜ
Τίμησε την παράδοση του κόμματος της
Και με το παραπάνω. Άξια η νέα γενιά!
Πέσανε σαν τα κοράκια πάνω τους!
Βλέπω να τον ξεχνάνε τώρα και τον παπά της Κιβωτού.
Πάντως μου αρέσει που οι Πασοκοι μετά Σημίτη δεν έχουν την παλιά Παπανδρεϊκή αλληλεγγύη.
https://www.newsit.gr/politikh/mixalis-dimitrakopoulos-synexizei-tis-antifaseis-gia-tin-eya-kaili/3662488/ (https://www.newsit.gr/politikh/mixalis-dimitrakopoulos-synexizei-tis-antifaseis-gia-tin-eya-kaili/3662488/)
Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Συνεχίζει τις αντιφάσεις για την Εύα Καϊλή.
Πέφτω απ τα σύννεφα! s14116.gif s14116.gif s14116.gif s14116.gif
Να κανουμε συγκεντρωση διαμαρτυριας για την Καιλη, τετοιο μουνι πρεπει να κυκλοφορει ελευθερο
https://www.protothema.gr/politics/article/1318619/eua-kaili-i-apologia-tou-fradsesko-tziortzi-afiste-tin-eleutheri-ta-ekana-ola-gia-ta-hrimata/ (https://www.protothema.gr/politics/article/1318619/eua-kaili-i-apologia-tou-fradsesko-tziortzi-afiste-tin-eleutheri-ta-ekana-ola-gia-ta-hrimata/)
Εύα Καϊλή: Ομολόγησε ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι - «Αφήστε την ελεύθερη, τα έκανα όλα για τα χρήματα»
La Repubblica: Ο σύντροφος της Εύας Καϊλή κατέρρευσε μπροστά στους δικαστές - Le Soir: Έδωσε άλλα δύο ονόματα.
(https://i1.prth.gr/images/1168x656/_webp/files/2022-12-15/kaili_zeugos_xr.jpg)
https://edolio5.blogspot.com/2022/12/blog-post_14.html
Τα "δυνατά σπρωξίματα" στην όμορφη Εύα! Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο άγριος καυγάς στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια και ο γιος του εφοπλιστή Διαμαντίδη που την πήγε σπίτι για νύφη.
https://www.newsit.gr/kosmos/eya-kaili-o-tziortzi-ithele-na-tis-agorasei-to-kotero-enos-emiri-anaferei-i-Corriere-della-Sera/3663025/ (https://www.newsit.gr/kosmos/eya-kaili-o-tziortzi-ithele-na-tis-agorasei-to-kotero-enos-emiri-anaferei-i-Corriere-della-Sera/3663025/)
Εύα Καϊλή: «Ο Τζιόρτζι ήθελε να της αγοράσει το κότερο ενός εμίρη» αναφέρει η Corriere della Sera.
https://www.newsit.gr/politikh/tin-arsi-tis-asylias-tis-eyas-kaili-kai-tis-marias-spyraki-gia-ta-epidomata-ton-voithon-tous-zita-o-eisaggeleas/3663180/ (https://www.newsit.gr/politikh/tin-arsi-tis-asylias-tis-eyas-kaili-kai-tis-marias-spyraki-gia-ta-epidomata-ton-voithon-tous-zita-o-eisaggeleas/3663180/)
https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-to-eggrafo-ntokoumento-pou-tin-kaiei/3663334/ (https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-to-eggrafo-ntokoumento-pou-tin-kaiei/3663334/)
Εύα Καϊλή: Το έγγραφο ντοκουμέντο που την «καίει».
Με βραχιολάκι θα βγει έξω.
Είναι κατι μουνόδουλοι και λιγούρια οι Βέλγοι....
Και εγω αυτό νομίζω
Θα έχουν καβαντζάρει και σε τίποτα χωράφια μερικά εκατομμυριάκια και ζωή μαγική.
Δεν τα πηρε και απο κανεναν φτωχο η τυπισα, οποτε κατα την γνωμη μου καλα εκανε
https://www.protothema.gr/world/article/1319116/eua-kaili-10-ores-i-apologia-tou-fradsesko-tziortzi-itan-potamos-grafei-i-corriere-della-serra/ (https://www.protothema.gr/world/article/1319116/eua-kaili-10-ores-i-apologia-tou-fradsesko-tziortzi-itan-potamos-grafei-i-corriere-della-serra/)
Εύα Καϊλή: 10 ώρες η απολογία του Φραντσέσκο Τζιόρτζι - «Ήταν ποταμός» γράφει η Corriere della Serra
Ο σύντροφος της Εύας Καϊλή μίλησε για τις διαδρομές του χρήματος και τις δωρεές μέσα από την ΜΚΟ του Παντζέρι.
https://www.protothema.gr/greece/article/1319264/katar-gate-eua-kaili-i-zoi-stis-fulakes-tou-haren-sunanastrefetai-me-alles-20-kratoumenes/ (https://www.protothema.gr/greece/article/1319264/katar-gate-eua-kaili-i-zoi-stis-fulakes-tou-haren-sunanastrefetai-me-alles-20-kratoumenes/)
Κατάρ-gate - Εύα Καϊλή: Η ζωή στις φυλακές του Χάρεν - «Συναναστρέφεται με άλλες 20 κρατούμενες»
Οι «βιώσιμες» εγκαταστάσεις θυμίζουν χωριό - Τι είπε Βέλγος δημοσιογράφος για τη ζωή της σε αυτές.
