Ύφίσταται ή όμάδα Ε ??
Ναι υπάρχουν και αδιάσειστα επιστημονικά στοιχεία :84: :84: :84: :respect18: :respect18: :respect18:
(https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/35/28/c2/3528c292d43993c0af95eb905d226cc2.jpg)
(http://www.cbarks.dk/Digital/neggb04.JPG)
Ναι υπάρχει ομάδα Ε.Όπως μια μέρα διέσχιζα την Σολωμού με το καγιέν μου είδα τρία πρεζόνια σε κατάσταση ζόμπι που έλεγε ο ένας τον άλλον ... ''Ρε ; ΉΡΘΑΝ ΟΙ ΈΨΙΛΟΝ ; ;;; ''' Και μετά απο απο λίγα σκάνε δύο Ρομά σε ένα παπί κατοστάρι σε κατάσταση σιδεράδικου και είπαν .... ''Επιτέλους ήρθαν!'''
:ugly_tocktock: :ugly_tocktock: :ugly_tocktock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κάποια στιγμή σαν λαός πρέπει να σταματήσουμε τα εθνικιστικά μυθεύματα με ομάδες Έ και άλλες εθνικιστικές προπαγάνδες επιπέδου τριτάξιας δημοτικής τάξης γιατί βλέπω ο Σόϊμπλα να μας πάρει και την πλατεία της Ομόνοιας! :84: :84: :84:
Ήταν μια ομάδα απο ακροδεξιά στοιχεία που νομίζανε ότι είχανε οργάνωση κάπου στο φεγγάρι για να αναλάβουν την παγκόσμια εξουσία οι έλληνες.
Η πραγματικότητα βέβαια είναι εντελώς διαφορετική γιατί ήταν κάτι περιθωριοποιημένοι εκδότες και απόστρατοι συνταξιούχοι καραβανάδες που φτιάξανε αυτή την ωραία προπαγάνδα μπας και τσιμπήσουνε οι εθνικιστές ακόλουθοί τους και τους δίνουνε συνδρομές (Ευρό) για να μαθαίνουνε νέα. :84:
Αποτέλεσμα είναι ότι όλο αυτό το παραμύθι είναι μια φούσκα με καπότα που έσπασε με καρφίτσα και οι έλληνες καθώς και η ελλάδα είναι ο καρπαζοεισπράκτορας αλλά και ο καμπινές της Ευρώπης.Με το τελευταίο πρέπει να εξοικειοθούμε απόλυτα και να το εμπεδώσουμε γιατί είναι η πραγματικότητα.Και ο Τσίπρας έλεγε ότι θα έσκιζε τα μνημόνια και θα έβαζε τους κουτόφραγκους να χορεύουν πεντοζάλες και με το που έφαγε τα χαστούκια απο τους κουτόφραγκους κατάλαβε αμέσως ποιά είναι η θέση του.
Γράφουμε στ'αρχίδια μας τους μαλάκες της Έψιλον και πάμε να επιβιώσουμε στην σκληρή πραγματικότητα.
Τους επιάσανεν και τους εχώσανεν μέσαν
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64280466 (http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64280466)
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ «ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ»
Ο όρκος του μίσους που έδιναν οι ακροδεξιοί τρομοκράτες
«Πατέρα Ζευς άκουσε τους υιούς σου και αυτά πράξε. Ορκίζομαι εις έναν και μοναδικό Θεό, Ζευς, και στη μήτωρ Ελλάς αιώνια πίστη, αδελφότητα με τα αδέλφια μου τους Ελλάνιους υιούς. Ορκίζομαι, να μην προδώσω, εγκαταλείψω τα αδέρφια μου, Ομάδα Εψιλον - ΕΥ».
Ο όρκος του μίσους που έδιναν οι ακροδεξιοί τρομοκράτες
Με λόγια πίστης στον Δία και υποσχέσεις για πόλεμο «με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο για να ελευθερωθεί η πατρίς Ελλάς και το γένος των Ελλην», ορκίζονταν τα μέλη της «Ομάδας Εψιλον - ΕΥ».
Το κείμενο-ντοκουμέντο εντοπίστηκε ανάμεσα στα κατασχεμένα των πέντε συλληφθέντων που ήταν έτοιμοι να πυροδοτήσουν τέσσερις βόμβες μεγάλης ισχύος -«δολοφονικές» τις χαρακτήρισαν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.- σε κεντρικά δημόσια κτίρια της Καλαμάτας.
«Ορκίζομαι σε ό,τι έχω ιερό και στον Θεό μου Ζευς, ότι θα μάχομαι και θα πολεμώ με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο για να ελευθερωθεί η πατρίς Ελλάς και το γένος των Ελλην και για να παραμένουν ελεύθεροι για όσο μπορώ και ζω. Ορκίζομαι σε ό,τι έχω ιερό να πατάξω και να εξοντώσω οποιοδήποτε εχθρό της Ελλάς και των Ελλην που αποικούν στην Ελλάς με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο. Ορκίζομαι πως δεν θα σταματήσω ποτέ να πολεμώ να μάχομαι τον εχθρό και να προστατεύω την Ελλάς και τους Ελλην. Η Ελλάς ανήκει μόνο στους Ελλην. Ζήτω η Ελλάς, Ζήτω οι Ελλην», συνέχιζαν τον όρκο τα μέλη της οργάνωσης.
Αριστερά: Πιο άρτιο εξοπλισμό και από στρατιωτική μονάδα βρήκε η αστυνομία στα αυτοκίνητα και τα σπίτια μελών της ομάδας. Δεξιά: Τα «θύματα» των βομβιστικών ενεργειών σε Καλαμάτα και Μυστρά, η Εθνική
Αριστερά: Πιο άρτιο εξοπλισμό και από στρατιωτική μονάδα βρήκε η αστυνομία στα αυτοκίνητα και τα σπίτια μελών της ομάδας. Δεξιά: Τα «θύματα» των βομβιστικών ενεργειών σε Καλαμάτα και Μυστρά, η Εθνική Τράπεζα και το άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, αντίστοιχα.
Η απολογία
Μυημένη στην «Ομάδα Εψιλον - ΕΥ» ήταν οι επίδοξοι μακελάρηδες που προφυλακίστηκαν ύστερα από την απολογία τους στον ανακριτή. Στις Αρχές δήλωσαν ανερυθρίαστα ότι οι βομβιστικές επιθέσεις ήταν η αρχή ενός ευρύτερου σχεδίου για την ανατροπή του συστήματος. Τους στόχους και τους εχθρούς τους είχαν συμπεριλάβει σε 11σέλιδη προκήρυξη-μανιφέστο, που οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας εντόπισαν στο σπίτι του 52χρονου ιδεολογικού «καθοδηγητή» της ομάδας.
Το κείμενο που παρουσιάζει σήμερα το «Εθνος της Κυριακής» είναι αποκαλυπτικό ως προς την ιδεολογία της εθνικιστικής ομάδας, που αντλεί οπαδούς από τη δεξαμενή της ακροδεξιάς. Πρόκειται για αρχείο που ενώ τα μέλη της «Ομάδας Εψιλον - ΕΥ» ισχυρίζονταν ότι είχαν εντοπίσει στο Διαδίκτυο, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., είχαν συντάξει οι ίδιοι, προκειμένου να «αποκαλύψουν» στους ομοϊδεάτες τους γιατί έπρεπε να δράσουν.
Το «Εθνος της Κυριακής» συνάντησε τον Γεώργιο Πάλμο, γνωστό από τις τηλεοπτικές εκπομπές ως «εφευρέτη και ειδικό επί στρατιωτικών θεμάτων»
Το «Εθνος της Κυριακής» συνάντησε τον Γεώργιο Πάλμο, γνωστό από τις τηλεοπτικές εκπομπές ως «εφευρέτη και ειδικό επί στρατιωτικών θεμάτων»
Το ντοκουμέντο έχει τίτλο «Υπερμνημόνιο και η επιβαλλόμενη μία νέα παγκόσμιος μασσονική υπερθρησκεία και εκκλησία από το 2016 έως το 2020» και υποτίθεται ότι έχει υπογραφεί μυστικά τον Ιούνιο του 2014 στο Στρασβούργο.
