Γιατί οι κυβερνώντες υποτιμούν τη ζωή, την τιμή, την περιουσία, τη θρησκεία και τον πολιτισμό των Ελλήνων, επιτρέποντας σε οποιονδήποτε να έρθει στη χώρα μας και του χορηγούν επιδόματα φορολογώντας τους πολίτες;
(https://www.newsbreak.gr/wp-content/uploads/2024/09/aharnon_syrios_korani-696x436.jpg)
«Η θέση μας», εφημερίδα «δημοκρατία»
Οποιοσδήποτε έχει επισκεφθεί το κέντρο της πρωτεύουσας -από την Ομόνοια μέχρι τα Πετράλωνα κι από την πλατεία Αττικής και την πλατεία Αμερικής μέχρι τους Αμπελόκηπους και τα Άνω Πατήσια– έχει διαπιστώσει και την εγκληματικότητα που «κραυγάζει» και την αλλαγή της φυσιογνωμίας της πόλης και της σύνθεσης του πληθυσμού.
https://www.newsbreak.gr/ellada/701143/i-ellada-exislamizetai/
ειναι ηδη πολυ αργα
t08171.gif t08171.gif t08171.gif t08171.gif t08171.gif
Δεν υπάρχει σωτηρία
Δυστυχως ειναι παρα πολυ αργα πια
Σε 20 χρόνια η Ελλάδα θα είναι μια Μουσουλμανική χώρα και νόμιμα μάλιστα.
Ελπίζω να είμαι συνταξιούχος και όχι νέα γενιά.
Η νέα γενιά θα παραλάβει από τις παρούσες άχρηστες γενιές καμένη γη.
Εγω εχω δυο παιδιά.
Να κάνετε και εσείς παιδιά.
Αντε καλοπερασάκηδες και βολεψάκηδες.
Και εγω νομίζω ότι οι περισσοτεροι εδώ μέσα δεν έχουν παιδιά.
Έχουν επιλέξει την καλοπέραση τους.
Καημένη μου Ελλάδα. t2336.gif
Δεν πειράζει φιλοι μου.
Υπαρχουν οι ωραιες αναμνησεις ηγεσίας των Τσίπρα-Μητσοτάκη
Παράθεση από: hans fon putsen στις Σεπτεμβρίου 12, 2024, 02:23:18 ΠΜΔεν πειράζει φιλοι μου.
Υπαρχουν οι ωραιες αναμνησεις ηγεσίας των Τσίπρα-Μητσοτάκη
τι να τα κανουμε τις αναμνησεις
Μια βόλτα στη Σωκρατους και στην Ευρυππιδου και το καταλαβαίνεις απόλυτα
αυτο έχει γίνει εδω και πολλα χρονια
Απο την Αθηνας και πρεπει να μιλάς Ουρντού ή Παστούν.
εγώ ήδη μιλάω
Υπομονή, θα βγει η ΝΔ όπου νάναι και θα τελειώσουν όλα αυτά
Παράθεση από: μηχανοβιος στις Οκτωβρίου 12, 2024, 12:03:50 ΠΜΥπομονή, θα βγει η ΝΔ όπου νάναι και θα τελειώσουν όλα αυτά
Τι εννοείς θα βγει?
Δεν θα εξισλαμιστεί ποτε η Ελλαδα παίδες.
Προχωράμε.
Η Ελλαδα ανήκει στους εχοντες χρήμα τυποι.
Μην γράφουμε μαλακιες και σπαταλαμε μελανι στα πληκτρολογια.
Παράθεση από: indianos77 στις Νοεμβρίου 12, 2024, 12:16:37 ΜΜΗ Ελλαδα ανήκει στους εχοντες χρήμα τυποι.
Μην γράφουμε μαλακιες και σπαταλαμε μελανι στα πληκτρολογια.
Η Ελλάδα ανήκει στις 10 οικογένειες ολιγάρχες που την έχουν.
Όλα τα αλλα είναι μαλακιες.
Είδαμε και την Μουρζουλου που παντρευόταν 5-5 τους Πακιστανός και τους έτρωγε τα λεφτα.