(https://i1.prth.gr/images/1168x656/_webp/files/2022-12-13/P787-plein-laag-2013_09_03.jpg)
s14116.gif s14116.gif s14116.gif s14116.gif s14116.gif
https://www.protothema.gr/politics/article/1319374/la-repubblica-oi-velgoi-dikastes-pisteuoun-oti-i-kaili-gnorize-tis-dosolipsies-tou-tzortzi/ (https://www.protothema.gr/politics/article/1319374/la-repubblica-oi-velgoi-dikastes-pisteuoun-oti-i-kaili-gnorize-tis-dosolipsies-tou-tzortzi/)
La Repubblica: Οι Βέλγοι δικαστές πιστεύουν ότι η Καϊλή γνώριζε τις δοσοληψίες του Τζιόρτζι
Ο δημοσιογράφος Τζουλιάνο Φοσκίνι είπε ότι η σύλληψη Καϊλή δεν ήταν στο αρχικό πλάνο, όταν όμως βρέθηκαν τα χρήματα σπίτι της, δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά.
https://www.newsit.gr/kosmos/Qatar-Gate-pos-to-kykloma-me-arxigo-ton-antonio-pantseri-kseplene-xrima-meso-mko/3664200/ (https://www.newsit.gr/kosmos/Qatar-Gate-pos-to-kykloma-me-arxigo-ton-antonio-pantseri-kseplene-xrima-meso-mko/3664200/)
Εντυπωσιακο ιδρυμα
Πηρε την ευθυνη ολη ο ανδρας της, αρα δεν θα μεινει εκει
Μην πολυχαίρεστε κυριοι.
Ο νόμος λέει ότι ασχέτως αν είναι φυλακή τον μισθό της θα τον παίρνει κανονικά ή ένα μέρος του μισθού της.
Επίσης οι φυλακές στο Βέλγιο δεν είναι σαν την Λειβαδιά, τον Δομοκό ή τον Κορυδαλλό.
Είναι σουίτες κελιά και δεν είσαι με κρατούμενους με επιθετικές ή ψυχωτικές τάσεις.
Αυτά.
https://www.newsit.gr/politikh/QatarGate-to-parti-me-katarianous-paramoni-ton-syllipseon-kai-o-rolos-tou-marokou/3664378/ (https://www.newsit.gr/politikh/QatarGate-to-parti-me-katarianous-paramoni-ton-syllipseon-kai-o-rolos-tou-marokou/3664378/)
https://www.newsit.gr/ellada/eya-kaili-sto-mikroskopio-ton-ellinikon-arxon-i-mko-tis-aderfis-tis/3664465/ (https://www.newsit.gr/ellada/eya-kaili-sto-mikroskopio-ton-ellinikon-arxon-i-mko-tis-aderfis-tis/3664465/)
Στο «μικροσκόπιο» των ελληνικών αρχών η ΜΚΟ της αδερφής της.
https://www.protothema.gr/world/article/1319554/katar-gate-les-ki-evalan-gol-panigurizan-ta-meli-tis-klikas-padzeri-kai-tziortzio-se-psifoforia-gia-to-katar/ (https://www.protothema.gr/world/article/1319554/katar-gate-les-ki-evalan-gol-panigurizan-ta-meli-tis-klikas-padzeri-kai-tziortzio-se-psifoforia-gia-to-katar/)
Πέφτω απ τα σύννεφα! s14116.gif s14116.gif s14116.gif s14116.gif m1081.gif m1081.gif m1081.gif
Παράθεση από: Dragoste στις Δεκεμβρίου 17, 2022, 05:35:45 ΜΜ
https://www.newsit.gr/ellada/eya-kaili-sto-mikroskopio-ton-ellinikon-arxon-i-mko-tis-aderfis-tis/3664465/ (https://www.newsit.gr/ellada/eya-kaili-sto-mikroskopio-ton-ellinikon-arxon-i-mko-tis-aderfis-tis/3664465/)
Στο «μικροσκόπιο» των ελληνικών αρχών η ΜΚΟ της αδερφής της.
Τελικά οι ΜΚΟ είναι η μπίζνα του μέλλοντος
Παράθεση από: basilakis στις Δεκεμβρίου 17, 2022, 07:27:41 ΜΜ
Τελικά οι ΜΚΟ είναι η μπίζνα του μέλλοντος
και του παροντος
τρελα λεφτα
https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-to-agkathi-me-ti-valitsa-pou-mporei-na-krinei-tin-apofasi-ton-dikaston/3664667/ (https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-to-agkathi-me-ti-valitsa-pou-mporei-na-krinei-tin-apofasi-ton-dikaston/3664667/)
https://www.newsit.gr/politikh/QatarGate-apo-to-2021-epsaxnan-tin-ypothesi-oi-dikastikes-arxes-sto-velgio-i-ypopti-symperifora-tis-kaili/3664837/ (https://www.newsit.gr/politikh/QatarGate-apo-to-2021-epsaxnan-tin-ypothesi-oi-dikastikes-arxes-sto-velgio-i-ypopti-symperifora-tis-kaili/3664837/)
Από το 2021 έψαχναν την υπόθεση οι δικαστικές αρχές στο Βέλγιο – Η «ύποπτη» συμπεριφορά της Καϊλή.
Τελικα πιάστηκε κορόϊδο αυτή
https://www.protothema.gr/politics/article/1320050/eua-kaili-corriere-della-serra-xepluma-hrimatos-piso-apo-tin-agora-tis-kaili-stin-paro/ (https://www.protothema.gr/politics/article/1320050/eua-kaili-corriere-della-serra-xepluma-hrimatos-piso-apo-tin-agora-tis-kaili-stin-paro/)
Στη χειρότερη θα φάει 5 χρόνια.
t1523.gif 114847.gif 114847.gif
Τελικά ποσά χρόνια θα φάει στο κάγκελο ;
Εγω δεν θα την φυλάκιζα.