«Από το περιεχόμενο, τις καταθέσεις τους, αλλά και τα κείμενα που έχουν συντάξει στο πλαίσιο της Ομάδας Εψιλον - ΕΥ, φαίνεται ότι το συγκεκριμένο κείμενο το έχουν γράψει οι ίδιοι. Πρόκειται για μία οργάνωση που δεν είναι αυθύπαρκτη, αλλά χαρακτηρίζεται από την άρνηση σε πρόσωπα και καταστάσεις, θεωρούμε ότι αυτά που συμπεριλαμβάνονται στις 11 σελίδες, είναι το σχέδιο που είχαν στα σκαριά», εξήγησε αστυνομικός της Καλαμάτας που συμμετείχε στις έρευνες.
Μέλη αντίπαλης ομάδας που ήθελαν να πάρουν τη θέση της «Ομάδας Ε» του Γ. Πάλμου είχαν εξαπολύσει διαδικτυακό πόλεμο σε βάρος του.
Μέλη αντίπαλης ομάδας που ήθελαν να πάρουν τη θέση της «Ομάδας Ε» του Γ. Πάλμου είχαν εξαπολύσει διαδικτυακό πόλεμο σε βάρος του.
Σκοτεινές δυνάμεις
«Για να διαπιστώσετε ποιο είναι το αληθινό πρόσωπο της Παγκόσμιας Διακυβερνήσεως, της ερχομένης Νέας Τάξεως Πραγμάτων καθώς και της μιας παγκόσμιας εκκλησίας και θρησκείας, η οποία τελευταία είναι γνωστή ως M.R.A., δηλαδή MUDANA RELIGIO ADUNATA = ΝΕΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ», σημειώνουν στην εισαγωγή του κειμένου που φέρει την υπογραφή «ΚΕΡΕΘ ΤΑΝΑΙΣ Σ.Ν.Ν. Υ.Σ.».
«Το όνειρο όλων των αντι-Χρίστων Δυνάμεων που όλα αυτά τα χρόνια λυσσαλέως πολεμούν την Ελλάδα και την Ορθόδοξη Εκκλησία, με την εφαρμογή αυτού του ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, οδεύει προς πλήρη υλοποίηση. Δυστυχώς όμως ότι οι πρώτοι συνεργάτες όλων αυτών των σκοτεινών δυνάμεων είναι οι πλείστοι των προβατόσχημων εκ των πολιτικών και εκκλησιαστικών θώκων, δηλαδή Πατριάρχες, Επίσκοποι, Αρχιεπίσκοποι, Μητροπολίτες, Ηγούμενοι, καθηγητές πανεπιστημίου κ.ά., οι οποίοι ''δουλεύουν'' από χρόνια δραστηρίως και κυρίως ''κρυφά'' σε διάφορα, πλην των πολιτικών, σε παγκοσμιοποιητικά και οικουμενιστικά κέντρα, όπως το Π.Σ.Ε. (παγκόσμιο συμβούλιο εκκλησιών), Μπουσάν, Μποζέ, Essex, Πατριαρχεία, Ιερά Μονή Κύκκου, Κολυμπάρι Κρήτης, αλλά και σε αυτό ακόμη το ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ», σημειώνουν.
Βομβιδοβόλα και παλμικοί κινητήρες αιθερικού κενού για αεροσκάφη, υποβρύχια και πλοία αναφέρονται σε έγγραφο του 2011 προς το υπουργείο, με θέμα την «ανάπτυξη στρατιωτικής υπερτεχνολογίας» σε συνεργασ
Βομβιδοβόλα και παλμικοί κινητήρες αιθερικού κενού για αεροσκάφη, υποβρύχια και πλοία αναφέρονται σε έγγραφο του 2011 προς το υπουργείο, με θέμα την «ανάπτυξη στρατιωτικής υπερτεχνολογίας» σε συνεργασία με το κράτος.
Το υπερμνημόνιο
Οπως ισχυρίζονται τα μέλη της «Ομάδας Εψιλον - ΕΥ», το «Υπερμνημόνιο» θα έχει εφαρμογή σε όλα τα επίπεδα από συγκεκριμένες ημερομηνίες, που αναφέρονται σε τίτλους στο 11σέλιδο κείμενο. Μεταξύ πολλών άλλων, διαβάζουμε για «Εισαγωγή στην εκπαιδευτική βαθμίδα του Δημοτικού του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως από 11.9.2016 και παροχή δωρεάν προφυλακτικών σε όλους τους μαθητές από εκπαιδευτική βαθμίδα του Δημοτικού, από 11.10.2016», για «Εισαγωγή εορτής για το εβραϊκό ολοκαύτωμα, με ειδική ακολουθία σε όλες τις Χριστιανικές Εκκλησίες. Η εορτή ορίζεται τρεις (3) φορές τον χρόνο, ειδικότερα στις 27 Ιανουαρίου, 21 Απριλίου, την Β Κυριακή Χριστιανική του αποκαλούμενου Αγίου Θωμά. Εφαρμογή Μεταρρυθμίσεως από 1.7.2016» και για «Δημιουργία πολυεθνικών στρατών και όχι εθνικών στρατών κατά τα πρότυπα του ΝΑΤΟ, από 30.1.2017, και συγχρόνως κατάργηση όπου ισχύει στην Ε.Ε. της υποχρεωτικής θητείας».
Επίσης, θα επιβληθεί, όπως σημειώνουν, η «Αποδοχή ομοφυλοφιλικής δραστηριότητας - να παρελαύνουν ελευθέρως και τακτικώς, σε όλες τις οδούς των πόλεων της ευρωπαϊκής ενώσεως, από 16.8.2016» καθώς και φυσικά, η «Νομιμοποίηση όλων των μεταναστών σε όλα τα κράτη ευρωπαϊκής ενώσεως, άνευ όρων, από 19.11.2016».
Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.
Αν δεν τους πιάναμε τώρα, θα τους χάναμε στον Ταΰγετο
«Δεν θέλαμε να υπάρξει νεκρός από τις ενέργειές μας, ωστόσο, ο σκοπός μας είναι ιερός...», φέρεται να απάντησε στην ερώτηση του ανακριτή ο 52χρονος αρχηγός της «Ομάδας Εψιλον» που συνελήφθη στην Καλαμάτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους της Κυριακής», αστυνομικές και δικαστικές αρχές εντυπωσιάστηκαν από την αφοσίωση των επίδοξων «μακελάρηδων της Καλαμάτας» στον αρχηγό και στην ιδεολογία τους.
Πρώτος απολογήθηκε ο 30χρονος Δραμινός και υπαρχηγός της ομάδας, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για τις δύο βομβιστικές ενέργειες σε Καλαμάτα και Μυστρά, και ομολόγησε ότι δεν σκόπευσαν να σταματήσουν. Εξαπέλυσε επίθεση κατά πολιτικών, αλλοδαπών και άλλων εχθρών των «Ελλην», ενώ δήλωσε πως δεν έχουν καμία συγγένεια με κανέναν πολιτικό χώρο, θεωρώντας όλα τα κόμματα διεφθαρμένα. «Να απελευθερώσουμε τους Ελλην και την Ελλάς» απάντησε στους αστυνομικούς ο 30χρονος υπαρχηγός, γεροδεμένος με κοντό μαλλί και αρχαιοελληνικό μούσι, όταν ερωτήθηκε γιατί έβαλαν τις βόμβες.
Πειθαρχία και βία
Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας εντυπωσιάστηκαν και από την πειθαρχία των μελών της «Ομάδας Εψιλον», καθώς όλοι υποστήριξαν ακριβώς τα ίδια πράγματα στις καταθέσεις τους. «Δεν υπήρξε καμία διαφοροποίηση, δεν επιχείρησε κανείς να μεταθέσει τις ευθύνες των πράξεών τους. Ισα ίσα, ανέλαβαν πλήρως την ευθύνη και τάχθηκαν πίσω από τον αρχηγό τους», υποστήριξε στο «Εθνος της Κυριακής» αξιωματικός που συμμετείχε στις ανακρίσεις.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι τα μέλη της «Ομάδας Εψιλον» είχαν κατασκευάσει στη Δράμα τους τέσσερις εκρηκτικούς μηχανισμούς που βρέθηκαν στο σπίτι του αρχηγού και ταξίδεψαν με αυτοκίνητο στην Καλαμάτα. Η τελική συναρμολόγηση και «αναβάθμιση» των βομβών έγινε στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, στο πατρικό σπίτι του 52χρονου αρχηγού, στα Φραγκόλιμνα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το κλιμάκιο των πυροτεχνουργών που εξέτασε τους εκρηκτικούς μηχανισμούς, διαπίστωσε πως ήταν αρκετά εξελιγμένοι και κατασκευάστηκαν από άτομο που έχει λάβει σχετική εκπαίδευση - πιθανόν στον Στρατό.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο «Εθνος της Κυριακής» ότι οι πέντε συλληφθέντες είχαν έτοιμο το σχέδιο των επιθέσεών τους, το οποίο προέβλεπε κλιμάκωση της βίας.