Η Ελλαδα μαλακίζεται θα έλεγα
Παγκόσμια έκθεση για τις θρησκείες: Ο Χριστιανισμός μετατοπίζεται - Το Ισλάμ «κερδίζει έδαφος»
Ο Χριστιανισμός παραμένει η μεγαλύτερη θρησκεία παγκοσμίως, αλλά οι ερευνητές εκτιμούν ότι θα ξεπεραστεί από το Ισλάμ
(https://www.lifo.gr/sites/default/files/styles/max_1920x1920/public/articles/2025-06-10/Thriskia.jpg?itok=8R_z5C7E)
Πηγή: https://www.lifo.gr/now/world/pagkosmia-ekthesi-gia-tis-thriskeies-o-hristianismos-metatopizetai-islam-kerdizei-edafos?fbclid=IwQ0xDSwK6BwRleHRuA2FlbQExAAEeBIJF2gcpeU5e9j_LZ7pFih_N-8wZaX7F9OxulUlFJSdSR1NLIZgZ8z8l-NE_aem_BnHWT5q2bgpXJl5omlSCvg
Το Ισλάμ το υποστηρίζουν και οι Αναρχοκουμουνιστες.
Θα νικήσει σαφώς γιατί την αντζεντα αυτή την υιοθετεί όλη η Δύση.
Κάηκε η Δύση εγκεφαλικά
Παράθεση από: bill parton στις Χθες στις 10:41:47 ΠΜΠαγκόσμια έκθεση για τις θρησκείες: Ο Χριστιανισμός μετατοπίζεται - Το Ισλάμ «κερδίζει έδαφος»
Ο Χριστιανισμός παραμένει η μεγαλύτερη θρησκεία παγκοσμίως, αλλά οι ερευνητές εκτιμούν ότι θα ξεπεραστεί από το Ισλάμ
(https://www.lifo.gr/sites/default/files/styles/max_1920x1920/public/articles/2025-06-10/Thriskia.jpg?itok=8R_z5C7E)
Πηγή: https://www.lifo.gr/now/world/pagkosmia-ekthesi-gia-tis-thriskeies-o-hristianismos-metatopizetai-islam-kerdizei-edafos?fbclid=IwQ0xDSwK6BwRleHRuA2FlbQExAAEeBIJF2gcpeU5e9j_LZ7pFih_N-8wZaX7F9OxulUlFJSdSR1NLIZgZ8z8l-NE_aem_BnHWT5q2bgpXJl5omlSCvg
Ισχύει. Έχουμε θέμα.Πριν το Β´ Παγκόσμιο, χωρίς κρατική μέριμνα και πρόνοια, και χωρίς κρατικές συντάξεις, με ποινικοποιημένη τη μοιχεία και την ομοφυλοφιλία, και χωρίς τος επιρροές του φεμινισμού, και φυσικά χωρίς το δικαιωματισμό των ΛΟΑΤΚΙ, δεν είχαμε θέματα υπογεννητικότητας.
Οι άνθρωποι είχαν να μπορούν να βασιστούν στην οικογένεια τους, επειδή το κράτος δεν είχε καμία υποχρέωση και καμία διάθεση να τους ταΐσει ή να τους περιθάλψει.
Άμα πουν σε όλη την Ευρώπη, και την Αμερική μαζί, χωρίς να έχεις κάνει και μεγαλώσει τουλάχιστον δυο παιδιά, ούτε να το συζητάς για σύνταξη, θα αλλάξει το γενικότερο πνεύμα σε άντρες και γυναίκες από τη μια μέρα στην άλλη.😅
Και φυσικά έχουν να καταργήσουν τους νόμους, που κάνουν το γάμο, τα διαζύγια, τα παιδιά, οικονομικά ασύμφορα.
Άμα δεν τα βγάζει πέρα οικονομικά το ζευγάρι, καμία διατροφή κι ιστορίες. Αναλαμβάνουν τα ορφανοτροφεία.
Κλείνουμε τα πολλά νοσοκομεία, επειδή δεν χρειαζόμαστε γέρους κι αρρώστους, κι ανοίγουμε στη θέση τους μονάδες διαμονής παιδιών.