Θα την εξόριζα στο Κατάρ χωρις ευρωπαϊκους πολιτικους τίτλους.
Εκει θα ζούσε το Αραβικό όνειρο που τόσο μας λιβάνιζε!
Το πασοκικό σίχαμα που τα έπαιρνε απο ολες τις μπάντες.
Αμα εχει κρυψει μερικα λεφτα αξιζει και η στενη
https://www.protothema.gr/politics/article/1320423/eua-kaili-le-soir-omologise-oti-zitise-apo-ton-patera-tis-na-krupsei-ta-750000-euro/ (https://www.protothema.gr/politics/article/1320423/eua-kaili-le-soir-omologise-oti-zitise-apo-ton-patera-tis-na-krupsei-ta-750000-euro/)
Εύα Καϊλή - Le Soir: Oμολόγησε ότι ζήτησε από τον πατέρα της να κρύψει τα 750.000 ευρώ
La Repubblica: H Καϊλή είπε ότι γνώριζε για τον Παντζέρι και τις βαλίτσες με τα χρήματα στο σπίτι της.
Ειμαι πολυ περιεργος να δω αν θα την γλυτώσει
Και εγω νομίζω οτι θα την γλυτώσει
https://www.newsit.gr/kosmos/dimitris-avramopoulos-epeigousa-ereyna-tis-komision-gia-to-Qatar-Gate/3667471/ (https://www.newsit.gr/kosmos/dimitris-avramopoulos-epeigousa-ereyna-tis-komision-gia-to-Qatar-Gate/3667471/)
Δημήτρης Αβραμόπουλος: Επείγουσα έρευνα της Κομισιόν για το Qatar Gate.
https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-apofasizetai-tin-pempti-22-12-i-apofylakisi-tis-i-mi/3667654/ (https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-apofasizetai-tin-pempti-22-12-i-apofylakisi-tis-i-mi/3667654/)
Δυσκολο να την βγαλει καθαρη
https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-apofasizoun-gia-tin-profylakisi-tis-dekades-dimosiografoi-ekso-apo-to-dikastiko-megaro/3667895/ (https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-apofasizoun-gia-tin-profylakisi-tis-dekades-dimosiografoi-ekso-apo-to-dikastiko-megaro/3667895/)
Εύα Καϊλή: Αποφασίζουν για την προφυλάκισή της – Δεκάδες δημοσιογράφοι έξω από το δικαστικό μέγαρο.
(https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2022/12/brussels.jpg)
Σπίτι της θα πάει
Για να δουμε τι θα δουμε. Λογικα η πολιτικη καριερα τελειωσε.
https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-oloklirothike-i-akroasi-tis-sto-dikastiko-megaro-vryksellon/3667901/ (https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-oloklirothike-i-akroasi-tis-sto-dikastiko-megaro-vryksellon/3667901/)
https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-parateinetai-i-profylakisi-tis/3668088/ (https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-parateinetai-i-profylakisi-tis/3668088/)
Εύα Καϊλή: Παρατείνεται η προφυλάκισή της.
https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-ti-tha-ginei-me-tin-kori-tis-to-endexomeno-na-tin-parei-mazi-tis-sti-fylaki/3668604/ (https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-ti-tha-ginei-me-tin-kori-tis-to-endexomeno-na-tin-parei-mazi-tis-sti-fylaki/3668604/)
Εντάξει ρε παιδια αυτο δεν το λέμε και φυλακή.
Σουΐτα είναι.
https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-ithele-na-apomakrynei-kai-oxi-na-krypsei-ta-xrimata-leei-o-dikigoros-tis-mixalis-dimitrakopoulos/3668914/ (https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-ithele-na-apomakrynei-kai-oxi-na-krypsei-ta-xrimata-leei-o-dikigoros-tis-mixalis-dimitrakopoulos/3668914/)
Με τα Γαλλικά του πάτωσε και τους Βέλγους 68745gjf.gif
Κατσε σε ενα μηνα που θα την βγαλει εξω μην μαθουν και οι Βέλγοι τα σωστά Γαλλικά απο τον advocate
Παράθεση από: james athens στις Δεκεμβρίου 23, 2022, 02:05:19 ΜΜ
Εντάξει ρε παιδια αυτο δεν το λέμε και φυλακή.
Σουΐτα είναι.
για καποια σαν την καιλη που εχει συνηθισει να ζει οπως ζουσε αυτο μοιαζει με αλκατραζ
Ειλικρινά εις την φούτσα μας για το Πασοκικό λαμόγιο.
Αν βγάλει βιβλίο με την φάση θα γίνει εκατομμυριούχος
Τελικά ειναι πολλοί καυλωμένοι με την πάρτυ της
Σωστη η ιδεα για το βιβιλιο ειδικα ομως αν βγαλει μια τσοντα οπως η Αλεξανδρατου ειναι που θα βγαλει πολλα λεφτα...
Παράθεση από: takis max στις Δεκεμβρίου 24, 2022, 10:12:23 ΜΜ
Αν βγάλει βιβλίο με την φάση θα γίνει εκατομμυριούχος
ας βγαλει καμια τσοντα t1518.gif
t07017.gif απο παλαιότερα Χριστούγεννα
(https://lawandorder.gr/wp-content/uploads/2022/12/kaili-euaa.jpg.webp)
Παράθεση από: panos1122 στις Δεκεμβρίου 25, 2022, 03:25:19 ΠΜ
Σωστη η ιδεα για το βιβιλιο ειδικα ομως αν βγαλει μια τσοντα οπως η Αλεξανδρατου ειναι που θα βγαλει πολλα λεφτα...