Το πρώτο στάδιο ήταν η τοποθέτηση των δύο μηχανισμών σε Καλαμάτα και Μυστρά.
Το δεύτερο περιελάμβανε την τοποθέτηση πιο ισχυρών βομβών, σε Εισαγγελία, Αστυνομία, Δημαρχείο, ΔΟΥ, Περιφέρεια κ.ά. Αν το σχέδιό τους δεν λάμβανε την επιθυμητή δημοσιότητα και προσοχή από τις αστυνομικές αρχές, τότε θα τοποθετούσαν ακόμη πιο ισχυρές βόμβες, εμπλουτισμένες με μονόβολα, τα οποία θα εκτοξεύονταν κατά την έκρηξη. Παράλληλα, η ισχύς των μηχανισμών θα ήταν δεκαπλάσια, ικανή να κατεδαφίσει ένα κτίριο.
«Ηταν ευτύχημα που τους συλλάβαμε εγκαίρως, διότι αν έφευγαν για το βουνό δεν θα τους βρίσκαμε ποτέ. Είχαν εντοπίσει καταφύγιο στον Ταΰγετο, το οποίο πιστεύουμε ότι είχαν εξοπλίσει και επρόκειτο να στρατοπεδεύσουν εκεί, εφορμώντας τις νύχτες κατά των στόχων τους. Στα αυτοκίνητα και τα σπίτια τους βρήκαμε πιο άρτιο εξοπλισμό και από στρατιωτική μονάδα. Είχαν επάρκεια σε φάρμακα, τροφές, ρουχισμό, ενώ φαίνεται πως είχαν λάβει εκπαίδευση. Οταν τους συλλάβαμε, πραγματοποιούσαν κατόπτευση των νέων τους στόχων», δηλώνει αξιωματικός της Ασφάλειας.
Ηταν τόσο φανατισμένα τα μέλη της «Ομάδας Εψιλον» και είχαν ασπαστεί πλήρως την ιδεολογία της οργάνωσης, που ακολούθησαν πιστά τον 52χρονο Καλαματιανό στην εφαρμογή του σχεδίου. Η κατήχηση γινόταν με τον αρχηγό στην Κύπρο, όπου διατηρούσε μαγαζί με υπολογιστές έξω από τη Λεμεσό, και τα υπόλοιπα μέλη στη Δράμα και Χαλκιδική. Οι συνομιλίες τους γίνονταν μέσω της ιστοσελίδας, ενώ έχουν εξακριβωθεί από τις Αρχές και επαφές του 52χρονου στη Βόρεια Ελλάδα. Ομως, οι Αρχές ερευνούν επαφές του αρχηγού της «Ομάδας Εψιλον» με άλλους οπαδούς σε Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία και Κεντρική Μακεδονία.
ΟΙ ΑΛΛΕΣ «ΟΜΑΔΕΣ ΕΨΙΛΟΝ»
Πλάσαραν φανταστικά υπερόπλα σε συναντήσεις με υπουργούς!
Οι αποκαλύψεις του «Εθνους» για τη δράση της «Ομάδας Ε - ΕΥ, Τάγμα Ελλήνων Μαχητών», τα μέλη της οποίας σκόπευαν να ανατινάξουν δημόσια και κυβερνητικά κτίρια στην Καλαμάτα, έφεραν στην επιφάνεια την ατελείωτη συνωμοσιολογία που συναντάτε στο Διαδίκτυο.
Υπάρχουν περίπου 40.000 αναφορές στην περιβόητη «Ομάδα Εψιλον», κυρίως από μπλογκ αμφιβόλου αξιοπιστίας, ενώ υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις διαφορετικές οργανώσεις, που απαριθμούν πολλούς ακολούθους. Παράλληλα αποκαλύφθηκε ο «εμφύλιος» πόλεμος που μαίνεται εδώ και έξι χρόνια μεταξύ διαφορετικών οργανώσεων που φέρουν το ίδιο όνομα και σύμβολο, το δελφικό Ε.
Οι επίδοξοι «μακελάρηδες της Καλαμάτας» είχαν έντονη δραστηριότητα στο Διαδίκτυο και σε τουλάχιστον δύο ιστοσελίδες αναρτούσαν κείμενα μίσους για τη Μασονία, τον Σιωναζισμό, τους Τέκτονες, αλλά και υπέρ των Καθάριων Ελλην. Στο στόχαστρό τους είχε μπει και η «Ομάδα Ε ? Εφευρετών», η ορίτζιναλ «Ομάδα Εψιλον» συνεχιστές της οργάνωσης του Γεώργιου Γκιόλβα ? όπως δηλώνουν.
Σήμερα, διαχειριστής της οργάνωσης είναι ο Γεώργιος Πάλμος, γνωστός από τα πρωτοσέλιδα της «Ελεύθερης Ωρας», αλλά και από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές εκπομπές.
Το «Εθνος της Κυριακής» τον συνάντησε στα... άδυτα της «Ομάδας Ε», ένα τριάρι διαμέρισμα στα Μελίσσια, όπου βρίσκεται και η κατοικία του. Οπως ισχυρίζεται, έχει σπουδάσει κινηματογράφο στη σχολή Σταυράκου και προϊστορική αρχαιολογία, είναι εφευρέτης και ειδικός επί στρατιωτικών θεμάτων, ενώ σήμερα είναι συνταξιούχος του Δημοσίου και διαχειρίζεται τη Μ.Κ.Ο. «Ομάδα Ε». Εχει ισχυρότατη παρουσία στο Ιντερνετ και στα social media, ενώ φιλοξενείται και σε διαδικτυακές εκπομπές που ασχολούνται με το Δωδεκάθεο.
Xιλιάδες μέλη
Η οργάνωσή του απαριθμεί -σύμφωνα με τον ίδιο- περισσότερα από 7.500 μέλη, τα οποία έχουν προβεί σε «σπουδαίες» εφευρέσεις οπλικών συστημάτων, τις οποίες γνωρίζουν μόνο οι αναγνώστες της «Ελεύθερης Ωρας». Στα κείμενα της «Ομάδας Ε» του Γ. Πάλμου μπλέκονται απίθανα οπλικά συστήματα, όπως το «Μπέβατρον», ένα ενεργειακό κανόνι που εκπέμπει μία Πανίσχυρη Φωτοδέσμη Πλάσματος που μπορεί να καταστρέψει το μεγαλύτερο αεροπλανοφόρο του κόσμου, με τον Ωνάση, τον Κένεντι, τον Τζέιμς Μποντ, αλλά και τους εχθρούς των Ελλήνων. Κυρίως Τούρκους.
Οι... επιστήμονες - συνεργάτες της «Ομάδας Ε» του Γ. Πάλμου μπορούν άμεσα να προμηθεύσουν τις Ενοπλες Δυνάμεις με 69 εφευρέσεις οπλικών συστημάτων, όπως κέντρο μετεωρολογικού πολέμου, παλμικός κινητήρας αιθερικού κενού - ικανός να καταναλώσει 1 ευρώ καύσιμα σε πτήση Αθήνα - Μόσχα, υπερόπλα όπως τα Ιλιον 2000, πυροβόλο που προκαλεί χωροχρονική μετατόπιση του στόχου, HAARP (αντιπυραυλική ομπρέλα), HAARP 2, Ιλας και Αργκους που προκαλούν τυφώνες και σεισμούς (μάλιστα το 2009 είχε χρησιμοποιηθεί κατά της Τουρκίας από την οργάνωση του Γ. Πάλμου), ειδικά λέιζερ που είχαν καταστρέψει ανοιχτά του Αγίου Ορους ένα τουρκικό πυρηνικό υποβρύχιο, υποηχητικά κανόνια, ταχυμετρικά αεροσκάφη και άλλα πολλά. Ο Γ. Πάλμος μας διαβεβαίωσε ότι όλα αυτά τα υπερόπλα είναι υπαρκτά, το κράτος αρνήθηκε να τα προμηθευτεί και πλέον «κάθονται» στην αποθήκη της «Ομάδας Ε», στα Μελίσσια, την οποία επισκέπτονται συχνά πράκτορες της ΕΥΠ, της CIA και άλλων μυστικών υπηρεσιών.