Λιγότερη κοινωνική πρόνοια και ανθρωπιά σημαίνει περισσότερα παιδιά. Έτσι ήταν παλιότερα στη Δύση, έτσι είναι ακόμη σε πολλές χωρές του Ισλάμ.
Χωρίς οπισθοδρόμηση, χωρίς να πάμε πίσω, δεν μπορούμε να πάμε μπροστά. Είναι σαν ένα αυτοκίνητο να έχει φτάσει σε ένα αδιέξοδο με βράχο μπροστά του, και να μην καταλαβαίνει ο οδηγός, ότι πρέπει πρώτα να πάει πίσω, πριν βρει άλλο δρόμο.🤘
Εδώ εκχριστιανίστηκε ο Έλληνας, ο εξισλαμισμός των χριστιανών φαίνεται παράξενο τώρα ;
Παράθεση από: Multistradas στις Χθες στις 01:37:52 ΜΜΕδώ εκχριστιανίστηκε ο Έλληνας, ο εξισλαμισμός των χριστιανών φαίνεται παράξενο τώρα ;
Οι Αρχαίοι Έλληνες όντως εκχριστιανίστηκαν κι από την Αρχαία μας Θρησκεία προέκυψε η διεθνής επιρροή της Αστρολογίας, από τα πρώτα χρόνια μετά Χριστόν ως σήμερα.
Όμως οι σύγχρονοι Χριστιανοί δεν εξισλαμίζονται. Λιγοστεύουν κι εξαφανίζονται, την ώρα που άλλοι πληθαίνουν.
Φυσική διαδικασία είναι να χάνονται θρησκείες, όσο η επιστήμη προοδεύει. Οι θεοί γεννιούνται και πεθαίνουν εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η ανθρωπότητα πρέπει να απαλλαγεί από αυτόν το βραχνά. Τα ισλαμικά κράτη παραμένουν θεοκρατικά λόγω της υστέρησής τους στην πρόοδο. Άλλωστε μεγάλοι πληθυσμοί μόνο μέσω θρησκευτικού δόγματος μπορούν να διακυβερνηθούν. Εν τω μεταξύ Παλαιά διαθήκη, Ταλμούδ, Τορά και Κοράνι έχουν ακριβώς τον ίδιο πυρήνα. Τι να διαβάζεις τη βίβλο τι το κοράνι ίδια ιστορία. Φυσικά ο καθένας έκανε το δικό του marketing και φυσικά οι χριστιανοί είχαν καλύτερους πωλητές.! Πλάκα έχει το πράγμα... Όποιος δεν έχει ανοίξει βιβλίο στη ζωή του και έχει εγγράψει στο dna του όλη την κατήχηση και τον προσηλυτισμό τρώει την παραμύθα αμάσητη...Πόσο διεστραμμένη ιδιοφυΐα ήταν ο Μέγας Κωνσταντίνος ρε φίλε...!
Παράθεση από: Multistradas στις Χθες στις 01:37:52 ΜΜΕδώ εκχριστιανίστηκε ο Έλληνας, ο εξισλαμισμός των χριστιανών φαίνεται παράξενο τώρα ;
ναι αλλά πώς "εκχριστιανίστηκε ο έλληνας"; δια πυρός και σιδήρου.
Επέβαλαν τον χριστιανισμό με το έτσι θέλω μια σειρά από αυτοκράτορες της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.
Ο εξισλαμισμός πάλι - αν μπορούμε να μιλάμε για κάτι τέτοιο - γίνεται δια της λαθρομετανάστευσης/εποικισμού.
To Ισλάμ, ο Ιουδαϊσμός και ο Χριστιανισμός έχουν μεν κοινές ρίζες, κατά πάσα πιθανότητα από τη διδασκαλία της αρχαιότερης διαδεδομένης θρησκείας του κόσμου, του Ινδουισμού δηλαδή, και οι θρησκείες πάντοτε εκπροσωπούν πολιτικό-οικονομικά συμφέροντα, ναι.
Παρόλα αυτά οι διαφορετικές προσεγγίσεις έχουν και πολλές ουσιώδεις διαφορές.