Πιστευεις οτι θα ξερει να γαμηθει ; Χειροτερη και απο τη Τζουλια θα ειναι......
Οι Βέλγοι φυλακίσανε ένα τόσο ωραίο μουνι
Στους σαλιάρηδες έγινε κόκκινο πανί
Υπερασπίζοντε με τρικάκια στα σοσιαλ free στην Καϊλή
Ουρλιάζουν με πάθος και ένταση όπως και ο Bruce lee
Ο καλύτερος Πασοκος θέλει στήσιμο σε τοίχο στο Γουδί
Να βαράνε νταούλια με τραγούδια με Λεπά και με Βανδή
Να χαζεύουμε με πόρωση τρώγοντας πεϊνερλί
Για κάθε πρασινοφρουρό μόνο φάπα και καυλί
Ποιητή μου :respect18:
https://www.protothema.gr/politics/article/1322350/qatargate-oi-diadromes-tou-hrimatos-oi-korioi-kai-o-istos-ton-12-mko/ (https://www.protothema.gr/politics/article/1322350/qatargate-oi-diadromes-tou-hrimatos-oi-korioi-kai-o-istos-ton-12-mko/)
Παράθεση από: Ο Ποιητής στις Δεκεμβρίου 25, 2022, 01:51:02 ΜΜ
Οι Βέλγοι φυλακίσανε ένα τόσο ωραίο μουνι
Στους σαλιάρηδες έγινε κόκκινο πανί
Υπερασπίζοντε με τρικάκια στα σοσιαλ free στην Καϊλή
Ουρλιάζουν με πάθος και ένταση όπως και ο Bruce lee
Ο καλύτερος Πασοκος θέλει στήσιμο σε τοίχο στο Γουδί
Να βαράνε νταούλια με τραγούδια με Λεπά και με Βανδή
Να χαζεύουμε με πόρωση τρώγοντας πεϊνερλί
Για κάθε πρασινοφρουρό μόνο φάπα και καυλί
m0548.gif
Στο τελος θα πει οτι ηθελε να τα πεταξει στα σκουπίδια ως σκουπίδια.
https://www.newsit.gr/kosmos/Qatar-Gate-oi-fotografies-ntokoumento-tis-La-Repubblica-me-tous-pantseri-tziortzi-na-kouvalane-tis-valitses-me-ta-lefta/3670400/ (https://www.newsit.gr/kosmos/Qatar-Gate-oi-fotografies-ntokoumento-tis-La-Repubblica-me-tous-pantseri-tziortzi-na-kouvalane-tis-valitses-me-ta-lefta/3670400/)
(https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2022/12/FOTO_PANTZERI_GIORGI_9888.jpg)
https://www.protothema.gr/world/article/1322898/katar-gate-i-eua-gnorize-gia-ta-hrimata-nea-stoiheia-gia-tis-katatheseis-kaili-kai-tziortzi/ (https://www.protothema.gr/world/article/1322898/katar-gate-i-eua-gnorize-gia-ta-hrimata-nea-stoiheia-gia-tis-katatheseis-kaili-kai-tziortzi/)
https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-gia-QatarGate-ematha-gia-ta-xrimata-tin-imera-tis-syllipsis-mou/3671526/ (https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-gia-QatarGate-ematha-gia-ta-xrimata-tin-imera-tis-syllipsis-mou/3671526/)
Οταν βγει με το καλό έχει πρακτορεία εσκορτς το Βέλγιο αλλα και η Ελλάδα που θα βγάλει άνετα αυτο που αγαπάει πιο πολυ στη ζωή της.
Το χρήμα!!!
Και χωρίς να κινδυνευει να την ξανακλείσουν μέσα.
https://www.newsit.gr/ellada/eya-kaili-erotima-vourlioti-ston-panama-an-exoun-metaferthei-emvasmata-20-ekatommyrion-eyro/3671987/ (https://www.newsit.gr/ellada/eya-kaili-erotima-vourlioti-ston-panama-an-exoun-metaferthei-emvasmata-20-ekatommyrion-eyro/3671987/)
Σήμερα δεν θα έχει info ;
Έκλασε η Καϊλή ; Με ποιο χέρι έπιασε το πιρούνι η Καϊλή ;
Παράθεση από: jack pennis στις Δεκεμβρίου 30, 2022, 11:18:33 ΠΜ
Σήμερα δεν θα έχει info ;
Έκλασε η Καϊλή ; Με ποιο χέρι έπιασε το πιρούνι η Καϊλή ;
Αρχίζει και ξεφτίζει το θέμα με την χρηματόδουλη πασόκο
Της εγλυφα την κλειτοριδα :cunnilingus: για να της δωσω θάρρος αυτες τις δυσκολες στιγμές που περνάει ως πασοκολαμόγιο.