Τουλάχιστον ένας ισχυρισμός του Γ. Πάλμου φαίνεται πως είναι βάσιμος. Πράγματι είχε συναντήσεις στο Υπουργείο Αμυνας για να προωθήσει τα... υπερόπλα του στις Ενοπλες Δυνάμεις. Αυτό προκύπτει από συνέντευξη του Γεώργιου Γεωργίου, τέως αναπληρωτή υπουργού Αμυνας επί κυβέρνησης Παπαδήμου, στην οποία δηλώνει ότι αντιπροσωπεία της «Ομάδας Ε» είχε συναντηθεί μαζί του το 2011 και είχαν συζητήσει για τα υπερόπλα και τον Παλμικό Κινητήρα (που καταναλώνει 1 ευρώ καύσιμα στην πτήση Αθήνα - Μόσχα). Ο Γ. Γεωργίου δηλώνει σε συνέντευξή του σε δημοσιογράφο - και μάλλον οπαδό της «Ομάδας Ε» - ότι είχε βρει εξαιρετικά ενδιαφέροντα τα όσα του είχαν παρουσιαστεί και μάλιστα είχε ενημερώσει σχετικά και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, τότε υπουργό Αμυνας...
«Ονειρεύονται» χούντα
Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τους τρομοκράτες της Καλαμάτας; Τα μέλη της «Ομάδας Ε» που συνελήφθησαν στην Καλαμάτα, ήθελαν να πάρουν τη θέση της «Ομάδας Ε» του Γ. Πάλμου. Aυτό επιβεβαιώνεται και από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., καθώς κατά την προανάκριση προέκυψε ότι συλληφθέντες είχαν έχθρα με την οργάνωση του Γ. Πάλμου.
Οπως δηλώνει, είχαν εξαπολύσει διαδικτυακό πόλεμο σε βάρος του, τα τελευταία χρόνια, με απειλητικά μέιλ. Γνώριζε την ύπαρξη των «τρομοκρατών της Καλαμάτας», τους είχε «καταγγείλει»και ισχυρίζεται ότι «ονειρεύονται» χούντα. Στο ιντερνετικό τους μανιφέστο εξαπολύουν δηλητήριο για γνωστούς πολιτικούς και δημοσιογράφους και διατυπώνουν απειλές. Ανάμεσα στους εχθρούς τους ήταν και ο Γ. Πάλμος, ο οποίος επρόκειτο να διοργανώσει τις επόμενες μέρες (πριν από τις συλλήψεις) μία μεγάλη συνάντηση της «Ομάδας Ε», για τα 44 χρόνια ύπαρξής της.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΠΙΝΤΕΛΑΣ - ΜΑΡΙΑ ΨΑΡΑ
astynomiko@pegasus.gr
(http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20151101/engine/assets_LARGE_t_420_54593248_type12128.jpg)
Με ελίγαν λόγιαν αν τους επιάνουνεν σαν αμνοερίφιαν αι γραικοίν μπασκίνες αι οργάνωσην τούτην εμπαίνεις εις το πάνθεων του νεολληνικούν cult :84: :ugly_tocktock:
Ουχί ότι ήταν ετίποταν σοβαροίν και μόνο του ότι είναι ακροδεξιοίν αι σοβαρότητατν δεν υφίστανται αλλά εκουβένταν να ηκάνωμεν :sheep:
Ο ΤαΧτικιόπουλος ,κάποια στιγμή, είπε το εξής αμίμητο και ΑΠΟΛΥΤΩΣ αντιπροσωπευτικό της σημερινής πραγματικότητας:
- Δεν ζουν ανάμεσά μας !!!
ΖΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ !!!
Ο Πάλμος άλλη υπερκάλτ μορφή :lol: :lol:
Με λίγα λόγια η ομάδα Ε είχε πολυ ισχυρό οπλισμό απο νεριπίστολα και αεροβόλα :ugly_tocktock:
Υπερκάλτ μοφές :84:
Παράθεση από: ΠΟΥΤΣΟΣ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ στις Αυγούστου 27, 2015, 11:14:17 ΜΜ
Ήταν μια ομάδα απο ακροδεξιά στοιχεία που νομίζανε ότι είχανε οργάνωση κάπου στο φεγγάρι για να αναλάβουν την παγκόσμια εξουσία οι έλληνες.
Η πραγματικότητα βέβαια είναι εντελώς διαφορετική γιατί ήταν κάτι περιθωριοποιημένοι εκδότες και απόστρατοι συνταξιούχοι καραβανάδες που φτιάξανε αυτή την ωραία προπαγάνδα μπας και τσιμπήσουνε οι εθνικιστές ακόλουθοί τους και τους δίνουνε συνδρομές (Ευρό) για να μαθαίνουνε νέα. :84:
Αποτέλεσμα είναι ότι όλο αυτό το παραμύθι είναι μια φούσκα με καπότα που έσπασε με καρφίτσα και οι έλληνες καθώς και η ελλάδα είναι ο καρπαζοεισπράκτορας αλλά και ο καμπινές της Ευρώπης.Με το τελευταίο πρέπει να εξοικειοθούμε απόλυτα και να το εμπεδώσουμε γιατί είναι η πραγματικότητα.Και ο Τσίπρας έλεγε ότι θα έσκιζε τα μνημόνια και θα έβαζε τους κουτόφραγκους να χορεύουν πεντοζάλες και με το που έφαγε τα χαστούκια απο τους κουτόφραγκους κατάλαβε αμέσως ποιά είναι η θέση του.
Γράφουμε στ'αρχίδια μας τους μαλάκες της Έψιλον και πάμε να επιβιώσουμε στην σκληρή πραγματικότητα.
Αυτοι οι λακαμαδες ειχαν τοση σχεση με την ομαδα ΕΨΙΛΟΝ οσο η 17Ν με την Αριστερα.Τιγκα χαφιεδοτσουρμα
Τα νέαν υπερσύχροναν όπλαν της υπερεθνικιστικής ομάδος :84: :84: :84:
(http://static.gadget-shop.gr/img/products/image-jpeg/2011-05/1305635452_original_799_image1_AQUAFIREQUICKSPRAY_001_500.jpg)
(http://www.safe-shop.gr/images/products/201307160557245620537102480.jpg)
(http://www.exodos24.com/wp-content/uploads/2015/08/neropistola.jpg)
(http://www.penna.gr/images/marianna/3859/hollow.jpg)
Αίλοιναισ αιςαιτε ίμαρ :sheep: :sheep: :sheep: :sheep: :sheep: :sheep: :14021: :14021: :14021:
Επιτέλους ένα κόμμα που να εκφράζει όλα αυτά τα ακροδεξιά ναυάγια :headbaning3: :headbaning3:
(http://alfeiospotamos.pblogs.gr/files/f/495088-69216_553391564698676_728098682_n.jpg)
ένας απατεώνας φασίστας με σουρεαλιστικό χιούμορ βρέθηκε και τον κυνηγάει ολόκληρο το κράτος :ugly_tocktock:
(http://2.bp.blogspot.com/-6qIvneXCeGg/VbLcbTbCdBI/AAAAAAABxbo/Jbc7tq1bcD4/w1200-h630-p-k-no-nu/Sorras_monkey.jpg)
Τόσο καραγκιοζιλίκι μόνο στα φασισταριά θα δεις όπως είναι γεγονός.Μια οι ομάδες έψιλον απο την άλλη ομάδες τ'αρχίδια μας κουνιούνται και απο την παράλλη ένα ποσοστό που απο τσιμεντόβλακες που τους ακολουθεί νομίζοντας ότι με τον φασισμό θα φάει με χρυσά κουτάλια.Το καλό είναι ότι αλληλοεξοντόνονται μεταξύ τους καθώς είναι όλοι τους χαφιέδες και ατομιστές.