Δε μπαίνω σε φουλ κοινωνιοθρησκευτική ανάλυση, να λείπει.😅
Η ουσία είναι, όταν η Εύα είπε στον Αδάμ, έλα να φάμε από το μήλο 🍏μαζί, να γίνουμε εμείς Θεοί, ο Αδάμ αποδείχθηκε μεγάλος παπάρας. Ανόητος, ασεβής και προδότης. Είχε να πει στην Εύα, σε αυτό θα με αφήσεις απέξω Εύα μου, φάε μόνη σου να δεις τη γλύκα.🤣
Πέρα από την πλάκα, να αναφέρω, ότι η Ορθοδοξία έχει σοβαρά θέματα αυτήν την εποχή στην ιδεολογική αντιπαράθεση με το Ισλάμ, καθώς είναι δέσμια της ανθρωπιστικής λογικής. Το ίδιο βέβαια κι οι Καθολικοί κι οι Προτεστάντες της Ευρώπης.
Εκείνοι από τους Χριστιανούς, που έχουν να αντιπαραθέσουν κάτι στο Ισλάμ είναι οι Ευαγγελικοί (Ευαγγελιστές) στην Αμερική. Οι οποίοι δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην ευθύνη του άνδρα απέναντι στο Θεό.
Ο Αδάμ είναι ο πρωτόπλαστος. Η Εύα είναι δευτερόπλαστη.😅 Και όταν η Εύα λέει στον Αδάμ, το φίδι μου είπε έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα, να φάμε το μήλο,🍎και θα μας ανήκουν όλα, τότε ο Αδάμ είχε να πιάσει μια τσάπα, και να της πει, φέρε το φίδι εδώ να μου τα πει και μένα.😂
Η ιδέα είναι, οι θρησκείες δε φτιάχτηκαν για τις γυναίκες. Οι γυναίκες μόνο λούσα, πούτσα και χορό ποθούν.😋
Οι άντρες είναι εκείνοι, που έχουν να επιβάλλουν το ήθος, τον νόμο και την τάξη. Ο Χριστιανισμός έχει χάσει μεν εν μέρει το δρόμο του, αλλά είναι κι εκείνοι που το παλεύουν ακόμη.
Π.χ. πέρα από τους Ευαγγελικούς, οι Μορμόνοι, που είναι πολυγαμικοί και κάνουν και πολλά παιδιά.
https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%85%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CE%A7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82
https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%BF%CF%81%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CE%B9
.
Παράθεση από: Johnblues στις Χθες στις 02:20:47 ΜΜναι αλλά πώς "εκχριστιανίστηκε ο έλληνας"; δια πυρός και σιδήρου.
Επέβαλαν τον χριστιανισμό με το έτσι θέλω μια σειρά από αυτοκράτορες της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.
Ο εξισλαμισμός πάλι - αν μπορούμε να μιλάμε για κάτι τέτοιο - γίνεται δια της λαθρομετανάστευσης/εποικισμού.
Οι θρησκείες, η βία, τα γράμματα κι ο πολιτισμός είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένα.Χωρίς τη βία δεν θα υπήρχε πολιτισμός. Ούτε πυραμίδες, ούτε Ακρόπολη. Σε πολέμους και σκλάβους βασίζεται το πολιτισμικό γίγνεσθαι.
Όσο για τον Χριστιανισμό, ακόμη και σήμερα δεν απορρίπτει τη βία συνολικά.
Αν σκοτώσεις κάποιον είσαι δολοφόνος. Αν το κάνεις όμως ως στρατιώτης, για να υπερασπίσεις την πατρίδα σου και τη θρησκεία σου, έχεις το νόμο με το μέρος σου και την ευλογία του Θεού.💫
📜🏛🔆🏛📜
Συμπέρασμα:
Αν δεν είμαστε σε θέση να υπερασπίσουμε τη θρησκεία και τον πολιτισμό μας, κινδυνεύουμε να μας φάνε λάχανο.
Θα βρεθούν άλλοι πιο έξυπνοι και πιο καπάτσοι να απολαύσουν την υπέροχη χώρα μας.
Εκτός κι αν καταλάβουμε, ότι έχουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω για να επιβιώσει ο Ελληνικός Πολιτισμός.