Κατάρ-gate: Οι Bέλγοι απαγόρευσαν στην Καϊλή να βλέπει το παιδί της ακόμα και μέσω Skype
Το αίτημα της απορρίφθηκε ανέφερε ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος - «Είναι άδικο αυτό, δεν αντέχω» του είπε η ευρωβουλευτής
(https://i1.prth.gr/images/1168x656/_webp/files/2023-01-04/eva-kaili-m.jpg)
Πηγή: https://www.protothema.gr/greece/article/1325350/katar-gate-oi-belgoi-apagoreusan-stin-kaili-na-vlepei-to-paidi-tis-akoma-kai-meso-skype/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1672861997 (https://www.protothema.gr/greece/article/1325350/katar-gate-oi-belgoi-apagoreusan-stin-kaili-na-vlepei-to-paidi-tis-akoma-kai-meso-skype/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1672861997)
καλα της εκαναν
Να μην βλεπει το παιδι δεν ειναι σωστο. Αυτο που κολαει σαν μετρο;
Το πρώτο θέμα είναι είναι ένα μηδενικό της ενημέρωσης...το απόλυτο μηδέν...δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει κόσμος που ενημερώνεται από αυτό το μπουρδέλο....
κατα κατα καρέωωω
Θα εισηγηθώ στον Παπανδρέου
Να με κάνει υπουργό ...
Αυτοί είναι στο έλεος του Θεού μύστη μου.
https://www.protothema.gr/world/article/1325445/katar-gate-i-eua-kaili-me-pire-panikovliti-i-mari-arena-gia-to-tilefonima-stis-9-dekemvriou/ (https://www.protothema.gr/world/article/1325445/katar-gate-i-eua-kaili-me-pire-panikovliti-i-mari-arena-gia-to-tilefonima-stis-9-dekemvriou/)
Τρομερός καυγάς m0548.gif
Της την είπε πολυ χοντρά της καρακάξας
(https://pbs.twimg.com/media/Fjo5WAqVEAA9YEK.jpg)
(https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgRBAYWtl5KrBvPbTiDhDFNuMViWf-KdYxb405v6PKW_ilAS3VmkojCuvyP8JTCNWiHnaVhGTgjm5LA5gppwF1cqD_ssbJnK9jdv7LL8MA6ew9dysp6gCMcsAN2d3uXU7SbPgJm7-mevnU-r0k0Fr71KNtg6Pxy6uMXKmYFRzC1lfZowqPgPDI/s770/3328472.jpg)
https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-meta-apo-sxedon-ena-mina-eide-tin-kori-tis/3676772/ (https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-meta-apo-sxedon-ena-mina-eide-tin-kori-tis/3676772/)
Της τα φορτώσανε οι Ιταλιάνοι αριστεροί όλα τα λαμογιλίκια
Τι εγινε με το ευάκι ; Καύλωσε ; Έχυσε ; Έχεσε ; Ειμαι σε κατασταση αμήν να μαθω νεα απο τους μπασταρδους ελληνες αυτοαπακαλούμενους "δημοσιογράφους".
Την βάλανε λίγο στον πάγο την είδηση.
Οι ιταλιάνοι κουμουνιστες την πετάξανε για ξηρά τροφή στα δικαστικά όρνεα των βρυξελλών.
Πίσω ρουφιάνοι εμπρός σύντροφοι c0117.gif
Αξιοπρεπες μουνι, κριμα να μεινει πολυ στην φυλακη
Έπεσε ΣΚ προφανώς γιαυτο την ξέχασαν
Χαχαχαχαχα
Τρομερος ο δήμαρχος
ο Μπέος τρομερός και με πολύ χαβαλέ
Πηρε το Κούγια του Βελγίου m0548.gif
(https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/amp_43/public/2023-02/eva-kaili-sven-mary-4338.jpg?itok=GF2JO-Md)
Καράφλας τερματισμένος m0105.gif
Πιο ωραιος απο τον δικο μας Κουγια
Παράθεση από: επαναστατης του σεξ στις Δεκεμβρίου 29, 2022, 12:55:22 ΠΜ
Οταν βγει με το καλό έχει πρακτορεία εσκορτς το Βέλγιο αλλα και η Ελλάδα που θα βγάλει άνετα αυτο που αγαπάει πιο πολυ στη ζωή της.
Το χρήμα!!!
Και χωρίς να κινδυνευει να την ξανακλείσουν μέσα.
Νομίζω, οτι δε θα μπορεί, λόγω ορίου ηλικίας.
Τι καραφλοκόρακας είναι αυτός ρε ? m1081.gif
Λετε ο καράφλας να τα καταφέρει πιο καλά απο τον περούκα ;
Παράθεση από: βασιλης κομπλης στις Φεβρουαρίου 17, 2023, 12:37:45 ΠΜ
Λετε ο καράφλας να τα καταφέρει πιο καλά απο τον περούκα ;
Πολλές δίκες του καράφλα πήγαν κουβά λένε στο Βέλγιο.Εξάλλου οι αριστεροί ευρωβουλευτές του Παντσιέρι τα ρίξαν όλα στη Καϊλή.
Τον έφαγε κρεμπιέ στο λοκό η πασόκα από τους ρουφιάνους.
Παράθεση από: hotwheels στις Φεβρουαρίου 17, 2023, 08:06:54 ΠΜ
Πολλές δίκες του καράφλα πήγαν κουβά λένε στο Βέλγιο.Εξάλλου οι αριστεροί ευρωβουλευτές του Παντσιέρι τα ρίξαν όλα στη Καϊλή.
Τον έφαγε κρεμπιέ στο λοκό η πασόκα από τους ρουφιάνους.
Έχεις δίκιο.Τον κλαρινογαμπρό που την φυστίκωνε τον βγάλανε έξω με βραχιολάκι.
Άλλους δυο μήνες το Ευάκι
Ελεύθερη η πασόκα ξανθομούνα.
Την αφήσανε οι Βέλγοι με βραχιολάκι.