χάθηκαν και αυτοί οι παπατζήδες ή μου φαίνεται ; m0105.gif
Τους κατάπιε η γη τους καραγκιόζηδες luke
Θυμάμαι που τους έβλεπα παλιά στην τηλεόραση te7853kg.gif και γελάγαμε με τις ώρες σε κάτι περιθωριακά ακροδεξιά κανάλια.
Μετά τις πούτσες του ΔΝΤ :penisdance: ίσως βρήκαν καταφύγιο στον Σώρρα m0105.gif m0105.gif m0105.gif m0105.gif m0105.gif m0105.gif m0105.gif m0105.gif
Ο Σώρρας ήταν ο τελευταίος της Ελλάνιας Ομάδας που κατείχε Υπερόπλα για των Ελληνήν Γέννεσις s14091.gif s14091.gif s14091.gif s14091.gif
(https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/35646170_1799526666791659_6221563722314285056_n.jpg?_nc_cat=0&oh=908604991b6f6f91c6607ce40699a7f9&oe=5BACC6F8)
m0827.gif
(https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/38491880_1905517379468701_8475755510660857856_n.jpg?_nc_cat=0&oh=bfac9e5b3ca7b6bf60cc9980803e6211&oe=5BFBC2B8)
Αυτοι πρεπει να εξαφανστηκαν παντελώς
Ποια (υποτίθεται ότι) είναι η Ομάδα Έψιλον
Πώς ξεκίνησαν όλα: Τα υπερόπλα, τα διάσημα μέλη, η σχέση με τον Καθηγητή Λιαντίνη, κι άλλες σουρεαλιστικές θεωρίες συνωμοσίας
(https://mikropragmata.lifo.gr/wp-content/uploads/2018/07/1-65.jpg)
Πηγή άρθρου: https://mikropragmata.lifo.gr/aksechasta/poia-ypotithetai-oti-einai-i-omada-epsilon/120/?fbclid=IwAR1uAhT_nuQGj3KmlEHzyBUtuyFNqiNXyjQYGW20ofkr7DaGQQz_PA3iu6w
Παράθεση από: luke cage στις Ιουνίου 22, 2018, 01:06:18 ΜΜ
Ο Σώρρας ήταν ο τελευταίος της Ελλάνιας Ομάδας που κατείχε Υπερόπλα για των Ελληνήν Γέννεσις s14091.gif s14091.gif s14091.gif s14091.gif
(https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/35646170_1799526666791659_6221563722314285056_n.jpg?_nc_cat=0&oh=908604991b6f6f91c6607ce40699a7f9&oe=5BACC6F8)
ο σωρρας ειχε πουλησει εξωγηινη τεχνολογια στον ομπαμα m0105.gif m0105.gif m0105.gif
Που χάθηκαν αυτες οι ψυχές ;
Κρίμα προσφέρανε άφθονο γέλιο και διασκέδαση.
Μήπως φτιάχνουν καταφύγια στον Άρη χωρίς να πάρει πρέφα ο Έλον Μάσκ ;
Πολύ μπροστά οι έλληνες σε όλα μας :sheep:
Κερδίζουμε αδέρφια 68745gjf.gif
Τον <<τρισεκατομμυριούχο>>> με την Ολύμπια τεχνολογία των 12 Θεών τον βγάλανε με περιοριστικούς όρους 68745gjf.gif 68745gjf.gif
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Αρτέμης Σώρρας
(https://www.dikastikoreportaz.gr/wp-content/uploads/2020/11/sorras-696x435.jpg)
:respect18: :respect18: :respect18: :respect18:
Το υπερόπλο υπάρχει. Γκαραντί σας το λέω, το ξέρω από πρώτο χέρι.
Είναι θέμα χρόνου να τεθεί σε εφαρμογή.
Το πρόβλημά είναι ότι ένας από την ομάδα κατασκευής είναι προδότης και ενδέχεται να έχει πέσει και σε ξένα χέρια...
Τωρα που βγήκε παλι εξω κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους.
τον σωρρα δεν τον φυλακισαν για αυτα που ελεγε αλλα επειδη αρχισε να μεζευει κοσμο
Τωρα που βγηκε ηταν ηρεμος γιατι ειδε οτι με το συστημα δεν μπορει να τα βάλει.
Αυτα τωρα με την τράπεζα της ανατολής, οτι εχει υπερόπλο απο τους αρχαίους έλληνες και εχει τρισεκατομμύρια ειναι να τα πιστεύουν μονο λοβοτομημένοι και οχι νοήμονες άνθρωποι.
Παράθεση από: volkano στις Νοεμβρίου 25, 2020, 10:58:54 ΜΜ
Τωρα που βγηκε ηταν ηρεμος γιατι ειδε οτι με το συστημα δεν μπορει να τα βάλει.
Αυτα τωρα με την τράπεζα της ανατολής, οτι εχει υπερόπλο απο τους αρχαίους έλληνες και εχει τρισεκατομμύρια ειναι να τα πιστεύουν μονο λοβοτομημένοι και οχι νοήμονες άνθρωποι.
τα τρις τα πηρε απτον ομπαμα γιατι του πουλουσε αρχαια ελληνικη τεχνολογια για να φτιαξει διαστημοπλοια fahr10.gif fahr10.gif fahr10.gif fahr10.gif
Α ετσι εξηγούνται τόσα "λεφτά" που έχει m0105.gif m0105.gif
Eπιστροφή Σώρρα στο προσκήνιο με περιοδείες σε όλη τη χώρα
(https://i1.prth.gr/images/963x541/files/2020-11-28/SORRAS_2.jpg)
https://www.protothema.gr/greece/article/1069850/epistrofi-sorra-sto-proskinio-me-periodeies-se-oli-ti-hora/?fbclid=IwAR3-SnqatdpoaPxqH4lS77lgtuqlMXnnH5dBFFU3Mvz4PTP_kWeSXStXDOk (https://www.protothema.gr/greece/article/1069850/epistrofi-sorra-sto-proskinio-me-periodeies-se-oli-ti-hora/?fbclid=IwAR3-SnqatdpoaPxqH4lS77lgtuqlMXnnH5dBFFU3Mvz4PTP_kWeSXStXDOk)
Απο τωρα σας πάω στοίχημα οτι θα βγει m0105.gif
τρομερη ελληνικη δικαιοσυνη εκατσε 5-6 χρονια φυλακη και στο τελος θα αθωωει για ολα τα αδικηματα
Παράθεση από: volkano στις Νοεμβρίου 30, 2020, 09:25:24 ΜΜ
Απο τωρα σας πάω στοίχημα οτι θα βγει m0105.gif
και εγω το πιστεύω.ευκολάκι.
Αρχίζω και πιστεύω οτι τα τσέπωσε τα λεφτά απο τον Ομπάμα t1518.gif t1518.gif
Εγώ πιστεύω ότι είναι ψυχοπαθητική προσωπικότητα, δηλαδή απατεώνας εκ φύσεως και ψυχοπαθής δολοφόνος. Ένας τέτοιος στην Αμερική είχε πείσει μισή σχεδόν πόλη ότι έχει καρκίνο και όταν τα μάζεψε από εράνους πήγε σε ένα τροπικό νησί για να διακοπάρει. Ίδια περίπτωση πρέπει να είναι και ο Κασιδιάρης. Επικίνδυνα γενικά στοιχεία καθώς μπορεί να κάνουνε σοβαρής φύσης οικονομικά ή αιματηρά εγκλήματα. Με τις υγειές των χαζών μυαλών που άκουσαν τις εξόφθαλμα παρατραβηγμένες αηδίες του για τα τρία τρις που περιμένουν στο εξωτερικό για να σωθούνε. Αλλά βλέπεις κάτι τέτοιοι ριζώνουν πάνω στη δειλία των μαζών που ψάχνονται για σωτήρες. Έτσι δεν είναι;
Παράθεση από: antony5 στις Δεκεμβρίου 05, 2020, 12:21:34 ΠΜ
Εγώ πιστεύω ότι είναι ψυχοπαθητική προσωπικότητα, δηλαδή απατεώνας εκ φύσεως και ψυχοπαθής δολοφόνος. Ένας τέτοιος στην Αμερική είχε πείσει μισή σχεδόν πόλη ότι έχει καρκίνο και όταν τα μάζεψε από εράνους πήγε σε ένα τροπικό νησί για να διακοπάρει. Ίδια περίπτωση πρέπει να είναι και ο Κασιδιάρης. Επικίνδυνα γενικά στοιχεία καθώς μπορεί να κάνουνε σοβαρής φύσης οικονομικά ή αιματηρά εγκλήματα. Με τις υγειές των χαζών μυαλών που άκουσαν τις εξόφθαλμα παρατραβηγμένες αηδίες του για τα τρία τρις που περιμένουν στο εξωτερικό για να σωθούνε. Αλλά βλέπεις κάτι τέτοιοι ριζώνουν πάνω στη δειλία των μαζών που ψάχνονται για σωτήρες. Έτσι δεν είναι;
Δε στεναχωριέμαι καθόλου για τους βλάκες που την πατάνε.