🇬🇷
Το ισλάμ δεν είναι απλά θρησκευτικό δόγμα , είναι ιδεολογία, τρόπος ζωής και κοινωνικό σύστημα με ότι και αν συνεπάγεται αυτό.
ας ειναι οτι θελει απλα μακρια απο μας
Παράθεση από: Βιg Ben στις Χθες στις 04:04:19 ΜΜΣυμπέρασμα:
Αν δεν είμαστε σε θέση να υπερασπίσουμε τη θρησκεία και τον πολιτισμό μας, κινδυνεύουμε να μας φάνε λάχανο.
Θα βρεθούν άλλοι πιο έξυπνοι και πιο καπάτσοι να απολαύσουν την υπέροχη χώρα μας.
Εκτός κι αν καταλάβουμε, ότι έχουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω για να επιβιώσει ο Ελληνικός Πολιτισμός.
🇬🇷
α) να επιβιώσει ποιος Ελληνικός Πολιτισμός; ο ελληνικός πολιτισμός καταστράφηκε όταν οι αυτοκράτορες επέβαλαν με το έτσι θέλω τον χριστιανισμό.
β) η "υπέροχη χώρα μας"; υπέροχη ως προς τι ακριβώς;
γ) να υπερασπίσουμε τη θρησκεία και τον πολιτισμό μας; βλέπε (α).
Και δεν τα λέω επειδή υποστηρίζω τον εποικισμό από τους αλλάχου-ακμπάρ. Καμιά συμπάθεια σε δαύτους.
Παράθεση από: Johnblues στις Χθες στις 04:30:33 ΜΜα) να επιβιώσει ποιος Ελληνικός Πολιτισμός; ο ελληνικός πολιτισμός καταστράφηκε όταν οι αυτοκράτορες επέβαλαν με το έτσι θέλω τον χριστιανισμό.
β) η "υπέροχη χώρα μας"; υπέροχη ως προς τι ακριβώς;
γ) να υπερασπίσουμε τη θρησκεία και τον πολιτισμό μας; βλέπε (α).
Και δεν τα λέω επειδή υποστηρίζω τον εποικισμό από τους αλλάχου-ακμπάρ. Καμιά συμπάθεια σε δαύτους.
Και μόνο ότι μιλάμε Ελληνικά είναι μέρος του Ελληνικού πολιτισμού. Και μόνο το ότι έχουμε δικό μας κράτος, δική μας χώρα με Ευρωπαϊκό διαβατήριο, και δεν είμαστε π.χ. όπως τα 30-40 εκατομμύρια Κούρδοι, είναι μέρος του Ελληνικού Πολιτισμού.
Και μόνο ότι γεννηθήκαμε σε έναν τόσο ευλογημένο τόπο, κι έχουμε όλες τις ανέσεις, είναι μέρος του Ελληνοευρωπαϊκου πολιτισμού.
Και πολλά-πολλά-πολλά άλλα.
Αν κάποτε βρεθείς εγκλωβισμένος σε μια χώρα, πες τύπου Μπαγκλαντές, χωρίς να έχεις διαβατήριο, επειδή δεν θα έχεις κράτος, σε τόπο που ούτε τρεχούμενο νερό υπάρχει, ούτε τόσο χαλαρές συνθήκες εργασίας και διαβίωσης όσο εδώ, ούτε χίλια άλλα πράγματα, θα ξέρεις τι έχασες.Έτος 2025 μ.Χ. κι αντέχουμε ακόμη. Και αυτό εδώ και 5000 χιλιάδες χρόνια και βάλε.
Και καλά θα κάναμε να είμαστε ευγνώμονες για όλα αυτά που βρήκαμε έτοιμα, επειδή κάποιοι άλλοι αγωνίστηκαν για την ελευθερία και την ανεξαρτησία τούτου του τόπου.
Από τους ελληνολυδικούς και τους ελληνοπερσικούς πολέμους, ως τις συρράξεις επί Βυζαντίου, ως τον ελληνοτουρκικό απελευθερωτικό πόλεμο, κλπ. κλπ. και τι δεν έχουμε κάνει για να προασπίσουμε αυτόν τον τόπο να μην πέσει μόνιμα στα χέρια από Λύδιους, Πέρσες, Τούρκους και άλλους.