Τώρα πέσανε από τα σύννεφα αυτοί που μας ζαλίζανε τα παπαρια ότι οι Βέλγοι αν σε πιάσουν σε έχουν ισόβια.
https://www.protothema.gr/greece/article/1360679/alert-apofulakizetai-aurio-stis-11-to-proi-i-kaili/
Παράθεση από: BORIS MUNOV στις Απριλίου 12, 2023, 09:03:01 ΜΜΤώρα πέσανε από τα σύννεφα αυτοί που μας ζαλίζανε τα παπαρια ότι οι Βέλγοι αν σε πιάσουν σε έχουν ισόβια.
Εκεί έχουν ακόμα πιο χαλαρούς νόμους για λαθρομετανάστες και εγκληματίες απ'ότι η Ελλάδα.
Αυτοί που φέρνουν παράδειγμα το Βέλγιο σαν τιμωρητικό-αυστηρό-νομικό σύστημα ως κράτος έχουν μεγάλο λάθος.
Τους μαχαιροβγάλτες Μαροκινούς και πρεζέμπορους Αλγερινούς στην Αμβέρσα δεν τους κρατάνε ουτε δυο μέρες κρατητήριο.
https://www.newsit.gr/politikh/apofylakistike-i-eya-kaili/3750490/
(https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgRBAYWtl5KrBvPbTiDhDFNuMViWf-KdYxb405v6PKW_ilAS3VmkojCuvyP8JTCNWiHnaVhGTgjm5LA5gppwF1cqD_ssbJnK9jdv7LL8MA6ew9dysp6gCMcsAN2d3uXU7SbPgJm7-mevnU-r0k0Fr71KNtg6Pxy6uMXKmYFRzC1lfZowqPgPDI/s770/3328472.jpg)
https://www.protothema.gr/politics/article/1360847/eua-kaili-ta-epomena-vimata-meta-tin-apofulakisi-oi-periorismoi-kai-i-zoi-me-to-vrahiolaki/
Τελικα και εκατομμύρια εβγαλε και σπιτάκι της πήγε.
https://www.newsit.gr/politikh/i-eya-kaili-tha-zitisei-syntoma-na-afairethei-to-vraxiolaki-leei-o-mixalis-dimitrakopoulos/3750930/
https://www.newsit.gr/politikh/eya-kaili-proti-synenteyksi-meta-tin-apofylakisi-oi-skepseis-aytoktonias-kai-oi-dramatikes-stigmes/3751226/
https://www.protothema.gr/world/article/1361198/qatar-gate-eua-kaili-oi-velgoi-ithelan-tin-omologia-tis-apo-tin-sullipsi-stin-apofulakisi-me-vrahiolaki/
Θα την αγιοποιήσουνε στο τέλος και αυτή.
Αυτή θυμάμαι την είχε αναδείξει ο άλλος πασόκος ο αναστασιάδης
Ήταν οι εποχή των παχιών αγελάδων
Αυτοι ολοι την εχουν μια χαρα και δεν ειναι ουτε να ασχολειστε ουτε και να σκατε για δαυτους
Και συνταξη στα 8 ετη παιρνουν και καλα λεφτα πληρωνονται για να κοροιδευουν ολοκληρο λαο και εξτρα παροχες εχουν και εξασφαλιζουν και τα δισεγγονα τους οριζοντας τις τυχες μας
Δεν νομιζω να υπαρχει πιο βρωμικο επαγγελμα απο πολιτικος
Για να μην τσουβαλιασω θεωρω οτι οσο καλος κι αν ειναι κανεις οι παροχες και οι εξουσια διαβρωνουν
Γιαυτο θεωρω οτι πρεπει να αλλαξουν πολλα στον εκλογικο νομο και να καταργηθουν ασυλιες και ευθυνες περι υπουργων και να μπει ενας φραγμος στις βουλευτικες θητειες
Αυτα που αναφερεις δεν θα γινουν φιλε μου
Κανεις δεν βαζει φωτια στο σπιτι του να καει απο αυτήν.
Τα αυτονόητα δηλαδή.
https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/media/eya-kaili-etsi-einai-ta-prota-24ora-sto-spiti-mazi-me-to-paidi-tis-pos-einai-i-sxesi-me-ton-frantsesko-tziortzi/1399743/?utm_source=newsit.gr&utm_medium=Referral&utm_campaign=latestbox
Και εκατομμύρια χλαπάκωσε, και δεν την διαλοστείλανε απο τον τίτλο του ευρωβουλευτή και στο σπιτάκι της πίνει την καφεδάρα της.
Με μια γυμνή φωτογράφιση πιστεύω θα ανεβάσει το image της
Αθώα η μουνάρα
Καλοφάγωτα
Της βγάλανε και το βραχιολάκι
https://www.protothema.gr/politics/article/1375053/eua-kaili-horis-vrahiolaki-kai-me-perioristikous-orous/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1685015617
Οπότε και η Βελγική δικαιοσύνη που μας λιβανίζανε τα αρχίδια τυπου Ζαραλίκου και διάφοροι άλλοι αριστεροπάπαροι είναι μια απο τα ίδια όπως και Ελληνική δικαιοσύνη.
Γιαυτο όλοι θέλουν να έρθουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
ηταν δικαιο και εγινε πραξη
Και εφαγε και ήπιε και τα 3/4 του μισθού της παιρνει και τελος καλο ολα καλά.
Μάλιστα.