Κάτι τέτοιοι ηλίθιοι ψηφίζουνε κιόλας και γαμάνε και εμάς τους υπόλοιπους.
Ερχεται ο Σωρρας 68745gjf.gif 68745gjf.gif
Δεν μπήκε δυναμικά όμως
Τον ταλαιπωρησαν οι καταδικες τυπε
Δεν περασε και λιγα ο τρισεκατομυριουχος
Το απόλυτο καψιμο 65#$^kj.gif 65#$^kj.gif 65#$^kj.gif
Χαχαχαχαχαχαχα
Που χάθηκαν αυτά τα κελεπούρια ρε παιδιά ;
Η πολιτική ζωή της χώρας ειναι φτωχότερη χωρίς αυτούς
Μηπως πήγαν να διακοπάρουν στον Όλυμπο ; wqu958t.gif
Παράθεση από: σφιχτης στις Μαΐου 07, 2021, 10:27:54 ΜΜ
Που χάθηκαν αυτά τα κελεπούρια ρε παιδιά ;
Η πολιτική ζωή της χώρας ειναι φτωχότερη χωρίς αυτούς
Τα γραφεια του τρισεκατομυριουχου Σωρα στην Πάτρα γίναν εδω και δυο χρόνια Μπαγκλαντές μινι μαρκετ
t1518.gif
(https://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2021/01/%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF-2021-01-01-00-10-30.jpg)
Είχε πλάκα όταν βγαίνανε στην τηλεόραση
m0105.gif m0105.gif
Μας λείπει ο Σώρας
Ειναι ο μοναδικός τρισεκατομυριούχος παγκοσμίως που εχει κατσει κάγκελο
Την φυλακή την εχει αγοράσει τυπε
Ολοι τον υπηρετούνε
τελικα αληθευει οτι πηρε κατι τρις επειδη πουλησε εξωγηινη τεχνολογια στον ομπαμα?
Παράθεση από: Ο Νώντας στις Ιουνίου 30, 2021, 02:33:34 ΠΜ
τελικα αληθευει οτι πηρε κατι τρις επειδη πουλησε εξωγηινη τεχνολογια στον ομπαμα?
Το μόνο που αληθεύει ειναι ότι χαλασε κάτι στα deals με την Αμερική και βάλανε και το δεξί χέρι του Σώρα οι σιωνιστές αμερικάνοι στην φυλάκα
ΗΠΑ. Σε 15 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο γιατρός Μανώλης Λαμπράκης, πρώην συνεργάτης του Σώρρα...(https://www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2021/08/lamprakis.png)
Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/ipa-se-15-chronia-fylakisi-katadikastike-o-giatros-manolis-lamprakis-proin-synergatis-toy-sorra/ (http://www.mixanitouxronou.gr/ipa-se-15-chronia-fylakisi-katadikastike-o-giatros-manolis-lamprakis-proin-synergatis-toy-sorra/)
Ο αρτεμής ήταν όντος ότι πιο ενδιαφέρον έδειχνε η τηλεόραση κάποτε.. τωρα μοιάζει κενή...
Παράθεση από: zorokan στις Αυγούστου 28, 2021, 11:03:24 ΜΜ
Το μόνο που αληθεύει ειναι ότι χαλασε κάτι στα deals με την Αμερική και βάλανε και το δεξί χέρι του Σώρα οι σιωνιστές αμερικάνοι στην φυλάκα
ΗΠΑ. Σε 15 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο γιατρός Μανώλης Λαμπράκης, πρώην συνεργάτης του Σώρρα...
(https://www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2021/08/lamprakis.png)
Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/ipa-se-15-chronia-fylakisi-katadikastike-o-giatros-manolis-lamprakis-proin-synergatis-toy-sorra/ (http://www.mixanitouxronou.gr/ipa-se-15-chronia-fylakisi-katadikastike-o-giatros-manolis-lamprakis-proin-synergatis-toy-sorra/)
Χαχαχαχα
Ρε τον βαψοτρίχη τι έπαθε t2336.gif
Με τους Αμερικάνους δεν παίζεις
Με τοσα λεφτά που ισχυριζότανε οτι είχε ο κρετίνος τον κλείσανε φυλάκα ;
Παράθεση από: βασιλης κομπλης στις Αυγούστου 31, 2021, 12:59:06 ΜΜ
Με τοσα λεφτά που ισχυριζότανε οτι είχε ο κρετίνος τον κλείσανε φυλάκα ;
Περίμενε γιατί ο δημητράκης θα ρίξει Ολύμπιο κεραυνό και θα τον βγάλει έξω :84: :84:
Παράθεση από: zorokan στις Σεπτεμβρίου 28, 2021, 12:30:08 ΠΜ
Περίμενε γιατί ο δημητράκης θα ρίξει Ολύμπιο κεραυνό και θα τον βγάλει έξω :84: :84:
Τυπε ο συγκεκριμένος μόνο κουράδες ρίχνει στη Φυλής και γελάει ο κόσμος
Πρώτη φορά βλέπω τρισεκατομυριούχο να τον βάζουν μέσα τα κυκλώματα :84: :84:
Τελικά τα πολλά λεφτα σε μπλέκουν m0105.gif
Δεν ξερω ποιοι ειναι πιο ναυάγια ; s01119.gif
Αυτοί που εκπροσωπούνε την φάση της αρχαιοπληξίας ή οι followers αυτωνών ;
Και οι δυο
Βρήκαν οι Κινέζοι πυραμίδα στο φεγγάρι
Παίζει να ειναι απο τους Έψιλον
Εκει τελικά ειναι η έδρα τους.
Ειναι η επαγγελματική τους εστία :wanker:
Οι "Θεματοφύλακες του Συντάγματος" παίζει να ειναι απο αυτή τη στάνη
Όχι "παίζει" ΕΙΝΑΙ t1518.gif
Μεγαλα ναυαγια s01119.gif και οι θρματοφυλακες
Για τον πουτσο εντελως καβαλα
Παράθεση από: επαναστατης του σεξ στις Δεκεμβρίου 06, 2021, 11:00:10 ΜΜ
Βρήκαν οι Κινέζοι πυραμίδα στο φεγγάρι
Παίζει να ειναι απο τους Έψιλον
Εκει τελικά ειναι η έδρα τους.
Η ο Κορυδαλλός
Παράθεση από: επαναστατης του σεξ στις Δεκεμβρίου 06, 2021, 11:00:10 ΜΜ
Βρήκαν οι Κινέζοι πυραμίδα στο φεγγάρι
Παίζει να ειναι απο τους Έψιλον
Εκει τελικά ειναι η έδρα τους.
πρεπει να ειναι χτισμενη με την εξωγηινη τεχνολογια που πουλησε ο σωρρας στον ομπαμα για 100 τρις 68745gjf.gif
Μονο ο dimitrakis29 ειναι δυνατός Ε
Ολοι οι άλλοι βγήκαν Κ.Ο. απο το σύστημα
Και φυσικα ο dimitrakis29 δεν εχει την εδρα του στον Όλυμπο αλλα στη Ρωσία.