Η Αρχαία Λυδία εξαφανίστηκε. Οι Πέρσες είναι πια πιο μακριά. Οι Τούρκοι είναι πλάϊ μας και πληθαίνουν.
✊🇬🇷✊
Το λέω και μία αλλιώς, κι αυτά.
Από τα 8.25 δισεκατομμύρια ψυχές του πλανήτη, πάνω από τα επτά δισεκατομμύρια θα αντάλλασσαν χωρίς δεύτερη σκέψη τη θέση τους με τη θέση μας. Θα ήθελαν κι εκείνοι να είναι σε μια χώρα με εύκρατο κλίμα, χωρίς μεταδοτικές θανατηφόρες ασθένειες από κουνούπια κι άλλα έντομα σε τροπικά κλίματα, ή από ερπετά, και χωρίς επικίνδυνα νερά, που φοβάσαι να μπεις μέσα μην σε φαν τα αγριόψαρα. Χωρίς υπερπληθυσμό κι έλλειψη πόρων. Μια λογική ποιότητα ζωής θέλουν. Δε θέλουν να πάνε στην Αλάσκα, δεν θέλουν να πάνε στη Σιβηρία. Εδώ θέλουν να έρθουν.
Θέλουν κι εκείνοι να έχουν σπίτι ή διαμέρισμα να μένουν, νερό από τη βρύση, ή χαρτί τουαλέτας. Αυτά που έχουμε εμείς τους φτάνουν με το παραπάνω. Σε μεγάλο μέρος της Ασίας και της Αφρικής δεν τα έχουν.
Στο 85-90% του πλανήτη οι άνθρωποι μεγαλώνουν, ζουν, δουλεύουν και πεθαίνουν υπό άθλιες συνθήκες. Από τις γειτονικές μας Συρία και Αίγυπτο, ως τα βάθη του Σουδάν και της Νιγηρίας, ή του Πακιστάν και του Μπαγκλαντές, τα πράγματα είναι δύσκολα. Πραγματικά δύσκολα. Καμία σχέση με μας. Καμία μα καμία.
🌍
πολυ σημασία δίνετε στο ισλαμ
Ναι, καλά.😅 Το Ισλάμ επεκτείνεται στον τρίτο κόσμο με γοργούς ρυθμούς, επειδή οι κατατρεγμένοι του πλανήτη φθονούν τις ανέσεις, που απολαμβάνουμε εμείς στην Ευρώπη.
Ίσως και για καλό να είναι αυτό
Αχ καημένη Ελλαδίτσα
Παράθεση από: tom jones στις Χθες στις 09:09:36 ΜΜΑχ καημένη Ελλαδίτσα
ολα καλά θα πανε bro.Μην κλαίγεσαι.Τα καλύτερα ερχονται.
Εννοειται φιλε.
Απο Νίκος θα λεμε Μοχάμαντ.Δεν μας χαλαει.Η ζωη εξαλλου συνεχίζεται.
Παράθεση από: santaklaun στις Χθες στις 11:25:41 ΜΜΕννοειται φιλε.
Απο Νίκος θα λεμε Μοχάμαντ.Δεν μας χαλαει.Η ζωη εξαλλου συνεχίζεται.
Το Ιράν με τους Αγοοταλάχ και το Αφγανιστάν με τους Ταλιμπάν είναι κορυφαίο respect.
Στο Ισλάμ δεν παίζουν woke, lgbt αναρχοκουμουνισμός και λοιπα.
Πολυ θετικό το βλεπω το σεναριο.
Μακαρι Θέε μου να γίνουμε Μουσουλμάνοι.
Εκείνοι οι woke και οι lgbt, που υποστηρίζουν τους μουσουλμάνους, ας πάνε προς τις ισλαμικές χώρες μια εκδρομή.😅
Παράθεση από: Βιg Ben στις Σήμερα στις 08:03:39 ΠΜΕκείνοι οι woke και οι lgbt, που υποστηρίζουν τους μουσουλμάνους, ας πάνε προς τις ισλαμικές χώρες μια εκδρομή.😅
ναι αμε οι κοτες s14116.gif s14116.gif s14116.gif