Καϊλή: «Αν είχα αναφέρει σημαντικά ονόματα θα είχα γυρίσει στην κόρη μου, αλλά θα ψευδόμουν»
Θέλησε να απομακρύνει τη βαλίτσα με τα χρήματα που ήξερε ότι ήταν του Παντσέρι, δηλώνει
(https://www.kathimerini.gr/wp-content/uploads/2023/06/kaili_orange-960x600.jpg)
Πηγή: https://www.kathimerini.gr/politics/562455217/kaili-an-eicha-anaferei-simantika-onomata-tha-eicha-gyrisei-stin-kori-moy-alla-tha-pseydomoyn/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1685887387
Εγω νομίζω ότι τώρα θα βγει και σαν θύμα.
Ήδη άρχισε να λέει ότι την κακομεταχειρίστηκαν στις φυλακές.
Για γέλια και για κλάματα.
Γύρισε στο ευροκοινοβούλιο να τους λέει τι καλά άτομα έχει το Κατάρ.
Τι ζούμε ρε πούστη μου.
Καϊλή: Δεν συμμετέχει στις εργασίες του Ευρωκοινοβουλίου για «προσωπικούς λόγους»
(https://lawandorder.gr/wp-content/uploads/2022/12/eua-kaili-3.jpg)
Πηγη΄: https://lawandorder.gr/kaili-symmetechei-stis-ergasies-eyrokoinovoylioy-prosopikoys-logoys/
Στη μούνα της.
Με τόσα μύρια που έβγαλε από τους καμηλομούρηδες θα τρώνε με τον Ιταλιάνο για τρεις ζωές.
Χωρίζει τον τζώρτζι... και ελεγα τι με έτρωγε από το πρωί
Στο τέλος θα δείτε οτι η Καϊλή θα δικαιωθεί.
https://www.protothema.gr/politics/article/1383748/qatargate-paraitithike-o-anakritis-misel-klez-meta-tin-epistoli-kaili/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR3hTIndmS3ImzqMU2DwVTnVLfJ-W5rX4xf21Xf2pr-L7aN5VmhguNBqkB4_aem_th_AZy_FuWrRD5rmC5R3jBqhguUl8ibvZ6JQw91zxsbthlhBDfoNxXN-kbAFcgeNTsdOTI#Echobox=1687203185
Παραιτείται ο εισαγγελέας από την υπόθεση μετά τις καταγγελίες της Καϊλής.
Μαλάκες στο Βέλγιο παίζει να είναι πιο εγκεφαλικά καμένοι από την Ελλάδα.
Παράθεση από: ΠΟΥΤΣΟΝ ΛΑΒΕΝ στις Ιουνίου 20, 2023, 12:54:23 ΠΜΠαραιτείται ο εισαγγελέας από την υπόθεση μετά τις καταγγελίες της Καϊλής.
Μαλάκες στο Βέλγιο παίζει να είναι πιο εγκεφαλικά καμένοι από την Ελλάδα.
Κάτι γραφικοί κουμούνες τύπου Ζαραλίκου μας πρήζαν τα αρχίδια για το ποσο δεν αστειεύονται οι Βέλγοι.
Ποσο για τον πουτσο καβάλα οι προβλέψεις τους τελικά...
Εύα Καϊλή: Επέστρεψε στο Ευρωκοινοβούλιο, μαζί με την 2χρονη κόρη της
Εθεάθη να περπατά στους διαδρόμους του Ευρωκοινοβουλίου με το παιδί της
(https://www.lifo.gr/sites/default/files/styles/main/public/articles/2023-06-26/kaili.jpg?itok=GQwYZeyE)
Πηγή: https://www.lifo.gr/now/world/eya-kaili-epestrepse-sto-eyrokoinoboylio-mazi-me-tin-2hroni-kori-tis?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1687812609
Για την ιστορία το ΠΑΣΟΚ την διέγραψε.
Ο νομος λεει μεχρι να τελειωσει η θητεία της θα πληρώνεται.
Ασχετως τι έκανε.
https://www.sport-fm.gr/article/epikairotita/kaili-ereunes-sto-spiti-tis-sto-psuxiko-apo-eisaggelea/4893874
|Όλα μια χαρά για την Εύα και του χρόνου πάλι υποψήφια, ελπίζω όχι με το μαϊμού ΠΑΣΟΚ που της γύρισε τη πλάτη
θα ιδρύσει κόμμα δίκη της κόμμα
Θέλω να δω αν θα την πατεί τώρα κάποιο κόμμα
Το ΠΑΣΟΚ την ξέγραψε για την ιστορία
Ξεχάστηκε και αυτή
Ζάχαρη την εβγαλε η ξανθομούνα.Και μπαγιόκο και άραγμα.
Να ιδρυσει το κομμα της διαφθωρας
(https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT-kh4WZJe0eheYberjSCk3eR8oY-q03LjVeDQPB5EDhsSP4jvd6sIphwbJxgA7r6wNluo&usqp=CAU)
m0548.gif m0548.gif m0548.gif
Την θελουμε ελευθερη γιατι ειναι ωραια γκομενα
μα ελευθερη ειναι βρε s14116.gif
Εύα Καϊλή: Επέστρεψε στα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου για πρώτη φορά μετά το Qatargate
https://www.protothema.gr/politics/article/1412465/eua-kaili-epestrepse-sta-edrana-tou-eurokoinovouliou-gia-proti-fora-meta-to-qatargate-deite-foto/
Δηλαδή την έβγαλε λάδι
Παράθεση από: only mouni re στις Σεπτεμβρίου 14, 2023, 02:47:49 ΜΜΔηλαδή την έβγαλε λάδι
ε οσο εκατσε στην φυλακη ξενοδοχειο του βελγιου
κανα 6μηνο δεν ηταν?ε αυτη ηταν η ποινη της
δεν σκότωσε και άνθρωπο
Παράθεση από: Marcus77 στις Ιουνίου 28, 2023, 07:08:33 ΜΜ|Όλα μια χαρά για την Εύα και του χρόνου πάλι υποψήφια, ελπίζω όχι με το μαϊμού ΠΑΣΟΚ που της γύρισε τη πλάτη
Θα την μαζέψει το Κόμμα των Άριστων που κυβερνά την μπάνανια του Κουλισταν 😂😂😂😂
Οι Βέλγοι για τον πούτσο
Επεστερψε στο ποστο της, δηλαδη σαν να μην εγινε τιποτα
Και τι εγινε σκότωσε άνθρωπο οχι ο μητσοτακα ππυ μας κλέβει εδω και 4 χρονια που ειναι
Παράθεση από: poulofski στις Σεπτεμβρίου 14, 2023, 04:34:12 ΜΜδεν σκότωσε και άνθρωπο
Όχι δεν σκότωσε άνθρωπο δολοφόνος δεν είναι. Επίορκος όμως είναι.