Εφαγε φάπες στο καρκάλι απο κάτι γύφτους στον πειραιά
Παράθεση από: giorgaros στις Δεκεμβρίου 28, 2021, 11:13:28 ΜΜ
Εφαγε φάπες στο καρκάλι απο κάτι γύφτους στον πειραιά
ο δημητρακης?
Παράθεση από: Ο Νώντας στις Δεκεμβρίου 28, 2021, 11:17:21 ΜΜ
ο δημητρακης?
Ναι.Και του εφυγαν οι ψωλότριχες της εμφύτευσης.Χωρίς πλάκα τον μπουκετιάσανε στον Πειραιά και είναι αλήθεια.
Παράθεση από: giorgaros στις Δεκεμβρίου 29, 2021, 12:54:11 ΠΜ
Ναι.Και του εφυγαν οι ψωλότριχες της εμφύτευσης.Χωρίς πλάκα τον μπουκετιάσανε στον Πειραιά και είναι αλήθεια.
Ποτε εγινε αυτο???
Παράθεση από: giorgaros στις Δεκεμβρίου 29, 2021, 12:54:11 ΠΜ
Ναι.Και του εφυγαν οι ψωλότριχες της εμφύτευσης.Χωρίς πλάκα τον μπουκετιάσανε στον Πειραιά και είναι αλήθεια.
ποιοι και γιατι τον εδειραν?
Πατώσανε οι "Έψιλον" t1518.gif
Παράθεση από: giorgaros στις Δεκεμβρίου 29, 2021, 12:54:11 ΠΜ
Ναι.Και του εφυγαν οι ψωλότριχες της εμφύτευσης.Χωρίς πλάκα τον μπουκετιάσανε στον Πειραιά και είναι αλήθεια.
Ειλικρινά στεναχωρέθηκα. Ποιοι είναι αυτοί οι μαλάκες?
Ρε παιδιά τι ψάχνετε τώρα ; Ο τύπος εχει πολλούς haters που εχει ανοίξει beef.
Απο φιλόζωους, φεμινίστριες, χριστιανούς ορθόδοξους, αριστερούς αλλα και μέχρι με συναγωνιστές πορνοπελάτες.
Παράθεση από: Ο Νώντας στις Δεκεμβρίου 29, 2021, 01:21:55 ΜΜ
ποιοι και γιατι τον εδειραν?
Στο messenger μιλάγαμε και μου το ανέφερε.
Τωρα μπορει να ηταν ο όποιος να ναι
Αντέχει το καρκάλι του δεν μασάει.Μετα την εμφύτευση εγινε πιο δυνατός.
Το έσσεται ήμαρ για τους Ελλάνιους τελικά ηταν μια μεγάλη κουράδα shit43ju.gif
Ε τι θα ήταν μπρούλη ;
Κανα διαστημόπλοιο του star trek ?
Παράθεση από: KOMAN στις Ιανουαρίου 30, 2022, 10:31:16 ΜΜ
Ε τι θα ήταν μπρούλη ;
Κανα διαστημόπλοιο του star trek ?
Ο dimitrakis σε version superman το πιο πιθανό.
Αν του πετάξουν κάνα 10€υρο βέβαια και απο την αριστερά θα αλλαξοπιστήσει για πλάκα.
Παράθεση από: giorgaros στις Ιανουαρίου 10, 2022, 09:24:19 ΠΜ
Στο messenger μιλάγαμε και μου το ανέφερε.
Τωρα μπορει να ηταν ο όποιος να ναι
τιποτα πυρφοροι που δεν γαμανε θα ηταν
τους χεζει ο δημητρακης s1167.gif
(https://s10.gifyu.com/images/xesimo.gif)
Χαχαχα
Περα απο την πλάκα το παληκάρι εχει μαζεψει επικίνδυνους haters
Του εχουν γινει 3 σκηνικά ξυλοδαρμού γιαυτό και έριξε λιγο τα ντεσιμπέλ τελευταία.
Τον εχουν βαλει στο ματι φεμινιστριες και αριστεροί και καταλαβαίνει και ο ίδιος οτι εχει ψιλομπλέξει με αυτες τις πολιτικές μαφίες των δρόμων.
Με νέο λουκ εμφανίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας
(https://i1.prth.gr/images/963x541/_webp/files/2022-02-06/artemissooraas.png)
Πηγή: https://www.protothema.gr/greece/article/1208992/me-neo-louk-emfanistike-o-artemis-sorras/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1644143871 (https://www.protothema.gr/greece/article/1208992/me-neo-louk-emfanistike-o-artemis-sorras/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1644143871)
τελικα η μαλακια σε αυτη την χωρα ειναι ατειλειωτη κ ανικητη...
Έκλαψα m0105.gif m0105.gif m0105.gif m0105.gif m0105.gif m0105.gif
Οι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» με εξώδικό τους στην Βουλή ζητούν 217 τρισ. ευρώ
https://www.topontiki.gr/2022/03/14/i-ellines-aftochthones-ithagenis-me-exodiko-tous-stin-vouli-zitoun-217-tris-evro/#Echobox=1647288048 (https://www.topontiki.gr/2022/03/14/i-ellines-aftochthones-ithagenis-me-exodiko-tous-stin-vouli-zitoun-217-tris-evro/#Echobox=1647288048)
m0105.gif
Τα παληκάρια ειναι για δέσιμο m0105.gif
Πιστεύω οτι θα πάνε και αυτοί στην υπερ-διαστημική-γαλαξιακή σουίτα που πηγε και ο προεδρος τους
Οι τύποι ξεπεράσαν και το cult
Ουτε ο σωρας δεν εχει τοσα λεφτά m0105.gif
Ο Σωρας με το νεο λουκ καραφλοχαίτης ειναι κατι σαν δίας που εχει χλαπακιάσει πέντε πιτόγυρα
Μην εκπλαγήτε αν μπούνε και αυτοι με κανα 3% στη βουλή
Παράθεση από: negativedrone στις Μάρτιος 23, 2022, 11:31:35 ΜΜ
Μην εκπλαγήτε αν μπούνε και αυτοι με κανα 3% στη βουλή
θα πάρουν ενα μύσι μινάρα μου
Παράθεση από: negativedrone στις Μάρτιος 23, 2022, 11:31:35 ΜΜ
Μην εκπλαγήτε αν μπούνε και αυτοι με κανα 3% στη βουλή
Εξαφανίστηκαν ολοκληρωτικά αυτοί
Παράθεση από: solidarity στις Ιουνίου 08, 2022, 07:44:13 ΜΜ
Εξαφανίστηκαν ολοκληρωτικά αυτοί
Ίσως μεταλλαχθούν πάλι σε κάτι καινούργιο ανάλογα με τη μόδα της εποχής.
Κρίμα γιατί χάσαμε τρελό γέλιο με την απουσία τους.
Το Ελον Μασκ τον πατώνει για πλάκα ο Πατρινός καραφλοχαίτουλας.
Η νεα δημοκρατια φυλάκισε ολα τα κόμματα που τα θεωρούσε απειλή για κόψιμο ψήφων
Τα λεει ωραια ο Αρτεμης παντως
Ο top καραγκιόζης m0105.gif
Η τεχνολογια του Δια δεν τον βοήθησε και τόσο.
Ο Σώρρας δεν θα κατέβει στις εκλογές ;
Ο Σώρρας ειχε φάει κάγκελο φυλακής πριν τον Κασιδιάρη αδερφέ.
Που να κατέβει ;
Του εφυγε η μαγκιά μετα τα κάγκελα.
Τυποι ο Σώρρας επρεπε να έμπαινε στη βουλή.
Θα κλάναμε στο γέλιο.
Κακώς τον τραμπούκισε το σύστημα τον άνθρωπο.
Βεβαια και αυτός ξύστηκε στη γκλίτσα του τσομπάνη
(https://strovoliotis.files.wordpress.com/2014/03/fullscreen-capture-09032014-165836.jpg?w=1400&h=)
Παράθεση από: solidarity στις Νοεμβρίου 08, 2022, 07:19:33 ΜΜΗ τεχνολογια του Δια δεν τον βοήθησε και τόσο.