Αυτή ουτε φυλακή δεν εβγαλε
Παράθεση από: evrasiatis στις Οκτωβρίου 06, 2023, 10:21:55 ΜΜΑυτή ουτε φυλακή δεν εβγαλε
Ειναι cool η ευρωπαϊκη νομοθεσία man.
Απορω γιατι στην Ελλαδα σταυρώσανε τον Παρασκευόπουλο.Ηταν πρωτοπόρος.
Τι επεστρεψε βρε, εδω οταν εκανε λιγο καιρο μεσα επερνε μισθους κανονικα
Παράθεση από: ΔΟΥΚΑΣ στις Οκτωβρίου 06, 2023, 10:56:53 ΜΜΤι επεστρεψε βρε, εδω οταν εκανε λιγο καιρο μεσα επερνε μισθους κανονικα
εννοειτε ηταν Ευρωβουλευτής σε διακοπες t1518.gif
Η Καϊλή βγήκε ; 😂
Παντα πασοκ ηταν οι Κρητικοί
Αθώο το Ευάκι πουτάνες.!!!
Παραιτούνται οι Βέλγοι εισαγγελείς που την δικάσανε.
Θα δούμε ανατροπές.
Σε περίπτωση που αθωωθεί πρέπει να την ξαναπάρουν πίσω οι ΠΑΣΟΚατζήδες
Αν εκαναν λαθος οι εισαγγελείς στα κατηγορητήρια τους θα πρεπει να την αποζημιώσουν.
τους κατουρησε η ευαρα
Παράθεση από: mitsopoulos στις Οκτωβρίου 09, 2023, 12:00:31 ΠΜΤο πρωην κόμμα της βγηκε πρωτο στην Κρήτη.
t1518.gif t1518.gif t1518.gif t1518.gif
Την φάγανε την κοπέλα
Φαντάσου πόσο μαλακες εισαγγελείς έχει στο Βέλγιο.
Τωρα που πηγαν κουβα τα ανθρωποφάγα κανάλια δεν το πολυπροβάλουν το θέμα.
Έβγαιναν οι κρετινοι αριστεροί κατι ζαραλίκοι και κατι άλλες ψυχιατρικές περιπτώσεις με μπλουζάκια του Βελγιου και υπέρ των Βέλγων δικαστών.
Τώρα πρωκτική τάπα όλοι τους.
Μούσα του Αναστασιάδη η ξανθιά
Politico: Τα μηνύματα Καϊλή- Τζόρτζι, λίγο πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο Qatargate
Η γνωριμία, οι κινήσεις και η περιουσία τους
(https://www.lifo.gr/sites/default/files/styles/main_full/public/articles/2023-12-09/kaili-gorgie.png?itok=w3XyuNc8)
Πηγή: https://www.lifo.gr/now/politics/politico-ta-minymata-kaili-tzortzi-ligo-prin-xespasei-skandalo-qatargate?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1702156485
Ευγε στην Πασόκα.
Εύα Καϊλή: Θα πάω να ζήσω στην Ιταλία - Αιχμές κατά της Μέτσολα και της Ευρωβουλής
«Θεωρώ εξωφρενική τη σιωπή ολόκληρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για έναν τόσο αντισυνταγματικό περιορισμό, όπως αυτός του δικαιώματός μου να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και να μιλήσω για όλα όσα διέρρευσαν έντεχνα» λέει στην Corriere Della Sera η Ελληνίδα ευρωβουλευτής
(https://i1.prth.gr/images/1168x656/_webp/files/2024-04-25/kaili_milaei_plagia.jpg)
Πηγή: https://www.protothema.gr/politics/article/1491787/eua-kaili-tha-pao-na-ziso-stin-italia-aihmes-kata-tis-metsola-kai-tis-eurovoulis/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1714067797
που ξεθάφτηκε αυτή ;
Με τοσα λεφτα που εβγαλε παει οπου γουσταρει η ξανθομούνα
Εύα Καϊλή: «Είναι fake news» οι πληροφορίες για έρευνα από την οικονομική αστυνομία στο σπίτι της στο Ψυχικό
Η ανάρτηση της πρώην ευρωβουλεύτριας
(https://www.athensvoice.gr/images/448x250/jpg/files/2024-06-29/eva_kaili_ereuna_oikonomikis_astynomias_spiti_psixiko.webp)
Πηγή: https://www.athensvoice.gr/epikairotita/politiki-oikonomia/856946/eua-kaili-fake-news-ta-peri-ereunas-apo-tin-oikonomiki-astunomia/?