δεν ηταν του δια ρε ηταν των ελ
πουλησε μερος της στον ομπαμα για κατι τρις m0548.gif
7845gfj.gif
(https://media.tenor.com/nDNpIJ90o74AAAAM/%CF%87%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%81%CE%B5%CF%82.gif)
Έπος χαχαχαχα
Μονο που το σύστημα του εδωσε αυτό χαστούκια
Παράθεση από: santaklaun στις Απριλίου 21, 2023, 08:18:20 ΜΜΜονο που το σύστημα του εδωσε αυτό χαστούκια
αυτοι εχασαν την μυστικη τεχνολογια των ελ
Η συνέντευξη στον φλώρο τον Σρόϊτερ ότι πιο best.
Παράθεση από: racer x στις Απριλίου 24, 2023, 05:38:51 ΜΜΗ συνέντευξη στον φλώρο τον Σρόϊτερ ότι πιο best.
χεστηκε ο φλωροπουστας μην τον σφαλιαρισει
Στο φατσοβιβλιο ο Σώρρας εχει να κανει ποστ πάνω απο χρόνο
Παράθεση από: θανασης7 στις Απριλίου 24, 2023, 06:02:29 ΜΜΣτο φατσοβιβλιο ο Σώρρας εχει να κανει ποστ πάνω απο χρόνο
εχει απορυσθει απτα εγκωσμια και ασχολειται μονο με την αναπτυξη της τεχνολογιας των ελ
Παράθεση από: Ο Νώντας στις Απριλίου 24, 2023, 06:04:32 ΜΜεχει απορυσθει απτα εγκωσμια και ασχολειται μονο με την αναπτυξη της τεχνολογιας των ελ
Και με την ανασύσταση της τράπεζας της Ανατολής
Παράθεση από: θανασης7 στις Απριλίου 24, 2023, 07:43:58 ΜΜΚαι με την ανασύσταση της τράπεζας της Ανατολής
25 δις δεν ειχε απο εκει ? m0548.gif
(https://i1.prth.gr/images/963x541/files/2011/09/21/anatoli.jpg)
Ο Σώρρας ηταν στος εκλογες
Αλλα πάτωσε
Ούτε 1% δεν πήρε ο λεγκένης m0105.gif
Τι απέγινε αυτή η τεράστια cult μορφή ;
Πιερία: «Φοβόμουν ότι ο ΕΟΔΥ θα απαγάγει το παιδί μου» λένε οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» για την αρπαγή γυμνασιάρχη στο Αιγίνιο
«Πήγαμε για να μιλήσουμε αλλά αποφασίσαμε να τον... συλλάβουμε επειδή δεν δεχόταν τίποτα από αυτά που λέγαμε» υποστηρίζουν
(https://i1.prth.gr/images/1168x656/_webp/files/2023-05-30/thematofilakes.jpg)
Πηγή: https://www.protothema.gr/greece/article/1376659/pieria-fovomoun-eodu-apagagei-paidi-mou-lene-thematofulakes-sudagmatos-gia-arpagi-gumnasiarhi-aiginio/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1685449462
Εχει βγεί απο την φυλακή ο Αρτέμης;
Παράθεση από: σούκα μπλιέτ στις Μαΐου 21, 2023, 10:21:55 ΜΜΟ Σώρρας ηταν στος εκλογες
Αλλα πάτωσε
Με καραφλή κοτσίδα κλαίω
7845gfj.gif 7845gfj.gif 7845gfj.gif 7845gfj.gif 7845gfj.gif 7845gfj.gif 7845gfj.gif 7845gfj.gif 7845gfj.gif 7845gfj.gif 7845gfj.gif 7845gfj.gif 7845gfj.gif 7845gfj.gif 7845gfj.gif 7845gfj.gif 7845gfj.gif 7845gfj.gif 7845gfj.gif
Απο αυτή την εκπομπή κάηκαν πολλά κεφάλια πριν χρόνια
Όταν ο Ελλάνιος πήγε να κάνει deal για την αγορά του Παναθηναικού
Τετάστιος απατεώνας.
Ειλικρινα αυτοι που το ψηφισαν χρηζουν ψυχιατρικής φροντίδας
Σβήστηκαν απο τον χάρτη και αυτή
Πηρε μια κουράδα Ολύμπιψν διαστάσεων ο ψώρας.
Μιλαμε τετοιο τσίρκο δεν εχουμε ξαναζήσει.
Συνελήφθη ο βομβιστής της Τεκτονικής Στοάς στην Αχαρνών – Δηλώνει θεματοφύλακας!
(https://lawandorder.gr/wp-content/uploads/2023/07/360199310_252448980869930_3776842300974592232_n-768x576-1.jpg)
Πηγή: https://lawandorder.gr/synelifthi-o-vomvistis-tis-tektonikis-stoas-stin-acharnon/
Τωρα που θα τον κλείσουν μέσα ας λέει πάλι οτι ειναι θεματοφύλακας
Ο 61χρονος δεν συνεργάζεται με τις αρχές και δηλώνει θεματοφύλακας του Συντάγματος.
Αυτόπτης μάρτυρας που είδε τον δράστη περιέγραψε
Ήταν νεαρής ηλικίας
ωραιος αυτοπτης,πολυ εμπιστος
Φοραγε περούκα ο Θεματοφύλακας.Έμοιαζε για teenager 😂
Μην βγει στο τέλος cross dresser και αυτός.
Με τοσα που εχουν δει τα ματάκια μας.
Χαλκιδική: Χειροπέδες σε 45χρονο «Θεματοφύλακα του Συντάγματος» που έκανε... περιπολίες με αστυνομικό φάρο!
«Ξέρετε πόσο εύκολο είναι να καταλάβουμε την Ελλάδα;» έλεγε ο συλληφθείς που πραγματοποιούσε «περιπολίες» στους δρόμους της Θεσσαλονίκης με υποτιθέμενα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.
(https://i1.prth.gr/images/640x360/_webp/files/2023-09-07/thematofilakas-mak.jpg)
Πηγή: https://www.protothema.gr/greece/article/1409917/halkidiki-heiropedes-se-45hrono-thematofulaka-tou-sudagmatos/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1fdXB4JF9NFyDgdJ5JtQ8TbNyp_58nk7PWGk3ZEnvXbZ887Zpprno7A5M_aem_ATXEiYrVgp4yS4qkf8JQj38TyHZzi7xt7lFvxkFMgP44a5L-ZBB4PeyVLH1pM8dhVvQ#Echobox=1694083717
Αυτά τα καΐδια πατώσαν στην κυριολεξία.
Ο Ελον Μάσκα έφαγε την δουλειά του Σώρρα.
Αφου γλύτωσε το ξύλο ο Αρτέμης με τις αρχιδιές που έλεγε τον αγαπάει ο Θεός
Έπρεπε να έμπαινε κι αυτός στη Βουλή όμως. Τότε θα γινότανε το απόλυτο τσίρκο.
m0105.gif
Αυτοί πάτωσαν για τα καλά στα άδυτα των πολιτικών βόθρων.
Παράθεση από: black friday στις Οκτωβρίου 04, 2023, 08:30:07 ΜΜΑφου γλύτωσε το ξύλο ο Αρτέμης με τις αρχιδιές που έλεγε τον αγαπάει ο Θεός
Το πιστευω τύπε
Ναυάγησαν ολοκληρωτικά s01119.gif
Αυτή η συνέντευξη είναι έπος
Για φουλ θράσος ο απατεώνας χαχαχα
Πηγε να τα βαλει ο τρόμπας με το συστημα και τον τσακίσανε με τις παπαριές που αμόλαγε.
οφείλω να παραδεχτώ οτι το πηγε δυναμικά το παραμύθι.
Με τοσους ψυχοπαθείς μαλάκες που εχει η Ελλαδα τον στηρίξανε χρόνια.
Παράθεση από: stelios36 στις Ιουλίου 20, 2024, 11:42:53 ΜΜοφείλω να παραδεχτώ οτι το πηγε δυναμικά το παραμύθι.
Με τοσους ψυχοπαθείς μαλάκες που εχει η Ελλαδα τον στηρίξανε χρόνια.
Δεν θα ξεχασω τα εξώδικα στις εφορίες που είχε ψήσει τους ψέκες οτι ειναι «ελευθεροι» πολίτες και παιδια του Διός m0105.gif m0105.gif m0105.gif m0105.gif m0105.gif m0105.gif m0105.gif m0105.gif m0105.gif